Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
paco88
Тез от MGM зеха да ми дигат кръвното и ши им завъртя един два шамара хахаха
stratobob
Цитат(burndead @ 2 Dec 2006, 12:10 AM)
Според Вас кое е по-удачно: Gate Ship или Puddle Jumper?
Лично на мен ми харесва 1-вото, защото не е толкова лигаво(все пак е доста сериозен сериал). 2-рото по-би отивало на "Еxtreme Wormhole X" :lol2:
*

Гласувам за Puddle Jumper. Шепърд достатъчно добре се аргументира в пилотния епизод :freak:

ps: Ах тези гадни слухове. В SaveStargateSG-1.com пишат,че след историите с д-р Бекет и идването на Картър на Атлантида в следващшят сезон статусът на д-р Уиър е неизяснен. Дано Брад Райт да натежи и да запази персонажа й, защото мисля, че той и Р.Купър приказваха някъде, че още от самото начало са искали лидера на SGA да е жена.

ps2: Stargate скин за WinAMP
Alt_CX
И аз съм за Jumper-a.
И дума да не става да махат и д-р Уиър. :evil2: То и за д-р Бекет важи същото де, ама... sad.gif

Ееее, не те ли е срам с този Stargate скин, сега ще трябва да си инсталирам WinAmp tongue.gif
stratobob
Абе тия се оляха направо. През февруари 2007 ще пускат картички (trding cards) като тези на бейзболистите.
Новината : GateWorld News

p.s. It's the final countdown... countdown to SGA 3x13 Irresponsible:
:31: :31: :31: Tonight is the night !!!:coool: :coool: :coool:
(всъщност рано сутринта, ама кой ти брои като спи...)
Azzour
това с картичките е мега манията. Въпросът е само - Ще ги имаме ли в БГ? unsure.gif
arris
много ясно че няма да ги имаме smile.gif

Аз лично пък искам да махат хора от атлантис и да слагат други на тяхното място и да спрат с глупавите епизоди като този с вируса на Уиър.

Този скин е по голям от winampа biggrin.gif
paco88
Освен сериите друго едва ли има в БГ
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 4 Dec 2006, 09:52 PM)
Освен сериите друго едва ли има в БГ
*

Ти къде ги видя сериите? blink.gif

Цитат
Аз лично пък искам да махат хора от атлантис и да слагат други на тяхното място и да спрат с глупавите епизоди като този с вируса на Уиър.

Мен пък много си ме кефят и не трябва да ги сменят (без Тейла).
paco88
Е нали ги има в сайтовете арена.бг и другите бг сайтове blink.gif
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 5 Dec 2006, 11:40 AM)
Е нали ги има в сайтовете арена.бг и другите бг сайтове  blink.gif
*

Ами, ти как искаш да се разпространят картите по нета?
Аз си помислих, че говориш за легални работи...
БТВ днес към 20:30 - 21 - нов епизод, аз бях забравил rolleyes.gif

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!

Майкъл Шанкс е бил в България и аз да не знам...
Снимали са някакъв филм за Sci Fi тук, в който той играел шофьор на линейка!

A busy man since Stargate SG-1's tenth season wrapped in October, Shanks has been to Bulgaria to play a reluctant ambulance driver in "Megasnake" destined to air on SCI FI Channel in the U.S.

Цитат
I'll be shooting in Sofia, Bulgaria starting on the 22nd of October. I won't be back in LA until after Thanksgiving.

SO! If you happen to be over in Western/Eastern Europe during the next month, drop me an email, and I'll buy you a Boza.

Изроди бе...

Някои споменавания на нашата мила родина.

Цитат
but since virtually all Nu Image productions are filmed in Bulgaria - the new worldwide capitol for b-movie filmmaking
Цитат
Not surprisingly , the role of Iraq will be played by that most versatile of shooting locations, Bulgaria.
Babilon
Е как може никъде да не се съобщи това?!?! :evil2: Дошъл е бил на крака... Можеше поне по един автограф да вземем... mad.gif Ама явно онези прасета от Биг Брадър са много по-актуални и важни, защото по цял ден ни пълнят главите с тях :evil2:
wargod
Цитат(Insaneboy @ 5 Dec 2006, 02:47 PM)
*

БТВ днес към 20:30 - 21 - нов епизод, аз бях забравил
Пич не виждам в програмата да има епизод на старгеит smile.gif моля те просветли ни повече
Insaneboy
Цитат(wargod @ 5 Dec 2006, 06:40 PM)
Цитат(Insaneboy @ 5 Dec 2006, 02:47 PM)
*

БТВ днес към 20:30 - 21 - нов епизод, аз бях забравил
Пич не виждам в програмата да има епизод на старгеит smile.gif моля те просветли ни повече
*

В коя програма гледаш? huh.gif
Защото в никоя го няма, довери ми се, миналата и по-минлата седмица беше така и сега ще е така.
E-Tle
Е пак тоя с това изказване направо ме уби :
Цитат
Пич не виждам в програмата да има епизод на старгеит  моля те просветли ни повече
blink.gif
Insaneboy
Излезна - http://www.bitmetv.org/details.php?id=47841&hit=1
wargod
Цитат
В коя програма гледаш?  huh.gif
Защото в никоя го няма, довери ми се, миналата и по-минлата седмица беше така и сега ще е така.
*

Правилната ама като гледам има мач smile.gif
И кво му е на изказването не е ли яко smile.gif
E-Tle
Цитат(Insaneboy @ 5 Dec 2006, 09:03 PM)

Да но за хора с регистрация unsure.gif sad.gif
XerX
Еми, айде някой да го свали и да го качи в БГ, моля.
Insaneboy
Цитат(XerX @ 5 Dec 2006, 09:32 PM)
*

Тази версия е с лошо качество, чакаме HDTV-то.
XerX
ОК.
m1taka
Цитат(Insaneboy @ 5 Dec 2006, 10:33 PM)
*

*

А само да попитам кога трябва да се очаква ???
Insaneboy
Цитат(m1taka @ 5 Dec 2006, 10:09 PM)
Цитат(Insaneboy @ 5 Dec 2006, 10:33 PM)
*

*

А само да попитам кога трябва да се очаква ???
*

Всеки момент.
Koronis
Канадците да не си падат малко садисти с това чакане? :lol_2:

Не че ще лягам скоро, но пък ми се искаше да го изгледам преди това, а то докато се изтегли епизода 2+ часа отишли sad.gif
stratobob
:31: :31: :31: ХАЙДЕ НА НОВАТА СЕРИЯ:

Stargate.Atlantis.S03E13.HDTV.XviD-MiNT.torrent@arenabg.com

Stargate.Atlantis.S03E13.HDTV.XviD-MiNT.torrent@linkos.bg

:coool: :coool: :coool:
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 5 Dec 2006, 01:47 PM)
*

БТВ днес към 20:30 - 21 - нов епизод, аз бях забравил rolleyes.gif

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!

Майкъл Шанкс е бил в България и аз да не знам...
Снимали са някакъв филм за Sci Fi тук, в който той играел шофьор на линейка!

A busy man since Stargate SG-1's tenth season wrapped in October, Shanks has been to Bulgaria to play a reluctant ambulance driver in "Megasnake" destined to air on SCI FI Channel in the U.S.

Цитат
I'll be shooting in Sofia, Bulgaria starting on the 22nd of October. I won't be back in LA until after Thanksgiving.

SO! If you happen to be over in Western/Eastern Europe during the next month, drop me an email, and I'll buy you a Boza.

Изроди бе...

Някои споменавания на нашата мила родина.

Цитат
but since virtually all Nu Image productions are filmed in Bulgaria - the new worldwide capitol for b-movie filmmaking
Цитат
Not surprisingly , the role of Iraq will be played by that most versatile of shooting locations, Bulgaria.

*

Малиии, можеше и някое интервю да му вземат нашите журналисти :evil2: :evil2: :evil2:
stratobob

Комедийният актьор Fred Willard ще играе бащата на Вала в предстоящият епизод "Family Ties" на Stargate SG-1. Интересно дали и той ще е бил приемник на Гуаулд поради факта, че ако не е такъв ще е странно, понеже би трябвало персонажът му отдавна да е мъртав имайки се предвид, че Вала е била приемник на Гуаулд в продължение на стотици години.

MGM ще разпостранява филма на Дейвид Хюйлет 'A Dog's Breakfast', в който освен него и сестра му (която се появи и в серия на SGA като сестра на Родни) ще видим Рейчъл Лътлър (Тейла), Кристофър Джъдж (Тил`к) и Пол МакГилън (д-р Карсън Бекет).
stratobob
Още новини:

Финалните 10 епизода от 10ти сезон на Stargate SG-1 ще бъдат излъченти по американското SciFi през Април в петъчните вечери в комплект с оставащите епизоди на Stargate Atlantis. (ние знаем, че до тогава ще сме ги гледали благодарение на канадците заради SGA и на англичаните заради SG-1).
По-важното е, че ЧЕТВЪРТИ СЕЗОН НА АТЛАНТИДА ЩЕ СТАРТИРА С ПРЕМИЕРНИЯ СИ ЕПИЗОД ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2007.
За сега не е определена дата за премиерата на 04x01 на SGA, но важното е че ще е през лятото.

СПОЙЛЕР ЗА SG-1:

"Мичел и Тийл`к ще се изправят с/у дракона. Даниел ще изчезне мистериозно. Ген. О`Нийлl ще се появи при завръщането му.
Два любими персонажа ще срещнат своите устни до края на сезона. Вала ще бъде посетена от баща си.
Естествено основната мисия ще е да се защити галактиката от нашествието на Орай и търсенето на Сангреал.
BIG_MIRO
ми супер, то обикновено през лятото стартира новия сезон така че не е кой знае колко нова новина smile.gif
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 6 Dec 2006, 11:11 AM)
ми супер, то обикновено през лятото стартира новия сезон така че не е кой знае колко нова новина smile.gif
*

Обикновенно е по-скоро есента hmm.gif
Azzour
еми тая година си беше 14-ти Юли - баш лятото, ама ай да не спорим за глупости :>
иначе по спойлерите личи, че СГ-1 ще ни размазва до самият си край rock.gif
stratobob
имах предвид първи и втори сезон.
paco88
На кого тряа да режим главата за дето не ни е уведомил за идването на Майкал Шанкс?Коя телевизия да взривя ?
Наказанието за това е смърт mad.gif
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 6 Dec 2006, 06:47 PM)
На кого тряа да режим главата за дето не ни е уведомил за идването на Майкал Шанкс?Коя телевизия да взривя ?
Наказанието за това е смърт  mad.gif
*

Ами, давай ги наред, всите го заслужават. wink.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 6 Dec 2006, 07:54 PM)
*

Най-вече на НОВА, която все пак излъчи първи сезон на SG-1... Същата тази, която ни показва постоянно грухтящите чифтокопитни от Биг Брадър, но не намери 2 минути, за да информира хората, че Майкъл Шанкс е в София...
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 6 Dec 2006, 07:44 PM)
Цитат(Insaneboy @ 6 Dec 2006, 07:54 PM)
*

Най-вече на НОВА, която все пак излъчи първи сезон на SG-1... Същата тази, която ни показва постоянно грухтящите чифтокопитни от Биг Брадър, но не намери 2 минути, за да информира хората, че Майкъл Шанкс е в София...
*

Ами, ако трябва да сме честни, никой не го знае в България. unsure.gif
Така че не е голяма новина. А пък се оказа, че в България се снимат много ниско бюджетни филми, което значи, че това също не е новина. А и да бяха казали, че го снима тоя филм, нямаше да кажат за Шанкс, защото неговата роля не е голяма. rolleyes.gif
Но това не пречи да ги накараме да видят светлината!
Hallowed are the Ori!
Babilon
Абе честно казано и онзи от "Дързост и красота", който идва преди време в България никой не го знаеше (или поне не го знаят хората под 108 годишна възраст), ама продъниха медиите, като дойде, та чак и в "Шоуто на Слави" беше гост... Все си мисля, че Старгейт е доста по-високобюджетен и по-стойностен сериал от "Дързост и красота"... rolleyes.gif А пък и, както казах, НОВА излъчи един сезон на SG-1... Можеха поне да дадат един анонс, че Майкъл Шанкс снима в София. А на НОВА ще им кажа:
burndead
Цитат(Babilon @ 6 Dec 2006, 08:43 PM)
Абе честно казано и онзи от "Дързост и красота", който идва преди време в България никой не го знаеше (или поне не го знаят хората под 108 годишна възраст)
*

Е та т'ва ме разби. rofl.gif rock.gif
BIG_MIRO
добре ве някой може л ида помогне ?! пуска епизода и ми излиза един зелен екран и брои 6 мин. о т еп. защо така ? някой може ли да ми каже и евентуално да помогне !!!!
sora
ako snimat nqkoq seriq na Stargate v Sofiq 6te e golqma rabota smile.gif
stratobob
Средните рейтинги на гледаемост за първата половина на текущите сезони на следните SciFi сериали :

Battlestar Galactica - 1.51
Stargate SG-1 - 1.54
Stargate Atlantis - 1.58

p.s. това е без последните две серии от първата половина на BSG
E-Tle
Цитат(stratobob @ 7 Dec 2006, 08:59 AM)
Средните рейтинги на гледаемост за първата половина на текущите сезони на следните SciFi сериали :

Battlestar Galactica - 1.51
Stargate SG-1 - 1.54
Stargate Atlantis - 1.58

p.s. това е без последните две серии от първата половина на BSG
*

Battlestar Galactica сигурно с последните 2 тъпи серии се е сренала до 1.40 hmm.gif , пак Sci-Fi Stargate SG-1 ще спират :evil2: . Мухъли с мухъли :chair: :bangin:
stratobob
Отрийте 10те разлики:

Първата е на жената на Тийл`к - Дрей`ак , а втората на Алисън Блейк от "Еврика" .
burndead
Последната серия беше адски скучна и глупава. :yuk: :thumbdown:
paco88
Цитат(burndead @ 9 Dec 2006, 12:22 AM)
Последната серия беше адски скучна и глупава.    :yuk:  :thumbdown:
*

Според мен целта и беше като предишната със Луций-да разведри малко обстановката като внесе малко хумор(особено накрая-"Удариме със всичка сила(само че след като беше изтощен щита)хахахахаххахаха) :clap:
MaSTeRMinD
Скучна и тъпа не, но безмислена много.
BIG_MIRO
i agree smile.gif !
burndead
Безсмислието не води ли до скука и тъпотия в дадения случай? wink.gif
cvetangg
Целта може да я видим по нататък, а иначе единственото дето целеше според мен да премахнат никого неспомнящия се Колия
en3rgy
Цитат(cvetangg @ 9 Dec 2006, 04:32 PM)
Целта може да я видим по нататък, а иначе единственото дето целеше според мен да премахнат никого неспомнящия се Колия
*

то тоя и аз нз къв беше и от къде беше tongue.gif
иначе сам съгласен че беше мн тъпа серията заради такива серии повече харесвам сг-1 там поне има(ше) само 1 път на сезон една тъпотия ...(дето повтаряха др серии) :evil2: но пък за това 2-3 дето се пръсках от смях :59:

200 епизод беше интересен особено онзи дето набираше вратат дето появяваше и питаше дали ще участва smile.gif горкичкия wink.gif
мн ми напомня за GORA "някакъв обект наближава" ахахаххаха :lol_2:
paco88
Мен ми е инт ко стана с останалите репликатори сичките ли ги избиха? hmm.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.