Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
hag
Много ще ми хареса, 5-6 Приора да "притиснат в ъгъла" призраците... и да ги накарат да се просветляват... и да се молят... "Hallowed are the Oray" rock.gif
Оня ми ти шеф-призрак (ако има такъв) ще му се до...

Та, нещо такова ще ми хареса... мдаа biggrin.gif Би било весело :velho:
Insaneboy
Цитат(hag @ 21 Jan 2006, 10:14 PM)
Много ще ми хареса, 5-6 Приора да "притиснат в ъгъла" призраците... и да ги накарат да се просветляват... и да се молят... "Hallowed are the Oray"  rock.gif
Оня ми ти шеф-призрак (ако има такъв) ще му се до...

Та, нещо такова ще ми хареса... мдаа  biggrin.gif Би било весело  :velho:
*

Orai се пишат smile.gif tongue.gif
Ми те и двете страни имат някакви психически способности, а да не забравяме, че Призраците имат опит с разбиване на разни Древни smile.gif
Мен ще ми харесва Гоа'Улд да влезе в Призрак, въпреки че едва ли е възможно поради имунната система на Призраците, би било доста забавно...
MirzatA
"Ми те и двете страни имат някакви психически способности, а да не забравяме, че Призраците имат опит с разбиване на разни Древни smile.gif"

Те имат опит срещу Древните , НО когато древните още НЕ са били възнесени! А Orai са възнесени! smile.gif
А относно епизода на SG-1 не ми хареса нещо. Даже и при Атлантис нема екшън. Напоследак няма здрав екшън както в края нa сезон 1 и в началото на втори
Insaneboy
Цитат(MirzatA @ 22 Jan 2006, 09:22 AM)
"Ми те и двете страни имат някакви психически способности, а да не забравяме, че Призраците имат опит с разбиване на разни Древни smile.gif"

Те имат опит срещу Древните , НО когато древните още НЕ са били възнесени! А Orai са възнесени! smile.gif
А относно епизода на SG-1 не ми хареса нещо. Даже и при Атлантис нема екшън. Напоследак няма здрав екшън както в края нa сезон 1 и в началото на втори
*

е то не може все екшън...
пък и наближава края на 2рия сезон на Атлантиса, което значи че ще има отново мазало smile.gif
phoenix_bg_lp
[quote=MirzatA,22 Jan 2006, 09:22 AM]
А относно епизода на SG-1 не ми хареса нещо. Даже и при Атлантис нема екшън.
Мен лично тва новото епизодче на SG-1 супер много ме изкефи. :clap: :lol2: :clap:
Абе к'вото и да си говорим, тва е може би най-якия Sci Fi сериал. clapping.gif
Без да се обиждат феновете на другите сериали tongue.gif
Insaneboy
Цитат(phoenix_bg_lp @ 22 Jan 2006, 11:46 AM)
А относно епизода на SG-1 не ми хареса нещо. Даже и при Атлантис нема екшън.
Мен лично тва новото епизодче на SG-1 супер много ме изкефи. :clap:  :lol2:  :clap:
Абе к'вото и да си говорим, тва е може би най-якия Sci Fi сериал.  clapping.gif
Без да се обиждат феновете на другите сериали  tongue.gif
*

със сигурност е най-дългия сериал в историята на Sci-Fi
phoenix_bg_lp
[quote=Insaneboy,22 Jan 2006, 11:48 AM][/quote]
със сигурност е най-дългия сериал в историята на Sci-Fi
*
[/quote]
А знае ли се горе долу колко сезона още ще има и на двата сериала hmm.gif
Дано да имат повече идейки за нови интересни серии. biggrin.gif

Хора знаете ли какво е това SG-1 Alliance???
M-r Anderson
Хора знаете ли какво е това SG-1 Alliance???
*

[/quote]
Не знам точно но Alliance до колкото знам е съюз,но с кого ще се съюзяваме е това вече мога само да предполагам,Но имам страното чувство,че следващия сезон ще бъде доста интересен hmm.gif
Insaneboy
SG-1 Alliance е PC игра, която се прави в момента и я чакаме да излезе всеки момент...
там наште (SG-1 с О'Нийл като лидър) ще трепат Анубис...
тоест ние ще трепим анубис като О'Нийл

ето сайта разгледайте го
http://stargate-alliance.com
BIG_MIRO
koga to4no se o4akva da izleze 6toto t1kmo i gledam saita i mi se struva
4e 6te b1de qka kato seriala a dali nqma da napraqt i edna za atlantis
phoenix_bg_lp
Цитат(Insaneboy @ 22 Jan 2006, 06:17 PM)
SG-1 Alliance е PC игра, която се прави в момента и я чакаме да излезе всеки момент...
там наште (SG-1 с О'Нийл като лидър) ще трепат Анубис...
тоест ние ще трепим анубис като О'Нийл

ето сайта разгледайте го
http://stargate-alliance.com
*

Е това ще е супер яко. :clap: :clap: :clap:
10х за инфото Insaneboy clapping.gif clapping.gif clapping.gif
SG rulzzz biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 22 Jan 2006, 06:42 PM)
koga to4no se o4akva da izleze 6toto t1kmo i gledam saita i mi se struva
4e 6te b1de qka kato seriala a dali nqma da napraqt i edna za atlantis
*

ми щеше да е миналата година уж...
ама май ще е тая по някое време
а за Атлантиса казаха, че ако се купува тая и хората я харесат - нищо чудно
BIG_MIRO
ooooo imaiko predvit 4e samo sg-1 ima 20 miliona du6i publika smqtam 4e 6te se kupuwa a ako napraqt za atlantisa lele az li4no 6te si q kupq nqma da 4akam da q puskat po trakerite / nqmam t1rpenie ve4e da trepq prizraci:)/
Insaneboy
хахаха леле
току що прочетох че играта я замразяват...
Понеже разпространителя се е скарал на разрабочитците че играта не е досаттъчно качествена за да задоволи хората, са се отказали едни от други.
И понеже трябва да си намерят нов разпространител, този разпространител трябва да получи одобрение от MGM понеже те държат правата на всичко Старгейтско. Но представете си MGM не казва нито да нито не а с месеци си седят на ръцете. И така екипа на разработчиците са затворили врати и са разпратили хората, понеже нямат одобрен разпространител. Очаква се скоро време изявление на MGM по въпроса.
BIG_MIRO
axxx idioti !!!!! a az 6te stana razprostranitel smile.gif samo da q puskat po trakerite 4e 6e gi.......
Insaneboy
Орион се оказа, че се казва кораба, трябваше да се сетя нали четох за него tongue.gif
MirzatA
Цитат(Insaneboy @ 24 Jan 2006, 02:55 PM)
Орион се оказа, че се казва кораба, трябваше да се сетя нали четох за него tongue.gif
*

Мм да интересно ще бъде какво ще стане в 20 епизод smile.gif Маи се досещаме .. имаме вече два кораба, дрони и кораб-кошер идващ към Atlantis, май ще е епизод с много екшън. А може да има някаква изненада в 20 еп.
Между другото пак ли 20 епизода ще бъде и този сезон?
hmm.gif
BIG_MIRO
daaaaaaaaa , kowti nali ? am samo da se douto`ni ne se znae to`no kolko korabi-ko6eri idvat k1m atlantis az li4no smqtam 4e toq p1t 6te pratqt powe4e
M-r Anderson
Кажете някое друго сериялче със същата тематика,че до юли ще изперкам :mf_sleep: Нещо което си заслужава да се гледа.
Killa-g
Battlestar Galactica
M-r Anderson
Цитат(Killa-g @ 24 Jan 2006, 10:06 PM)
Battlestar Galactica
*

:thumbup: гледам го вече,от месец на сам biggrin.gif Добър е почти колкото Stargate tongue.gif ,но да се надяваме че ща стане още по интересен,на там е трагнал. Да знаете дали някои е превеждал Blake's 7(стар но златен biggrin.gif ),а ако не къде мога да намеря англииски субтитри hmm.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 24 Jan 2006, 03:01 PM)
daaaaaaaaa , kowti nali ? am samo da se douto`ni ne se znae to`no kolko korabi-ko6eri idvat k1m atlantis  az li4no smqtam 4e toq p1t 6te pratqt powe4e
*

само един ще е, ама ще ги преебат много гадно tongue.gif
MirzatA
InsaneBoy дай някъв спойлер за 20 епизод (По подробен ако е възможно smile.gif )
Insaneboy
Цитат(MirzatA @ 25 Jan 2006, 11:25 AM)
InsaneBoy дай някъв спойлер за 20 епизод (По подробен ако е възможно smile.gif )
*

разгледай страниците назад, там бях давал...
Killa-g
Цитат(M-r Anderson @ 24 Jan 2006, 09:38 PM)
:thumbup: гледам го вече,от месец на сам biggrin.gif Добър е почти колкото Stargate tongue.gif ,но да се надяваме че ща стане още по интересен,на там е трагнал.                                                                                                          Да знаете дали някои е превеждал Blake's 7(стар но златен biggrin.gif ),а ако не къде мога да намеря англииски субтитри hmm.gif
*

bigbo превеждаше първия сезон, доколкото знам.
А субититри можеш да намериш в forom.com.
M-r Anderson
Цитат(Killa-g @ 27 Jan 2006, 11:44 AM)
Цитат(M-r Anderson @ 24 Jan 2006, 09:38 PM)
:thumbup: гледам го вече,от месец на сам biggrin.gif Добър е почти колкото Stargate tongue.gif ,но да се надяваме че ща стане още по интересен,на там е трагнал.                                                                                                             Да знаете дали някои е превеждал Blake's 7(стар но златен biggrin.gif ),а ако не къде мога да намеря англииски субтитри hmm.gif
*

bigbo превеждаше първия сезон, доколкото знам.
А субититри можеш да намериш в forom.com.
*

10x biggrin.gif
M-r Anderson
Някои може ли да ми каже от каде мога да си драпна Stargate SG1 seson1 .Пробвах от arena.bg ,но от там не мога да свалям.Два дни го дарпах от TV Torrents,едва стигна 50% и спря,просто изклучи.Някои има ли представа къде другаде мога да го намеря.Предварително благодаря smile.gif
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 27 Jan 2006, 05:31 PM)
Някои може ли да ми каже от каде мога да си драпна Stargate SG1 seson1 .Пробвах от arena.bg ,но от там не мога да свалям.Два дни го дарпах от TV Torrents,едва стигна 50% и спря,просто изклучи.Някои има ли представа къде другаде мога да го намеря.Предварително благодаря smile.gif
*

warez.tv и find-bg.com
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 27 Jan 2006, 06:37 PM)
*

warez.tv и find-bg.com
*

Пак не става,не мога да свалям от там,но все пак благодаря smile.gif
Badbream
Insane, преди време беше пуснал спойлер в който казваше, че Прометей ще бъде унищожен и ще бъде заменен с кораб на име Орион. След последната серия, обаче, се оказа, че Орион съвсем не е земен кораб. И все пак ми е интересно, дали няма да има някое ново попълнение в земната космическа флотилия, дали наистина Прометей ще бъде унищожен и мястото му ще бъде заето от друг кораб ? unsure.gif blink.gif
MirzatA
Мм да Badbream е прав сетих се че InsaneBoy каза такова нещо.
А може би Прометеи наистина да го унищожат и наистина да се замести от някой нов "земен" кораб smile.gif
Лично на мен ми се иска Асградите да ни подарат един тяхен боен кораб (От серията Онийл smile.gif дето бяха направили) Плюс това няма от какво да се страхуват че един ден можем да го използваме срещу тях, все пак те имат доста кораби които заедно могат да го бутнат въпросния подарен. Но едвали някои човек би искал Асградите за враг smile.gif такаче това е немислуемо tongue.gif
Блах изби ми май фантазията малко, но мисля че не е излишна нали все пак тук се обсъждат възможните варианти на развитие на бъдещите епизоди.
penco
*

тук има всички сезони на SG-1 http://find-bg.com
Insaneboy
казах, че ще унищожат Прометей и ще го заместят с Одисей, не с Орион...
Но сега като гледам спойлерите може и да не го унищожат...
Insaneboy
сложих датите на излизане на останлите епизоди от сезон както и леки спойлери на английски

също така да кажа че актьорът който играе МакКей (David Hewlett) е сценарист, режисира и участва в индийски филм. Филмът се казва "A Dog's Breakfast" и освен МакКей в него ще участват и актьорите които играят Бекет, Тейла и Тийл'к, а също така и сестрата на David Hewlett - Kate Hewlett. На Дейвид ще му помагат някои продуценти на Stargate, както и координатора за каскади на Stargate, а също и режисьор работещ върху Stargate. С две думи ще видим Stargate актьорите да правят филмче.
Историята е че Девид и истинската му сестра Кейт са брат и сестра tongue.gif. Та те обикновено се побъркват един друг. Един ден сестра му представя Раян (Бекет) като свой годеник. Раян е актьор който играе в космическата сапунка Star-crossed (измислена естествено). Та Дейвид започва да се опитва да раздели двойката. Филмът се води комедия и се очаква около средата на Юни.
m00n
Цитат(Insaneboy @ 28 Jan 2006, 01:04 PM)
сложих датите на излизане на останлите епизоди от сезон както и леки спойлери на английски
*

Да попитам само..За 3-и сезон на Atlantis ли говориш,че нещо се пообърках малко.. hmm.gif huh.gif
Insaneboy
Цитат(m00n @ 29 Jan 2006, 10:53 PM)
Цитат(Insaneboy @ 28 Jan 2006, 01:04 PM)
*

Да попитам само..За 3-и сезон на Atlantis ли говориш,че нещо се пообърках малко.. hmm.gif huh.gif
*

не съм се доизразил tongue.gif
от тоя сезон на SG-1
XerX
Корабът Орион изглежда доста як!
delfinbg
Цитат(XerX @ 30 Jan 2006, 11:05 AM)
*

hubawo korabche, dano da si go ostawqt za tqh a ne go vyrnat na drugite.
Insaneboy
Цитат(delfinbg @ 30 Jan 2006, 11:29 AM)
Цитат(XerX @ 30 Jan 2006, 11:05 AM)
*

hubawo korabche, dano da si go ostawqt za tqh a ne go vyrnat na drugite.
*

ми мн ясно че ще си остане за тях, все пак онея нямат къде да го паркират...
наште са един вид платен паркинг
ivajlap
Чудесно, Вала ще играе още в този сезон, а както се чува - за постоянно в 10ти! Ухааа.
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 30 Jan 2006, 01:19 PM)
Чудесно, Вала ще играе още в този сезон, а както се чува - за постоянно в 10ти! Ухааа.
*

да, в 2 епизода тоя и всичките в другия

ето го тийзъра за следващия епизод

Вижте прикачените файлове
MirzatA
InsaneBoy имам един въпрос към теб:

Защо когато излезне нова сериа на SG-1 или SGA субтитрите за тях се качват 1 ден преди да излезне следващата нова сериа. Със сигурност знам че субс са готови доста преди това време. Това не е критика или нещо подобно, просто въпрос за инфо? smile.gif
Insaneboy
Цитат(MirzatA @ 31 Jan 2006, 02:48 PM)

Защо когато излезне нова сериа на SG-1 или SGA субтитрите за тях се качват 1 ден преди да излезне следващата нова сериа. Със сигурност знам че субс са готови доста преди това време. Това не е критика или нещо подобно, просто въпрос за инфо? smile.gif
*

за СГ-1 не мога да отговарям, но смея да твърдя че за СГА не се качват един ден преди другата серия...
миналите ги качих в петък, защото тогава ги свърших
по-миналите ги качих в събота, защото имах повече работа през седмицата
по-по-миналите ги качих пак в петък
доколкото знам те излизат във вторник така че това са поне 3 дена
А излизат тогава, защото нямам много време за правене на субтитри.
Babilon
Цитат(MirzatA @ 31 Jan 2006, 03:48 PM)

*

Тъй като аз "отговарям" за SG-1, аз ще кажа за него biggrin.gif
Ако нямам работа (в смисъл служебно ангажиран), субтитрите ги правя за около 2 дни - превод и редакция. Въпросът е кога ще се появи тайминг и скрипт. Имай предвид, че нашите субтитри излизат преди английските wink.gif Не ги държа за себе си, след като ги направя. Един единствен път ги задържах умишлено ден-два, заради няколко доста нагли поста в темата за SG-1.
M-r Anderson
Зарежете ги тези работи,кога се качвали субтитрите.Ако някои бърза да си ги превежда сам tongue.gif Глеите сега кво стана в Атлантиса,е..ти съюза.Така здраво ги прецакаха mad.gif че ще се ядосвам до юли.Е тази серия вече имаше тръпка biggrin.gif
И кво следва сега,значи ще гледаме призраците и в SG1?
Hellrider
Имам смесени чуства към новия(последния) епизодsmile.gif Първо се радвам, че най-накрая откриха земята, че да има малко интрига и екшън, обаче защо винаги най-интересните работи стават преди паузите между сезоните, че да трябва да чакаме по няколко месеца за развръзката...
M-r Anderson
Цитат(Hellrider @ 31 Jan 2006, 10:57 PM)
Имам смесени чуства към новия(последния) епизодsmile.gif Първо се радвам, че най-накрая откриха земята, че да има малко интрига и екшън, обаче защо винаги най-интересните работи стават преди паузите между сезоните, че да трябва да чакаме по няколко месеца за развръзката...
*

Mи ,за да ни е гадно :lol2: Нали някои трябва да купи следващия сезон,пък и тва си е чиста реклама dry.gif Но не мисля че ще чакаме до следващия сезон,надявам се развръзката да се случи в SG1.Все пак на там са се запътили призрачетата biggrin.gif
Hellrider
Цитат
Но не мисля че ще чакаме до следващия сезон,надявам се развръзката да се случи в SG1.Все пак на там са се запътили призрачетата

Да, но тези серии на атлантиса не вървят успоредно с тези на SG1, защото бяха откупени и пуснати по-раноsad.gif По sci fi вървят май успоредно, но там SGA е бая назад dry.gif
Insaneboy
бе какви са тея заблуди че ще видите Призраци в SG-1?
наште ще ги спрат тея двата кораба някъде горе долу, като пристигнат, вероятно с Орион, ма не се знае...
а и да стигнат до Земята, там ще ги чакат Прометей, Одисей и един куп ха'таци на Джафата, така че не ги знам къде са тръгнали тея Призраци...
а съм сигурен че тея 2 кораба няма да разкажат на другите де е Земята, така че всичко ще е както преди, когато ги спрат...
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 1 Feb 2006, 01:48 AM)
бе какви са тея заблуди че ще видите Призраци в SG-1?
наште ще ги спрат тея двата кораба някъде горе долу, като пристигнат, вероятно с Орион, ма не се знае...
а и да стигнат до Земята, там ще ги чакат Прометей, Одисей и един куп ха'таци на Джафата, така че не ги знам къде са тръгнали тея Призраци...
а съм сигурен че тея 2 кораба няма да разкажат на другите де е Земята, така че всичко ще е както преди, когато ги спрат...
*

EEEEEEEE аз на тва се надявам да има малко екшън :starwars: Ако стане наистина така ще е много интересно.Страшна сцена-хатаците срещу кораб на призраците.Добре де кажи сега, ти няма начин да не си прочел нещо някаде,какво ще стане стези призраци до къде ще стигнат hmm.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.