Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Insaneboy
в интервю Майкъл Шанкс (Даниел Джаксън) е обсъждал 200тния епизод и там е казал
Цитат
It may also involve the appearance of a face that we've missed for some time.

какви ли са шансовете това да е РДА? :clap:
etconev
Цитат(Insaneboy @ 13 Mar 2006, 01:59 PM)
Цитат

*

Би ли превел какво точно е казал hmm.gif и какво е РДА?
Insaneboy
казал е:
"Също така може да се появи лице, което ни липсваше от доста време."
РДА - Ричард Дийн Андерсън (Джак О'Нийл)
pirocorp
РДА - РУСКА ДЕМОКРАТИЧЕСКА АРМИЯ tongue.gif
etconev
Цитат(Insaneboy @ 13 Mar 2006, 02:42 PM)
казал е:
"Също така може да се появи лице, което ни липсваше от доста време."
РДА - Ричард Дийн Андерсън (Джак О'Нийл)
*

Благодаря, и наистина за къде сме без О`Нийл? Ето кой ще оправи нещата.
На мен ми е интересно друго -спомняте ли си когато наще набързо сглобиха някакъв уред дето блокираше силите на Приорите. Постигнах успех но за кракто, предполагам защото времето им беше малко. Та интересно ми е защо зарязаха тази идея???При времето което имаха до сега можеше да я усъвършенстват, а и даже да действа за кратко време би им усигурило преимущество срещу корабите на О`Рай, както знаем те се управляват от Приори.
phoenix_bg_lp
Цитат(Insaneboy @ 13 Mar 2006, 12:59 PM)
Цитат

*

Надявам се големи!!! :clap: clapping.gif :59:
Липсва ми вече тоя човек wink.gif
ROCKY
Те така и срещу призраците неможеха да им счупат кораба и затова почнаха да им ги телепортират бомбите и немаше да е лошо и тука така да стане ама нали трябва да има още епизоди... biggrin.gif :lol2:
ivajlap
За телепортирането на бомби в притивниковите кораби трябва да са им свалени щитовете, а тук се видя, че щитовете на Ораите са ДОСТА здрави.
M-r Anderson
Ако ето тези са"Фърлинги" -снимката по долу.Не виждам как ще ни помогнат много ,те първо стреляха по нас пък след тва да помагат hmm.gif То поне може да очакваме помощ и от ''Ноксите''ама и те нали са пасифифти не са воинствени нещо dry.gif Да ще бъде доста интересно hmm.gif biggrin.gif
etconev
Тука много щяха да помогнат Толраните или как там бяха, с тяхната технология да минават през стени и всякаква материя де, ама змиите ги унищожиха. Каква загуба на технология dry.gif
ROCKY
Цитат(etconev @ 13 Mar 2006, 06:01 PM)
Тука много щяха да помогнат Толраните или как там бяха, с тяхната технология да минават през стени и всякаква материя де, ама змиите ги унищожиха. Каква загуба на технология dry.gif
*

Абе доколкото си спомням оцеля неква мизерна бройка и може сега просто да се възтановяват и да се развъждат biggrin.gif и след няколко сезона да дойдат на помощ само че на Atlantis-а шот майче на Stargate SG-1 10 ще е последен сезон hmm.gif
m00n
Цитат(M-r Anderson @ 13 Mar 2006, 01:06 PM)
Цитат(MirzatA @ 13 Mar 2006, 09:40 AM)
Ооу да моля ви пишете на кирилица защото ми отнема по 2 минути да ви дешифрирам писаниците...

Така сега да направим една справка като теглим чертата:
1. Колко хатака ни бутнаха ? , Кой земен кораб бутнаха?
2. Асгардския кораб оцеля ли? Какво направи точно( 2-3 изтрела само?)
3.Кои са живите (оцелели) от SGC, от съюза ако мога да го нареча така обединението...?
4. InsaneBoy Дай някав спойлер какво ще стане в 10 сезон 1-2 серия smile.gif
*

Първо :подкрепям пишете на кирилица rock.gif Да не си дразним очите biggrin.gif

До колкото видях маи 6-т от Хатаците си отидоха,ама колко не са показали,само да не са ги опукали всичките sad.gif Но не може Т'илк беше на един от тях,нямя как да стсне просто hmm.gif
Маи маи обаче Одисеи гръмнаха,или поне така ми се иска де,щото Мичъл и Даниел бяха на руския.Пък и Сам беше до вратата ,аре тя се спаси тва е ясно. hmm.gif
А Асгардите те толкова си могат явно,пък и може да има друга развръзка с тях hmm.gif
*

Aко помните още когато Орай бяха помогнали на онези преселници който се биеха по между си, да си построят онзи кораб(по скоро мязаше на спЪтник) който да ги пази и да им спечели войната,още тогава щитовете им не можеха да се пробият и наще спечелиха благодарение на хитрост..а и мисля че все пак Орай използват знанието на един вид древни,което никой от наще съюзници няма..древните не искат да се месят..следователно какво?Единствения начин ще е май оръжието което Мерлин е измислилsmile.gif А Асгардите се вижда как се бият..но преимуществото им е че корабите са им по модерни,по маневрени и с по добри щитове и оръжия(който нямат никакав ефект)
ROCKY
Хмм е неможе само заради тези преимущества да станат едни от 4-те най силни раси трябва и те да имат някъв коз biggrin.gif
Insaneboy
те са тъпи, защото всеки млатеше по всеки
да бяха си концентрирали огъня върху един щяха да му стопят щита рано или късно и оттам лесно tongue.gif
ROCKY
Абе незнам ама мисля че техните щитове са черпили енергия от старгейта hmm.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 13 Mar 2006, 06:46 PM)
Абе незнам ама мисля че техните щитове са черпили енергия от старгейта  hmm.gif
*

дааааааа, те така квото и да хвърлят срещу тях нищо няма да ги бие...
martineliazz
Цитат(ROCKY @ 13 Mar 2006, 07:46 PM)
Абе незнам ама мисля че техните щитове са черпили енергия от старгейта  hmm.gif
*

ne mi se vijda mnogo realno da durpat tok ot stargeita..vse pak rano ili kusno 6te se otdale4at ot nego i togava kvo...
ivajlap
Както каза малкия асгардски фърфалак - устройството на Мерлин е подобно на ZPM-а, но енергията му въздейства на енергията на Ораи, като я "нулира" /малко квантова физика - две стоящи вълни с противоположни фази/. Спомнете си, както разказа Вала, че корабите на Ораи се захранват със същата енергия - самите приори ги активираха с жезлите си. Логиката според мен е ясна, интересното е как ще се случи всичко.
MirzatA
Цитат(ivajlap @ 13 Mar 2006, 10:17 PM)
Както каза малкия асгардски фърфалак - устройството на Мерлин е подобно на ZPM-а, но енергията му въздейства на енергията на Ораи, като я "нулира" /малко квантова физика - две стоящи вълни с противоположни фази/. Спомнете си, както разказа Вала, че корабите на Ораи се захранват със същата енергия - самите приори ги активираха с жезлите си. Логиката според мен е ясна, интересното е как ще се случи всичко.
*

Мда съгласен съм много точен извод ... таман щях да го поствам но ме изпревари smile.gif Самоче аз имам и друга теория отностно изто1ника на енергията за shields на Орай. Незнам дали сте забелязали в центара на кораба им имаше някакво ядро от няква енергиа (светло кълбо) Аз това си го анализирам по следниа начин: Това е един вид голям кондензатор който е свързан с щита на кораба и има голям капацитет за натрупване на енергиа, която енергиа идва от атакуващия "огън" демек от нас хатаците и т.н. с няколко думи колкото повече се обстрелва кораба на Орай щита им трупа енергиа взета от бластерите на противниковите оръдиа в кондензатора и след това когато настъпи кричното ниво на кондензатора( демек се препълни) оооп изтрелва лъч с огромна
поразителна мощ и се изпразва отново това всичко е верижна реакция!

Естествено това е само моя теория и може и да не е вярна smile.gif , но е идея за направата на такъв механизъм за щит и оръжие hmm.gif на нашите кораби и с помоща на асгардите може и да стане .. ако се сетят и сценаристите де .. smile.gif

"Ако ето тези са"Фърлинги" -снимката по долу.Не виждам как ще ни помогнат много ,те първо стреляха по нас пък след тва да помагат То поне може да очакваме помощ и от ''Ноксите''ама и те нали са пасифифти не са воинствени нещо Да ще бъде доста интересно "

Да винаги ми е било интересно КОИ БЯХА ТЕЗИ с тоя невероятен кораб, така и не се разбра! Някой да има някакво инфо?
M-r Anderson
Забранено за лица над 70 годишна възраст :lol2: :lol2: tongue.gif
Споко Аманда нали оцеля biggrin.gif Само тя ще ги оправи тези Ораи :clap: :lol2: tongue.gif
Само да им се разголи малко и ще онемеят :lol2: laugh1.gif
etconev
Уау clapping.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
eddie

Download Stargate DVD@SAB.BZ wink.gif

От този филм започна всичко, за да се стигне до Insaneboy, deank, Babilon, Les-O'Nir и останалите преводачи на SG-1 и SG Atlantis. clapping.gif
ROCKY
Дайте едно ликче за този филм че аз преди време уж бях го свалил ама се оаказа че не е той и се отказах да го гледам biggrin.gif надявам се да има и суб biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 14 Mar 2006, 09:37 PM)
Дайте едно ликче за този филм че аз преди време уж бях го свалил ама се оаказа че не е той и се отказах да го гледам  biggrin.gif  надявам се да има и суб  biggrin.gif
*

оставаше 9 сезона сериал по него да има субтитри и той да няма biggrin.gif
M-r Anderson
Цитат(eddie @ 14 Mar 2006, 10:04 PM)

*

Eт този същия филм ме зариби още преди години,и втора част тогава беше яка и тя излезна на видео,тоест първи и втори епизод на 1-ви сезон.И така ме беше яд че няма продължени,че направо се изядох :evil2: :evil2: ама много ме беше яд.Докъто един слънчев ден biggrin.gif не открих що е то интернет tongue.gif И е на ,пак се почна с тоя ''Stargate'' :clap: :clap: :clap:

Филма е велик хора гледаите го rock.gif Малко е по различен от сериала,но все пак тои е началото :clap:и си заслужава :clap:
Insaneboy
РДА ще гостува на шоуто The Simpsons в епизода, майката и дъщерята отвличат любимия си персонаж - МакГайвър biggrin.gif:D
ROCKY
Дайте едно линкче за филма Stargate че нещо неможах да го намеря sad.gif
Всъщност намерих един Stargate който с размер 700MB но той се оказа 2епизода unsure.gif
ако може обаче да не е от каталога на арена.бг smile.gif
п.п. БЛАГОДАРЯ предварително !
Babilon
Цитат(ROCKY @ 19 Mar 2006, 11:08 PM)
Дайте едно линкче за филма Stargate че нещо неможах да го намеря  sad.gif
Всъщност намерих един Stargate който с размер 700MB но той се оказа 2епизода  unsure.gif
ако може обаче да не е от каталога на арена.бг smile.gif
п.п. БЛАГОДАРЯ предварително !
*

eddie е дал линк два поста по-горе. Ако го искаш във формат .avi, ето ЛИНК wink.gif
duralex
абе фенове, кажете моля ви кога ще излизат епизодите от 10 сезон, че няма никакво инфо даже и в sci-fi.com
Insaneboy
Цитат(duralex @ 20 Mar 2006, 10:31 AM)
абе фенове, кажете моля ви кога ще излизат епизодите от 10 сезон, че няма никакво инфо даже и в sci-fi.com
*

юли месец
kabalstein
Пффф то в СГ-1 сички умряха ве... пак усещам как ще се връща времето... Писна ми от времепътешественици братче!
Insaneboy
Цитат(kabalstein @ 20 Mar 2006, 04:07 PM)
Пффф то в СГ-1 сички умряха ве... пак усещам как ще се връща времето... Писна ми от времепътешественици братче!
*

никой не е умрял спокойно tongue.gif
BIG_MIRO
е то и да не е умрял ще умре! срещу тия Орай няма спъсение от дето мини ма4ка, незнам какво уръжие трябва да открият 4е да ги спрът
martineliazz
Цитат(BIG_MIRO @ 21 Mar 2006, 06:40 AM)
е то и да не е умрял ще умре! срещу тия Орай няма спъсение от дето мини ма4ка, незнам какво уръжие трябва да открият 4е да ги спрът
*

Медальона на Мерлин
ROCKY
Цитат(BIG_MIRO @ 21 Mar 2006, 07:40 AM)
*

Абе тези Ораи ще са лесни biggrin.gif един сезон и айде отидеха си biggrin.gif ама ми е интересно на Atlantis-а кой ще е новия враг hmm.gif
Izverga
Е че те още не са се справили с призраците!
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 21 Mar 2006, 11:58 AM)
Цитат(BIG_MIRO @ 21 Mar 2006, 07:40 AM)
*

Абе тези Ораи ще са лесни biggrin.gif един сезон и айде отидеха си biggrin.gif ама ми е интересно на Atlantis-а кой ще е новия враг hmm.gif
*

тея новите ще са еби му майката...
даже са по-трудни и от призраците
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 21 Mar 2006, 07:48 PM)
*

някви спойлерчета за новите врагове biggrin.gif нещо картинки на кораби, оръжия, некви животни ли ще са или на човек ще приличат biggrin.gif tongue.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 21 Mar 2006, 11:40 PM)
Цитат(Insaneboy @ 21 Mar 2006, 07:48 PM)
*

някви спойлерчета за новите врагове biggrin.gif нещо картинки на кораби, оръжия, некви животни ли ще са или на човек ще приличат biggrin.gif tongue.gif
*

писах по-назад в темата за тях...
те още не са снимали епизода с тях, няма начин да има картинки tongue.gif
но всъщност техните оръжия са ни познати
hag
Не се цитирайте със спойлерите, че ще има трупове, ей!!! :chair: tongue.gif
ROCKY
.........
Insaneboy
Don Davis (Хамънд) ще участва в един от епизодите на 10ти сезон.
А вече са заснели 3 епизода :clap:
Insaneboy
малко интересни факти за актьорите
оказва се, че Шепард и Уиър са по-стари от МакКей tongue.gif
също така че Тейла е родена в Танзания blink.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(Insaneboy @ 25 Mar 2006, 10:27 PM)
оказва се, че Шепард и Уиър са по-стари от МакКей  tongue.gif
също така че Тейла е родена в Танзания  blink.gif
*

:lol_2: :lol2: :lol_2: Интересни факти, особено първия.
btw вчера си свалих саундтрака към атлантис и искам да попитам има ли някъде саундтрак на SG-1. Ще съм благодарен, ако някой може да ми даде линк. rolleyes.gif
Insaneboy
Цитат(phoenix_bg_lp @ 26 Mar 2006, 09:54 AM)
Цитат(Insaneboy @ 25 Mar 2006, 10:27 PM)
оказва се, че Шепард и Уиър са по-стари от МакКей  tongue.gif
също така че Тейла е родена в Танзания  blink.gif
*

:lol_2: :lol2: :lol_2: Интересни факти, особено първия.
btw вчера си свалих саундтрака към атлантис и искам да попитам има ли някъде саундтрак на SG-1. Ще съм благодарен, ако някой може да ми даде линк. rolleyes.gif
*

има и на SG-1 аз го имам, ма не помня откъде съм го свалял tongue.gif
sora
It's official: Jack O'Neill is back in the 200th episode of Stargate SG-1 ... and we have exclusive details! :lol2:
Insaneboy
мда, РДА ще се завърне и ще участва в общо 5 епизода от десетия сезон, естествено не главни роли...
също така ще участва и в Старгейт Атлантида!!!
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 29 Mar 2006, 01:12 PM)
мда, РДА ще се завърне и ще участва в общо 5 епизода от десетия сезон, естествено не главни роли...
*

:clap: clapping.gif rock.gif
ROCKY
Цитат(Insaneboy @ 29 Mar 2006, 02:12 PM)
*

Е няма остаря си човекаsad.gif не виждате ли че едвам ходи и вече даже мисля че не го виждах в последните сезони да тича sad.gif той едвам ходеше некъв такъв прегърбен sad.gif но иначе ако си беше по млад мисля че щеше да си остане той в сериала понеже мисля че той направи толкова известен сериала biggrin.gif
п.п. аз съм фен на Джак Онийл, Тор (надявам се да се появи пак торsmile.gif) и един от атлантиса който вече почти не го дават sad.gif
pirocorp
Тези сeзонни паузи направо ме убиват чудя се кво да гледам. Да направят освен SG-1 и SGA и още няколко SGn че да има ко да се гледа така да ги менкат единия като е в пауза да дават другите и така нататък ех мечти smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.