Цитат(jull @ 7 Mar 2006, 01:21 AM)
Цитат(nikter @ 6 Mar 2006, 11:59 PM)
Някой има ли представа защо повсички сайтове дават, че серията SG-1 9х19 Crusade е излъчена, но в БГ я няма никъде - Арена я изключвам, защото нямам акаунт там и не знам за Арена?
Къде е последната серия на SG-1 9 сезон? Никой ли не я е свалил или не е била излъчена?
Странно, аз пък се чудех къде е 18, защото свалих 17 и после намерих направо 19, между другото има я
http://www.bgnova.org/, ако някой може да ме светне....
SG-1 9x18 Arthur's Mantle - много сладка серийка, я има по почти всички тракери - сещам се за БОЛ, ЛИНКОС, май и на САБ я има, на АРЕНА ще я има 100%. С нея нямаш грижи. По това ли искаше някой да те светне? Или те интересува как се дърпа от БГНОВА?
Благодаря за инфото за БГНОВА, много съм тъп, бях забравил да видя там за SG-1 9х19, сега ще си я дръпна, ако я има.
ЕДИТ: Да, ама не. Аз като се каже БГНОВА разбирам ФАЙНД, щото международния ми нет е слаб и затова разчитах да я има по БГтракерите. На ФАЙНД сезон 9 е само до 17 серия, още не са обновили торента. Жалко.
Въпросът ми остава - какво стана с 9х19 - няма ли да се качва никъде в БГ? (изключвам Арена, нямам акаунт там и засега ги избягвам)
ЕДИТ2: Опа, споко, намерих я по Бг-Хъбовете. Оправих се.