Цитат(ROCKY @ 12 Oct 2006, 03:59 PM)
Цитат(Insaneboy @ 12 Oct 2006, 08:49 AM)
Първият щял да оправи историята с Орай,
а във втория щяло да има пътуване във времето, възможно е чрез него да поставят началото на трети сериал.

това подчертаното не ми харесва заради пътуването във времето...

Защо?! Нямаш ли доверие на Брад Райт ?! Сценариите на двата, може би най-важни епизода от SG-1:Children of the Gods и Атлантис: Rising са написани от него и съм сигурен, че ще измисли нещо по-специално от това, че връщането във времето може да промени хода на събитията - тази тема е използвана доста пъти,дори в SG-1 и Атлантис.
Лично аз си мисля,че това с пътуването във времето ще е само като отправна точка за по-нататъшното развитие на действието. Дори може екипа да остане "заклещен" там,където е пътувал и да му се наложи да поостане,а междувременно да му се случат дуги интересни неща, за които да се разказва в сериала.. (примерно де

)
Цитат(ROCKY @ 12 Oct 2006, 03:59 PM)
Цитат(stratobob @ 12 Oct 2006, 09:27 AM)
(актьорския състав на SG-1
все още не е подписал договор за филмите, но всички имат силно желание да продължат.)

a подписали ли са договор да участват в 3-тия сериал ?
За третия сериал в официалното комюнике Брат Райт нищо не е споменавал. Единствено в GateWorld напомнят, че преди да обявят спирането на SG-1 продуцентите са казали, че имат желание на да правят филм по Старгейт, който евентуално да постави началото на трети сериал. Та понеже сега от обявените два филма на тема Старгейт е ясно, че единия ще развие историята за Орай, като й постави и край, а за втория филм освен това, че ще има пътуване във времето нищо друого не се знае GateWorld се чудят, дали това няма да е всъщност филма, за който преди време са говорили продуцентите.
(как овъртяно го написах, просто не е истина, дано си ме разбрал)