Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
phoenix_bg_lp
Good idea clapping.gif

StarGate SG-1

1. РДА
2. Даниел
3. Мичъл
4. Картър
5. Тийл'к
6. Вала

StarGate Atlantis

1. Шепърд
2. Маккей
3. Форд (мноооооо ме кефеше тва момче biggrin.gif)
4. Бекет
5. Уиър
6. Ронън
7. Тейла (не съм и много голям фен)

Лошковците

1. Баал
2. Анубис
3. Сокар.
4. Апофис (нещо малко странно ми изглеждаше и не можах да му свикна)

paco88
Ето и мойта класацийка:
SG-1:
1-Мичъл
2-Ти'лк
3-РДА
4-Даниел
5-Картър
6-Вала
7-Ландри

Atlantis:
1-Шепърд
2-Ронан
3-Уиър
4-Тейла
5-Маккей
6-Бекет

От бандюгите най се кефех на репликаторите щото най-трудно ги думваха,ама
ние говорим за герои така че ето ми класацийката и за "bad boys":
1-Анубис
2-Ба'ал
3-Апофис
arris
Цитат(tss04 @ 7 Sep 2006, 08:05 PM)
Да наистина всички са ни любими, но си имаме и слабости към някои от тях все пак smile.gif Но най любим в този сериал ми е Старгейт  - страхотен дизайн и замисъл на устройството особено това от SG-1 - същинска древна реликва - същински шедьовър в изработката си - авторите са уцелили абсолютната десетка с този замисъл. Старгейта от Атлантис по не ме кефи - някък си е като не естествен, не изглежда като каменна реликва в сравнение с този от СГ-1. Този от Атлантис е електронен което е леко тъпо а и с тези сини кристали не ме кефи особенно.
*

Да и като се има впредвид че още изпозлват оригиналната конструкция която е от филма спор няма

Атлантиския е нарочно направен по съвремен все пак идеята е че тои е главния портал или може би последния направен от древните
( като стана въпрос за това няма ли скоро да откриват как са ги правили тия портали и да почнем да си правим и ние малко имаме накауда имаме и града ( кораб ) атлантис какво друго ни трябва .... а и Картър и Маккей си имаме smile.gif
Цитат(Insaneboy @ 7 Sep 2006, 09:42 PM)
Цитат(paco88 @ 7 Sep 2006, 09:11 PM)
А за Тейла да не говорим.Тя май е най-хубавата от мадамите  tongue.gif
*

Не знам, тя нещо ме дразни. Много е нереална и като почне да се превзема как народа и е горд и ми иде да се пресегна и да й шибна един.
Забравяте Бекет, той също е голям пич.
*

Mда и мене ме дразни в първия сезон беше в по добра роля сега сякаш просто е там за да я има в сериала след първия сезон само песента и ми е направила голям впечатление

Бекет е голям пич спор няма особенно с тоя фалшиф акцент ама Маккей няма равен
stratobob
SG-1

1.Даниел и Вала - Даниел е безспорен фаворит. Като пълен антипод на това което е Даниел Вала прави изключително интересно присъствие. Непрестанно й се смея на сексуалните подмятания по адрес на Даниел и това колко смутен е той в повечето случаи. Има ли сцена, в която са двамата е равнозначно на забава и смях.
2.О`Нийл - за къде сме без него. Чаровен дори когато е невежа: спомнете си кръстословицата за която се бяха хванали на бас с Картър, че не може да реши сам. На въпроса "божествено тяло", той беше написал "Ума Търман" :biglol2:

p.s. Липсва ми Тор. unsure.gif

Атлантис:
1.МакКей - голямо мрънкало, гениален - но не и идеален като персонажа на Аманда Тапинг . Т.е. реален . Кефи ме това, че набляга на недостатъците си - леко дребнав, егоистичен и вечно гладен като е под напрежение.
3.Шепърд - Интересна интерпретация на персонажа тип О`Нийл. Като почне с гримаси и лафове понякога ме разбива. (Абе тоя Джо Фланиган само на мен ли ми изглежда като младия Харисън Форд ? )
2.Ронън - Своенравният мачо, който трудно може да се контролира от околните като реше да прави нещо. Много по-добра инкарнация на персонажа на Тилк, без да обиждам Кристофър Джъдж.
3.Д-р Уиър - определено се радвам, че смениха оная руса мацка, която я играеше в първите две серии на СГ-1, когато за сефте се появи персонажа. Силна жена, с присъствие. Идеална за лидер на Атлантис. rock.gif
4.Д-р Бекет - този акцент ме разбива, много му се кефя. Невероятна комбинация с МакКей. Супер забавни моменти около този персонаж особено в случаите като се налагаше да спасяват някой или да извършва разни несвойствени за докторите неща.

тези които ме дразнят:
СГ-1
1.Саманта Картър - това нейното "да сър" просто понякога се преекспонира. За разлика от "indeed" на Тийлк доста ме дразни. Но най-вече, че този персонаж изглежда почти нереален. Тя е умна, почти никога не греши, а даже и да сгреши взима решение с което да излезе от ситуацията.
(абе да вземат да се вземат с О`Нийл най-накрая, ама наистина - не в разни там паралелни реалности или прочие)

Атлантис
1. Тейла - актрисата стои някак превзета. Най-безпресъствения образ от сериала според мен що се отнася до актьорска игра.
Azzour
ми нека и аз да се разпиша smile.gif

SG-1
1) РДА - просто няма равен. Супер актьор, невероятен хумор и стабилно присъствие на екрана
2) Даниел - радва ме не за друго, ами защото знае всичко за древните култури и т.н. (апък и аз се кефя малко по тая тема)
3) Тийл'к - кефи ме, защото за 10 сезона все още не е свикнал със Земята... другото, което е са всичките му вдигания на вежди и невероятното "indeed" (няма да забравя в серията SETH от трети сезон като разказваше ония Джаффа виц :>)

Atlantis
1) Шепърд - добро представяне на О'Нийл на младини (ако мога така да го кажа) - същата рошава прическа, готин хумор и някак си завладяващ герой
2) МакКей - умен и в същото време някак прави усещане за глупост с всичките си издребнявания и егоистични прояви (а и като е с Шепърд има доста хумор :>)
3) Бекет - тука няма какво да кажа освен - акцента кърти rock.gif

а от лошковците - Сокар винаги ми е бил на първо място, следван от Ба'ал и Анубис
sever
ей наистина, какво стана с Тор, в последно време Асгардите хич не се вяскат!
stratobob
Цитат(sever @ 8 Sep 2006, 11:05 AM)
*

Любопитен факт: Гласът на Тор е този на Майкъл Шенкс (Даниел) blink.gif
BIG_MIRO
Цитат(sever @ 8 Sep 2006, 10:05 AM)
*

ми те още си въстоновяват Империята..... hmm.gif макар че се проточиха бая дълго вече :evil2:
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 8 Sep 2006, 10:42 AM)
Цитат(sever @ 8 Sep 2006, 11:05 AM)
*

Любопитен факт: Гласът на Тор е този на Майкъл Шенкс (Даниел) blink.gif
*

Поради тази причина го няма Тор. Защото Майкъл Шанкс няма време и Тор да озвучава. Даже, ако не сте забелязали него го нямаше в няколко епизода, защото иска да е със семейството си.
BIG_MIRO
бре ако не си ти да ни снабдяваш с любопитна информация незнам просто м/у другото ти откъде черпиш всичко това, я кажи не бъди егоистsmile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 8 Sep 2006, 01:29 PM)
бре ако не си ти да ни снабдяваш с любопитна информация незнам просто м/у другото ти откъде черпиш всичко това, я кажи не бъди егоистsmile.gif
*

Martin Wood ми е съсед, като пине 2 ракий и му се развързва езика. tongue.gif
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 8 Sep 2006, 02:42 PM)
Martin Wood ми е съсед, като пине 2 ракий и му се развързва езика.  tongue.gif
*

пък с Brad Wright играеш скуош всеки петък :clap:
paco88
A men pitate li me kato ne vijdam lubimcite si sad.gif Pone pokazvat Prizracite(az i na tqh sam fen)
p.s.
izvinqvam sse 4e pi6a na lat. ama sam na gosti i nqma kirilica biggrin.gif
cvetangg
Цитат(paco88 @ 7 Sep 2006, 10:00 PM)
Като стана дума за "нежните" герои какво ще кажете за Елито(Д-р Уиър)-според мен доста се е разхубавила  tongue.gif  biggrin.gif
*

Цитат(paco88 @ 7 Sep 2006, 10:11 PM)
*

Няма да ги върна biggrin.gif tongue.gif
chezet
За Клаудиа Блек и Бен Браудър да нечувам лоша приказка,че режа глави до кръста tongue.gif (стар фен на ФАРСКЕЙП)

Та значи любимите ми герои са само от СГ-1,Атлантида е боза.
1.полк. Мичел
2.Вала
3.Даниел
4.О'Нийл

П.П. Фенове на Атландида да не се обидите сега!Нищо лично,просто не ми харесва,а и актьорите не ги възприех добре.
ROCKY
Малко тъпичко ми се вижда това че в Атлантиса имат старгейтове в космоса и направо там излизат или пък каот бягат от някой (поне в началто беше така де) а в Stargate SG-1 нямат в която и галактика да отидат... (или поне не са наблягали на това)

бтв и на мен много ми липсват Асгардите... а и също така ако спрат да дават Тор повече няма да ми харесва тази раса mad.gif

вие викате че се възтановят асгардите biggrin.gif
верно е че бяха казали че са отишли в друга галактика и дори не искаха и на нас да кажат името на галактиката а само планетата бяха казали (явно ни нямат доверие biggrin.gif) и са заебали войната с репликаторите поне засега понеже нямат още решение (явно пак чакат нас biggrin.gif) но поне дано като се върнат да дойдат с няква яка флотилия и да се опънат на ораите cool.gif

бтв сега като видях тази снимка и това което съм очертал е абсолютно същото оръжие (само че тука даже са две) с което ораите стрелят и видяхме всички какво прави от едно стреляне... smile.gif
да бяха и наще стреляли с него по двата кораба на призраците или поне да бяха дошли в по предния епизод или в началото на този малко асгадите да ни помогнат с поправянето му все пак нали са били съюзници и са били били поне малко одраскали от познанията на древните biggrin.gif...
е то явно така са решили сценаристите де все да ни тъпчат и точно последния епизод в последните 10мин да ставаме най-добрите.... е да имаше поне некво друго развитие да не е като всеки сериал или филм...

paco88
Цитат(cvetangg @ 8 Sep 2006, 05:42 PM)
Цитат(paco88 @ 7 Sep 2006, 10:00 PM)
Като стана дума за "нежните" герои какво ще кажете за Елито(Д-р Уиър)-според мен доста се е разхубавила  tongue.gif  biggrin.gif
*

Цитат(paco88 @ 7 Sep 2006, 10:11 PM)
*

Няма да ги върна biggrin.gif tongue.gif
*

Хайде с теб да отидем до Атламтис да ги навестим,какво ще кажеш? tongue.gif wink.gif
п.с.
Наистина ако скоро не видя Асгард ще се метна през терасата(нощо че сам на първия етаж tongue.gif )
arris
Цитат(ROCKY @ 8 Sep 2006, 05:49 PM)
Малко тъпичко ми се вижда това че в Атлантиса имат старгейтове в космоса и направо там излизат или пък каот бягат от някой (поне в началто беше така де) а в Stargate SG-1 нямат в която и галактика да отидат... (или поне не са наблягали на това)
*

има как да няма просто нямат Скачачи ( аз по рано бях писал че е време да сложат малко от технологиите на атлантис в SG-1 ама не ... ) за да отидат там имаше в началото някои друг епизод на кои малп-а като го пратят и губи сигнал след няколко секунди и в тия секунди виждат че е в космоса в SG-1 дори е имало епизоди където порталите са под водата или на други странни места а в атлантиса няма засега такива
tss04
Твърде много ме учудва че никой до сега не каза че полк. Картър му е любима! Как може такова нещо? :evil2: Срамота! Тая готина мацка ме кефи най много от всички и в двата сериала и ми е най-любимата.
Другото което ми направи впечатление е, че повечето като че ли изобщо не харесвате жените в Старгейт, все на първо място слагате я Даниел я някой друг.....Странно blink.gif На мен любимите след Картър са Тейла, Вала д-р Уиър, подп. Шепърд и ген. О'Нийл. Най смотаничък е Даниел според мен...
ROCKY
въпрос на вкус wink.gif
M-r Anderson
А ле трябва ние да пишем сценария,зада не го спрат SG-1 tongue.gif biggrin.gif
Идеите ни са страшни,направо ще ги разбием :clap:
paco88
Цитат(tss04 @ 8 Sep 2006, 08:07 PM)
Твърде много ме учудва че никой до сега не каза че полк. Картър му е любима! Как може такова нещо? :evil2:  Срамота! Тая готина мацка ме кефи най много от всички  и в двата сериала и ми е най-любимата.
Другото което ми направи впечатление е, че повечето като че ли изобщо не харесвате жените в Старгейт, все на първо място слагате я Даниел я някой друг.....Странно blink.gif  На мен любимите след Картър са Тейла, Вала д-р Уиър, подп. Шепърд и ген. О'Нийл. Най смотаничък е Даниел според мен...
*

Май си пропуснал няколкото поста в които коментирах за Елито и Тейла хаха tongue.gif
paco88
Цитат(M-r Anderson @ 8 Sep 2006, 10:02 PM)
А ле трябва ние да пишем сценария,зада не го спрат SG-1  tongue.gif  biggrin.gif
Идеите ни са страшни,направо ще ги разбием  :clap:
*

Аз какви идеи сам си разработвал...........
ще оберем точките ако сме ние сценаристи ама няма кой да ни чуе tongue.gif biggrin.gif
Insaneboy
ROCKY
Това не са като на Орай оръжията. По-скоро са някакви чинии, вероятно за комуникация.

Тези на Орай на много по-големи.
Alt_CX
Цитат(tss04 @ 8 Sep 2006, 09:07 PM)
Твърде много ме учудва че никой до сега не каза че полк. Картър му е любима! Как може такова нещо? :evil2:  Срамота! Тая готина мацка ме кефи най много от всички  и в двата сериала и ми е най-любимата.
Другото което ми направи впечатление е, че повечето като че ли изобщо не харесвате жените в Старгейт, все на първо място слагате я Даниел я някой друг.....Странно blink.gif  На мен любимите след Картър са Тейла, Вала д-р Уиър, подп. Шепърд и ген. О'Нийл. Най смотаничък е Даниел според мен...
*

Аз, аз smile.gif А не ви ли харесват лекарките в SG-1? Имам предвид Джанет (много ме е яд за нея) и сега щерката на генерала (според мен е страхотна, но аз съм си фен на Андромеда). Иначе останалите ми любимци (след Картър) са РДА, Тийлк, генералите (настоящия и Хамънд), Уиър, Шепърд и Маккей. А разбира се и Мичъл и Вала.

Цитат(tss04 @ 7 Sep 2006, 09:09 PM)
По външен вид неще и сравнение - американката е в пъти по хубава tongue.gif  Вала за сметка на това е симпатяга а хумора й е незаменим.
*

Между другото е англичанка.
Insaneboy
Ама то утре излизали епизодите... кога стана петък...
Напълно бях забравил, влизам си в един ТВ сайт гледам днес какво ще дават и опа Старгейт biggrin.gif
Нямам търпение за Атлантидата, ще е за феновете на МакКей, пък и Картър ще се яви в този епизод.
ROCKY
Insaneboy мина ми и това през главата biggrin.gif ама предположих че е оръжие понеже е отпред и абсолютно същото като на Орай само дето е по малък размер но пък са две smile.gif и си викам са ебах чиниите за комуникация дето разпрааш те абсолютно същи като на Орай оръжието но може не споря само предполагам че е така но дано в по предни епизоди или сезони дано разберем wink.gif

бтв много се надявам субтитрите поне на единия сериал да излезлезат или днеска или утре rolleyes.gif

вместо да ми търсят оръжието на мерлин те ми се занимават с други глупости и накрая в последните 10мин в последния епизод ще го отркият и ще ги биеме... тзз

huh.gif бтв едно нещо немога да разбера... начи в сезон 1 и еп.1 на атлантиса в началото са мъж и жена и ми изглежда че са се скарали и мъжа си тръгва с града а жената остава на земята с другата част (поста на земята дето утрепаха анубис замалко) тва ми е било любопитно за какво го дават и поне да го бяха обяснили hmm.gif
paco88
На мен от двете лекарки по ми харесва дъщерята на генерала ама и Фрейзърката не е за изхвърляне tongue.gif
tss04
Първата сцена от първия епизод на Атлантис е нещо като предистория как древните напускат Земята с целия град и отиват в галактиката Пегас. Жената също беше в града, но аз още тогава го възприех, че тя не одобрява отпътуването, но мъжа не търпи компромиси и против нейното желание отлитат....
Insaneboy
По-миналата година в епизода Hot Zone се разбра, че МакКей има сестра. Всъщност сценаристите са мислели да кажат, че има брат, не сестра, но понеже Хюлет има 3 сестри ги попитал защо да не е сестра и те се съгласили. Сега, ако той имаше брат щяхме да гледаме МакКей и брат му. biggrin.gif
Alt_CX
Цитат(paco88 @ 9 Sep 2006, 12:17 PM)
На мен от двете лекарки по ми харесва дъщерята на генерала ама и Фрейзърката не е за изхвърляне  tongue.gif
*

Няма да я върнеш, а? :lol2: tongue.gif
Абе много са различни, не мога да преценя коя ми е по симпатична, ама май все пак клоня към Фрейзър... hmm.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(tss04 @ 9 Sep 2006, 01:12 PM)
Първата сцена от първия епизод на Атлантис е нещо като предистория как древните напускат Земята с целия град и отиват в галактиката Пегас. Жената също беше в града, но аз още тогава го възприех, че тя не одобрява отпътуването, но мъжа не търпи компромиси и против нейното желание отлитат....
*

Амм да!
И аз мисля, че са имали спор.
Но мисля, по точно не мисля, а съм сигурен, че жената е останала.
Защото, ако си спомним Сезон 6 Епизод 4 - Frozen, ще видим, че момичето е абсолютно същото, като от първия епизод на Атлантидата!
Т.е не е излетяла с мъжа към галактиката Пегас, ами е останала на Земята. cool.gif
chezet
Тъкмо изгледах една серия на СГ-1 по НОВА телевизия от 1 сезон(когато Нокс прибраха Толанците от Земята).Нещото което ми направи впечатление и бях забравил,е че мацката от Нокс махна с ръце и мигновенно се активира Старгейт без да се чака да се изреждат символите.
Та мисълта ми е,до колко е голяма мощта на Нокс нали все пак са една от четирите раси.И поправете ме ако греша,но досега май не сме виждали нито едно оръжие на Нокс освен невидимостта.
sever
Тя мощта на Нокс може да е много голяма, но техните принципи противоречат с това да се води война по каквито и да е причини, малко е вероятно да размислят, дори пред заплахата от Орай, освен ако приорите не им разбият по някакъв начин невидимостта на градовете и не ги накарат да им се кланят. А иначе невидимостта не им е единствената мощ. В един от епизодите май предаваха на обектите някаква бързина нереална (не си спомням добре серията), също така могат да лекуват рани и да съживяват умрели, както съживиха в една серия SG-1.
ROCKY
Абе дано да има отмъщението на ситите (фърлингите) и джедаите (ноксите) срещу ораите и да гледаме едно епизодче мазало :lol_2:
Alt_CX
Цитат(phoenix_bg_lp @ 9 Sep 2006, 10:17 PM)
Защото, ако си спомним Сезон 6 Епизод 4 - Frozen, ще видим, че момичето е абсолютно същото, като от първия епизод на Атлантидата!
Т.е не е излетяла с мъжа към галактиката Пегас, ами е останала на Земята.  cool.gif
*

Според мен това не е гаранция. Използват много често едни и същи актьори... както например мъжа на д-р Уиър е този, който играеше Нарим (от толаните). Ако не бъркам де huh.gif
Иначе разбира се може и така да е, аз не си спомням. blush.gif unsure.gif
paco88
Цитат(chezet @ 10 Sep 2006, 12:09 AM)
Тъкмо изгледах една серия на СГ-1 по НОВА телевизия от 1 сезон(когато Нокс прибраха Толанците от Земята).Нещото което ми направи впечатление и бях забравил,е че мацката от Нокс махна с ръце и мигновенно се активира Старгейт без да се чака да се изреждат символите.
Та мисълта ми е,до колко е голяма мощта на Нокс нали все пак са една от четирите раси.И поправете ме ако греша,но досега май не сме виждали нито едно оръжие на Нокс освен невидимостта.
*

Основното оръжие на Нокс е мисълта.Това го каза самото момиче(което снощи отвори портала само с вдигане на ръцете),в епизода когато бяха на "съд" на Толана и решаваха съдбата на Скаара.Те се защитават чрез илюзии и заблуждаване на противника.Според мен едва ли ще ги видим в сериозна битка.
Аз искам да видя Фърлингите(ако съществуват още де ) десет сезона шакам да ги видя tongue.gif biggrin.gif
paco88
Цитат(ROCKY @ 10 Sep 2006, 12:53 AM)
Абе дано да има отмъщението на ситите (фърлингите) и джедаите (ноксите) срещу ораите и да гледаме едно епизодче мазало  :lol_2:
*

Ако знаеш от кога го чакам това отмъщение особено на ситите tongue.gif
BIG_MIRO
аве аз незнам фърлинги или мърлинги ама ми се ще вече да гледам новите епизоди на Атлантис и СГ-1 аз ги попрехвърлих леко и ми се сториха доста добри особено Вала в сг-1 като келнерка в няква баничарница tongue.gif biggrin.gif
tss04
Новият епизод на Атлантис е много добър, нещо за Вала не ме изкефи особено tongue.gif
asenn
Вчера видях, че в Amazon.com са пуснали новите серии от СГ1 и Атлантис-а за по $1,99 (3 лв) с ДВД качество чрез т.нар. "Unbox Video".
Веднага вкарах в употреба Visa-та Electron, която имам и си закупих една серийка от СГ1 - това все пак е начин да подкрепим любимия ни сериал. При покупката ми искаше адрес в САЩ, но доколкото няма да има реална доставка, лесно се справих с това изискване...

Уви, оказа се, че услугата е достъпна само за територията на САЩ и филмите не може да бъдат свалени от БГ.
Не съжалявам въобще, защото 3 лв не са болка за умиране, а и хванах някаква промоция и серията не ми струваше нищо.

Съжалявам единствено, че в България няма абсолютно никакъв начин човек да се наслаждава законно на любимия си филм.
paco88
Да не се учудваме все пак е България.
Аз сега имам една питанка-става дума зя някой дребни нещица които сам забелязвал в сериите и ся се сещам за две от тях-1.Снощи по НТВ даваха поредния епизод на сезон 1.Става дума за серията когато портала се повреди и Сам и Джак отидоха в Антаркида.И че там като изровиха DHD-то(както интересно му казваха "пултът") седмия символ беше земя(смисал щото е на земята вратата) обаче не беше пирамидката със слънцвто отгоре и ,абеше някакъв кръгг.Та въпросчето ми е - Защо?
Другото което е-В епизода Танталови мъки(където се беше изгубил Ърнест и където имаше хранилище на четирите раси) отначало Даниел гледаше видео записи където видя че вратата беше активирана още през 45-та и пратиха човек облечен в скафандър с маркуч за въздух.И когато той премина вратата се изклучи а маркуча беше още в тунела,смисал не беше преминал изцяло,а стоеше извън хоризонта на тунела.Та въпроса ми е защо се е изклучила вратата след като има материя преминаваща през нея? hmm.gif
Azzour
Аз пък имам друг въпрос... тръгнах да си записвам сериите на ДВД..таа... откъде мога да си изтегля 7-ми сезон с ДВД качество rolleyes.gif (тегля го в момента от Линкос-а, но е тв-рип)
П.П. По възможност да е от БГ тракер
Babilon
TУК го има, но е само за абонати на Евронет. Ако ли не, чакаш да оправят бъговете във find-bg.com и го дърпаш оттам. wink.gif
BIG_MIRO
един въпрос някой чувал ли е insane защото тая седмица необичайно много се забавя с превода , искам да кажа че преди не одавна ги правеше пощи веднага а тая седмица!! взеха да се претеснявам да не му се случило нещо tongue.gif rock.gif
Azzour
Цитат(Babilon @ 11 Sep 2006, 12:07 PM)
TУК го има, но е само за абонати на Евронет. Ако ли не, чакаш да оправят бъговете във find-bg.com и го дърпаш оттам. wink.gif
*

мерси много. Очевидно ще чакам find-bg wink.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 11 Sep 2006, 11:33 AM)
един въпрос някой чувал ли е insane защото тая седмица необичайно много се забавя с превода , искам да кажа че преди не одавна ги правеше пощи веднага а тая седмица!! взеха да се претеснявам да не му се случило нещо tongue.gif  rock.gif
*

Загубил е тренинг. tongue.gif

Цитат
Та въпроса ми е защо се е изклучила вратата след като има материя преминаваща през нея?
За да е по-удобно на сценаристите.

Цитат
Съжалявам единствено, че в България няма абсолютно никакъв начин човек да се наслаждава законно на любимия си филм.

Можеш със същата тази карта да си поръчаш сериала от Амазон и да ти го доставят след около месец. rolleyes.gif
Но замисли се, никой не го е чувал този сериал, защо им е на хората да го внасят?
BIG_MIRO
[[/quote]
Загубил е тренинг. tongue.gif

лошо, надявам се даси го върнеш скоро време biggrin.gif
vamilo
Asenn бих те посъветвала, ако ще си поръчваш нещо да го направиш от Amazon.co.uk. Доставката става за десетина дни, а понякога и по-бързо.
asenn
Цитат(vamilo @ 11 Sep 2006, 05:44 PM)
Asenn бих те посъветвала, ако ще си поръчваш нещо да го направиш от Amazon.co.uk. Доставката става за десетина дни, а понякога и по-бързо.
*

Цитат
International Delivery on Marketplace Orders

When a seller lists something for sale on Amazon.co.uk, they choose where they will deliver to

There are four delivery country groupings:

* UK: England, Northern Ireland, Scotland, Wales
    * UK + European Amazon Payments countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and UK
    * UK + European Amazon Payments countries + US (and US protectorates): Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, UK and USA (including US protectorates)
    * All Amazon Payments countries:* Austria, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Iceland, Ireland, Italy, Japan, Republic of Korea, Luxembourg, Mexico, the Netherlands, New Zealand, Northern Ireland, Norway, Portugal, Scotland, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, the UK and USA (including US protectorates)

* If "International Delivery Available" is displayed next to an item, it means the seller has agreed to deliver to all Amazon Payments countries.

Аз България не виждам като район за доставка. Дори и да има някакъв вариант, сезон 10 на СГ1 не е излязъл на ДВД, а предните сезони ги продават на ДВД-та по 2 серии за най-малко 1 лира + 5 за доставка (да не говорим, че има за по 50 лири).
Т.е. серията ми излиза минимум 10 лв - "Не благодаря"! Някак си не се връзва да давам 10 лв за серия от преди 10 години, а хамериканците да плащат по 3 лв за най-новата.
А от amazon.com няма смисъл да си купувам ДВД, защото там, доколкото знам, са друг регион и ще трябва да си го въртя това ДВД на пръста...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.