Цитат(sM1Le @ 16 Dec 2006, 01:24 PM)
Еми то пак...филмите ще са претупани от тук,от там и няма да стане кои знае какво,навремето го гледах и много ме кефише,ам...дано да ви хареса финалето де

Не вярвам да го претупат. Заглавията на последните две серии от сезона на SG-1 са достатъчно показателни според мен. В тях мисля, че положението с Орай ще стане напечено като за край на сезон и естествено 10ти сезон ще свърши (типично за край на сезон) с атака на Орай, вероятно сценаристите ще направят така, че някой от главните героии да са в безисходно положение. После ще чакаме да излезе първият филм, който ще довърши тази история и това ще е достоен край (макар, че ми се иска още и още серии) за борбата с/у Орай. Сега, дали ще ги победим или ще ги натикаме обратно в тяхната галактика не зная, но мисля, че ще е едно от двете.
Следващият филм (вторият ще е на друга тематика). Това ни навежда на мисълта, че може би той ще е свързан донякъде с идеята за третия сериал. Историята в този филм ще се върти около SG-1, но важен елемент от сценария ще е пътуване във времето.
От това по-добър завършек.... здраве му кажи. За съжаление всички хубани неща свършват все някога

p.s 2: Каза, че на времето си го гледал ? Горе-долу до къде. Защото за 10 сезона много неща са изяснени. Гуаулдите са победени, джафа са свободна нация (къде успешно, къде не чак толкова), репликаторите също са победени, О`Нийл е стигнал върха в кариерата си (освен ако не броим, че може единствено президент не е станал :lol_2: ) и единствено нещата около О`Рай не са довършени.
Друг е въпроса, че можеха поне още 2-3 интересни сезона с тая цялата мистика около тях, но скапаното SciFi... :evil2:
p.s. Малко спекулациики около новия сериал и това, че ако приеме Майкъл Шенкс ще е вероятно основният персонаж в новият сериал.
ЗаповядайтеДа напомня, че източника не е от първа ръка и е възможно всичко това да се окаже невярно, макар че инфото идва от
Stargate SG-1 Solutions .