Много ясно ,че човек може когато и каквото си иска ,ама не ми се говореше(дискутираше) сам
Любим герой : Джак О'Нийл ,просто невероятен, жалко че излезна в почивка(пенися).
А за лошковците много народ, под кефят имах предвид дразнят(в смисал който/ято ви се искало да халосте с нещо по главата(за предпочитане по тежко), защото колкото повече ме дразни един такъв, това означава че си играе добре ролята

))
А фима го изгледах в края на август и началото на септември. Бях гледал вече Атлансис(до кадето беше стигнал) и реших да проверя другия Старгейт.
Да кажа че това гледане нямаше да се случи ,ако по това време нямах достап до каталога на файнд.бг със сериалите. За съжаление сега нямам :crybaby:.
Изгледах го(от 1 до 9 до кадето беше стигнал) за 10!!! дни:no1: Направо бях луднал и незнаех каде се намирам. Единствения ден в който си показах носа навън беше да пазарувам(бащата ме изпрати) и докато ходих на пазар само се оглеждах за Гоа'улд,Джаффа и сиви човечета

Като погледнех нагоре и очаквах да видя светлини в небето(несъмнено битка в орбитата на земята

)