Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Insaneboy
Преместихме се тук.

http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=93
Insaneboy
ма хора, за какво благодарите??
почвайте тука да дискутирате smile.gif
Insaneboy
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Айде малко спойлери за следващия епизод на Атлантида, който трябва да излезе тоя вторник.
Епизодът се казва Epiphany (Богоявление).
Цитат
Sheppard finds himself on a planet where time passes more rapidly, with no way to contact his team or return to Atlantis.

Превод: Шепард се озовава на планета на която време тече по-бързо, като няма никакъв начин да се свърже с екипа си или да се върне в Атлантида.
Сценария на епизода е на Джо Фланиган (подпол. Шепард).
Оказва се, че на тази планета има устройство за забавяне на времето, сложено от Древните с цел хората на планетата да могат да се "въздигнат" необезпокоявани. Шепард минава пръв през Старгейта и остава заклещен там цяла година, докато иначе са минали само 5 минути за другите в Атлантида.

Това е информация за следващия епизод - следващата седмица.

Друг спойлер за SG1
Ще унищожат Прометей sad.gif sad.gif .
За щастие обаче ще бъде заместен от Одисей smile.gifsmile.gif
А пък Атлантида ще се сдобие с още един кораб - Орион, който ще помага на Дедал. Ето и картинка на която се вижда новия кораб - Одисей.
Вижте прикачените файлове
Insaneboy
Много ми станаха постовете един след друг и ще ми се сърдят модераторите май, ама трябва да се отличават работите smile.gif

Ето 2 интересни картинки направени от фенове.

Вижте прикачените файловеВижте прикачените файлове
xela
Това с фантастичната четворка е много яко smile.gif
SPStefanov
С нетърпение чакаме новите серии на SG rock.gif Атлантис! И благодаря за субтитрите!
Takunq
Хумора на Шепард могат да го оценят веднага само англичани. За мене и за Мира трябваха доста обяснения. wink.gif blink.gif
Йерархията при "Духовете" е интересна.
"Царица"която притежава магична сила,
"ZZ-овци"с кожени пардесюта и индиански носове,
"Мутри"с маски и яки бицепси.
Други (има ли).
Insaneboy
Цитат(Takunq @ 26 Nov 2005, 11:19 PM)
Хумора на Шепард могат да го оценят веднага само англичани. За мене и за Мира трябваха доста обяснения. wink.gif  blink.gif
Йерархията при "Духовете" е интересна.
"Царица"която притежава магична сила,
"ZZ-овци"с кожени пардесюта и индиански носове,
"Мутри"с маски и яки бицепси.
Други (има ли).
*

ми като при пчелите и те са на кошери
имат си Царица
имат си Търтеи
gesak
Интересно ми е какво ще стане с приорите в SG-1, дали наш'те ще поискат помощ от Тор или ще се справят сами smile.gif
Insaneboy
Цитат(gesak @ 28 Nov 2005, 08:59 AM)
Интересно ми е какво ще стане с приорите в SG-1, дали наш'те ще поискат помощ от Тор или ще се справят сами smile.gif
*

ще се оправят и без Тор smile.gif
ама предполагам не искаш да ти разкажа епизода?
xela
хахаха това последното беше много хитро smile.gif
Insaneboy
Излезе Epiphany може да коментирате wink.gif
Сега малко информация за следващия епизод:
SPOLIER SPOLIER SPOLIER SPOLIER SPOLIER SPOLIER SPOLIER SPOLIER
Епизода се нарича Critical Mass.
Цитат
The team races against time to foil the Goa'uld's plans to destroy Atlantis.

Това е епизода в който ще видим гоа'улди. Които естествено ще се опитат да унищожат Атлантида. Повече не искам да ви разказвам защото не съм го чел подробно и искам да ми е интересно, но ако някой иска да знае повече да ми каже ще му пратя информация.
Badbream
Insane, ако не е тайна, ще споделиш ли с хората от каде черпиш всичката тази информация ?!!!
Insaneboy
Цитат(Badbream @ 30 Nov 2005, 08:29 PM)
Insane, ако не е тайна, ще споделиш ли с хората от каде черпиш всичката тази информация ?!!!
*

ми аз и Martin Wood сме гъсти и той човека, като е пил и си чатим се изпуска... smile.gif tongue.gif
Badbream
Знаех си, че има нещо такова smile.gif
Майтапа на страна, аз лично, нямам много време да се ровя из интернет в търсене на каквото и да било, затова много се кефя, че го правиш вместо мен tongue.gif , но все пак любопитството е голяма работа cool.gif , няма да ти се разсърдя ако пратиш линк към някое сайтче cool.gif wink.gif
Takunq
Това коледно осветление ме накъдри w00t.gif А за гоа`улди защо смятате че ще имат такова поведение.От SG-1 съм видял само две от последните серии и гоа`улди ми е "тъмна Индия".Малко инфо моля (за паразитите и търтеите) ohmy.gif
Insaneboy
Цитат(Takunq @ 30 Nov 2005, 10:39 PM)
Това коледно осветление ме накъдри w00t.gif А за гоа`улди защо смятате че ще имат такова поведение.От SG-1 съм видял само две от последните серии и гоа`улди ми е "тъмна Индия".Малко инфо моля (за паразитите и търтеите) ohmy.gif
*

да перафразирам поста ти: "моля разкажете ми девет сезона от един супер як сериал" по-добре го гледай няма да съжаляваш, пък и има и БГ съб...
Takunq
След тия препоръки....Иначе диагоналния метод по бърз де!
Insaneboy
СПОЙЛЕРИ!!!!!!

новини от 28 ноември
Новият враг в SG1 ще бъде свързан с Орай-ите...
Вала ще бъде интегрирана в екипа за 10ти сезон чрез някакво голямо разкритие.
Поне един от героите от Атлантида ще се засече в десетия сезон на SG1.
А също така ще има и още открития за Древните.
В Атлантида ще има епизодче свързано с откритие в Атлантида smile.gif
Ще видим кораб на Призраците в нашата галактика. :clap:
В третия сезон на Атлантида ще има ранен епизод с продължение в който ще бъде представен новия враг.
Ще видим повече за сестрата на МакКей - Джени.
delfinbg
Коя беше джени(освен че е сестра), тя в кои епизоди се е появявала досега.
Insaneboy
Цитат(delfinbg @ 2 Dec 2005, 09:48 PM)
Коя беше джени(освен че е сестра), тя в кои епизоди се е появявала досега.
*

не се е появявала ама той е говорил малко за нея в 01x13 - Hot Zone
tss04
Сериала Stargate е неповторим, поне за мен, още от малък си мечтаех за подобен филм с точно такъв сюжет и ето го и него - с перфектно замислен сценарий! Stargate SG-1 e много добър, имам записани на DVD всички серии излезли до този момент, но върха в тази поредица наистина взема Stargate Atlantis, абе като се замисля няма серия която да не ми е интересна и то МНОГО интересна smile.gif
Та стигам и до критиката по отношение на филма напоследък - специално мен доста ме дразни факта, че почти не дават в новите серии самото устройство Stargate, набирането на координати и преминаването през него... Примерно - екипа потегля на мисия и изведнъж дават следващата сцена когато си вървят на друга планета без следа от Stargate - това е тъпо! В SG-1 често в сериите изцяло действието се въртеше около устройството и проблими с него, но в новите серии и там се изтарикатиха да си спестяват специални ефекти в това отношение.... това е, иначе сериала е отличен, поне за мен!
Insaneboy
Цитат(tss04 @ 4 Dec 2005, 02:43 PM)
Сериала Stargate е неповторим, поне за мен, още от малък си мечтаех за подобен филм с точно такъв сюжет и ето го и него с перфектно замислен сценарий! Stargate SG-1 e много добър, имам записани на DVD всички серии излезли до този момент, но върха в тази поредица наистина взема Stargate Atlantis, абе като се замисля няма серия която да не ми е интересна и то МНОГО интересна smile.gif 
Та стигам и до критиката по отношение на филма напоследък - специално мен доста ме дразни факта, че почти не дават в новите серии самото устройство Stargate, набиранетго на координати и преминаването през него... Примерно екипа потегля на мисия и изведнъж дават следващата сцена когато си вървят на друга планета без следа от Stargate това е тъпо! В SG-1 често в сериите изцяло действието се въртеше около устройството и проблими с него, но в новите серии и там се изтарикатиха да си спистяват специални ефекти в това отношение.... това е, иначе сериала е отличен поне за мен!
*

ами какво да правят хората - свърши ли са им идеите за повреда на старгейтове smile.gif
а иначе на мен по ми би харесало да се съсредоточат върху града кой знае какво още има там...
а също ми е любим че дават доста битки между кораби smile.gif
tss04
Да наистина много интересно е какво ли още се крие в изгубения град? Примерно много интригуващ в това отношение беше епизода в първи сезон където екипа намира в скрита част на града, пътувалата във времето и вече стара на 10000 години д-р Уиър!
Много добро, до отлично е представянето на злото в този сериал а именно - Wraith (т.нар. призраци), наистина с вида и поведението си те въплащават първичното зло! За разлика от Гоа'улдите където на места ми бяха комични в SG-1, просто вида и поведението им, ми бяха недотам реалистично страшни....Обаче, в новия Старгейт, сценаристите са успяли на max да предадат у зрителя страха който всяват Wraith у екипа на Атлантис!
stratobob
Ооо, за Гуаулдите в СГ-1 не съм съвсем съгласен. Апофис беше доста добре изграден образ , а по-късно появилият се Анубис също има доста добро присъствие.
Тук искам да уточня, че още съм в началото на 7ми сезон на СГ-1 и ми остават два сезона и половина да догонвам останалите, но Анубис определено ме кефи с тази мистична история около полувъзнесението му.
За част от останалите Гуаулди съм съгласен, особенно Ю ми беше доста безличен.
Badbream
Едно от нещата които най ми харесват в Stargate SG - 1 и Atlantis, са космическите битки. Космическите кораби с които сме се срещали не са малко, а хубавото е, че измислят още и още. В тази връзка реших да потърся из мрежата някоя и друга снимка или wallpaper с кораби които съм срещал по време на сериала. Да си призная честно, снимките не са малко, но повечето са с лошо качество. В този ред на мисли, бих искал да помоля всеки който има желание да се порови и да сподели с мен, пък и с останалите интересуващи се, wallpaper - и, снимки и каквото там намери.

А сега, ето и част от снимките които аз намерих: stargate ships
Xpu3onpa3
Аххх това ли е кросс-епизода?
Започнах да го гледам , обаче видях Шаиенската планина и сега се чудя дали да го гледам. Я кажете става ли нещо което е свързано с сг-1. В смисал което ще ми развали гледането на 11,12,13 и т.н.

А Spoilerite ги посрещям със смесени чувства, от една страня се научава повече за сериала/ите ,но от друга стран наистина малко раваля нещата като знаеш за какво горе долу се разказва.

едит :
Абе кавото ще да е ще го гледам ,то неможе да се търпи да имаш епизод и да не го гледаш. Жалко че го няма и сг-1 по рано от януари sad.gif
Insaneboy
Цитат(Xpu3onpa3 @ 6 Dec 2005, 01:38 PM)
Аххх това ли е кросс-епизода?
Започнах да го гледам , обаче видях Шаиенската планина и сега се чудя дали да го гледам. Я кажете става ли нещо което е свързано с сг-1. В смисал което ще ми развали гледането на 11,12,13  и т.н.

А Spoilerite ги посрещям със смесени чувства, от една страня се научава повече за сериала/ите ,но от друга стран наистина малко раваля нещата като знаеш за какво горе долу се разказва.

едит :
Абе кавото ще да е ще го гледам ,то неможе да се търпи да имаш епизод и да не го гледаш. Жалко че го няма и сг-1 по рано от януари sad.gif
*

ами те досега сега не са спойвали единия сериал в другия така че предполагам че няма да ти се развали кефа
а сега голям спойлер:

ГОЛЯМ СПОЙЛЕР АКО ИСКАШ ПОСЛЕДНИЯТ ЕПИЗОД ДА ТЕ ИЗНЕНАДА НЕ ЧЕТИ

Значи става въпрос за 20ти епизод - Allies (Съюзници).
В един епизод тоя сезон (Michael) доктора опитва онова лекарство което възвръща Призрака в човек и донякъде успява, проблема е че този човек разбира че е бил призрак и взима че избягва.
В 20ти епизод заедно с своя кошер и царица идва при наште и предлага да сключат сделка наште да им дадат малко от това лекарство за да могат те да обърнат призраците срещу които те се бият в хора и да ги изядат в замяна на това нашите ще получат информация за технологията на призраците, естествено съгласяват се. Наште дават лекарството те дават информацията ама се оказва че са им пуснали червей и че вече Призраците имат достъп до компютъра на Атлантида, разбират и къде се намира Земята и всичко което им трябва и естествено дигат гълъбите накъм Земята (не знам какво правят с Атлантидата) и в началото на 3тия сезон ще ги видим в нашата галактика smile.gif
Xpu3onpa3
Е това мяма да го чета каквото и да е smile.gif
А защо ли имам чувството че знам кой е сложил бомбата?
Накрая ще разбера...
Insaneboy
Цитат(Xpu3onpa3 @ 6 Dec 2005, 01:56 PM)
Е това мяма да го чета каквото и да е smile.gif
А защо ли имам чувството че знам кой е сложил бомбата?
Накрая ще разбера...
*

Не съм гледал още епизода но четох за него и знам smile.gif
Отговорът на този въпрос:

СПОЙЛЕР!!

Човека поставил бомбата е полковника от кораба летящ напред назад.
Глейте как го написах без да споменавам имена, че някой може да го мерне по невнимание smile.gif
Xpu3onpa3
Това не можа да ми го спойлнеш. tongue.gif

Мдаа изгледах го и сега започва дългото чакане.... В такива моменти спойлерите ме дразнят, каквото и да е това по горе за 20 епизод ,ако го прочета само ще се раздразня че ще трябва 2 месеца да го чакам. А за горния спойлер - като че ли има да казваш кой е полковника за да те разберат smile.gif
Insaneboy
Цитат(Xpu3onpa3 @ 6 Dec 2005, 03:15 PM)
Това не можа да ми го спойлнеш. tongue.gif

Мдаа изгледах го и сега започва дългото чакане.... В такива моменти спойлерите ме дразнят, каквото и да е това по горе за 20 епизод ,ако го прочета само ще се раздразня че ще трябва 2 месеца да го чакам. А за горния спойлер - като че ли има  да казваш кой е полковника за да те разберат smile.gif
*

не бе, случайно ако някой погледне името и ще има се дразни после smile.gif
arris
абе добре си го дал споилерчето ама няма да е зле да пишеш и за кои епизод става дума ако знаеш та примерно ако сме гледали наи новия да знаем дали можем да го четем

филма и аз го изгледах естествено имаше доста неща дето не схванах и ще го гледам пак с буквите ама да попитам нещо друго "леко споилерче" има тука някои знае ли коя е песента която пее кака ви Теи'ла
Insaneboy
Цитат(arris @ 8 Dec 2005, 03:57 PM)
абе добре си го дал споилерчето ама няма да е зле да пишеш и за кои епизод става дума ако знаеш та примерно ако сме гледали наи новия да знаем дали можем да го четем

филма и аз го изгледах естествено имаше доста неща дето не схванах и ще го гледам пак с буквите ама да попитам нещо друго "леко споилерче" има тука  някои знае ли коя е песента която пее кака ви Теи'ла
*

ми не ама й знам текстра, ако ти трябва...
Badbream
Тази песничка вярно е много добра !!! И аз се запалих. Започвам щателно търсене, дано да успея да я намеря някъде cool.gif
ROCKY
Добре де на мен пък ми е интерестно дали по нататък в Stargate Atlantis градът ще се потопи под водата пак и ще си живеят там и какво стана нали в първите серии откриха няква играчка където само тоя Dr. MacKay си я сложи и никой неможеше да го докосне или удари и даже беше изпробвал като падне от високо и нищо му няма но уж откриха проблема при махането и щеше да е хубаво висчки да са с нея ама...нз... може пък по в предните епизоди да се види пак тази есктра hmm.gif ако някой има информация може да ми каже wink.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 9 Dec 2005, 10:12 PM)
Добре де на мен пък ми е интерестно дали по нататък в Stargate Atlantis градът ще се потопи под водата пак и ще си живеят там и какво стана нали в първите серии откриха няква играчка където само тоя Dr. MacKay си я сложи и никой неможеше да го докосне или удари и даже беше изпробвал като падне от високо и нищо му няма но уж откриха проблема при махането и щеше да е хубаво висчки да са с нея ама...нз... може пък по в предните епизоди да се види пак тази есктра  hmm.gif  ако някой има информация може да ми каже  wink.gif
*

градът едва ли ще го потапят поне не в близките сезони...
а тая екстра Древните са експериментирали с нея (била е единствена) а МакКей я изхаби smile.gif а с нея стават непобедими така че едва ли ще я видим отново tongue.gif
Insaneboy
Пропуснах ежеседмичната си рубрика - спойлери за новия епизод tongue.gif
СПОЙЛЕР

Епизодът е 14ти по ред и се казва Grace Under Pressure
Значи в него МакКей ще се разбие със скачач в морето на Атлантида, докато останалите от екипа ще се опитват да го спасят.
Ще видим Картър от SG1, коят се превижда на МакКей в следствие на удар по главата. Та тя му помага психически да се измъкне от ситуацията. И естествено наште го спасяват накрая smile.gif
ROCKY
Добре де само едно нещо не разбрах значи в Stargate Atlantis може ли някой ми обясни кои са тея Гоа'Улд-и или да ми каже в кой епизод са ги давали за да ги видя какво са че нещо не си ги спомням кои са.... hmm.gif dry.gif
deank
Цитат(ROCKY @ 10 Dec 2005, 08:31 PM)
Добре де само едно нещо не разбрах значи в Stargate Atlantis може ли някой ми обясни кои са тея Гоа'Улд-и или да ми каже в кой епизод са ги давали за да ги видя какво са че нещо не си ги спомням кои са....  hmm.gif  dry.gif

Atlantis бе продължение на SG-1 след седми сезон и ако беше гледал SG-1 щеше да знаеш.

Atlantis не е сериал сам за себе си, а е свързан с SG-1.

Деян
ROCKY
Абе аз един път тръгнах да го гледам и него ама нещо почнах да ги обърквам нещата понеже си приличат доста и се отказах ама явно и него ще трябва да го започна да го гледам :ermm:
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 10 Dec 2005, 09:03 PM)
Абе аз един път тръгнах да го гледам и него ама нещо почнах да ги обърквам нещата понеже си приличат доста и се отказах ама явно и него ще трябва да го започна да го гледам  :ermm:
*

там осем сезона само с Гоа'Улди се трепат...
arris
не е само с тях но предимно с тях така да се каже те са главния ни враг в нашата галактика smile.gif

липсваха ми тия светещи очи в STARGATE нищо че са в атлантиса добре ми доидоха tongue.gif
Insaneboy
Ето и песента от Атлантида, тази която Rachel Lutrell (Teyla Emmagan) изпълнява. Нарича се Beyond the Night.
Просто си изберете някой от линковете...
http://www.sendspace.com/file/zvgw52
http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=3JJ23CN...QV09U3BQR7QAQ76
http://z24.zupload.com/download.php?file=g...le&filepath=113
http://rapidshare.de/files/8770311/Rachel_..._Night.mp3.html
http://d01.megashares.com/?d01=9de86aad0f1...6442a4022eeb0b8
BIG_MIRO
мерси много за песентта insane тя много добра и наистина е много добре подбрана , точно като за този сериал smile.gif
/ американците могат поне да праят нешто като хората-филми smile.gif/
Badbream
:clap:
Insaneboy
Така...
Първо започвам с това, че Атлантидата е спечелила наградата Gemini за специални ефекти.
Преди да почна със спойлерите да кажа и че Sci-fi са пуснали програмата на SG1.
Пускам я тук, заедно с тази на Atlantis-а и BSG.

JANUARY 6
Stargate SG-1 - "The Fourth Horseman, Part 2"
Stargate Atlantis - "The Hive"
Battlestar Galactica - "Resurrection Ship, Part 1"

JANUARY 13
Stargate SG-1 - "Collateral Damage"
Stargate Atlantis - "Epiphany"
Battlestar Galactica - "Resurrection Ship, Part 2"

JANUARY 20
Stargate SG-1 - "Ripple Effect"
Stargate Atlantis - "Critical Mass"
Battlestar Galactica - "Epiphanies"

JANUARY 27
Stargate SG-1 - "Stronghold"
Stargate Atlantis - "Grace Under Pressure"
Battlestar Galactica - "Black Market"

Ще я пусна и на първата страница, за да няма въпроси кога къде...
BIG_MIRO
a za spoilera kakvo stana
Killa-g
Според мен, това с песента си беше голяма издънка,
Рейчъл Лътрел изобщо не и се връзва гласа с тази,
която пееше песента, и цялата сцена ми се видя банална,
като концерт на Пайнер. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.