Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
martineliazz
сърдите се като пишем на латиница а сега почнахте да плещите на англ. какво става свършиха се англ. форуми ли ....
Insaneboy
Цитат(martineliazz @ 28 Apr 2006, 06:01 AM)
сърдите се като пишем на латиница а сега почнахте да плещите на англ. какво става свършиха се англ. форуми ли ....
*

всъщност това отгоре е на френски tongue.gif
arris
оф френски на Английски
Morena Baccarin, that some could discover in the Firefly series and the Serenity film, will interpret the adult role of Adria in the tenth season of Stargate Sg-1. It should appear in the episode "Counter Strike". This character scour season 10 will be the girl of Vala. She will have the role of spreading the fine words of Ori in the Milky Way. But before appearing as an adult, Adria will be the time of some episodes a child. And to play this role, several names circulate. According to rumours' which circulate on the fabric, Brenna O' Brien should play Adria in full adolescence.

от Английски на Български
с моите думи и малко редакция на Hag :

Морена Бакарин, която някои познават от сериала Firefly и игралния филм "Серенити" ще изиграе ролята на възрастната Адрия в 10 сезон на СГ-1. Ще участва в епизода "Counter Strike" и ще се превъплъти като дъщерята на Вала. Задачата й ще бъде да разпространи думите на Ораи в Млечния път. Но преди това, Адрия ще се появи и като дете в някои епизоди. Няколко са имената за изпълнението на ролята. Според слуховете Брена О'Брайън ще се превъплати в ролята на младата Адрия. wink.gif
miro
Arris,
Твоя превод ми хареса! :clap: rock.gif
Колкото и да се надяваме на интимни сцени с Морена Бакарин, не ми се вярва да ни огрее - в сериала имам предвид.
Но пък хората говорят, че надеждата умирала последна.
Така че, нищо не ни пречи да помечтаем. smile.gif
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 28 Apr 2006, 07:59 AM)
Цитат(martineliazz @ 28 Apr 2006, 06:01 AM)
*

всъщност това отгоре е на френски tongue.gif
*

английски , френски , китайски - все едно пак не му е мястото във бг форум на сайт за бг суб. да не споменавам че тези които имат зор да четът на тия езици има google....
Insaneboy
за всички маниаци на тема Старгейт, ето сериала Stargate Infinity, това че е анимация не значи че не става за гледане wink.gif
http://axelbg.net/details.php?id=1105
MirzatA
Искам да изложа две неща(цели) които ако успеем да "овладеем" Ще станем една от най - мощните раси познати до сега
Това са:

1. Намиране на начин за контролиране на проекта за извличане на енергиа дирекно от нашето космическо пространство ( а не от изкуствена суздадена вселена{субпространство}ZPM). Знаем за какъв power става въпрос за този недовършен проект на Древните!!! Представете си как ше ни изглеждат корабите щитовете изобщо цялото ни положение на тема енергетика!
Ето и линк за кво става въпрос :
http://www.thescifiworld.net/img/wallpaper...07_1024x768.jpg

2.Трябва да се научим да СЪЗДАВАМЕ ZPM Устройствата, а НЕ да търсим някви изоставени от древните ZPM-i

2а. На всяка цена трябва да се сдобием с 3 ЗПМ-а за да вдигнем Атлантида в космоса да се ползва като Кораб/Космическа база! Голям плюс ще е ако в флотата ни присъства Атлантида... знаем за къв POWER става въпрос!!!

Ето и линк с wallpaper :

http://www.thescifiworld.net/img/wallpaper...05_1024x768.jpg
Babilon
Ами аз доколкото разбрах в новият сезон ще се намерят ZPM-и. Въпросът е, че нашите като открият нещо ново, гадовете веднага се сдобиват със средство за противодействие, или пък се появяват нови герои, които успяват да противодействат tongue.gif
ROCKY
Добре де... ама сега като започне Stargate Sg-1 10 сезон и после няма да има повече сезони от Stargate SG-1 и ще остане само Stargate Atlantis за гледане или не съм разбрал правилно hmm.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 4 May 2006, 01:05 PM)
Добре де... ама сега като започне Stargate Sg-1 10 сезон и после няма да има повече сезони от Stargate SG-1 и ще остане само Stargate Atlantis за гледане или не съм разбрал правилно  hmm.gif
*

ми нещата вървят на към 11ти сезон, защото почти са заснели всички епизоди а победа над Орай не се планира в 10ти сезон, така че 11тия сезон е 90% сигурен...
ROCKY
Ъъъ някъде споменават ли имеот на галалтиката на Асгардите biggrin.gif че ми трябва името...
Insaneboy
споменаваха ама съм я забравил...

ОГРОМЕН СПОЙЛЕР

сега какво става в mid season two parter-а демек двата епизода между които ще чакаме и които са по средата.
Атлантида е превзета от Asuran-ците (онея дето са предците на репликаторите за които писах по назад в темата), те вече са представени на аудиторията в епизода Progeny който е преди този. Та наште решават, че им трябва помощ за да се справят с тях и познайте кой викат tongue.gif не, не Асгардите, Джак О'Нийл, за нещастие обаче той попада в плен понеже както споменах Атлантида е превзета. Нашите с помощта на препрограмиран Asuran-ец се опитват да ги спасят и епизода завършва как репликатор си "пъха" ръката в мозъка на О'Нийл, за да го разпита за информация, докато нашите се борят за Атлантида.
Това ще е едно от трите появявания на О'Нийл в Атлантида, освен в Атлантида той ще се появи и в два епизода на SG-1 единия от който е 200тния епизод, мъдро кръстен "200" и още един неизвестен.
ROCKY
Значи всяка друга раса бих понесъл но само като чуя репликатори и ми се досира.... тзз значи тези страшно много ме дразнат и ми се иска да ги изтребат навсякъде и повече да не ги дават в stargat-овете ама искам да е скоро, а не чак в края на последния или предпоследния сезон.... :evil2:
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 4 May 2006, 06:43 PM)
Значи всяка друга раса бих понесъл но само като чуя репликатори и ми се досира.... тзз значи тези страшно много ме дразнат и ми се иска да ги изтребат навсякъде и повече да не ги дават в stargat-овете ама искам да е скоро, а не чак в края на последния или предпоследния сезон.... :evil2:
*

що бе? те са най-злобните врагове...
не мож ги изби колкото и да се опитваш biggrin.gif
ROCKY
Готово ! Успях да намеря в архивите си коя е планетата на Асгардите
Значи планетата им се казва Отала, а галактиката им Айда

А сега като гледам по този спойлер и щом са превзели Атлантида това означава че са научили всичко за на древните технологиите и си ги представям за непопедими... а там че са препрограмирали некъв техен е било късмет предполагам и след това ще има некви сцени като във филма Терминатор 3 и сигурно така и ще завърши в Stargate накрая... biggrin.gif

п.п. ще има Терминатор 4 и си представям каква боза ще е... dry.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 4 May 2006, 08:25 PM)
Готово ! Успях да намеря в архивите си коя е планетата на Асгардите
Значи планетата им се казва Отала, а галактиката им Айда

А сега като гледам по този спойлер и щом са превзели Атлантида това означава че са научили всичко за на древните технологиите и си ги представям за непопедими... а там че са препрограмирали некъв техен е било късмет предполагам и след това ще има некви сцени като във филма Терминатор 3 и сигурно така и ще завърши в Stargate накрая...  biggrin.gif

п.п. ще има Терминатор 4 и си представям каква боза ще е...  dry.gif
*

явно не си чел обяснението ми за тях
тея пичове са направени от древните и си имат такива градове тип атлантида и могат да произвеждат ZPMи и им летят тези градове biggrin.gif
те са се отцепили от древните преди време и от петия епизод на 3ти сезон научаваме че имат план за изтребление на Призраците tongue.gif
Но след като разбират за Атлантида отиват да ги довършат с все град, така че може да не видим летяща Атлантида но надявам се ще видим летящ град tongue.gif
бтв ония вирус от 12ти епизод на първи сезон, има нещо общо с тея хора ама забравих какво unsure.gif
Insaneboy
за всички фенове свалете си това http://torrentspy.com/torrent/727139/Conan...riday_HDTV_XviD
има сцени от 200тния епизод на SG-1 и как са го снимали
martineliazz
[quote=Insaneboy,6 May 2006, 05:30 PM]
за всички фенове свалете си това http://torrentspy.com/torrent/727139/Conan...riday_HDTV_XviD
има сцени от 200тния епизод на SG-1 и как са го снимали
*

ако дадеш и суб много ща обичам
clapping.gif
ROCKY
Добре де да попитам нешо са...
Значи понеже не ми се търси по назад в сезоните онея други господари на системата (Гоаулдите) там дето бяха дошли на земята некъв "Ю" ония дето остана на земята и неква жена те умряха ли ? че не си спомням а и ме мързи да търся dry.gif
etconev
Бе нещо не ми стана ясно за репликаторите. Нали в една серия наще намериха на една пуста планета една девойка дето се оказа робот. Та същата тя си направи едно репликаторче да си играе и тогава стана ясно, че тя е създала репликаторите, а те са изтребили нейните хора. Сега какво общо имат древните с цялата тая работа?
BIG_MIRO
ами расата на тая девойка е отцепник от Древните, и щом са могли да създъдът девойка робот, то значи могат да си напраят и още репликаторчета, не е лесно да си най-умната раса във вселената smile.gif
/даже и да не си възнесен /
Insaneboy
Цитат(etconev @ 7 May 2006, 01:29 PM)
Бе нещо не ми стана ясно за репликаторите. Нали в една серия наще намериха на една пуста планета една девойка дето се оказа робот. Та същата тя си направи едно репликаторче да си играе и тогава стана ясно, че тя е създала репликаторите, а те са изтребили нейните хора. Сега какво общо имат древните с цялата тая работа?
*

тая девойка нали разправяше, че има баща...
е познайте какъв е бил баща й wink.gif
ROCKY
Добре де да попитам нешо са...
Значи понеже не ми се търси по назад в сезоните онея други господари на системата (Гоаулдите) там дето бяха дошли на земята некъв "Ю" ония дето остана на земята и неква жена те умряха ли ? че не си спомням, а и ме мързи да търся dry.gif
Insaneboy
Ю го уби Картър-репликатора
а оная умря в шестия сезон
Insaneboy
голяма новина
MGM възнамеряват да направят филм, който да пасне идеално с трети сериал по Старгейт темата...
pirocorp
М да аз от кога си мечтая за поне 10-12 сериала по Старгейт темата че да има какво да се гледа smile.gif
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 8 May 2006, 02:47 PM)
голяма новина
MGM възнамеряват да направят филм, който да пасне идеално с трети сериал по Старгейт темата...
*

ваххх се едно каза че днес е коледа :clap: clapping.gif rock.gif
Insaneboy
Цитат(martineliazz @ 8 May 2006, 05:14 PM)
Цитат(Insaneboy @ 8 May 2006, 02:47 PM)
голяма новина
*

ваххх се едно каза че днес е коледа :clap: clapping.gif rock.gif
*

по-скоро все едно казах, че коледа е след поне година, най-малко sad.gif
BIG_MIRO
е това не ми хареса по-добре да не беше го казал smile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 8 May 2006, 06:19 PM)
е това не ми хареса по-добре да не беше го казал smile.gif
*

кое, че ще има филм и евентуално нов сериал или че ще е най-малко след година?
имайте предвид че в момента възнамеряват да го направят това, което значи че тепърва ще правят филм, ще набират хора, сценарии и тн
И тепърва ще решат дали ще има трети сериал който да продължава филма и трябва и него да финансират, да набират хора, актьори, сценарии да мислят да снимат поне 3-4 месеца поне един сезон, да оправят там работи, така че една година е доста отпимистично, според мен поне след 2-3 години евентуално ще се види такова нещо.
Но последно време се дигат цените в Канада (там го снимат, защото излиза много по-евтино) и разходите се увеличават, те се притесняват, че това ще спъне SG-1 по някое време. Но от друга страна Сони Ентъртеймънт са купили контролен пакет от MGM и оттам ще навлязат пари. А SG-1 е станало главния сериал на MGM. Също така хората се надяват да се увеличат приходите от DVDта. Скоро ще пускат възможност да си свалиш серията срещу заплащане от сайта на iPod като после можеш да си я гледаш на iPod-а. Оттам също ще им дойдат пари, пък наскоро излязоха и Acton Figures и други екстри.
Остава само да се надяваме и да чакаме...
BIG_MIRO
съжелявам че не се обясних правилно не ми хареса това че е 1 година , но сега като излагаш фактите така колкото и и да е жалко 1 година е малка цена smile.gif дано да има 3-ти сериал ако ти попадне някаква информация дали це знае нещо повече/като за какво ще се разправя/ казвай smile.gif, аз само съжелявам че по sci-fi качеството на SG-1 не е като Атланитса
BIG_MIRO
*Атлантис
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 8 May 2006, 08:30 PM)
съжелявам че не се обясних правилно не ми хареса това че е 1 година , но сега като излагаш фактите така колкото и и да е жалко 1 година е малка цена smile.gif дано да има 3-ти сериал ако ти попадне някаква информация дали це знае нещо повече/като за какво ще се разправя/ казвай smile.gif, аз само съжелявам че по sci-fi качеството на SG-1 не е като Атланитса
*

ами те сега възнамеряват все още, така че не са се замисляли, но ако видя нещо веднага казвам...
е сега юли месец качеството и на двете ще е еднакво biggrin.gif
поносимо е...
BIG_MIRO
Е Атлантис няма ли да е със същото качество sad.gif а и не почваще ли и
Юни месец или бъркам нещо
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 8 May 2006, 08:52 PM)
Е Атлантис няма ли да е със същото качество sad.gif а  и не почваще ли и
*

14ти юли почват и двете по Sci-fi с най-много DSRip качество.
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 8 May 2006, 09:54 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 8 May 2006, 08:52 PM)
Е Атлантис няма ли да е със същото качество sad.gif а  и не почваще ли и
*

*

утре не е ли 14 юли :lol2: laugh1.gif
Insaneboy
де да беше... sad.gif
ROCKY
*

А кое попринцип трябва да се гледа с един епизод понапред или няма значение.. smile.gif

Цитат(Insaneboy @ 8 May 2006, 06:20 PM)
голяма новина
*

Значи предполагам ако го пуснат след няколко месеца biggrin.gif то тогава сигурно Stargate SG-1 вече няма да го дават hmm.gif
BIG_MIRO
погледни по-нагоре постовете и ще видиш че няма да е след няколко месеца wink.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 9 May 2006, 09:05 AM)
*

А кое попринцип трябва да се гледа с един епизод понапред или няма значение.. smile.gif

Цитат(Insaneboy @ 8 May 2006, 06:20 PM)
голяма новина
*

Значи предполагам ако го пуснат след няколко месеца biggrin.gif то тогава сигурно Stargate SG-1 вече няма да го дават hmm.gif
*

Ами по принцип първо дават SG-1 но е все тази кой епизод ще гледаш първи защото не се засичат.
А има и такава възможност когато пуснат третия сериал SG-1 да го няма wink.gif
eddie
В следващия (т.е. утре) брой на в. "Труд" по план-график ДВД-то с филма трябва да бъде "Старгейт". wink.gif
gerouchin
Надявам се този 3-ти сериал да не сложи край на SG-1, защото все пак 12-13-14 сезона за сериал са си много нещо, а именно толкова ще бъде SG-1, когато стане готов тоз 3-тия smile.gif Дай боже да не стане така и да си го гледаме още 100 години smile.gif
BIG_MIRO
аве хора вие не разбрахте ли че сценеристите само обмислят варианта за 3-ти сериал, по0горе е написано от ясно по-ясно!!!
gerouchin
Че кой е казал, че ние не и говориме само теоретично? smile.gif
Insaneboy
не виждам защо SG-1 да не може да продължи, както виждаме те вече позаместиха някои герои, вкараха Мичъл, а сега и Вала след още някоя година ще набутат още някой, пък ще пуснат Картър да си ходи (примерно)
BIG_MIRO
да СГ-1 няма да е същия без Джаксън или Тилк ама за да да го бъде сериала трябва да има промени !!!
п.п имам въпрос: за SGA аве там нали се казва че древните напуснали Земата преди 10 000 год. е как да му се невиди успяват да разсеят живот в цялата галактика Пегас да се сбият с Призраците и пак да остават Атлантида за 10 000 год. / както се разбра от един еп. на Атлантис в първи сезон там дето Уиър се върна назад във времето/
martineliazz
Цитат(BIG_MIRO @ 16 May 2006, 02:28 PM)
да СГ-1 няма да е същия без Джаксън или Тилк ама за да да го бъде сериала трябва да има промени !!!
п.п имам въпрос: за SGA аве там нали се казва че древните напуснали Земата преди 10 000 год. е как да му се невиди успяват да разсеят живот в цялата галактика Пегас да се сбият с Призраците и пак да остават Атлантида за 10 000 год. / както се разбра от един еп. на Атлантис в първи сезон там дето Уиър се върна назад във времето/
*

всъщност в една от сериите (непомня коя) се споменава че древните са от земята , разходили са се из разните му там галактики и когато призраците им видели сметката , се евакуирали ОБРАТНО на земята (разните там легенди за атлантида + нейде споменаха че човеците са 2ра еволюция на древните - от там и древния ген в кръвчицата ни) , а после се възнесли .
BIG_MIRO
е да де това го знам ама мисълта ми беше че малко е станно това че преди 10 000 г. напускат Земята и пак в същата година ли или хилидолетие де да знам wink.gif напускат Пегас и се връщат на Земата и се възнесяват всичко това много бързо а пък да не говорим че на всяка планета и в СГ-1 и Атлантис говорят английски толкоз ли не можаха да сложат някой мексиканец или германец там да каже някоя друга дуа различна, е тия неточности леко ме нервят ама иначе и двата сериала са много добри smile.gif
martineliazz
Цитат(BIG_MIRO @ 16 May 2006, 10:02 PM)
е да де това го знам ама мисълта ми беше че малко е станно това че преди 10 000 г. напускат Земята и пак в същата година ли или хилидолетие де да знам wink.gif  напускат Пегас и се връщат на Земата и се възнесяват всичко това много бързо а пък да не говорим че на всяка планета и в СГ-1  и Атлантис говорят английски толкоз ли не можаха да сложат някой мексиканец или германец там да каже някоя друга дуа различна, е тия неточности леко ме нервят ама иначе и двата сериала са много добри smile.gif
*

не бе човек те са се върнали на земятя преди 10000 години а са я напуснали много по рано
AGENTA-003
3 сезон старира на 14 ЮЛИ 2006

Season 3, Episode 1: No Man's Land
14 July 2006

Episode Credited cast:
Joe Flanigan .... Lt. Colonel John Sheppard
Torri Higginson .... Dr. Elizabeth Weir
Rachel Luttrell .... Teyla Emmagan
Jason Momoa .... Ronon Dex
Paul McGillion .... Dr. Carson Beckett
David Hewlett .... Dr. Rodney McKay
rest of cast listed alphabetically:
Jodelle Ferland
Andee Frizzell .... Wraith Queen
Scott Heindl .... Merrick/Wraith
Angelique Naude .... Young Female Scientist
Robert Picardo .... Richard Woolsey
Connor Trinneer .... Michael Kenmore

Season 3, Episode 2: Misbegotten
21 July 2006

Episode Credited cast:
Joe Flanigan .... Lt. Colonel John Sheppard
Torri Higginson .... Dr. Elizabeth Weir
Rachel Luttrell .... Teyla Emmagan
Jason Momoa .... Ronon Dex
Paul McGillion .... Dr. Carson Beckett
David Hewlett .... Dr. Rodney McKay
rest of cast listed alphabetically:
Colin Corrigan .... Lone Human Wraith
Andee Frizzell .... Wraith Queen
Robert Picardo .... Richard Woolsey
Connor Trinneer .... Micheal Kenmore

Season 3, Episode 3: Sateda
28 July 2006

Season 3, Episode 5: Progeny
8 August 2006

Season 3, Episode 6: The Real World
18 August 2006

Season 3, Episode 7: Common Ground
25 August 2006

Season 3, Episode 8: McKay and Mrs. Miller
1 August 2006
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.