Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
BIG_MIRO
а мои човек тои неска излиза 16 еп навсякаде така че очкавоайго по тракерите чак утре smile.gif
BIG_MIRO
оп грешка аз забраих че сме 3 днеска smile.gif
NikkO
Stargate Atlantis 16 от аренабг
factotum
Stargate Atlantis 2x16 Long Goodbye v nine.cult.
BIG_MIRO
аз съм длъжен да попитам smile.gif някои може ли да превежда бързо и качествено като insane а дори и дане е толкоз бързо поне да е качествено може ли ?!
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 3 Jan 2006, 03:27 PM)
аз съм длъжен да попитам smile.gif някои може ли да превежда бързо и качествено като insane а дори и дане е толкоз бързо поне да е качествено може ли ?!
*

навий деанк той може и по-бързо когато не е залепен за PS2 smile.gifsmile.gif
иначе ще се върна след 2 дни и ще го преведа за още около толкова даже може и по-бързо все пак сме ваканция и нямам какво толкова да правя...
Badbream
Аз изгледах новата серийка и мога да кажа, че нещо не съм очарован особено, така че според мен няма за какво да пришпорвате човека със субовете cool.gif
MirzatA
Здравейте фенове smile.gif
Много се радвам че се докопах до тази тема с дискусиите за Stargate

Имам един въпрос към всички фенове:
Има ли някой който да ги има в наличност всичките сезони на SG-1 i SGA до момента излезналите серии на 9-ти сезон на SG-1 и 2-ри SGA ???

P.S. 60 ГБ от хард диска ми не смея да ги докосна каквото и да стане. Събирам ги от 2 години(До сега сам изглeдал 8-те сезона на SG-1 4 пъти), до преди няколко месеца не смеех да ги записвам на дискове, поради факта че нямаше субтитри за тях.Молих се многократно в този форум( преди година някаде..) с надеждата някои да се хване да ги преведе. И ето една от мечтите ми се сбъдна.. група хора между които InsaneBoy се захванаха и преведоха многото серии за което мога да кажа само едно ...
ЕВАЛА ВИ за труда който положихте.

Преди 2 години търсех фенове на този сериал каде ли не на пръсти се брояха, мечтаех си някак си да се популязира SG-1 в България, защото само тук в BG никой не бе чувал за SG-1. И ето колко много фенове има сега ... толкова много се радвам сега!
BIG_MIRO
амин за това !!!!
п.п аз имам всички сезони на сг-1 до 9 сезон мисля всичките smile.gif
но на сг-а не имах ги на 1 сезон ама ми трябваше място на харда и истрих повечето от тях а за 2 сезон мисля че ги имам пощти всички
Insaneboy
аз държа само 8ми и 9ти сезон на SG-1 за сметка на това имам всите на SGA
gesak
Свалил съм всички серии на излезлите до сега SG-1 i SGA на DVD-та,така че спокойно biggrin.gif
п.п.Ако някой се интересува може да ми пише на gesak@abv.bg
Двата сериала са велики!
Insaneboy
В третия сезон на Атлантида ще видим Даниел Джаксън в Атлантида (най-накрая), но вероятно за малко smile.gif
Вече са направили сценария на епизода със сестрата на МакКей и вече са се ориентирали към mid season two parter-а в който ще бъдат представени новите лошковци. Предполага се че те може да са тези създали вируса от епизода от първия сезон Hot Zone. Но и да не са те, в третия сезон ще разберем повече за тези хора. Също така ще има епизод в който Бекет ще се намери в лудница която пациентите превземат blink.gif . Ще има и повече относно връзката на Ронън с Призраците. Ще видим също така и какво са зарязали наште за да отидат на Атлантида (демек повече минало).
А в SG-1 идва десетия сезон и с него 200тният епизод, който обещават да е уникален. Че дори и Furling-и може да видим :clap: :clap: .

Спойлер
За следващия епизод на Атлантида - завръщането на Джедаите, пардон Дженаите. Та на тях отнякъде им е дошла идеята че скачачите в комбинация с атомни бомби е много добро средство срещу кораби-кошер. Лошото обаче е че те нямат скачачи и трябва да си вземат отнякъде smile.gif :evil_xmas: tongue.gif
phoenix_bg_lp
Олее !!!
10х Insaneboy
И мерси за субтитрите.
:clap: :clap: :clap:
BIG_MIRO
мерси за споилер4ето друже ам аз наистина се надявам да видим тие фърлинги ли бяха а сг-а ако дадът и расата която е напраила оня убиствен ,гаден ,болезнен вирус охоооо наште ще с имат доста по-сириозен враг от призраците smile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 6 Jan 2006, 04:57 PM)
мерси за споилер4ето друже ам аз наистина се надявам да видим тие фърлинги ли бяха а сг-а ако дадът  и расата която е напраила оня убиствен ,гаден ,болезнен вирус охоооо наште ще с имат доста по-сириозен враг от призраците smile.gif
*

за тях имам чувството, че са някакви Древни-отцепници, че само някакви такива биха направили подобен вирус...
а фърлинги едва ли ще видим някога...
BIG_MIRO
древни-отцепници а !!!! ами да възможно е но ако се сещаш тогава казаха че тегнологията не прилича на нито на древна нито на призрачната затовяа си зададоха и въпроса " кои ли са те "
/помня това добре защото тази серия я гледах отново не отдавна smile.gif /
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 6 Jan 2006, 05:50 PM)
древни-отцепници а !!!!  ами да възможно е но ако се сещаш тогава казаха че тегнологията не прилича на нито на древна нито на призрачната затовяа си зададоха и въпроса " кои ли са те "
/помня това добре защото тази серия я гледах отново не отдавна smile.gif /
*

мда, май имаше нещо такова...
е които и да са ще е интересно
breaker4eto
Като чета тези постове мисля, че намерих какво да правя близката 1 година
( ще гледам SG-1)

До сега работих върху превода на Ентърпрайс , който знаете че е потчти готов и май виждам на къде ще се насоча. Може би към SGA
Insaneboy
Цитат(breaker4eto @ 6 Jan 2006, 06:11 PM)
Като чета тези постове мисля, че намерих какво да правя близката 1 година
( ще гледам SG-1)

До сега работих върху превода на Ентърпрайс , който знаете че е потчти готов и май виждам на къде ще се насоча. Може би към SGA
*

ще се сетиш ти smile.gif
първо изгледай 7 сезона на SG-1 и тогава SGA, за да хванеш историята...
deank
Цитат(breaker4eto @ 6 Jan 2006, 06:11 PM)

Надявам се, че ще се насочиш да го гледаш, а не да го превеждаш.

Деян
blink.gif
breaker4eto
Ами мисля че се разбира аз няма да се хвана да превеждам нещо което не е по моя вкус. Така че смятам да го гледам и ако има място в екипа да започна да помагам с превода.
Xpu3onpa3
Даниел Джаксън в Атлантида tongue.gif . Сигурно ще се въздигне пак по случая .:lol2:
Insaneboy
Цитат(breaker4eto @ 6 Jan 2006, 09:54 PM)
Ами мисля че се разбира аз няма да се хвана да превеждам нещо което не е по моя вкус. Така че смятам да го гледам и ако има място в екипа да започна да помагам с превода.
*

гледа се и се не бара...
екипът сме само аз (по изключение днеска деян помогна че не ходи на работа и нямаше какво да прави) иначе ако някой път нещо съм възпрепятстван ще се обърна към теб
Xpu3onpa3
Малко офф
Абе Инсане от каде тия 2 жълти картона ? :eek_xmas: ко си правил smile.gif
Insaneboy
Цитат(Xpu3onpa3 @ 7 Jan 2006, 12:32 PM)
Малко офф
Абе Инсане от каде тия 2 жълти картона ? :eek_xmas:  ко си правил smile.gif
*

бивам трън в очите smile.gif :twisted_xmas: :twisted_xmas:
Xpu3onpa3
То какво ли още ще стане..... http://forum.arenabg.com/index.php?showtopic=26216
breaker4eto
Ок. Когато изникне нещо и си възпепятстван знаеш къде да ме намериш.

Хайде да спреш със СПАМ-а, а?
Eddie
phoenix_bg_lp
Цитат(Insaneboy @ 30 Dec 2005, 04:45 PM)
хахахахахаха
бтв феновете на RDA(Richard Dean Anderson(Джак О'Нийл)) да гледат MacGuyver там той играе, да познахте - MacGuyver smile.gif
сериалчето е доста добро, нашия от разни неща сглабя некви си изродщини, не съм го гледал но планирам smile.gif
*

Insaneboy да те питам знаеш ли кога бтв ще започнат да излъчват този сериал MacGyver??? smile.gif smile.gif smile.gif
Insaneboy
Цитат(phoenix_bg_lp @ 7 Jan 2006, 05:15 PM)
хахахахахаха
бтв феновете на RDA(Richard Dean Anderson(Джак О'Нийл)) да гледат MacGuyver там той играе, да познахте - MacGuyver smile.gif
сериалчето е доста добро, нашия от разни неща сглабя некви си изродщини, не съм го гледал но планирам smile.gif
*

Insaneboy да те питам знаеш ли кога бтв ще започнат да излъчват този сериал MacGyver??? smile.gif smile.gif smile.gif
*

ми те са го давали вече...
phoenix_bg_lp
Цитат(Insaneboy @ 7 Jan 2006, 06:24 PM)
Цитат(phoenix_bg_lp @ 7 Jan 2006, 05:15 PM)
хахахахахаха
*

*

ми те са го давали вече...
*

Sorry тогава.
Аз си помислих, че тепърва ще го дават. Жалко.
Все пак мерси за информацията. :cry_xmas:
Insaneboy
той сериала е старичък, но е добър аз сега го гледам...
това че са го давали не пречи да си го дръпнеш, Ричард Дийн Андерсън като по-млад, все едно гледаш О'Нийл, ама е много по-умен и няма Старгейт и Картър tongue.gif

P.S.
айде на трейлърчето за следващия епизод на SG-1
Вижте прикачените файлове
kabalstein
Ае бе... Тия от старгейт се излагат! Отдавна не сме виждали некви нови муцуни на екрана! Писна ми да ги гледам тея вещици, дайте нещо по- така! wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Пфу... познайте кво ще стане... наще ще бият призраците и ще ликуват вовеки! Странно защо древните не са го направили... blink.gif

Да вкарат още няколко нови идеи, иначе няма винаги да са номер 1! :cool2: :cool2:
Insaneboy
Цитат(kabalstein @ 8 Jan 2006, 01:31 AM)
Ае бе... Тия от старгейт се излагат! Отдавна не сме виждали некви нови муцуни на екрана! Писна ми да ги гледам тея вещици, дайте нещо по- така!  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif

Пфу... познайте кво ще стане... наще ще бият призраците и ще ликуват вовеки! Странно защо древните не са го направили... blink.gif

Да вкарат още няколко нови идеи, иначе няма винаги да са номер 1! :cool2:  :cool2:
*

ми са ще набутат нов враг...
това стига като за следващия сезон
cecocrd
чесно казано Атлантис е малко по добре изпипано от SG1 и двата сериала са много готини ама тоя колега дето разправя че няма какво да се превежда по стар трек ентърпрайс
MirzatA
Stargate: Atlantis 2: Ep. 17 - Coup D'Etat January 9 - 8:00 pm
?????????
Какво става днеска май трябваше да излезне 17 епизод???
Insaneboy
Цитат(MirzatA @ 9 Jan 2006, 10:03 PM)
Stargate: Atlantis 2: Ep. 17 - Coup D'Etat January 9 - 8:00 pm
?????????
Какво става днеска май трябваше да излезне 17 епизод???
*

това са датите на излъчване в канада докато го рипнат и го оправят и като сметнеш 7-8 часа разлика се оказва че излиза днес smile.gif
stoyo5
Браво, качвайте го като стане, сериалчето е върха. Един от най-добрите нови сериали. Благодаря за преводите Insaneboy smile.gif clapping.gif
MirzatA
Аха ясно еми тегля го вече дано и субтитрите се напишат по бързо smile.gif
Какво нещо е Манията!!!

P.S.
До колкото знам екипа на SG-1 имат разработен език на Гоа`улдите.
Някои срещал ли е нещо такова из нета?
hag
Да! Някъде по-назад го имаше линка. И все пак - цък

А, и езика не е на SG-1, а на Гоаулдите... :twisted: tongue.gif
MirzatA
Мерси за линка smile.gif haq

Трябват ми 18 19 и 20 епизод от сезон 8 SG-1 които да стават за БГ субтитрите, някои може ли да ми даде линк?
Аз ги имам тези епизоди но не ми съвпадат субтитрите sad.gif
Insaneboy
МакКей:We might even be able to light up the engines and get the city to fly.
Шепард:Really?
МакКей:No. But we still need it.

това ме уби...
Babilon
Цитат(MirzatA @ 10 Jan 2006, 11:59 PM)
Мерси за линка smile.gif haq

Трябват ми 18 19 и 20 епизод от сезон 8 SG-1 които да стават за БГ субтитрите, някои може ли да ми даде линк?
Аз ги имам тези епизоди но не ми съвпадат субтитрите sad.gif
*

Пусни заявка в sab.bz. wink.gif
eddie
Я виж дали тези субтитри ще съвпаднат.
MirzatA
Цитат(eddie @ 11 Jan 2006, 09:17 AM)
Я виж дали тези субтитри ще съвпаднат.
*

smile.gif Аз не се изразих правилно, тези серий които имам след 1 мин гледане започва да се разминава говора с картината и съответно субтитрите пък избързват!

Затова помолих ако някой ако може да ми даде линк за тези серии от някаде(работещ)
AoD_Blizzard
Извинявам се, че пускам request в тема за дискусии;]

Какво стана с превода на 11ти епизод от SG-1? Заел ли се е някой? 10x
Insaneboy
Цитат(AoD_Blizzard @ 11 Jan 2006, 03:52 PM)
Извинявам се, че пускам request в тема за дискусии;]

Какво стана с превода на 11ти епизод от SG-1? Заел ли се е някой? 10x
*

ми има си тема за субтитрите на SG-1 и ако я погледнеш ще видиш че Бабилон се е заел
AoD_Blizzard
Ем аз така и не успях да я намеря тая тема, особено с тая неудобна търсачка ;[
Insaneboy
Цитат(AoD_Blizzard @ 11 Jan 2006, 09:44 PM)
Ем аз така и не успях да я намеря тая тема, особено с тая неудобна търсачка ;[
*

ето я темата за субтитри за SG-1
http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=3746
AoD_Blizzard
Благодаря много! Ако може ми изтрийте последните постове, че пречат на темата.

Между другото някакви интересни спойлерчета има ли ;]
Insaneboy
СПОЙЛЕР

Какво става в следващите епизоди:
В Атлантидата нашите ще успеят да направят Призрак на човек, но той ще се усети и ще избяга.

В СГ-1 Мичъл бива обвинен за убийство което не е извършил но разбираш ли той помни че го е извършил защото са му приложили извънземна технология.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.