Ха ха ха, това ще е екипа от втория spin-off, който замисляха преди време сценаристите.
Цитат(ROCKY @ 14 Nov 2006, 06:51 PM)
Абе аз Джак Онийл вече го преглътнах че няма да го видя и го преглътнах понеже просто вече не зависи нито от него нито от продуцентите или който и да е... просто човека вече си е на годинки и му е трудно...

но нищо не им пречи да ни радват поне със Тор! Той поне неможе да остарее

. Като Даниелчо неще да го озвучава мисля че няма да се расърдят много феновете му на Тор (аз няма) ако изведнъж започне да говори с друг глас

все пак важното е да го виждаме

Аааа, няма да е същото, ако не е с гласа на Майкъл Шенкс. Поне 60% процента от чара му ще се загуби. Да не кажа и повече, понеже нали всички асгарди са клонинги и външно не се различават, само в съзнанието им е разликата.
М/у другото, на 19ти Майкъл Шенкс и Кристофър Джъдж ще водят коледния парад във Ванкувър.Новината
тук. Сигурно е свързано донякъде с това, че около Коледа ще излезе филм с участието на Майкъл Шенкс на Коледна тематика, в който актьорът ще играе треньор по хокей.
А пък, във филма на Дейвид Хюйлет (Родни МакКей) Dog's Breakfast (мисля, че ще се преведе като "Закуската на кучетата" освен ако не е някой идиом) освен Кристофър Джъж и някои други актьори от SG-сагата, като примерно сестрата на Хюйлет, а мисля и актьорът, който играе д-р Карсън Бекет ще участва и Рейчъл Лътлър (Тейла).
Цитат(Babilon @ 14 Nov 2006, 09:53 PM)
Цитат(ROCKY @ 14 Nov 2006, 08:51 PM)
Абе аз Джак Онийл вече го преглътнах че няма да го видя и го преглътнах понеже просто вече не зависи нито от него нито от продуцентите или който и да е...
Честно казано, не мога да преглътна липсата на РДА! Все едно "Терминатор" да се играе от Скалата... Бива го, ама не е Шварцнегер...

Съгласен, жалко само дето нито Терминатор 4 ще е с бате Арни, нито РДА ще участва в нещо повече от епизодични появявания. :ph34r:
Е, остава ни утехата че ще го видим следващия понеделник в Атлантида (дай боже да го излъчат епизода).
p.s. А може и по-подобна причитна още и още да не мога да свикна с Бен Браудъд на неговото място.Нищо му няма на актьора,ама играе досущ същия образ като във Фарскейп.