Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Insaneboy
Цитат(Dwyane^Wade @ 14 Jul 2006, 01:11 PM)
yeahhh До сега незнаех че има тема за старгейт Снощи до 4 стоях за да изгледам последната серия на 9сезон и много се чудя от каде мога да си сваля 10сезон като излезе някав линк може лии smile.gif много са кефя на тоя филм преди 1седмица го почнах и снощи го сварших якууууу smile.gif пак за атлантис неска почвам и незнам дали е толку интересен  така ли е ??? smile.gif та така ако може някав линк от каде да си дарпам нови серии ще баде чудноооООооо0о0о smile.gif tongue.gif smile.gif smile.gif
*

Ами имаш късмет, новия сезон почва днес, което значи че първи епизод ще да е излязъл утре. Гледай Атлантидата, як е wink.gif
бтв за 1 седмица си изгледал 9 сезона? blink.gif
Dwyane^Wade
даааа
по цял ден гледах и смятам да продалжа докато не изгледам и атландида smile.gif
M-r Anderson
А ле то за 10 дни може да се изгледат и девете сезона,ама то не трябва да се става от компа.И след 10-я ден вече ще си изгубил връзка с реалния сватbiggrin.gifКogato станeш и ще гледаш страно през прозорецаhuh.gif laugh1.gif
arris
малко трудно за вярване една седмица има 168 часа SG-1 е почти 200 епизода по над 40 минути което прави около 130 часа освен ако не е ял ходил до WC и почти без да спи hmm.gif

може би около 10 дена smile.gif

а и вече не ги гледай поотделно може да ги редуваш един епизод на СГ-1 и един на СГА smile.gif така ги дават по тв а сега вече и ще са свързани повече маи в новите епизоди
Dwyane^Wade
e не буквално за 1седмица 10-12 дена ам така е думата smile.gif
Dwyane^Wade
а линк за новите серии ще дадете ли ?
Insaneboy
Цитат(Dwyane^Wade @ 14 Jul 2006, 01:39 PM)
а линк за новите серии ще дадете ли ?
*

нали ти казах, все още не са излезли, утре излиза първа серия от 10ти сезон и така всяка седмица ще излиза по една
Dwyane^Wade
аха ясно супер smile.gif
Koronis
Хич не ти завиждам, досега си ги гледал в картечен ред, сега по 1 на седмица сигурно ще откачиш като ти харесват толкова много tongue.gif
Аз поне за към месец изгледах и двата сериала и ми остана време да поотвикна малко, та сега да не издивявам с малката доза 80 мин на седмица biggrin.gif
Dwyane^Wade
xaxaax има нещо такова ама аз сам свикнал smile.gif само че дося нямах представа кои епизод от кой сезон е сваршва единия дирекно другия и не ми праише впечатление ся кат сварши така 9 сезон и чакам да вида 10 с нетарпение ьхахахаххаахаха
Insaneboy
Цитат(Dwyane^Wade @ 14 Jul 2006, 02:11 PM)
xaxaax има нещо такова ама аз сам свикнал smile.gif само че дося нямах представа кои епизод от кой сезон е сваршва единия дирекно другия и не ми праише впечатление ся кат сварши така 9 сезон и чакам да вида 10 с нетарпение ьхахахаххаахаха
*

Гледай Атлантидата да наваксаш и с нея, че и там яко мазало става tongue.gif
Dwyane^Wade
xaxa ок нп smile.gif
Azzour
въй въй утре е деня :clap:
немога да дочакам просто
иначе преводачите - стягайте се ще имате работа :lol_2: :джоукинг:
BIG_MIRO
ами то доколкото знам insaneboy основния преводач на Атлантис най-веорятно ще ги превежда по слух така че най-много ден два след като си истеглим епизода ще има и суб smile.gif
Azzour
аз и минута няма да издържа... в момента, в който се дръпнат се гледат (евентуално като излязат субтитрите - втори път biggrin.gif )
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 14 Jul 2006, 04:39 PM)
ами то доколкото знам insaneboy основния преводач на Атлантис най-веорятно ще ги превежда по слух така че най-много ден два след като си истеглим епизода ще има и суб smile.gif
*

Insaneboy съботата ще е зает, а неделята ще го боли главата вероятно wink.gif
Но понеделник-вторник само това ще прави.
BIG_MIRO
хахахах smile.gif еми приятно искарване ти желая в съботата и гледай да не те боли глава на другия ден не за друго ами просто защото и аз знам как е !
ROCKY
Абе аз Stargate SG-1 го изгледах и 9-те сезона точно за 14 дни biggrin.gif и даже като го изгледах съм го сънувал около още една седмица след това по мой сценарии... и аз даже участвах вътре в него но нещо като наблюдател или чат пат ме питат некой работи мене... е поне това си спомням от сънищата де biggrin.gif кой знае къв съм бил biggrin.gif tongue.gif та доста зле а донякъде добре ми се отрази бързото гледане на сериала :lol_2:

бтв така преди години като играeх Counter-Strike по 4-5 часа на ден след това сънувах само нея и това в продължение на месеци щото всеки ден играех sad.gif а и чат пат сънувах по спокоен сън без да ги гоним с ножа или да ме дупчат с мката biggrin.gif а пък като ме треснат с awp направо се събуждах biggrin.gif wink.gif
m00n
Цитат(Azzour @ 14 Jul 2006, 05:41 PM)
аз и минута няма да издържа... в момента, в който се дръпнат се гледат (евентуално като излязат субтитрите - втори път  biggrin.gif )
*

Просто си нямаш идея колко си прав/а biggrin.gif
BIG_MIRO
хораа знам че искушението е голямо но недейте си разваля удоволствието да го гледате с перфекни субс, може и да разберете за какво става на въпрос малко ама е по-хубаво всичко да знаете нали ?
поне аз така смятам и ще чакам суб поне 1 или 2 дена иначе повече няма да издържа smile.gif
AGENTA-003
Та да обобщим ... SG 1 Season 10 в колко чеса и Atlantis Season 3 колко чеса :-) ?? Наше време :-) де biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(AGENTA-003 @ 14 Jul 2006, 09:59 PM)
Та да обобщим ... SG 1 Season 10  в колко чеса и Atlantis Season 3 колко чеса :-) ?? Наше време :-) де  biggrin.gif
*

Ми да видим.
Там SG-1 го дават в 21 тяхно време, което прави 4 часа наше време, един час, за да свърши става 5 часа, още час-два да го енкоденат и някъде къде 7 трябва вече да е по нета.
Атлантидата я дават в 22 тяхно, което прави 5 наше, един час, за да свърши става 6 часа, час-два да го енкоденат и става някъде къде 8 по нета.
Но не знам колко ще отнеме енкоде-ването така че може и по-късно, това за ориентиране просто.
AGENTA-003
Цитат(Insaneboy @ 14 Jul 2006, 10:12 PM)
Цитат(AGENTA-003 @ 14 Jul 2006, 09:59 PM)
Та да обобщим ... SG 1 Season 10  в колко чеса и Atlantis Season 3 колко чеса :-) ?? Наше време :-) де  biggrin.gif
*

Ми да видим.
Там SG-1 го дават в 21 тяхно време, което прави 4 часа наше време, един час, за да свърши става 5 часа, още час-два да го енкоденат и някъде къде 7 трябва вече да е по нета.
Атлантидата я дават в 22 тяхно, което прави 5 наше, един час, за да свърши става 6 часа, час-два да го енкоденат и става някъде къде 8 по нета.
Но не знам колко ще отнеме енкоде-ването така че може и по-късно, това за ориентиране просто.
*

Благодаря ти ... :-) Insaneboy също така и за преводите на SG 1 :-) повече от добри :-) са
bitmetv.org там ще е 1-во :-) до 10 мин след излъчването :-) Брутално ще сийдвам :-) в sab и arenabg :-) [by BAUAR] biggrin.gif :clap:
etconev
Може да не е по темата, но другия сериал който следя и чакам е Батълстар Галактика, той кога почваше и кога го дават?
Insaneboy
Цитат(etconev @ 14 Jul 2006, 11:02 PM)
Може да не е по темата, но другия сериал който следя и чакам е Батълстар Галактика, той кога почваше и кога го дават?
*

някъде септември, всеки петък...
Koronis
Цитат(Insaneboy @ 14 Jul 2006, 11:04 PM)
някъде септември, всеки петък...
*

И да кажеш на Дидо да е на линия за превода biggrin.gif
kabalstein
Аз се басирам просто как първите епизоди също ще висят с продължение, нз за вас!
arris
те дано да са само първите а не всеки втори да е to be con.... така като се чакат по 1 на седмица ще дразни много

аз не смятах да седя до толкоз късно ама ко да правим така се получи мммм в мининова все още няма нов СГ рано е smile.gif

на въпроса кои първо ами СГ-1 първо си дават него по sci fi smile.gif

п.с. един малко по късно

Stargate SG-1 10x01 (DSRip-DIMENSION)[VTV тоя има около 30 peer
15 Jul 2006, 05:04 в момента е 5:31 (6:31 bg тиме) вече е свалян над 420 пъти яко

StarGate SG1 - Stargate Sg 1 S10E01 WS DSR XviD DIMENSION RECOiL в момента няма сиид ...
ROCKY
Аз си ги свалих от арената преди 10мин и двата сериала и сега чакам преводче cool.gif
M-r Anderson
Цитат(ROCKY @ 15 Jul 2006, 09:06 AM)
Аз си ги свалих от арената преди 10мин и двата сериала и сега чакам преводче cool.gif
*

Е аз защо не намирам'' Atlantis''-не е ли рано за него blink.gif hmm.gif
Izverga
В арената ги има и двата.И аз ги свалих и чакам превод.
M-r Anderson
Цитат(Izverga @ 15 Jul 2006, 09:09 AM)
*

Някъде другаде няма ли я Атлантида,освен в Арената biggrin.gif
BIG_MIRO
до insaneboy:
пич знам че каза че най-веорятно ще се занимаваш с преводите на сериала когато след като се напиеш и починиш ама имайки предвид че серите са вече по пощи всички тракери се чудех дали вече не си започнал да превеждаш поне малкоsmile.gif
ROCKY
Цитат(M-r Anderson @ 15 Jul 2006, 09:08 AM)
Цитат(ROCKY @ 15 Jul 2006, 09:06 AM)
*

Е аз защо не намирам'' Atlantis''-не е ли рано за него blink.gif hmm.gif
*

Пробвай така

http://www.arenabg.com/details.php?id=49853
Izverga
Цитат(M-r Anderson @ 15 Jul 2006, 09:29 AM)
Цитат(Izverga @ 15 Jul 2006, 09:09 AM)
*

Някъде другаде няма ли я Атлантида,освен в Арената biggrin.gif
*

За други не знам.Аз си дърпам от арената.
M-r Anderson
Не обърнах внимание в другите тракери,колко хора теглят в МОМЕНТА Stargate,Но само от там където го свалям аз са 1622-ма и продължават да се покачват.Ха нека сега да ми разправят-''как може да ги гледаш тея фантастики,то тях да ги гледат наи много 10-20 човека''Е да ама неsmile.gif
M-r Anderson
Хора я кажете в някои друг бг тракер,освен арена,качени ли са smile.gif
Xpu3onpa3
Толкова Старгейт за тази седмица..sad.gif
ulaza
Цитат(M-r Anderson @ 15 Jul 2006, 10:12 AM)
*

http://torrents.bol.bg/details.php?search=...NSION+&id=20252

http://torrents.bol.bg/details.php?search=...NSION+&id=20254

Айде да има доволни :59:
Azzour
сериите са задоволително яки biggrin.gif
Dwyane^Wade
o00o0 qkuuu smile.gif sq gu darpam i gleam atlantis smile.gif qkuu she navaksam ia vreme cqlu lqto e pred men smile.gif xaxaxaxaxaxa
M-r Anderson
Цитат(ulaza @ 15 Jul 2006, 12:24 PM)
Цитат(M-r Anderson @ 15 Jul 2006, 10:12 AM)
*

http://torrents.bol.bg/details.php?search=...NSION+&id=20252

http://torrents.bol.bg/details.php?search=...NSION+&id=20254

Айде да има доволни :59:
*

Мног,много, ама много благодаря biggrin.gif :clap: :flowers:
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 15 Jul 2006, 08:52 AM)
до insaneboy:
пич знам че каза че най-веорятно ще се занимаваш с преводите на сериала когато след като се напиеш и починиш ама имайки предвид че серите са вече по пощи всички тракери се чудех дали вече не си започнал да превеждаш поне малкоsmile.gif
*

МИ часът е 12:30 аз тепърва ще ги свалям tongue.gif
ulaza
Цитат(Insaneboy @ 15 Jul 2006, 11:45 AM)
МИ часът е 12:30 аз тепърва ще ги свалям  tongue.gif

Ха успал си се днеска - то и аз като теб :lol2:
Insaneboy
Атлантидата беше страхотна, SG-1 не чак толкова...
ViChiX
Атлантида по принцип мачка SG-1 biggrin.gif

Аз тепърва ще ги гледам smile.gif
Koronis
Абе тука нещо не е наред... тоя часовник не може да е верен... как ще са минали 40 мин да ми свърши Атлантидата, та аз седнах ей-сега blink.gif
M-r Anderson
Цитат(Koronis @ 15 Jul 2006, 03:59 PM)
Абе тука нещо не е наред... тоя часовник не може да е верен... как ще са минали 40 мин да ми свърши Атлантидата, та аз седнах ей-сега blink.gif
*

Абе то и на мен така ми се стори,маи нещо ни лъжат hmm.gif biggrin.gif
ivajlap
SG-Atlantis ми е по-технологичен някак си. В SG-1 започва добра история около Адрия и отношенията с Вала са интересни. Всъщност и двата епизода са "събирателни" и начина за това събиране на екипите ми допадна.
Само МакКей да не си мрънкаше така под носа.
M-r Anderson
Не са лоши серйиките smile.gif Атлантиса ми хареса повече,само ме е Яд ,ама много ме е ЯД :evil2: за Орион,очаквах нещо повече или поне да бяха го гръмнали в някоя по голяма битка,и преди това да отнесат с него 3-4 кошера :ph34r:
Жалко,или пък да бяха го изпратили да нападне Ораите в SG-1,можеби с него щаха да успеят да одраскат поне един от когабите им hmm.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.