Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Insaneboy
Цитат(eddie @ 11 Oct 2006, 08:11 AM)
Цитат(Insaneboy @ 11 Oct 2006, 12:21 AM)
Не си единственият и аз нещо не мога да намеря подходящ заместник...
*

Домашни за писане нямаш ли? wink.gif
*

12ти клас - какви домашните те гонят blink.gif
stratobob
Ха дано броят сезони на Sg-1 да стане равен на числото отговарящо на това, кой клас си smile.gif
paco88
Цитат(stratobob @ 11 Oct 2006, 12:26 PM)
Ха дано броят сезони на Sg-1 да стане равен на числото отговарящо на това, кой клас си smile.gif
*

Дано дано така да стане
Sp0n
гледам че обсъждате Оръжието и предполагам че повечето от вас го асоциират с комплект механични части + енергиен източник (то и ако се проследи историята по търсенето му няма да остане съмнение в това), но не знам какво ще е това оръжие което ще "убива" вярата, понеже силата и енергията на Ораите а и самите теса породени от вярата в тях.
няма да се очудя ако се окаже че това е нищо повече от една "библия на възнесените", срещу вярата само с друга вяра може да се противостои, прочетена от водача им Адрия - губи или поне отслабва вярването и в "правия път" минава на станата на зевзеците от SG1 и ... , макар че така както аз го разбирам в самата нея живее орай, т.е. тя е нещо средно между човек и орай - хибрид?.

та какво е според вас оръжието: голяма пушка която изтребва лошковците, биологично оръжие, знание ..... волята?
BIG_MIRO
12ти клас - какви домашните те гонят blink.gif
*

а и аз така biggrin.gif biggrin.gif
ROCKY
бе дано верно са като училище 12 класа --- 12 сезона ама тогава трябва да се замислят и за 13 сезона че и 13-ти клас има smile.gif а пък тогава 13 сезона не върви че е фатално число и трябва да са 14 biggrin.gif
paco88
Цитат(ROCKY @ 11 Oct 2006, 05:36 PM)
бе дано верно са като училище 12 класа --- 12 сезона ама тогава трябва да се замислят и за 13 сезона че и 13-ти клас има  smile.gif  а пък тогава 13 сезона не върви че е фатално число и трябва да са 14 biggrin.gif
*

Лошо няма :clap:
chezet
А бе,че ще ги бием ще ги бием,ама се пита в задачата как?Това прословуто оръжие на Древните нещо се "забатачи".Толкова го търсят и още не го намериха.За мен знаете ли кое ще бъде интересно:работата с Орай да отиде на "изслуй гащи" и те да ни наврат в "кучи г*з".И в последният момент да дойде тежката кавалерия,а именно Древните.Това дето го приказват,че не се намесват в работите на ПРОСТОЛЮДИЕТО не ми се нрави много.Вече видяхме,че не са толкова неотрални,след като ни помогнаха на няколко пъти(пичът който се влюби в Картър и после дойде като момче отново да ни помага,мадамата която възнесе Даниел също ни помогна,както и "булката-магьосница" нали ни каза планетите където да търсим "Сенгреал")
Та мисълта ми е накрая да се заформи една голяма битка м/у "енергиите"-Орай и Древни.
Цитат
QUOTE(burndead @ 10 Oct 2006, 11:18 PM)
Ох, защо не мога да седна да гледам нещо друго освен СГ-1?
Пристрастен?!?

Не си единственият и аз нещо не мога да намеря подходящ заместник...

Аз сега замествам с Prison Break с.2, LOST с.3 и ALIAS с.5
Insaneboy
СПОЙЛЕР

Носи се една идея из нета, че оръжието е (или ще стане) Даниел.
След като си слага главата в онова нещо на древните следващата стъпка е да навлезе сред редиците на врага и по този начин да разпространи един вид вируса, това обяснява защо после става Приор. Но това си е естествено само теория.
ROCKY
chezet тва вече е малко тъпичко и изтъркано яко всеки път да виждаме в последните 5 минути как ги биеме, а преди това цел сезон ни е*ат в **** (мен кяо ме дразни това в stargate)
Това което го казва Insaneboy дано наистина се окаже вярно и ще ми е доста по интересно smile.gif
бтв то даже така ги разбихме и репликаторите в нашата галактика когато Даниел ги контролираше за малко smile.gif тоя Даниел си е същински вирус в полза на наша страна, а и също така безсмъртен вирус (ти го тепаш, а той пак се ражда) :lol2: cool.gif
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: някой врагове ще трябва да правят яко формат и на 5-те галактики и във всички измерения едновремено за да може да не се ражда повече ако го убият пак :lol_2:
paco88
Хаха товая за Даниел звучи обещаващо :clap:
Insaneboy
MGM са одобрили хората от Старгейт да направят два Старгейт филма, които да излязат директно на DVD. Първият щял да оправи историята с Орай, а във втория щяло да има пътуване във времето, възможно е чрез него да поставят началото на трети сериал. DVDта се очакват да излязат есента през 2007, точно след края на десетия сезон на SG-1.
stratobob
Човече, току що прочетох за новината в GateWorld и гледам, че вече си го написал тук, така че няма да те преповтарям. Само ще споделя колко се радвам, че зелената светлина пред нашите хора най-после придоби реално измерение.
A BIG YEAAAAAAAAAH
stratobob
Оппа, на това не съм обърнал внимание обаче:

The SG-1 cast is not signed for the movies yet, but are said to be "very eager" to continue.

(актьорския състав на SG-1 все още не е подписал договор за филмите, но всички имат силно желание да продължат.) hmm.gif
Alt_CX
Цитат(Insaneboy @ 12 Oct 2006, 08:49 AM)
MGM са одобрили хората от Старгейт да направят два Старгейт филма, които да излязат директно на DVD. Първият щял да оправи историята с Орай, а във втория щяло да има пътуване във времето, възможно е чрез него да поставят началото на трети сериал. DVDта се очакват да излязат есента през 2007, точно след края на десетия сезон на SG-1.
*

На това му викам аз добра новина :clap:
А и на спойлера също. А дано е така, защото мен много ме тормози факта, че Даниел става Приор sad.gif
Така че смятам, че днешния ми ден започва добре :59: :clap:
stratobob
Цитат(Alt_CX @ 12 Oct 2006, 10:07 AM)
*

На това му викам аз добра новина :clap:
А и на спойлера също. А дано е така, защото мен много ме тормози факта, че Даниел става Приор sad.gif
Така че смятам, че днешния ми ден започва добре :59: :clap:
*

Само да не стане така, че победата да не коства живота му....макар, че и друг път се е връщал от смъртта, w00t.gif
Alt_CX
А сакън, само това липсва mad.gif Не, не, то се подразбира, че ще остане жив... Все пак говорим за Даниел smile.gif
stratobob
Така е, но аз имах предвид, че той вече веднъж се е отказвал от работата си в SG-1 - тогава сценаристите го "възнесоха" и после след масирана фенска офанзива се връща в екипа. Но напоследък доста говори в интервюта, че иска повече време да прекарва със семейството си и ми се струва, че вече се е уморил. Нали за това няма да го има в общо четири епизода в текущия сезон.
paco88
Да вклучат и семейството му в сериала-така хем ще са заедно хем ще го гледаме редовно biggrin.gif
stratobob
Ееее,че нали жена му участва
ROCKY
Първият щял да оправи историята с Орай, а във втория щяло да има пътуване във времето, възможно е чрез него да поставят началото на трети сериал.
*

това подчертаното не ми харесва заради пътуването във времето...

Цитат(stratobob @ 12 Oct 2006, 09:27 AM)
(актьорския състав на SG-1 все още не е подписал договор за филмите, но всички имат силно желание да продължат.)  hmm.gif
*

a подписали ли са договор да участват в 3-тия сериал ?
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 12 Oct 2006, 08:27 AM)
Оппа, на това не съм обърнал внимание обаче:

The SG-1 cast is not signed for the movies yet, but are said to be "very eager" to continue.

(актьорския състав на SG-1 все още не е подписал договор за филмите, но всички имат силно желание да продължат.)  hmm.gif
*

Е това са им един вид четири епизода и двата филма, което е нищо...
Вярвам, че ще се навият.
stratobob
Цитат(ROCKY @ 12 Oct 2006, 03:59 PM)
Първият щял да оправи историята с Орай, а във втория щяло да има пътуване във времето, възможно е чрез него да поставят началото на трети сериал.
*

Защо?! Нямаш ли доверие на Брад Райт ?! Сценариите на двата, може би най-важни епизода от SG-1:Children of the Gods и Атлантис: Rising са написани от него и съм сигурен, че ще измисли нещо по-специално от това, че връщането във времето може да промени хода на събитията - тази тема е използвана доста пъти,дори в SG-1 и Атлантис.
Лично аз си мисля,че това с пътуването във времето ще е само като отправна точка за по-нататъшното развитие на действието. Дори може екипа да остане "заклещен" там,където е пътувал и да му се наложи да поостане,а междувременно да му се случат дуги интересни неща, за които да се разказва в сериала.. (примерно де hmm.gif )

Цитат(ROCKY @ 12 Oct 2006, 03:59 PM)
*

*

За третия сериал в официалното комюнике Брат Райт нищо не е споменавал. Единствено в GateWorld напомнят, че преди да обявят спирането на SG-1 продуцентите са казали, че имат желание на да правят филм по Старгейт, който евентуално да постави началото на трети сериал. Та понеже сега от обявените два филма на тема Старгейт е ясно, че единия ще развие историята за Орай, като й постави и край, а за втория филм освен това, че ще има пътуване във времето нищо друого не се знае GateWorld се чудят, дали това няма да е всъщност филма, за който преди време са говорили продуцентите.

(как овъртяно го написах, просто не е истина, дано си ме разбрал)
Insaneboy
Цитат(ROCKY @ 12 Oct 2006, 02:59 PM)
*

*

*

То по принцип се очаква, че те няма да участват в третия сериал, но кой знае, може и да набутат някой.
stratobob
Аха, ще продължаваме да следим новините. За сега 100% потвърдено за втория филм е, че сценария ще е ва Brad Wright и, че ще има лемент на пътуване във времето. Останалото са спекулации
ROCKY
Добре ама този филм дето е с пътуването във времето ако пуснат 3-ти сериал по този филм дано не се окаже че те ще пътуват във времето и ще останат заклещени там и така ще седат до края на всички сезони докато не се върнат и ако така се получи 90% няма да го гледам !
бтв всеки епизод който са давали досега от stargate с пътуване във времето съм го гледал с яко напъване и едвам съм изчаквал да свърши и то за да не изпусна нещичко което ще се окаже важно за по предни епизоди
Babilon
Цитат(ROCKY @ 12 Oct 2006, 06:35 PM)
Добре ама този филм дето е с пътуването във времето ако пуснат 3-ти сериал по този филм дано не се окаже че те ще пътуват във времето и ще останат заклещени там и така ще седат до края на всички сезони докато не се върнат и ако така се получи 90% няма да го гледам !
бтв всеки епизод който са давали досега от stargate с пътуване във времето съм го гледал с яко напъване и едвам съм изчаквал да свърши и то за да не изпусна нещичко което ще се окаже важно за по предни епизоди
*

"Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало задника"
Това го казвам по повод, че няма хора с еднакъв вкус. Бъди сигурен, че ако продуцентите още не са направили, то ще направят проучване относно насоката на сериалът, който гласят. И ще изберат сюжет, който максимално ще удовлетворява голямата част от аудиторията. Ще има и хора, които няма да го харесат, както и сега има такива... Та, както цитирах в началото - всичко е въпрос на вкус wink.gif
ROCKY
мда наистина да не повярва човек това е моя вкус cool.gif
M-r Anderson
Цитат(ROCKY @ 12 Oct 2006, 09:40 PM)
мда наистина да не повярва човек това е моя вкус  cool.gif
*

Добре де ROCKY , ако с това пътуване във времето имат предвид да покажат еволюцията на древните,От коя галактика са дошли,Какви са били Ораи преди да се възнесът,Асгардите,Фърлингите,Началото на воината с Призръците.И още други древни цивилизации покорили вселената и неиното знание.
Та точно тогава няма ли да ти е интересно да го гледаш това biggrin.gif

Аз ще се изкефя много,ако покажат нещо подобно tongue.gif biggrin.gif
paco88
Цитат(M-r Anderson @ 12 Oct 2006, 08:50 PM)
*

Добре де ROCKY , ако с това пътуване във времето имат предвид да покажат еволюцията на древните,От коя галактика са дошли,Какви са били Ораи преди да се възнесът,Асгардите,Фърлингите,Началото на воината с Призръците.И още други древни цивилизации покорили вселената и неиното знание.

*

Аз откога искам нещо такова........ tongue.gif
ROCKY
Цитат(M-r Anderson @ 12 Oct 2006, 09:50 PM)
*

*

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa тва ще е адски яко ебати яката идея w00t.gif clapping.gif тва ше е некво яко да дадат как са станали съюзници 4-те най-велики раси как древните са построили старгейтове примерно кое защо са създали тези врагове, защо се е разпаднал съюза, защо фърлингите после изчезват абе наще там да се намесат и т.н. тва ше е яко rolleyes.gif
ivajlap
Да, най-добре земляните да се заселят на всички гейт-планети - демокрация във всички галактики!!!
Alt_CX
Цитат(stratobob @ 12 Oct 2006, 02:17 PM)
*

Ами участва тя... Не помня вече откога не съм я виждала sad.gif Добре че по AXN дават Андромеда, та да не й забравя физиономията rolleyes.gif Въпреки че те са в такъв момент, че я виждам само в началото, където обявяват актьорите де, ама все пак... tongue.gif

ПП. Извинявам се за въпроса, но кога имаше вероятност да видим Фърлингите? Че не ми се чете назад да го търся huh.gif Мерси много smile.gif
martineliazz
Цитат(Alt_CX @ 12 Oct 2006, 10:48 PM)
*

Ами участва тя... Не помня вече откога не съм я виждала sad.gif Добре че по AXN дават Андромеда, та да не й забравя физиономията rolleyes.gif Въпреки че те са в такъв момент, че я виждам само в началото, където обявяват актьорите де, ама все пак... tongue.gif

ПП. Извинявам се за въпроса, но кога имаше вероятност да видим Фърлингите? Че не ми се чете назад да го търся huh.gif Мерси много smile.gif
*

вече ги показаха в 200тната серия...ония пухкавите мечета tongue.gif :lol2:
Insaneboy
Цитат(Alt_CX @ 12 Oct 2006, 09:48 PM)
*

*

Оная докторката от девети сезон.
paco88
Цитат(martineliazz @ 12 Oct 2006, 10:22 PM)
*

*

*

То пък едно показване.....
Merck
Няма начин да удовлетворят резултатите от проучването, защото със сигурност в сериала леко липсват динамика и битки, а те струват пари, а пък парите винаги не стигат smile.gif
Надявам се поне двата нови филма да са с повечко бюджет и ефекти, то е ясно че ще ни заинтригуват с нови разкрития в миналото и "наще" ще се справят с всички трудности в последния момент както досега.
Babilon
Резултатите от проучването биха дали ефект върху сюжета на евентуалният нов сериал, а не върху баталните сцени. Аз лично съм се нагледал на куп безбожно тъпи и безумно скъпи филми, които освен батални сцени са кухи отвсякъде. А съм гледал филми, в които няма почти никакви ефекти, но сюжетът грабва. Един такъв филм е "Лъжецът" с Тим Рот. Цялото действие се развива в една стая за разпит, но играта на актьорите и сюжетът на филма го правят изключително интересен. wink.gif

Съвсем отделен е въпросът, че MGM са компания, за която никой не би казал, че ще се оплачат от липса на пари.
paco88
Цитат(Babilon @ 13 Oct 2006, 02:13 AM)
Резултатите от проучването биха дали ефект върху сюжета на евентуалният нов сериал, а не върху баталните сцени. Аз лично съм се нагледал на куп безбожно тъпи и безумно скъпи филми, които освен батални сцени са кухи отвсякъде. А съм гледал филми, в които няма почти никакви ефекти, но сюжетът грабва. Един такъв филм е "Лъжецът" с Тим Рот. Цялото действие се развива в една стая за разпит, но играта на актьорите и сюжетът на филма го правят изключително интересен. wink.gif

Съвсем отделен е въпросът, че MGM са компания, за която никой не би казал, че ще се оплачат от липса на пари.
*

То май те почнаха да си стягат джоба последните години hmm.gif
stratobob
Цитат(Merck @ 13 Oct 2006, 02:56 AM)
Надявам се поне двата нови филма да са с повечко бюджет и ефекти, то е ясно че ще ни заинтригуват с нови разкрития в миналото и "наще" ще се справят с всички трудности в последния момент както досега.
*

Няма да са с висок бюджет.

Brad Wright: "They're not big-budget [films] by any definition..."

това е по отношение на предстоящите два филма.
stratobob
*

Ами участва тя... Не помня вече откога не съм я виждала sad.gif
*

Ето ти я тогава:

Доста забавна картинка w00t.gif
chezet
Ако ще правят пълнометражни филми както казахте,ми се иска да се появи Джак О'Нийл-оригинала.Тъй де искам Кърт Ръсел да играе,а Майкъл Шанкс да остане да играе Даниел Джаксън,щото по ме кефи от Джеймс Спейдър(оригиналният актьор изпълняващ тази роля).
Актьорският състав на филма Старгейт беше железен.Едно от нещата,което в началото ме дразнеше в сериала беше,че РДА направи О'Нийл забавен,а във филма той беше сериозен,сприхав и пълен непокист.
А освен това ако режисьор не е Роланд Емерих,филмът няма да пожъне кой знае какъв успех.Единствените които ще му се радват ще сме ние,заклетите фенове на сериала.
Това си е лично мое мнение,никой неангажирам с него.
stratobob
Чакай, чакай ... хората си казаха, че филмите няма да високобюджетни. По-скоро ще са с парите, които се отделят за, да речем, четири или пет серии.
А за Кърт Ръсел не съм съгласен. Неговият О`Нийл беше "железния" военен, който прави това, което трябва да се направи - без значение дали е правилно или не. По тази причина РДА ми е много по-любим в ролята на О`Нийл ...
...незабравимата реплика "nice" clapping.gif
Alt_CX
Цитат(martineliazz @ 12 Oct 2006, 11:22 PM)
...ПП. Извинявам се за въпроса, но кога имаше вероятност да видим Фърлингите? Че не ми се чете назад да го търся  huh.gif Мерси много  smile.gif
*

*

Че това ли са Фърлингите? Бях останала с впечатление, че точно тия мечета са онези от Междузвезвни, тя цялата серия беше една такава много шантава и супер готина biggrin.gif

Цитат(stratobob @ 13 Oct 2006, 09:30 AM)
*

Ами участва тя... Не помня вече откога не съм я виждала sad.gif
*

Ето ти я тогава:

Доста забавна картинка w00t.gif
*

Аха мерси, много е яка картинката, ама на снимки аз си я имам, искам в сериала да я гледам... ама нямаааа sad.gif Споменават я чат-пат, доктор Лам това, доктор Лам онова, ама дали ще я покажат... Ще видим smile.gif

А иначе много харесвам Кърт Ръсел, но определено предпочитам да гледам Ричард Дийн Андерсън в Старгейт.
Insaneboy
Аз пък предпочитам да няма О'Нийл. Кърт Ръсел в тази роля не го понасям, а РДА е станал един лигльо... dry.gif
А и бтв филмът не е кой знае какво, сериала прослави Старгейт...
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 13 Oct 2006, 02:10 PM)
А и бтв филмът не е кой знае какво, сериала прослави Старгейт...
*

Е да де, ти си бил доста малък (без да се обиждаш) като излезе филма. Нямаше тогава Матрици , нови Междузвездни войни и прочие. В смисъл, самата идея за старгейт беше достатъчно ревулиционна. Пък и без филма нямаше да има после сериал

p.s. Доколкото за РДА, наистина съм съгласен. Доста безприсъствен е в последно време. В общи линии откакто беше станал шеф на SGC, но от сантиментална гледна точка винаги ми е приятно да го видя, като се появи.
Виж Майкъл Шенкс е друга работа. Особено, откакто Вала го смущава със сексуалните си подмятания е изключително удоволствие да се гледа човек.
Хъм, това ми напомни, че преди време (още преди да спрат сериала) имаше една новина, че всички актьори са подписали договор, че ако има 11ти сезон ще участват, но без Майкъл Шенкс . Та да видим, ще го бъде ли във филмите..
Babilon
Цитат(paco88 @ 13 Oct 2006, 08:22 AM)
То май те почнаха да си стягат джоба последните години  hmm.gif
*

Въпросът е къде се "целят" с филмите... Както казах, все по-често се появяват високо бюджетни и абсолютно кухи от към съдържание филми. Фрапиращият пример е с "Титаник" - не мисля, че е нормално от 3 часа и 17 минути филм да отделят 8 минути на трагедията (т.е. на самото потъване на Титаник), а в останалите 3 часа и 9 минути да ни занимават с мляскането на Ди Каприо... Едва ли любовният мотив е водещ в темата за Титаник... Но това не пречеше да е най-скъпият филм, правен дотогава. Това е все едно да се направи филм за концентрационните лагери, в който да се набляга на това, че лагерниците не са имали възглавници... blink.gif
Цитат(Alt_CX @ 13 Oct 2006, 12:04 PM)
Че това ли са Фърлингите? Бях останала с впечатление, че точно тия мечета са онези от Междузвезвни, тя цялата серия беше една такава много шантава и супер готина  biggrin.gif
*

Не са те, разбира се biggrin.gif Не са и от "Междузвездни войни". Серията беше пародийна. Мечетата се появиха заради едно изказване на О'Нийл, че "фърлинги" му звучало като пухкави мечета tongue.gif
stratobob
Поддържам Babilon. Филмите могат да са хубави и с не особено голям бюджет, а освен това може би ще имат за цел да завъртят сюжета към вероятен трети сериал, като по този начин ще се избяга от договорните отношения със SciFi
ivajlap
"Титаник" освен, че бе най-скъпият филм за времето си, обра и най-много Оскари!!!
Това в най-лошият случай означава, че филмовите критици на САЩ са безмозъчни идиоти, но не е много вероятно.
Според мен по-добър пример за високо бюджетен и несполучлив филм е "Воден Свят".
Babilon
Цитат(ivajlap @ 13 Oct 2006, 04:21 PM)
"Титаник" освен, че бе най-скъпият филм за времето си, обра и най-много Оскари!!!
Това в най-лошият случай означава, че филмовите критици на САЩ са безмозъчни идиоти, но не е много вероятно.
Според мен по-добър пример за високо бюджетен и несполучлив филм е "Воден Свят".
*

Академията "Оскар" е еврейска (не искам да звуча дискриминационно, не е това идеята ми)... Но филми като "Страстите Христови" и "Патриотът" (Мел Гибсън) не получиха дори номинации, а Оскари взе педерасткият филм... Идеята ми е, че ако в надписите на филма няма фамилии, завършващи на "блум", "бърг", "стейн", "ски" (не македонското, а полското biggrin.gif ) и т.н., то шансът да се добере до Оскар е почти равен на нула... dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.