Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
baddream
А това беше гадно! dry.gif СЕга ще знам какво е станало и в sg-1 и в Atlantis. Моляви недейте така грубо.
Insaneboy
Цитат(baddream @ 11 Jan 2006, 10:46 PM)
А това беше гадно! dry.gif  СЕга ще знам какво е станало и в sg-1 и в Atlantis. Моляви недейте така грубо.
*

ми избягвай текста след Спойлер...
eddie
Напротив, повече народ да чете спойлерите и да знае какво става в новите епизоди, за да не примират/припадат после за туплатитри две минути след като е излязла нова серия, че ще трябва да ги :doctor:
Insaneboy
Цитат(eddie @ 12 Jan 2006, 05:11 PM)
Напротив, повече народ да чете спойлерите и да знае какво става в новите епизоди, за да не примират/припадат после за туплатитри две минути след като е излязла нова серия, че ще трябва да ги :doctor:
*

знаете ли колко ЛСта получих да постна спойлери преди няколко седмици като не постнах tongue.gif
baddream
Добре де, заради едно мое недоволство отворихте цяла тема. :lol2: Обещавам вече ще си мълча.
MirzatA
Цитат(Insaneboy @ 12 Jan 2006, 07:45 PM)
Цитат(eddie @ 12 Jan 2006, 05:11 PM)
*

знаете ли колко ЛСта получих да постна спойлери преди няколко седмици като не постнах tongue.gif
*

Човека пишещ спойлерите е написал с големи и червени букви СПОЙЛЕР!!!
Следователно ти преценяш дали да четеш или не надолу след тази думичка.
На повечето хора им е интересно какво става в следващите епизоди и чакат с нетърпение поредния следващ спойлер smile.gif
baddream
Това е ясно и няма нищо против да се казва какво ще се случи нататака в сериала. Просто реших да се пошегувам. Ако сте ме разбрали неправилно се извинявам.
А и един въпрос към Insaneboy. Скоро ли ще станат субтитрите за stargate atlantis? Питам просто от любопитство.
Insaneboy
ми като станат ще видиш smile.gif
Insaneboy
СПОЙЛЕР

За 13ти епизод на SG-1
Нашите биват изненадани от приятел от миналото.
Този епизод е най-потайния в целия сезон и няма много информация за него.
Но това, което видях от тийзъра, май друг SG-1 екип от паралелна вселена някак си идва през Старгейта при нашия SG-1 екип и нещо се спречкват явно.
Прикачвам тийзъра гледайте и вие и дискутирайте какво може да е.

Вижте прикачените файлове
BIG_MIRO
am spoler4e za 18 sg-a 6te sloji6 li to za sg-1 ne e tolkoz vajno smile.gif
Xpu3onpa3
huh.gif Че то има спойлер за 18 епизод, погледни по внимателно и ще го забележиш. smile.gif
BIG_MIRO
al da sori smile.gif
MirzatA
Може би задавам тъп въпрос, но с кои player гледате 913teaser?
Insaneboy
Цитат(MirzatA @ 15 Jan 2006, 09:51 AM)
Може би задавам тъп въпрос, но с кои player гледате 913teaser?
*

quicktime
F_O_R_D
извинявам се за въпроса но някои знае ли кога ще се появят те я фърлинги?

лагодаря предварително
Insaneboy
Цитат(F_O_R_D @ 15 Jan 2006, 12:22 PM)
извинявам се за въпроса но някои знае ли кога ще се появят те я фърлинги?

лагодаря предварително
*

ми да ти кажа май никога
Insaneboy
новият епизод беше много добър...
а следващите два ще са направо страхотни...
обсъждайте този епизод, няма само аз да си пиша

с това We are going to need more firepower. накрая направо...
Xpu3onpa3
Е тоя епизод от кога го чакам.... След малко го почвам ,че бая се излежавах и преди малко го изтеглих. След това коментарите. smile.gif
burndead
Тъй като не съм гледал нито Старгейт,нито Атлантис искам да попитам дали са навързани двата сериала? hmm.gif
eddie
Цитат(burndead @ 17 Jan 2006, 04:38 PM)
Тъй като не съм гледал нито Старгейт,нито Атлантис искам да попитам дали са навързани двата сериала? hmm.gif
*

Не особено, но е по-добре да гледаш първо SG-1.
BIG_MIRO
am az 6te si pozvolq da dam spoiler za sledva6toq epizot aba4e ne s1m sigoren dali informaciqta mi e vqrna kakto i da e :
zna4i na6te 6te namerqt o6te ogneva mo6t zave6tana im ot drevnite
edin boen korab podoben na Avrora / toq ot 9 ep smile.gif / samo deto 6te se kazva Inferno smile.gif .
ako gre6a insane iscqlo moje da me popravi smile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 17 Jan 2006, 06:17 PM)
am az 6te si pozvolq da dam spoiler za sledva6toq epizot aba4e ne s1m sigoren dali informaciqta mi e vqrna kakto i da e :
zna4i na6te 6te namerqt  o6te ogneva mo6t zave6tana im ot drevnite
edin boen korab podoben na Avrora / toq ot 9 ep smile.gif / samo deto 6te se kazva  Inferno smile.gif .
ako gre6a insane iscqlo moje da me popravi smile.gif
*

Inferno се казва епизода, наистина намират кораб на древните като Аврора но не се знае как се казва. А и е повреден естествено tongue.gif ама МакКей го поправя.
BIG_MIRO
e da ne se znae oba4e kato naprai6 2+2= 4 smile.gif/ imam predvid katp pogledne6 9 ep tam cqlata seriq no6e6e imeto na koraba / moje bi 6te da e Inferno
m00n
Цитат(eddie @ 17 Jan 2006, 05:44 PM)
Цитат(burndead @ 17 Jan 2006, 04:38 PM)
*

Не особено, но е по-добре да гледаш първо SG-1.
*

Не мисля..ако си гледал наистина всички серий до сега на SG-1 и то внимателно..бих казал че имат общо..и то не малко..явно не си направил връзката както трябва wink.gif
eddie
Цитат(m00n @ 17 Jan 2006, 08:33 PM)
Не мисля..ако си гледал наистина всички серий до сега на SG-1 и то внимателно..бих казал че имат общо..и то не малко..явно не си направил връзката както трябва  wink.gif

Гледал съм всички сериИ и на двата сериала много внимателно и виждам къде има препратки от единия в другия, но това не означава че са навързани - т.е. действието в двата сериала да е взаимнопреплитащо се и да трябва задължително да се гледат и двата едновременно. Точно за това съм отбелязал че е добре първо да се изгледа SG-1 и след това SG-Atlantis.
Merck
На мен пък въобще не ми хареса последната серия,по скучно едва ли ми е било някога със Старгейт на екрана smile.gif
Но Инсейн, прав си че това с огневата мощ прозвуча обещаващо smile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 17 Jan 2006, 08:03 PM)
e da ne se znae oba4e kato naprai6 2+2= 4  smile.gif/ imam predvid katp pogledne6 9 ep tam cqlata seriq no6e6e imeto na koraba / moje bi 6te da e  Inferno
*

казва се Inferno защото планетата на която ще са ще има супер вулкан които ще заплашва да изригне, кораба със сигурност няма да се казва така
Xpu3onpa3
Мен пък ми хареса епизодчето,развитието на историята със серума(ретро-вируса) за превръщане на призраци в хора. В това дали имат право да го правят(ако се погледне от страната на Майкъл),за собсвтено добро ли го правят и прочие. Плюс това Connor Trinneer(Трип от Ентерпрайс) ми е много симпатичен актьор.
А след бягството му естествено е да се направи предположения ,че обстановаката ще се нажежи в следващите епизоди.
Призраците ше разберат,че атлантис не е разрушен,а и въпросния ретро-вирус ще ги мотивира допълнително.
Какъв е извода :?: Ще последват много интересни епизоди :59: (за съжаление само два до края на 2-ри сезон) И 20 епизод ще завърши с : очаквайте продължение(след няколко месеца sad.gif )
Hellrider
За новия епизод на Atlantis, като видях, че Трип от Enterprise учства, се зарадвах многоsmile.gifДори си помислих, че ще му дадат някоя главна роля,но както се развиха нещата, само това ще му е участието(поне като човек biggrin.gif )
Insaneboy
Цитат(Hellrider @ 18 Jan 2006, 06:56 PM)
За новия епизод на Atlantis, като видях, че Трип от Enterprise учства, се зарадвах многоsmile.gifДори си помислих, че ще му дадат някоя главна роля,но както се развиха нещата, само това ще му е участието(поне като човек  biggrin.gif )
*

обаче в Allies и No Man's Land (първи епизод на трети сезон) няма да се играе от тоя от Ентърпрайз-а, а от ония от първите сезони на SG-1 дето играеше Ферети, ако си спомняте...
BIG_MIRO
koi e toq fereti am imeto na aktiora znae6 li go
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 19 Jan 2006, 10:11 AM)
koi e toq fereti am imeto na aktiora  znae6 li go
*

във филма и в първите няколо епизода на първи сезон се вясва...
M-r Anderson
Имате ли представа кога ще излезне трети сезон?За сажаление този вече е на приваршванеsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 19 Jan 2006, 12:31 PM)
Имате ли представа кога ще излезне трети сезон?За сажаление този вече е на приваршванеsmile.gifsmile.gifsmile.gif
*

стига бе?
ми юли месец
M-r Anderson
МММ доста далечко,еми ще чакаме,няма какsmile.gifТакмо се зарибих,а тои ще излиза чак юли,лошоsad.gif
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 19 Jan 2006, 12:44 PM)
МММ доста далечко,еми ще чакаме,няма какsmile.gifТакмо се зарибих,а  тои ще излиза чак юли,лошоsad.gif
*

ами да се надяваме, че The Movie Network отново ще ги излъчи преди Sci-Fi, ако стане това вероятно месец по-рано...
M-r Anderson
Дано да стане такаsmile.gif
Hellrider
Цитат
обаче в Allies и No Man's Land (първи епизод на трети сезон) няма да се играе от тоя от Ентърпрайз-а, а от ония от първите сезони на SG-1 дето играеше Ферети, ако си спомняте...

Този Ферети май беше майор, но съм забравил убиваха ли го, жив ли е...
BIG_MIRO
am dobre be az 6to ne moga da si go spomnq toq nqkoi da mu znae imeto
ili da imate snimka ot nqkade si mnogo me qd imaiki predvid `e s`m golqm fen i na dvata seriala
MirzatA
Знаем че дори и да намерим и Маккей да го оправи този кораб шансовете ни са нищожни спрямо флотилията на призраците от 60 - 4 = 56 кораба кошери е малко не реален сигурно ще има и още support от някаде ( може би Асгардите да хелпнат с някое оръжие smile.gif или да доиде и онзи кораб Orion за който Insaneboy говореше) тогава може и да спечелим тази битка smile.gif
Е това разбира се е мойто мнение.
Вие какво мислите ...? hmm.gif

P.S.
А сега се сетих спомняте ли си в един от предишните епизоди МаКкей намери огромни количества Дронове в онази кула която се оказа град копие на Атлантида? Дали няма да вземат тези дронове и да заредат Атлантида с тях и по този начин да им бутнем флотилията на призраците (може би и ZMP-a да им земем smile.gif макар че е почти изхабен)
Все пак видяхме на какво са способни тези дронове срещу флотата на Анубис с къде къде по добре развити Shields на корабите му.
Badbream
Във всеки един случай очаквам нещо много злобарско да се случи в края на този сезон. Според мен ще е яко ако Асгардите се решат да помогнат на нашите, но едва ли ще стане. Колкото до дроните, не съм сигурен дали ще стигнат за 60 кошера blink.gif , а онзи ЗиПиЕм за който говореше, ако не си спомняш свърши напълно в края на серията.
Ясно е само това, ще видим призраци в нашата галактика в края на сезона. Така, че тепърва ще става интересно !!!
kabalstein
Да ви попитам за личното ви мнение...
Според вас кой от 2та сериала ще надделее... Атлантис или СГ-1...
На вас кой ви харесва повече?
Insaneboy
Атлантиса по ме кефи
ами ако дойдат Асгардите и изтрепат Призраците, после кво ще правят наште? ще трябва да прекъсват сериала.

Спойлер
А в 20 епизодите ще дойдат Призраците ама не всичките само 1 кораб-кошер (този на Майкъл) и ще гледат да въртат далавери с наште.
Badbream
Да и в резултат на тази далавера май ще се радваме на призраците и в SG - 1. Като гледам как е тръгнало ще има поне още три сезона на SG то. Много врагове им се събраха на нашите хора. То не са Goa`uld, Orai, пък сега и призраци. Истинска лудница :clap: w00t.gif

П.П. И аз се кефя повече на Атлантиса
Insaneboy
Цитат(Badbream @ 20 Jan 2006, 11:19 AM)
Да и в резултат на тази далавера май ще се радваме на призраците и в SG - 1. Като гледам как е тръгнало ще има поне още три сезона на SG то. Много врагове им се събраха на нашите хора. То не са Goa`uld, Orai, пък сега и призраци. Истинска лудница  :clap:  w00t.gif

*

ще ги видим в Млечния път ама чак пък при SG-1 не вярвам...
Badbream
Цитат(Insaneboy @ 20 Jan 2006, 12:03 PM)
Цитат(Badbream @ 20 Jan 2006, 11:19 AM)
Да и в резултат на тази далавера май ще се радваме на призраците и в SG - 1. Като гледам как е тръгнало ще има поне още три сезона на SG то. Много врагове им се събраха на нашите хора. То не са Goa`uld, Orai, пък сега и призраци. Истинска лудница  :clap:  w00t.gif

*

ще ги видим в Млечния път ама чак пък при SG-1 не вярвам...
*

Щом са стигнали до там, това означава, че търсят Земята или просто са се заблудили. Не вярвам да е второто. Но все пак за момента само може да се гадае. Аз си мисля, че няма да е лошо да има 1, 2 епизода в които да са обединени и двата сериала. Призраците, да нападнат Земята със цялата си флотилия и да настане голямо шоу rock.gif
MirzatA
Ха аз сам забравил че Шепард накрая каза на Уиар че са взели малко дронове и няколко джъмпера, което е много добре! Искам само да припомня в 7 или 8 сезон беше когато Ониил, Др. Джаксън и Картър намериха на онази планета един джъмпер с машината за времето, спомняте ли си тогава като излезнаха в орбита на тази планета имаше един кораб Хатак на Гоаулд някав(забравих му името) та тогава Онийл изтреля два Дрона и взриви целия Хатак!
Така че не подценяваите силата на Дроновете. Плюс това използваните дронове срещу Анубис бяха признайте доста много когато бутнаха цялата му флота от около 10 Хатака до колкото си спомням мога и да греша (дори бих казал дроновете бяха в излишак)
А относно Асгардите....... факта, че асгард присъства в не една две серии в атлантис серийте е достатъчно да мислим че е възможно те да ни помогнат макар не пряко , а косвено чрез някоя технология (дано оръжие някво) или нещо друго. Все пак те са единствената раса докоснали знанието на Древните и знаем са доста напред в материала smile.gif
Все пак кавото и да става ще бъде доста интересно в оставащите епизоди, да се надяваме че ще се появят въпросните Фърлинги (които всички чакаме с нетърпение smile.gif )
Badbream
Цитат(MirzatA @ 20 Jan 2006, 03:00 PM)
Ха аз сам забравил че Шепард накрая каза на Уиар че са взели малко дронове и няколко джъмпера, което е много добре! Искам само да припомня в 7 или 8 сезон беше когато Ониил, Др. Джаксън и Картър намериха на онази планета един джъмпер с машината за времето, спомняте ли си тогава като излезнаха в орбита на тази планета имаше един кораб Хатак на Гоаулд някав(забравих му името) та тогава Онийл изтреля два Дрона и взриви целия Хатак!
Така че не подценяваите силата на Дроновете. Плюс това използваните дронове срещу Анубис бяха признайте доста много когато бутнаха цялата му флота от около 10 Хатака до колкото си спомням мога и да греша (дори бих казал дроновете бяха в излишак) 
А относно Асгардите....... факта, че асгард присъства в не една две серии в атлантис серийте е достатъчно да мислим че е възможно те да ни помогнат макар не пряко , а косвено чрез някоя технология (дано оръжие някво) или нещо друго. Все пак те са единствената раса докоснали знанието на Древните и знаем са доста напред в материала smile.gif
Все пак кавото и да става ще бъде доста интересно в оставащите епизоди, да се надяваме че ще се появят въпросните Фърлинги (които всички чакаме с нетърпение smile.gif )
*

Дроновете наистина са силно оръжие, но свършват бързо и докато нашите хора не се научат да ги правят по-добре да си ги пестят hmm.gif
Колкото до Асгардите, си прав. А за Фърлингите, Insane не един път каза, че сигурно никога няма да се появят sad.gif
cool.gif
Insaneboy
Тоя епизода на SG-1 беше невероятен...
много SG-1, много смешки, Фрейзър, Мартуф, Асгарди, Прометей, говорене за Атлантида...
уникален е...

СПОЙЛЕР

За следващия епизод на SG-1 - Баал промива мозъците на членове на съвета на джафата, за да предотврати демокрацията им. А също така стар приятел на Мичъл умира, а той трябва да вземе сложно решение.

Ето и тийзъра...
Вижте прикачените файлове

За следващия епизод на Атлантида - д-р МакКей трябва да спаси екипа, когато те биват хванати на планета със супер-вулкан и никакъв видим изход..
Hellrider
Този епизод наистина беше бая весел smile.gif Умрях да се хиля на пълната стая със Саманти... biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.