Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
burndead
Цитат(ivajlap @ 7 Nov 2006, 09:06 PM)
Бях забравила лафа за Междузвездните войни.
Тийл'к: Гледал съм го вече девет пъти.
О'Нийл: Щом Тийл'к казва, значи е хубав.
Картър: Не си гледал StarWars нито веднъж?
О'Нийл: Познаваш ме - аз и научна фантастика (sci-fi) !?!?
*

Има страшно добри комични моменти, като този например. Аз се сещам за един друг, дето Вала успя да се свърже от Пегас галактиката, когато беше в тялото на Даниел. Та ставаше въпрос за нещо такова (цитирам по РАМ smile.gif ) :
Вала:Заченала съм непорочно. Знаете ли за други подобни случаи?!
Тийл'к: Дарт Вейдър!!!
:lol2: rofl.gif rock.gif
paco88
Цитат(stratobob @ 8 Nov 2006, 12:31 PM)
Апофис заплашва бъдещето на Земята. Новината ТУК (НА Руски език)

tongue.gif
*

Хахаха само дето не е нашия Апофис май доколкото разбирам от статията хахаххаах
stratobob
Цитат(burndead @ 8 Nov 2006, 07:55 PM)
Цитат(ivajlap @ 7 Nov 2006, 09:06 PM)
Бях забравила лафа за Междузвездните войни.
Тийл'к: Гледал съм го вече девет пъти.
О'Нийл: Щом Тийл'к казва, значи е хубав.
Картър: Не си гледал StarWars нито веднъж?
О'Нийл: Познаваш ме - аз и научна фантастика (sci-fi) !?!?
*

Има страшно добри комични моменти, като този например. Аз се сещам за един друг, дето Вала успя да се свърже от Пегас галактиката, когато беше в тялото на Даниел. Та ставаше въпрос за нещо такова (цитирам по РАМ smile.gif ) :
Вала:Заченала съм непорочно. Знаете ли за други подобни случаи?!
Тийл'к: Дарт Вейдър!!!
:lol2: rofl.gif rock.gif
*

Снощи и на мен ми остана време да изгледам "10 години Старгейт" и доста се посмях.
Бях забравил в пилотния епизод представянето на Саманта Картър пред О`Нийл. На изненадата му, че Картър всъщност е жена тя му отговаря : - " Сър, само заради това, че репродуктивните ми органи са вътре вместо отвън, не значи, че съм по-лоша от вас в някои отношения" :freak:
paco88
Добре че ги има и тия моменти иначе само екшънна ранмо или късно омръзва tongue.gif
Babilon
Цитат(stratobob @ 9 Nov 2006, 09:40 AM)
На изненадата му, че Картър всъщност е жена тя му отговаря : - " Сър, само заради това, че репродуктивните ми органи са вътре вместо отвън, не значи, че съм по-лоша от вас в някои отношения" :freak:
*

А това всъщност е лаф, взет от "На гости на третата планета"... Поне така си мисля, защото е по-стар от SG-1 tongue.gif
stratobob
:31: 10 дни и вратата пак се отворя. :coool:

p.s. : Я идете и пуснете пак по един глас тук за SG-1, че нещо вота е паднал от 70% на 38% .
BIG_MIRO
ти сигорем ли си че са 10 а не 17 ? wink.gif
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 9 Nov 2006, 11:56 AM)
:31: 10 дни и вратата пак се отворя. :coool:

p.s. : Я идете и пуснете пак по един глас тук за SG-1, че нещо вота е паднал от 70% на 38% .
*

Всъщност са или 11 или 17 wink.gif
stratobob
моооже, ако смятаме часовата разлика...
вече почти се усеща "течението" от отварящата се врата :fing02:
en3rgy
Цитат(stratobob @ 9 Nov 2006, 03:44 PM)
моооже, ако смятаме часовата разлика...
вече почти се усеща "течението" от отварящата се врата  :fing02:
*

стой далече да не стане бела :lol2:
ее кво беше яко едно време всеки ден по една сериика дори по 2-3 w00t.gif
arris
Бре много си чувствителен бе чак от пегас да го усещаш това течение голяма работа си бил ти да не си роднина на някои призрак. ohmy.gif
paco88
Цитат(arris @ 9 Nov 2006, 09:19 PM)
Бре много си чувствителен бе чак от пегас да го усещаш това течение голяма работа си бил ти да не си роднина на някои призрак. ohmy.gif
*

Такива тайни не се казват хахахаха tongue.gif
ROCKY
вече забравих за Тор... sad.gif някой няма ли някво инфо дали пак ще го видиме и ще се радваме на него... :59:
martineliazz
Цитат(ROCKY @ 9 Nov 2006, 10:55 PM)
вече забравих за Тор...  sad.gif  някой няма ли някво инфо дали пак ще го видиме и ще се радваме на него...  :59:
*

имам тук едно чувалче тор ... да ти го пратя ли да му се порадваш tongue.gif
апропо Торчо наистина беше симпатяга жалко че е в отпуска dry.gif
мен лично много ме кефи и ония от атлантиса дето все си мърмори ядосано като го накарат да свърши нещо по така clapping.gif дали всъщност не попържа наред на асгардски :lol_2:
paco88
Асгарда от Атланстис мисля че се казваше Хърмоид.И на мене ми липсват ама сценаристите маий сам им сърдити и не ги показват sad.gif
stratobob
Не само на вас ви липсват Асгардите.Във форума на GateWorld има една такава тема озаглавена от сорта "Върнете Асгардите" и като гледам доста хора са писали, че искат да ги виждат по-често.
Доколкото до Тор, съжалявам, но ако ви липсва ще трябва да си пуснете някоя стара серийка. Причината да го няма в последните няколко сезона не е само в сценаристите, ами и в Майкъл Шенкс (Даниел Джаксън), който го озвучаваше. Омръзнало му било да прави това. Някъде назад из темата беше обсъждано това мисля на поне два пъти.
Но, няма как. Тор си беше доста колоритен и не случайно има доволно голямо количество фенове.

Цитат(arris @ 9 Nov 2006, 10:19 PM)
*

Ами да, от началото на седмицата смуча стрепсилси разни и пия чайове, че ме боли гърлото от него. :Kaffee_Zeitung:

p.s Иначе забелязахте ли че кадрите от снимачната площадка, в "10 години Старгейт", бяха от 16та серия на новия сезон № 10.
burndead
А ве не стана ли малко пресилено - Репликатори, Призраци и чат-пат няк'ви Орай в Пегас галактиката, а? То бива 1 враг, ама т'ва са 3, и то какви само... hmm.gif
Alt_CX
Е, лошо няма да има biggrin.gif
Собствено какви Ораи в Пегас? hmm.gif huh.gif
burndead
Цитат(Alt_CX @ 11 Nov 2006, 11:02 AM)
Е, лошо няма да има  biggrin.gif
Собствено какви Ораи в Пегас?  hmm.gif  huh.gif
*

Нали в СГ-1 наш'те унищожиха СуперГейт-а в Пегас галактиката или нещо ме лъже паметта? hmm.gif
en3rgy
Цитат(burndead @ 10 Nov 2006, 09:35 PM)
А ве не стана ли малко пресилено - Репликатори, Призраци и чат-пат няк'ви Орай в Пегас галактиката, а? То бива 1 враг, ама т'ва са 3, и то какви само... hmm.gif
*
мене мн ме кефят призраците :ph34r:
въпреки че СГ-1 ми е (беше) любимия сериал
phoenix_bg_lp
Цитат(burndead @ 11 Nov 2006, 03:17 PM)
Нали в СГ-1 наш'те унищожиха СуперГейт-а в Пегас галактиката или нещо ме лъже паметта? hmm.gif
*

Ако не ме лъже паметта в епизода 10х03 The Pegasus Project СГ-1 отвориха тунел между един старгейт в галактиката Пегас и Супергейта, който е в нашата галактика, за да могат "уж" да блокират Орайте. Но мисля, че няма супергейт в Пегас. Поправете ме, ако греша. smile.gif
burndead
Към en3rgy: Да ве, и мен ме радват Призраците, особено заради стила им на обличане. rock.gif

Към phoenix_bg_lp: Да, може и така да е. Явно съм се заблудил, заради факта, че са използвали врата от Пегас. dry.gif

Едит: Не мога да повярвам, че в 03х10 на СГА Уиър говореше с доктора за Уърлд оф Уоркрафт. :doh:
Insaneboy
И то неверни неща, няма 75то ниво wink.gif
Това беше така една шегичка към WoW обществото.
burndead
Цитат(Insaneboy @ 11 Nov 2006, 09:29 PM)
*

Мда, да го бяха изпипали поне. И все пак, с нетърпение очаквам Дъ Ретърн Парт Ту. А пък тия Древни се мислят за голямата работа, ама пак наш'те ще ги спасяват. Добре, че сме ние, ейййй... cool.gif
en3rgy
Цитат(Insaneboy @ 11 Nov 2006, 09:29 PM)
*

ебати шегичката-то наистина няма да има 75лвл wink.gif само 70
тоя доктор играел Burning Crusade Closed Beta а май че Friends and Family Alpha Test - искам аз huh.gif
тва си беше луда реклама
ама ми стана готино да говорят за любимата ми игра в любимия ми сериал rock.gif
burndead
Чудех се, чудех се и накрая взех, че постнах следния пост.
Кой екип повече Ви харесва като персонажи - СГ-1 или СГА?
Честно казано СГ-1 с лидера си Джак О'Нийл просто кърти мивки, та чак и плочките в банята. smile.gif Страшно ценни бисери пуска Джак. Няма да забравя никога как съм се смял от сърце на епизод 04х06 - Windows of opportunity.

От друга гледна точка обаче, Родни МакКей също е голям образ. Особено сценката, когато беше намерил устройството, създаващо щит около носителя му.

Е, Вие как мислите?

П.П. Мислих си дали да не го пусна поста като отделна тема, ама си викам, че ще е само излишен флууд. dry.gif
en3rgy
и спред мене Джак О'Нийл кърти миФки, избива рибата и нз си още какво
във всеки сезон има поне 3-4 епизода на които съм се пръскал да се смея :lol2: такива лафове просто няма
сега с Ben Browder просто не е същото, но пак е яко де
а в първите епизоди с Claudia Black направо .... w00t.gif

аз съм за СГ-1

днес гледах и Ten Years of Stargate SG-1 то просто си личи че актьорите играят с желание и от сърце , 10г. не са малко и си личи че на всички ще им липсва дория някои казват "ми ся кво ша прая" в смисъл че им е било изключително приятно да участват с този сериал

само мога да се надявам че ще има 11 сезон, но дори и да няма ще гледаме атлантиса - той също е мн добър cool.gif
Insaneboy
О'Нийл си го биваше, ама до къде 7ми сезон, после почна много да се лигави РДА и да се прави на голямата работа...
Иначе мене по си ме кефи екипа на Атлантидата, освен Тейла де, някак си тя не ми се връзва там.
ivajlap
Тейла се изживява като местното селско момиче.
Харесва ми - самоуверена, наперена и определено има особен чар.
Разбира се аз залагам на по-младото поколение - Мичъл пред Шепърд.
Но съм пристрастна - Бен Браудър може да ми дойде на гости някоя вечер wink.gif
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 12 Nov 2006, 11:37 PM)
Тейла се изживява като местното селско момиче.
Харесва ми - самоуверена, наперена и определено има особен чар.
Разбира се аз залагам на по-младото поколение - Мичъл пред Шепърд.
Но съм пристрастна - Бен Браудър може да ми дойде на гости някоя вечер wink.gif
*

По-вероятно е аз да ти дойда на гости laugh1.gif
Като почне Тейла да намила колко горд е народът й и просто... :sick:
А също така говори едно такова летаргично, с дълбоки поемания на въздух и много клатене на главата.

За всички фенове на домашните клипове, грабвайте камерите/телефоните с камери и какво там друго записва аудио/видео.

Цитат
Show your love of Stargate SG-1 -- and win prizes! GCB Media is now hosting "Keep the Gate Open," an official fan video competition endorsed by MGM. Fans are invited to submit a homemade video up to 2 minutes in length, demonstrating why Stargate SG-1 should return for an eleventh season.

The grand prize winner will receive $1,000 and an autographed script of SG-1's 200th episode.

The deadline is Monday, November 20, after which GCB will post the top 10 videos for a public vote.

Направете клипче до 2 минути на тема "Защо SG-1 трябва да има 11ти сезони?"
Първа награда е 1,000 долара и подписан сценарий на 200ния епизод. Крайният срок е 20ти ноември, когато сайтът http://www.gcbme.com/ ще публикува най-добрите 10 клипа, за да може хората да изберат най-добрия. Инициативата бива подкрепяна от MGM. w00t.gif
Alt_CX
Аз лично съм по фен на SG-1 - О'Нийл просто ми е много любим въпреки всичко. Много беше готин в онзи епизод с растението, което се разпростя навсякъде: Е какво, просто растение :lol2: (или нещо от сорта). Иначе не знам... май Шепард по ми харесва от Мичъл, ама не съм изобщо сигурна... И Мичъл е много готин.
Така или иначе предпочитам екипа на SG-1 - и на Картър и Тийлк съм фен, а и на Даниел също. Абе... с две думи и двата екипа ми харесват - Атлантис пък си имат Шепард, Уиър, Маккей и доктора... hmm.gif
Мдааа, нищо не казах, ама карай.

Последно: SG-1 :clap:

А това с клипчето е добра идея, ама би било добре да направят 11 сезон mad.gif
ivajlap
"- Ела де - каза Финтли.
Нощта ще минем без сън."

Робърт Бърнс
@Insaneboy
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 12 Nov 2006, 10:32 PM)
О'Нийл си го биваше, ама до къде 7ми сезон, после почна много да се лигави РДА и да се прави на голямата работа...
Иначе мене по си ме кефи екипа на Атлантидата, освен Тейла де, някак си тя не ми се връзва там.
*

Все едно си ми взел думите от устана. Единствено мога да добавя, че героят на Майкъл Шенкс лично за мен е над тази класация, както и донякъде персонажа Вала. Имам предвид персонажа, като такъв, а не Клаудия Блек като жена tongue.gif .

p.s.Ееех РДА : сещате ли се като се беше обзаложил, че за 24 часа ще реши една кръстословица без чужда помощ, как беше отговорил на въпроса "Божествено тяло" ? .... Отговорът му беше "Ума Търман". А на Даниел беше казал "Е какво, наистина има божествено тяло" .... смЕх, смЕх...

Цитат
За всички фенове на домашните клипове, грабвайте камерите/телефоните с камери и какво там друго записва аудио/видео.

Цитат
Show your love of Stargate SG-1 -- and win prizes! GCB Media is now hosting "Keep the Gate Open," an official fan video competition endorsed by MGM. Fans are invited to submit a homemade video up to 2 minutes in length, demonstrating why Stargate SG-1 should return for an eleventh season.

The grand prize winner will receive $1,000 and an autographed script of SG-1's 200th episode.

The deadline is Monday, November 20, after which GCB will post the top 10 videos for a public vote.

Направете клипче до 2 минути на тема "Защо SG-1 трябва да има 11ти сезони?"
Първа награда е 1,000 долара и подписан сценарий на 200ния епизод. Крайният срок е 20ти ноември, когато сайтът http://www.gcbme.com/ ще публикува най-добрите 10 клипа, за да може хората да изберат най-добрия. Инициативата бива подкрепяна от MGM. w00t.gif
*

Insane, сигурен ли си че се отнася за всички, щото аз прочетох, че е "Open to US residents 18 or older".
Т.е само за живеещите в Щатите.
Линкът е Тук (GCBME.Com)
Иначе това, че инициативата идна от MGM е страхотно. Надеждата ни за евентуален 11ти сезон се подкрепя с тази новина.
Insaneboy
Ами не знам, толкова съм и чел, може да е пишело нейде. wink.gif
stratobob
:31: It's the final countdown... Седмица ли, що ли ? :coool:
burndead
Цитат(stratobob @ 14 Nov 2006, 04:21 PM)
*

А ве да не ни подлеят вода и да отече на 27-ми, а? hmm.gif
ROCKY
Абе аз Джак Онийл вече го преглътнах че няма да го видя и го преглътнах понеже просто вече не зависи нито от него нито от продуцентите или който и да е... просто човека вече си е на годинки и му е трудно... sad.gif но нищо не им пречи да ни радват поне със Тор! Той поне неможе да остарее biggrin.gif. Като Даниелчо неще да го озвучава мисля че няма да се расърдят много феновете му на Тор (аз няма) ако изведнъж започне да говори с друг глас smile.gif все пак важното е да го виждаме tongue.gif
Insaneboy
Цитат(burndead @ 14 Nov 2006, 07:48 PM)
Цитат(stratobob @ 14 Nov 2006, 04:21 PM)
*

А ве да не ни подлеят вода и да отече на 27-ми, а? hmm.gif
*

Ами, Movie Central продължава да си твърди 50ти епизод - 20ти ноември rock.gif
А TMN ще излъчат епизода чак декември, сега на 20ти почват да повтарят първата част на трети сезон. dry.gif
Babilon
Цитат(ROCKY @ 14 Nov 2006, 08:51 PM)
Абе аз Джак Онийл вече го преглътнах че няма да го видя и го преглътнах понеже просто вече не зависи нито от него нито от продуцентите или който и да е...
*

Честно казано, не мога да преглътна липсата на РДА! Все едно "Терминатор" да се играе от Скалата... Бива го, ама не е Шварцнегер... dry.gif
Insaneboy
Тея познахте ли ги?
martineliazz
тц тц тц.... :noway:
stratobob
Ха ха ха, това ще е екипа от втория spin-off, който замисляха преди време сценаристите.

Цитат(ROCKY @ 14 Nov 2006, 06:51 PM)
Абе аз Джак Онийл вече го преглътнах че няма да го видя и го преглътнах понеже просто вече не зависи нито от него нито от продуцентите или който и да е... просто човека вече си е на годинки и му е трудно...  sad.gif  но нищо не им пречи да ни радват поне със Тор! Той поне неможе да остарее  biggrin.gif. Като Даниелчо неще да го озвучава мисля че няма да се расърдят много феновете му на Тор (аз няма) ако изведнъж започне да говори с друг глас  smile.gif все пак важното е да го виждаме  tongue.gif
*

Аааа, няма да е същото, ако не е с гласа на Майкъл Шенкс. Поне 60% процента от чара му ще се загуби. Да не кажа и повече, понеже нали всички асгарди са клонинги и външно не се различават, само в съзнанието им е разликата.

М/у другото, на 19ти Майкъл Шенкс и Кристофър Джъдж ще водят коледния парад във Ванкувър.Новината тук. Сигурно е свързано донякъде с това, че около Коледа ще излезе филм с участието на Майкъл Шенкс на Коледна тематика, в който актьорът ще играе треньор по хокей.
А пък, във филма на Дейвид Хюйлет (Родни МакКей) Dog's Breakfast (мисля, че ще се преведе като "Закуската на кучетата" освен ако не е някой идиом) освен Кристофър Джъж и някои други актьори от SG-сагата, като примерно сестрата на Хюйлет, а мисля и актьорът, който играе д-р Карсън Бекет ще участва и Рейчъл Лътлър (Тейла).

Цитат(Babilon @ 14 Nov 2006, 09:53 PM)
Цитат(ROCKY @ 14 Nov 2006, 08:51 PM)
Абе аз Джак Онийл вече го преглътнах че няма да го видя и го преглътнах понеже просто вече не зависи нито от него нито от продуцентите или който и да е...
*

Честно казано, не мога да преглътна липсата на РДА! Все едно "Терминатор" да се играе от Скалата... Бива го, ама не е Шварцнегер... dry.gif
*

Съгласен, жалко само дето нито Терминатор 4 ще е с бате Арни, нито РДА ще участва в нещо повече от епизодични появявания. :ph34r:
Е, остава ни утехата че ще го видим следващия понеделник в Атлантида (дай боже да го излъчат епизода).

p.s. А може и по-подобна причитна още и още да не мога да свикна с Бен Браудъд на неговото място.Нищо му няма на актьора,ама играе досущ същия образ като във Фарскейп.
someonenew
Цитат(burndead @ 12 Nov 2006, 06:28 PM)
Честно казано СГ-1 с лидера си Джак О'Нийл просто кърти мивки, та чак и плочките в банята. smile.gif Страшно ценни бисери пуска Джак. Няма да забравя никога как съм се смял от сърце на епизод 04х06 - Windows of opportunity.

От друга гледна точка обаче, Родни МакКей също е голям образ. Особено сценката, когато беше намерил устройството, създаващо щит около носителя му.

Е, Вие как мислите?

П.П. Мислих си дали да не го пусна поста като отделна тема, ама си викам, че ще е само излишен флууд. dry.gif
*

Windows of opportunity и на мен ми е любим епизод! biggrin.gif
Екипът на SG-1 ми харесва повече от този на Атлантис защото и филмът повече ми харесва. Само не знам какво прави там Бо Бриджис, в крайна сметка реших, че има много добър агент. dry.gif
Но не мисля, че е нужно да има 11-ти сезон, не само SG-1, а и другите култови сериали, изчерпват се така. Както съм се зарибила да гледам Prison Break(още съм на първия сезон), какво ще правят, ако има 10 сезона, ще сменят затворите ли? blink.gif
Insaneboy
Цитат(someonenew @ 15 Nov 2006, 02:25 PM)
Цитат(burndead @ 12 Nov 2006, 06:28 PM)

Е, Вие как мислите?

*

Windows of opportunity и на мен ми е любим епизод! biggrin.gif
Екипът на SG-1 ми харесва повече от този на Атлантис защото и филмът повече ми харесва. Само не знам какво прави там Бо Бриджис, в крайна сметка реших, че има много добър агент. dry.gif
Но не мисля, че е нужно да има 11-ти сезон, не само SG-1, а и другите култови сериали, изчерпват се така. Както съм се зарибила да гледам Prison Break(още съм на първия сезон), какво ще правят, ако има 10 сезона, ще сменят затворите ли? blink.gif
*

Едно е Prison Break, който да има максимум 3 сезона, съвсем друго е Старгейт, който може да вирее вечно, с този замисъл на сериала истории и епизоди, колкото искаш може да се пръкнат. Доказателство за това са Орай, Призраците, Репликаторите...
А както виждаш и трети сериал ще правят, което при Prison Break е невъзможно, защото няма за какво да се разправя, докато както казах в Старгейт може всичко. cool.gif
burndead
*

Цитат
А както виждаш и трети сериал ще правят...
*

Я ме светни за какво иде реч? СГК - СтарГейт Карибите?! :lol2:
Insaneboy
Цитат(burndead @ 15 Nov 2006, 02:31 PM)
*

Цитат

А както виждаш и трети сериал ще правят...
*

Я ме светни за какво иде реч? СГК - СтарГейт Карибите?! :lol2:
*

biggrin.gif
Може, каквото и да направят ще own-ва, това го доказаха с Атлантидата.
burndead
Цитат(Insaneboy @ 15 Nov 2006, 02:35 PM)
biggrin.gif
Може, каквото и да направят ще own-ва, това го доказаха с Атлантидата.
*

Мдаа. Атлантидата също е добра, дори бих казал "по-стегната" откъм действие. Ама се пак РДА, нали... rolleyes.gif
paco88
СГК-на карибите ще срещнат наще от Сървайвър tongue.gif :clap:
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 15 Nov 2006, 01:29 PM)
Едно е Prison Break, който да има максимум 3 сезона, съвсем друго е Старгейт, който може да вирее вечно, с този замисъл на сериала истории и епизоди, колкото искаш може да се пръкнат. Доказателство за това са Орай, Призраците, Репликаторите...
А както виждаш и трети сериал ще правят, което при Prison Break е невъзможно, защото няма за какво да се разправя, докато както казах в Старгейт може всичко.  cool.gif
*

Agree. Както казва Брад Райт (цитирам по памет) : "Това, което е страхотното във Старгейт е факта, че самият Старгейт като устройство дава възможност да се разказват толкова различни истори. Може да ни отведе където решим, когато решим и както решим."
burndead
Цитат(stratobob @ 15 Nov 2006, 05:41 PM)
Agree. Както казва Брад Райт (цитирам по памет) : "Това, което е страхотното във Старгейт е факта, че самият Старгейт като устройство дава възможност да се разказват толкова различни истори. Може да ни отведе където решим, когато решим и както решим."
*

Трю, трю. Защо си нямах 1 Старгейтче, което да ме отвежда до хипермаркета или до близката кръчмичка?!? hmm.gif
Или пък до някои други местенца... :naughty:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.