Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
martineliazz
Цитат(pirocorp @ 30 Mar 2006, 02:35 AM)
Тези сизонни паузи направо ме убиват чудя се кво да гледам. Да направят освен SG-1 и SGA и още няколко SGn че да има ко да се гледа така да ги менкат единия като е във пауза да дават другите и така нататък ех мечти smile.gif
*

"ех мечти" така сладки... и далечни.... rolleyes.gif
sora
nqkoi 6te kaje li ot kade moga da drapna Stargate SG-1 igrata hmm.gif
martineliazz
Цитат(sora @ 31 Mar 2006, 04:52 AM)
*

От стотиците тракери и хилядите хъбове....
Insaneboy
*

коя игра?
то още нито една не е излязла
Insaneboy
в събота (Днес) ще дават филма SS Doomtrooper в който главна роля играе Корин Немек който познаваме като Джонас Куин от 6ти сезон.
Филмът се разправя за капитан Малой (нашия) който води екип от спец части с цел да предотврати план на нацистите да създадат войници-чудовища с невероятна сила.
А и междудругото филма е сниман в България wink.gif
BIG_MIRO
hubavo ama po koi kanal 6te go davat
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 1 Apr 2006, 10:15 AM)
hubavo ama po koi kanal 6te go davat
*

Sci-Fi tongue.gif
утре другиден вероятно ще го има в нета
sora
Цитат(Insaneboy @ 31 Mar 2006, 10:09 AM)
*

коя игра?
*

mi eto tazi www.stargate-thealliance.com smile.gif
Insaneboy
Цитат(sora @ 1 Apr 2006, 11:41 AM)
*

коя игра?
*

*

а тя не се знае дали въобще ще излиза...
те се скараха с MGM които си траят а студио затвори врати преди няколко месеца докато чака да се оправят работите...
sora
Цитат(Insaneboy @ 1 Apr 2006, 11:45 AM)
Цитат(sora @ 1 Apr 2006, 11:41 AM)
*

коя игра?
*

*

а тя не се знае дали въобще ще излиза...
те се скараха с MGM които си траят а студио затвори врати преди няколко месеца докато чака да се оправят работите...
*

eeee lo6a rabota sad.gif i az 4akam da izleze
Insaneboy
даже сега като се поразрових се оказа, че са я кръцнали...
http://new.petitiononline.com/SGTA/petition.html
ако на някой му се занимава с загубени каузи
sora
Цитат(Insaneboy @ 1 Apr 2006, 11:56 AM)
даже сега като се поразрових се оказа, че са я кръцнали...
http://new.petitiononline.com/SGTA/petition.html
ако на някой му се занимава с загубени каузи
*

zna4i nqma da q puskat taka li sad.gif ?
sora
eeee tq mn qka gleda li E3 traler smile.gif

ako q pusnat 6te e ne6to varha :clap:
Insaneboy
Цитат(sora @ 1 Apr 2006, 12:16 PM)
eeee tq mn qka gleda li E3 traler  smile.gif 

*

гледал съм го...
но няма да я бъде tongue.gif
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 1 Apr 2006, 01:52 PM)
Цитат(sora @ 1 Apr 2006, 12:16 PM)
eeee tq mn qka gleda li E3 traler  smile.gif 

*

гледал съм го...
но няма да я бъде tongue.gif
*

Метнете едно линкче за да го гледам и аз rolleyes.gif
reiser
Найстина, ако не ви е проблем дайте един линк за видим и ние за какво става въпрос.
Insaneboy
има го на сайта на играта, на предната страница има линк към него
BIG_MIRO
da i az gledax ama mai ne trqbva6e za6toto sega me e pove4e qd ot predi da gi ........ smile.gif
Insaneboy
бе не знам не бих казал, че щеше да е кой знае какъв хит, но определено щях да я изиграя...
ROCKY
Изгледах ги 2-те клипчета и мога само да кажа че тези хора които не са я харесали просто незнам какво по-хубаво са очаквали smile.gif тва щеше да бъде ебати яката игра според мен и дано някога се решат да я пуснат играта smile.gif а ако я пуснат да я направят и още по дълга в сингъл tongue.gif wink.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 2 Apr 2006, 01:45 PM)
Изгледах ги 2-те клипчета и мога само да кажа че тези хора които не са я харесали просто незнам какво по-хубаво са очаквали smile.gif тва щеше да бъде ебати яката игра според мен и дано някога се решат да я пуснат играта  smile.gif а ако я пуснат да я направят и още по дълга в сингъл  tongue.gif  wink.gif
*

на трейлърите всичко е хубаво wink.gif
но за съжаление няма да я бъде...
за сметка на това чакаме Stargate Worlds :clap:
Izverga
А какво е това Stargate Worlds?
Insaneboy
Цитат(Izverga @ 2 Apr 2006, 04:32 PM)
А какво е това Stargate Worlds?
*

MMORPG на тема Stargate ще има оръжия, кораби, Гоа'Улди, Ораи, Призраци, Атлантида, the whole package...
Izverga
Ехаа екстра.Кога ще излиза?
Insaneboy
Цитат(Izverga @ 2 Apr 2006, 06:03 PM)
Ехаа екстра.Кога ще излиза?
*

http://www.stargateworlds.com/
по някое време...
ROCKY
А на кой беше този кораб най-горе в дясно hmm.gif

Babilon
Ako не се лъжа корабът е Асгардски, клас "О'Нийл" smile.gif
Insaneboy
Да, Асгардски е...

btw
идете на http://www.atlanteanwars.com//recruit.php?...id=pt1143994540
да заформим един Alliance и да пометем чуждоземците tongue.gif
ника ми там е Insaneboy и съм Ancient на планетата P2X-2976, която мъдро кръстих New Atlantis biggrin.gif
Izverga
Това е кораба на Локи, ония дето клонира О'Нийл.
Insaneboy
Цитат(Izverga @ 3 Apr 2006, 07:26 AM)
*

И Тор сме виждали в такъв кораб.
ROCKY
*

сега прегледах по назад в сезоните и мда... прав се оказа : biggrin.gif това наистина е кораба на Локи там дето го клонираха Джак, а най-силния кораб на Асгардите дето беше кръстен на Джак и го взривиха той въобще не прилича като този на Локи smile.gif

добре де преди в първите сезони на Stargate SG-1 имаше един епизод където тея гоаулдите бяха нападнали една планета която беше под закрилата на Асгардите и после Тор дойде с неговия си кораб и както си бяха кацнали три кораба майки на гоаулдите така и се изпариха заедно със войниците им.... защо спряха да дават това оръжие на Асгардите.. гледам беше доста ефективно blink.gif hmm.gif
BIG_MIRO
mi sigorno za6tot ina4e seriala 6te6e da sw1r6i dosta b1rzo ako w edna seriq izp1rqwaxa po 3 wrajeski koraba..... 6te6e da e max. 3 sezona
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 3 Apr 2006, 10:32 AM)
*

сега прегледах по назад в сезоните и мда... прав се оказа : biggrin.gif това наистина е кораба на Локи там дето го клонираха Джак, а най-силния кораб на Асгардите дето беше кръстен на Джак и го взривиха той въобще не прилича като този на Локи smile.gif

добре де преди в първите сезони на Stargate SG-1 имаше един епизод където тея гоаулдите бяха нападнали една планета която беше под закрилата на Асгардите и после Тор дойде с неговия си кораб и както си бяха кацнали три кораба майки на гоаулдите така и се изпариха заедно със войниците им.... защо спряха да дават това оръжие на Асгардите.. гледам беше доста ефективно blink.gif hmm.gif
*

не е само на Локи тоя кораб, когато Тор и Картър мислеха нещо против репликаторите, Тор беше със същия кораб...

ми аз предполагам че това "оръжие" всъщност беше телепорта на Асгардите
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 6 Apr 2006, 09:19 PM)
Цитат(ROCKY @ 3 Apr 2006, 10:32 AM)
*

*

не е само на Локи тоя кораб, когато Тор и Картър мислеха нещо против репликаторите, Тор беше със същия кораб...

ми аз предполагам че това "оръжие" всъщност беше телепорта на Асгардите
*

не предполагай - той си беше.... друг е въпроса де ги прати tongue.gif
Insaneboy
ми честно казано не знаем как работи, затова не знаем какъв е обсега му следователно възможно е да ги е пратило и на неква далечна планета tongue.gif
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 6 Apr 2006, 11:28 PM)
ми честно казано не знаем как работи, затова не знаем какъв е обсега му следователно възможно е да ги е пратило и на неква далечна планета tongue.gif
*

е понеже нищо повече не се чу за ония .... най вероятно тая планета ще да е била без атмосфера :59:
electric
www.thescifiworld.net wink.gif
Тук има доста добри лалпапер-4ета за декстопа , аватари ..........
electric
нали щеше да илиза няква игра stargate-aliance нещо такова ,някои знае ли :?
Insaneboy
Цитат(electric @ 9 Apr 2006, 11:20 AM)
нали щеше да илиза няква игра stargate-aliance нещо такова ,някои знае ли :?
*

една - две страници по-назад е обяснено какво е станало с играта...
reiser
Този стил игри ми харесват, а е и като kings of chaos която играя. Мерси за линка.

Нещо не мога да те намеря в www.atlanteanwars.com Insane
Koronis
Брей брей, не било лошо бе smile.gif
Сега се зарибих доста по SG-1 и в момента тъкмо съм стигнал до 2х19, може би до края на месеца ще го изгледам, макар че ме съмнява smile.gif
Само ми е малко кофти, че горе-долу един на 7-8 епизода не ми тръгва, а няма закога да ги свалям наново, но нищо smile.gif
Страхотно сериалче, още преди доста годинки филмчето ми харесва, сериалът - също biggrin.gif
martineliazz
xmmm
Insaneboy
Цитат(Koronis @ 10 Apr 2006, 01:07 PM)
Брей брей, не било лошо бе smile.gif
Сега се зарибих доста по SG-1 и в момента тъкмо съм стигнал до 2х19, може би до края на месеца ще го изгледам, макар че ме съмнява smile.gif
Само ми е малко кофти, че горе-долу един на 7-8 епизода не ми тръгва, а няма закога да ги свалям наново, но нищо smile.gif
Страхотно сериалче, още преди доста годинки филмчето ми харесва, сериалът - също biggrin.gif
*

айде давай бързо че юли иде и ти трее си запзонат с Орай-те
Koronis
За съжаление баш юли едва ли ще имам каквото и да е време да гледам sad.gif
За сметка на това ще наваксвам по-късно tongue.gif
Insaneboy
спечелете обяд с РДА (О'Нийл) или Аманда Тапинг (Картър)
трябва само да отиде на сайта https://www01.charityfolks.com/cfauctions/a...ame=Waterkeeper Alliance и да наддавате за обяда, естествено накрая трябва да си платите wink.gif
Други оферти са обяд с Джо Фланиган (подпол. Шепард) получавате и плочка подписана от всички от Атлантида, обяд с Бен Браудър (Мичъл) плочка с подписите на всички от SG-1, Едуард Олмос (стария Адама), Кейти Шакоф (Старбък) плочка подписана от всички от БСГ
XerX
Фенове на СтарГейт, най-накрая дочакахме за игра! Тук съм пуснал тема: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=775470
Insaneboy
Цитат(XerX @ 25 Apr 2006, 03:26 PM)
Фенове на СтарГейт, най-накрая дочакахме за игра! Тук съм пуснал тема: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=775470
*

разчети се назад да видиш където съм обяснил защо играта няма да излезе и че вече всички са се отказали от нея
чакаме Stargate Worlds
Insaneboy
разбра се коя ще е новата лоша в сериала Morena Baccarin се казва актрисата която играе Adria която е ами няма да кажа какво е
та тя преди е играла в Firefly...

ще видим и Атина, лоша Гоа'Улдка tongue.gif
sora
Morena Baccarin, que certains ont pu découvrir dans la série Firefly et dans le film Serenity, interprétera le rôle d'Adria adulte dans la dixième saison de Stargate Sg-1. Elle devrait apparaître dans l'épisode "Counter Strike". Ce personnage récurent de la saison 10 sera la fille de Vala. Elle aura pour mission de répandre la bonne parole des Ori dans la Voie Lactée.

Mais avant d'apparaître en adulte, Adria sera le temps de quelques épisodes une enfant. Et pour jouer ce rôle, plusieurs noms circulent. Selon les rumeurs qui circulent sur la toile, Brenna O'Brien devrait jouer Adria en pleine adolescence.
tongue.gif
BIG_MIRO
и на български това значи ....... ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.