Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
YBD
Атлантидата става все по интересна. А SG-1 - няма да седна да гледам 9 сезона никога. Няма да издържа. :13:
martineliazz
Цитат(YBD @ 23 Jul 2006, 08:10 PM)
А SG-1 -  няма да седна да гледам 9 сезона никога. Няма да издържа. :13:
*

това може да го каже само човек който идея си няма какво е сг1 dry.gif
Azzour
абе за сайт.. замислям се от доста време, но съм ги позабравил работите, а и мързела е лошо нещо :/
ROCKY
Цитат(YBD @ 23 Jul 2006, 08:10 PM)
Атлантидата става все по интересна. А SG-1 -  няма да седна да гледам 9 сезона никога. Няма да издържа. :13:
*

И аз така мислех но го изгледах когато бяха спряли да ги дават за няколко месеца и въобще не се съжaлявам че го гледах. Даже мисля че много добре направих ! cool.gif
Insaneboy
Цитат(YBD @ 23 Jul 2006, 07:10 PM)
Атлантидата става все по интересна. А SG-1 -  няма да седна да гледам 9 сезона никога. Няма да издържа. :13:
*

мноооооооооооого пропускаш...
chezet
Незнам вие как мислите,но аз съм на мнение,че с появата на полк.Мичел(Ben Browder) СГ-1 стана някак си по-забавен и интересен.Може би съм малко пристрастен,защото много ме кефи актьора(изкефи ме още от Farscape).Но определено сезон 9 ми харесва наи-много.
А за епизода които предстои Проекта "Пегас" с полк.Мичел и подполк.Шепърд ще доста интересен.
Insaneboy

Ей го THE DREAM TEAM

Ако махнем Ландри де. tongue.gif
Ама Тийл'к как се е барнал, а smile.gif
Xpu3onpa3
Цитат(chezet @ 23 Jul 2006, 09:54 PM)
Незнам вие как мислите,но аз съм на мнение,че с появата на полк.Мичел(Ben Browder) СГ-1 стана някак си по-забавен и интересен.Може би съм малко пристрастен,защото много ме кефи актьора(изкефи ме още от Farscape).Но определено сезон 9 ми харесва наи-много.
А за епизода които предстои Проекта "Пегас" с полк.Мичел и подполк.Шепърд ще доста интересен.
*

Аз не мисля че е по забаван, по скоро има някаква приемственост. Хумора на полк. Мичал и на полк./ген. О'Нийл е различен. Просто РДА кърти мивки отвсякаде. Те(Картър или Джаксън) му говорят/обясняват нещо в някои случаи супер сериозно, а той изцепва нещо от сорта : Аз пък съм гладен... хайде да хапнем или Отивам на риба.....(забравил съм точните лафове, но няма да забравя как се заливах от смях) просто образа му е неповторим.
По скоро Шепард и Мичал могат да се сравняват(поне според мен) по хумора който "показват". Честно казано Шепард по ме кефи,макар че и аз съм фен на Фарскейп.
Xpu3onpa3
Жената на Майкъл(Даниел) ще го "бие" май smile.gif
Insaneboy
Цитат(Xpu3onpa3 @ 23 Jul 2006, 11:38 PM)
Жената на Майкъл(Даниел) ще го "бие" май smile.gif
*

Ти да видиш на една друга снимка Камерън как е награбил Тийл'к, човек би си помислил нещо wink.gif
Babilon
Цитат(Xpu3onpa3 @ 24 Jul 2006, 12:34 AM)
Аз не мисля че е по забаван, по скоро има някаква приемственост. Хумора на полк. Мичал и на полк./ген. О'Нийл е различен. Просто РДА кърти мивки отвсякаде. Те(Картър или Джаксън) му говорят/обясняват нещо в някои случаи супер сериозно, а той изцепва нещо от сорта : Аз пък съм гладен... хайде да хапнем или Отивам на риба.....(забравил съм точните лафове, но няма да забравя как се заливах от смях) просто образа му е неповторим.
*

Вярно. Дори съм почти убеден, че комичният на моменти перонаж на О'Нийл си е изцяло благодарение на РДА. И точно поради тази причина, предполагам, че продължават да преплитат това и в персонажа на Мичъл.
arris
РДА си е в ролята която е бил просто го нямаше в филма за известно време малко почивка си даде уморил са се 8 сезона да ги води тия мисии на други планети ( тоест си гледа малко дъщерята ) А там оня Бен е трябвало да играе ролята в атлантис но нещо не са станали нещата след сезон 7 и са сложили друг които наподобява O'neel след това правят роля подобна на неговата и в SG-1 в която вече успяват да вкарат Бен и още малко Fascape ppl и за малко да прекръстят сезон 9 на Fargate smile.gif
chezet
Явно нещата трябва да загрубеят.
Първо:След като гледах сезони 1 и 2 на СГ-1 бях тотално разочарован.Все пак съм голям фен на филма Старгейт.Затова спрях да гледам другите сезони,но след като ми казаха,че в 9 сезон играе Бен Браудър веднага започнах да го гледам.Понеже много ми хареса започнах отново да гледам другите сезони от 3-8 и пак смея да кажа,че съм разочарован с изключение на някои серийки.
Второ: Колкото до О'Нийл, съгласен съм,че пуска майтапи и сигурно това ме караше да се насилвам да гледам старите сезони.Но все пак актьорът по ме кефи в другия сериал в който играеше - МакГайвър.
Другото според мен е,че историята с Орай прави 9 и 10 сезон по-интересни от предишните,които ми изглеждат някак си "дървени" без да те карат да се вълнуваш и да запазят интересът на зрителя.Това с Гоа'удите беше разпиляна работа(7 сезона само с тях се борят,а нямаше чак толкова битки).

До тук с критиката.Надявам се да слеят малко сериалчетата и да се стигне до голяма битка на хората,джаффа,асгардите,фърлингите и призраците срещу орай.Но след това ще трябва да пускат кепенците,защото изцяло ще са изчерпили сериала.
Babilon
Цитат(chezet @ 24 Jul 2006, 12:57 PM)
Явно нещата трябва да загрубеят.
Първо:След като гледах сезони 1 и 2 на СГ-1 бях тотално разочарован.Все пак съм голям фен на филма Старгейт.Затова спрях да гледам другите сезони,но след като ми казаха,че в 9 сезон играе Бен Браудър веднага започнах да го гледам.Понеже много ми хареса започнах отново да гледам другите сезони от 3-8 и пак смея да кажа,че съм разочарован с изключение на някои серийки.
*

1. Гледаш от позицията на човек, който сега започва сериите. SG-1 стартира през 1997 година, т.е. преди почти 10 години, когато нивото на кинопроизводство е съвсем друго.

2. SG-1 е сериал, който обяснява развитите цивилизации на Земята с наличието на извънземна намеса. Това не е типична фантастика. Ако се загледаш повече, ще видиш колко неща могат да се научат за Шумерската, Вавилонската, Египетската, Майската, Скандинавската и т.н. цивилизации и митологии. Въпрос на вкус е. Бих казал, че за онези години това е едно доста смело начинание за филмов проект.
BIG_MIRO
абсолютно съм съгласен на мен лично ми е писнало от посретствени фантастики дето действието се развива 5 века напред в бъдещето и се бием с някви извънземни приличащи на гущери или нещо такова, в СГ-1 ми хареса това че :
1. Времето на действие е в наши дни / въпреки че напоследак почнах да забравям,, твърде много битки в космоса smile.gif /
2. СГ-1 е сериал претставящ нещо което би могло да стане, смисъл
чел съм доста интересни материали за Wormhol-те и технически е възможно да се направи но не сега smile.gif
3. сериала показва нещо ново и свежо за разлика от останлите фантастични сериали / е сега има и още някоко серала които са по свежи като Eureka и т.н smile.gif/
chezet
С това съм съгласен и на мен ми е писнало от смешни фантастични сериали(Вавилон 5,Стар Трек-Вояджър,Следващото поколение)само до някъде Ентърпрайс и то 3 и 4 сезон.За Фарскейп некоментирам защото съм пристрастен.Там смятам,че добре е разгледан проблема с тунелите.

Babilon, явно не си разбрал,аз гледах 1 и 2 сезон на СГ-1 когато излязоха.Не ми харесаха и спрях.Вече обясних това.Просто 9 сезон ми харесва най-много и сюжета му е най-интересен спрямо предните сезони.
Babilon
Цитат(chezet @ 24 Jul 2006, 02:07 PM)
Просто 9 сезон ми харесва най-много и сюжета му е най-интересен спрямо предните сезони.
*

Принципно 9-ти сезон се явява един нов сериал... Първоначално проектът е включвал 5 сезона, после продуцентите са решили да ги удължат на 8. Поради големият интерес обаче, са решили да продължат. И тъй като врагът е разгромен, се налага да се появи нов. Това е... В предишните осем сезона обаче, реалността в сюжета е много по-голяма. Всички артефакти, с които героите се сблъскват, са взаимствани от ахреологическите находки, намерени при проучването на Великите цивилизации. Пак казвам - това изобщо не е типична фантастика. В момента, реално погледнато, за да могат да запазят лайтмотива на сериала (обясняването на феномени от древността с наличието на извънземна намеса), буквално измукват от пръсти митове за Артур и Камелот... Предполагам, че усещат това и поради тази причина по-нататък в сезона отново ще върнат Ба'ал... Няма да се изненадам, ако по някакъв начин по-натам успеят да възкресят и Анубис... rolleyes.gif
arris
Цитат(Babilon @ 24 Jul 2006, 01:26 PM)
Просто 9 сезон ми харесва най-много и сюжета му е най-интересен спрямо предните сезони.
*

Принципно 9-ти сезон се явява един нов сериал... Първоначално проектът е включвал 5 сезона, после продуцентите са решили да ги удължат на 8. Поради големият интерес обаче, са решили да продължат.

Предполагам, че усещат това и поради тази причина по-нататък в сезона отново ще върнат Ба'ал... Няма да се изненадам, ако по някакъв начин по-натам успеят да възкресят и Анубис... rolleyes.gif
*

То е трябвало да го спират след 5 , 6 7 и 8 сезон но за наш късмет тия от Sci-fi им дават задачата да продължават и сега вероятно ще са поне 11 - 12 сезона .Това си личи най вече в 5 и 6 сезон доколко си спомням самоте свършваха без "to be continue" накрая а и самата история е леко направена така все едно е край на сериала не само на сезона

За Ба'ал и Анубис не знам ама някои гоа'удче няма да е зле да вкарат скоро в сериала все пак са не са измрели всичките е няма да е зле да ги има може да е рядко като RDA ама важното е да са виждат тук там. ( а и ми липсват светещите очички хубаво беше като ги показаха в атлантидата )

Тоя г-н Уозли много взе да ма дразни дано някои да го делне ( орайче призраче се тая ) скоро от сериалите писна ми да го гледам и в двата mad.gif
Babilon
Ба'ал е планиран. clapping.gif Той ще се появи. Все си мисля обаче, че Орай може да "възкресят" Анубис, за да ги "светне" за Древните... Така мисля, че сериалът ще се раздвижи в съвсем различна посока... Той какъвто е алчен за власт, ще почне да се конфронтира с Орай, оттам и нашите ще имат по-големи шансове... Мои разсъждения, но нищо чудно и това да стане...
chezet
Въпросът е дали дъщерята на Вала ще премине на тяхна страна за да им помогне или тя ще е главният враг.Нали има знанията на древните.
BIG_MIRO
аз съм за главния враг така ще стане поинтересно!!
ROCKY
Еххх мисля че нищо няма да им стане на продуцентите да пуснат един епизод е така само за 10мин съвсем случайно се срещат призраци срещу орай или репликатори срещу орай нещо от тоя сорт... е така просто за 10мин от сериала за да видя (предполагам и на вас ви е любопитно) кой ще надделее макар и репликаторите да са най-силните засега biggrin.gif
тамън ще се накефа който го размажат шото и 3-те раси не ме кефат макарче ми се иска май-много репликатоите да ги размажат :lol_2:
M-r Anderson
Цитат(BIG_MIRO @ 24 Jul 2006, 04:58 PM)
аз съм за главния враг така ще стане поинтересно!!
*

Подкрепям напълно,така ще е по интересно.Ще бъде ''Мисията невъзможна''и когато наи малко очакваме пак ще сритаме лошита.
Пък ако не,тогава първо канадците ще разтрелят сценаристите :lol2: tongue.gif
Ender
Цитат(ROCKY @ 24 Jul 2006, 06:31 PM)
Еххх мисля че нищо няма да им стане на продуцентите да пуснат един епизод е така само за 10мин съвсем случайно се срещат призраци срещу орай или репликатори срещу орай нещо от тоя сорт... е така просто за 10мин от сериала за да видя (предполагам и на вас ви е любопитно) кой ще надделее макар и репликаторите да са най-силните засега  biggrin.gif
тамън ще се накефа който го размажат шото и 3-те раси не ме кефат макарче ми се иска май-много репликатоите да ги размажат  :lol_2:
*

Даа и аз това винаги съм си го мислел че ще стане голямо шоу да се изпотрепят помежду си tongue.gif Обаче сещате ли се за една друга много напреднала цивилизация - NOX , която изведнъж просто взе да не се споменава изобщо в сериала, а те макар и миролюбиви разполагаха с доста високи технологии
wink.gif
BIG_MIRO
те тия Нокс кога ще ги видим, някой знае ли нещо
Azzour
Цитат(BIG_MIRO @ 24 Jul 2006, 08:55 PM)
*

то Нокс сме ги виждали в няколко епизода. Фърлингите са на път да се покажат wink.gif
Babilon
Цитат(Azzour @ 24 Jul 2006, 09:02 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 24 Jul 2006, 08:55 PM)
*

то Нокс сме ги виждали в няколко епизода. Фърлингите са на път да се покажат wink.gif
*

Фърлингите, живот и здраве, този сезон ще ги видим как изглеждат tongue.gif
Ноксите не впечатляват с нещо кой знае какво... Миролюбива раса, много напреднала, но абсолютно миролюбива... Никакъв шанс срещу Орай biggrin.gif
ROCKY
Баххти съюза са имали тея 4-те расиии всичките силни но немогат да се сравняват с древните по щитове и оръжия...мислех че са по равно на щитове оръжия и просто искат мир навсякаде да има а то те са били некви по напреднали от нас и айде да се възползват с древните комбина mad.gif то сигурно затова се е разпаднал съюза те древните са се усетели че няма полза много много от този съюзbiggrin.gif дано поне фърлингите могат да им пробиват щитовете unsure.gif дано са по напреднали от от асгардите и другите и да нямат и те некув враг който ще трябва ние да им помагаме и т.н. а направо идват обстрелвта с 100-тина кораба най-малко и сериала свършва THe End :clap:

АЕ лека ви нощ че нещо ми се доспа от писане на глупости а пък утре съм на бачкане и едвам ще стана huh.gif
Xpu3onpa3
Цитат(chezet @ 24 Jul 2006, 01:07 PM)
С това съм съгласен и на мен ми е писнало от смешни фантастични сериали(Вавилон 5,Стар Трек-Вояджър,Следващото поколение)само до някъде Ентърпрайс и то 3 и 4 сезон.За Фарскейп некоментирам защото съм пристрастен.Там смятам,че добре е разгледан проблема с тунелите.
Babilon, явно не си разбрал,аз гледах 1 и 2 сезон на СГ-1 когато излязоха.Не ми харесаха и спрях.Вече обясних това.Просто 9 сезон ми харесва най-много и сюжета му е най-интересен спрямо предните сезони.
*

Сега ако имасш предвид ВАВИЛОН 5 за смешен?!!! Изобщо няма да се съгляся с теб, ама изобщо(Кое по точно му е смешното?)

Цитат(Babilon @ 24 Jul 2006, 01:26 PM)
*

Принципно 9-ти сезон се явява един нов сериал... Първоначално проектът е включвал 5 сезона, после продуцентите са решили да ги удължат на 8. Поради големият интерес обаче, са решили да продължат. И тъй като врагът е разгромен, се налага да се появи нов. Това е... В предишните осем сезона обаче, реалността в сюжета е много по-голяма. Всички артефакти, с които героите се сблъскват, са взаимствани от ахреологическите находки, намерени при проучването на Великите цивилизации. Пак казвам - това изобщо не е типична фантастика. В момента, реално погледнато, за да могат да запазят лайтмотива на сериала (обясняването на феномени от древността с наличието на извънземна намеса), буквално измукват от пръсти митове за Артур и Камелот... Предполагам, че усещат това и поради тази причина по-нататък в сезона отново ще върнат Ба'ал... Няма да се изненадам, ако по някакъв начин по-натам успеят да възкресят и Анубис... rolleyes.gif
*

Мда лично на мен това много ми хареса, как са вплели митологията в сериала. Различните цивилизации с разичните му богове(и естесвено всяка(доста от тях) цивилизация със своите "добри" или "лоши" богове)
И представители на различните цивилизации кои отвлечени, кои спасени и т.н
И също така бих споменал че има много голям брои епизоди които въобще на включват гоа'лдите и са маса интересни(липсват ми тези епизоди). Естесвено сценаристите успяха да включат доста от сюжетите(я някоя технология я нещо друго) в сюжета с гоа'улдите.
Така за сега толкова като ми хрумне нещо друго което искам да споделя,пак smile.gif
paco88
Цитат(BIG_MIRO @ 24 Jul 2006, 07:55 PM)
*

нокс ги даваха още в първи сезон и после още два или три пъти са ги вмъквали интересно как не си ги видял smile.gif на мен ми е лубопитно как излгеждат
фърлигите smile.gif
paco88
Цитат(chezet @ 23 Jul 2006, 09:54 PM)
*

и аз го чакам с нетърпение този епизод smile.gif
ще видим кой го бива повече(с хумора tongue.gif )
paco88
много ми е интерес един факт-малко е тъпичък но все пак ми е лубопитно:
защо косата на Майкал не стана отново дълга след като си върна призрачната форма? smile.gif
BIG_MIRO
mi toi ne se be6e prev1rnal napylno i p1k wednyj promenen ne moje da si w1rne p1lniq star obraz, oniq drugite sa si s beli d1lgi kosi za6toto nikoi ne gi postriga i taka si ostanaha smile.gif
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 24 Jul 2006, 10:32 PM)
много ми е интерес един факт-малко е тъпичък но все пак ми е лубопитно:
защо косата на Майкал не стана отново дълга след като си върна призрачната форма? smile.gif
*

Ами като го трансформираха първия път са го постригали, за да се впише като човек. А после не са минали и 2 месеца, колко искаш да му порасне косата?

Лоша новина момчета, радвайте се на епизодите, докато можете. След септември месец като излязат 10тите епизоди от сериалите Sci Fi ще направи 6 месечна почивка, което значи че 11ти епизод чак март месец sad.gif. Това го правят, за да може БСГто да навакса и да се изравнят отново.
Обаче ако възнамеряват отново да пускат новите сезони през юли, това значи че почивката между последния епизод и новия сезон ще е много малка wink.gif
M-r Anderson
А защо ще чакат БСГто?
А бе аз казах ,че ще гледаме Галактика срещу Призраците tongue.gif :chair:
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 25 Jul 2006, 12:46 AM)
А защо ще чакат БСГто?
А бе аз казах ,че ще гледаме Галактика срещу Призраците tongue.gif  :chair:
*

Ми не ги знам biggrin.gif
Това засега е само слух, но е много вероятно така да стане.
А междудругото добра новина за феновете на БСГ, целия сезон като почне октомври ще е без почивка и направо свършва март. clapping.gif
BIG_MIRO
ПОЧИВКА 6 МЕСЕЦА!!!!!! ААААААААААААААААААААААА стига бе sad.gif
тия си праят ташак тука ! и чак март месец ще почва, е ти нали каза че то БСГ ще свърши тогава какво изавняване на сериите то той направо ще свърши smile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 25 Jul 2006, 10:16 AM)
ПОЧИВКА 6 МЕСЕЦА!!!!!! ААААААААААААААААААААААА стига бе sad.gif
тия си праят ташак тука ! и чак март месец ще почва, е ти нали каза че то БСГ ще свърши тогава какво изавняване на сериите то той направо ще свърши smile.gif
*

Ми... да, така е biggrin.gif
Не ги знам гениите какво възнамеряват...
BIG_MIRO
ах :evil2: :evil2: , добре успокоих се :clap: то аз ще забрая за какво се разправяха еп. половин година е това !!!! те все едно праят сезонна пауза!
дано наистина след това паузата м/у сезоните да не е голяма че ...... :evil2:
Insaneboy
Има шанс обаче Sky или тая канадаската телевизия да го дават. Sky по принцип почват да го дават септември и обикновено им свършва март сезона, вероятно и тая година ще е така. Освен ако канадската не ги изпревари и не прави никаква пауза tongue.gif
Koronis
Цитат(Insaneboy @ 25 Jul 2006, 01:09 AM)
Цитат(M-r Anderson @ 25 Jul 2006, 12:46 AM)
А защо ще чакат БСГто?
А бе аз казах ,че ще гледаме Галактика срещу Призраците tongue.gif  :chair:
*

Ми не ги знам biggrin.gif
Това засега е само слух, но е много вероятно така да стане.
А междудругото добра новина за феновете на БСГ, целия сезон като почне октомври ще е без почивка и направо свършва март. clapping.gif

Йе-е-е-е :clap: :clap: :clap:
И само някой да е посмял пак да се прави на велик и да ядоса Дидо huh.gif
Те сериалите по този начин пак няма да са на едно - галактиката ще свърши сезона, като продължат тези на гейтовете?
ROCKY
братче тея да не копират от Stargte сериалите в тази игра unsure.gif rolleyes.gif

X3 Reunion

още --> цък
сериозно се замислям дали да не я играя игричката smile.gif
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 25 Jul 2006, 06:39 PM)
братче тея да не копират от Stargte сериалите в тази игра  unsure.gif  rolleyes.gif

X3 Reunion

още --> цък
сериозно се замислям дали да не я играя игричката  smile.gif
*

аз отдавна я дебна тая игрица...
вече е инсталирана rolleyes.gif

ето ги тийзърите за новите епизоди, определено трябва да се види тоя на СГ-1 wink.gif

Вижте прикачените файлове
Вижте прикачените файлове
paco88
братче тея да не копират от Stargte сериалите в тази игра  unsure.gif  rolleyes.gif

X3 Reunion

още --> цък
*

ще споделиш ли от къде да си я дръпна таз игричка че ми излгежда доста интересна smile.gif
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 25 Jul 2006, 08:56 PM)

X3 Reunion

още --> цък
*

ще споделиш ли от къде да си я дръпна таз игричка че ми излгежда доста интересна smile.gif
*

http://www.sab.bz/details.php?id=19666&hit=1
paco88
мерси,Insaneboy smile.gif
а като размер колко е щото сам на ограничен и да знам да я тегля ли да не ми спре посредата хаха
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 25 Jul 2006, 09:03 PM)
мерси,Insaneboy smile.gif
а като размер колко е щото сам на ограничен и да знам да я тегля ли да не ми спре посредата хаха
*

4.10 GB е файла, иска още към 4 GB да се инсталира tongue.gif
paco88
големичка е ще я дръпна дръгия месец като мина на неограничен smile.gif
paco88
имали нещо общо със stargate или само картинката е такава?
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 25 Jul 2006, 09:09 PM)
имали нещо общо със stargate или само картинката е такава?
*

нищо общо няма, само картинката и е бая сложна за игра tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.