Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Babilon
Всички сме в очакване на вторите половини... Търпение, хора, ще се появи biggrin.gif
M-r Anderson
Търпение хора,търпение. biggrin.gif

Епизод 200
Тук става малко мазало:
Stargate 200 Clip:
http://www.youtube.com/watch?v=J3YWW5HNrws&search=stargate
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 10 Jun 2006, 05:36 PM)
СПОЙЛЕР rock.gif

Епизод 200 
Тук става малко мазало:
Stargate 200 Clip:
*

е това е от Late Night With Conan O'Brian по-назад го има, даже и как е снимано коментари и тн...
BIG_MIRO
Цитат(Insaneboy @ 10 Jun 2006, 06:13 PM)
СПОЙЛЕР rock.gif

Епизод 200 
Тук става малко мазало:
Stargate 200 Clip:
*

е това е от Late Night With Conan O'Brian по-назад го има, даже и как е снимано коментари и тн...
*

да и аз от там го знам
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 10 Jun 2006, 07:13 PM)

Епизод 200 
Тук става малко мазало:
Stargate 200 Clip:
*

*

Да ле така е,ама на мен торента ми спря по средата и не тръгна повече,затова и не съм го свалял,пък и няма коментари за него(не съм видял)Караи то без тва и клипчето е малко hmm.gif
Insaneboy

вижте само как Орай възприемат местната мода tongue.gif
късите гащи и маратонките им отиват clapping.gif
CrYptLorD
Ураааааааааааааааааааааааааааааааааа наи-сетне днес е 14 юуни.Слец 3 месечно чакане най сетне ще разберем какво ще се случи в SG-1 и Atlantis .Направо ще издивея от кеф :lol2: :lol2: :lol2: :clap: :clap: biggrin.gif biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(CrYptLorD @ 14 Jun 2006, 08:44 AM)
Ураааааааааааааааааааааааааааааааааа наи-сетне днес е 14 юуни.Слец 3 месечно чакане най сетне ще разберем какво ще се случи в SG-1 и Atlantis .Направо ще издивея от кеф :lol2:  :lol2:  :lol2:  :clap:  :clap:  biggrin.gif  biggrin.gif
*

не знам как да ти го кажа...
почват на 14ти юли не юни, съжалявам wink.gif
още месец, ще мине като нищо...
eddie
Цитат(Insaneboy @ 14 Jun 2006, 10:44 AM)
Цитат(CrYptLorD @ 14 Jun 2006, 08:44 AM)
Ураааааааааааааааааааааааааааааааааа наи-сетне днес е 14 юуни.Слец 3 месечно чакане най сетне ще разберем какво ще се случи в SG-1 и Atlantis .Направо ще издивея от кеф :lol2:  :lol2:  :lol2:  :clap:  :clap:  biggrin.gif  biggrin.gif
*

не знам как да ти го кажа...
почват на 14ти юли не юни, съжалявам wink.gif
още месец, ще мине като нищо...
*

Ти уби всичко детско в него... cool.gif

Btw, тая информация за филм Stargate II откъде я изкопахте?
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 13 Jun 2006, 10:45 PM)

вижте само как Орай възприемат местната мода  tongue.gif
късите гащи и маратонките им отиват  clapping.gif
*

Предполагам това не е снимка от сериала а е снимано примерно на снимачната площадка и отзад (този с късите панталони) да е некъв режисьор примерно... hmm.gif
Insaneboy
ами сигурно е така, но обикновено ги пускат сцени от самия сериал
BIG_MIRO
ам сигорно е някакъв оператор тоя пич ? оффффффффф не знам ама аз гледам 7 сезон на сг-1 и попаднах на една серия там ако се сещате с едни двама учени олигофрени дето си мислят че сг-1 са похитени ама не са на мисиа ,аааааааааа много смешна серия :0
именно това разнообразие ми допада в сериала не е всичко фантастика или екшън има и доста голяма доза смях , жалко че RDA
напусна сериала Бена се справя ама не е толкоз забавен wink.gif
pirocorp
След световното иде SG-1 нема да се мре от скука smile.gif
BIG_MIRO
точно 5 дни след световното това 72 часа ако не се лъжа wink.gif трябва да бъдат запълнени smile.gif
eddie
Цитат(BIG_MIRO @ 15 Jun 2006, 01:15 PM)
точно 5 дни след световното това 72 часа ако не се лъжа wink.gif трябва да бъдат запълнени smile.gif
*

Със спам например biggrin.gif
BIG_MIRO
da 4udna idea smile.gif
gholam
*

Всъщност се лъжеш.72 часа са 3 дни,а 5 дни са 120 часа. wink.gif
BIG_MIRO
Цитат(gholam @ 16 Jun 2006, 10:36 AM)
*

Всъщност се лъжеш.72 часа са 3 дни,а 5 дни са 120 часа. wink.gif
*

da be setix se az am sled kato go napisax
Dr_Morro^
Точно сега изгледах двадесета серия от деветия сезон.Вече мога да кажа че съм гледал всички серии от този ВЕЛИК сериал.Просто нямъм търпение да дойде средата на другия месец, че да мога пак да стана част от приключенията на SG-1.
Insaneboy
Цитат(Dr_Morro^ @ 16 Jun 2006, 09:57 PM)
Точно сега изгледах двадесета серия от деветия сезон.Вече мога да кажа че съм гледал всички серии от този ВЕЛИК сериал.Просто нямъм търпение да дойде средата на другия месец, че да мога пак да стана част от приключенията на SG-1.
*

късметлия, не ти се е налагало да чакаш 3 пъти по 3-4 месеца...
Dr_Morro^
Така, като си направих равносметка за случилото се до сега със сериала-SG-1 (явно съм луднал нещо-как може да съм се зарибил толкова по един серил huh.gif ) и прегледах пак първи епизод от девети сезон видях нещо дето много ме обърка... Там Вала казва:
Бременна съм.Доста сигурно е, че е твое, както и да е...
Има шанс поне едно към... десет.(обръщайки се към Даниел)

И по късно в епизода

Не съм била толкова разочарована,
откакто с Даниел правихме секс.
- пак думи на Вала

И как изведнъж в края на сезона детето стана "непорочно заченато".Някой може ли да ми обясни. w00t.gif
Insaneboy
Цитат(Dr_Morro^ @ 17 Jun 2006, 11:45 AM)
Така, като си направих равносметка за случилото се до сега със сериала-SG-1 (явно съм луднал нещо-как може да съм се зарибил толкова по един серил huh.gif ) и прегледах пак първи епизод от девети сезон видях нещо дето много ме обърка... Там Вала казва:
Бременна съм.Доста сигурно е, че е твое, както и да е...
Има шанс поне едно към... десет.(обръщайки се към Даниел)

И по късно в епизода

Не съм била толкова разочарована,
откакто с Даниел правихме секс.
- пак думи на Вала

И как изведнъж в края на сезона детето стана "непорочно заченато".Някой може ли да ми обясни. w00t.gif
*

в първия епизод тя се ебаваше, не са имали сексуални отношения с Даниел...
M-r Anderson
а трябваше,актрисата хич не е лошаsmile.gifВъв Farscape толкова ги чаках да се разгорещат с Бен Браузър,а те не дадаха нищо особеноbiggrin.gif
Dr_Morro^
Цитат(M-r Anderson @ 18 Jun 2006, 09:55 PM)
а трябваше,актрисата хич не е лошаsmile.gifВъв Farscape толкова ги чаках да се разгорещат с Бен Браузър,а те не дадаха нищо особеноbiggrin.gif
*

Дам...найстина.Аз до последно си мислех че Даниел е бащата.Даже в 19 епизод като я видях с надут корем и си рекох...брей ква стана тя...пък то съвсем различно.Btw тя Вала май започна да ражда в последния епозпд.Какво ли "ще излезе" от цялата работа hmm.gif
Insaneboy
Цитат(Dr_Morro^ @ 18 Jun 2006, 10:06 PM)
Цитат(M-r Anderson @ 18 Jun 2006, 09:55 PM)
*

Дам...найстина.Аз до последно си мислех че Даниел е бащата.Даже в 19 епизод като я видях с надут корем и си рекох...брей ква стана тя...пък то съвсем различно.Btw тя Вала май започна да ражда в последния епозпд.Какво ли "ще излезе" от цялата работа hmm.gif
*

Ще излезе дете, което Орай ще "порастнат" набързо и то ще е новия лошко в сериала, цял сезон ще му се моли Вала да не е лошо, а той ще руши ли ще руши... rolleyes.gif
M-r Anderson
Ха ха smile.gif гледам Stargate SG-1 1x1 по Нова Телевизия, и то озвучен на български,малко ми е различно някъкси,Тилк е научил българския перфектноsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 18 Jun 2006, 11:41 PM)
Ха ха smile.gif гледам Stargate SG-1 1x1 по Нова Телевизия, и то озвучен на български,малко ми е различно някъкси,Тилк е научил българския перфектноsmile.gifsmile.gifsmile.gif
*

да и аз сега го гледам
интересно как Тийл'к като се обърна да я защити оная и куршумите отскачаха обаче другите като ги солиха измираха biggrin.gif
ivajlap
А видя ли някой като слизаше РДА с втория асансьор, как кадрите в шахтата бяха за асансьор, който се КАЧВА?
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 18 Jun 2006, 11:58 PM)
А видя ли някой като слизаше РДА с втория асансьор, как кадрите в шахтата бяха за асансьор, който се КАЧВА?
*

Ами не, не се загледах.

офф
ма какви сме geeks tongue.gif
M-r Anderson
ха smile.gif превода обаче е меко казано, направо смешен .Така са го превели все е дно са си го съчинявали на ново dry.gif :mad2:
Insaneboy
ти мани превода, озвучението ми звучи ужасно, поне да го правеха професионално както го правят по другите държави
бях си свалил един епизод на Атлантида на френски (не питайте защо) и там английския език въобще го нямаше, имаше само френски. По-натам си свалих и немска версия (пак не питайте) и работата беше същата, само при нас слагат българския превод върху английското аудио.
ivajlap
Германците винаги са ме изумявали колко точно заместват английския с немски в диалозите. Синхрона с говора на актьорите е смайващ.
M-r Anderson
ОФФФ sad.gif особено,превода на Тилк,едно нежно пискливо гласче ,тея хора маитап си прават нещо,никак не са подходили сериозно.
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 17 Jun 2006, 12:52 PM)
в първия епизод тя се ебаваше, не са имали сексуални отношения с Даниел...
*

Може и да се бъркам. Няма ми ги епизодите под ръка сега да проверя,ама когато Вала дойде на Земята и не я пускаха да излиза от SGA-базата , не се ли натресе тя в леглото на Даниел ... та го прелъсти тогава?
hmm.gif
BIG_MIRO
отново грешка нея я сърбеше аам не я почесаха / незнам тогава тоя как здържа , може би от страх од жена си Лекса която играе в сериала smile.gif /
BIG_MIRO
отново грешка нея я сърбеше ама не я почесаха / незнам тогава тоя как здържа , може би от страх от жена си Лекса която играе в сериала smile.gif /
yonkaval
Вчера се класирах на финала на девети сезон. Гледах този сезон по-бавничко, та да ми стигне за по-дълго. Само дето малко ме разочарова на фона на останалите осем, уви. :59: В тях имаше наистина великолепни епизоди. :lol2:
В този сезон порталът почти не "участваше", не се посещаваха нови планети с интересни приключения.
Но се надявам новият сезон да се раздвижи малко повече.
Dr_Morro^
По Нова всяка неделя в 00:15 ли дават старгейта или кога
Insaneboy
Цитат(Dr_Morro^ @ 19 Jun 2006, 03:36 PM)
По Нова всяка неделя в 00:15 ли дават старгейта или кога
*

ми до миналата седмица даваха по 2 епизода на Ентърпрайз, сега май ще дават по 2 епизода на SG-1
BIG_MIRO
otnowo 1 sezon li ? za6toto az ot 1 sezon imam nqkoi serii deto ne s1m gi gledal, no kato znam kakwo stawa po natat1k w seriala to nqma golqm smis1l az si gi imam do 8 sezon ep i 1 ot 9 na diskowe
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 19 Jun 2006, 08:24 PM)
otnowo 1 sezon li ? za6toto az ot 1 sezon imam nqkoi serii deto ne s1m gi gledal, no kato znam kakwo stawa  po natat1k w seriala to nqma golqm smis1l az si gi imam do 8 sezon ep i 1 ot 9 na diskowe
*

ми първи сезон, те друг не са купували..
BIG_MIRO
тия хора аз на 30 г. когато стана / след 12 г/ smile.gif те до 5 сезон няма да стигнали !!!!!
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 19 Jun 2006, 10:31 PM)
тия хора аз на 30 г. когато стана  / след 12 г/  smile.gif те до 5 сезон няма да стигнали !!!!!
*

Те друг сезон май няма да купуват, не се гледаше особено, ама това си е отчасти и тяхна вина...
ivajlap
Явно запълват лятната програма. Поне да беше епизод всяка вечер. Или по 2 епизода два пъти в седмицата.
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 19 Jun 2006, 10:41 PM)
Явно запълват лятната програма. Поне да беше епизод всяка вечер. Или по 2 епизода два пъти в седмицата.
*

не баш лятната програма, по цяла година към 12 в неделя все дават някакво Sci-Fi, досега даваха Ентърпрайз, но явно са го издавали целия tongue.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 19 Jun 2006, 11:35 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 19 Jun 2006, 10:31 PM)
тия хора аз на 30 г. когато стана  / след 12 г/  smile.gif те до 5 сезон няма да стигнали !!!!!
*

Те друг сезон май няма да купуват, не се гледаше особено, ама това си е отчасти и тяхна вина...
*

Ти пък... Изцяло си е тяхна вината. Озвучаването и превода е половината от филма. Този глас, дето бяха турнали на Тийл'к тип "Мариус Куркински", плюс "супер професионалният им превод".... Как да ти кажа... :lol2: Ако си спомняш, като почнах да го превеждам, та дори и после ти като се включи, субтитрите се теглеха стотина пъти... Тогава тъкмо го бяха пуснали по Нова телевизия... И в същност хората от нашите преводи, на целият Stargate Team, разбраха, че филма е много хубав... Сега виж само от нашият сайт по колко пъти се теглят - по над 1 000, като имаш предвид, че субтитрите ни са разхвърляни по целият БГ нет... Ако съберем всички тегления, ще видим, че сериалът има огромен брой български фенове и смея да твърдя, че това е почти изцяло наша заслуга smile.gif
Insaneboy
всъщност си е изцяло наша заслуга, сериала си седеше из БГ пространството 4-5 години и никой не го беше погледнал. Аз тогава тъкмо го приключвах, но понеже не ми се превеждаше всичките 8 (тогава) сезона сам, бях решил поне Атлантидата да преведа. И вече като видях че не съм сам стана работата smile.gif

а тея от нова можеше първо филма да вземат да пуснат и да се постараят малко повече с рекламата...
martineliazz
навремето когато даваха СГ филма му бях станал голям фен... после видях сериала по нова.. казах си "боже как са се изгаврили с филма"...
миналата есен ровичках из арената в търсене на нещо интересно за гледане...видях сериала СГ... казах си "пффф толкоз тъпотии изгледах защо да непогледна някоя и друга серия от тази"..
какво да ви кажа - тези някои и други серии се превърнаха в 9 сезона на СГ1 , 2 сезона на СГА , 2 сезона на БСГ , 4 сезона на СТЕ (пълните сезони на останалите сериали на СТ киснат на HDD в очакване на суб) , 2 сезона на The 4400 , 2 сезона на Joey... и от мен да знаете това е единствено и само заради ВАС и ВАШИТЕ субтитри... едно огромно БЛАГОДАРЯ от мен за ВАС...

(само като си помисля че можеше да отмина торента на СГ тогава и да не съм изгледал нищо от всичко изброено по горе и.... изтръпвам)

БЛАГОДАРЯ че ВИ има clapping.gif :clap: :lol2: rock.gif :59: cool.gif
eddie
Престанете да прикачате картинки в постовете си за щяло и нещяло!
M-r Anderson
AXN са пуснали нов канал''АXN Sci-fi''ще се дават само хубави сериалиsmile.gifsmile.gifsmile.gif Stargate SG-1,Stargate Atlantis,Lost,Battlestar Galactica и др.Жалко ,че не го хващамСамо ми е чудно нали ще го озвучат на блгарски или ще ползват субтитри
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.