Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 7 Jul 2006, 07:06 PM)
интересното е че тея то Атлантида постоянно имат емблеми на страните от които са, докато тези в SG-1 носят емблеми с това от кой SG са, само по време на мисии
*
е атлантеда е нон стоп мисия докато в сг като са на земята не са на мисия smile.gif
Insaneboy
Цитат(martineliazz @ 7 Jul 2006, 06:13 PM)
интересното е че тея то Атлантида постоянно имат емблеми на страните от които са, докато тези в SG-1 носят емблеми с това от кой SG са, само по време на мисии
*
е атлантеда е нон стоп мисия докато в сг като са на земята не са на мисия smile.gif
*

Другото интересно е че ги свалят когато отиват на мисии. Не знам защо, на Призраците едва ли ще им говори нещо знамето на канада...
arris
Цитат(martineliazz @ 7 Jul 2006, 06:13 PM)
*
*

именно трябва да знаят на какъв език да си приказват в SGA с колегите си не само на "американски" в цялата галактика. В един от бонус епизодите сценаристите или някои около тях обясняваше точно това SGA е международна експедиция ( сериал ) докато в SG-1 международни ( тоест не американци ) участници няма или поне нямаше в началото на сериала. smile.gif
BIG_MIRO
а не са само цивилни с емблеми на знамената на страни те им аз пък съм виждал 1-2 -ти войници заедно с Шепърд да носят знамената на
Русия и Германия а веднъж и един с Англйското знаме тъй че не са само само цивилни wink.gif
ivajlap
arris, не съм съгласна, въпреки, че в атлантида мисията е международна, всички говорят на английски /пример Зеленка е поляк, но говори английски/. Едва ли заради някой луд учен, който не знае английски, другите ще научат езика му!
arris
Цитат(Insaneboy @ 7 Jul 2006, 06:41 PM)
Другото интересно е че ги свалят когато отиват на мисии. Не знам защо, на Призраците едва ли ще им говори нещо знамето на канада...
*

свалят ги за да не запомнят призраците от коя държава са по вкусни и да знаят кои земляни да хапнат първо като стигнат до земята, освен това когато отиват на мисия те стават екип както SG-1 ,2 ,3 .... а когато са в Атлантида са си от екпедицията

Цитат(ivajlap @ 7 Jul 2006, 06:51 PM)
arris, не съм съгласна, въпреки, че в атлантида мисията е международна, всички говорят на английски /пример Зеленка е поляк, но говори английски/. Едва ли заради някой луд учен, който не знае английски, другите ще научат езика му!
*

това го казах на шега аз 1 път бях засегнал темата с езика единствено в филма не знаеха английски "неземляните" докато в сериала на която и планета да отидат всички го знаят което е малко тъпо как на 1 планета поне не знаят Български sad.gif
Azzour
Цитат(arris @ 7 Jul 2006, 07:55 PM)
това го казах на шега аз 1 път бях засегнал темата с езика единствено в филма не знаеха английски "неземляните" докато в сериала на която и планета да отидат всички го знаят което е малко тъпо как на 1 планета поне не знаят Български sad.gif
*

те това за езиците го бяха казали в един от официалните сайтове, че серията все пак е 40 минутна и ако трябва всеки път да научват новия език, ще мине половината серия, затова всички говорят на английски, за да има повече време за екшън
arris
Цитат(Azzour @ 7 Jul 2006, 07:01 PM)
те това за езиците го бяха казали в един от официалните сайтове, че серията все пак е 40 минутна и ако трябва всеки път да научват новия език, ще мине половината серия, затова всички говорят на английски, за да има повече време за екшън
*

да ама защо само EN защо не знаят руски например нали имаше руски екипи по едно време можеше да отидат на някои планета на която да знаят руски ама нали американците са велики как някои ще знае руски а няма да знае техния език
Azzour
прав си.. супер гадно е, но пък ако говорят на руски американците няма да го разберат и пак същото :lol_2:
ivajlap
В действителност в международни "кръжоци" по интереси се говори на езика на най-голямата група от кръжока или на страната домакин.
По-важното в случая, според мен е, че зрителският интерес в САЩ би спаднал много, ако трябва за чужда реч американджин да сричат субтитри!
Insaneboy
Но като се замислиш хората и на двете галактики са заселени от Древните, които вероятно е можело да говорят английски и така да са прихванали и другите tongue.gif
Azzour
Цитат(Insaneboy @ 7 Jul 2006, 09:38 PM)
Но като се замислиш хората и на двете галактики са заселени от Древните, които вероятно е можело да говорят английски и така да са прихванали и другите tongue.gif
*

те древните са били американци, затова тази "нация" (американците имам предвид) е толкова велика laugh1.gif :lol_2:
ROCKY
Вече няма да чета спойлери че нещо откакто не го бях гледал от месеци и сега с тея спойлери всичко си умешах :evil2: са ше трябва да хвана и от двата старгейта последните им сезони за да си поприпомня малко имена, случки, открития и т.н. biggrin.gif

бтв а и то с тия спойлери сега като ги прочетох то новите им сезони свършиха, а аз още несъм ги гледал :lol_2:
BIG_MIRO
абе хора колко епизода на Атлантида ще е 3 -т исезон защото чух за само 14 sad.gif вярно ли е ?
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 7 Jul 2006, 11:06 PM)
абе хора колко епизода на Атлантида ще е 3 -т исезон защото чух за само 14 sad.gif вярно ли е ?
*

и двата сериала ще имат по 20, просто засега няма информация за другите
BIG_MIRO
аха хубаво smile.gif, те тия хора обаче почнаха много да намалят серите от 8 сезон на СГ-1 до сега от 22 еп. на сезон ги свалиха на 20 sad.gif и Атлантиса 1 сезон беше 21 или 22 еп. а 2 сезон 20 еп. , незнам можеби това превещава края на Старгейтовете sad.gif надявам че не
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 8 Jul 2006, 11:26 AM)
аха хубаво smile.gif, те тия хора обаче почнаха много да намалят серите от 8 сезон на СГ-1 до сега от 22 еп. на сезон ги свалиха на 20 sad.gif и Атлантиса 1 сезон беше 21 или 22 еп. а 2 сезон 20 еп. , незнам можеби това превещава края на Старгейтовете sad.gif надявам че не
*

Атлантидата никога не е имал 22 епизода, винаги си е бил по 20. SG-1 беше по 24, но него го направиха по 20.
BIG_MIRO
[/quote]
Атлантидата никога не е имал 22 епизода, винаги си е бил по 20. SG-1 беше по 24, но него го направиха по 20.
*

може smile.gif само дано да не почнат да ги намалят по още защото не ми се гледа сезон от 12 серии :evil2:
Azzour
Цитат(BIG_MIRO @ 8 Jul 2006, 01:41 PM)
може smile.gif само дано да не почнат да ги намалят по още защото не ми се гледа сезон от 12 серии  :evil2:
*

надали..тоест нормално сериалите са от 20 до 22-24 серии, не мисля, че Sci-Fi ще намалят сезоните на един от най-гледаните си сериали
sora
2 dena ostavat :clap: i 3 dokato doide v BG
M-r Anderson
Цитат(sora @ 12 Jul 2006, 08:21 PM)
2 dena ostavat :clap: i 3 dokato doide v BG
*

biggrin.gif biggrin.gif Днес четох споилерите за новите сезони и на Атлантис ,и на SG-1
и сега се бия по главята защо го направих тва нещо,сега още повече ми се гледат blink.gif smile.gif ААААА сега и два дена ми се виждат много.
Babilon
Петък може да мръдна до морето за уикенда... Не съм решил още, но ако дръпна натам или ще се забавят субовете за SG-1 с 2 дни, или някой от Stargate Team® ще прави първият епизод от сезона tongue.gif Нека някой от екипа, който има желание да прави субтитрите (в случай, че замина) да пише на ЛС, за да се разберем smile.gif Само хора от екипа, нека не ми пишат други :ph34r:
phoenix_bg_lp
Леле прочетох спойлерите!!! Направо ме разбиха! Особено този за Pegasus Project rock.gif
Просто не мога да си представя SG-1 в Атлантида. blink.gif
Но вярвям, че ще е много яко! w00t.gif

P.S А дали ще има тийзъри за 1-те епизоди hmm.gif
fai_rodis
Що? Ами ако реша да ги направя ще ме застреляш ли? huh.gif
Миналия понеделник нямаше какво да гледам и решил да пробвам заместника на Кърт Ръсел. ' Ми за една седмица оправдах девет сезона и два атлантски. Не че се натискам, ама много категоричен тон ...таковата...
"Само хора от екипа, нека не ми пишат други" huh.gif unsure.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 12 Jul 2006, 07:46 PM)
Петък може да мръдна до морето за уикенда... Не съм решил още, но ако дръпна натам или ще се забавят субовете за SG-1 с 2 дни, или някой от Stargate Team® ще прави първият епизод от сезона tongue.gif Нека някой от екипа, който има желание да прави субтитрите (в случай, че замина) да пише на ЛС, за да се разберем smile.gif Само хора от екипа, нека не ми пишат други :ph34r:
*

Еми тамън ще са излезли чужди субтитри wink.gif
То и при мен по-рано от понеделник субтитри не мърдат.
ROCKY
Дано да доживея да видя и 5-те "велики" раси (асгарди, нокси, фърлинги, толандци и наще...) в действие или по точно казано --> повреме на битка да са заедно и да е някво яко меле... туко виж санадминали битките от star wars :lol_2:

бтв дано поне като се появат фърлингите да поразтребят малко репликаторите с някое тяхно оръжие cool.gif

еххх мечтите и въображението ми направо ме приспаха... ае лека ви... biggrin.gif
sM1Le
Може ли инфо или линк,за к'во ще се разправя,че за на Sci-Fi много с тях не съм чел и търсил...абе ако може линкчето =)
Insaneboy
Цитат(sM1Le @ 12 Jul 2006, 11:06 PM)
Може ли инфо или линк,за к'во ще се разправя,че за на Sci-Fi много с тях не съм чел и търсил...абе ако може линкчето =)
*

Инфо или линк за какво?
За новите епизоди какво ще става или за сериала като цяло?
sM1Le
Цитат(Insaneboy @ 13 Jul 2006, 12:40 AM)
*

Инфо или линк за какво?
*

За какво ще се разправя във новия сезон smile.gif
yonkaval
Цитат(sM1Le @ 13 Jul 2006, 08:24 AM)
*

Инфо или линк за какво?
*

*

Здравей,
ето ти едно адресче link

Поздрави smile.gif
Babilon
Цитат(fai_rodis @ 12 Jul 2006, 10:00 PM)
Що? Ами ако реша да ги направя ще ме застреляш ли?  huh.gif
Миналия понеделник нямаше какво да гледам и решил да пробвам заместника на Кърт Ръсел. ' Ми за една седмица оправдах девет сезона и два атлантски.  Не че се натискам, ама много категоричен тон ...таковата...
"Само хора от екипа, нека не ми пишат други" huh.gif  unsure.gif
*

Ами то и сега има хора, които дублират превода. Ако прочетеш темите за SG-1 и SGA ще видиш какво имам предвид wink.gif
sM1Le
Цитат(yonkaval @ 13 Jul 2006, 09:46 AM)
Цитат(sM1Le @ 13 Jul 2006, 08:24 AM)
*

Инфо или линк за какво?
*

*

Здравей,
ето ти едно адресче link

Поздрави smile.gif
*

Atlantis имах впредвид smile.gif
yonkaval
Цитат(sM1Le @ 13 Jul 2006, 02:24 PM)
*

Ти ме сбърка. Там има и за Атлантида unsure.gif :lol2:

Ето Link

Поздрави
sM1Le
Цитат(yonkaval @ 13 Jul 2006, 03:31 PM)
Цитат(sM1Le @ 13 Jul 2006, 02:24 PM)

*

Ти ме сбърка. Там има и за Атлантида unsure.gif :lol2:

Ето Link

Поздрави
*

Опа чак сега...да страницата ми зарежда много незнам,защо при вас тъи ли е?
Не ми зареждаше менюто дето са филмите,за това за спама,ако сметнете изтриите съобщенията,МЕРСИ отново =)
ROCKY
Гледам много да не се бъркам ама може fai_rodis да е бърз в преводите като vasko66 (всеки го знае vasko66 че той първи ги превежда Stargate SG-1 макар и да не му е превода перфектен като вашия но му е задоволителен колкото да го изгледам като нямам търпение и после пак с вашия biggrin.gif) такаче нека човека си го превежда недейте така да режете преводачите... може пък да му хареса (ако е от новите преводачи) и да се издигне като вас и един преводач повече да си имате rolleyes.gif
M-r Anderson
А колко други сериали,чакат за превод?Аре сега всички да се нахвърлим на Старгеитовете.Аз също бях доволен от преводите на @vasko66,защото като всички тук чакам с нетърпение да излезнат преведените субтитри зада си седна мързеливата и да си гледам филмчето с кеф.Тогава защо десет човека да превеждат една сериа на Старгеит,като има толкова други сериали и филми които не са преведени.
ROCKY
Ми мисля че това го решава преводача не ти или някой друг и никой неможе да му забрани или заповяда... wink.gif все пак човека го прави за кеф и не му плащат и той си решава какво да превежда. но пък можеби след време ще почне и други филми или сериали като натрупа повечко опит примерно... rolleyes.gif кой знае човека така си е решил unsure.gif нз защо човека така е решил (на мен ми е се тая) можем само да предполагаме и да се радваме ако е бърз и добър biggrin.gif tongue.gif
fai_rodis
Хей, хей - стига бе!!! Те си превеждат сериала - започнали са си го отначало, по-наясно са с терминологията ... Пък и и доста бързо ви пускат субове. Аз просто се подразних от коментара на Babilon. И без това съм си заплюла други нещица за превод.
Babilon
Момчета, говорите за "Нероден Петко" tongue.gif fai_rodis питаше защо съм писал, че очаквам ЛС само от екипа, а не че ще прави субтитри wink.gif А отговорът е много прост - хората от екипа сме си създали стил на превод. Освен това би било редно човек от екипа да ги прави - сериали за превеждане дал Господ. Когато започнах да правя SG-1 субтитрите се дърпаха стотина пъти само. С хората от екипа го популяризирахме в БГ нета, така че може да се каже, че е "наша рожба" smile.gif Обикновено за такива сериали се закачат нови хора, а не вече познати преводачи, за да станат "бързо известни". Освен в Старгейт и в Изгубени се вклиниха преводачи. Същевременно стоят сериали, чакащи преводача си - Андромеда, Мутант Х и мн. други...
Както и да е, важното е, че новите сезони се задават с бясна скорост biggrin.gif

P.S. С fai_rodis сме писали по едно и също време tongue.gif
M-r Anderson
Що се отнася до Andromeda,там сме само двама за сега и то с не много голям опит(да не кажа никъкъв-това се отнася само за мен)Така че,ако на някои му се превежда ,сериал с подобна тематика,е добре дошъл да се присъедини към нас.Непреведени серйи колкото искашsmile.gif
ROCKY
ок сорка на всички smile.gif tongue.gif и най мноог се извинявам на fai_rodis понеже незнаех че е момиче (или жена) и говорех за нея в мъжки род ИЗВИНЯВАЙ

а доколкоот до сериала Stargate --> остават само няколко часа такаче имайте още малко търпение :evil2: biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 13 Jul 2006, 10:05 PM)
ок сорка на всички smile.gif tongue.gif  и най мноог се извинявам на fai_rodis понеже незнаех че е момиче (или жена) и говорех за нея в мъжки род ИЗВИНЯВАЙ

а доколкоот до сериала Stargate --> остават само няколко часа такаче имайте още малко търпение :evil2: biggrin.gif
*

още няколко часа до 26-27 часовото чакане докато излезе епизода wink.gif
devil11
Голям фен съм и на двата сериала.И аз като вас чакам с нетърпение новите епизоди smile.gif

Вижте на какво попаднах случаино : Линк.Има някои доста добри :lol_2:
BIG_MIRO
поздрави фенове!!!! Днес е голям ден за всички нас е по-точно утре но днес е началото smile.gif надявам се всички фенове да се накефят така яко от предстоящите сезони както се очаква от прочетените спойлери smile.gif
stratobob
Между другото, преди излъчването на новите епизоди на Атлантида и СГ-1 по skifi ще има Stargate Inside Season 10 . Искренно се надявам някой да го рипне и разпострани заедно с новите серии.
:clap: :clap: :clap:
Insaneboy
How dare you defy your god?
- False Gods.
So you admit they are gods.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Koronis
Йе, да му се не види, сега как ще издържа цял ден до утре w00t.gif
Абе... от няколко седмици пред къщи спира някаква бяла шкода с някаква маркировка по нея 'SGS'... случвало се е да се чудя дали не значи Stargate Security :ph34r:
Insaneboy
Цитат(Koronis @ 14 Jul 2006, 12:11 PM)
Йе, да му се не види, сега как ще издържа цял ден до утре w00t.gif
Абе... от няколко седмици пред къщи спира някаква бяла шкода с някаква маркировка по нея 'SGS'... случвало се е да се чудя дали не значи Stargate Security :ph34r:
*

Аз като минавам през SG-Експресбанк и все се чудя как ли транспортират парите biggrin.gif
Koronis
Може би чрез колата на охраната? Следващият път ще й направя засада :lol_2:
Dwyane^Wade
yeahhh До сега незнаех че има тема за старгейт Снощи до 4 стоях за да изгледам последната серия на 9сезон и много се чудя от каде мога да си сваля 10сезон като излезе някав линк може лии smile.gif много са кефя на тоя филм преди 1седмица го почнах и снощи го сварших якууууу smile.gif пак за атлантис неска почвам и незнам дали е толку интересен така ли е ??? smile.gif та така ако може някав линк от каде да си дарпам нови серии ще баде чудноооООооо0о0о smile.gif tongue.gif smile.gif smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.