Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
gerouchin
Квооооооооооооооооооо????
Неможе да го спират!!! Ъпсурддддд!!!!
То и атлантидата ще западне тогава, тъй като са пряко свързани. Все пак SGC е ан земята и е основно към SG-1
arris
Ако спрат само SG-1 SGA ще се промени много ( от което ще се промени и реитинга му надоло или нагоре ) защото вече няма да могат да дават земята и нещата които стават в нея в SG-1 и SGA ще стане нещо като 2 в 1 от двата сериала особенно ако почнат Саманта и Даниел да им ходят на гости да им решават проблемите

много ми е чудно и как ще пазят земята само от атлантида ?

п.с. smile.gif
Цитат
"What we want to emphasize is that the franchise is not dying. SG-1 will go on in some way. We're just not ready to announce how."
Alt_CX
Цитат(arris @ 23 Aug 2006, 08:04 PM)
Цитат
"What we want to emphasize is that the franchise is not dying. SG-1 will go on in some way. We're just not ready to announce how."

*

??? Много се извинявам, но може ли някой да ми го преведе huh.gif huh.gif huh.gif
stratobob
Цитат(Alt_CX @ 23 Aug 2006, 09:33 PM)
Цитат(arris @ 23 Aug 2006, 08:04 PM)
Цитат

*

??? Много се извинявам, но може ли някой да ми го преведе huh.gif huh.gif huh.gif
*

това са част от думите на Робърт Купър от краткото му интервю за GateWorld, което ни дава надежда след анонса за спирането на SG-1 от SCI FI.
В общи линии те са: "това, което искаме да подчертаем е, че това не е краят. SG-1 ще продължи под някаква форма. Просто още не сме готови да анонсираме обаче как."

p.s. тук само babilon да помогне, дали под franchise се визират правата в/у историята или разпространението.
Alt_CX
Ясно, благодаря smile.gif
Дано го продължат в сегашната му форма. :Bow:
Babilon
Цитат(stratobob @ 24 Aug 2006, 09:24 AM)
p.s. тук само babilon да помогне, дали под franchise се визират правата в/у историята или разпространението.
*

От така написаното ми се струва, че става въпрос за историята/сюжета.
P.S. Дори и в епизод 200 наблягат на момента с финансирането, така че мисля, че имат нещо предвид rolleyes.gif
Alt_CX
Ето две петиции за продължаване на сериала:
http://www.ipetitions.com/petition/Stargate/index.html
http://www.petitiononline.com/bbacksg1/
В едната имаше само 32 подписа sad.gif
arris
Ако някои милионер фен на сериала реши да го спонсорира малко няма да е зле, после ще му сложат малко реклами в SGC и ще направят някои друг епизод в които участва неговата марка blink.gif
Babilon
Цитат(arris @ 24 Aug 2006, 12:09 PM)
Ако някои милионер фен на сериала реши да го спонсорира малко  няма да е зле, после ще му сложат малко реклами в SGC и ще направят някои друг епизод в които участва неговата марка  blink.gif
*

Абсолютно вярно.
Или пък може да му дадат да използва за име на продукт някое от имената в сериалът, например: Крем против изгаряне "Орай", или пък капки за очи "Гоа'улд"... biggrin.gif
stratobob
Финасирането зависи от MGM , които твърдо стоят зад сериала. Само трябва да се намери яка телевизия, която да закупи после готовия продукт. И се надявам, че това ще е новината, която ще анонсират в края на седмицата - че SG-1 за сезон 11 ще се излъчва по друга телевизия.

"A formal announcement from the studio and the network is expected later this week."

p.s. що се отнася за самото финансиране, последните сезони струват по около 2 мил. долара средно. MSG са готови да ги дадат , но явно сега търсят някой с който да сключат договор за закупуване. Знам ли, може г-н Мърдок (FOX) да се намърда, все пак по неговите телевизии из странство се излъчва сериала доколкото знам.
Babilon
Цитат(stratobob @ 24 Aug 2006, 01:26 PM)
Знам ли, може г-н Мърдок (FOX) да се намърда, все пак по неговите телевизии из странство се излъчва сериала доколкото знам.
*

Това ще е най-лесният начин за излизането на новият сезон, но и най-труден като изпълнение, защото ще се получи малко "извадил ги от левият джоб и ги прибрал в десният"... Мърдок, освен собственик на цифра телевизии, е и един от основните акционери в MGM... rolleyes.gif
stratobob
Хух, не знаех. 10х. cool.gif
Insaneboy
WHAT THE FUCK???

3 sedmici da nqmam vazmojnost da polzvam net i teq kakfo pravqt...
mnogo sa zle teq hora... sega shte go sprat po sredata na nishtoto...
dano da uspeqt nqkak si da se savzemat...
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 24 Aug 2006, 02:14 PM)
WHAT THE FUCK???

*

Живо здраво "майсторе на дворцовите игри" (Daes Dae’mar) .... ти още ли си в странство?!
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 24 Aug 2006, 01:23 PM)
Цитат(Insaneboy @ 24 Aug 2006, 02:14 PM)
WHAT THE FUCK???

*

Живо здраво "майсторе на дворцовите игри" (Daes Dae’mar) .... ти още ли си в странство?!
*

Vsashnost e Igrata na igrite ili Velikata igra, zavisi kak se prevejda ot the Old Tongue tongue.gif
oshte sam v stranstvo... zasega :lol2:
stratobob
:offtopic2:

абе разбра ме ти, какво имах предвид tongue.gif . А за SG-1 което си е така - така си е .
"The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again...."
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 24 Aug 2006, 01:38 PM)
:offtopic2:

абе разбра ме ти, какво имах предвид tongue.gif . А за SG-1 което си е така - така си е .
"The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age ...
*

that has born the myth comes again. A wind arose in the nekade si the wind was the begining, there are no begining and no ends in the turning of the wheel, but it was a begining...
ili neshto takova wink.gif
ta po temata
100% shte izmislqt neshto avtorite zashtoto inache shte si ostane s visqsht krai...
stratobob
Така е, чакаме уж до края на седмицата да анонсират, щото и ние като удавниците - за сламката се хващаме, по-скоро за думите на Р.Купър ... виж , прочети това е .
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 24 Aug 2006, 01:46 PM)
Така е, чакаме уж до края на седмицата да анонсират, щото и ние като удавниците - за сламката се хващаме, по-скоро за думите на Р.Купър ... виж , прочети това е .
*

parvo tam chetoh wink.gif
predstavi si 3 sedmici bez Stargate vlizash edin den i opa spreli edinia ot serialite... ideshe mi da se hvarlq pred nqkoq kola
eddie
Цитат(Insaneboy @ 24 Aug 2006, 02:51 PM)
ideshe mi da se hvarlq pred nqkoq kola
*

Ако не се гътнеш, ще разсипеш после някой ирландец от съдебни дела и ще прибереш яко обезщетение. wink.gif
M-r Anderson

Асгардите сега помпат мускули за да се спраявят сами с Ораи :lol2: tongue.gif
Azzour
Аз да питам...
в Линкос-а са качили няколко комикса по Старгейт, които са доста готини, обаче немога да намеря никъде останалите части (само в Демоноид.ком има едни, но те са същите), затова ако някой има идея нека помогне..
П.С. На феновете на сериала (каквито са всички, които четат тази тема biggrin.gif ) ще се харесат комиксите
Dr_Morro^
Абе сега гледам 6-ти еп на Sg-1 и в него се разказва за някакъв епизод дето джак е бил невидим.Аз уж съм гледал сичките епизоди и пак не мога да се сетя коя е тази серия.Някой може ли да ми каже.
Merck
Не се бъркаш, няма такава серия с Джак-невидимия, по скоро играеха идея за евентуален бъдещ сюжет на alien- продуцента...
ПП: много смотана седмица за старгейт манияците беше, и двете не ми харесаха, направо се о***ха така да се каже, мисля че сега им е време малко да пораздвижат нещата и да ни зарадват.
deank
Епизод 200 беше просто уникално маниакален smile.gif Много съм доволен... Дори си мисля, че имаше епизод, в който Джак беше невидим.

smile.gif

Жалко, че сте се разочаровали.

Деян
Dr_Morro^
Aбе епизода чат пат биваше...обаче мнооого се отдалечаваме от оригиналната идея на сериала.Преди години почети във всеки епизод сг-1 ходиха на оффлърлд мисии откриваха нови светове планети, врагове, приятели и по едно време сериала "заби" и маалко загубих интерес към него.После дойдоха репликаторите, орай разджижи се много добре сериалчето, обаче сега последните две серии пак се отнасят.Орай вилнеят навсякъде а нашите герой мислят за почивки в планината и разни комедийни филмчета....искам пак екшъна
Alt_CX
На мен ми хареса при това доста, особено като се има предвид, че участваше Джак.

Цитат
Дори си мисля, че имаше епизод, в който Джак беше невидим.

Но нямам спомени за такъв епизод... Според мен си го измисляха и това huh.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(deank @ 25 Aug 2006, 08:00 PM)
Епизод 200 беше просто уникално маниакален

И мен много ме изкефи туй епизодче. smile.gif

Цитат(Dr_Morro^ @ 25 Aug 2006, 08:30 PM)
Aбе епизода чат пат биваше...обаче мнооого се отдалечаваме от оригиналната идея на сериала.Преди години почети във всеки епизод сг-1 ходиха на оффлърлд мисии откриваха нови светове планети, врагове, приятели и по едно време сериала "заби" и маалко загубих интерес към него.

Ами все пак не може да откриват само нови светове, че има вероятност да намерят някой нов враг tongue.gif
А сериала не "заби" ами просто сега номера е да се измисли как да се унищожат Орайте. smile.gif

Цитат(Merck @ 25 Aug 2006, 07:54 PM)
ПП: много смотана седмица за старгейт манияците беше, и двете не ми харесаха, направо се о***ха така да се каже, мисля че сега им е време малко да пораздвижат нещата и да ни зарадват.
*

Жалко че не ти е харесало еп-чето.
За сметка на това сега като гледах тийзъра на SG-1 оттук
http://www.scifi.com/stargate/ се надявам, че в тазвечершния епизод ще има доста екшън. То това Орай, Джафа ще бъде яко w00t.gif

P.S. Ще съм благодарен, ако някой ми каже откъде могат да си свалям тийзърите, защото на онлайн много ми насичат. smile.gif
Mojojojo
И в крайна сметка така ли изглеждат Фърлингите hmm.gif hmm.gif ??? Или то е стилизиран образ за тях от преставата на Онил? :lol2: :lol2: laugh1.gif
stealth
Цитат(Azzour @ 25 Aug 2006, 01:51 PM)
Аз да питам...
в Линкос-а са качили няколко комикса по Старгейт, които са доста готини, обаче немога да намеря никъде останалите части (само в Демоноид.ком има едни, но те са същите), затова ако някой има идея нека помогне...
*

не знам какво има в линкос, но аз дръпнах това -> http://axelbg.net/details.php?id=2612 - 160MB SG комикси
ROCKY
Толкова и помните. biggrin.gif
Имаше такъв епизод с Джак и беше някво устройство и стана невидим и той цъкаше на устройството нещо като клавиатъра имаше и така виждаха кои кочета натиска за да им каже какво вижда и т.н. и даже Даниел екпериментираше си спомянм че той го прееба да застане на едно място и пусна устройството и стана нвидим Джак Онийл и после той си го оправи де абе беше тъпа серия biggrin.gif но имаше такъв еп. wink.gif
martineliazz
Цитат(stealth @ 26 Aug 2006, 12:44 PM)
Цитат(Azzour @ 25 Aug 2006, 01:51 PM)
Аз да питам...
в Линкос-а са качили няколко комикса по Старгейт, които са доста готини, обаче немога да намеря никъде останалите части (само в Демоноид.ком има едни, но те са същите), затова ако някой има идея нека помогне...
*

не знам какво има в линкос, но аз дръпнах това -> http://axelbg.net/details.php?id=2612 - 160MB SG комикси
*

но бг ли са ?
PřΘŁůχ
Цитат(ROCKY @ 26 Aug 2006, 12:04 PM)
Толкова и помните.  biggrin.gif
Имаше такъв епизод с Джак и беше някво устройство и стана невидим и той цъкаше на устройството нещо като клавиатъра имаше и така виждаха кои кочета натиска за да им каже какво вижда и т.н. и даже Даниел екпериментираше си спомянм че той го прееба да застане на едно място и пусна устройството и стана нвидим Джак Онийл и после той си го оправи де абе беше тъпа серия  biggrin.gif  но имаше такъв еп.  wink.gif
*

Всъщност той не стана невидим а беше в друго измерение mad.gif tongue.gifИ когато Даниел отиде при него успя да разбере за Камелот и за Сенграал. :lol_2: :lol2: rock.gif

--------------------
phoenix_bg_lp
Някой случайно да си спомня от кой сезон беше епизода, където Джак и Тийл'к бяха зациклили във времето. blink.gif
tss04
Да и аз искам да разбера точно кой епизод беше защото се скъсах от смях с него smile.gif Но не ми се рови сега в огромната ми купчина с дискове на SG-1 за да си го намеря smile.gif
Merck
А сега да видим кои са истинските старгейт фенове и кой е внимавал като е гледал епизодите smile.gif
Устройството, което те праща в друго измерение беше показано доста след като Джак се оттегли от сериала, Саманта и Мичъл бяха първите, след това и Джаксън "изчезна" и разчете символите ...
Между другото новата серия на СГ-1 много ми хареса, пълна с динамика и битки. Джафа както винаги го отнасят най здраво, здрави копеленца са ей smile.gif , ама тъпи и инати като магаре на мост. Нашите много са им отпуснали края, не може те да имат десетки кораби, способни да разрушат земята, при това да се държат открито арогантно и да не им покажем кой кой е. Много ми се иска да направят серия, в която нашите да навестят повечето им кораби в невидим режим и да телепортират на борда някакъв упойващ газ, след което да поставят блокиращи устройства, които да им скапват щитовече при нужда. Може даже да сложат само на 1 хатак истинско устройсттво, а на другите фалшиви. Най малкото с третониума можехме да ги държим изкъсо ама ...
И с орай корабите се поизложихме пак, Картър успя да махне за малко щитовете, а не можа да си напълни лаптопа с инфо за технологията на корабите, поне няколко кристала с инфо можеше да свие. И както винаги сме на ръба и Емерсън нямаше секунда време да прати бомба , след като изтегли СГ-1 и щитовете ги нямаше.
Време е сценаристите да си улеснят малко работата и да започнат да четат форумите smile.gif
chezet
Цитат(phoenix_bg_lp @ 26 Aug 2006, 09:50 PM)
Някой случайно да си спомня от кой сезон беше епизода, където Джак и Тийл'к бяха зациклили във времето.  blink.gif
*

Мисля че беше 5-ти сезон ,но не съм напълно сигурен.
PřΘŁůχ
Цитат(Merck @ 26 Aug 2006, 09:14 PM)
А сега да видим кои са истинските старгейт фенове и кой е внимавал като е гледал епизодите smile.gif
Устройството, което те праща в друго измерение беше показано доста след като Джак се оттегли от сериала, Саманта и Мичъл бяха първите, след това и Джаксън "изчезна" и разчете символите ...
*

Аз се усетих ма беше вече касно biggrin.gif tongue.gif Епизода е от 9 сезон а там Джак немога да кажа със сигурност но май го няма изобщо laugh1.gif rolleyes.gif

--------------------
Babilon
Цитат(chezet @ 26 Aug 2006, 11:01 PM)
Някой случайно да си спомня от кой сезон беше епизода, където Джак и Тийл'к бяха зациклили във времето.  blink.gif
*

*

Nope tongue.gif Сезона е четвърти. Епизода не помня точно biggrin.gif Спомням си, че Джак беше обрънал SGC на голф игрище biggrin.gif
m00n
Цитат(Babilon @ 27 Aug 2006, 02:04 AM)
Цитат(chezet @ 26 Aug 2006, 11:01 PM)
*

*

Nope tongue.gif Сезона е четвърти. Епизода не помня точно biggrin.gif Спомням си, че Джак беше обрънал SGC на голф игрище biggrin.gif
*

Тва беше когато намериха на онази планета ония учен, който искаше да се върне в миналото и да види жена си или да я види за миг поне. Тогава с Тиил`к не бяха невидими..просто времето беше зациклило smile.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(Babilon @ 27 Aug 2006, 01:04 AM)
Nope tongue.gif  Сезона е четвърти. Епизода не помня точно biggrin.gif Спомням си, че Джак беше обрънал SGC на голф игрище biggrin.gif
*

Finally 04x06 - Window of opportunity. :59: Благодаря ти много Babilon :clap:
Azzour
Така и така сме почнали да налучкваме серии.. biggrin.gif
я кажете коя серия беше където Джак пита какво означава KREE и Даниел тръгна да му обяснява... аз не за друго ми щото разговора беше як - особено когато Джак обясни значението на думата по свой начин - "Yahooo" laugh1.gif
Babilon
Цитат(Azzour @ 27 Aug 2006, 09:36 AM)
Така и така сме почнали да налучкваме серии.. biggrin.gif
я кажете коя серия беше където Джак пита какво означава KREE и Даниел тръгна да му обяснява... аз не за друго ми щото разговора беше як - особено когато Джак обясни значението на думата по свой начин - "Yahooo"  laugh1.gif
*

Това беше серията, в която Саманта и Ковалски от друго измерение дойдоха да искат помощ от нашето SGC. Бяха нападнати от Гоа'улдите, а тамошната Саманта беше омъжена за О'Нийл. Трети, или четвърти сезон wink.gif
Azzour
И мен така ми се струва.. значи ще е от 3-ти сезон серията Point Of View.
Мерси много biggrin.gif

П.П. А някой евентуално да знае откъде мога да си дръпна Stargate Infinity (май така се казваше анимацията) - за предпочитане от БГ тракер rolleyes.gif
tss04
[/quote]
*

[/quote]
По какъв начин се гледат тези комикси с окончание (.cbr)??? Изтеглих ги но не се четат, явно искат нещо допълнително което да ги отвори?
stealth
има програми за гледане на комикси... не знам точно как се казват... unsure.gif
всъщност cbr-то е rar архив - отваряш и зяпаш biggrin.gif

edit: биваше да прочетеш описанието на торента, то си пише там smile.gif
BIG_MIRO
въпрос: някой знае ли дали ще видим фърлинги в старгейт сг-1 въобще защото тая 30 секундна пауза и то от преставите на О' Ниил
не се брой много!!
Azzour
Цитат(BIG_MIRO @ 27 Aug 2006, 03:51 PM)
въпрос: някой знае ли дали ще видим фърлинги в старгейт сг-1 въобще защото тая 30 секундна пауза и то от преставите на О' Ниил
не се брой много!!
*

нали ще правят трети сериал по Старгейт (или поне имаше такъв слух), според мен ще намерят фърлингите и около тях ще се завърти новата идея (както около Древните се завъртя Атлантис)
BIG_MIRO
ами незнам за нов сериал, да но да има защото туко що прпчетох в линк даден в scifi че 11 сезон на сг-1 няма даима и че най-накрая сериала ще свърши след рекордните 10 сезона / аз лично се надявах да бъде "Дързост и Красота " на фантастиката ама... smile.gif/
ДАНО да има ново сериалче но до токава ще се радваме на Атлантиса който 100% ще има 4-ти сезон вече е потвърдено /е дано да прехвърлят повечко бюджет там за да се радваме на по-яки серии/
п.п Поздрави!!! smile.gif
M-r Anderson
Незнам нали някой вече е качвал това,но аз доста си се посмях :lol2: laugh1.gif
Amanda Tapping biggrin.gif tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.