Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
ROCKY
пфу на първата снимка дето съм дал от играта там под кораба как ми заприлича онова долу на асгардски кораб от тея по слабо оборудваните :lol_2:
martineliazz
честити 1000 поста и 22200 посещения на тази тема clapping.gif
Insaneboy
Цитат(martineliazz @ 25 Jul 2006, 10:03 PM)
честити 1000 поста и 22200 посещения на тази тема  clapping.gif
*

още 800 поста и 90 000 посещения и ще надминем темата за субтитри на SG-1 biggrin.gif
BIG_MIRO
хммм, игрицата изглежда яка ама много голяма бе !! и сложничка изглежда аз лично искам нещо от сорта на Holmworld smile.gif с такава графика
Koronis
Пък аз още се кефя дори на старите Freespace smile.gif
Тая X3 много тежка за мойта щайга - покривам минималните изисквания, но от коментарите ми става ясно, че всъщност на препоръчителните едва се играе blink.gif
paco88
като гледам тая игра като ми види компа и ще и настръхне косата хаха
едва ли ще ми върви нормално smile.gif
Insaneboy тез врати значи ги няма в играта ?
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 26 Jul 2006, 09:34 AM)
*

Кои врати?
Тея от снимките ги има, ама нямат нищо общо с Старгейт...
gesak
Kajete mi molq vi,poneje ot skoro sum izvun BG,ot kade moga da drupna novite epizodi na stargate?
blagodarq predvaritelno.
Insaneboy
Цитат(gesak @ 26 Jul 2006, 03:28 PM)
Kajete mi molq vi,poneje ot skoro sum izvun BG,ot kade moga da drupna novite epizodi na stargate?
blagodarq predvaritelno.
*

www.arenabg.com
free.linkos.bg
torrents.bol.bg
www.mininova.org
www.torrentspy.com
www.piratebay.org

и така нататък
Alt_CX
И аз искам да се присъединя към благодарностите на преводачите, ама съм ви страшно благодарна good.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif

Сериала го гледам отдавна и много ми харесва.

А защо всички говорите ораите това, гоаулдите онова, а забравяме репликаторите? Аз съм им голям фен като врагове, особено как асгардите не можеха да се оправят с тях, защото са много умни :lol2:

Така де, нищо не казах, ама ми е много кеф, че дават пак Страгейтите и пак хиляди благодарности на хората благодарение на които мога да ги гледам :banana: :banana: :banana:
paco88
Цитат(Insaneboy @ 26 Jul 2006, 11:24 AM)
Цитат(paco88 @ 26 Jul 2006, 09:34 AM)
*

Кои врати?
Тея от снимките ги има, ама нямат нищо общо с Старгейт...
*

мерси smile.gif
аз тъкмо се зарадвах че са направили игра по старгейт а то ..... :/
paco88
междудругото бях чел някъде че ще правят игра по филма ама колко е вярно....
Azzour
правят, да
даже в предните страници се разправяхме за нея
ще бъде MMORPG, но не се надявайте да излезе скоро wink.gif
paco88
sad.gif тя и като излезе сигурно ще има високички изисквания :/
Babilon
Цитат(paco88 @ 27 Jul 2006, 07:36 PM)
*

И май няма да е free...
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 27 Jul 2006, 06:36 PM)
*

ти мани изискванията, пари ще иска sad.gif
paco88
и пари? леле имам чувството че няма да я играя хаха hmm.gif
а да ви питам вас двамата можете ли да ми кажете от къде да си дръпна саункрака на игралния филм от 94-та и на атлантис също ?
до ся се рових из гугъла ама не намирам sad.gif
Babilon
Цитат(paco88 @ 27 Jul 2006, 08:34 PM)
а да ви питам вас двамата можете ли да ми кажете от къде да си дръпна саункрака на игралния филм от 94-та и на атлантис също ?
*

ТУК
chezet
Цитат(Alt_CX @ 26 Jul 2006, 07:55 PM)
И аз искам да се присъединя към благодарностите на преводачите, ама съм ви страшно благодарна good.gif  clapping.gif  clapping.gif  clapping.gif

А защо всички говорите ораите това, гоаулдите онова, а забравяме репликаторите? Аз съм им голям фен като врагове, особено как асгардите не можеха да се оправят с тях, защото са много умни  :lol2:

Така де, нищо не казах, ама ми е много кеф, че дават пак Страгейтите и пак хиляди благодарности на хората благодарение на които мога да ги гледам :banana:  :banana:  :banana:
*

Ами репликаторите изобщо оцеляха ли след последният път?Нали унищожиха двойничката на полк. Картър и всички репликатори.
Insaneboy
Цитат(chezet @ 27 Jul 2006, 10:15 PM)
И аз искам да се присъединя към благодарностите на преводачите, ама съм ви страшно благодарна good.gif  clapping.gif  clapping.gif  clapping.gif

А защо всички говорите ораите това, гоаулдите онова, а забравяме репликаторите? Аз съм им голям фен като врагове, особено как асгардите не можеха да се оправят с тях, защото са много умни  :lol2:

Така де, нищо не казах, ама ми е много кеф, че дават пак Страгейтите и пак хиляди благодарности на хората благодарение на които мога да ги гледам :banana:  :banana:  :banana:
*

Ами репликаторите изобщо оцеляха ли след последният път?Нали унищожиха двойничката на полк. Картър и всички репликатори.
*

Казаха, че вероятно в тази галактика всички са унищожени.
А репликаторите ще се пръкнат в Атлантида rolleyes.gif
paco88
Цитат(Babilon @ 27 Jul 2006, 09:23 PM)
Цитат(paco88 @ 27 Jul 2006, 08:34 PM)
*

ТУК
*

мерси много smile.gif
paco88
Цитат(Insaneboy @ 27 Jul 2006, 10:16 PM)

*

*

*

ох пак ли тия гадинки mad.gif
пак проблеми ще ни създават.
а ще видим ли така дългоочакваните симпатяги-фърлингс?
BIG_MIRO
da ама сигороно нямада да е в първите 10 серии и ще чакаме паузата че чак след това wink.gif
barovka_d
Цитат(BIG_MIRO @ 28 Jul 2006, 10:52 AM)
da ама сигороно нямада да е в първите 10 серии и ще чакаме паузата че чак след това wink.gif
*

НАЙ-ВЕРОЯТНО smile.gif
Billboard
Аз имам само две серии от сезон 10 на SG-1, има ли някой идея кога ще излязат следващите.?
barovka_d
Цитат(Billboard @ 28 Jul 2006, 10:56 AM)
Аз имам само две серии от сезон 10 на SG-1, има ли някой идея кога ще излязат следващите.?
*

АМИ ДА ТИ КАЖА, ЧЕ ТАМ ОТ КЪДЕТО ГИ ТЕГЛЯ ПИШЕ- ВСЯКА СЕДМИЦА ЩЕ ИЗЛИЗА ПО 1 ЕПИЗОД wink.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 28 Jul 2006, 09:52 AM)
*

Напротив, след 1-2 епизода е 200ният епизод в който обещаха да има Фърлинги.
BIG_MIRO
ами супер, веднъж и аз да греша за добро smile.gif
Insaneboy
Утре ще има The Pegasus Project :clap: :clap: :clap:
Нямам търпение...
ROCKY
чайте малко... нали успя да избяга двойничката Картър (тоест репликаторката) или след това са давали някой епизод който не си спомням и са я утепали и ако е така ще ми кажете ли кой unsure.gif
paco88
oooooooooooo дададада и аз чакам новия епизод на атлантис smile.gif
да видим "сблъсъкът" на най-забавните хаха smile.gif
нямам търпение да видя фърлингите че от кога ги чакам
Billboard
А откъде теглиш 10 сезон, ако не е тайна разбира се. Сподели ги с нас.
Безкрайно ще съм ти благодарен.
paco88
Babillon,ще е проблем ли ако те помоля да изтеглиш саундтрака че при мене тегли с 0.5кб а нета ми е доста добър.Много ама много ще сам ти благодарен ако ми направиш тази услуга tongue.gif
martineliazz
Цитат(Billboard @ 28 Jul 2006, 09:46 PM)
*

http://www.mininova.org/cat/8

http://torrentspy.com/directory

и разни други които гоогле ще ти прошепне тихичко...
Babilon
Цитат(paco88 @ 28 Jul 2006, 09:54 PM)
Babillon,ще е проблем ли ако те помоля да изтеглиш саундтрака че при мене тегли с 0.5кб а нета ми е доста добър.Много ама много ще сам ти благодарен ако ми направиш тази услуга  tongue.gif
*

Давай, качил съм го ТУК. wink.gif Сийдвай после, защото няма да го държа дълго торента cool.gif
paco88
Цитат(Babilon @ 28 Jul 2006, 10:37 PM)
Цитат(paco88 @ 28 Jul 2006, 09:54 PM)
Babillon,ще е проблем ли ако те помоля да изтеглиш саундтрака че при мене тегли с 0.5кб а нета ми е доста добър.Много ама много ще сам ти благодарен ако ми направиш тази услуга  tongue.gif
*

Давай, качил съм го ТУК. wink.gif Сийдвай после, защото няма да го държа дълго торента cool.gif
*

не ще да ме регистрира да го помилвам.......хммм
не ми праща мейл по-точно mad.gif
phoenix_bg_lp
Лелелеле най после ще гледаме The Pegasus Project.
Тоя епизод ще е велик. Като видях тийзъра направо се размазах от кеф.
Сега само трябва да си го сваля и ще гледам нашите в Атлантидата :clap: :59: clapping.gif
eddie
Devlin Develops New Stargates

Dean Devlin, co-writer and producer of the original Stargate movie, told SCI FI Wire that he has struck a production deal with MGM and is developing the long-delayed sequel feature films that will pick up the story from the 1994 original—but not the mythology subsequently elaborated on in the SCI FI Channel original series Stargate SG-1 and Stargate Atlantis. Devlin added that he hopes to enlist original stars Kurt Russell (Jack O'Neill) and James Spader (Dr. Daniel Jackson), who have expressed an interest.

"When we created the original Stargate, we always envisioned it as a trilogy, and, unfortunately, the way in which the movie got made, we didn't really have control over [it]," Devlin (The Triangle) said in an interview at Comic-Con International in San Diego on July 20. "We didn't have the ability to do two and three. MGM had then made a big commitment to doing the [SG-1] series, and they were worried that the movie could interfere with the series. Well, now that the series has run so successfully for so long and spawned a second series, and there's a whole new regime at MGM, they're not really worried about [it]. The series is running great on its own. And they think there is an audience out there who would like to see what parts two and ... three were intended to be. Because there was a larger story arc that we had in mind, and we never got to explore it so I think it will be very exciting to actually get to go do parts two and three."

Both Russell and Spader have expressed interest, Devlin added. "They've always said they wanted to do it. ... The irony is actually because it was 12 years ago that we made Stargate, [and] part two was actually supposed to take place about 12 years later. We were just going to kind of age them up as actors. So it actually works out really nicely."

The sequels would steer clear of the TV show mythologies, Devlin added. "That's right," he said. "We would just continue the mythology of the movie and finish that out. I think the series could still live at the end of the third sequel. So we're going to try to not tread on their stories."

Roland Emmerich directed the first film. "Roland wants to be involved in the development of it, and he wants the first opportunity to decide if he gets to direct it," Devlin said. "I think a lot of it will depend on what it costs to make. Roland now, he's making some pretty big pictures, so a lot of it will depend upon how much money I can raise to [do] parts two and three. But he definitely is interested in it. He's always loved the story arc, and the second and third parts are really interesting, and so it would be fun, it would be fun to explore."

Devlin was at Comic-Con to promote his upcoming World War I drama Flyboys, starring James Franco, a movie based on the famed Lafayette Escadrille of fighter pilots. It opens Sept. 29. —Patrick Lee, News

http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=0&id=37194
Koronis
Смешно... работя си аз и слушам с половин ухо музиката от winamp-a и по някое време чувам 'Take me to the stargate, sacrifice me to the Kamen'... аз се казвам Камен и ми стана смешно самото съвпадение smile.gif
Въпросната песен е на Nightwish някаква.
И се нервя, че работата ми изисква нета и не мога да изтегля новите епизоди sad.gif

ПП: май има security breach в SGC... колите с маркировка SGS станаха 2 blink.gif
paco88
мерси Koronis ся ши я видя песента smile.gif
я да взема и да си дръпна епизодите хаха :clap:
Koronis
Тя песента няма нищо общо със сериала, просто някакво съвпадение на текста (пък и думата старгейт е доста разпространена).
И недей злорадства, че нечии бедни души се измъчват tongue.gif
barovka_d
Цитат(Billboard @ 28 Jul 2006, 09:46 PM)
*

Ако мен питаш откъде ги тегля-http://torrents.starazagora.net/browse.php?search=stargate&cat=0 !!!
НО жалкото е че ти няма да можеш да ги теглиш от ТУК!!!
ivajlap
Nightwish Tutankhamen lyrics

As the sun sets beyond the pyramid
To greet me with its rays
I place my hand on my forehead
To see your chariots' flames
Watch me kneel before you
Hear the cats meowing in the temple
They yearn for the milk you cascaded
As I yearn your promised treasure
Treasure of
Tutankhamen
I am the one it is
Take me with you
Through the stargate

To the valley of the kings
Sacrifice me
Tutankhamen
And let me be your queen
Take me
Tonight and always
We'll breed to fill all earth
Three millenniums it took me to guard your rest
Your slumber in mighty Phoenix's nest
But tonight the darkness in the tomb has perished
For Carter has come to free my beloved
Treasure of...
Sacrifice me...
Alt_CX
Цитат(Insaneboy @ 27 Jul 2006, 11:16 PM)

*

*

*

Ами аз говорех по принцип, а откъде знаеш ако не е тайна... и ако не е на английски huh.gif smile.gif
paco88
За какво да злорадствам Koronis хаха tongue.gif
Koronis
Е-е-е, то като се слуша се чува като
'sacrifice me to the Kamen' - като пренебрегнах членуването и съвпадна.
Пък то какво било, някаква тунквана вафла 'Камен' mad.gif
chezet
Тази 3-та серия на Атлантис беше пълна боза.Май пак започнаха с тъпите си серии,а ненаблягат на войната с Призраците.
Трябва да има ЕКШЪН!
Insaneboy
Цитат(chezet @ 29 Jul 2006, 09:21 PM)
Тази 3-та серия на Атлантис беше пълна боза.Май пак започнаха с тъпите си серии,а ненаблягат на войната с Призраците.
Трябва да има ЕКШЪН!
*

серията целеше да е забавна, затова включиха Ричард Кайнд
Koronis
Браво на вас, аз пък чак сега успях да намеря малко време да я дръпна, а кога ще намеря и да я гледам... sad.gif
Azzour
ооопределено Пегасъс Проджект кърти мивки - невероятна серия!!
а новата на Атлантис - еми една от забавните им е, не е лоша wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.