Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
fai_rodis
В сряда вечерта от 22 часа. Рубриката се казва "Sci-Fi Saved My Life". Четвъртък е Терминатор, петък - Стар Трек. А дали някой е записал снощи Матрицата?
sashorf
Цитат(fai_rodis @ 24 Oct 2006, 09:30 AM)
В сряда вечерта от 22 часа. Рубриката се казва "Sci-Fi Saved My Life". Четвъртък е Терминатор, петък - Стар Трек. А дали някой е записал снощи Матрицата?
*

Дам и аз го мярнах но н видях часа. Това 22.00 часа наше време ли ще е ?
fai_rodis
Да.
bastuna2003
дали някой ще може да ги рипне всички? unsure.gif
Insaneboy
Ето за Men In Black
http://free.linkos.bg/details.php?id=61543
chezet
Случайно погледнах другата тема за Старгейт СГ-1 в "сериали" и видях,че един юзер е споменал коя битка от сериала го кефи най-много.Та понеже това е дискусия за този раздел споделете коя битка най много ви харесва от Старгейт.
На мен най-ми харесва битката с Орай в края на 9 сезон.Това е масов батален сблъсък с много кораби завършил катастрофално за нашите.Другата битка която ме кефи е тази с масовото оръжие на Дакара.
cvetangg
Цитат(chezet @ 25 Oct 2006, 03:08 PM)
Случайно погледнах другата тема за Старгейт СГ-1 в "сериали" и видях,че един юзер е споменал коя битка от сериала го кефи най-много.Та понеже това е дискусия за този раздел споделете коя битка най много ви харесва от Старгейт.
На мен най-ми харесва битката с Орай в края на 9 сезон.Това е масов батален сблъсък с много кораби завършил катастрофално за нашите.Другата битка която ме кефи е тази с масовото оръжие на Дакара.
*

Уточнение: юзера чак после видя каде е писъл wink.gif
А и освен, 9х20 ме кефи и битката с Анубис макар да беше някак си кратка и да остана на заден фон заради СГ1
Azzour
Битката над Антарктика (когато намериха тъй нареченото "древно оръжие") - мисля, че беше 07X22 - помня само, че епизода се казваше LOST CITY
ROCKY
Битката на дакара с репликаторите когато активираха оръжието и отвориха всички портали едновременно smile.gif
stratobob
Цитат(Azzour @ 25 Oct 2006, 03:34 PM)
Битката над Антарктика (когато намериха тъй нареченото "древно оръжие") - мисля, че беше 07X22 - помня само, че епизода се казваше LOST CITY
*

Съгласен. Епизодът е Lost city (part 2)
paco88
SG-1-Kamelot
Atl-03x01-No man's land
Нах добрите за мене(особено с дроните-имали дрони има и здрав тупаник) tongue.gif
Azzour
Абе каквото и да си говорим всичко във СТАРГЕЙТ е добро biggrin.gif
трудно е да се избере епизод, битка, персонаж, актьор или каквото и да е.
phoenix_bg_lp
04x22 Exodus. Мнооо беше як епизода. Хареса ми как си отиде флотата на Апофис.
P.S Още 40 мин. и пускам Дискавърито. :clap:
Дано да го рипнат, като Men in Black. rock.gif
Azzour
Цитат(phoenix_bg_lp @ 25 Oct 2006, 09:25 PM)
P.S Още 40 мин. и пускам Дискавърито.  :clap:
*

днес ли е за Старгейт?
Babilon
Цитат(Azzour @ 25 Oct 2006, 09:47 PM)
Цитат(phoenix_bg_lp @ 25 Oct 2006, 09:25 PM)
P.S Още 40 мин. и пускам Дискавърито.  :clap:
*

днес ли е за Старгейт?
*

Днес е. Някой да го рипне, защото днес няма да мога да го гледам и утре искам линк къде е качен tongue.gif
bastuna2003
Голям смях беше! Особено Тийлк беше много готин biggrin.gif biggrin.gif
В началото научните обяснения от Хокинг и онзи другия съще бяха много на място! clapping.gif Дано някой го е рипнал rock.gif
Insaneboy
Цитат(bastuna2003 @ 25 Oct 2006, 10:02 PM)
Голям смях беше! Особено Тийлк беше много готин biggrin.gif  biggrin.gif
В началото научните обяснения от Хокинг и онзи другия съще бяха много на място! clapping.gif  Дано някой го е рипнал rock.gif
*

Началото пропуснах, ама после дето викат, че паразитите са като тинейджърите и старците беше много добро rock.gif
phoenix_bg_lp
Супер рипнали са го! :clap: Айде Babilone, ето го линка wink.gif
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=61674
Ма иначе говорителя цепеше мрака.
Kurt Russel was MacGyvered :lol2: :lol2:
pirocorp
аде някой ако може да ги качи в аrena-та щото не съм в бг и не виждам линкос-а
stratobob
Цитат(phoenix_bg_lp @ 25 Oct 2006, 11:39 PM)
Супер рипнали са го!  :clap: Айде Babilone, ето го линка wink.gif

*

благодарности за линка и от мен.
Alt_CX
Ейййй, супер, хиляди благодарности и от мен. clapping.gif clapping.gif clapping.gif
yonkaval
Цитат(phoenix_bg_lp @ 25 Oct 2006, 10:39 PM)
Супер рипнали са го!  :clap: Айде Babilone, ето го линка wink.gif

Благодаря и от мен smile.gif
paco88
sad.gif Изтеглих го но неще да се отваря-изписва ми непознат формат sad.gif
stratobob
формата е MPEG2 , дръпни си QuickTime или QuickTime Alternative и няма да имаш ядове
paco88
Цитат(stratobob @ 27 Oct 2006, 08:11 AM)
формата е MPEG2 , дръпни си QuickTime или QuickTime Alternative и няма да имаш ядове
*

Тръгвам да го отварям с QuickTime обаче ми изписва че фаийла не е филмов формат sad.gif
fai_rodis
Сложи си Elecard MPEG Decoder или пък ей туй отдолу и би трябвало да тръгне.
paco88
Цитат(fai_rodis @ 27 Oct 2006, 12:37 PM)
Сложи си Elecard MPEG Decoder или пък ей туй отдолу и би трябвало да тръгне.
*

На теб и на strato гОлЯмО благодарско
тръгна ми :clap: :clap:
Insaneboy
Там, където Тийл'к казва
I defected during the pilot.
са го превели - Повредих се в пилотния епизод.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
martineliazz
:lol2:
paco88
Цитат(Insaneboy @ 28 Oct 2006, 08:32 PM)
Там, където Тийл'к казва
*

Никой не е безгрешен tongue.gif
Alt_CX
Цитат(Insaneboy @ 28 Oct 2006, 09:32 PM)
Там, където Тийл'к казва
*

А то значи? huh.gif
Insaneboy
Цитат(Alt_CX @ 29 Oct 2006, 10:24 AM)
Там, където Тийл'к казва
*

А то значи? huh.gif
*

В случая значи, че се е отцепил от Гоа'Улдите и е дошъл при наште.
martineliazz
Цитат(Alt_CX @ 29 Oct 2006, 11:24 AM)
Там, където Тийл'к казва
*

А то значи? huh.gif
*

в превод на бг означава "аз бях пилот на совалка ама апофис оряза бюджета и ся ма карат да се мотам пеша през разни порти и затва дезертирах при сг1 те поне ме возят с корабите си" rolleyes.gif tongue.gif
paco88
Цитат(martineliazz @ 29 Oct 2006, 12:24 PM)
Цитат(Alt_CX @ 29 Oct 2006, 11:24 AM)
Там, където Тийл'к казва
*

А то значи? huh.gif
*

в превод на бг означава "аз бях пилот на совалка ама апофис оряза бюджета и ся ма карат да се мотам пеша през разни порти и затва дезертирах при сг1 те поне ме возят с корабите си" rolleyes.gif tongue.gif
*

хахаххаах най-вече това означава хахаха :clap: tongue.gif
martineliazz
ми не е ли така tongue.gif
Alt_CX
Ми не точно, при Апофис повече се возеше в кораби отколкото при наште, поне в началото tongue.gif

А иначе разбрах какво значи, извинявам се за въпроса huh.gif Просто не бях гледала филма и много ме озадачи репликата. В момента го гледам и е супер. Засега най ми хареса как Старгейт е "обръч с локва по средата" :lol_2:

Има нещо, което ми е странно - че астронавтите се вдъхновявали от Старгейт, за да станат такива. Все ми се струва, че е по вероятно да се вдъхновят от Фарскейп. Струва ми се, че за тях е по-близо, все пак там главния герой беше астронавт... знам ли... явно бъркам де hmm.gif
stratobob
Може да гласувате тук (AgentDVDOnline.com) за любимия си фантастичен сериал. Молбата ми е да подкрепите SG-1.
Alt_CX
Хехе, бяха 39 процента за SG-1 като гласувах преди 20 минути, вече са 42 :59:
Дано има някаква полза, че то се напълни с такива сайтове, а резултат никакъв sad.gif
stratobob
А във форума, в който видях този линк процентите вчера са били едва 9 laugh1.gif
М/у другото, този пул няма нищо общо със "Спасете Старгейт" кампанията.
Azzour
Вече са 48% :>
а последно има ли някакъв резултат от сичките сайтове "Спасете СГ-1", защото насякъде виждам сигурни информации, че ще го спират :/
paco88
49% i se povi6ava :clap:
stratobob
Цитат(Azzour @ 30 Oct 2006, 03:36 PM)
Вече са 48% :>
а последно има ли някакъв резултат от сичките сайтове "Спасете СГ-1", защото насякъде виждам сигурни информации, че ще го спират :/
*

Нормално е, американците се събудиха - в буквален смисъл wink.gif (по това време тъкмо са си изпили кафето в най-източните райони )

Иначе няма сигурна информация. Почти сигурно е единствено, че догодина ще има два филма на SG-1 тематика, които ще излязат по едно и също време. От там нататък само времето ще покаже.

p.s. 52% :clap:
Xpu3onpa3
Хм аз пък си мисля че това гласуване и най вече резултатите не са обективни.... Не може Вавилон 5( любимия ми сай фик) да има 1 %mad.gif а има и още добри други сериали които заслужават. Бтв гласувах за СГ-1 като нещо което е продължило 2 пъти повече от Вавилон 5 и със сигурност може да се каже че е най-великия сай фикшан. Но просто не е най любимия ми.
Insaneboy
Цитат(Xpu3onpa3 @ 30 Oct 2006, 08:45 PM)
Хм аз пък си мисля че това гласуване и най вече резултатите не са обективни.... Не може Вавилон 5( любимия ми сай фик) да има 1 %mad.gif а има и още добри други сериали които заслужават. Бтв гласувах за СГ-1 като нещо което е продължило 2 пъти повече от Вавилон 5 и със сигурност може да се каже че е най-великия сай фикшан. Но просто не е най любимия ми.
*

Без да се засягаш, Вавилон не е чак толкова популярен.
Мен ми е интересно как Лост има 0%, обикновено го боготворят.
Alt_CX
Да не говорим че може да се гласува повече пъти. Аз гласувах вече 3 пъти, а можех и повече, което не е съвсем редно. hmm.gif
60 % wink.gif
factotum
Цитат(Alt_CX @ 30 Oct 2006, 10:54 PM)
Да не говорим че може да се гласува повече пъти. Аз гласувах вече 3 пъти, а можех и повече, което не е съвсем редно.  hmm.gif
60 %  wink.gif
*

хаха страшна анкета, с всеки глас за Atlantis вдигам по един процент. wink.gif
Insaneboy
Понеже Асуранците завземат Атлантида и отлитат с нея, нашите отиват заедно с тях на тяхната планета, където след доста бой се налага да унищожат Атлантида, но взимат "назаем" друг кораб-град, построен от Ашуранците. Ето как ще изглежда той.

Естествено се шегувам biggrin.gif
Това е един от замисълите как да изглежда Атлантида, това изглежда толкова "здраво", че чак ми се ще да го бяха одобрили.
Ето още една снимка, която може да ви хареса - http://www.stargatecaps.com/sg1/s7/708/7x08%5F043.jpg

Разбрах също така че и шведите са почти на нашето ниво, само 2 сезона на SG-1 са давали и никога не са давали Атлантида. rock.gif
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 31 Oct 2006, 12:32 AM)
*

Се съм се чудел какъв е тоя град smile.gif И си мислех,че него ще го открият някъде на друга планета.Даже и в галактиката на Ораи hmm.gif
А то кво било smile.gif

П.п.
Аз пък днес пак изрових тука едни гифчета,та от одеве се хила :lol2:
Insaneboy
За феновете на CS
http://www.mas-player.de/cgi-bin/csdl.pl?p...te_atlantis.zip
Ето тази карта може да ви хареса wink.gif
http://cs.mas-player.de/maps/de_stargate_atlantis_shots.jpg
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 31 Oct 2006, 12:32 AM)
Понеже Асуранците завземат Атлантида и отлитат с нея, нашите отиват заедно с тях на тяхната планета, където след доста бой се налага да унищожат Атлантида, но взимат "назаем" друг кораб-град, построен от Ашуранците. Ето как ще изглежда той.

Естествено се шегувам biggrin.gif
Това е един от замисълите как да изглежда Атлантида, това изглежда толкова "здраво", че чак ми се ще да го бяха одобрили.
Ето още една снимка, която може да ви хареса - http://www.stargatecaps.com/sg1/s7/708/7x08%5F043.jpg

Разбрах също така че и шведите са почти на нашето ниво, само 2 сезона на SG-1 са давали и никога не са давали Атлантида.  rock.gif
*

:lol2: Тъкмо почнах да се набирам като прочетох първото ти изречение, че не си сложил предупреждение за спойлер. biggrin.gif
Апропо, на мен тази Атлантида, която са реализирали, повече ми допада. Някак по-технически и не толкова футористична ми изглежда (спрямо проекта, който си представил) .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.