Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
factotum
Никакъв фейк, просто доживяхме. :clap:
Insaneboy
Цитат(Godfathervc @ 9 Jan 2007, 10:32 PM)
моля някой да я изтегли аз няма да мога защото ми е много бавен нета и ми кажете да ли наистина е 14та серия на Stargate Atlantis S3 доста си играх да я търся и предполагам че е тя мерси предварително ето тук можете да я изтеглите
*

Не си прави труда, 100 пъти казах, че 14та серия не е излъчена още, не знам какво я търсиш...
А за тези, които търсят Атлантидата и SG-1, да бяха отишли там, където бяха качени първи в БГ пространството - www.avatarbg.info

Иначе епизодът на СГ-1 беше страхотен!
Не се притеснявайте, ще си го върнат до 16ти епизод wink.gif w00t.gif
samy
#607394 от Insaneboy (VIP) написано на 2007-01-09 13:31:53
1. SGA
2. SG-1
3. Dexter
4. Heroes
5. BSG
6. Scrubs
7. Veronica Mars
8. Smallville

Субтитри, когато ги направя, но не в subsunacs.net wink.gif
Insaneboy-То си е твоя работа но няма ли да ги пускаш тук вече като ги направиш? hmm.gif
А и все забравям да питам:Коя е актрисата на аватарат ти,че ми е страшно позната ама ми убягва tongue.gif ?
E-Tle
Е доживях да го гледам ! smile.gif
Insaneboy
Цитат(samy @ 10 Jan 2007, 12:37 PM)
#607394 от Insaneboy (VIP) написано на 2007-01-09 13:31:53
1. SGA
2. SG-1
3. Dexter
4. Heroes
5. BSG
6. Scrubs
7. Veronica Mars
8. Smallville

Субтитри, когато ги направя, но не в subsunacs.net wink.gif
Insaneboy-То си е твоя работа но няма ли да ги пускаш тук вече като ги направиш? hmm.gif
А и все забравям да питам:Коя е актрисата на аватарат ти,че ми е страшно позната ама ми убягва tongue.gif ?
*

Писал съм в темата за субтитрите, гледайте там - пише си.
Кристен Бел - от 7мия сериал wink.gif
Insaneboy
Преместихме се тук.

http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=93
Spark
Преместихме се тук ?!
Абе що не си...
Babilon
За да не искам от мод да отключва темата само за прогреса, ще пиша тук. Имаше тайминг за част от новата серия на SG-1. Превел съм я дотам. Ще изчакам да излезе тайминга (може да е още днес това) и ще довърша превода. wink.gif
factotum
Цитат(Spark @ 11 Jan 2007, 10:17 AM)
Преместихме се тук ?!
Абе що не си...
*

Съжалявам за offtopica, но така и никой не каза защо е всичко това ? Идеята, че този сайт се бил запълнил с олигофренчета е малко наивна, не мислите ли?
BIG_MIRO
може би!
tss04
Някой може ли да каже нещо повече за играта "Stargate the last stand"?
cvetangg
Цитат(tss04 @ 14 Jan 2007, 05:45 PM)
Някой може ли да каже нещо повече за играта "Stargate the last stand"?
*

Ще я пропуснем - демек няма да я правят :59:
M-r Anderson
Филмите които ще излезнат след спирането на SG-1;)

Stargate: Continuum (2007)

Credited cast:

Richard Dean Anderson .... Lt. General Jonathan 'Jack' O'Neill (in talks)
Claudia Black .... Vala Maldoran
Amanda Tapping .... Lt. Colonel Samantha Carter
Michael Shanks .... Dr. Daniel Jackson
Beau Bridges .... Major General Hank Landry (rumored)
Christopher Judge .... Teal'c
Ben Browder .... Lt. Colonel Cameron Mitchell

Storyline

SG-1 gets involved once again with time travel.
"While SG-1 attends the execution of Ba'al, the last of the goa'uld system lords, Teal'c and Vala inexplicably disappear into thin air. Carter, Daniel and Mitchell race back to a world where history has been changed: the Stargate program has been erased from the timeline. As they try to convince the authorities what's happened, a fleet of goa'uld motherships arrives in orbit, led by Ba'al, his queen, Katesh, (Vala) and his first prime, Teal'c. SG-1 must find the Stargate and set things right before the world is enslaved by the goa'uld." — Business Wire, MGM Greenlights New Stargate Movies, January 15, 2007.

Stargate: The Ark of Truth (2008)

Credited cast:

Claudia Black .... Vala Mal Doran
Amanda Tapping .... Samantha 'Sam' Carter
Michael Shanks .... Daniel Jackson
Beau Bridges .... Hank Landry
Christopher Judge .... Teal'c
Ben Browder .... Cameron 'Cam' Mitchell
Cliff Simon .... Baal

Storyline

As SG-1 searches for an Ancient artifact which they hope can defeat the armies of the Ori, they learn more Ori ships are about to be sent through the supergate to launch a final assault on Earth. Daniel discovers that the artifact, the Ark of Truth, may be in the Ori home galaxy, and SG-1 embarks aboard the Odyssey to find it, and pre-empt the attack. The IOA has a plan of their own and SG-1 ends up in a distant galaxy fighting two powerful enemies.
Пухи
Имам един мнооо важен въпрос-преди като влизах в събс.унакс беше много яко,имаше всички най-най- нови субтитри.А защо сега няма трявбва да чакам по няколко дена а един епизод чаках 2 седмици.-Моля отговорете ми?!
cvetangg
Цитат(Пухи @ 22 Feb 2007, 08:06 PM) *
Имам един мнооо важен въпрос-преди като влизах в събс.унакс беше много яко,имаше всички най-най- нови субтитри.А защо сега няма трявбва да чакам по няколко дена а един епизод чаках 2 седмици.-Моля отговорете ми?!

http://subs.sab.bz/forum/index.php?
това ти е отговорът, тук са преводачите
Dr_Morro^
Абе пичове....10 сезон наистина ли е края на сериала?В смисъл... ще има ли 11 сезон....
thankyou
<#thank#>
Bitkata
За феновете на Stargate ---> Най-пълния сайт на тази тематика --->
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.