Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 20 Jun 2006, 09:55 PM)
AXN са пуснали нов канал''АXN Sci-fi''ще се дават само хубави сериалиsmile.gifsmile.gifsmile.gif Stargate SG-1,Stargate Atlantis,Lost,Battlestar Galactica и др.Жалко ,че не го хващамСамо ми е чудно нали ще го озвучат на блгарски или ще ползват субтитри
*

ще ползват субтитри, няма да ги озвучават. Ще го хващаш, като го пуснат по всички кабеларки. Доколкото знам SG1 и SGA не са сред програмата им, само БСГто, Sliders, Enterprise и още няколко сериала ще дават, нищо ново. Което е доста странно, понеже АХN е на Сони, а Сони държи почти половина от контролния пакет на MGM, които съответно притежават всички права върху Старгейтовете. Но пък може да се надяваме tongue.gif
M-r Anderson
Така е грешката е моя,можеби защото ми се е искало да ги дават и тях biggrin.gif

''AXN Sci-Fi е предназначен за феновете на научната фантастика, които ще могат да гледат “Стар Трек: Ентърпрайз”, “Чарли Джейд”, “Андромеда”, “Бойна звезда Галактика” и др.''

Дано в тези други пуснат и Старгеитовете,да видят хората един хубав сериал biggrin.gif
pirocorp
MORE SCI-FI Луд съм на тема SCI-FI а неостана нищо за гледане да неговорим че хубав такъв филм се появява веднъж на 5 години умирам от скука нема ко да се гледа sad.gif :crybaby: :starwars: :laser_anim: :admin_vs_spam: :oops:
M-r Anderson
Цитат(pirocorp @ 21 Jun 2006, 12:27 PM)
MORE SCI-FI Луд съм на тема SCI-FI а неостана нищо за гледане да неговорим че хубав такъв филм се появява веднъж на 5 години умирам от скука нема ко да се гледа sad.gif  :crybaby:  :starwars:  :laser_anim:  :admin_vs_spam:  :oops:
*

Гледаи Star Trek TNG старичък е,но е интересен smile.gif
Badbream
Хора, някой сеща ли се как беше името на планетата на Тор. Онази която Сам спаси от репликаторите !!! hmm.gif
Azzour
Асгард ? unsure.gif
Insaneboy
Цитат(Badbream @ 22 Jun 2006, 11:36 AM)
Хора, някой сеща ли се как беше името на планетата на Тор. Онази която Сам спаси от репликаторите !!!  hmm.gif
*

Othala в галактиката Ida
BIG_MIRO
Цитат(Azzour @ 22 Jun 2006, 04:47 PM)
Асгард ?  unsure.gif
*

точно Отала пич Асгард е била напусната от тяь само преди 30 000 г. ако се сещатате имаше там една серия дето един асгард пражеше жизнено важни проучвания на една планета и сг-1 бяха изпратени да им помогнат
ivajlap
Някой гледал ли е SG-1 всички сезони "от-до" повече от един път?
M-r Anderson
Цитат(ivajlap @ 23 Jun 2006, 08:59 AM)
*

По два пъти и ги почнах за трети ама само някои серйи,че вече ги знам на изуст,то като няма кво друго да се гледа.Един път гледах Stargate и от там на татък всичко друго ми беше безинтересно biggrin.gif Едвам се наканих да гледам ''Star Trek Enterprice'' и Star TRek TNG'' и тях ги изгледах.ХУбаво че успях да следя ''Battlestar Galactica'' успоредно със Старгеитовете,ама него втори път не мога да го гледам лесно се помни то деиствието е почти едни и също tongue.gif biggrin.gif
BIG_MIRO
taka e Galactikata mi e po t1pa na mene to specialno 2 sezon be6e mnogo ednoobrazen i estestveno tam1n kato zapo4na ne6to masowo golqmo da stawa i op krai na sezona prod1lvenie 4ak prez Otomvri wink.gif
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 23 Jun 2006, 07:59 AM)
*

Не съм, но главната причина затова е че ми отрязаха warez.tv sad.gif
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 22 Jun 2006, 05:52 PM)
Цитат(Badbream @ 22 Jun 2006, 11:36 AM)
Хора, някой сеща ли се как беше името на планетата на Тор. Онази която Сам спаси от репликаторите !!!  hmm.gif
*

Othala в галактиката Ida
*

Да ! Но ако си спомняте добре малко по напред в сезоните тази планета репликаторите им я разрушиха и се населиха на нова планета ! Новата планета се казва Орила но никъде досега (поне така мисля) не са споменали в коя галактика се намира.... и явно ги е страх дори и от наще щом не са казали дори и на тях да не вземат да кажат на репликаторите :lol2: wink.gif

иначе думите на Тор бяха --> "Планета Отала в галактиката Айда" където наще я спасиха благодарение на новото оръжие срещу репликаторите но пък тагова Сам не беше в състояние да момага biggrin.gif (и затова не съм сигурен дали за тука става въпрос)
BIG_MIRO
аве хора аз имам един въпрос за дискусии ами то за наще хора става въпрос : някой случайно да знае нещо наще няма ли най-накрая да направят Земен вариянт на кораб-майка не кръстосвач а ГОЛЯМ кораб с по -модерни оръжия от сегашните / няма да е зле Асгардите вече да черпят едно две плазмени оръдия smile.gif /
Izverga
Да бе вярно, те наще сега с тея мизерните със снаряди ли са, с патрони ли са нищо не правят hmm.gif
martineliazz
Цитат(Izverga @ 24 Jun 2006, 03:40 PM)
Да бе вярно, те наще сега с тея мизерните със снаряди ли са, с патрони ли са нищо не правят hmm.gif
*

до колкото си спомням тия куршуми бяха доста ефективни срещу репликаторите... даже Тор-чо го отбеляза...
Insaneboy
Цитат(martineliazz @ 24 Jun 2006, 06:22 PM)
*

до колкото си спомням тия куршуми бяха доста ефективни срещу репликаторите... даже Тор-чо го отбеляза...
*

едно са репликаторите, съвсем друго щитовете на Орай tongue.gif
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 24 Jun 2006, 07:38 PM)
*

*

*

бе то кат ги знам тия сценаристи... нищо чудно да победят орайте и с чесън...неведомни са пътищата сцинариини...
BIG_MIRO
Цитат(martineliazz @ 24 Jun 2006, 09:40 PM)
*

*

*

бе то кат ги знам тия сценаристи... нищо чудно да победят орайте и с чесън...неведомни са пътищата сцинариини...
*

така е , но за да се предържат до някакъв реализам / макар и не голям за фантастичен сериал/ би трябвало да вкарат повече огнева мощ срещу тия възнесени гаднярчета. По мое виждане според мен наще ще открият онова оръжие за требене на възнесени и ще го прегодят към корабите ни обаче то екипажа на корабите на Орай е от хора так че може и да не стане така smile.gif biggrin.gif tongue.gif
martineliazz
Цитат(BIG_MIRO @ 25 Jun 2006, 12:36 AM)
Цитат(martineliazz @ 24 Jun 2006, 09:40 PM)
*

*

*

*

така е , но за да се предържат до някакъв реализам / макар и не голям за фантастичен сериал/ би трябвало да вкарат повече огнева мощ срещу тия възнесени гаднярчета. По мое виждане според мен наще ще открият онова оръжие за требене на възнесени и ще го прегодят към корабите ни обаче то екипажа на корабите на Орай е от хора так че може и да не стане така smile.gif biggrin.gif tongue.gif
*

е да де.... едни големи оръдия бълващи чесън... аз бих избягал от такъв обстрел....
Insaneboy
а стига с тея цитати де wink.gif

иначе не, оръжия едва ли, кораби също, поне още 1 сезон няма да видим tongue.gif
BIG_MIRO
еми тъпо те всички с огомни кораби ние с някви кръстосвачи wink.gif
M-r Anderson
Цитат(BIG_MIRO @ 25 Jun 2006, 12:39 PM)
еми тъпо те всички с огомни кораби ние с някви кръстосвачи wink.gif
*

Е ,да така е ,но ние имаме наи- голямото преимущество biggrin.gif
Всепак да не забравяме,че ние пишем сценария :lol2: biggrin.gif
viharcho
Цитат(M-r Anderson @ 25 Jun 2006, 04:30 PM)
Всепак да не забравяме,че ние пишем сценария :lol2:  biggrin.gif
*

много си прав :lol_2:

@Insaneboy след месец,ще почваме да те морим с изрази от рода на "Кога ще станат субтитрите?"..."Искам субтитри" и т.н. и т.н. tongue.gif
etconev
Ще ми е интересно призраците да дойдата и орайте да се опитат да ги вкарат в правата вяра. Преставяте ли си, преди да хапнат някой, събират се и почват "Славана орайте" и т.н, забравих точно какви ги плямпаха.
eddie
Stargate SG-1 Season 10 preview.

60 минутно филмче за новия сезон.
ROCKY
Цитат(eddie @ 26 Jun 2006, 08:50 AM)

*

Nещо немога да схвана къде да цъкна за да си го сваля hmm.gif
Babilon

*

За тези, които не могат да теглят отвън, съм го качил ТУК cool.gif
ROCKY
Цитат(Babilon @ 26 Jun 2006, 11:33 AM)

*

*

Пфу мерси !!! Тамън се чудех що немога да разбера как да си го сваля от там (иначе имам добри чужди скорости) и видях че ми трябва няква торент програма.. но вие biggrin.gif ме изненадахте много добре clapping.gif
Insaneboy
Цитат(viharcho @ 25 Jun 2006, 11:22 PM)
Цитат(M-r Anderson @ 25 Jun 2006, 04:30 PM)
Всепак да не забравяме,че ние пишем сценария :lol2:  biggrin.gif
*

много си прав :lol_2:

@Insaneboy след месец,ще почваме да те морим с изрази от рода на "Кога ще станат субтитрите?"..."Искам субтитри" и т.н. и т.н. tongue.gif
*

аааа ама не само мене и Бабилон... mad.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 26 Jun 2006, 12:30 PM)
аааа ама не само мене и Бабилон...  mad.gif
*

Предател... :lol2: Тамън си виках, че ще мина между капките с тормоза laugh1.gif
ROCKY
Цитат(Babilon @ 26 Jun 2006, 11:33 AM)

*

*

А дали ще имате добро желание да го преведете rolleyes.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 26 Jun 2006, 11:41 AM)
Цитат(Insaneboy @ 26 Jun 2006, 12:30 PM)
аааа ама не само мене и Бабилон...  mad.gif
*

Предател... :lol2: Тамън си виках, че ще мина между капките с тормоза laugh1.gif
*

като ще падам, ще те завлека с мен tongue.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 26 Jun 2006, 12:56 PM)
като ще падам, ще те завлека с мен  tongue.gif
*

Знаех си... :lol_2:

BTW, от Рreview-то разбрах две много интересни неща:
1. РДА се връща за два епизода на SG-1, а ще участва и в SGA. Три пъти "Ура" за РДА :clap:
2. Най-накрая ще видим тез Фърлинги :59:
Цитат(ROCKY @ 26 Jun 2006, 12:45 PM)
*

ROCKY, аз лично едва ли ще го направя... Имам и други неща за превеждане, ама няма време... А на това и тайминг трябва да му се набива... Сложна работа rolleyes.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 26 Jun 2006, 12:05 PM)
Цитат(Insaneboy @ 26 Jun 2006, 12:56 PM)
като ще падам, ще те завлека с мен  tongue.gif
*

Знаех си... :lol_2:

BTW, от Рreview-то разбрах две много интересни неща:
1. РДА се връща за два епизода на SG-1, а ще участва и в SGA. Три пъти "Ура" за РДА :clap:
2. Най-накрая ще видим тез Фърлинги :59:
*

2 епизода в SG1 и 3 епизода в SGA wink.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 26 Jun 2006, 01:08 PM)
*

Чу ли го как разправя, че го били кръстили...? RiP Дийн Андерсън... :lol2:
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 26 Jun 2006, 12:11 PM)
Цитат(Insaneboy @ 26 Jun 2006, 01:08 PM)
*

Чу ли го как разправя, че го били кръстили...? RiP Дийн Андерсън... :lol2:
*

аха biggrin.gif
това, което ме изненада е, че са гласили Бен Браудър за майор Шепард... Някак си не мога да си го представя. hmm.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 26 Jun 2006, 01:12 PM)
аха biggrin.gif
това, което ме изненада е, че са гласили Бен Браудър за майор Шепард... Някак си не мога да си го представя.  hmm.gif
*

Сега погледнато едва ли някой би си го представил в тази роля... Ама като са започвали сериалът... Предполагам, че успешно би се вместил в героя rolleyes.gif
ivajlap
Аз съм доволна от две неща:
1. "Orai will basically take over" - ще бъдем завладени от Ораи.
2. Водача на Ораи армията ще бъде жена - актрисата от "Файърфлай" Морена Бакарин, дъщерята на Вала!!!

Както казаха в превю-то стига сме печелили битка след битка. А женско присъствие никога не е излишно.
ROCKY
Цитат(Babilon @ 26 Jun 2006, 01:05 PM)
Цитат(ROCKY @ 26 Jun 2006, 12:45 PM)
*

ROCKY, аз лично едва ли ще го направя... Имам и други неща за превеждане, ама няма време... А на това и тайминг трябва да му се набива... Сложна работа rolleyes.gif
*

sad.gif е дано някой го преведе това че така само вие сте го гледали и сте се накефили... dry.gif
Insaneboy
btw гледайте The Simpsons 17ти сезон, 17ти епизод, там RDA озвучава него си и има ебавки с McGyver и Stargate, много е добро tongue.gif
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 27 Jun 2006, 12:44 AM)
btw гледайте The Simpsons 17ти сезон, 17ти епизод, там RDA озвучава него си и има ебавки с McGyver и Stargate, много е добро tongue.gif
*

Ми то хубава да го гледаме ,ама кажи от къде да го свалим зада се посмем и ниеsmile.gif
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 6 Jan 2006, 06:19 PM)
а фърлинги едва ли ще видим някога...
*

Тук бях 100% сигурен че си в грешка tongue.gif wink.gif
Те щом споменават за тях и то няколко пъти значи са имали нещо напредвит за по предните сезони и ето че дочакахме :clap:
BIG_MIRO
какво сме дочакали? да не би в 10 сезон да се появят тия ?
Babilon
Цитат(BIG_MIRO @ 27 Jun 2006, 11:54 AM)
какво сме дочакали? да не би в 10 сезон да се появят тия ?
*

Ами не прочете ли какво съм писал на предишната страница? В същият пост, в който пиша, че няма да превеждам preview-то. wink.gif Доживяхме да ги видим тез Фърлинги tongue.gif
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 27 Jun 2006, 12:07 AM)
Цитат(Insaneboy @ 27 Jun 2006, 12:44 AM)
*

Ми то хубава да го гледаме ,ама кажи от къде да го свалим зада се посмем и ниеsmile.gif
*

ето го в арената
http://arenabg.com/details.php?id=48175&hit=1
17ти епизод...
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 27 Jun 2006, 12:22 PM)
[ето го в арената
http://arenabg.com/details.php?id=48175&hit=1
17ти епизод...
*

Благодаря smile.gif
tss04
Някой може ли да даде линк към Stargate DHD симулатори?
BIG_MIRO
ам някой да знае какво стана последно ще има ли някаква игра stargate или не ?
tss04
DHD Simulator
Например ето такъв симулатор...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.