Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Дискусии
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 26 Sep 2006, 05:07 PM)
Интересно ми е каква история ще измъдрят за новия сериал (такъв ще има, като спряха SG-1, SciFi потвърдиха, че възнамеряват да правят такъв).
*

Аааа, недей да лъжеш народа. Няма официално становище. Само думите на изпълнителния продуцент на телевизията, че SciFi желае да продължи разходката в света на Старгейт. Всичко останало са само слухове. hmm.gif
Единствената по-интересна новина (с уговорката,че е възможно да е поредния слух ) идва от ING според които плановете към момента са за серии от типа на Peacekeepers Wars след като спряха Фарскейп. Казал го е някой от актьорите, чието име се пази в тайна. hmm.gif Хъмм, звучи доста съмнително, но и аз като удавника гледам да се хвана за сламката... biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(chezet @ 27 Sep 2006, 06:41 AM)
Цитат(Insaneboy @ 26 Sep 2006, 05:07 PM)

Ами няма да има голям смисъл да прекъснат SG-1 само за да направят сериал със същите герои и история...  rolleyes.gif
Интересно ми е каква история ще измъдрят за новия сериал (такъв ще има, като спряха SG-1, SciFi потвърдиха, че възнамеряват да правят такъв).
Чудех се едно време какво могат да направят като история за Атлантида, пък то се оказа може би по-добър и от SG-1 smile.gif
Ами освен да чакаме и да видим друго не може.

АНАТЕМА! biggrin.gif Извинявай Insaneboy,ама това е "предателство" спрямо СГ-1 biggrin.gif
Каквото и да измислят или правят ,Атлантида никога няма да достигне нивото на СГ-1.Все пак СГ-1 10г. беше с нас и героите ще си останат по-обичани от тези на Атлантида(които лично аз не харесвам,освен Родни Макей).
*

Ами не знам, мене Атлантидата много по ме влече, героите по ме кефят, историите също са ми по-добри, още от 2004, когато излезе.
stratobob
Цитат(chezet @ 27 Sep 2006, 07:41 AM)
Каквото и да измислят или правят ,Атлантида никога няма да достигне нивото на СГ-1.Все пак СГ-1 10г. беше с нас и героите ще си останат по-обичани от тези на Атлантида(които лично аз не харесвам,освен Родни Макей).
*

Аз пък се радвам че се е разсъхнала работата на Бен Браудър, който първоначално е бил гласен за ролята на Джон Шепърд в Атлантида. Моите уважения към Бен Браудър и работата му преди във Фарскейп, но Джо Фланиган си е по-подходящ.

p.s: В тоя ред на мисли, ако наистина вземат, че направят нов сериал по темата Старгейт (защото явно никоя телевизия не е откликнала на първоначалната идея да спонсорира 11ти сезон на СГ-1) лично аз бих искал така да стане, че Майкъл Шенкс и Клаудия Блек да участват в него.
paco88
Цитат(stratobob @ 27 Sep 2006, 01:05 PM)
Цитат(chezet @ 27 Sep 2006, 07:41 AM)
*

Аз пък се радвам че се е разсъхнала работата на Бен Браудър, който първоначално е бил гласен за ролята на Джон Шепърд в Атлантида. Моите уважения към Бен Браудър и работата му преди във Фарскейп, но Джо Фланиган си е по-подходящ.

p.s: В тоя ред на мисли, ако наистина вземат, че направят нов сериал по темата Старгейт (защото явно никоя телевизия не е откликнала на първоначалната идея да спонсорира 11ти сезон на СГ-1) лично аз бих искал така да стане, че Майкъл Шенкс и Клаудия Блек да участват в него.
*

Аз се каня да ги сватосам тях двамата(героите) ама кога ли ще стане...... tongue.gif
chezet
Ами ако можеш да сватосаш мен с Клаудия Блек,няма да ти се разсърдя.Даже може и да почерпя. :clap:
paco88
Цитат(chezet @ 27 Sep 2006, 03:49 PM)
Ами ако можеш да сватосаш мен с Клаудия Блек,няма да ти се разсърдя.Даже може и да почерпя. :clap:
*

Ами ще звънна тук там ще видя какво мога да направя но нищо не обещавам tongue.gif laugh1.gif
Babilon
Цитат(stratobob @ 27 Sep 2006, 02:05 PM)
*

Всъщност проблемът идва от договорът, който MGM е подписал със Sci-Fi... За съжаление MGM не могат да продължат сериалът без съгласието на Sci-Fi dry.gif
paco88
Цитат(Babilon @ 28 Sep 2006, 10:25 AM)
*

Всъщност проблемът идва от договорът, който MGM е подписал със Sci-Fi... За съжаление MGM не могат да продължат сериалът без съгласието на Sci-Fi dry.gif
*

XMMM........ mad.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 28 Sep 2006, 10:25 AM)
*

*

Но пък никъде не пише, че не може да направят друг сериал.
Те хората са искали след девети сезон да го прекръстят сериала на Stargate Command, така че се надявам да видим такъв сериал.
Вече друго нещо е как се тълкува друг сериал.
Ама гледам или ще е 11ти сезон по друга телевизия или минисерии по SciFi.
BIG_MIRO
незнам аз ама се надявам да става по-бирзо!! и догодина /2007/ да го има първи сезон, няма знаечение може и есента по туй време да стартира ма да има, макар че сигорно няма да стана защото то 10 сезон на сг-1 ще свърши по-туй време и не вярва м веднага след него да пуснат Stargate Command smile.gif
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 28 Sep 2006, 06:06 PM)
Те хората са искали след девети сезон да го прекръстят сериала на Stargate Command, така че се надявам да видим такъв сериал.

След седми сезон.
stratobob
ГОЛЯМ СПОЙЛЕР!!!

ГОЛЯМ СПОЙЛЕР!!!

АМА МНОГО ГОЛЯМ!!!

Не чети по-надолоу ако не искаш да си развалиш удоволствието от гледането на предстоящите епизоди.

Прочетохте ли, че във втората половина на на трети сезон на Атлантис един от главните герои ще бъде убит (!!!) . Кой вероятно е е той, вижте тук : (щрак)
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 29 Sep 2006, 08:05 AM)
ГОЛЯМ СПОЙЛЕР!!!

ГОЛЯМ СПОЙЛЕР!!!

АМА МНОГО ГОЛЯМ!!!

Не чети по-надолоу ако не искаш да си развалиш удоволствието от гледането на предстоящите епизоди.

Прочетохте ли, че във втората половина на на трети сезон на Атлантис един от главните герои ще бъде убит (!!!) . Кой вероятно е е той, вижте тук : (щрак)
*

Не е сигурно, има ги много епизоди в които уж нещо става, пък не е така. Но да си призная има я и тая възможност. rolleyes.gif
stratobob
като в казармата, "всяка заповед е предпоследна" . За съжаление много станаха лошите новини напоследък около старгейта. Време е вече да се види светлина в края на тунела.
Dwyane^Wade
ако спрат сериала това ще е най тапото нещо което са правили някога Старгейт е най великия сериал правен някога и не трябва да го запокитват така sad.gif

ПС: само да питам четох нагоре и не разбрах точно ноемри или декември ще продалжат 2 сериала
BIG_MIRO
еееее, неща Карсън да умираwink.gif той ме кефи!!! да умре Зеленка примерно или някой там от статистите smile.gif
Babilon
Цитат(BIG_MIRO @ 29 Sep 2006, 03:32 PM)
еееее, неща Карсън да умираwink.gif той ме кефи!!! да умре Зеленка примерно или някой там от статистите smile.gif
*

Няма страшно! Той и Даниел Джаксън беше мъртъв, но го възкресиха wink.gif
BIG_MIRO
аааааааа аз да попитам до като съм се сетил: може ли някой от вас уважаеми преводачи на най-добиря сериал да се захване сега до като е в пауза сериала да преведе the unit ?! поне 2 сезо ако не ви се занимава с 1 първи, то 1-ви е до 6 преведен !!!
п.п мерси
Babilon
Цитат(BIG_MIRO @ 29 Sep 2006, 04:52 PM)
аааааааа аз да попитам до като съм се сетил: може ли някой от вас уважаеми преводачи на най-добиря сериал да се захване сега до като е в пауза сериала да преведе  the unit ?! поне 2 сезо ако не ви се занимава с 1 първи, то 1-ви е до 6 преведен !!!
п.п мерси
*

Къде ни прати от Sci-Fi на военен филм...
BTW, аз мисля да си допреведа Criminal Minds
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 29 Sep 2006, 04:23 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 29 Sep 2006, 04:52 PM)
аааааааа аз да попитам до като съм се сетил: може ли някой от вас уважаеми преводачи на най-добиря сериал да се захване сега до като е в пауза сериала да преведе  the unit ?! поне 2 сезо ако не ви се занимава с 1 първи, то 1-ви е до 6 преведен !!!
п.п мерси
*

Къде ни прати от Sci-Fi на военен филм...
BTW, аз мисля да си допреведа Criminal Minds
*

Аз пък продължавам Smallville, чийто нов епизод излезе днес.
burndead
Я споделете едно нещо, което ми убягва - как, откъде, защо и какво точно означава "клик" използвано от наш'те? Явно е измервателна мярка... hmm.gif

P.S. Вече съм на 5-ти сезон и не мога да не гледам поне по 2-3 серии на ден.
ivajlap
1 клик = 1км.
Insaneboy
Цитат
Hello!

I'm one of the admins on Podnapisi.NET website and can help you with
that question. If you translated those subtitles, and theay already
exist on this website, please upload them again, and do not forget to
mark yourself as author (checkbox in the subtitle UL process). When
author sends subtitle that was previously sent by someone else, our
editors remove the existing subtitles and replace them with translators
subtitles.

Sorry for late response, I was not available lately.

Best regards!
Jure (Tarzan)

Да има някой, който да не го мързи да ги качи. rolleyes.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 30 Sep 2006, 10:31 AM)
Да има някой, който да не го мързи да ги качи.  rolleyes.gif
*

Beatbull сам ги натъмани в Abydos Gate...
Това са около 200 ъплоуда...
paco88
Цитат(BIG_MIRO @ 29 Sep 2006, 02:32 PM)
*

Не трябваше да казваш това може някой(например аз) да не е искал да узнае за да му е инт tongue.gif
BIG_MIRO
sori smile.gif what is done is done! smile.gif
stratobob
Цитат(Babilon @ 29 Sep 2006, 04:26 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 29 Sep 2006, 03:32 PM)
*

Няма страшно! Той и Даниел Джаксън беше мъртъв, но го възкресиха wink.gif
*

и то доста пъти clapping.gif
arris
Цитат(paco88 @ 30 Sep 2006, 10:31 AM)
Цитат(BIG_MIRO @ 29 Sep 2006, 02:32 PM)
*

Не трябваше да казваш това може някой(например аз) да не е искал да узнае за да му е инт tongue.gif
*

то винаги така става някои си играе да пише хубав пост с червени букви това онова за да се разбере че не трябва да се чете и после някои осира нещата как не ва е срам не знам :evil2:
BIG_MIRO
mi ne me e sram hi4 daje smile.gif
arris
ми не те е я защото аз не съм един модератор тука да обърна другия краи на тоягата да видиш как като има 1 споилер в темата после как никои няма да пише нищо за него
BIG_MIRO
e sq nedei taka slu4ilo i tolkoz nqma powe4e be6tawam smile.gif
paco88
Обаче са се постарали сценаристите да завурат тея епизоди по възможно най-драматичния начин.....
Ся така ме гризе отвътре особено за SG-1 и дракона dry.gif
Insaneboy
СПОЙЛЕР

Мяза обаче, че май няма оръжие против Орай. Според тези снимки от втората част на The Quest - намират едно от онези древни работи, които ти слагат всичките им знания в главата - http://www.stargate-project.de/stargate/in...howfolge&ID=205
Вероятно то им казва как да построят оръжието.
tss04
Така би било много по интересно, а не като в някоя приказка да намерят предмета и всичко да се оправи, а и ми се струва че дракона е холограма...
Merck
Абе той дракона ще е от тоя тип холограми, дето да не ви срещат нощем в тъмното под формата на як негър с огромен... smile.gif
Според мен дракона ще ги постресне малко и ще му намерят тайната думичка, по интересно ще е как ще се отърват от злата мацка след това и Баал какво мизерии ще измисли ...
arris
Цитат(BIG_MIRO @ 1 Oct 2006, 02:40 AM)
e sq nedei taka slu4ilo i tolkoz nqma powe4e be6tawam smile.gif
*

само така си мислиш виж поста на insane и следващите два тези над тоя

аз не казвам че само ти си го правил много пъти е правено добре че вече съм са понаучил кога ги правите тия работи и ги избягвам понякога
tss04
Аз пък обожавам да чета спойлерите smile.gif и после пак си ми е много интересно.
Insaneboy
Цитат(tss04 @ 1 Oct 2006, 08:48 PM)
Аз пък обожавам да чета спойлерите  smile.gif и после пак си ми е много интересно.
*

Аз не мога да се спра да не го прочета, после пак ми е интересно, но все си мисля, че би ми било по-интересно, ако не бях ги чел. dry.gif
Примерно за 10ти на Атлантидата през цялото време си мислех, че тея Древни всъщност са Ашуранци и накрая бях така - blink.gif
paco88
Цитат(Insaneboy @ 1 Oct 2006, 10:17 PM)
Аз пък обожавам да чета спойлерите  smile.gif и после пак си ми е много интересно.
*

Аз не мога да се спра да не го прочета, после пак ми е интересно, но все си мисля, че би ми било по-интересно, ако не бях ги чел. dry.gif
Примерно за 10ти на Атлантидата през цялото време си мислех, че тея Древни всъщност са Ашуранци и накрая бях така - blink.gif
*

Какви?
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 1 Oct 2006, 10:23 PM)
Цитат(Insaneboy @ 1 Oct 2006, 10:17 PM)
*

*

Какви?
*

Asurans - аС/Шуранци, тея репликаторите...
paco88
ААААА аха biggrin.gif
Ема не се оказаха такива biggrin.gif
stratobob
Малко спойлерче,
но не е опасно:

Известно е вече заглавиено на последната серия от 10ти сезон на SG-1 : Unending - доста спекулации могат да се направят с това име hmm.gif

Моето скромно мнение е, че краят на сериала ще е отворен съдейки по заглавието.
BIG_MIRO
не че си го превеждам точно ама щом казваш значи е така smile.gif
п.п дано не се бавят много с новия сериал
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 2 Oct 2006, 09:30 AM)
Малко спойлерче,
но не е опасно:

Известно е вече заглавиено на последната серия от 10ти сезон на SG-1 : Unending - доста спекулации могат да се направят с това име  hmm.gif

Моето скромно мнение е, че краят на сериала ще е отворен съдейки по заглавието.
*

Всъщност това не се брои за спойлер, имената на епизодите са изнесени на първите страници на темите от много време...
Според мен сериала задължително ще е с отворен край, преливащ или в 11ти сезон по някоя друга телевизия или в поредица от филми.
stratobob
Цитат(Insaneboy @ 2 Oct 2006, 02:26 PM)
Всъщност това не се брои за спойлер, имената на епизодите са изнесени на първите страници на темите от много време...
*

ех ама и ти. Специално за тази серия заглавието стана известно в събота. Нали последните две серии Dominion и тази са още в продукция и spy-репортите нямаха инфо за тях. А иначе за останалите 18 серии съм съгласен, че бяха известни имената tongue.gif
Insaneboy
Цитат(stratobob @ 2 Oct 2006, 03:04 PM)
Цитат(Insaneboy @ 2 Oct 2006, 02:26 PM)
*

ех ама и ти. Специално за тази серия заглавието стана известно в събота. Нали последните две серии Dominion и тази са още в продукция и spy-репортите нямаха инфо за тях. А иначе за останалите 18 серии съм съгласен, че бяха известни имената tongue.gif
*

Да де, знам, че е нова информация, идеята беше че не е спойлер. wink.gif
paco88
Според мен Stargate не може да свърши просто не виждам какъв подходящ край може да има един такъв сериал.Не може да кажат край спираме да снимаме.......Но все пак говорим за хамериканците-те са способни на всичко tongue.gif
Insaneboy
Цитат(paco88 @ 2 Oct 2006, 06:17 PM)
Според мен Stargate  не може да свърши просто не виждам какъв подходящ край може да има един такъв сериал.Не може да кажат край спираме да снимаме.......Но все пак говорим за хамериканците-те са способни на всичко  tongue.gif
*

Аз виждам, идват Орай, унищожават Земята, унищожават Джафа и готово smile.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 2 Oct 2006, 07:29 PM)
*

Тц! Тогава цялата идея за тайните мисии на Старгейт програмата в наши дни отива по дяволите cool.gif Няма да е реалистично. smile.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 2 Oct 2006, 06:59 PM)
Цитат(Insaneboy @ 2 Oct 2006, 07:29 PM)
*

Тц! Тогава цялата идея за тайните мисии на Старгейт програмата в наши дни отива по дяволите cool.gif Няма да е реалистично. smile.gif
*

Идеята е да свърши, не да е реалистично rolleyes.gif
То по тая моята логика може просто да гръмне слънцето и да отнесе Земята де...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.