Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
etconev
На мен ми е по - интересно как ще се измъкнат сега от плен. МакКей каза преди да ги пленят с Ронин, че им е хакнал нещо системите, да се надяваме, че това ще е ключът към избавлението. А що се отнася до помощ от другите извънземни раси, ноистина считам, че такава е необходима, понеже призраците са заплаха и за тях. От друга страна в нашата галактика си имат проблеми с далеч по-могъщ враг като О`Рай-те, така, че се очаква да става много напечено.
E-Tle
Ами някой знае ли кога ще излязат следващитеэ епизоди на Stargate SG-1 , за Atlantis е чак Юли , ама за Stargate SG-1 не знам ! hmm.gif
Insaneboy
Цитат(E-Tle @ 9 Feb 2006, 02:35 PM)
Ами някой знае ли кога ще излязат следващитеэ епизоди на Stargate SG-1 , за Atlantis е чак Юли , ама за Stargate SG-1 не знам ! hmm.gif
*

Всеки петък ги дават. Тях ще ги дават до края на март, когато трябва да свърши 9тия сезон и 10тия ще почне някъде 16ти юли, заедно с този на Атлантида и третия на БСГ
etconev
Абе някой знае ли какви други сериали дават по SCI Fi? Има ли нещо друго хубаво за гледане докато чакаме новите серий?
Insaneboy
Цитат(etconev @ 10 Feb 2006, 10:26 PM)
Абе някой знае ли какви други сериали дават по SCI Fi? Има ли нещо друго хубаво за гледане докато чакаме новите серий?
*

The Invisible Man е даван по sci-fi и е доста хубав
http://axelbg.net/details.php?id=6

бтв
Stargate Worlds oтвори форум - http://forums.stargateworlds.com/

ето и тийзъра за следващия епизод
Вижте прикачените файлове
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 11 Feb 2006, 12:34 PM)
бтв
Stargate Worlds oтвори форум - http://forums.stargateworlds.com/

Еееех, развалих си кефа като прочетох как точно ще се завърне Вала.
:evil2: Да му се невиди предполагах част от това да се случи, ама все тайно се надявах да греша hmm.gif
VDD
Искам да благодаря на преводачите за техният труд без които такива като нас не биха и разбрали за какво става на въпрос във филмите.

Специални благодарности на хората които са се ангажирали с превода на Stargate SG-1, Atlantis и Star Trek.
BIG_MIRO
абе то хубаво за благодарностите ама туй е тема за дискусий и аз ще пусна една мисъл за дискусиа : сега на никой ли нему е направило впечетеление че тия хора от сг-1 не напредват в строежа на кораби имам предвид, джафата си имат Ха так корабите , Асгардите с тяхните кораби майки а призраците с кошерите си ами кога да му се навиди и ние ще си напраим един Кариер бе smile.gif?!!!!
нещо което достойно да се протовопостави на Кошерите
чакам отзиви хора ,ако имате информация по въпроса споделете я!!
Insaneboy
пропуснал съм да сложа тизйъра за таз седмичния епизод...
сега слагам него и този за другата седмица айде теглете
BIG_MIRO
q kaji s koq programi si gi otvarq6 ti 4e az qvno nqmam takava
Insaneboy
quicktime
AoD_Blizzard
Ммм какво мислите за новия епизод - Arthur's Mantle? Много ми е интересно какво ли оръжие ще намерят ;]
Insaneboy
Цитат(AoD_Blizzard @ 27 Feb 2006, 09:39 PM)
Ммм какво мислите за новия епизод - Arthur's Mantle? Много ми е интересно какво ли оръжие ще намерят ;]
*

интересно ми е как ще убият възнесен човек, като не го виждат blink.gif

ВНИМАНИЕ
доказателство, че Ба'ал съществува!!
Подвизаваше се по Нова Телевизия в предаването Сделка или Не.
Прилагам снимката от шоуто и снимка на първоначалния Ба'ал да сравните.

AoD_Blizzard
Ахаххахаха тоя може да мине за брат близнак

Относно оръжието - еми сигурно нашия 'човек' е измислил нещо и по този въпрос ;]

Между другото за заинтересованите тук е може би цялата информация около Stargate Worlds излизала до сега
http://forums.stargateworlds.com/showthread.php?t=272

//Offtopic: За вманиачените на тема възнесение и абстрактен поглед върху нещата или просто фенове на квантовата физика - можете да погледнете това филмче. Наистина е завладяващо и ви кара да се замислите за много неща... http://torrents.linkos.bg/details.php?id=14300.
deank
Аааа, нямат нищо общо. Актьорът, играещ Ба'ал, е много по-симпатичен!
Insaneboy
Цитат(deank @ 28 Feb 2006, 11:58 PM)
Аааа, нямат нищо общо. Актьорът, играещ Ба'ал, е много по-симпатичен!
*

това е, защото има грим tongue.gif
hag
Има някаква бегла прилика, но на Баал чертите са много по-изострени... абе, ако ми падне няма да му простя laugh1.gif
Babilon
Цитат(hag @ 1 Mar 2006, 04:18 PM)
Има някаква бегла прилика, но на Баал чертите са много по-изострени... абе, ако ми падне няма да му простя  laugh1.gif
*

Ха! Гоа'улдски шпионин в екипа
Insaneboy
в следващия сезон на Атлантида...

ще видим откъде всъщност са се взели репликаторите :clap: или по-скоро онзи който е направил репликаторите...
ще видим защо древните са направили вируса който да убива хора
ще видим не въздигнати древни, тези древни ще могат да правят ЗПМове и ще имат много от тях...
ще видим летящ град тип Атлантида
ще видим същия този град тип Атлантида да се опитва да унищожи Атлантида tongue.gif
и всичко това в един епизод tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ruff
Цитат(Insaneboy @ 6 Mar 2006, 07:58 AM)

ще видим откъде всъщност са се взели репликаторите  :clap:  или по-скоро онзи който е направил репликаторите...
ще видим не въздигнати древни, тези древни ще могат да правят ЗПМове и ще имат много от тях...
ще видим същия този град тип Атлантида да се опитва да унищожи Атлантида  tongue.gif
и всичко това в един епизод  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
*

ееее защо сега само подпалваш въглените smile.gif аз тъкмо бях забравил кога ще излиза следващия епизод (месеци на чакане) и сега на пак ще карам съседа дето ме зариби да взима камерата и да слизаме долу пред блока да снимаме tongue.gif
hag
Цитат(Babilon @ 1 Mar 2006, 08:01 PM)
Има някаква бегла прилика, но на Баал чертите са много по-изострени... абе, ако ми падне няма да му простя  laugh1.gif
*

*

Babilonе, имам неоспоримо доказателство, че не съм. Нямам си змия! rofl.gif
Insaneboy
тийзъра трябва да се гледа задължително tongue.gif
виждат се хатаци и одисей да се бият с орайски кораби, а също и асгардски кораби :clap:
въобще мелето ще е пълно
Badbream
Леле, истинска лудница !!!!!!!!!!!!!!!!! rock.gif :clap: clapping.gif
BIG_MIRO
da ludnica!!!!!!!!!!!!!ama imam 4uvstwoto 4e 6te e nai qkiq epizot za sezona i posle 6te se qdosvam 4e 4ak uli pak 6te go gledam sad.gif
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 6 Mar 2006, 08:58 AM)

ще видим откъде всъщност са се взели репликаторите  :clap:  или по-скоро онзи който е направил репликаторите...
ще видим същия този град тип Атлантида да се опитва да унищожи Атлантида  tongue.gif
*

Е много хубаво сега,каза ни какво ще стане.Ми поне доразкажи ,ще унищожат ли града или по точно кои град и ЗПМите,какво ще стане.Кои кого и така нататак,ама да знаеш че юли е далече.Гадно Инсане гадно не трябваше dry.gif
arunner
Цитат(M-r Anderson @ 6 Mar 2006, 10:47 PM)
Е много хубаво сега,каза ни какво ще стане.Ми поне доразкажи ,ще унищожат ли града или по точно кои град и ЗПМите,какво ще стане.Кои кого и така нататак,ама да знаеш че юли е далече.Гадно Инсане гадно не трябваше  dry.gif
*

biggrin.gif Вярно, ама така е, кой ни кара да четем тази тема...
Babilon
Цитат(hag @ 6 Mar 2006, 09:32 PM)
Цитат(Babilon @ 1 Mar 2006, 08:01 PM)
*

*

Babilonе, имам неоспоримо доказателство, че не съм. Нямам си змия! rofl.gif
*

Промили са ти мозъка, hag, просто още не си го осъзнала :lol2: Тя и Ка'лел не знаеше... Трябва да преминеш през ритуала Мал'Шаран, дори и под друга форма biggrin.gif
nikter
Някой има ли представа защо повсички сайтове дават, че серията SG-1 9х19 Crusade е излъчена, но в БГ я няма никъде - Арена я изключвам, защото нямам акаунт там и не знам за Арена?

Къде е последната серия на SG-1 9 сезон? Никой ли не я е свалил или не е била излъчена?
jull
Цитат(nikter @ 6 Mar 2006, 11:59 PM)
Някой има ли представа защо повсички сайтове дават, че серията SG-1 9х19 Crusade е излъчена, но в БГ я няма никъде - Арена я изключвам, защото нямам акаунт там и не знам за Арена?

Къде е последната серия на SG-1 9 сезон? Никой ли не я е свалил или не е била излъчена?
*

Странно, аз пък се чудех къде е 18, защото свалих 17 и после намерих направо 19, между другото има я http://www.bgnova.org/, ако някой може да ме светне....
nikter
Цитат(jull @ 7 Mar 2006, 01:21 AM)
Цитат(nikter @ 6 Mar 2006, 11:59 PM)

*

Странно, аз пък се чудех къде е 18, защото свалих 17 и после намерих направо 19, между другото има я http://www.bgnova.org/, ако някой може да ме светне....
*

SG-1 9x18 Arthur's Mantle - много сладка серийка, я има по почти всички тракери - сещам се за БОЛ, ЛИНКОС, май и на САБ я има, на АРЕНА ще я има 100%. С нея нямаш грижи. По това ли искаше някой да те светне? Или те интересува как се дърпа от БГНОВА? smile.gif

Благодаря за инфото за БГНОВА, много съм тъп, бях забравил да видя там за SG-1 9х19, сега ще си я дръпна, ако я има.

ЕДИТ: Да, ама не. Аз като се каже БГНОВА разбирам ФАЙНД, щото международния ми нет е слаб и затова разчитах да я има по БГтракерите. На ФАЙНД сезон 9 е само до 17 серия, още не са обновили торента. Жалко.

Въпросът ми остава - какво стана с 9х19 - няма ли да се качва никъде в БГ? (изключвам Арена, нямам акаунт там и засега ги избягвам)

ЕДИТ2: Опа, споко, намерих я по Бг-Хъбовете. Оправих се. clapping.gif
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 6 Mar 2006, 09:47 PM)
Цитат(Insaneboy @ 6 Mar 2006, 08:58 AM)

*

Е много хубаво сега,каза ни какво ще стане.Ми поне доразкажи ,ще унищожат ли града или по точно кои град и ЗПМите,какво ще стане.Кои кого и така нататак,ама да знаеш че юли е далече.Гадно Инсане гадно не трябваше dry.gif
*

ами не мога да ти разкажа защото не знам biggrin.gif
има още информация която мога да споделя по тея "хора" ама така ще ви стане ептен без интересно...
а междудругото този епизод ще бъде този по средата в смисъл ще излъчат него (вероятно ще е 10ти) и тогава след няколко месеца ще дадат 11ти, почивка по време на сезона, както направиха и преди...
така че напрежението тепърва идва... w00t.gif
M-r Anderson
ами не мога да ти разкажа защото не знам biggrin.gif
има още информация която мога да споделя по тея "хора" ама така ще ви стане ептен без интересно...
а междудругото този епизод ще бъде този по средата в смисъл ще излъчат него (вероятно ще е 10ти) и тогава след няколко месеца ще дадат 11ти, почивка по време на сезона, както направиха и преди...
така че напрежението тепърва идва... w00t.gif
*

[/quote]

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif Лошо,еми ще чакаме,няма как.
Явно излиза че този сезон ще е страхотен.
lordv
Доста яко
nedos
Нали уж разбрахме как са направени репликаторите? Или има нещо друго?
Insaneboy
Цитат(nedos @ 8 Mar 2006, 12:15 AM)
Нали уж разбрахме как са направени репликаторите? Или има нещо друго?
*

разбрахме, ама не разбрахме от де се е взел онзи, който е направил ония андроид който е направил репликаторите tongue.gif
Merck
Ееее, Инсейн много си мълчиш, всички сме се зарибили по хубавия сериял,а ти си пазиш само за себе си инфото, сложи моля те 1 голяям спойлер и не жали клавиатурата.
Само може да ни радва вестта ,че може би са решили да видим повече динамика в двата серияла и да позачеркнат леко досадно-глупавото мрънкане внякои серии, а дано и с BSG така да направят.
Много нереалистично постъпват нашите, по принцип трябваше отдавна да подслушват субспейса по метода на асгардите и да изтрепят гоаулдите до крак, все пак сме по бързи и по силни,а досега стана пределно ясно , че те няма да се променят. А и старгейта на родната планета на гоаулдите да вземат.
И как така кака Вала не се опита поне технологията на защитното поле, което използва външната енергия за да расте и/или става по здраво да открадне?
И много тъпо в Атлантис онея чикид**и хем да си нямат идея кво е това бийм, хем да могат да го заглушават. Все 1 византийците навремето да си нямат идея кво е това автомат,а да се разхождат с кевларови жилетки smile.gif ...
BIG_MIRO
xaxaxa towa za wizantiicite be6e dobro smile.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(Insaneboy @ 6 Mar 2006, 07:58 AM)

*

:clap: 10x за инфото Insaneboy. :clap:
rock.gif A за тийзъра, умрях от кеф като го гледах. rock.gif
clapping.gif Явно финалния епизод ще е просто уникален. clapping.gif

:59: Тhe end isn't near, it's here :59:
MirzatA
Ха превидя ли ми се нещо или наистина е така... в теасера които даде Insanе виждам Асгардски кораб и няква флотилия .. това всичко в 20 епизод ли ще се случи?

Относно спойлерите .... ми хора по хубаво сега да ви се дадат и след месец да ги позабравите от колкото малко преди да излези новия сезон smile.gif
Insaneboy
Цитат(MirzatA @ 9 Mar 2006, 09:05 AM)
Ха превидя ли ми се нещо или наистина е така... в теасера които даде Insanе  виждам Асгардски кораб и няква флотилия .. това всичко в 20 епизод ли ще се случи?

Относно спойлерите .... ми хора по хубаво сега да ви се дадат и след месец да ги позабравите от колкото малко преди да излези новия сезон smile.gif
*

има и ха'таци има и одисей че чак и асгардски кораби се виждат...
ами, ако не е в 20ти, то ще е в 1 ви на 3тия сезон tongue.gif
the_ghost88
Някои може ли да ми каже до къде е стигнал превода на SG-1 сезон9 19 серия

Благодаря предварително
Babilon
Цитат(the_ghost88 @ 9 Mar 2006, 08:52 AM)
Някои може ли да ми каже до къде е стигнал превода на SG-1 сезон9 19 серия

Благодаря предварително
*

До под кривата круша wink.gif Ще ги има, няма страшно.
Insaneboy
стана ясен втория епизод на Атлантидата, ама не е толкова интересен

наште отиват на някаква планетка която е полу унищожена от призраците, там местните разпознават Ронън, който се е крил при тях докато е бягъл и така е довел призраците при тези хора. та те не му се кефят, а призраците са им казали че ако се върне някога и те му го дадат, няма ги тормозат повече. та местните дават ронън на призраците, които отново го правят Беглец и го връщат на опустошената му планета - Сатеда, там той отново бива погнат и докато бяга си спомня някои работи, така че в тоя епизод ще разберем повече за миналото на Ронън, а междувременно наште трябва да се освободят от онея от другата планета и да помогнат на Ронън преди призраците да са го хванали...
Insaneboy
сега в последния епизод на SG-1 би било яко ако точно както си се трепят ха'таците одисей асгардските кораби и орайте по средата да се изсипят онея кораби-кошер от атлантидата biggrin.gif
и точно в този момент от никъде да дойдат и battlestar-ите от battlestar galactica и накрая за да е пълно мелето кораби на Империята и на бунтовниците от Star Wars biggrin.gif:D:D:D
забравих Ентърпрайз tongue.gif
phoenix_bg_lp
Хехе, тогава ще е уникално!!! smile.gifbiggrin.giftongue.gif
Представяте ли си в най-ключовия момент от битката с Орайте, идат призраците :lol2:
Мечти!!!
Иначе от горните постове, 3 сезон на атлантис се очертава да е много як rock.gif
Hellrider
Цитат(Insaneboy @ 9 Mar 2006, 09:50 AM)
сега в последния епизод на SG-1 би било яко ако точно както си се трепят ха'таците одисей асгардските кораби и орайте по средата да се изсипят онея кораби-кошер от атлантидата biggrin.gif
и точно в този момент от никъде да дойдат и battlestar-ите от battlestar galactica и накрая за да е пълно мелето кораби на Империята и на бунтовниците от Star Wars biggrin.gif:D:D:D
*

Дааа...но кой Ентърпрайз?? На Кърк на Пикар или на Арчър? Или най-добре и трите корабаsmile.gif После за десерт идват силоните, после скаранците, умиротворителите и най-накрая идва Джон Крайтън и прави черна дупка и всичко свършва...

А ся се сетих, че за цвят може да включат и мародерите и алианса от Firefly rock.gif
Badbream
Забравихте само кариерите и батал крузерите :59:
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 9 Mar 2006, 10:50 AM)
*

А Блейк и неговата Седморка забрави ли я? biggrin.gif Кой ще ги телепортира, ако не Джена :lol2:
Insaneboy
е тогава вече ще стане супер мелето... biggrin.gif
martineliazz
muxaxaxaxaxaxx kak mi sa 6te niakoi da naprai takuv epizod prosto za maitapa (naprimer rysnacite tiax gi biva v tia 6tyrotii) imam 4yvstvoto 4e 6te bude spykan ot down :DDDDDDD
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.