Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
BIG_MIRO
а тия дати верни ли са че тука нещо не ми харесва5 Септември а 6 Августwink.gif
AGENTA-003
Цитат(BIG_MIRO @ 17 May 2006, 05:56 AM)
*

Грешката е моя :-) Поправено е .. да датите всичко е точно :-) :59:
Insaneboy
Цитат(AGENTA-003 @ 23 May 2006, 10:59 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 17 May 2006, 05:56 AM)
*

Грешката е моя :-) Поправено е .. да датите всичко е точно :-) :59:
*

не са много верни тея дати...
старгейт го дават първо по Sci-fi в петък
не всички дати са петъци, а последния даден епизод ще го излъчват преди другите според теб...
пък и от Sci-Fi още не са обявявали програмата за летния период
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 8 May 2006, 09:32 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 8 May 2006, 08:30 PM)
съжелявам че не се обясних правилно не ми хареса това че е 1 година , но сега като излагаш фактите така колкото и и да е жалко 1 година е малка цена smile.gif дано да има 3-ти сериал ако ти попадне някаква информация дали це знае нещо повече/като за какво ще се разправя/ казвай smile.gif, аз само съжелявам че по sci-fi качеството на SG-1 не е като Атланитса
*

ами те сега възнамеряват все още, така че не са се замисляли, но ако видя нещо веднага казвам...
е сега юли месец качеството и на двете ще е еднакво biggrin.gif
поносимо е...
*

Явно имат някоя страхотна идея, както се получи с Атлантида. По принцип като са измислили това за "потопения град" са се чудили какво да направят . Да изпратят SG-1 на това място и да продължат със същите герои или да започнат един напълно нов сериал. За щастие MGM са дали картбланш на второто.
Може сега да се получи нещо подобно . Сценаристите имат готина идея, която могат да я използват по два различни начина:
1. Тази нова идея да се въплати като нова насока в действието на един от досегашните сериали
2. Да направят нов сериал като тук това би довело до вероятното пускане на такъв след края на SG-1 примерно, макар че последното не е задължително.

Мисля, че тези вероятности още не са им узрели в главите, но определено ще надаваме по едно ухо и око в близката година-две да видим накъде ще тръгнат нещата.
Готиното в случая е това, че нашите хора (сценаристите) още не са се изчерпали . Тази "звездна врата" ще продължава да отваря нови и нови хоризонти. Дето се вика , "лошо няма" , за такива като нас - феновете.
И още нещо, въпреки че още не е ясно дали ще свършва след сезон или два SG-1 те (сценаристите) вече умуват какво ново нещо могат да направят.

p.s. То по принцип не са разровили напълно момента с пътуването във времето през Старгейт, макар , че сме гледали доста серии с ходене в миналото и бъдещето. А може пък нещо с измеренията да са намислили .... знам ли
martineliazz
аз съм навит да направят СГ-та поне колкото са стар треците clapping.gif rock.gif :lol2: :clap:
Insaneboy
То с тоя сюжет могат да се измислят какви ли не истории, по форумите хората какви истории измислят, а има и един сайт който е почнал да прави фенски сценарии на техен си измислен сериал - Stargate Horizon.
Хубавото е, че четох, че са си взели нов сценарист, бил някакъв по-млад така и имал страхотни идеи и се надявали да излезе нещо от него biggrin.gif
BIG_MIRO
аз пък не ща да са колкото стар треците защото само ще развалят хубавата поредица ще стане някоя боза по хубавао да са си 2 или 3 сериала отделни и понякога в някоя серия да ги обединят ама да не оливат....... то както е тръгнало СГ-1 ще има и 11 сезон а Атлантида
може да отиде и той 5-6 сезона така че по повече сезони и по малко сериали съм аз
Insaneboy
Хайде на
http://video.scifi.com/player.html?dlid=3369
засега е нищо, но ще го развиват, но засега има един епизод на BSG и доста изтрити сцени от SG-1.
Ще има пълни епиозди от някои сериали, пълни филми на Sci-Fi.
Koronis
Йее, точно изгледах 2х20 епизод на SG: Atlantis
За самия сериал - :clap:
За субтитрите - clapping.gif
Не знам какво да добавя smile.gif . Просто е супер по всички параграфи, точно какъвто тип харесвам. Допада ми в пъти повече от старото SG-1.
Само не можах да разбера кое беше това божество, което пръкна идеята следващият епизод да почне баш по време на кандидатстудентските ми изпити (14 юли е първият) mad.gif
Намеса свиша huh.gif
Само Галактиката ми допада повече... предполагам, че съм по по идеята Земята да не е пряко замесена, а да бъде наблегнато повече за действието в открития космос, а не просто гламаво обикаляне на разни планети, което просто изчерпа търпението ми в началото на 8-ми сезон на SG-1, който вече 2 седмици не мога да се накарам да погледна отново (но през това време Atlantis чудесно задоволяваше филмовите ми претенции rock.gif )
sora
Цитат(Koronis @ 26 May 2006, 10:33 PM)
Йее, точно изгледах 2х20 епизод на SG: Atlantis
За самия сериал -  :clap:
За субтитрите -  clapping.gif
Не знам какво да добавя smile.gif . Просто е супер по всички параграфи, точно какъвто тип харесвам. Допада ми в пъти повече от старото SG-1.
Само не можах да разбера кое беше това божество, което пръкна идеята следващият епизод да почне баш по време на кандидатстудентските ми изпити (14 юли е първият)  mad.gif
Намеса свиша huh.gif
Само Галактиката ми допада повече... предполагам, че съм по по идеята Земята да не е пряко замесена, а да бъде наблегнато повече за действието в открития космос, а не просто гламаво обикаляне на разни планети, което просто изчерпа търпението ми в началото на 8-ми сезон на SG-1, който вече 2 седмици не мога да се накарам да погледна отново (но през това време Atlantis чудесно задоволяваше филмовите ми претенции rock.gif )
*

то не 4е в Атлантис не обикалят от планета на планета dry.gif
на мен СГ-1 ми хареса пове4е smile.gif
Babilon
Цитат(Koronis @ 26 May 2006, 11:33 PM)
*

Идеята на Stargate SG-1 съвсем не е във фантастиката. Това е един много интересен ракурс - дават насока за научно(доколкото е съвместимо със Sci Fi жанра) обяснение на древните религии на Великите цивилизации - Египтяни, Шумери, Маи, Вавилонци, Древните гърци и т.н. Набляга се на факта на неземното развитие на цивилизациите. Затова е нормално да има посещения на други планети - във всяка една от тях има артефакти, доказващи развитието на земните цивилизации с извънземна намеса. Обикалянето съвсем не е "гламаво" wink.gif
icobgr
Привет на всички. Днеска гледах филма "Старгейт" и малко въпроси ми изникнаха. Във филма Ра разправя че той бил създал цивилизацията на Земята, а в сериала уж Древните. Също така образа на извънземното което е Ра някакси не се връзва със змиите. Та това е. Ако някои може да поразясни тези несъвпадения?
Insaneboy
Цитат(icobgr @ 28 May 2006, 10:35 PM)
Привет на всички. Днеска гледах филма "Старгейт" и малко въпроси ми изникнаха. Във филма Ра разправя че той бил създал цивилизацията на Земята, а в сериала уж Древните. Също така образа на извънземното което е Ра някакси не се връзва със змиите. Та това е. Ако някои може да поразясни тези несъвпадения?
*

Ра е създал цивилизацията, Древните са създали самите хора, има разлика...
В какъв смисъл не се връзва?
icobgr
Във филма извънземния не е змия а ми човекоподобен. Което пък провокира въпроса как е взел човешкото тяло?
stratobob
Цитат(icobgr @ 28 May 2006, 11:35 PM)
*

Ра е гуа`улд.Тия същества са безскруполни и арогантни. Те се представят като божества пред хората и естествено едно божество , за да е такова трябва да твърди , че то е създало поклонниците си. Ама това далеч не е необходимо да е истина.
Апропо , древните не са създали хората, а хората са произлезли от тях cool.gif
Доколкото до разминаването с образа на "змиите" - ами филма е от 1994-та година. Тогава компютърната графика не беше навлязла толкова сериозно колкото сега. Доколкото се сещам , някъде до към средата на втори сезон на сериала гуа`улдите си баха все така изглеждащи , както във филма -
icobgr
Цитат(stratobob @ 29 May 2006, 09:18 AM)
Доколкото до разминаването с образа на "змиите" - ами филма е от 1994-та година. Тогава компютърната графика не беше навлязла толкова сериозно колкото сега. Доколкото се сещам , някъде до към средата на втори сезон на сериала гуа`улдите си баха все така изглеждащи , както във филма -
*

Не си прав. Още във втората серия Ковалски умря защото му се завря една змия в главата. Т.е убиха го де. Така че това твое твърдение отпада.
M-r Anderson
*

Mи какво да ти кажа,те от MGM като са правели филма STARGATE от къде да знаят,че ще се снимат още 10 сезона по същия сюжет,пък като са почнали със сериала им е било трудно да навират такова голиямо извънземно в човеците :chair: то тогава щеше да се превърне в някъв Horror и се губеше смисъла на сериала rolleyes.gif Пък и кво ти пука тои и Кърт Ръсел играеше в филма ама сега го няма нали smile.gif
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 29 May 2006, 04:36 PM)
*

Mи какво да ти кажа,те от MGM като са правели филма STARGATE от къде да знаят,че ще се снимат още 10 сезона по същия сюжет,пък като са почнали със сериала им е било трудно да навират такова голиямо извънземно в човеците :chair: то тогава щеше да се превърне в някъв Horror и се губеше смисъла на сериала rolleyes.gif Пък и кво ти пука тои и Кърт Ръсел играеше в филма ама сега го няма нали smile.gif
*

Епа мене РДА по-ме кефи от Кърт Ръсел tongue.gif
и Майкъл Шанкс повече от ония който не му знам името.
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 29 May 2006, 05:55 PM)
*

*

*

Разбирасе,че РДА и Майкъл Шанкс са по добре от Кърт Ръсел и онзи дето и аз не му знам името.Просто сме свикнали с тях hmm.gif ммм да маи-маи
sora
Цитат(M-r Anderson @ 29 May 2006, 05:17 PM)
Цитат(Insaneboy @ 29 May 2006, 05:55 PM)
*

*

*

Разбирасе,че РДА и Майкъл Шанкс са по добре от Кърт Ръсел и онзи дето и аз не му знам името.Просто сме свикнали с тях hmm.gif ммм да маи-маи
*

onq deto i az ne go haresvam se kazva Джеймс Спеидар tongue.gif
и доколкото разбрах 6те има Stargate 2 :clap:
M-r Anderson
и доколкото разбрах 6те има Stargate 2 :clap:
*

[/quote]

Чакаи ,чакаи малко в какъв смисъл Stargate 2 ,oтделно от сериала ли?Нещо не се връзва hmm.gif и то хич
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 29 May 2006, 07:45 PM)
Цитат

и доколкото разбрах 6те има Stargate 2  :clap:
*

Чакаи ,чакаи малко в какъв смисъл Stargate 2 ,oтделно от сериала ли?Нещо не се връзва hmm.gif и то хич
*

прочети назад в темата, писал съм по този въпрос
новия сериал ще почне оттам откъде свършва новия филм
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 29 May 2006, 08:49 PM)
Цитат(M-r Anderson @ 29 May 2006, 07:45 PM)
Цитат

и доколкото разбрах 6те има Stargate 2  :clap:
*

*

прочети назад в темата, писал съм по този въпрос
новия сериал ще почне оттам откъде свършва новия филм
*

AAAAAAAAAAA Страхотно clapping.gif
BIG_MIRO
oxoxo i butilka rom za towa!!!! dano da e v blizko b1de6te
Babilon
Цитат(BIG_MIRO @ 29 May 2006, 09:01 PM)
oxoxo i butilka rom za towa!!!! dano da e v blizko b1de6te
*

Едно е сигурно - няма да останем без Старгейти tongue.gif
electric
абе хора видяхте ли това на глевната страница на http://www.scifi.com/
(старгате атлантида) ДНЕС
electric
пу.. аз се обарках маи то това е некъв mermorial day marathon !
sorka
Koronis
Днес - 05/06/06, доизгледах последният епизод на SG-1, а с Атлантида свърших много по-рано smile.gif
Не помня кога почнах, нито кога минаха всички тези сезони, но вече започвам да изпитвам лека носталгия... вече няма какво да гледам, освен инцидентно някое филмче за по час-час и половина sad.gif
Пишете още един новопостъпил в клуба, страхотни сериалчета и страхотен превод smile.gif
А пък за тия приятелчета Орай могат да впрегнат асгардите с повече от един кораб, да извикат още джафа, да потърсят други населяващи нашата галактика (примерно Ашенската федерация, конфедерация или какъвто дявол беше там, които са се доказали като страхотни вирусолози, макар че са врагове, все пак и те са заинтересовани да ги няма нахлуване на малоумни религиозни фанатици), та могат да се обърнат дори и към призраците за помощ (те така и така си идват насам) - и ония нямат файда храната им да попадне под влиянието на псевдобогове, а и вероятно могат да помогнат с ужасно много кораби (с такова впечатление останах от атлантидата). Има и разните му там нокси (ако си размърдат задниците), фърлинги (да вземат да се появят най-сетне в някоя серия няма да е зле) и прочие извънземни, ако всички се обединят, Орайите ще се чудят в коя миша дупка да се заврат (особено ако им намерят галактиката, тогаз трябва да се заплашат, че с по 2 атомни на всяка планета и ще останат без последователи и оттам - без сила, то нашия народ няма да го направи (може би), но ония пръдльовци няма отде да знаят това). Пръдльовци - понеже мразя всеки религиозен психопат, който натрапва вярванията си на другите - инак нямам нищо против която и да е вяра, но тия мормони по улиците ме дразнят - а тук става въпрос за междугалактически мормони - още по-зле. Поне тия междугалактически мормони да ни бяха донесли някоя космическа вафла мура от по 1 кг за 20 ст, но и за туй се скръндзят - само празни приказки предлагат :lol_2:
BIG_MIRO
1. добре дошъл в клуба !!!!
2. прав си че трябва да се появят повече заюзници за да се справим с Орай но фърлинг колкото и да е жалко сигорно няма да има аз вече с трепет чакам юли месц и запълвам нощите / от 7 до 10/ с няле филмче а пък по нататък с друго smile.gif
3. ще останеш още по0възхитен от новите епизоди на СГ-1 и Атлантис , повярвай мИ !!!! бях чел малко за следаващия сезон в един саит smile.gif
etconev
Дааа, и аз съм така зарибен по сериалите. От както изгледах Старгейт и Атлантида, т.е през януари ги свърших на един дъх, не съм погледнал игрален филм. Свалям само сериали и изгледах какво ли не, то не беше Вавилон 5, Фарскейп, Стар Трек Ентърпрайс, Инвазия, 4400, Тресхолд. Сега гледам за да си запълня времето Стар Трек Дийп Спей 9 и Вояджъри с нетърпение чакам завръщането на Стар Тейт и Галактиката.
Като се замисля малко... май се вманиячих. rock.gif w00t.gif
BIG_MIRO
бе много май си се вманиячил smile.gif
ROCKY
Абе аз мисля че само с призраците трябва да се договорят (понеже тея Ораи все пак са си древни само че са некви отшелници и мисля че няма да им е проблем biggrin.gif) и ако се договрят.. там да им дадат некви 1000 човечеца абе цела недоразвита планетка ако имат за да се нахранят малко... tongue.gif та да ги изтрепат тия смешни фанатици :lol_2:
viharcho
Цитат(electric @ 29 May 2006, 10:59 PM)
абе хора видяхте ли това на глевната страница на http://www.scifi.com/
(старгате атлантида) ДНЕС
*

Цитат(electric @ 29 May 2006, 11:03 PM)
пу.. аз се обарках маи то това е некъв mermorial day marathon !
sorka
*

не всявай паника :lol_2:
Demigod
Цитат(ROCKY @ 6 Jun 2006, 12:05 AM)
Абе аз мисля че само с призраците трябва да се договорят (понеже тея Ораи все пак са си древни само че са некви отшелници и мисля че няма да им е проблем biggrin.gif) и ако се договрят.. там да им дадат некви 1000 човечеца абе цела недоразвита планетка ако имат за да се нахранят малко...  tongue.gif  та да ги изтрепат тия смешни фанатици  :lol_2:
*

Ако наще кажат координатите на Орай на Призраците не е нужно нищо да им даваме или да се сключва съюз все пак главната цел на Призраците е храната и ако знаят колко народ има там ще ни благодарят даже smile.gif Пък като се понахранят малко Орай ще увяхнат smile.gif Ама не вярвам така да се развие сериала понеже нали нашите се правят на много благородни та как ще оставят Призраците да изядат толкова народ wink.gif
BIG_MIRO
кви ти призраци кви ти джафа само Първа горда българска армия ще ги смачкаааааааааааа !!!! laugh1.gif laugh1.gif tongue.gif
Babilon
Ноксите доста се изгубиха... Помнете ми думите, че ще имат съществена роля по-натам в сериалът wink.gif
BIG_MIRO
абе дано, че ми се ще да ги видя най накрая
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 6 Jun 2006, 11:31 PM)
Ноксите доста се изгубиха... Помнете ми думите, че ще имат съществена роля по-натам в сериалът  wink.gif
*

Нещо не ми се вярва да ти кажа wink.gif

btw сезон 10 епизод 13 ще ни докара един невероятен шок и ужас...
Koronis
То само да стигнем до него, пък да докарва каквото си иска... smile.gif
etconev
[Нещо не ми се вярва да ти кажа wink.gif

btw сезон 10 епизод 13 ще ни докара един невероятен шок и ужас...
*

[/quote]

е издай малко какъв ще е, не се скръндзай :59:
Insaneboy
СПОЙЛЕР

Даниел го правят Приор.
BIG_MIRO
аааааааааааааааааааааа
Koronis
Той всякакъв е бил вече, но ми е интересно пък защо им е на Орай да го правят такъв... е, как да е, не се изненадвам толкова много... Тийлк да беше или Саманта, или дори Мичъл - виж, тогава да, но то каквото се случва, ще се случи на Дан rolleyes.gif
ROCKY
Цитат(Babilon @ 7 Jun 2006, 12:31 AM)
Ноксите доста се изгубиха... Помнете ми думите, че ще имат съществена роля по-натам в сериалът  wink.gif
*

За тях нз дали ще се появят но да се надяваме... а пък аз мисля че Толандците (майче така се казваха) ще се появат и ще са доста отмъстителни макар и да са 50-тина души пък може и да се клонират... biggrin.gif

бтв сега се сетих като започна сериала и като минаваха през старгейта всички които минаваха им беше доста студено и даже имаше малко лед по тях, а сега вече такива екстри нема по тях... е това е тъпо според мен по-добре да не го бяха показвали това в началото... blink.gif
M-r Anderson
Цитат(ROCKY @ 8 Jun 2006, 03:06 PM)
Цитат(Babilon @ 7 Jun 2006, 12:31 AM)
*

бтв сега се сетих като започна сериала и като минаваха през старгейта всички които минаваха им беше доста студено и даже имаше малко лед по тях, а сега вече такива екстри нема по тях... е това е тъпо според мен по-добре да не го бяха показвали това в началото... blink.gif
*

Е нали Сам го оправи това с замръзването.Просто кординатите им бяха малко не точни.Още като отидоха да взимат Даниел в Първи сезо,първа серия.Гледаи го. smile.gif
M-r Anderson
[COLOR=red][SIZE=7][B] СПОЙЛЕР

Ето го и Даниел:FLESH AND BLOOD-Серията в която Ori завладяват Чулак.
ivajlap
Хе-хе, Даниел пак е глътнал бастуна.
BIG_MIRO
offfffffffff koga 6te po4va smile.gif ne izd1rjam ve4e
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 9 Jun 2006, 06:28 PM)
offfffffffff koga 6te po4va smile.gif ne izd1rjam ve4e
*

14ти юли tongue.gif
или месец и 5 дни...
BIG_MIRO
да знам аз, ана просто си викам ей тъй че да има....wink.gif
в прочем няма ли веорятност да го пуснат по рано по някоя друга ТВ
smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.