Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 19 Dec 2006, 09:17 PM)
Цитат(kostovivan @ 19 Dec 2006, 09:15 PM)
Някой може ли да ми даде линк към епизод 15 някъде в БГ? Не можах да го намеря нито в дата,арена,бол...?
*

Два поста по-нагоре - линк към бол, къде си гледал - не знам.
*

той не пита ли за 15 ? линка е за 16 smile.gif

п.п. http://zamunda.net/details.php?id=69061
kostovivan
Цитат(martineliazz @ 19 Dec 2006, 10:15 PM)
Цитат(Insaneboy @ 19 Dec 2006, 09:17 PM)
Цитат(kostovivan @ 19 Dec 2006, 09:15 PM)
Някой може ли да ми даде линк към епизод 15 някъде в БГ? Не можах да го намеря нито в дата,арена,бол...?
*

Два поста по-нагоре - линк към бол, къде си гледал - не знам.
*

той не пита ли за 15 ? линка е за 16 smile.gif

п.п. http://zamunda.net/details.php?id=69061
*

Благодаря, това ми трябваше.
stratobob
Докато се чудите какво да правите, Цък и прочетете това интервю на Майкъл Шенкс. В него се говори за филмите, които следват след края на Stargate SG-1, за датите на снимките и т.н.

About the movies :
Movie 1 : We know the first shoot date of the first movie is April 15th and the
second is around June 1st. As much as I know about the story, the first
one Rob is writing and directing has to do with wrapping up the Ori
storyline, which is the storyline that has taken prominence for the
last two years of the show. I don't know if he is going to wrap it up
completely or bring it to some conclusion for the sake of the fans and
the franchise, to bring that epic struggle to a close…I don't know how
he is going to do it in two hours but it will be pretty interesting to
watch.

Movie 2 : will involve some kind of time travel and has something to do with our
main mustache twiddling villain Baal doing something in the past that
alters…he basically finds a way to lift the stargate from Earth so the
Stargate Program never happens, and I imagine the characters will have
to go through some process to reset the clock and fix everything over
the course of two hours. Quite frankly that is as much as I know
DarkKnight
Цитат(stratobob @ 20 Dec 2006, 10:18 AM)
Докато се чудите какво да правите, Цък и прочетете това интервю на Майкъл Шенкс. В него се говори за филмите, които следват след края на Stargate SG-1, за датите на снимките и т.н.

About the movies :
watch.

Movie 2 : will involve some kind of time travel and has something to do with our

*

Мерси много за инфото. Но за съжаление от този цитат разбрах, че в епизодите до края на сезоня SG-1 няма да победят орайте sad.gif
Insaneboy
Че то това си беше ясно...
Те бяха направили сценариите за всички серии от десети сезон преди MGM да каже, че са тъпаци и го спират.
Вторият филм не звучи нещо особено...
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 20 Dec 2006, 12:44 PM)
Вторият филм не звучи нещо особено...
*

Да. И на мен идеята ми напомня нещо като 8x19 и 8x20 Moebius pt.1&2 ...
millenium
Едно подаръче за един специален за всички нас човек!

Весела коледа и Честита Нова Година на всички фенове! :yay:
E-Tle
Цитат
Мерси много за инфото. Но за съжаление от този цитат разбрах, че в епизодите до края на сезоня SG-1 няма да победят орайте 

Естествено, че няма да ги победят !!! Тръпка трябва да има :lol2: !!! Пък и иначе за какво щеше да се разправя в първият филм !!! hmm.gif Щеше да е късно за нов враг, пък и малко глупаво да го срещнат и унищожат за 1 филм :lol_2: !!!
BIG_MIRO
аз съм разочорован от сценария на 2 филм, то май ще повторят 8сезон края само че за 2 часа а не за 43 мин., очаквах нещо повече да измислят, може би като пилотен епозод на 3-тия сериал очаквам да бъде ама от това което прочетох се съмнявам!
stratobob
Цитат(E-Tle @ 20 Dec 2006, 04:47 PM)
Цитат
Мерси много за инфото. Но за съжаление от този цитат разбрах, че в епизодите до края на сезоня SG-1 няма да победят орайте 

Естествено, че няма да ги победят !!! Тръпка трябва да има :lol2: !!! Пък и иначе за какво щеше да се разправя в първият филм !!! hmm.gif Щеше да е късно за нов враг, пък и малко глупаво да го срещнат и унищожат за 1 филм :lol_2: !!!
*

То и от интервюто на Майкъл Шенкс се споменава, че няма да е задължително след първия филм Орай да са победени rock.gif
stratobob
Интервю с Бо Бриджис
paco88
Лично аз очаквам много по добър замисал за филма номер 2 hmm.gif
sM1Le
В прогрес на изглеждане е 7ми сезон smile.gif трябва наваксам,да съм на ниво за 1вият филм които от прочетеното какво разбрал,какво не разбрал ми се струва интересно smile.gif
Alt_CX
Цитат(stratobob @ 20 Dec 2006, 09:18 AM)

About the movies :
watch.

*

Извинявам се, но зали е възможно някой да ми каже с две-три думи за какво става дума? И също дали Бо Бриджис казва нещо интересно в интервюто huh.gif
Мерси smile.gif
stratobob
Цитат(sM1Le @ 20 Dec 2006, 08:22 PM)
В прогрес на изглеждане е 7ми сезон smile.gif трябва наваксам,да съм на ниво за 1вият филм които от прочетеното какво разбрал,какво не разбрал ми се струва интересно smile.gif
*

Завиждам ти, предстои ти да видиш най-добрия край на сезон според мен. The Lost City pt.1 & 2 IMO! rock.gif
stratobob
Цитат(Alt_CX @ 21 Dec 2006, 12:28 AM)

About the movies :
.......

*

Извинявам се, но зали е възможно някой да ми каже с две-три думи за какво става дума? И също дали Бо Бриджис казва нещо интересно в интервюто huh.gif
Мерси smile.gif
*

Накратко:
Снимки започват на 15ти април за първия филм и 1ви юни за втори. До толкова, доколкото Майкъл Шенкс знае за сюжета, първият (по сценариий и режисура на Робърт Купър) ще е за Орай, историята която сериалът разказва през последните две години. Не се знае дали той ще се яви заключение на сагата за Орай или ще остави вратата отворена. Той (М.Шенкс) не знае как това може да стане в един двучасов филм но е сигурен, че ще е интересно.
Във вторият филм ще е забъркано пътуване във времето. Добре познатият ни мустакат гауаулд ( :lol2: ) Баал ще се опита да промени миналото така,че Старгейт програмата на Земята да не се е случила.
E-Tle
Цитат(stratobob @ 21 Dec 2006, 11:31 AM)
Цитат(sM1Le @ 20 Dec 2006, 08:22 PM)
*

Завиждам ти, предстои ти да видиш най-добрия край на сезон според мен. The Lost City pt.1 & 2 IMO! rock.gif
*

Там ме изкефи лафът на О'нийл , когато бяха приклещени в храма:
Джаффата казва : Surrender or die !
О'нийл : What ?
Джаффата : I said surrender or die ! ....
:lol_2: :lol_2: :lol_2:
Alt_CX
Цитат(stratobob @ 21 Dec 2006, 11:58 AM)
Цитат(Alt_CX @ 21 Dec 2006, 12:28 AM)

About the movies :
.......

*

Мерси smile.gif
*

Накратко:
Снимки започват на 15ти април за първия филм и 1ви юни за втори. До толкова, доколкото Майкъл Шенкс знае за сюжета, първият (по сценариий и режисура на Робърт Купър) ще е за Орай, историята която сериалът разказва през последните две години. Не се знае дали той ще се яви заключение на сагата за Орай или ще остави вратата отворена. Той (М.Шенкс) не знае как това може да стане в един двучасов филм но е сигурен, че ще е интересно.
Във вторият филм ще е забъркано пътуване във времето. Добре познатият ни мустакат гауаулд ( :lol2: ) Баал ще се опита да промени миналото така,че Старгейт програмата на Земята да не се е случила.
*

Мерси много clapping.gif Не звучи зле, сега остава и да играят същите актьори...
Babilon
Цитат(E-Tle @ 21 Dec 2006, 01:19 PM)
Там ме изкефи лафът на О'нийл , когато бяха приклещени в храма:
Джаффата казва : Surrender or die !
О'нийл : What ?
Джаффата : I said surrender or die ! ....
:lol_2:  :lol_2:  :lol_2:
*

Това беше края на сезон 6 - за Окото на Ра. Там намериха плочката, която сочеше пътя към Изгубеният град wink.gif
E-Tle
Е позабравил съм !!! Пак трябва да го гледам от начало !!! smile.gif
stratobob
Абе търсиш си ти повод да ги гледаш пак... :kuku:
E-Tle
Цитат(stratobob @ 21 Dec 2006, 04:46 PM)
Абе търсиш си ти повод да ги гледаш пак... :kuku:
*

Хвана ме !!! :lol2:
ROCKY
[quote=stratobob,21 Dec 2006, 12:58 PM][quote=Alt_CX,21 Dec 2006, 12:28 AM][quote=stratobob,20 Dec 2006, 09:18 AM]
*
[/quote]
Както беше казъл Insaneboy в по-предни коментари и явно така ще се окаже че новия сериал ще е назад във времето заклещени и там ще се развива всичко biggrin.gif но това майче ще е яко тъй като можем да се намесиме тогава към 4-те велики раси и да предотвратим грешките на древните и т.н. smile.gif абе майче това се очертава rolleyes.gif
на мен ми харесва ако е нещо подобно новото сериалче cool.gif
Insaneboy
Ами това е една идея, за да ги отделят от днешното време на Земята и Атлантида...
paco88
За сега си оставаме с идеите си sad.gif
btw да си направим един наш филм на тема stargate хахахахах и да видим ще им хареса ли хахахах tongue.gif :clap:
sM1Le
Цитат(paco88 @ 22 Dec 2006, 12:22 AM)
За сега си оставаме с идеите си  sad.gif
btw да си направим един наш филм на тема stargate хахахахах и да видим ще им хареса ли хахахах  tongue.gif  :clap:
*

Да направим състезание,всеки да си даде предложението какъв ще е филма и накрая да видим кои ще е най-близко biggrin.gif и като за награда победителя ще спечели...усмивка по радиото laugh1.gif
paco88
Навит сам даже сма усукан хахаха tongue.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 21 Dec 2006, 11:34 PM)
Ами това е една идея, за да ги отделят от днешното време на Земята и Атлантида...
*

Това ще е вариантът да видим Фърлингите :clap: Надявам се, че най-накрая ще се появят. При толкова интерес от страна на зрителите, няма да е честно да не ги покажат изобщо (изключвам сцената в еп. 200 :lol2: )
Insaneboy
Цитат
MGM and the show's Vancouver-based producers are no longer pursuing an eleventh season for the hit television series, which was cancelled by U.S. broadcaster SCI FI Channel in August.

11 сезон със сигурност няма да има.
Но пък ако се продадат достатъчно ДВДта от двата филма, ще продължат да правят други филми, които ще излизат направо на ДВД, продължаващи историята на SG-1.
След като следващата есен излязат двата филма, от студиото се надяват да правят поне по един филм на година.
E-Tle
То ще стане като Star Trek smile.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 22 Dec 2006, 01:22 PM)
11 сезон със сигурност няма да има.
Но пък ако се продадат достатъчно ДВДта от двата филма, ще продължат да правят други филми, които ще излизат направо на ДВД, продължаващи историята на SG-1.
След като следващата есен излязат двата филма, от студиото се надяват да правят поне по един филм на година.
*

Ще рече ли това, че новите сериали, които се очакват, няма да продължат SG-1 историята? unsure.gif Защото ще е адски тъпо, ако поне не довършат историята с Орай dry.gif
stratobob
Източник: GateWorld
Цитат
Studio planning on-going SG-1 movies, no Season Eleven

Friday - December 22, 2006 | by Darren Sumner

Stargate owner Metro Goldwyn Mayer is planning an on-going Stargate SG-1 movie franchise, a production source tells GateWorld. MGM and the show's Vancouver-based producers are no longer pursuing an eleventh season for the hit television series, which was cancelled by U.S. broadcaster SCI FI Channel in August.

The cast of Stargate SG-1 has now signed on for the first film, though an exact list of confirmed actors is not yet available. The film begins shooting April 15 in Vancouver, followed by a June 1 start date for the second movie, according to a new IGN interview with actor Michael Shanks ("Daniel Jackson").

Though perhaps a disappointment to fans rallying for an eleventh season at SaveStargateSG1.com, the news does offer a silver lining: should DVD sales justify the plans to make an on-going series of movies, the adventures of SG-1 will continue.

The studio was previously exploring its options for an alternate way to finance and distribute Season Eleven in the U.S. (story), calling Stargate its most important franchise second only to James Bond.

The producers announced in October that two SG-1 movies, likely direct-to-DVD, had been greenlit (story). The first will serve as the climax of the Ori story line, according to executive producer Brad Wright. It will be written by executive producer Robert C. Cooper.

The second film will be written by Wright, and is said to deal with time travel.

The studio is targetting a fall 2007 release for both films -- just a few months after Stargate SG-1 ends its historic, 10-year run on cable television. They hope for at least one new SG-1 movie each year thereafter, a source tells GateWorld.

"There's a sense of an era for us ending," Wright told TV Guide in October, "but at the same time, we're all positive because of the prospect of continuing forward with movies and the introduction next year of Stargate Worlds, a massive multiplayer online game."

Stargate SG-1 takes its final television bow with 10 all-new episodes starting in April on SCI FI Channel.
stratobob
...И такааа, то хубаво че са решили евентуално филмите по SG-1 тематиката да са повече от два за в бъдеще ако имат успех първите два филма, но нищо друго не потвърждават от MGM. Имам предвид изтеклата информация за нов spin-off
paco88
Само ми е интересно ква е разликата м/у 11 сезон и 2-3 филма hmm.gif
martineliazz
филмите мгм ги прави и разпространява сама а за сериала има договор със скай фи и ако те се дърпат и неискат мгм остават със вързани ръце
демек така с тия филми заобикалят договора със скай фи
paco88
Хмммм............ опитват се да минат тънко те ама ............. dry.gif
paco88
Весела коледа бе хора :clap:
Нищо че е 26 tongue.gif Да сме живи и здрави и да гледаме по често stargate през идващата година :clap:
phoenix_bg_lp
Весела Коледа на всички STARGATE маниаци!!!
Дано през идната година да успеем да видим 2-та филма за SG-1, края на 3 и началото на 4 сезон на StarGate Atlantis, а дай боже през 2008 да видим ново сериалче. Надявам се в първия филм да ги разбием вече тея Ораи, че много взеха да побеждават и дано втория филм с елемента за връщане назад във времето да е интересен.

Айде весело изкарване на празниците!!!

Zoro
biggrin.gif весела коледа на всички STARGATE маниаци
stratobob
Весела Коледа приятели!!! От сърце ви желая успех в пътя, който сте си избрали. Преди всичко много здраве, щастие и любов, купони до зори и купища пари. Дълги години да се радваме на нови и нови приключения в света на СТАРГЕЙТ.

Борислав (StratoBOB)
Alt_CX
Честита Коледа и от мен на Старгейт феновете и на всички около тях smile.gif
И да напишете писмо на дядо Коледа (Мраз) да направят следващ сезон на SG-1 :59: rolleyes.gif
paco88
Начи позволих си да напиша писмо до Дядо Коледа ето го и писмото:

"Скъпи Дядо Коледа имам една скромна молба за коледен подарък.Искам само да чуя едно изречение но не от теб а от един не много умен представител на MGM a самото изречение да е следното:
"Скъпи фенове на Stargate,честита коледа и весело посрещане на новата година!
Аз имам един скромен подарък за вас-ще има 11 даже и 12 сезон на SG-1 не с епритеснявайте сериала ще продължи още доста дълго!"
Моля те Дядо Коледа нека този субект да каже точно това или поне същия смисал и много ще те обичкам и ще ти подаря новия Жилет с батерийки дет е smile.gif"
от paco88 с надежда :clap:
martineliazz
Цитат(paco88 @ 27 Dec 2006, 10:53 AM)

"Скъпи Дядо Коледа имам една скромна молба за коледен подарък.Искам само да чуя едно изречение но не от теб а от един не много умен представител на MGM a самото изречение да е следното:
Аз имам един скромен подарък за вас-ще има 11 даже и 12 сезон на SG-1 не с епритеснявайте сериала ще продължи още доста дълго!"
Моля те Дядо Коледа нека този субект да каже точно това или поне същия смисал и много ще те обичкам и ще ти подаря новия Жилет с батерийки дет е smile.gif"
*

усещам че подаръка си ще го получиш чак на 1.04.2007 :lol_2:
stratobob
Цитат(martineliazz @ 27 Dec 2006, 01:59 PM)

*

*

Добре, че първите снимки на филма за SG-1 почват на 15ти Април, а не 1ви април 2007 както си писал по-горе :lol2:
martineliazz
ставаше дума за нови сезони и аз имах друго впредвид ама карай...
paco88
tongue.gif :clap:
toranagasama
[quote=stratobob,27 Dec 2006, 11:31 AM]
Весела Коледа приятели!!! От сърце ви желая успех в пътя, който сте си избрали. Преди всичко много здраве, щастие и любов, купони до зори и купища пари. Дълги години да се радваме на нови и нови приключения в света на СТАРГЕЙТ.

:newyear:
E-Tle
Цитат(stratobob @ 27 Dec 2006, 04:57 PM)
Цитат(martineliazz @ 27 Dec 2006, 01:59 PM)

*

*

Добре, че първите снимки на филма за SG-1 почват на 15ти Април, а не 1ви април 2007 както си писал по-горе :lol2:
*

Е то кога ще излязат филмите ? Или не се знае точно още hmm.gif
stratobob
Цитат(E-Tle @ 27 Dec 2006, 07:21 PM)
Е то кога ще излязат филмите ? Или не се знае точно още  hmm.gif
*

Втората половина на 2007ма ... в най-лошият случай около коледните празници на 2007 г.

p.s.Цък и малко инфо за епизодът "Sunday"
sora
wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.