Цитат(Insaneboy @ 8 May 2006, 09:32 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 8 May 2006, 08:30 PM)
съжелявам че не се обясних правилно не ми хареса това че е 1 година , но сега като излагаш фактите така колкото и и да е жалко 1 година е малка цена

дано да има 3-ти сериал ако ти попадне някаква информация дали це знае нещо повече/като за какво ще се разправя/ казвай

, аз само съжелявам че по sci-fi качеството на SG-1 не е като Атланитса
ами те сега възнамеряват все още, така че не са се замисляли, но ако видя нещо веднага казвам...
е сега юли месец качеството и на двете ще е еднакво

поносимо е...
Явно имат някоя страхотна идея, както се получи с Атлантида. По принцип като са измислили това за "потопения град" са се чудили какво да направят . Да изпратят SG-1 на това място и да продължат със същите герои или да започнат един напълно нов сериал. За щастие MGM са дали картбланш на второто.
Може сега да се получи нещо подобно . Сценаристите имат готина идея, която могат да я използват по два различни начина:
1. Тази нова идея да се въплати като нова насока в действието на един от досегашните сериали
2. Да направят нов сериал като тук това би довело до вероятното пускане на такъв след края на SG-1 примерно, макар че последното не е задължително.
Мисля, че тези вероятности още не са им узрели в главите, но определено ще надаваме по едно ухо и око в близката година-две да видим накъде ще тръгнат нещата.
Готиното в случая е това, че нашите хора (сценаристите) още не са се изчерпали . Тази "звездна врата" ще продължава да отваря нови и нови хоризонти. Дето се вика , "лошо няма" , за такива като нас - феновете.
И още нещо, въпреки че още не е ясно дали ще свършва след сезон или два SG-1 те (сценаристите) вече умуват какво ново нещо могат да направят.
p.s. То по принцип не са разровили напълно момента с пътуването във времето през Старгейт, макар , че сме гледали доста серии с ходене в миналото и бъдещето. А може пък нещо с измеренията да са намислили .... знам ли