Цитат(chezet @ 24 Jul 2006, 01:07 PM)
С това съм съгласен и на мен ми е писнало от смешни фантастични сериали(Вавилон 5,Стар Трек-Вояджър,Следващото поколение)само до някъде Ентърпрайс и то 3 и 4 сезон.За Фарскейп некоментирам защото съм пристрастен.Там смятам,че добре е разгледан проблема с тунелите.
Babilon, явно не си разбрал,аз гледах 1 и 2 сезон на СГ-1 когато излязоха.Не ми харесаха и спрях.Вече обясних това.Просто 9 сезон ми харесва най-много и сюжета му е най-интересен спрямо предните сезони.
Сега ако имасш предвид ВАВИЛОН 5 за смешен?!!! Изобщо няма да се съгляся с теб, ама изобщо(Кое по точно му е смешното?)
Цитат(Babilon @ 24 Jul 2006, 01:26 PM)
Цитат(chezet @ 24 Jul 2006, 02:07 PM)
Просто 9 сезон ми харесва най-много и сюжета му е най-интересен спрямо предните сезони.
Принципно 9-ти сезон се явява един нов сериал... Първоначално проектът е включвал 5 сезона, после продуцентите са решили да ги удължат на 8. Поради големият интерес обаче, са решили да продължат. И тъй като врагът е разгромен, се налага да се появи нов. Това е... В предишните осем сезона обаче, реалността в сюжета е много по-голяма. Всички артефакти, с които героите се сблъскват, са взаимствани от ахреологическите находки, намерени при проучването на Великите цивилизации. Пак казвам - това изобщо не е типична фантастика. В момента, реално погледнато, за да могат да запазят лайтмотива на сериала (обясняването на феномени от древността с наличието на извънземна намеса), буквално измукват от пръсти митове за Артур и Камелот... Предполагам, че усещат това и поради тази причина по-нататък в сезона отново ще върнат Ба'ал... Няма да се изненадам, ако по някакъв начин по-натам успеят да възкресят и Анубис...

Мда лично на мен това много ми хареса, как са вплели митологията в сериала. Различните цивилизации с разичните му богове(и естесвено всяка(доста от тях) цивилизация със своите "добри" или "лоши" богове)
И представители на различните цивилизации кои отвлечени, кои спасени и т.н
И също така бих споменал че има много голям брои епизоди които въобще на включват гоа'лдите и са маса интересни(липсват ми тези епизоди). Естесвено сценаристите успяха да включат доста от сюжетите(я някоя технология я нещо друго) в сюжета с гоа'улдите.
Така за сега толкова като ми хрумне нещо друго което искам да споделя,пак