Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
BIG_MIRO
а сега ако неска знане и един превод цена няма да имате smile.gif
stratobob
Не зная дали да го нарека добра или лоша новина, но Аманда Тапинг ще участва в няколко (не се знае бройката им, дали ще са малко или примерно повече от 10) епизода на Атлантис в четвърти сезон. Плюс това в процес е подготовката й за участие в друг сайфи сериал.
За мен специално това не е добра новина, защото ако примерно я вкарат за постоянно това ще означава със сигурност нулеви шансове за SG-1 сезон 11 и от друга страна ще наложи известни промени в актьорския състав на Атлантис, а аз не искам така.

p.s. ... освен ако този друг сайфи сериал, в който се приготвя да участва не е Stargate Command :ph34r:

p.s. N:2

Следващият епизод на Атлантис 3x12 излиза на 27ми Ноември . След излъчването на "Tao of Rodney" (18ти декември) следва нова почивка, която ще продължи до 8ми януари, когато ще се поднови излъчването с епизода "The Game".

(Insane или някой друг модератор, може да го сложиш това на заглавната страница на темата, макар, че май никой не чете там wink.gif )
E-Tle
Е каква е тая простотия 2 епизода и пак почивка sad.gif . Много се уморили и канадците тяхната .... :chair: :mad2:
stratobob
Цитат(E-Tle @ 22 Nov 2006, 03:03 PM)
Е каква е тая простотия 2 епизода и пак почивка sad.gif . Много се уморили и канадците тяхната .... :chair:  :mad2:
*

Не,не . Нещо явно не съм го написал съвсем ясно. Ще се излъчат общо пет епизода (първият от тях 3x11 "The Return" Part II вече бе излъчен).Следват:

3x12 27.11.2006 Echoes
3x13 04.12.2006 Irresponsible
3x14 11.12.2006 Sunday
3x15 18.12.2006 Tao of Rodney

След петият от поредицата ("Tao of Rodney") кандците излизат във ваканция до 8ми януари, когато се излъчва 3x16 "The Game" и без прекъсване ще се излъчат останалите до 3x20 "First Strike" .

p.s. Имай предвид, че канадците почнаха излъчването на сериала по-късно от американците и ако не бяха те и тея пет епизода нямаше да ги имаме. Пък и живот и здраве в началото на януари ако пуснат и SG-1 по английския Sci One Channel за известно време ще се засекат и ще имаме по две серии на седмица (една SG-1 и една Atlantis)
burndead
{2422}{2482}Заповядай.|- Слава богу, умирам от глад.
{2624}{2672}Само това ли успяхте да намерите?
{2674}{2721}Не, всъщност имаше|разкошен бюфет.

Джъст РДА! cool.gif
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 22 Nov 2006, 04:31 PM)
английския Sci One Channel
*

Нещо ги обедини английския Sci Fi и английския Sky One biggrin.gif
Та по Sky One ще ги дават, техния Sci Fi sucks...

Цитат
{2422}{2482}Заповядай.|- Слава богу, умирам от глад.
{2624}{2672}Само това ли успяхте да намерите?
{2674}{2721}Не, всъщност имаше|разкошен бюфет.

Джъст РДА!

Мен ми хареса, където пита What were your intentions? и той отговаря Well, i intended to retire biggrin.gif rock.gif

Иначе епизодът беше пълен с намеци относо предишни епизоди и въобще от вселената на Старгейт.
Като се почне с Gate Ship-а, който е споменаван не веднъж и сериите и се мине през изражението на Уиър при споменаването на "малки роботи" до възклицанието на Родни, когато скачача започна да се наводнява.

Иронията е следната, чешкия преводач на Атлантидата е само със 7 дни по-голям от мен. :lol_2:
martineliazz
абе аз бъркам ли се или шефа на репликаторите от онази серия дето наште им бяха на гости и кмета на jericho са един и същи човек hmm.gif
stratobob
Серийката беше чудесна. Хумора беше чудесен. РДА беше доста по-забавен от предното си включване в The Return pt.2
Имах чувството, че ако Даниел Джаксън беше наоколо щеше да има реплики от сорта:
- Jack?
- Daniel!
- Jack!
- Daniel?
- Jack.
- Hmmm.

smile.gif

нещо запазено като прословутото
Insaneboy
Цитат(martineliazz @ 23 Nov 2006, 06:39 AM)
абе аз бъркам ли се или шефа на репликаторите от онази серия дето наште им бяха на гости и кмета на jericho са един и същи човек  hmm.gif
*

Различни са
http://imdb.com/name/nm0001773/ - Оберот
http://imdb.com/name/nm0574468/ - Кмета

Цитат(stratobob @ 23 Nov 2006, 08:57 AM)
Серийката беше чудесна. Хумора беше чудесен. РДА беше доста по-забавен от предното си включване в The Return pt.2
Имах чувството, че ако Даниел Джаксън беше наоколо щеше да има реплики от сорта:
- Jack?
- Daniel
- Jack!
- Daniel?
- Jack.
- Hmmm.

smile.gif
*

Единственият, който искам да видя в Атлантида е точно Даниел. rolleyes.gif
Малко трудно ще се впише, ама ще се нагоди. wink.gif
stratobob
Знаеш, че и тук сме на едно мнение. Вярно, че идването на Аманда Тапинг (за което писах по-горе) ще донесе доста нови МакКей-Картър ситуации, но за мен специално този "конфликт" (интелектуален и сексуален) нещо ми се изчерпа. Виж Даниел може доста неща да свърши в Атлантида, особено с архива на древните, колко неща може да открие "случайно" докато се рови в него....И какви истории могат да предстоят на база това, което открие там.
Еххх, мечти.
phoenix_bg_lp
Наистина ще бъде много интересно, ако видим Даниел в някой друго епизодче на Атлантидата. Но след като четох малко по-напред в темата, че няма да се снима в 4 епизода на SG-1, за да е с жена си, вече се съмнявам, че мечтите ни ще се осъществят. Дано поне в двата Direct To DVD-филма, актьорския състав да е без промени. Иначе ще е малко гадно.
stratobob
СПОЙЛЕР!!!

СПОЙЛЕР!!!

последно предупреждение за

СПОЙЛЕР!!!

SG-1 и SGA Спойлерчета
източника е блогът на Stargate Solution.

Последните новини свързани с актьорския състав в оставащата втора половина на сезоните S10/S3 на GS-1 и Атлантида, както и за предстоящите два SG-1 DVD филма и за сезон 4 на Атлантида са слдените:

1. N. John Smith е потвърдил в Манчестър че Карсън Бекет ще липсва през оставащата част на сезон 3 и Paul McGillion няма да присъства постоянно в в Сезон 4. Но е потвърдил, че за в бъдеще Бекет ще се появи в няколко бъдещи епизода на сериала.
2. Аманда Тапинг споделя, че ще участва в няколко епизода на Атлантида през следващата година, но присъствието й няма да е постоянно.
3. Майкъл Шенкс споделя на Creation Con, че ще видим познати физиономии от SG-1 в Атлантида, но той не е сред тях. Предполага се, че той е имал предвид именно Тапинг. Тори Хигинсън отказва да издаде каквато и да е информация, за други такива прехвърляния, но поддържала тази идея. Също така е казала, че няма идея какво се случва с Уиър през Сезон 4.
4. Дейвид Хюйлет споменава на Creation Con че Michael Beach ще участва в Атлантида. Той ще се появи в Сезон 3 поне в един епизод, но не е ясно колко точно епизода с негово участие ще видим.
5. Клиф Саймън очаква да се появи като Ба`ал поне в един от двата SG-1 DVD филма.
6. Очаква се да видим Майкъл Шенкс и в двата филма и във филмите след това ако DVDтата се продават добре и MGM реши да прави повече от обявените първоначално два филма.

p.s. Имайте предвид, че всичката тази информация е сглобена от различни интервюта и тълкувания. Т.е. допустим е известен процент грешка.
Azzour
Искам да задам един ... глупав въпрос.
Тъй като си правя нещо като колекцийка от сериите на СГ-1 и Атлантида (записвам си ги на ДВД-та, както и да е), та сега стигнах до момента, в който трябва да запиша 8-ми сезон на СГ-1. Проблема идва, че имам желание той да е ДВД-Рип, а единственият ДВД-рип на сезон 8 намирам само в Бол.бг, а там торента ми прай проблеми и немога да го дръпна.
И тук идва въпросът... Някой знае ли откъде да си дръпна Сезон 8 на СГ-1 ДВД-рип (по възможност от БГ тракер или сайт) ?
Ще съм ви адски супер мега благодарен (така де... разбрахте ме :>)

Мерси предварително.
Babilon
Я опитай ТУК, пък да видим какво ще излезе wink.gif
E-Tle
И филм ли ще има за край ?
Azzour
Babilon, мерси. Пуснах го да се тегли пък ще видим smile.gif
stratobob
Цитат(E-Tle @ 23 Nov 2006, 10:46 AM)
*

даже два laugh1.gif
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 23 Nov 2006, 12:34 PM)
Цитат(E-Tle @ 23 Nov 2006, 10:46 AM)
*

даже два laugh1.gif
*

Даже и трети сериал след тях :clap:
Иначе в интервю на Майкъл Шенкс за Gateworld го питаха дали, ако прекратят SG-1 и му предложат да отиде в Атлантида, ще приеме и той каза, че ще приеме и ще се радва да участва там, така че нищо не се знае. rolleyes.gif
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 23 Nov 2006, 12:17 PM)
Даже и трети сериал след тях  :clap:

По-редовните в темата си знаем, че това е твърде вероятно, но не бива да оставяме в заблужнедие останалите, че е сигурно. rolleyes.gif
phoenix_bg_lp
Цитат(Insaneboy @ 23 Nov 2006, 01:17 PM)
Иначе в интервю на Майкъл Шенкс за Gateworld го питаха дали, ако прекратят SG-1 и му предложат да отиде в Атлантида, ще приеме и той каза, че ще приеме и ще се радва да участва там, така че нищо не се знае. rolleyes.gif
*

:pray: А дано! Ще е като сбъдната мечта! Даниел наистина може да бъде доста полезен за Атлантидата. :pray: :coool: rolleyes.gif
E-Tle
Цитат(stratobob @ 23 Nov 2006, 01:53 PM)

По-редовните в темата си знаем, че това е твърде вероятно, но не бива да оставяме в заблужнедие останалите, че е сигурно. rolleyes.gif
*

E по-добре щеше да си продалжи mad.gif , а не да ми правят 2 филма, че от тях да се роди следващия сериал :evil2: !
BIG_MIRO
само много жалко че древните ги избиха, поне някой да беше останал но поне си взехме 3 ЗПМ
burndead
Цитат(Insaneboy @ 23 Nov 2006, 08:59 AM)
Единственият, който искам да видя в Атлантида е точно Даниел.  rolleyes.gif
Малко трудно ще се впише, ама ще се нагоди. wink.gif
*

Като си говорим за персонажи, които бихме искали да видим в Атлантидата се сетих, че в СГ-1 целия СГА участваше за 1 епизод(когато СГ-1 пристигнаха в Атлантида) и съответно очаквах по някакъв начин да навържат нещата от СГ-1 в СГА. Да, ама НЕ!!! Много ми стана тъпо. Поне да бяха казали 1 изречение, което да ги свързва... нъцки! :evil2:
Azzour
Babilon, не... за съжаление и в тоя линк дето го даде са ТВ-рипове.. :/
дръпнах една серия и останах разочарован... май ше трябва да се тормозя с бъгавият тракер на Бол.бг
Babilon
Цитат(Azzour @ 23 Nov 2006, 11:22 PM)
Babilon, не... за съжаление и в тоя линк дето го даде са ТВ-рипове.. :/
дръпнах една серия и останах разочарован... май ше трябва да се тормозя с бъгавият тракер на Бол.бг
*

Ами видях, че еп. 1 и 2 бяха събрани в един... При TV Rip-овете са разделени. Нямам идея... Аз го имам, но нямам място на харда, за да го заредя. Теглил съм го от sab.bz. Пусни една заявка там, предполагам, че колегите там ще откликнат wink.gif
aurise
Празник за sci-fi феновете :59:

Добавиха и Sci-Fi канала в безплатната програма за гледане
на телевизия през интернет - дано да се задържи, като fox, nbc....

http://viidoo.com/en/index.php

Директен download:

http://dl.tvunetworks.com/TVUPlayer.zip
ivajlap
Да можеше и HDTV поток да се гледа.... мечтиии
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 23 Nov 2006, 10:58 PM)
Да можеше и HDTV поток да се гледа.... мечтиии
*

На кое?
ivajlap
Нали пуснали sci-fi по "жицата" ?!
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 23 Nov 2006, 11:36 PM)
Нали пуснали sci-fi по "жицата" ?!
*

Той по принцип си няма HDTV.
ivajlap
Така де, мисълта ми е, че телевизията през интернет
е по-зле и от ефирната. Особено с "квартална" интернет скорост.
stratobob
Гледах преди време такова нещо, компресията е доста голяма и качеството чувствително е намалено.
Пък и докато SciFi излъчат оставащите епизоди от SGA и SG-1, отдавна ще сме забравили, че сме ги гледали tongue.gif
paco88
Абе можи и да доживеем да гледаме Sci-Fi в България ама ще сме с бастуни и ще тряа само на дивана да седим с дистанционото в ръка и да гледаме старгейт чието действие се води през 2060 година хахаха tongue.gif
stratobob
Новите продукции, които SciFi ще пускат нещо не ми се връзват с типичните сайфи-сюжети. Както е тръгнало този канал скоро ще се затрие май.

p.s. На 29ти Ноември започва гласуването в сайта на CBMedia посветено на официалната кампания в защита на SG-1 под егидата на MGM. Всички фенове по света се приканват да гласуват за един от избраните финални клипове по темата. Всеки ще може да гласува по веднъж на ден, т.е. ще може да се гласува повече от веднъж за предпочитан клип или за повече от един.
cvetangg
Цитат(E-Tle @ 23 Nov 2006, 06:19 PM)
Цитат(stratobob @ 23 Nov 2006, 01:53 PM)

*

E по-добре щеше да си продалжи mad.gif , а не да ми правят 2 филма, че от тях да се роди следващия сериал :evil2: !
*

Аз пък си мисля, че е време за нещо ново, и точно с тея два филма ще посъживят сериала, който май заради яко орязване на бюджета позагуби блясъка си.
Мое мнение, преди бяха доста по интересни сцените.
stratobob
Цитат(cvetangg @ 24 Nov 2006, 12:09 PM)
Аз пък си мисля, че е време за нещо ново, и точно с тея два филма ще посъживят сериала, който май заради яко орязване на бюджета позагуби блясъка си.
*

Ти гледал ли си 9ти сезон? w00t.gif
Шегата настрана. След липсата на посока на развитие в 8ми сезон, 9ти направо пращеше от динамика и нови въпроси. rock.gif

Вратата трябва да остане отворена за да не могат Орай да набират Земята. :kuku:
paco88
9
Цитат(stratobob @ 24 Nov 2006, 02:26 PM)
*

Шегата настрана. След липсата на посока на развитие в 8ми сезон, 9ти направо пращеше от динамика и нови въпроси. rock.gif

*

Прав си (е можи в момента да си седнал незнам tongue.gif ).
9 сезон е на напълно нова тематика от която може поне още 2 сезона да се пръкнат
BIG_MIRO
mi to edin we4e se pr1kna i e fakt ot 10 ep. we4e smile.gif za wtori qdwali 6te ima, no az silno se nadqwam da ima powe`e za sg-1 oswen 2 dvd filma deto se 4akat

sori za latinicata ama s1m na daskalo o6te wink.gif
Killa-g
Едва ли ще го спасите, спомням си, че преди имаше подобна камапания за Farscape, но нямаха голям успех освен че събраха солидна сума (поне по наши стандарти),
която се оказа, че нямало да стигне за повече от 1 епизод да бъде заснет. Поне го завършиха с филма. Предполагам, че и тук може да очакваме нещо такова. По-интересно наистина беше кой ще премине в Атлантис, май че е О'Нийл.
Babilon
В SG-1 има още много хляб. Реално от 9-ти сезон това е един нов сериал. Древните, Орай, Асгардите, Фърлингите... Много слабо са застъпени до момента (Фърлингите изобщо!). Дори и под формата на ново име, сериала трябва да продължи....
burndead
Цитат(Babilon @ 24 Nov 2006, 08:25 PM)
В SG-1 има още много хляб. Реално от 9-ти сезон това е един нов сериал. Древните, Орай, Асгардите, Фърлингите... Много слабо са застъпени до момента (Фърлингите изобщо!). Дори и под формата на ново име, сериала трябва да продължи....
*

Напълно прав си, че трябва да продължи. Това си е явление измежду сериалите, като цяло. Друг сериал продължил толкова много е "Приятели". Поне за него се сещам в момента.
Killa-g
burndead, трябва да си ъпдейтнеш подписа.
Firefly и Carnivale също са сanceled.
Insaneboy
Цитат(Killa-g @ 24 Nov 2006, 07:56 PM)
Едва ли ще го спасите, спомням си, че преди имаше подобна камапания за  Farscape, но нямаха голям успех освен че събраха солидна сума (поне по наши стандарти),
която се оказа, че нямало да стигне за повече от 1 епизод да бъде заснет. Поне го завършиха с филма. Предполагам, че и тук може да очакваме нещо такова. По-интересно наистина беше кой ще премине в Атлантис, май че е О'Нийл.
*

Не е така, защото хората, които правят сериала са навити да продължат, а и има още накъде да го продължат, просто на MGM изпълнителният директор е тъпанар, ако не беше настоявал той да го спрат, сега нямаше да има такива разправии...
burndead
Цитат(Killa-g @ 24 Nov 2006, 10:54 PM)
burndead, трябва да си ъпдейтнеш подписа.
Firefly и Carnivale също са сanceled.
*

Офф
Мерси, че ми напомни. От два дена се каня и се се заплесвам, четейки някоя тема. tongue.gif
Офф

Едит: Едно приятелче ми каза, че създателя на Карнивал го е планирал по следния начин(не знам дали наистина е така): 3 пъти по 2 сезона. hmm.gif
Killa-g
Не знам, според мен всичко е в парите. Farscape също имаше
доста накъде да иде, но просто беше прекалено скъп.
А все пак е ясно, че целта е да изкарат повече пари
от възмжоно по-малки вложения. Но SciFi като цяло май са тръгнали надолу нито едно добро ново шоу - с изключение на Eureka.
Развалиха петъчната си програма и с съответно съботните ми следобеди.
Дават едно предаване, което дори за кеч е слабо.

Едит за Carnivale: Не ми се вярва. HBO като отрежат нещо, си е завинаги.
Може да направят филм по него де.
Insaneboy
Добавено разписанието на Атлантида на първата страница.
cvetangg
Цитат(paco88 @ 24 Nov 2006, 05:52 PM)
9
Цитат(stratobob @ 24 Nov 2006, 02:26 PM)
*

*

Прав си (е можи в момента да си седнал незнам tongue.gif ).
9 сезон е на напълно нова тематика от която може поне още 2 сезона да се пръкнат
*

Ми сигурно щото сега като гледам как се мотаят с тоя Сангреал и може да съм останал с впечатление, все пак 9-ти сезон го гледахме преди година някаде ( е горе долу smile.gif )
cvetangg
Цитат(Insaneboy @ 25 Nov 2006, 12:05 AM)
Цитат(Killa-g @ 24 Nov 2006, 07:56 PM)
Едва ли ще го спасите, спомням си, че преди имаше подобна камапания за  Farscape, но нямаха голям успех освен че събраха солидна сума (поне по наши стандарти),
*

Не е така, защото хората, които правят сериала са навити да продължат, а и има още накъде да го продължат, просто на MGM изпълнителният директор е тъпанар, ако не беше настоявал той да го спрат, сега нямаше да има такива разправии...
*

Някой да има телефона на Осама, той ще оправи проблема с директора! rolleyes.gif :ph34r: tongue.gif
burndead
hmm.gif Като гледам как е заглавието на 3х20 - Фърст Страйк няма начин да няма още 1 сезон, като продължение на този епизод. Освен, ако продължението не се казва " Империята отвръща на удара". wink.gif
Видях, че един от епизодите се казва "Дъ Тао ъф МакКей".
Лично аз тълкувам "тао" като душа. Прав ли съм? hmm.gif
Insaneboy
Цитат(burndead @ 25 Nov 2006, 01:46 AM)
hmm.gif Като гледам как е заглавието на 3х20 - Фърст Страйк няма начин да няма още 1 сезон, като продължение на този епизод. Освен, ако продължението не се казва " Империята отвръща на удара". wink.gif
Видях, че един от епизодите се казва "Дъ Тао ъф МакКей".
Лично аз тълкувам "тао" като душа. Прав ли съм? hmm.gif
*

Всъщност от китайски значи Пътят.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.