Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
BIG_MIRO
аха аз тези ги помня, то накрая ако не се лъжа тераформираха планетата smile.gif, а пък това беше отдавана няма да е зле сценаристите да ни направят една малка среща "очи в очи" с тия Гадмиър пък туко виж ни чепят някоя технология която да помогне за борбата с Орай, сто на сто ще имат нещо а пък ние можем да им дадем нещо
примерно свекървите ни smile.gif/шегувам се / е все ще се намери нещо което да изтъргуваме.
wargod
Абе хора нали днес щеше да излиза 11 епизод какво стана smile.gif
ivajlap
Да, тази ВЕЧЕР в Америка, утре и у нас.
stratobob
Всички чакаме дали ще ни излязат сметките и епизод 50 (според канадското броене) ще се окаже точно този, който очакваме. Няма пуснати рекламни трейлъри, така че до 24 часа ще се изясни.
BIG_MIRO
дай боже, дай боже, дай боже ......
paco88
А дано
E-Tle
Много се надявам да е днес :clover: !
m1taka
Цитат(E-Tle @ 20 Nov 2006, 09:12 PM)
Много се надявам да е днес  :clover: !
*

няма да е днес поне така мисля защото пише че ще е от 10pm ако несе бъркам се излъчва в Канада а има часова разлика smile.gif така че го очакваи утре biggrin.gif
burndead
http://www.tvrage.com/Stargate_Atlantis/episode_list/

Insaneboy, знаеш ли нещо по въпроса? Защо са писали така датите? Я ме светни, плс.
arris
Какво си им има на датите така са си както трябва там показват за USA са заради това са така
electric
няква канадска телевизия е купила половикната сезон и явно затова ще го гледаме утре smile.gif (по не така аз си мисля) smile.gif
stratobob
Чакаме я да излезе по торентите. Във форума на GateWorld потвърждават излъчването на серията . Преди три минути трябва да е свършила.
Ето един бърз скриин-шот от форума:

paco88
Цитат(stratobob @ 21 Nov 2006, 09:11 AM)
Чакаме я да излезе по торентите. Във форума на GateWorld потвърждават излъчването на серията . Преди три минути трябва да е свършила.
Ето един бърз скриин-шот от форума:

*

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
BIG_MIRO
qhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu smile.gif
E-Tle
Чакаме я :bouncers: !!!
wargod
И все още я чакаме smile.gif
BIG_MIRO
защо се бавят толкова ще изпадна в криза smile.gif
wargod
аз вече изпаднах .....
BIG_MIRO
оле мина ми мисъл през главата която неща да е истина ами ако днес сутринта е излязла в Канада а при нас чак утре sad.gif ааааааа sad.gif
m1taka
Цитат(wargod @ 21 Nov 2006, 01:28 PM)
аз вече изпаднах .....
*

неси сам вече .... няма ли да го качи някой бе unsure.gif sad.gif
E-Tle
Някой има ли представа към колко часа трябва да излезе hmm.gif ?
BIG_MIRO
мълна мъгла брато !
stratobob
Не зная, из международните тракери още я няма. Заспали ли са всички канадци, понеже при тях е сега малко след средата на ноща
Babilon
Цитат(stratobob @ 21 Nov 2006, 02:41 PM)
Не зная, из международните тракери още я няма. Заспали ли са всички канадци, понеже при тях е сега малко след средата на ноща
*

Най-вероятно точно оттам идва проблема. Миналият сезон го качваха. Не виждам причина да го бавят сега smile.gif
BIG_MIRO
аз тяхната майка да е .....банички пекла ? smile.gif
Insaneboy
Търпение трябва, миналата година 2х16 като излезе в Канада и го пуснаха чак 4 дена по-късно biggrin.gif
BIG_MIRO
да бе още 4 дена, ще се заколя до тогава или аз ще отида дирекно в Пегас да ги питам какво стана навръща не ще мина и през галактиката Одала за Асгардите да ги питам и тях къде се губят biggrin.gif tongue.gif
Insaneboy
Слухове има всякакви като преобладават тези, че епизодът е бил излъчен вчера, но кой знае...
SAPIOR
хахах добрве гути сте били даи clapping.gif линк да поразгледам еи ние smile.gif
E-Tle
4 дни :suicide:
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 21 Nov 2006, 01:28 PM)
Търпение трябва, миналата година 2х16 като излезе в Канада и го пуснаха чак 4 дена по-късно biggrin.gif
*

Е то тогава не беше ли понеже 2x14 и 2x15 ги излъчиха на една й съща дата.
Както и да е , това не е проблем. Търпение му е майката. Единствено източника ни да е 100% достоверен и да не се майтапи из форума на GateWorld, че като го гледам има само 50 поста.
wargod
Или може би го бавят щото никой не го е записвал и сега кокалче smile.gif
m1taka
Цитат(wargod @ 21 Nov 2006, 08:15 PM)
Или може би го бавят щото никой не го е записвал и сега кокалче smile.gif
*

абе нз ама тва неми прилича че не е записан smile.gif поне го има
Вижте прикачените файлове
m1taka
YESSSSSSSSSSS най-накрая smile.gif поне так се надявам де ако не бълнувам (някой да каже че не сънувам)
eddie
Юруш на маслинитеееее

http://www.torrentleech.org/details.php?id=31469
BIG_MIRO
da ama w p moq traker o6te go nqma sad.gif
Merck
а в www.meganova.org май има само 1 сийдър и не мога и байт да дръпна.
Я който го намери в сайт без регистрация да пусне линка...
paco88
И започна голямото теглене................
хахахаххаа :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
yupi
Цитат(paco88 @ 21 Nov 2006, 09:57 PM)
И започна голямото теглене................
хахахаххаа  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:
*

и аз съм там...
BIG_MIRO
моля ако някой тука е потребите на МНЕТ да качи епизода в p2p.vpng.net МОЛЯ!! че ще пукна sad.gif
The-Slugi
лазете това http://www.arenabg.com/details.php?id=60745 ?!?!
Babilon
В арената нещо напоследък започнаха да пускат сериалите неразархивирани dry.gif
burndead
SGA - 03x11 at Linkos
ROCKY
Малко закъсняха biggrin.gif но ако и другата седмица закъснеят няма повече да давам линкове biggrin.gif

http://torrents.lulin-net.com/details.php?id=3569
Insaneboy
Хаха, тея репликаторите обаче как нарекоха скачачите Gate Ship, това беше скрита шега в епизода. clapping.gif
m00n
Серията е жестока..доста добре сЪ го измислили..оригинално..за момент помислих, че ще има пак to be continue..
sM1Le
Цитат(dankk @ 20 Nov 2006, 11:48 PM)
Цитат(sM1Le @ 19 Nov 2006, 08:06 PM)
Цитат(Insaneboy @ 19 Nov 2006, 05:59 PM)
Цитат(Rionshin @ 19 Nov 2006, 04:10 PM)
И в крайна сметка 11 епизод кога трябва да излезе. И изобщо ще  продължат ли да го правят сериала...
*

Ако имаме късмет - този вторник.
Ако не - другият вторник.
Правят го сериала, даже и четвърти сезон ще има.
*

Добро е,но дано не стане като SG-1 sad.gif
*

Не говори така.Аз искам 10 сезона
*

Не ми се гледа 15 години едно и също нещо,все ще ми писне,а за да не стане трябва да свърши...wink.gif
martineliazz
Цитат(sM1Le @ 22 Nov 2006, 05:50 AM)
Цитат(dankk @ 20 Nov 2006, 11:48 PM)
Цитат(sM1Le @ 19 Nov 2006, 08:06 PM)
Цитат(Insaneboy @ 19 Nov 2006, 05:59 PM)
Цитат(Rionshin @ 19 Nov 2006, 04:10 PM)
И в крайна сметка 11 епизод кога трябва да излезе. И изобщо ще  продължат ли да го правят сериала...
*

Ако имаме късмет - този вторник.
Ако не - другият вторник.
Правят го сериала, даже и четвърти сезон ще има.
*

Добро е,но дано не стане като SG-1 sad.gif
*

Не говори така.Аз искам 10 сезона
*

Не ми се гледа 15 години едно и също нещо,все ще ми писне,а за да не стане трябва да свърши...wink.gif
*

тия постове са за раздел дискусии а колкото до свършването - те нека си направят 10 сезона а на теб като не ти се гледа - гледай само с1 и с10 tongue.gif
stratobob
Цитат(martineliazz @ 22 Nov 2006, 05:55 AM)
Цитат(sM1Le @ 22 Nov 2006, 05:50 AM)

*

тия постове са за раздел дискусии а колкото до свършването - те нека си направят 10 сезона а на теб като не ти се гледа - гледай само с1 и с10 tongue.gif
*

Това ми хареса rock.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.