Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Insaneboy
айде на яките Старгейт аватари...
http://www.thescifiworld.net/avatars_stargate_120x120_12.htm
tss04
Гледам, че из интернет се споменава за някаква програма Stargate Atlantis Simulator 2005. Интересно е дали някой знае нещо за нея по подробно?
Insaneboy
Цитат(tss04 @ 17 Dec 2005, 01:13 PM)
Гледам, че из интернет се споменава за някаква програма Stargate Atlantis Simulator 2005. Интересно е дали някой знае нещо за нея по подробно?
*

това вероятно са разните версии на DHDто за компа. Цъкаш си и то ти набира smile.gif
Ама трябва да залягаш, че като излезе от монитора оная струя и ще те разяде smile.gif
tss04
Аз имам един DHD симулатор от SG-1 e не е от Атлантис доста е сполучлив със Старгейт на една поляна и едно DHD - доста е реалистичноособено когато се активира smile.gif Обаче за Атантис не мога да си намеря нещо подобно поне засега!
Insaneboy
Взех, че забравих спойлерите в миналия пост. Така че ще се поправя.

СПОЙЛЕР

Става въпрос за новия епизод на Атлантидата.
2х15 носещ името The Tower (Кулата)

Та наште се хващат един ден и се занасят на свят на който намират една кула, като тая централната на Атлантидата.
Та там тоя дето управлява тамошните земи ще да умира. Има си син, ама така се извъртат нещата че гласят Шепард да стане новия Лорд протектор.
Понеже той има гена, който малко хора в селото имат. Междувременно ги светват за терапията от която се заимва гена.
phoenix_bg_lp
Цитат(Insaneboy @ 18 Dec 2005, 12:27 AM)
Взех, че забравих спойлерите в миналия пост. Така че ще се поправя.

СПОЙЛЕР

Става въпрос за новия епизод на Атлантидата.
2х15 носещ името The Tower (Кулата)

Та наште се хващат един ден и се занасят на свят на който намират една кула, като тая централната на Атлантидата.
Та там тоя дето управлява тамошните земи ще да умира. Има си син, ама така се извъртат нещата че гласят Шепард да стане новия Лорд протектор.
Понеже той има гена, който малко хора в селото имат. Междувременно ги светват за терапията от която се заимва гена.
*

Хай на всички запалени SG1 и SGA фенове.
Insaneboy, къде мога да открия епизодите от първия сезон на SG1, защото никъде не мога да ги намеря. Единствено в movies.hu ве4е има 10-ия.
Другият ми въпрос е какво трябва да направя за да хващам този канал Sci Fi.
Babilon
Цитат(phoenix_bg_lp @ 18 Dec 2005, 05:24 PM)
Insaneboy, къде мога да открия епизодите от първия сезон на SG1, защото никъде не мога да ги намеря. Единствено в movies.hu ве4е има 10-ия.
*

Има ги в торентите на bol.bg; в warez.tv; във find-bg.com - избери си wink.gif
Insaneboy
Цитат(phoenix_bg_lp @ 18 Dec 2005, 04:24 PM)

Сезон 1@warez
Сезон 1 Епизоди 1-4 @Аренабг
Сезон 1 епизоди 5-11@аренабг
Сезон 1 @find-bg
Сезон 1@bol.bg
Сезон 1 Част 1@torrentspy
Сезон 1 Част 2@torrentspy

Цитат

Да се преместиш в Америка и да си плащаш кабелната smile.gif
phoenix_bg_lp
Много благодаря :clap:
10x
А тва второто беше оригинално
Жалко че не се хваща такъв канал в БГ. :evil2:
BIG_MIRO
da bravo, am xora trevoji me ne6to am kato po4nat sega ot qnuari seriite stargate sg-1 i sg-a tiq serii na atlantis nqma pak da gi ka4vat po torentite nali imam predvit tiq ot 11-15 seriq na atlantis
BIG_MIRO
po scifi imam predvid smile.gif
Insaneboy
ми естествено, че няма да ги качват, просто няма смисъл...
BIG_MIRO
abe, de da gi znam sq az da si spodelq trevogoata smile.gif
kabalstein
Ае тия призраци да измират щот са мноу грозни!
Insaneboy
Цитат(kabalstein @ 19 Dec 2005, 10:42 AM)
Ае тия призраци да измират щот са мноу грозни!
*

рано или късно, още 1-2 сезона и да набутат още някой...
всъщност те ще бутат нов враг още следващия сезон ма не се знае къв ще е...
kabalstein
За момента ми се струва, че те силно се опитват да направят призраците на подобие на гуулдите... Териториални, разделени... Трябват им човешки приемници, имат си човешки роби...
На всичкото отгоре имат същата регенерация и способност за излекуване, телепатични(гуулдите с телепатия управляват устройството за ръка) и въобщеее!
Само на мене ли ми се струва или и вие намирате някви прилики!

ПС И СА МНОГО ГРОЗНИ СЪЩО!
Badbream
Що бре,мене ме кефят, големи пичове са smile.gif , по между другото изгледах новата серийка и мога да кажа, че беше доста добра, наште хора се сдобиха с още ....., biggrin.gif продължението след рекламите tongue.gif
Xpu3onpa3
Цитат(kabalstein @ 20 Dec 2005, 03:11 AM)
За момента ми се струва, че те силно се опитват да направят призраците на подобие на гуулдите... Териториални, разделени... Трябват им човешки приемници, имат си човешки роби...
На всичкото отгоре имат същата регенерация и способност за излекуване, телепатични(гуулдите с телепатия управляват устройството за ръка) и въобщеее!
Само на мене ли ми се струва или и вие намирате някви прилики!

ПС И СА МНОГО ГРОЗНИ СЪЩО!
*

Още първия епизод като ги видях ми заприличаха много. Просто като видях с какви стафове,жезъли(оръжия) стрелят много приличан на оръжията с които се бият Джаффа нали? А и царицата с по големи(психични) способности ,а ония другите изроди дето по трудно умират. Особено оня пича дето беше на 10 хиляди годи голям зор видяха докато го очистят.
Та мисалта ми е че тия мусколестите приличат на Джаффа и т.н изобщо много прилики има и се надявам да се разграничат по някакъв начин а не да се доближават до Гоа'ул.
Insaneboy
е да ама в SG1 Джафата бяха заблудени слуги, докато тука търтеите са си техни хора...
Xpu3onpa3
Цитат(Insaneboy @ 20 Dec 2005, 09:26 PM)
е да ама в SG1 Джафата бяха заблудени слуги, докато тука търтеите са си техни хора...
*

Е сега...
Казах че имат прилика и това ме дразнеше малко в началото, но като ми се напомни пак се раздразних малко. mad.gif
Все пак не съм казал че са едно към едно. smile.gif
Insaneboy
разликата е голяма, защото в SG1 ключа към победата на Гоа'Улдите беше да се освбодят Джафата, а при Призраците това не може да стане smile.gif
Badbream
Не знам друго, но според мен е крайно време да намерят някакво друго оръжие освен тези дрони. Да изкопаят от някъде 3 ЗПМ - а или да измислят някакъв алтернативен източник на енергия и да скъсат задниците на призраците. А какво им пречи и да поискат малко помощ от Асгардите, пичовете, може и да имат някакво решение на проблема с недостига на енергия. Мисля си, че е крайно време да пораздвижат малко сериалчето !!! rolleyes.gif hmm.gif
Insaneboy
гледайте таз седмичния епизод на CSI:Miami, участва актьора дето играе Даниел Джаксън
pirocorp
От къде мога да си нмеря DHD simulator
Insaneboy
Цитат(pirocorp @ 28 Dec 2005, 12:26 PM)
От къде мога да си нмеря DHD simulator
*

пиши в google има ги с хиляди...
Xpu3onpa3
Аре бе хора дискутирайте!!! mad.gif
Кажете например за колко време изгледахте sg-1, и кога започнахте да го гледате. Кой епизод ви хареса най-много кой от добрите/лоите най-много ви кефи и защо.
BIG_MIRO
ОКИ АЗ ЩИ КАЖА ГЛЕДАХ СГ-1 ПРЕЗ ЛЯТОТО НЯКАДЕ, ДОПАДА МИ НАЙ-МНОГО ОТ ДОБРИТЕ О' НИЛЛ /МАЙ ТЪЙ СЕ ИЗПИСВАШЕ smile.gif/
ОТ ЛОШИТЕ БАЛЛ
ДОВОЛЕН ЛИ СЯ !
BIG_MIRO
о още нещо темата за "дискусий" е придимно ако имаш даа казваш нещо конкретно по сериала например някаква информация за бъдищите серий и т.н smile.gif тъй че хората са си свободни да дискотират
КОГАТО и каквото си пожелаят
Insaneboy
ми изгледах го на един дъх 8 сезон ми отнеха само 2 месеца smile.gif
като към 6ти сезон направих пауза за да изгледам цялата атлантида (не знам защо така)
най-любим - МакКей
от лошковците - Баал
Xpu3onpa3
Много ясно ,че човек може когато и каквото си иска ,ама не ми се говореше(дискутираше) сам
Любим герой : Джак О'Нийл ,просто невероятен, жалко че излезна в почивка(пенися).
А за лошковците много народ, под кефят имах предвид дразнят(в смисал който/ято ви се искало да халосте с нещо по главата(за предпочитане по тежко), защото колкото повече ме дразни един такъв, това означава че си играе добре ролята clapping.gif ))
А фима го изгледах в края на август и началото на септември. Бях гледал вече Атлансис(до кадето беше стигнал) и реших да проверя другия Старгейт.
Да кажа че това гледане нямаше да се случи ,ако по това време нямах достап до каталога на файнд.бг със сериалите. За съжаление сега нямам :crybaby:.
Изгледах го(от 1 до 9 до кадето беше стигнал) за 10!!! дни:no1: Направо бях луднал и незнаех каде се намирам. Единствения ден в който си показах носа навън беше да пазарувам(бащата ме изпрати) и докато ходих на пазар само се оглеждах за Гоа'улд,Джаффа и сиви човечета rolleyes.gif Като погледнех нагоре и очаквах да видя светлини в небето(несъмнено битка в орбитата на земята tongue.gif )
Insaneboy
хахахахахаха
бтв феновете на RDA(Richard Dean Anderson(Джак О'Нийл)) да гледат MacGuyver там той играе, да познахте - MacGuyver smile.gif
сериалчето е доста добро, нашия от разни неща сглабя некви си изродщини, не съм го гледал но планирам smile.gif
Xpu3onpa3
Мда знам спомням си го като малък го даваха по канала. Ама засега мястото ми е кът. Като измисля как да си освободя малко hmm.gif ще му дойде реда.
BIG_MIRO
да това сериалче си го спомням смътно но имашт тма нешто героя на
RDA беше някакво генийче на тема технологии и всякви други
п.п зс сг-а няма ли да има спойлер вече моля sad.gif ако може и за другите серии smile.gif
Badbream
Аз пък като го изгледах сериалчето, съвсем бях загубил представа кое е реалност и кое не. Тея хора просто дадоха разяснение на цялата история на света. Отне ми доста време да се осъзная. Тогава започнах да търся доказателства, поне малко от малко това трябваше да е истина и просто не е истина какво намерих из нета. Ето ви да четете :http://www.bghelp.co.uk/forums/archive/index.php/t-3016.html
http://www.ancientastro.hit.bg/china/kktibet2.html
blink.gif :eek_xmas:
BIG_MIRO
да, а пък на мен сериалчето ми допадна много защото идеята за една звезна порта е гениална а освен това времето на действие не тие някаде напред в бъдещето а в наши дни и наистина ако иамхме една такава вратичка съсм сигорен че до сега да сме връкнали из галактиките 100 пъти е не е задължително да водим война с някви си там змийчоци и смукачи ама една търговийка между раса като асгардите би била чудна ,ама само кино за жалост sad.gif
BIG_MIRO
уха!!! аз прочетах по обстойно матириала във втория саид и наистина те кара да се позамислиш , аз също се интерисувам доста от история и знам че има много неща в нея най често събития които няма как да се обяснят логично
но все пак до като не видя НЛО с очите си уставам предобеден към него.
BIG_MIRO
искам само да пожелая много щастие. любов и късмет през новата 2006 г. на всички stargate фенове и въобще на вси4ки smile.gif добре да си изкарате тая вечер и бързо истрезняване на другата сутрин smile.gif
Xpu3onpa3
Ха ха знаете ли кой ще играе Майкъл в следващия епизод на Атлантис?
Командир Чарлс(з?) Тъкър III или Трип както се знае. Connor Trinneer.
phoenix_bg_lp
Хай !!!
Честита нова 2006 година на всички SG1 и SGA фенове.
Относно дискусията любимият ми герой от SG1 e О'Нийл, а от SGA - Маккей и Форд (жалко че се зарази).
Ммм това е от мен засега.
Чао. И да дискутирате. rock.gif rock.gif rock.gif
rock.gif rock.gif rock.gif
rock.gif rock.gif rock.gif
BIG_MIRO
rock.gif rock.gif diskotiram - 5 dena ostawat do zapo4waneto na SG-1 mai ili se l1ja smile.gif
6te stava i po qko kato zapo4nat da davat i BSG nqkade prez 11 ili 12 qnuari smile.gif
dobromik
Честита нова :razz_xmas: 2006 г и ако имаше нещо като машина на времето то бих я използвал да видя какво става с края на SG и Атлантис сирила – майтап бе то ако имаше нещо подобно ехеее .... w00t.gif
mitkoal
Честита Нова Година, Братчеди :lol_xmas: !

Поздравявам всички фенове и казвам, че най-готините са Саманта, Крайтън ( сори - Мичел) и Ерън ( пак сори - Вала) ( аз като един още по-голям фен на Фарскейп - ги бъркам малко - след като любимците ми се преместиха в Старгейт ) wink.gif
AoD_Blizzard
Farscape много го развалиха накрая и добре, че свърши. Прекалено много любовчийски истории ;]

Иначе относно SG-1 и SGA мога да кажа само хубави неща.
Любими герои SG-1 - Тор, Ю (единствения печен Гоа'улд tongue.gif). От SGA - Маккей smile.gif

btw ЧНГ на всички да сте ми живи и здрави :razz_xmas:
BIG_MIRO
напълно съм съгласен с теб е моите любими герой не се същите но за другото съм съгласен освен това остават 4 дни до започването на сг-1 и бсг тъкмо ще се да става много яко и в двата сериала smile.gif
AoD_Blizzard
Едно off-топиче. Гледам говорите за BSG в теми за SG и се чудя толкова ли общо имат? Аз като гледах първата серия на BSG (добре де половината от първата, не я изтраях докрай) нещо не ми се хареса особено. Заслужава ли си да се гледа?
arris
Цитат(AoD_Blizzard @ 2 Jan 2006, 08:28 PM)
Едно off-топиче. Гледам говорите за BSG в теми за SG и се чудя толкова ли общо имат? Аз като гледах първата серия на BSG (добре де половината от първата, не я изтраях докрай) нещо не ми се хареса особено. Заслужава ли си да се гледа?
*

oбщото е че го дават един след друг по sci-fi канала

другото общо е че са един и същ жанр

на мен лично SG-тата много повече ми харесват от BSG-то
BIG_MIRO
e da i na men ama pak stawa bsg-to smile.gif
sakala
kakvo e tova bsg
Xpu3onpa3
Цитат(sakala @ 3 Jan 2006, 12:25 AM)
kakvo e tova bsg
*

Battlestar Galactica
Мда съгласен съм за Фарскейп-а прекалено много наблегнаха на любовните истории. Добре ,че все пак му направиха край. Очакванията ми за Войната на умиритворителите бяха по големи ,но все пак се радвам че го имаше(макар и прекалено "измислено" ) Стана направо като някаква приказка.
Много се зарадвах когато видях, че след пенсионирането на Ричард Диин Андерсан във sg-то влючиха Бен Браудър. А когато видях кака Клаудия w00t.gif направо ми се напълни душата. Тъкмо се бях зарадвал след първите няколко епизода ,че и нея ще я вкючат за постоянно и те я пратиха в друга галактика mad.gif . Добре ,че поне ще се завърне в 10 сезон.
Мда радвам се от освежаването на каста за 9-ти сезон. Да не забравяме и Андромеда(Lexa Doig )много сладка, когато се нацупи, ако сте гледали Андромеда. А тя е и жена на Michael Shanks. Интересно ми е какво ли си е мислела докато той се мляскаше с Клаудия Блек :twisted_xmas: .
Малко на клюки го обърнах май а?
Demigod
Коментирам къде се дяна 16 епизод от Атлантиса? В темата за субтитрите пише
Episode 16 - Long Goodbye - 2 януари
Давайте сериите не ги криите rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.