Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
paco88
Цитат(tss04 @ 24 Sep 2006, 11:13 AM)
Всичко се оправи с K-Lite Mega Codec Pack 1.51 All Codecs  smile.gif
*

Да ти се развали компа ако не почерпиш ся хахаххаха
как кълна tongue.gif :59:
tss04
Я се засрами! tongue.gif Обаче сега аз ще те подразня - имам да гледам деветите и десетите епизоди на Атлантис и SG-1 и тепърва ще им се наслаждавам, докато ти вече си ги гледал tongue.gif Виждаш ли предимството да не ти вървят за даден период от време и после всичко да се оправи biggrin.gif
sadjoker
СПОЙЛЕР

НЕ ЧЕТИ АКО НЕ ОБИЧАШ СПОЙЛЕРИ

---------------

Изглежда феновете на Асгардите ще бъдат доволни от епизодите на Атлантис: Асгардите ще направят (в бъдещите епизоди) сателит/и, които могат да "отнасят" цели планети населени с Репликатори. Не мога да разбера само ... дали планетата си отива на кино или само Репликаторчетата. Тая новина идва в доста напрегнат момент, когато Репликаторите си правят флотилия за атака над Атлантис. Развръзката предполагам, че ще е в началото на 4-ти сезон.

ПС. Дано да не е споменато това в предишните страници, но нямах възможност да прочета всичко sad.gif
Insaneboy
Цитат(sadjoker @ 24 Sep 2006, 01:06 PM)
СПОЙЛЕР

НЕ ЧЕТИ АКО НЕ ОБИЧАШ СПОЙЛЕРИ

---------------

Изглежда феновете на Асгардите ще бъдат доволни от епизодите на Атлантис: Асгардите ще направят (в бъдещите епизоди) сателит/и, които могат да "отнасят" цели планети населени с Репликатори. Не мога да разбера само ... дали планетата си отива на кино или само Репликаторчетата. Тая новина идва в доста напрегнат момент, когато Репликаторите си правят флотилия за атака над Атлантис. Развръзката предполагам, че ще е в началото на 4-ти сезон.

ПС. Дано да не е споменато това в предишните страници, но нямах възможност да прочета всичко  sad.gif
*

Не си прочел правилно, всъщност такива оръжия вече видяхме в SG-1, там пише, че водени от опита на Асгардите в строенето на такива оръжия Земята ще се опита да направи такова, което да отнесе репликаторите и така ние да вземем флотилията им от кораби, която не е известно дали ще отива към Атлантида или към Земята. Отиват си само Репликаторите, планетата седи wink.gif
tss04
Не знам как ще издържим дори до ноември толкова запленяващ сериал не е имало и надали ще има....Ще чакаме - какво друго ни остава......
BIG_MIRO
остава ни да отидем до САЩ и да откъпим правата на серите до края на сезона и а си гледам само ние, ади аз давам 50 ст. laugh1.gif biggrin.gif
M-r Anderson
Цитат(BIG_MIRO @ 24 Sep 2006, 04:14 PM)
остава ни да отидем до САЩ и да откъпим правата на серите до края на сезона и а си гледам само ние, ади аз давам 50 ст. laugh1.gif  biggrin.gif
*

Не се стискаи tongue.gif с 50 ст. едно кафе не можеш да пиеш biggrin.gif tongue.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 24 Sep 2006, 03:14 PM)
остава ни да отидем до САЩ и да откъпим правата на серите до края на сезона и а си гледам само ние, ади аз давам 50 ст. laugh1.gif  biggrin.gif
*

от мен 32 ст rolleyes.gif
аз предлагам да отидем в MGM и да откраднем другите серии tongue.gif
а на излизане ще намерим изпълнителните директори и ще ги пребием за това че спират SG-1
tss04
Ще ги пребием задължително, а може и да откраднем Старгейта им, току виж се оказал истински tongue.gif
breaker4eto
Да сериалчето си е яко и се надявам наистина да не го спрат, няма серия която да не съм гледал smile.gif
BIG_MIRO
въпрос: епизода дето ще видим новия кораб "Аполо" в Атлантис ли е или в СГ-1, защото н апървата страница на Атлантис няма даден епизод с онова име с "б" дето почваше smile.gif?
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 24 Sep 2006, 05:30 PM)
въпрос: епизода дето ще видим новия кораб "Аполо" в Атлантис ли е или  в СГ-1, защото н апървата страница на Атлантис няма даден епизод с онова име с "б" дето почваше smile.gif?
*

Атлантида, епизода е последния, казва се First Strike, не съм едитвал първата страница просто.
sadjoker
Цитат(Insaneboy @ 24 Sep 2006, 02:28 PM)
Не си прочел правилно, всъщност такива оръжия вече видяхме в SG-1, там пише, че водени от опита на Асгардите в строенето на такива оръжия Земята ще се опита да направи такова, което да отнесе репликаторите и така ние да вземем флотилията им от кораби, която не е известно дали ще отива към Атлантида или към Земята. Отиват си само Репликаторите, планетата седи wink.gif
*

Мдаа, прав си ... имам спомен за такъв Асгардски сателит в СГ-1. Но останах с впечатлението, че ще има някой нов прототип, а не че Зона 51 се опитват да направят копие на тоя същия сателит по подобие на Асгардския от СГ1. Честно казано бих се зарадвал на някое ново Асгардско произведение, макар и само подведен от вероятността да видя Тор отново smile.gif Много ме кефи туй "човече" biggrin.gif
Alt_CX
Цитат(Insaneboy @ 24 Sep 2006, 04:25 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 24 Sep 2006, 03:14 PM)
*

от мен 32 ст rolleyes.gif
аз предлагам да отидем в MGM и да откраднем другите серии tongue.gif
а на излизане ще намерим изпълнителните директори и ще ги пребием за това че спират SG-1
*

Е, ти пък. Ще ги пребием не защото го спират, а за да го продължат. А иначе вие нещо сте много стиснати, аз давам цял един лев tongue.gif
m00n
Цитат(breaker4eto @ 24 Sep 2006, 05:37 PM)
Да сериалчето си е яко и се надявам наистина да не го спрат, няма серия която да не съм гледал smile.gif
*

Е ти няма серия, която да не си гледал..и аз Така.."Няма серия, която да не съм гледал и на двата сериала по 3-и пъти поне" wink.gif
ada
Цитат(m00n @ 24 Sep 2006, 07:58 PM)
*

Е ти няма серия, която да не си гледал..и аз Така.."Няма серия, която да не съм гледал и на двата сериала по 3-и пъти поне" wink.gif
*

дам и аз сам така, ма ше го спрат шото нали се сещате колко сме си платили че да го гледаме smile.gif... нема безплатен обед smile.gif

и в тоя ред на мисли да си измрънкам за субс smile.gif, вие се сещате какво smile.gif.
paco88
Вий сте големи скръндзи-аз давам 5 лева(ама от старите хахаххаха)
ако ще крадем нещо нека е Одисей не за друго ми щото ми писна с рейса да ходя на даскало tongue.gif
stanko1
SCI FI Channel confirmed that it will not renew its record-breaking original series Stargate SG-1 for another season, but will pick up its spinoff series Stargate Atlantis for a fourth year. SG-1 aired its 200th episode on Aug. 18, and the SF series is the longest-running SF show on American television.

Май му дойде времето sad.gif
Insaneboy
*

*

Аз ги гледам по четири (на Атлантида де)
Веднъж гледам серията така, после докато я превеждам, после преглед за грешки и после още веднъж за кеф w00t.gif
Meto
Цитат(Insaneboy @ 24 Sep 2006, 11:09 PM)
*

*

Аз ги гледам по четири (на Атлантида де)
Веднъж гледам серията така, после докато я превеждам, после преглед за грешки и после още веднъж за кеф w00t.gif
*

пък аз само по два пъти ги гледам sad.gif - веднъж без превод, а после с превода на Insaneboy rock.gif
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 23 Sep 2006, 10:43 PM)
Не, трябваше да напиша аз 20ти ноември, ама къде ми е главата...
Ако канадската телевизия не правят почивка на 27ми ноември ще има нов епизод на Атлантида.
Ако англичаните не правят почивка някъде януари-февруари ще има нов епизод на SG-1.

В америка новите епизоди чак март месец.
Цялата тая работа от една страна е на аванта, защото The Movie Network и Sky (канадската и английската) са HDTV телевизии (TMN е, за Sky не съм 100%), което значи че качеството ще е по-добре, защото Sci-Fi не е HDTV.
*

Малко уточнение. Атлантида Сезон 3 , епизод 11 ще се излъчи на 23ти октомври, а 12ти на 30 октомври . Доста по-скоро отколкото 27ми ноември rock.gif
BIG_MIRO
ДАНО ДА СИ ПРАВ ЧОВЕК НА 100% rock.gif rock.gif rock.gif
miro
Не че ми е приятно, но не е прав.

Episode Next Showing
Stargate: Atlantis 3: Ep. 3 September 25 - 8:00 pm
Stargate: Atlantis 3: Ep. 4 October 2 - 8:00 pm
Stargate: Atlantis 3: Ep. 5 October 9 - 8:00 pm
Stargate: Atlantis 3: Ep. 6 October 16 - 8:00 pm
Stargate: Atlantis 3: Ep. 7 October 23 - 8:00 pm
Stargate: Atlantis 3: Ep. 8 October 30 - 8:00 pm

Справка тук
dankk
Ама вие,тези стотинки за една серия ли ги давате?Или сезон?
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 25 Sep 2006, 10:39 AM)
Ако канадската телевизия не правят почивка на 27ми ноември ще има нов епизод на Атлантида.
Ако англичаните не правят почивка някъде януари-февруари ще има нов епизод на SG-1.

Цялата тая работа от една страна е на аванта, защото The Movie Network и Sky (канадската и английската) са HDTV телевизии (TMN е, за Sky не съм 100%), което значи че качеството ще е по-добре, защото Sci-Fi не е HDTV.
*

Малко уточнение. Атлантида Сезон 3 , епизод 11 ще се излъчи на 23ти октомври, а 12ти на 30 октомври . Доста по-скоро отколкото 27ми ноември rock.gif

*

Не знам откъде го измисли това, но бъркаш - http://themovienetwork.ca/stargateatlantis/schedule.php
на 30ти октомври ще дадат осми епизод, което поставя 11ти на 20ти ноември, при положение, че продължат да го излъчват.
paco88
Хора имам проблем-не мога да отворя темата за атлантис нито тези сайтове които сте дали за справка нищо което е за атлантис.Дори като го търсех да го тегля като напиша сърч и ми се затваря браузъра sad.gif същото става и тука с тея сайтове за атлантис-затваря ми се моментално браузъра като кликна на тях
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif hmm.gif
Babilon
Цитат(paco88 @ 25 Sep 2006, 07:21 PM)
Хора имам проблем-не мога да отворя темата за атлантис нито тези сайтове които сте дали за справка нищо което е за атлантис.Дори като го търсех да го тегля като напиша сърч и ми се затваря браузъра  sad.gif  същото става и тука с тея сайтове за атлантис-затваря ми се моментално браузъра като кликна на тях
sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  hmm.gif
*

А имаш ли достъп до външни сайтове (външен нет)? rolleyes.gif Защото аз току що отворих без проблем сайта в подкрепа на SG-1. Кликни въру иконката на подписа ми и виж дали ще ти се отвори страница...
Insaneboy
Който иска да благодари на преводачите, чрез черпене, вместо да ги черпи, да си купи един епизод на SG-1 oт iTunes за цената от 1.99$
Така ще помогнете на любимия сериал, вероятно няма да можете да гледате епизода, който сте свалили, но важното е да дадете парите :lol2:
stonybg
относно дискусията за това кога са следщите епизоди на Stargate SG-1 Stargate - Atlantis имам добра и лосха новина
Първо лошата новина: Започнато е закриване на Stargate SG-1 sad.gif sad.gif sad.gif (мноооого лошо)
Второ Добрата новина Stargate - Atlantis е продължен за още четири сезона

това е за сега които иска може да прочете тука повече по темата:
------>CLICK<-------
всеки които иска може да се включи в подписките ( Petition To Save SG-1 )
на този линк
stonybg
Етови и офицялното интервю
---------->CLIK<-----------

личен коментар: Подяволите закакъв им е да спират нещо уникално!!!!!!!!!
stratobob
Цитат(stonybg @ 26 Sep 2006, 08:48 AM)
относно дискусията за това кога са следщите епизоди на Stargate SG-1 Stargate - Atlantis имам добра и лосха новина
Първо лошата новина: Започнато е закриване на Stargate SG-1  sad.gif sad.gif sad.gif (мноооого лошо)
Второ Добрата новина Stargate - Atlantis е продължен за още четири сезона

това е за сега които иска може да прочете тука повече по темата:
------>CLICK<-------
всеки които иска може да се включи в подписките ( Petition To Save SG-1 )
на този линк
*

"Новините" ти са от преди месец. 10тина страници назад в темата ще откриеш дискутирането по тях.
Със здраве.
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 25 Sep 2006, 02:34 PM)
Цитат(stratobob @ 25 Sep 2006, 10:39 AM)

*

*

Не знам откъде го измисли това, но бъркаш - http://themovienetwork.ca/stargateatlantis/schedule.php
на 30ти октомври ще дадат осми епизод, което поставя 11ти на 20ти ноември, при положение, че продължат да го излъчват.
*

Източника е: TheMovieCentral Canada

Ето и инфото:

Stargate Atlantis Eps. #50
2000
Duration: 00:44 PG
Oct 23 10:00 pm MT Premiere
Oct 24 12:00 Midnight MT Premiere
Oct 24 4:00 am MT
Oct 25 8:00 pm MT
Oct 28 10:00 am MT

Stargate Atlantis Eps. #51
2000
Duration: 00:44 PG
Oct 30 10:00 pm MT Premiere
Oct 31 12:00 Midnight MT Premiere
Oct 31 4:00 am MT

Вярно малко съм сбъркал в сметките, понеже епизод #50 би трябвало да е всъщност "Завръщането - част 1" понеже два сезона по 20 серии правят 40 серии , плюс 10те от трети сезон става точно 50. Значи епизод 51 всъщност е 3x11 "Завръщането - част 2" , а от инфото се вижда че той ще бъде излъчен на 30 октомври. Естествено ако не греша и ако този който е въвеждал програмата в информацията в страницата на Movie Central е коректна.
stonybg
извиниаваи ама само в дикуси сам чел а там не сум го видиал
Insaneboy
Цитат(stonybg @ 26 Sep 2006, 08:26 AM)
извиниаваи ама само в дикуси сам чел а там не сум го видиал
*

десетина страници назад и Атлантида не е продължена с още четири сезона, а ще продължи с четвърти сезон, има разлика wink.gif
BIG_MIRO
абе хора сега последно 30 Октомври ил и2о Ноември smile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 26 Sep 2006, 10:01 AM)
абе хора сега последно 30 Октомври ил и2о Ноември smile.gif
*

На едното пише 30ти на другото пише 20ти, кажи ми да ти кажа smile.gif
Да се надяваме 30ти rolleyes.gif
BIG_MIRO
много си прав!!!! нямам търпене да догледа тоя сезон!
п.п жалко за сг-1 ам съм сигурен че ще ги внедрят набързо или в Атлантис или някох нов сериал от темата smile.gif
paco88
Цитат(Babilon @ 25 Sep 2006, 06:37 PM)
Цитат(paco88 @ 25 Sep 2006, 07:21 PM)
Хора имам проблем-не мога да отворя темата за атлантис нито тези сайтове които сте дали за справка нищо което е за атлантис.Дори като го търсех да го тегля като напиша сърч и ми се затваря браузъра  sad.gif  същото става и тука с тея сайтове за атлантис-затваря ми се моментално браузъра като кликна на тях
sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  hmm.gif
*

А имаш ли достъп до външни сайтове (външен нет)? rolleyes.gif Защото аз току що отворих без проблем сайта в подкрепа на SG-1. Кликни въру иконката на подписа ми и виж дали ще ти се отвори страница...
*

Отвори я тази петиция.Не ми отваря само неща за Атлантис-даже като го напиша в търсачката на линкоса да го тегля и моментално ми затваря браузъра
sad.gif sad.gif
п.с.
само за Атлантис ми прави тоя номер всичко друго е наред sad.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 25 Sep 2006, 10:27 PM)

Тц, не става само така... rolleyes.gif Имаше и обещания за някаква руса, от която аз не се отказвам :lol2:
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 26 Sep 2006, 11:36 AM)
п.п жалко за сг-1 ам съм сигурен че ще ги внедрят набързо или в Атлантис или някох нов сериал от темата smile.gif
*

Аз пък искренно се надявам да не местят който и да е от героите от SG-1 в Атлантидата защото това неминуемо ще доведе до отпадането на някой от сегашните персонажи на Атлантида. Искренно се надявам да направят нов отделен сериал по темата. През почивните дни доколкото чувам на страницата на SciFi е имало анкета със заглавие "каква искате да бъде следващата инкарнация на темата Старгейт". Дано SciFi да не са го сложили това безцелно ами да се замислят дали да не пуснат нещо ново стъпило на идеята за Старгейт.
За съжаление мина вече повече от месец след като сценаристите обявиха, че до седмица ще има официална информация дали възнамеряват да правят нещо и какво ще е то, но уви - още няма подобно нещо.
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 26 Sep 2006, 03:56 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 26 Sep 2006, 11:36 AM)
*

Аз пък искренно се надявам да не местят който и да е от героите от SG-1 в Атлантидата защото това неминуемо ще доведе до отпадането на някой от сегашните персонажи на Атлантида. Искренно се надявам да направят нов отделен сериал по темата. През почивните дни доколкото чувам на страницата на SciFi е имало анкета със заглавие "каква искате да бъде следващата инкарнация на темата Старгейт". Дано SciFi да не са го сложили това безцелно ами да се замислят дали да не пуснат нещо ново стъпило на идеята за Старгейт.
За съжаление мина вече повече от месец след като сценаристите обявиха, че до седмица ще има официална информация дали възнамеряват да правят нещо и какво ще е то, но уви - още няма подобно нещо.
*

Ами няма да има голям смисъл да прекъснат SG-1 само за да направят сериал със същите герои и история... rolleyes.gif
Интересно ми е каква история ще измъдрят за новия сериал (такъв ще има, като спряха SG-1, SciFi потвърдиха, че възнамеряват да правят такъв).
Чудех се едно време какво могат да направят като история за Атлантида, пък то се оказа може би по-добър и от SG-1 smile.gif
Ами освен да чакаме и да видим друго не може.
paco88
Аз имам идея да пренесат битката с Опай в тяхната галактика ама пак си е темата за SG-1....... smile.gif
ROCKY
Абе да им пикам на SciFi в политиката...
ше спират те SG-1 за да пуснат нов сериал mad.gif
deXtr
Здравейте пичове smile.gif От доста време следя темите за Stargate, но досега нищо не съм питал biggrin.gif . Та кажете кога ще дават 11-сетите серии на SG-1 и на Atlantis, че още от сега ми домъчня sad.gif
BIG_MIRO
Цитат(deXtr @ 26 Sep 2006, 06:44 PM)
Здравейте пичове smile.gif От доста време следя темите за Stargate, но досега нищо не съм питал  biggrin.gif . Та кажете кога ще дават 11-сетите серии на SG-1 и на Atlantis, че още от сега ми домъчня sad.gif
*

ми пич като следиш от толкова време темата да беше прочел по-горе и да видиш че 11 еп. ще излезе или на 30 Октомври или на 27 Ноември hmm.gif
Babilon
Цитат(deXtr @ 26 Sep 2006, 07:44 PM)
Здравейте пичове smile.gif От доста време следя темите за Stargate, но досега нищо не съм питал  biggrin.gif . Та кажете кога ще дават 11-сетите серии на SG-1 и на Atlantis, че още от сега ми домъчня sad.gif
*

Щом следиш темите, трябва да си разбрал wink.gif Опитай да прочетеш последните три страници от тази тема cool.gif
ROCKY
Цитат(stonybg @ 26 Sep 2006, 08:58 AM)
Етови и офицялното интервю
---------->CLIK<-----------
*

Ебати тоя Даниел нещо много е нервен dry.gif
deXtr
Имах в предвид SG-1... dry.gif
chezet
Цитат(Insaneboy @ 26 Sep 2006, 05:07 PM)
Ами няма да има голям смисъл да прекъснат SG-1 само за да направят сериал със същите герои и история...  rolleyes.gif
Интересно ми е каква история ще измъдрят за новия сериал (такъв ще има, като спряха SG-1, SciFi потвърдиха, че възнамеряват да правят такъв).
Чудех се едно време какво могат да направят като история за Атлантида, пък то се оказа може би по-добър и от SG-1 smile.gif
Ами освен да чакаме и да видим друго не може.

АНАТЕМА! biggrin.gif Извинявай Insaneboy,ама това е "предателство" спрямо СГ-1 biggrin.gif
Каквото и да измислят или правят ,Атлантида никога няма да достигне нивото на СГ-1.Все пак СГ-1 10г. беше с нас и героите ще си останат по-обичани от тези на Атлантида(които лично аз не харесвам,освен Родни Макей).
MirzatA
И като че ли сценаристите ви чуха, новият кораб ще се казва Apollo (Аполон) и ще се вясне в последният епизод от сезона на Атлантида (който ще бъде bitchin).

И Атлантидата и SG-1 много ми харесаха, доста по-добре от миналогодишните средни епизоди.

А в SG-1 това за WoW беше култово clap.gif
Само че няма начин да има магьосник 75то ниво, като макса е 70то.

Плюс това пача за 70 лв още не е влезнал в действие, може би след нова година smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.