Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
stratobob
Тази сутрин прочетох съобщението във форума на GateWorld че по английския Скай Уан на 9ти януари 2007 ще излъчат The Quest pt.II от 20.00 часа UK Time.
:clap:
cvetangg
Цитат(stratobob @ 29 Nov 2006, 10:05 AM)
Тази сутрин прочетох съобщението във форума на GateWorld че по английския  Скай Уан на 9ти януари 2007 ще излъчат The Quest pt.II от 20.00 часа UK Time.
:clap:
*

И ти да прочетеш нещо хубаво tongue.gif
stratobob
Нали? Че напоследък само лоши новини.
E-Tle
smile.gif Е нали вече го имаме за какво ни е още един ? tongue.gif
Insaneboy
Цитат(E-Tle @ 29 Nov 2006, 11:41 AM)
smile.gif Е нали вече го имаме за какво ни е още един ?  tongue.gif
*

Това е епизод на SG-1, не на SGA.
stratobob
Сигурно се е пообъркал с това The Quest, The Return и так далее. wink.gif
Ама и аз съм си виновен, че не написах Stargate SG-1 S10 ep.11
paco88
Няма значение важбното е че ще излезе smile.gif :clap:
E-Tle
Ей да бе моя грешка ! smile.gif Ама лошо време са избрали точно като трябва да уча за изпитите :reading:
sM1Le
Хаха никои не позна как ще бъдат изхабени ЗПМ-ите smile.gif
ROCKY
ЕЙйй тия щитове на Асгардите немат равни ей !!! с 1 ЗПМ можем да разбием много флоти на репликатори, ораи и др.. тепане докато не ни свърши ЗПМ-а и после бегай :lol2:
бтв ако асгардите ни бяха дали и техните оръжия да си сложиме на корабите ни нямаше да имаме призраците за врагове а за забавление :lol_2:
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 29 Nov 2006, 06:45 PM)
ЕЙйй тия щитове на Асгардите немат равни ей !!! с 1 ЗПМ можем да разбием много флоти на репликатори, ораи и др.. тепане докато не ни свърши ЗПМ-а и после бегай  :lol2:
бтв ако асгардите ни бяха дали и техните оръжия да си сложиме на корабите ни нямаше да имаме призраците за врагове а за забавление  :lol_2:
*

Тук се замислих, че ако вървяха заедно SGA и SG-1, 100% в SG-1 щеше да има споменаване за ZPM-ите...
Като излезе SG-1, ще видите wink.gif
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 29 Nov 2006, 10:41 PM)
Тук се замислих, че ако вървяха заедно SGA и SG-1, 100% в SG-1 щеше да има споменаване за ZPM-ите...
*

епа как няма начин да не споменат smile.gif нали Онийл все пак помогна за тези ЗМП-и smile.gif
бтв древните все пак са оставили някой знания в главата на Онийл smile.gif вижте само как репликаторите нищо не успяха от него да разберат laugh1.gif
бтв знаех си аз че познах че е поправена Алантида изцяло напълно след като казаха в този епизод за наводнената лаборатория че вече не е cool.gif
Killa-g
Логично е, все пак тя не може да полети с отделения пълни с вода.
factotum
Цитат(Killa-g @ 29 Nov 2006, 10:56 PM)
Логично е, все пак тя не може да полети с отделения пълни с вода.
*

Ами, не може, с ЗПМ-а ще я вдигнат като скалист орел полска мишка. wink.gif Виж по-трудно ще е с неремонтирани двигатели. smile.gif
И да се върна на предишния епизод за малко:
"- Какво правиш?
- Сондирам мозъка ти.
- Просторно е, нали?" rofl.gif
Култово. Как се оглежда само с интерес. :lol2: О'Нийл ще ми липсва.
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 29 Nov 2006, 09:41 PM)
Цитат(ROCKY @ 29 Nov 2006, 06:45 PM)
ЕЙйй тия щитове на Асгардите немат равни ей !!! с 1 ЗПМ можем да разбием много флоти на репликатори, ораи и др.. тепане докато не ни свърши ЗПМ-а и после бегай  :lol2:
бтв ако асгардите ни бяха дали и техните оръжия да си сложиме на корабите ни нямаше да имаме призраците за врагове а за забавление  :lol_2:
*

*

Точно. Възможно е да ги използват във финалната битка около Земята в края на сезона.

СПОЙЛЕР ЗА КРАЯ НА СЕЗОНА

Дали това ще е битката с Орай или с Призраците обаче....ще видим, понеже като четох спойлерите за First Strike (SGA 3x20) се оказа, че и за този край на сезона Призраците ще тръгнат към Земята.
stratobob
Гласуването за клип на тема "Save Stargate SG-1" (инициативата в защита на SG-1 подкрепяна от MGM) стартира днес
Посетете GCBME.Com за да гласувате за някое от предложенията.

p.s. Изисква се регистрация. Допустимо е гласуване повече от веднъж, но само по един път на ден.
В регистрационната форма е предвидено единствено за американци, но избирайте кой-да е щат а в полето за град напишете държавата и града.
ROCKY
:lol2: това с котката ме разби а това " Defeat of the Ori" ми се струва много тъпо dry.gif а иначе ако успея да гласувам се колебая между For The Safety of Earth, Keep it Spinning и Plan B но все пак мисля да е за --> Plan B smile.gif
stratobob
Аз ще гласувам за всеки един от финалистите. Днес гласувах за "Save SG1". Утре ще е за друг.
Zoro
Е ТО СЕ ЗНАЕ
ROCKY
е добре де.. коя държава и град да пиша примерно... и тоя zip код кво да пиша там blink.gif
stratobob
Цитат(ROCKY @ 30 Nov 2006, 12:02 PM)
е добре де.. коя държава и град да пиша примерно... и тоя zip код кво да пиша там  blink.gif
*

Ами аз си избрах някакъв щат (американски)
в полето City си написах първо BULGARIA, после градът от който съм
а в полето ZIP code си написах моят пощенски код
paco88
Цитат(sM1Le @ 29 Nov 2006, 06:31 PM)
Хаха никои не позна как ще бъдат изхабени ЗПМ-ите smile.gif
*

Ама те не са изхабени още smile.gif тъй че не се брои хахаха
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 30 Nov 2006, 01:33 PM)
[а в полето ZIP code си написах моят пощенски код
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Аз винаги пиша 10000, не знам къде е, ама върши работа.
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 30 Nov 2006, 03:05 PM)
Цитат(stratobob @ 30 Nov 2006, 01:33 PM)
[а в полето ZIP code си написах моят пощенски код
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Аз винаги пиша 10000, не знам къде е, ама върши работа.
*

Звучи като петсимволен DHD-адрес :freak:

p.s. Серийката (3x12 Echoes на Атлантида) беше страхотна. Този път Робърт Купър и Брад Райт добре са се представили. Напомни ми на сюжетите от първия сезон. Тогава имаше доста повече серии свързани с разкриването на разни тайни около града, мистерии около Древните и прочие. Абе, много ми хареса. Дай боже повече такива серии.
Insaneboy
В тоя новия сериал Day Break са се набутали половината recurring актьори от Stargate biggrin.gif
Мич Пилеги, а днес и тоя дето играе лидера на Съюза Луциан.
stratobob
Ами хляб трябва да се яде. hmm.gif

Цитат(stratobob)
Mitch Pileggi, който играе полковник Колдуел бил прекалено зает с участието си в новия сериал "Day Break" и не е ясно какво ще се случи с героят му.
ROCKY
:lol_2: сега гледах 11 епизод от сезон 3 на Атлантида и забелязах че при снимането на епизода режисьорите малко са се усрали :lol_2:
значи ако искате да го видите започнете да го гледате епизода от 1минута и 45сек. и вижте от лявото рамо на Онийл как се подава една камера от вратата зад тях :lol_2:
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 1 Dec 2006, 09:47 AM)
:lol_2:  сега гледах 11 епизод от сезон 3 на Атлантида и забелязах че при снимането на епизода режисьорите малко са се усрали  :lol_2:
значи ако искате да го видите започнете да го гледате епизода от 1минута и 45сек.  и вижте от лявото рамо на Онийл как се подава една камера от вратата зад тях :lol_2:
*

Това е растение, в 1:50 се вижда ясно. wink.gif
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 1 Dec 2006, 11:31 AM)
Цитат(ROCKY @ 1 Dec 2006, 09:47 AM)
:lol_2:  сега гледах 11 епизод от сезон 3 на Атлантида и забелязах че при снимането на епизода режисьорите малко са се усрали  :lol_2:
значи ако искате да го видите започнете да го гледате епизода от 1минута и 45сек.  и вижте от лявото рамо на Онийл как се подава една камера от вратата зад тях :lol_2:
*

Това е растение, в 1:50 се вижда ясно. wink.gif
*

:lol_2: tongue.gif даже прекалено ясно се вижда
пфу колко близа само бях :lol_2: tongue.gif
stratobob
Гласувахте ли днес ?! Хайде на GCBME.COM w00t.gif
BIG_MIRO
az da popitam nqkoi znae li kakwo stana s Stargate worlds igrata smile.gif
koga 6te izliza ?
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 1 Dec 2006, 04:18 PM)
az da popitam nqkoi znae li kakwo stana s Stargate worlds igrata smile.gif
koga 6te izliza ?
*

Уж следващата година.
Скрийн-шотове тук .
ROCKY
Преди доста време беше дал Insaneboy трейлъри и скринове за една игра по сериала Stargate SG-1 и беше много добра но каза че се отказали да я прават...
но нищо може ли пак да дадеш трейлърчетата и скриновете за нея и мисля че ако не се бяха отказали щеше да има доста голям успех играта smile.gif
martineliazz
някакви спойлери за следващият епизод ще пусне ли някой smile.gif
Mark
Цитат(stratobob @ 1 Dec 2006, 05:09 PM)
Гласувахте ли днес ?! Хайде на GCBME.COM  w00t.gif
*

Това не е ли само за американците?Няма ли да отсеят гласовете само на тези, които са гласували от щатите?Питам, защото макар и да не е споменато на началната страница, при регистрцията се иска да посочиш своя щат и град в него.То не, че не можеш да се регистрираш, но имали смисъл?Останал съм с впечатлението, че американците не се интересуват от мнението на другите.Пък наградата за която се споменава едва ли ще я дадат на европеец/доколкото схванах с моя английски има 1000$ награда/.
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 1 Dec 2006, 06:08 PM)
Преди доста време беше дал Insaneboy трейлъри и скринове за една игра по сериала Stargate SG-1 и беше много добра но каза че се отказали да я прават...
но нищо може ли пак да дадеш трейлърчетата и скриновете за нея и мисля че ако не се бяха отказали щеше да има доста голям успех играта smile.gif
*

http://www.megagames.com/news/html/movies/...cetrailer.shtml

Цитат
Това не е ли само за американците?Няма ли да отсеят гласовете само на тези, които са гласували от щатите?Питам, защото макар и да не е споменато на началната страница, при регистрцията се иска да посочиш своя щат и град в него.То не, че не можеш да се регистрираш, но имали смисъл?Останал съм с впечатлението, че американците не се интересуват от мнението на другите.Пък наградата за която се споменава едва ли ще я дадат на европеец/доколкото схванах с моя английски има 1000$ награда/.
Тя наградата е за хората, правили филмчетата, така че и да искаш и да не искаш късно вече wink.gif

Цитат
някакви спойлери за следващият епизод ще пусне ли някой

СПОЙЛЕР

Нашите отиват в някакво село, в което намират Луций, онзи от първите епизоди, с феромона, който ги караше да му се кефят. Та той отнякъде е набарал личен щит, от типа на онзи, на който Родни изхаби батериите в първия сезон и се представя за непобедим герой пред селяните, като отблъсква някакви, които ги тормозят, после обаче се оказва, че той всъщност ги е наел, за да ги тормозят, за да се изкара герой и онези (които се оказват бивши Дженаи от режима на Кауен) решават, че искат да му светят маслото, естествено нашите помагат, но пристига съюзник на Дженаите - самия Колия, който решава, че не му се занимава с Луций, а иска да плени нашите. wink.gif
paco88
Хммм гадну звучи ама наще ще са оправят за пореден път tongue.gif
cvetangg
Мен ако питате това си беше серията накратко, може и да не гледаме другия път tongue.gif
Insaneboy
Цитат(cvetangg @ 1 Dec 2006, 08:19 PM)
Мен ако питате това си беше серията накратко, може и да не гледате другия път tongue.gif
*

Искахте спойлер... rolleyes.gif
бтв едитни си поста и махни цитирането, защото някои пък не искат да го четат.
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 1 Dec 2006, 08:29 PM)
Цитат(cvetangg @ 1 Dec 2006, 08:19 PM)
Мен ако питате това си беше серията накратко, може и да не гледате другия път tongue.gif
*

Искахте спойлер... rolleyes.gif
бтв едитни си поста и махни цитирането, защото някои пък не искат да го четат.
*

аз исках спойлера и благодаря за него smile.gif
ROCKY
Insaneboy в този линк нищо не отрких sad.gif преди беше дал много добри трейлъри sad.gif ако сте играли Max Payne или Hitman (давам пример) така управляваше героя и изпълняваше мисии smile.gif абе беха добри трейлърите които беше дал smile.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 2 Dec 2006, 12:03 AM)
Insaneboy в този линк нищо не отрких sad.gif преди беше дал много добри трейлъри  sad.gif  ако сте играли Max Payne или Hitman (давам пример) така управляваше героя и изпълняваше мисии smile.gif абе беха добри трейлърите които беше дал smile.gif
*

Е, те бяха на сайта на играта, който вече го няма. :lol_2:
burndead
Според Вас кое е по-удачно: Gate Ship или Puddle Jumper?
Лично на мен ми харесва 1-вото, защото не е толкова лигаво(все пак е доста сериозен сериал). 2-рото по-би отивало на "Еxtreme Wormhole X" :lol2:
paco88
Цитат(burndead @ 2 Dec 2006, 12:10 AM)
Лично на мен ми харесва 1-вото, защото не е толкова лигаво(все пак е доста сериозен сериал). 2-рото по-би отивало на "Еxtreme Wormhole X" :lol2:
*

Jumper се наложи като понятие а и не е лигаво според мен smile.gif Като се преведе малко се получава лигата около думата Скачач но това е само след превода поне според мен tongue.gif
en3rgy
Цитат(burndead @ 2 Dec 2006, 12:10 AM)
*

ахахха
да и мене ме дразни Puddle Jumper заради асоцияция с [img]http://subsunacs.net/ib/index.php?act=Attach&type=post&id=12613.jpg[/img]
но пък Gate Ship не вийдам как да се преведе сносно w00t.gif
Alt_CX
Цитат(ROCKY @ 2 Dec 2006, 12:03 AM)
Insaneboy в този линк нищо не отрких sad.gif преди беше дал много добри трейлъри  sad.gif  ако сте играли Max Payne или Hitman (давам пример) така управляваше героя и изпълняваше мисии smile.gif абе беха добри трейлърите които беше дал smile.gif
*

Виж тук. Има доста скрийншотове. Трейлърът е 111 МВ. Надявам се, че е това, което търсиш.
cvetangg
То много наименования при военните не галят слуха та вие за това се хванахте smile.gif
ROCKY
Alt_CX Благодаря точно за тази игра говорех smile.gif и последно казвате че се отказали от нея така ли? няма да излиза? dry.gif
бтв на мен много ми харесва играта а трейлъра е много добър и мисля че щеше да е добра и просто немога да си го обясна защо са се отказали.. :evil2:
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 2 Dec 2006, 12:58 PM)
Alt_CX Благодаря точно за тази игра говорех smile.gif и последно казвате че се отказали от нея така ли? няма да излиза?  dry.gif
бтв на мен много ми харесва играта а трейлъра е много добър и мисля че щеше да е добра и просто немога да си го обясна защо са се отказали..  :evil2:
*

Заради МGM, много са били несериозни.
ROCKY
Няма да е лошо да сформират и там една кампания да продължат с играта... biggrin.gif tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.