Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
BIG_MIRO
eheeeeeee съгреших и неиздържах, с прочетините тук постовое колко е яка серията за Атлантис и аз я гледахsad.gif вярно пощи всичко разбрах но ще я гледам пак със субс катго излязат smile.gif, и мене ме яд за Орион можеше да си го запазат някак те тия намт никъв късмет тамън им се увиличи флота и гръмнаха Прометей, после и оня руския кораб в края на 9-ти сезон а сега и Орион дано Асгардите или Джафата отпуснат някой стар кораб че иначе сме го загазили smile.gif
Babilon
Най-вероятно ще се намери много по-високо технологичен кораб. Като гръмнаха Прометей, малко след това се сдобиха с кораб на Древните. tongue.gif Пак ще стане така, Вервайте ми biggrin.gif
sM1Le
Значи Атлантида сезон 2 ми се стори някак си по-зле заснет,незнам защо,но пък историиките къртят мифки...smile.gif
M-r Anderson
Цитат(Babilon @ 15 Jul 2006, 08:18 PM)
Най-вероятно ще се намери много по-високо технологичен кораб. Като гръмнаха Прометей, малко след това се сдобиха с кораб на Древните. tongue.gif Пак ще стане така, Вервайте ми biggrin.gif
*

E те си имат по-добър корав biggrin.gif АТЛАНТИДА-нали самия град е огромен космически кораб,като вземат ЗПМ от другите,и ще могат да го подкарат rock.gif biggrin.gif
Пък и кораба на Призраците вече е тяхенsmile.gif hmm.gif
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 15 Jul 2006, 05:22 PM)
SG-Atlantis ми е по-технологичен някак си. В SG-1 започва добра история около Адрия и отношенията с Вала са интересни. Всъщност и двата епизода са "събирателни" и начина за това събиране на екипите ми допадна.
Само МакКей да не си мрънкаше така под носа.
*

Забелязах, че едно от пипалата на пашкула му пречи да си отваря напълно устата и затова мрънка така. Ужасно е да се превеждат такива моменти :evil2:

А иначе погледнете от добрата страна - имат си кораб-кошер wink.gif
BIG_MIRO
да кораб-кошер коийто е толкоз повреден чесигорно в идните две серии няма да го видим, надявам се поне от него а и с помоща на Майкал да разберат технологиите на призраците и оная слабост в тях дето говорише капитана на Аврора /помните ли в 2сезон 9еп smile.gif /
и да им разкажат играта на тия смукачи грозни !
Babilon
Цитат(BIG_MIRO @ 15 Jul 2006, 09:14 PM)
*

Според мен най-добре ще е, ако им врътнат едно конфликтче Орай-Призраци и да гледат сеира отстрани :lol2:
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 15 Jul 2006, 08:21 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 15 Jul 2006, 09:14 PM)
*

Според мен най-добре ще е, ако им врътнат едно конфликтче Орай-Призраци и да гледат сеира отстрани :lol2:
*

Има възможност и това да стане в 3тия епизод на SG-1 tongue.gif

Възможно спойлерче

А кораба-кошер май ще го загубят още следващия епизод biggrin.gif
BIG_MIRO
А кораба-кошер май ще го загубят още следващия епизод biggrin.gif
*

[/quote]

eeeee бива ли тая тия сценаристи ще го направят още по невъзможен тоя сериал до сега биваше ади викам може да извадят касмети кавалерията да дойде / под това разбирам наще кораби / ама сега като останем и без кошера какво ще разбива ме всички призраци Орай и репликатори с два кораба на кръста ли, е мисля че тия сценаристи малко взеха дасе изхвурлятwink.gif
Babilon
Цитат(BIG_MIRO @ 15 Jul 2006, 09:55 PM)
eeeee бива ли тая тия сценаристи ще го направят още по невъзможен тоя сериал до сега биваше ади викам може да извадят касмети кавалерията да дойде / под това разбирам наще кораби / ама сега като останем и без кошера какво ще разбива ме всички призраци Орай и репликатори с два кораба на кръста ли, е мисля че тия сценаристи малко взеха дасе изхвурлятwink.gif
*

Споко, бе tongue.gif Ще ги млатят с много по-мощни кораби от кошера. Да не забравяме, че SG-1 веднъж вече откриха кораб-град тип Атлантида. Все си мисля, че едва ли тези двата са единствените wink.gif Хубавото е, че доминирането на Орай в нашата галактика, както и превесът на Призраците в Пегас водят само до по-вълнуващи нови епизоди smile.gif
BIG_MIRO
е да ще видим wink.gif
Koronis
Някой по-горе беше споменал, че в тия сезони ще видим и фърлингите. Значи сигурно това може да стане - кавалерията наистина ще дойде и то директно от планетата Фърльо. Малките космати същества ще имат свръхмощно оръжие - снаряди от ексцентрични сплъстени кълбета косми, които при изстрелване запушват всички отвори, вентилации и оръжейни дула, блокират електричните сигнали и задушават враговете с отвратителната си смрад. Най-голямата грешка на врага е да се опитва да ги измие - веднъж намокрени, космите се превръщат в гадни зелени дългоуши гущери с дразнещ маниакален кикот, които плъзват навред из кораба, пребиват призраци и изяждат ораи - спомнете си какво стана във филма 'Гремлини', където участва един-единствен фърльо :lol_2: :lol_2: :lol_2:
martineliazz
Цитат(Koronis @ 15 Jul 2006, 11:22 PM)
Някой по-горе беше споменал, че в тия сезони ще видим и фърлингите. Значи сигурно това може да стане - кавалерията наистина ще дойде и то директно от планетата Фърльо. Малките космати същества ще имат свръхмощно оръжие - снаряди от ексцентрични сплъстени кълбета косми, които при изстрелване запушват всички отвори, вентилации и оръжейни дула, блокират електричните сигнали и задушават враговете с отвратителната си смрад. Най-голямата грешка на врага е да се опитва да ги измие - веднъж намокрени, космите се превръщат в гадни зелени дългоуши гущери с дразнещ маниакален кикот, които плъзват навред из кораба, пребиват призраци и изяждат ораи - спомнете си какво стана във филма 'Гремлини', където участва един-единствен фърльо :lol_2:  :lol_2:  :lol_2:
*

тоя изби рибата :lol2:
BIG_MIRO
е това може да се приеме за сценарии за нов сериал или поне за нова серия smile.gif, между другото някой някаде на е чел нещо ново за онзи предполагаем нов сериал за STARGATE или е още твърде рано
M-r Anderson
Аз си мислех за Критърси(Зверчета)те ще са по ефективни.Пък и ще приличат на Фърлингитеbiggrin.gif
chezet
А бе да вземат 100 МИГ-а и ще ги разбият :lol_2:
Добре че сега ще показват повече Claudia Black(Вала) та да внесе малко разнообразие,а е и по-хубавичка жена.(както беше и Jolene Blalok-Ишта)
Koronis
На тая лицето й хич не ми харесва rolleyes.gif
Коя пък беше Ишта? unsure.gif
BIG_MIRO
Ишта беше оная жена-войн от джафите на Молок сещаш се там нали?
гаджето на Тилк, пък за Вала да няма много хубаво лочице обаше е пък има хубаво тяло а и е забавна
Koronis
Да, сетих се.
Я сега да ви задам един въпрос към всички: бихте ли си купили оригиналните двд-та с епизодите на сериалите (ако не SG-1 то поне Атлантида, че там са по-малко)?
Парите са доста, но пък после бог знае какъв кеф ще бъде... освен ако някой вече не ги има де biggrin.gif
Azzour
абсолютно - стига да имах парите... sad.gif
M-r Anderson
Някои знае ли какво стана с играта която щяха да правят по ''Stargate''-Stargate Worlds или Alians.Незнам точно коя от двете беше smile.gif
BIG_MIRO
ми аз нищо незнам sad.gif и аз питах одеве ама явано никой нищо не знае!
etconev
ДВД-та колко струват и на български ли са?
Insaneboy
Цитат(M-r Anderson @ 16 Jul 2006, 01:06 PM)
Някои знае ли какво стана с играта която щяха да правят по ''Stargate''-Stargate Worlds или Alians.Незнам точно коя от двете беше smile.gif
*

Worlds се прави, Alliance няма да има.

Цитат
ДВД-та колко струват и на български ли са?

В България не се продават, следователно не са на български wink.gif
BIG_MIRO
а да знаеш някаква предварителна дата на излизане на играта
п.п само да излезе мо някой тракер на секундата ще я дръмна а и малко скинчета да знаеш за нея къде може да се види? мерсиsmile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 16 Jul 2006, 02:41 PM)
а да знаеш някаква предварителна дата на излизане на играта
п.п само да излезе мо някой тракер на секундата ще я дръмна а и малко скинчета да знаеш за нея къде може да се види? мерсиsmile.gif
*

ето сайт за информация
http://www.stargateworlds.com/
иначе скрийнове още няма, няма и информация кога ще излезе
BIG_MIRO
да скивах го, мерси за сайта между другото! поне знаем ч ще има игра дано по скоро да става wink.gif
sM1Le
Еми като излезне ще има нещо за занимание вкъщи,като е жега навънка и не е за излизане smile.gif
Insaneboy
Цитат(sM1Le @ 16 Jul 2006, 06:48 PM)
Еми като излезне ще има нещо за занимание вкъщи,като е жега навънка и не е за излизане smile.gif
*

Ако си плащаш всеки месец, ще има, да wink.gif
BIG_MIRO
да си плаща ли? това с играта ли е свързано или за това че му трябва интернет за всичката му занимавкаsmile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 16 Jul 2006, 07:56 PM)
да си плаща ли? това с играта ли е свързано или за това че му трябва интернет за всичката му занимавкаsmile.gif
*

с играта
нали е MMORPG всеки месец се плаща, за да играеш в сървъра wink.gif
BIG_MIRO
виж това не го знаех, кофти значи и да излезе няма д си я тегля
тя между другото какъв жанр беше?
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 16 Jul 2006, 09:36 PM)
виж това не го знаех, кофти значи и да излезе няма д си я тегля
тя между другото какъв жанр беше?
*

споменах горе - MMORPG
тип World of Warcraft и Star Wars: Galaxies
Azzour
може да е от безплатните ММОРПГ-та (като гилд уорс)
(поне така се надявам)
Insaneboy
Цитат(Azzour @ 16 Jul 2006, 10:36 PM)
(поне така се надявам)
*

Вярвай ми, няма да е tongue.gif
sM1Le
Ма споко винаги се намират начини да се заобиколи закона и да играиш фрии =)
Azzour
Цитат(Insaneboy @ 16 Jul 2006, 11:38 PM)
Цитат(Azzour @ 16 Jul 2006, 10:36 PM)
(поне така се надявам)
*

Вярвай ми, няма да е tongue.gif
*

мнях..не ме отчайвай отсега :lol_2:
но иначе си оставаме с надеждите, все пак играта още не е почната да се разработва (доколкото знам е в начален стадий все още)
dionysus
здравейте,искам да помоля някой да ми даде линк за фрее торрент от където спокойно да мога да си дърпам новите серий на старгате имаше един сайт за тв торент някакъв беше но съм изгубил линка със смяната на харда
надявам се да см оцелил раздела...

Благодаря
yonkaval
Цитат(dionysus @ 17 Jul 2006, 08:38 AM)
здравейте,искам да помоля някой да ми даде линк за фрее торрент от където спокойно да мога да си дърпам новите серий на старгате имаше един сайт за тв торент някакъв беше но съм изгубил линка със смяната на харда

Благодаря
*

Здравей,
Опитай тук LINK

Поздрави smile.gif
Insaneboy
Цитат(dionysus @ 17 Jul 2006, 08:38 AM)

Благодаря
*

Още един
И още един wink.gif
BIG_MIRO
аз лично се надявах играта да е FPS ама е така става само да не се плащаwink.gif
Insaneboy
ето и тийзърите за следващите 2 епизода
Вижте прикачените файлове
BIG_MIRO
е нещо не ми се свалятsad.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 17 Jul 2006, 01:52 PM)
е нещо не ми се свалятsad.gif
*

Десният бутон, Save Target As...
BIG_MIRO
така станаwink.gif
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 17 Jul 2006, 02:39 PM)
ето и тийзърите за следващите 2 епизода
*

Добре ле човече с какъв плеар ги отваряш?
Babilon
Цитат(M-r Anderson @ 17 Jul 2006, 06:30 PM)
*

Real Player, VLC wink.gif
arris
mv2 също ги отваря а най вероятно ти искат quick time кодек

сега преди малко гледах Stargate 1 - Urban Rush visits cast & sets DivX.avi и забелязах че всички от SG-1 имат дъщери а на Даниел се казва Татяна
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 17 Jul 2006, 05:45 PM)
Цитат(M-r Anderson @ 17 Jul 2006, 06:30 PM)
*

Real Player, VLC wink.gif
*

Лично аз съм си го настроил да ми е с Мedia Player Classic, но за тая екстра ти трябва quicktime кодек.
M-r Anderson
Цитат(Insaneboy @ 17 Jul 2006, 07:27 PM)
Лично аз съм си го настроил да ми е с Мedia Player Classic, но за тая екстра ти трябва quicktime кодек.
*

Ясно,Благодаря ,сега ще го сваля този кодек.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.