Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
E-Tle
Цитат(paco88 @ 10 Dec 2006, 01:12 PM)
Мен ми е инт ко стана с останалите репликатори сичките ли ги избиха? hmm.gif
*

Не ! Само тези, който бяха там в града! Иначе в 3х20 пак ще ги видим ! rock.gif
en3rgy
Цитат(E-Tle @ 10 Dec 2006, 01:45 PM)
Цитат(paco88 @ 10 Dec 2006, 01:12 PM)
Мен ми е инт ко стана с останалите репликатори сичките ли ги избиха? hmm.gif
*

Не ! Само тези, който бяха там в града! Иначе в 3х20 пак ще ги видим ! rock.gif
*

да няма начин тия гадинки са навсякъде сг-1,атлантис хехе
няма начин да несе появят някъде, мн поразии правят спор няма :lol2:
paco88
Имам си една мечта-да приспособят дроните към Дедал и другите ни кораби.....
martineliazz
а аз си мечтая ако приключат сг1 то финала да е грандиозен - например нещо като битката с анубис за земята но този път цялата планета да научи какво става и да стане едно яко мазало - всички да се вкл в боя - асгарди . толани . ораи . призраци . гоаулди . джаффа и сяква друга паплач дето срещнахме за 10 сезона а накрая да довтасат и самите фърлинги ... ей тва ще е грандиозен финал :lol2:
burndead
Цитат(martineliazz @ 10 Dec 2006, 09:09 PM)
а аз си мечтая ако приключат сг1 то финала да е грандиозен - например нещо като битката с анубис за земята но този път цялата планета да научи какво става и да стане едно яко мазало - всички да се вкл в боя - асгарди . толани . ораи . призраци . гоаулди . джаффа и сяква друга паплач дето срещнахме за 10 сезона а накрая да довтасат и самите фърлинги ... ей тва ще е грандиозен финал  :lol2:
*

Хаха, би било наистина много добре като за финал. И примерно, като добавка, след това ставаме официално 5-тата раса в "Съюза".

П.П. "и сяква друга паплач" rofl.gif
cvetangg
Цитат(martineliazz @ 10 Dec 2006, 10:09 PM)
а аз си мечтая ако приключат сг1 то финала да е грандиозен - например нещо като битката с анубис за земята но този път цялата планета да научи какво става и да стане едно яко мазало - всички да се вкл в боя - асгарди . толани . ораи . призраци . гоаулди . джаффа и сяква друга паплач дето срещнахме за 10 сезона а накрая да довтасат и самите фърлинги ... ей тва ще е грандиозен финал  :lol2:
*

По скоро това може да го гледаме в някой от филмите де то ще правят unsure.gif

Мен лично ми е чудно няма ли тая Атлантида репликатор като на Асгардите и да си репликираме дрони и тем подобни?
stratobob
Като стана въпрос за филмите интересен е факта, че за следващия сезон на Атлантида Брад Райт и Робърт Купър няма да участват със сценарии и режисура. Това ще правят Joe Mllozzie и Paul Mullie.
Купър и Райт ще са ангажирани около двата Stargate SG-1 филма.
Интересно. Това,че двамата остават на страна от Атлантида, дали няма да е свързано със спекулациите около нов сериал по Старгейт темата или пък другите спекулации, че ако филмите се успешни има шанс да видим повече от два филма на SG-1 тематика ?!

p.s. Irresponsible - серията, която обсъждахте, че не ви е харесала е по сценариий на въпросните двама (Mllozzie и Mullie), но техен е и финала на 1ви сезон The Siege,както и The Quest (part 1 & 2) на последният сезон на Stargate SG-1.

Цитат
Статистиката показва броя продуцирания и сценарии на серии от SG-1 и SG:Атлантис за всеки един от изброените режисьори/сценаристи:

Изпълнителен продуцент    Сценарий
                             SG1/SGA                             SG1/SGA

Brad Wright            191/58                                    5/9
Roberth Cooper      125/58                                  35/9
Jonathan Glassner  145/0                                    13/0
Joseph Mallozzi        59/38                                   47/7
Paul Mullie               59/38                                   47/7

p.s. It's the final countdown... countdown to SGA 3x14 Sunday:
:31: :31: :31: Tonight is the night !!!:coool: :coool: :coool:
E-Tle
Само дано не излиза като предния път чак в 6 часа сутринта !
sM1Le
Atlantis-a се закучи ся с Дженай и Репликатори...от другите "сили" и помен няма smile.gif
E-Tle
Е че ти всеки епизод нови врагове ли искаш ? То как ще просъществуват от тях тогава ! smile.gif
stratobob
E-Tle , тоя Дедал дето си го лепнал отдолу ще ме кара да си купувам нов монитор май, че нещо не ми стига екрана да ти се събира коментара wink.gif
BIG_MIRO
а какво стана с новия епизод ?
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 12 Dec 2006, 02:18 PM)
E-Tle , тоя Дедал дето си го лепнал отдолу ще ме кара да си купувам нов монитор май, че нещо не ми стига екрана да ти се събира коментара wink.gif
*

Стига бе, аз съм на някакъв умрял 15" и ми се хваща... blink.gif
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 12 Dec 2006, 02:23 PM)
а какво стана с новия епизод ?
*

Оказва се, че излъченият епизод е всъщност Tao Of Rodney, вместо Sunday, който ще бъде излъчен вероятно като 3x17 или 3x18. Иначе още го няма по международните тракери. Повтаря се историята около предния сезон, когато канадските релийз групи се бавеха с ден-два по едно време. Ще чакаме, каква ни е друга работата hmm.gif ( ... ами април 2007ма, а)

СПОЙЛЕР за SUNDAY
Това е епизодът, в който за последно ще видим д-р Карсън.
BIG_MIRO
СПОЙЛЕР за SUNDAY
Това е епизодът, в който за последно ще видим д-р Карсън.
*

[/quote]
е много лошо Карсън е луд !! особено с тоя негов акцент направо ме изпълва
а дали знаете случайно кой ще го замести или въобще някой ще го замести ? blink.gif
E-Tle
Цитат(Insaneboy @ 12 Dec 2006, 02:28 PM)
*

*

Е какви са тези 15'' монитори от вас ? То времето на 15'' TFT-а свърши, па камоли на обикновените tongue.gif
Stratobob, ще трябва наистина да си вземеш, най-малко 17" ! cool.gif
Insaneboy
Цитат(E-Tle @ 12 Dec 2006, 08:21 PM)
*

*

Е какви са тези 15'' монитори от вас ? То времето на 15'' TFT-а свърши, па камоли на обикновените tongue.gif
*

Monitor trouble...
Все още си чакам моя от сервиза rolleyes.gif
E-Tle
Цитат(Insaneboy @ 12 Dec 2006, 08:24 PM)
Цитат(E-Tle @ 12 Dec 2006, 08:21 PM)
*

*

*

Monitor trouble...
Все още си чакам моя от сервиза rolleyes.gif
*

Положението значи никак не е на добре ohmy.gif ! Миналата зима и моя посещава сервиза, че и два пъти sad.gif . Да се чуди човек какво да прави без монитор. unsure.gif
DarkKnight
Някой има ли нова информация кога ще гледаме SG-1 или "ша чакаме па ша видим"
stratobob
Цитат(DarkKnight @ 13 Dec 2006, 03:27 AM)
Някой има ли нова информация кога ще гледаме SG-1 или "ша чакаме па ша видим"
*

Януари месец благодарение на английската Скай Уан. Назад в темата е коментирано , а и на заглавната страница на темата Insaneboy го е написал с големи букви и различен цвят tongue.gif

ДОБАВЕНО:График на Sky One (Великобритания) за януари 2007

Stargate SG-1 - S10E11 - The Quest (Part 2) - 09-Jan-2007
Stargate SG-1 - S10E12 - Bounty - 16-Jan-2007
Stargate SG-1 - S10E13 - The Shroud - 23-Jan-2007
Stargate SG-1 - S10E14 - Line In the Sand - 30-Jan-2007
Stargate SG-1 - S10E15 - The Road Not Taken - 06-Feb-2007
Stargate SG-1 - S10E16 - Bad Guys - 13-Feb-2007
Stargate SG-1 - S10E17 - Talion - 20-Feb-2007
Stargate SG-1 - S10E18 - Family Ties - 27-Feb-2007
Stargate SG-1 - S10E19 - Dominion - 06-Mar-2007
Stargate SG-1 - S10E20 - Unending - 13-Mar-2007

p.s. Insane може да го аднеш това на главната страница на темата. Информацията е потвърдена от тук и тук
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 12 Dec 2006, 06:41 PM)
е много лошо Карсън е луд !! особено с тоя негов акцент направо ме изпълва
а дали знаете случайно кой ще го замести или въобще някой ще го замести ? blink.gif
*

Инфото тук: 143та страница на темата (7-мия пост)

p.s. Ето как ще изглежда екшън-фигурката на Джак О`Нийл:

Хората по всевъзможен начин се чудят как да печелят пари. Както би казал той: Nice!
pecito
Абе до сега никаде не съм видял 14 серия на Атлантис и мисля че не е излязла още а изведнъж гледам 15 серия тук http://p2p.vpng.net/details.php?id=ef4c07e...5b3e22189fdac12
Edit: чак сега прочетах в другата тема
stratobob
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА СПОЙЛЕР ОТНОСНО ВТОРАТА ЧАСТ НА СЕЗОН ТРИ !!!

Най-новото попълнение (бел.моя вече от месец знаем новината) в актьорския състав за следващият сезон на Старгейт Атлантида, Jewel Staite споделя няколко думи за героинята си. Снимките на четвърти сезон започват през ФЕВРУАРИ 2007 във Ванкувър, Британска Комлумбия.

Както вече е известно Стейт ще играе ролята на феноменалната, млада д-р Келър (Dr. Keller) в четвърти сезон. Сериалът се нуждае от нов доктор след изчезването на д-р Карсън Бекет (Пол МакГилън) в края на трети сезон. "След изтичането на новината, че Пол МакГилън напуска сериала..." казва Staite, "... и моето присъединяване към актьорския състав на Атлантида, повечето от вас си мислят, че аз просто ще го заменям. Но преди всичко, моят персонаж ще е изключително различен от този на Пол. ... [Освен това] Д-р Келър няма да е главна героиня,а ще се появи само в определен брой епизоди (не 15, или най-малкото толкова колкото беше обявено предварително в Интернет!).
"С Пол сме близки приятели. Той живее през три сгради от тази, в която съм аз (в блока на майка ми - колко съдбовно или случайно е това?) и се виждаме сравнително често. Честно мога да кажа, че с него се работи брилянтно и с удоволстви (екипът от Атлантида може да го потвърди [ бел. моя - да бе, щото ние зрителите сме слепи и не виждаме] ) , и аз просто го обожавам."
Стейт не разкрива нищо около отсъствието на д-р Бекет в следващия сезон на сериала, но изказва вълнението си от присъединяването си към екипа на Атлантида:
"Не мога да коментирам подробностите около отсъствието на неговият герой в следващият сезон", казва тя, "но най-доброто нещо в сай-фи жанра е, че нищо не е вечно! ... Щастлива съм от факта, че ще бъда част от Атлантида и ще играя ролята на гениална докторка след тази на феноменален техник. Сигурно следващата ми роля ще е на президент!"(Стейт участва в ролята на младата Кейли(Kaylee Frye), която е бордов механик в кратко-простъществувалият Файърфлай (Firefly) на Фокс.)
"Просто ми дайте шанс и не ме намразвайте -- вината не е моя," добавя тя. "Аз съм актриса, която иска да не пропусне шанса да работи с този изключително забавен екип в любимия ми град (моят) ролята на млада и умна
военна докторка в униформа. Бихте ли ме обвинили за това?"

Източник: GateWorld

p.s : Хъм, като се замисля във Файърфлай не ме впечатли нещо с играта си. Сега като е пораснала малко дано се е понаучила да играе, а може и поради факта, че спряха Файърфлай да не е успяла да разгърне актьорски умения. Виж, Морена Бакарди (дано не й бъркам името, тази която играе Адрия сега в SG-1) доста по-добро впечатление ми остави.
Като се замисля пък от друта страна, ще я видим само в няколко епизода и явно присъствието й няма да е така осезателно, а след като д-р Карсън ще изчезне (явно за разлика от д-р Фрейзър, няма да бъде убит) вратата за евентуалното му връщане си остава отворена.... кой знае?
E-Tle
Дано се върне в сериала (в 5-ти сезон) smile.gif , като Даниел дето се възнесе за един сезон wink.gif
Insaneboy
В крайна сметка следващата седмица е последния епизод на СГА за тази година и когато се завърне следващата година на 8ми януари, ще бъде последван от SG-1, който ще бъде излъчен на 9ти януари.
Така че пак ще ги имаме в една седмица wink.gif
stratobob
Така е. Следващата седмица може да очакваме излъчването на "The Game" или "The Ark" вместо предварително обявеният ред на епизодите:
Цитат
FYI:

"Tao of Rodney" was always meant to air before "Sunday". They were shot out of order to accomodate certain production and budget issues.

The production number is often different from the airing order. It's a very common practise. The only reason there is confusion here is because they are airing in Canada quite a long way ahead of the sci-fi broadcast - so airing order has not been finalized yet.

I believe "Sunday" will be either #16 or #17 as far as the airing number. Next week could be either "The Game" or "The Ark." Not sure which is first.

Ken C.

В общи линии се казва следното:
Още от началото "Tao of Rodney" е планиран да се излъчи преди Sunday. Епизодите са заснети в различна последователност от тази по-която ще бъдат излъчени и от там идва разликата с предварителната ни информация. Това е обичайна практика.
Очаква се "Sunday" да е епизод 16 или 17. (така, че "Tao of Rodney" си e 3x14 и толкова - бел. моя). Следващата седмица ще бъде излъчен "The Game" или "The Ark." Но не е сигурно кой от двата .

p.s. Карсън Бекет присъства в "The Ark", а Ken C. е от екипа, който снима SGA и пише от време на време във форума на GateWorld.
BIG_MIRO
а след като излъчат и следващия епизод ще има пауза нали ?sad.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 13 Dec 2006, 02:19 PM)
а след като излъчат и следващия епизод ще има пауза нали ?sad.gif
*

Да, до 8ми януари.
Баш ваканцията blink.gif
Съвпадение или световна конспирация? hmm.gif
BIG_MIRO
абе конспирация или не но мен без туй от 1-8 Януари съм на лагер така че няма дами е толкоз трудно да издържа smile.gif !!!
п.п insane да знаеш сега 12 клас като сме / и ти май беше / априлска ваканция полага ли ни са?
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 13 Dec 2006, 02:45 PM)
абе конспирация или не но мен без туй от 1-8 Януари съм на лагер така че няма дами е толкоз трудно да  издържа smile.gif !!!
п.п insane да знаеш сега 12 клас като сме / и ти май беше / априлска ваканция полага ли ни са?
*

Major Offtopic (Admins rulee wink.gif )
Пич, 12ти клас сме, всеки ден е ваканция wink.gif
ivajlap
Тази серия си е 90% Родни-style.
Какво по-забавно от това?
Може би Мичъл и Шепърд заедно на мисия или
Тейла, Уиър и Вала в надпревара за сърцето на д-р Джаксън?

Аз залагам на Тейла!
Babilon
На мен много ми харесва стилът, с който Вала прави свалки tongue.gif
stratobob
Цитат(Babilon @ 13 Dec 2006, 03:53 PM)
На мен много ми харесва стилът, с който Вала прави свалки tongue.gif
*

Ставаме двама. Вала ! (като подчертавам,ако позволиш да те цитирам: стилът, с който прави свалки) cool.gif
chezet
Май нещо изпуснах от дискусиите.Прехвърлих няколко старници назад,ама пак ненамерих опговор на моя въпрос.А той е как стана така,че 15 епизод излезе преди 14-ти,който разбрах че сега се е появил в isohunt,но недавало да се тегли.Oще не съм го гледал,но видях че е 697 МВ да не би да са ги слели.
Insaneboy
Цитат(chezet @ 13 Dec 2006, 06:47 PM)
Май нещо изпуснах от дискусиите.Прехвърлих няколко старници назад,ама пак ненамерих опговор на моя въпрос.А той е как стана така,че 15 епизод излезе преди 14-ти,който разбрах че сега се е появил в isohunt,но недавало да се тегли.Oще не съм го гледал,но видях че е 697 МВ да не би да са ги слели.
*

За последен път обяснявам.
Канадците са пуснали 15ти епизод преди 14ти.
14ти епизод е бил заснет 14ти по ред, поради финансови причини.
Но понеже 14ти епизод на един от хората му се случва в нещо, което го предотвратява да участва други епизоди. Но понеже в 15ти епизод го има, те са пуснали 15ти преди 14ти, както ще пуснат и 16 и най-вероятно и 17ти преди 14ти.
Графикът на първа страница е въз основа на номерация, по която е сниман сериала, а вече истинският ред на даване на сериала го решават телевизиите, но понеже в америка ще го дадат едва април, не са го променили.
Сега защо е 700 мегабайта, поради неизвестна причина са пуснали HR.HDTV версията, която е 700мб и се отличава с по-голяма резолюция и качество, преди 350 мегабайтовата HDTV версия, която е с по-малко резолюция и качество, което значи по-малко място.
Някой неразбрал?
chezet
ОК,мерси. biggrin.gif Просто не бях влизал в темата отдавна и затова не съм разбрал причината.А такава каша могат да забъркат само "западняците".А бе изобщо недоизпипана работа.У нас можем да работим на око,ама кесим като тях не!
:lol2:
Alt_CX
Цитат(ivajlap @ 13 Dec 2006, 02:58 PM)
...Може би Мичъл и Шепърд заедно на мисия или
Тейла, Уиър и Вала в надпревара за сърцето на д-р Джаксън?

Аз залагам на Тейла!
*

Абе аз залагам все пак на Уиър, а след това на Вала. Тейла... някакси не я виждам да го спечели. hmm.gif
E-Tle
А Уиър е за Шепърд ! Аз залагам на Валa. Tя е хвърлила око на д-р Джаксън. smile.gif
millenium
Здравейте! Имам нужда от помощ ... 13 серия немога да я подкарам, а същия файл тръгва при някой други хора. Може ли някой да ми каже от какво е това? Всички др. серии ми тръгват. Ако е от кодека, кажете кой друг да изтегля, ако е от файла препоръчайте ми някой линк.

Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете защото Insaneboy няма мен да чака а превежда следващия епизод вече, а не искам да изоставам. biggrin.gif
paco88
Как така не ти тръгва аз от тебе я дръпнах и ми тръгва без шпроблем hmm.gif
Anubis
Цитат(millenium @ 13 Dec 2006, 11:27 PM)
Здравейте! Имам нужда от помощ ... 13 серия немога да я подкарам, а същия файл тръгва при някой други хора. Може ли някой да ми каже от какво е това? Всички др. серии ми тръгват. Ако е от кодека, кажете кой друг да изтегля, ако е от файла препоръчайте ми някой линк.

Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете защото Insaneboy няма мен да чака а превежда следващия епизод вече, а не искам да изоставам.  biggrin.gif
*

Не знам с касъв пакет кодеци си,но ако не си го сменял скоро си сложи по нов.

При мен няма проблем със серията.
stratobob
Цитат(E-Tle @ 13 Dec 2006, 08:51 PM)
А Уиър е за Шепърд !
*

Подкрепям, макар че в общи линии по едно време сценаристите започнаха да го забъркват с Тейла. Много ми допадаше факта в първи сезон, че доста често му се налагаше (на Шепърд) да подкрепя решения на Елизабет без да е съгласен с това, понеже е военен, поради разни други заповеди и т.н. Страхотни гримаси правише (не, че и сега не ги прави де)...

p.s. Както е тръгнало всяка година да отлагат снимането на Индиана Джоунс IV, а Харисън Форд остарява ли, остарява, нищо чудно да вземат Джо Фланиган за ролята на прословутия археолог tongue.gif
Alt_CX
Не думай пък ти. Става за Индиана Джоунс, ама Харисън Форд си е Харисън Форд, всички досега са с него, няма да е честно да го сменят, така че по добре да побързат със снимките...

Цитат(E-Tle @ 13 Dec 2006, 08:51 PM)
А Уиър е за Шепърд ! Аз залагам на Валa. Tя е хвърлила око на д-р Джаксън. smile.gif
*

Това че Уиър е за Шепърд е ясно. И все пак ми се струва по-подходяща за Даниел от Тейла и Вала. А то че ако има нещо ще е с Вала е ясно, най-малкото само с нея контактува (от гореизброените) wink.gif
Insaneboy
Аз предлагах Джо Фланигън за новия Джеймс Бонд, ама кой да ме чуе...
Избраха ония фръцльо.
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 14 Dec 2006, 11:33 AM)
Аз предлагах Джо Фланигън за новия Джеймс Бонд, ама кой да ме чуе...
Избраха ония фръцльо.
*

Хе хе хе, много яко. Като се сетя в GateWorld форума имаше една кампания, която поддържаше тезата, че Клиф Саймън (Cliff Simon,познат ни като Баал) трябва да е следващият Бонд. Абе най-добре си е на Джо Фланиган да му се радваме в Атлантида, но когато един ден сериалът приключи или пък реши, че му е време да прави нещо по-голямо му желаем успех. rock.gif

p.s До скоро въртяха един сериал по Нова в почивните дни по обяд, където младият Фланиган играеше адютант на адвокат. Доста епизодична роля, ама няма как да го сбърка човек.
stratobob
:31: :31: :31:
ЕТО ГРЪМНА НОВИНАТА, КОЯТО НАДУШВАХМЕ ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ

(Това е първото официално потвърждение на изтеклата преди време информация, че ще има нов сериал на тема Старгейт)
:coool: :coool: :coool: :coool:

Източник: GateWorld

Цитат
Exclusive: Third Stargate series in development

Thursday - December 14, 2006 | by Darren Sumner

Prepare to step through the gate all over again! A third television series in the hit Stargate franchise is now in development, GateWorld has learned.

A production source informs GateWorld that the new series is in the concept phase, and is being actively worked on by the Vancouver creatives behind Stargate SG-1 and Stargate Atlantis. No concept for the show has yet been revealed.

The third TV series is also not likely to be rushed into production for a 2007 premiere in order to replace SG-1, which takes its final bow with 10 new episodes this spring. Instead, a premiere in 2008 or later is more likely at this point. (Note that, at this time in the fall of 2003, Stargate Atlantis was well into casting, script-writing, and set-building to make a July premiere date.)

Following the success of the 1994 film "Stargate," Stargate SG-1 debuted in 1997, and spun off Stargate Atlantis in 2004. The two shows return to SCI FI Channel in the U.S. with new episodes in April. The spring run of 10 episodes each will mark the series finale of SG-1, and the third season finale of Atlantis.

Stargate Atlantis returns for its fourth season later in 2007.

Meanwhile, SG-1 will continue with two movies, presumably direct-to-DVD, currently aiming for a fall 2007 release.

НАКРАТКО: Третият сериал на тема Старгейт е в процес на подготовка.
Няма подробности около това каква ще е концепцията, но зад новия spin-off стоят екипа от Ванкувър (който работи по SG-1 и SG-Атлантида) . Новият сериал се очаква да е с премиера през 2008ма година.

p.s. Най-добрата новина след спирането на SG-1 от SciFi . rock.gif
BIG_MIRO
mi SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!
stratobob
Дано по-скоро прочетем следващата новина, че от концептуална фаза сериалът е преминал в такава на продукция.

p.s: Тази седмица се очакваше да излезе ново интервю с Робърт Купър на страницата на GateWorld. До момента още не е станало това, но като излезе ще видим дали всъщност той не е източника.
BIG_MIRO
oba4e sega s toq 3-ti serial ostavat i 2-ta dvd filma koito se o4akvat prez 2007 nali ?
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 15 Dec 2006, 10:53 AM)
oba4e sega s toq 3-ti serial ostavat i 2-ta dvd filma koito se o4akvat prez 2007 nali ?
*

2007: останалите серии от сезон 10 на SG-1 (от 7ми януари по англ. Скай Уан)
2007: оставащите пет от сезон 3 на SG-Атлантида (януари от канадците)

2007: сезон 4 на SG-Атлантида (през лятото)
2007: двата SG-1 Direct-to-DVD (в края на годината, нищо чудно около Коледа)

2008: новият SG сериал (неизвестно кога)
2008: SG-Атлантис сезон 5 (ако има такъв)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.