Цитат(stratobob @ 26 Sep 2006, 03:56 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 26 Sep 2006, 11:36 AM)
много си прав!!!! нямам търпене да догледа тоя сезон!
п.п жалко за сг-1 ам съм сигурен че ще ги внедрят набързо или в Атлантис или някох нов сериал от темата

Аз пък искренно се надявам да не местят който и да е от героите от SG-1 в Атлантидата защото това неминуемо ще доведе до отпадането на някой от сегашните персонажи на Атлантида. Искренно се надявам да направят нов отделен сериал по темата. През почивните дни доколкото чувам на страницата на SciFi е имало анкета със заглавие "каква искате да бъде следващата инкарнация на темата Старгейт". Дано SciFi да не са го сложили това безцелно ами да се замислят дали да не пуснат нещо ново стъпило на идеята за Старгейт.
За съжаление мина вече повече от месец след като сценаристите обявиха, че до седмица ще има официална информация дали възнамеряват да правят нещо и какво ще е то, но уви - още няма подобно нещо.
Ами няма да има голям смисъл да прекъснат SG-1 само за да направят сериал със същите герои и история...
Интересно ми е каква история ще измъдрят за новия сериал (такъв ще има, като спряха SG-1, SciFi потвърдиха, че възнамеряват да правят такъв).
Чудех се едно време какво могат да направят като история за Атлантида, пък то се оказа може би по-добър и от SG-1

Ами освен да чакаме и да видим друго не може.