Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тихо се сипе белият сняг...
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Iron_Girl
Нека се сипе белият сняг, но баба Марта вече е тук ! biggrin.gif Да е честита на всички !
Да носи здраве и много хубави субтитри занапред!
triklikbg
Здравейте!

Първо, поздрави за качественият и наистина полезен сайт!
Искам да предложа на вниманието Ви сайт, който смятам,
че също би бил полезен.Съдържа стотици връзки към
други сайтове (включително и към subsunacs.net), както
такива за субтитри, така и към торент сайтове за филми,
музика, игри и т.н.Не желая темата да е СПАМ, затова няма
да давам линк към него, но който иска да го посети, да пише.
Поздрави!
plown
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

BFF and I mean forever! ;-)
mmarto
Здравейте, намерих доста скъп модел очила на roberto cavalli в София, ако някой е губил подобни последните 2- 3 дни или има познат който е загубил, моля да ми пише на email: martin_georgiev84@abv.bg
Bad_Nick
Значи звъни ми вчера Ники Кънчев и ми вика: "Напускам Нова ТВ и ще поема новата игра в subs.odidodid.zb - "Стани крепостен селянин".
"Къ'ф селянин?" - се прозявам аз.
Оня си чеше брадата на видеото и се смее.
"Адаш, ако си качиш субс там, стават извечно, доживотно, форевър и тогевър, тяхно притежание."
Прокарвам пръсти през небръсната си 2 дни брада и измърморвам: "НИ думай". Ставам да си налея кафе, като си чеша задника под пижамата.
Кънчев вика след мен: "Нова формула на сайта. Щели да си осигурят вечен живот".
Вадя истиналата мусака от фурната и се вглеждам в него.
"За кой сайт ми говореше?"
Адашът се поти и смотолява : "За Богопомазаните".
Почесах се пак по задника и се сетих за една фраза от филма, който превеждам в момента. Обърнах се и се ухилих.
"Ей, лайно! Сега ли да ти дам автограф или после?"
Той се опули, после се сети, че не говоря на него.
Скайпът изписука за затворена връзка.
Man1akalen
Жена чака мъжа си - пияница, да се прибере и да му се навика. Като влиза той в къщи и вижда жена си, ядосана и казва:
- Жена, спокойно чакай да ти кажа какво намерих, а тя любопитна:
- Казвай, бързо!
А, той:
- Утре, давай сега да си лягаме.
На сутринта жената с нетърпение чака да се събуди мъжът. Когато станал той, тя го попитала:
- Казвай, бързо сега какво намери?
Той:
- Еееее, да знаеш каква хубава кръчма намерих....

Следващият е луд виц biggrin.gif

Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал "Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне" и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
- Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!

Прибира се един почерпен и жена му го започва с метлата от вратата.
- Ще пиеш ли бе простак, ще пиеш ли бе, а? - ще пиеш ли?
- Добре деее, добре, стига си викала, щом даваш толкова зор - сипи по една ракия.

Пияница се връща у дома, а на вратата го чака жена му с точилка. Той си рекъл:
- Колко добра жена имам! И баница се е сетила да ми прави.
Прибира се един семеeн мъж доста добре почерпен но за нещастие си загубил ключовете за в тях и се проснал пред входната врата. Започнал да звъни, да блъска, да вика само и само да привлече вниманието на Жена си. Най-накрая тя дошла до вратата и му казала:
- Абе говедо с говедо отивай там от където си дошъл! Вече не мога да те понасям отвратителен си. Как може всяка вечер да си фиркан?
Тогава той и отвърнал:
- Абе аз нося цветя за най-красивата жена на света.
Тогава сърцето на бедната женичка се стоплило и тя решила да отвори вратата и какво да види.
- Къде са цветята бе пиянде такова?
А той най спокойно отвърнал.
- А къде е най-красивата жена?

В завод за алкохол умира щатният дегустатор и пускат обява, че търсят нов. Явява се алкохолик, окъсан, мърляв... Директорът на завода се чуди как да го отпрати. Правят му тест. Дават му чаша, той опитва и казва:
- Червено вино, мускат, тригодишно, северен склон, отлежало в метални цистерни.
- Правилно.
Друга чаша.
- Червено, каберне, осем години, югозападен склон, дъбови бъчви.
- Правилно.
Директора се вижда в чудо и намигва на секретарката си да направи нещо. Тя носи чаша с урина. Алкохоликът опитва:
- Блондинка, 26-годишна, бременна в третия месец. И ако не ме вземете на работа, ще кажа от кого!

На зъболекарския стол жена на ревнивец!
Мъжът, се скъсва да й звъни, а тя с отворена уста няма начин да му вдигне.
След поредното влудяващо звънене, на зъболекаря му писнало, вдигнал и му казал:
- Свършвам, плюе и тръгва! biggrin.gif

Жена излиза след серия от пластични операции. Нови гърди, нос, уста, бедра, дупе, крака и т. н.
Докторът я преглежда и доволен от резултата, пита дамата как се чувства.
-Всичко е чудесно докторе, но не може ли да ми направите очите по-големи и изразителни?
-Може! Сестра, дайте на дамата сметката!

Майка с бебе пътува във рейса. Детето станало неспокойно и започнало да плаче. Майката започнала да го кърми, но то упорствало.
- Яж мама, защото ще я дам на чичкото!
Минало малко време и човекът до нея не се стърпял и казал:
- Госпожо, ако ще я давате, давайте я, защото вече трета спирка изпускам! biggrin.gif

П.П Дано ви развеселят дена. smile.gif
Bad_Nick
Цитат(Bad_Nick @ 6 Feb 2011, 01:04 AM) *
Днес гледах третата серия.
Явно в саб са забранили ползването на спел чек smile.gif

Както вече отговорих на един човек от саб - разберете се вътрешнозаводски.
На кривия Пършинг, космоса му пречи.
Man1akalen
Това не е груба игра, не! http://vbox7.com/play:2f13b49b biggrin.gif
Bad_Nick
Цитат(Bad_Nick @ 1 Apr 2011, 08:41 PM) *
На кривия Пършинг, космоса му пречи.

Кривият Пършинг се сподоби с бан САМО за чата на дружинките smile.gif
А на лична ми обещаха бан по номера на обувките smile.gif
Как да не си паднеш по такива хорица.
0ld SCho0l
Като ги храниш в чата, така е. laugh1.gif
Bad_Nick
То поне да ги бях нахранил, че да не ме е яд. smile.gif
rock68
ВИДОВЕТЕ ЛАЙНА

Кратък обзор под надслов: "Лайната - нрави и обичаи, видове и подвидове"

Лайна тип “мозъчен кръвоизлив”:
Този вид уби Елвис. Появяват се когато от силното напъване си сменяш боята от червено до зелено-синьо.

Бирени лайна:
Едни от най-лошите, но също и най-често срещани видове. Серат се предимно сутрин. Принципно не миришат толкова лошо, но това е подвеждащо. Напръскваш супника от горе до долу, докато започне да прилича на обстрелван склад за оръжие в Багдад и се чудиш как твоята девствена дупка може едновременно да сочи в толкова много посоки. Тогава установяваш, че тоалетната хартия - колкото и широка и дълга да е - пак не е достатъчна. Лошото е, ако се случи в чужди кенефи.
Забележка: Лайната "зелен чай" са точно като Бирените лайна

Лайна - духове:
Знаеш, че си се изсрал. Има лайна по тоалетната хартия, но няма в супника! Възможно е да е от подвида “Лайна-торпедо”, ако се е чуло цопване.

Лайна - тефлон:
Излизат толкова нежно и меко навън, че почти не могат да се усетят. Не оставят следи върху тоалетната хартия. Трябва да погледнеш в супника, за да си сигурен, че си срал.

Гумени лайна:
Консистенцията им е като на топла смола и оставят упорити следи по супника. Миеш си гъза за осемнайсти път и още не го усещаш чист. Решаваш проблема като нагъваш малко тоалетна хартия и я слагаш в гащите, за да останат поне те чисти.

Бавно развиващи се лайна:
Току що си си избърсал задника и... показало се е още... Май следващия изстрел идва, а?

Лайна - змии:
Те са хлъзгави, имат дебелина на палец и са дълги минимум 50 см. Имат потенциала на “Лайно-торпедо”.

Лайна - коркови тапи:
Познати още като "плувци". Дори след третото пускане на водата – те са още там. О, Боже! Как да ги разкарам? Лайненцата просто не потъват! Може да ти се случи навсякъде, но по-рядко в собствения ти кенеф.

Желаните лайна:
Седиш на супника, усещаш мравките в червата си. Потиш се, пускаш няколко пръдни, на практика правиш всичко... освен да сереш.

Влажни лайна:
Този вид се появяват с висока скорост, цопват във водата, от което гъзът ти се мокри.

Циментов блок или "О, Боже!" лайна:
Веднага след началото на срането си пожелаваш местна упойка.

Тип “Кинг Конг” или пълна кошница с лайна:
Масата им е толкова голяма, че отказва да изчезне в канализацията, преди да я раздробиш на парчета (ютия би свършила добра работа).
StraightEse
Bad_Nick, веднъж вече те помолих да престанеш с опитите си за конфронтация. Тогава ти ми отговори,
че нямало такова нещо. И сегашното ли не е? Тогава се жалваше, че си бил баннат и се наложило
някой друг да ти свали субтитрите за Спартак, затова направо си се разплюл как така сме забранили спелчека,
без да провериш, че субтитрите са със забележка. Сега си имаш регистрация, каква е причината да плюеш,
без да си помръднеш мишката, за да провериш за кой точно Спартак говори Stone? Така и не ми отговори каква е била
причината да гледаш със субтитри от нашия сайт, след като тук бяха качвани ден по-рано. Защо ли започва да ми се струва,
че предния път дори не си изгледал епизода, а само си видял забележката и си пуснал един спелчек, за да си сигурен.
И прощавай, но като е явно, че използваш чата, за да създадеш конфликт, как да не бъдеш баннат?
Както казваше uporit преди няколко години, когато се дърлехме сутрин, обед и вечер (за което използвам възможността
да му се извиня, тъй като това беше безмислен спор, в който всички само си хабяха времето и нервите, без да имат
каквато и да е изгода от това): "Нека всеки да гледа своята си кочинка."
Преди да се заяждаш за субтитрите на някой, който дори не е част от екипа на саб, погледни себе си.

Цитат
{124675}{124771}Б.Пр. За съжаление, |ранната кончина на Мел Брукс
{124774}{124867}не му позволи да заснеме |втората част.
{124891}{125131}Цялостна преработка|Bad_Nick

Не си прави труда да ми отговаряш, нямам намерение да влизам в глупави спорове
за нещо, което вече ми се струва повече от пределно ясно.
Bad_Nick
Няма как да не ти отговоря, друже.
Радвам се, че поне си улучил темата, за разлика от Stone.
Учудвам се, че ти захващаш "лова на призраци", а не някой от тежката категория лайномети.
Ако под "опит за конфронтация" наричаш изречението ми "KoKi, послушай Stone", написано във вашия чат, заради което имам бан в чата ви, то май престоя ти в саб ти вреди на преценката.
Не търси под вола теле. Не съм се жалвал, че имам бан в саб. Просто почнах да гледам Спартак с вашите субс, а не искам да сменям преводача на сериал, защото има много специфични понятия и имена и не желая да умувам, кой какво е имал предвид в превода си.
Спартак си го дърпам от замунда, а там линковете за субс сa към саб. Затова и други хора ми ги сваляха и ми ги пращаха.
Така че няма как да съм видял някакви ваши отметки, забележки или каквото и да е пред субс. Имаше ли грешка в субс? Имаше. Бяха ли минали през валидатор? Бяха. Писа ли ми Stone на лична, че валидатора не е догледал, защото било късно вечерта? Писа ми. Аз ли не мога да събера 2 и 2 или ти?
Вече ти казах да се разберете вътрешнозаводски кой какво ще пише тук, за да не се излагате.
Това, което си цитирал е моя фактическа грешка в края на едни субс, породена от недоглеждане преди 2-3 години. Ама пропусна да споменеш, че покрай тази грешка, колегата ти BestRipper обвини целия отбор Партизаните wtf в поголовна кражба на субс, което така и не успя да докаже, защото просто не беше истина. Че покрай Партизаните и целия ни сайт беше обвинен, че не превеждаме, а само крадем. Че ми беше предлагано на лична да оставя унакс. И това ли не е вярно?
Или че Stone се ебава с ника ми в унакс?! Ако беше пич, щеше да си влезе с ника и да напише: "Bad_Nick, в този превод, еди къде си, си объркал пълния член". Прав ли щеше да бъде? Да. Но той реши да се ебава с мен. Същият Stone, който ме подкупваше с обещания да ми върне акаунта в саб. Та кой казваш почвал конфронтациите? Или аз да си мълча и да си трая, и то в унакс, защото тук правилата са либерални и всяка каменна чутура може да си трие задника с мен. Няма да стане.
Май не си видял предупреждението, което ви отправих в отборната тема. Така ще ви изтипосам "майсторите" с всичките ви лаишки преводи, че ще ви се смеят навсякъде.
Голяма беля си взехте с мен, да знаеш.
StraightEse
Цитат
Ако под "опит за конфронтация" наричаш изречението ми "KoKi, послушай Stone",

Не, имам предвид безпочвеното заяждане в тази тема.
Още повече мразя, когато някой напълно безпричинно ме лъже (поправи ме, ако греша):

Цитат
Няма как да проверя дали в саб имало знаци пред някои субс. Както знаеш, имам бан при вас, а и не бих си правил труда да сменям настройки на компа, за да проверявам подобни неща.

Bad_Nick
Поправям те.
На вилата съм и съм с друго ip. Я виж от вчера дали не влизам с ip на kiten-net.
Stone
Бях решил да не пиша в този форум, но, Ники, ти прекали, друже.

Цитат(Bad_Nick @ 15 Apr 2011, 01:18 PM) *
Радвам се, че поне си улучил темата, за разлика от Stone.

Нямам представа за какво говориш.

Писа ли ми Stone на лична, че валидатора не е догледал, защото било късно вечерта? Писа ми. Аз ли не мога да събера 2 и 2 или ти?

С теб не съм общувал по никакъв начин повече от година, може би - ЛС-тата по повод акаунтите и субтитрите за някакъв филм.

Или че Stone се ебава с ника ми в унакс?! Ако беше пич, щеше да си влезе с ника и да напише: "Bad_Nick, в този превод, еди къде си, си объркал пълния член". Прав ли щеше да бъде? Да. Но той реши да се ебава с мен. Същият Stone, който ме подкупваше с обещания да ми върне акаунта в саб. Та кой казваш почвал конфронтациите? Или аз да си мълча и да си трая, и то в унакс, защото тук правилата са либерални и всяка каменна чутура може да си трие задника с мен. Няма да стане.

Ако си мислиш, че това съм аз, то наистина въображението ти е доста развинтено. Аз винаги съм казвал каквото имам да казвам открито под един единствене ник Stone и дори след като наскоро акаунтът ми тук беше изтрит, се регнах със същия ник и това е първият ми пост в този форум от може би 2 години. Освен това не бих си изгубил времето да ти ровя в субтитрите за грешки и други подобни дребнави неща, повярвай ми - просто не си струва wink.gif
Предполагам, че Спарк може да направи проверка на IP и да разбере кой е господинът, който се гаргари с теб (нещо, което аз не одобрявам), също така те съветвам да попиташ Симо що за човек съм и че никога не бих си позволил да плюя някого анонимно wink.gif

Пиша с една единствена цел - ДА ПРЕСТАНЕШ ДА СИ БЪРШЕШ ЗАДНИКА С МОЕТО ИМЕ и да не ме споменаваш по никакъв начин с измислени обвинения и подигравки, ако обичаш. Ако имаш да ми казваш нещо, има ЛС (тук или в саб).
Не търся конфронтация с никого от този сайт и съветвам и колегите от саб да не се разправят с никой от унакс - безполезно тролстване и хабене на време и нерви за тъпотии. Вие си имате сайт и форум, превеждайте си и си водете дискусии, никой не е дошъл да ви се меси, ние си имаме сайт и форум - правим същото. Наистина не виждам никакъв смисъл от разни измислени войни, освен, че това е опит малко да си направите реклама на сайта...

Благодаря за вниманието!
Stone
stdoominic
Само да уточня: Stone не е Bad_Mick.
Bad_Nick
Ще се съобразя с мнението на колегите ми от Унакс Тийм и спирам разправиите.
По тази тема няма да търся повече "уточнения", нито ще доказвам едно или друго.
Друг в въпросът, че такива като Stone са като качамака - колкото и да ги биеш, все им е малко.
След като коментари в унакс могат да бъдат повод за конфликт, то си запазвам правото да използвам за повод коментари в саб.
Както оня ден "безгрешния" Stone се ебаваше с Унакс тийм - "юначета с калпачета", "елитния ви тийм" и пр.
Не е нужно да питам Симо. simo76 остана в миналото. Сега е с нов никнейм.
Дръжте си затворени устите, за да не отваряте моята.
Точка по въпроса.
propaganda
Hanna

Cinefish.Bg

Цък
Ganchev
Регнете се за да спасим, еБългария от сръбско-македонска напаст,които завладяха нашата страна.
http://www.erepublik.com/en/referrer/Ganchev21
Играта е страхотна! Онлайн социална военно-икономическа стратегия в реално време и с реални хора! Битки, политически войни, бизнес, обществено влияние - това е новият свят! Това е еРепублик!
И според мен е най-добрата стратегическа online-игра.
MrAPOC
18++

Родопска трагедия

Тръгнал Курчо Вълчо по пътека позната,
из Родопа планината
да търси Глиган Мъдата.
Но от храстче се подава,
Цица Лиса с физиономия лукава
и предлага да му лиже пикнята.
Вълчо почеса своя ташак,
и надърви му се големия мерак!
Беше тя от синдиката "Бардак",
и Вълчо хвърли й петак.
а тя показа месест баджак.
Свали си той панталона
и мушна й хобота на слона.
Вой истеричен се чу тогава,
и огласи горската дъбрава.
Във къщи после той се върна,
И върху вълчицата повърна.
Но след миг, ето ги в ложето клечат,
та копеленца да си народят.
А вълчицата коварна,
скришом от мъжа си,
за пари продаваше гъза си.
В разрез със добрите нрави,
за месец само Родопи тя оправи.

О, НЕ - Е - Е , разтрепера се земята,
в гората гръмна новината:
СПИН ЛЕПНАЛА НА ВСИЧКИ !?!

Тежко болни бяха тез душички аморални -
зверове с чепове потни, сочни
и развратни пойни птички с ей такива пички.
Лиса знае от къде е,
Но да каже тя не смее.
От отношениятя мръсни, гнусни, долни,
до сега всички бяха предоволни.
Днес физиономията беше жална,
статистиката - печална.
За времената стари скърбяха и ридаха.
И сега сред жега лятна,
в лайна мазни се оляха,
гъзовете им цъфтяха,
мъдите станаха авиобалони,
путките болни сякаш нарязани с триони.
Най-подире всичките измряха,
а червей мутанти,
земята заораха и в телата се завряха.
Зелената гора скърбеше,
Над лобното им място слънцето печеше.
Тъй всеобщото увеселение,
се превърна в погребение :-(

Приказката стана печална,
но тука поуката е важна!
А поуката каква е,
вече, мисля, всеки знае,
Тоз който смуче клитор мазен,
и запълва често отвор вагинален,
пък и тоз който пада си обратен,
и тоз дето вика "Нека е орален" -

Тоз който без кондом го вее,
малко има да живее...

АВТОР ---> НАРОДЪТ... (аз не съм... народът) biggrin.gif
stdoominic
Информативно, но все пак клиничната картина не съвпада laugh1.gif
Bad_Nick
Битият- бит, талибания - талибан. smile.gif
MrAPOC
Как биха разказали приказката за Червената шапчица:

1.Майор Петковски от мотострелковия полк в Елхово:

Майката на Червената шапчица й възложила задача да проникне в тила на вълка нанасяки му изпреварващо доставяне на продоволствие и запасни части и прибори на бабата на редник Червена шапчица. Червената шапчица се отправя към изпълнение на задачата, когато бива засечена от визуално наблюдателен и оповестителен пост на вълка. След кратка размяна на шифровани съобщения вълкът успява да узнае възложената задача на Червената шапчица. Той предприема ответни действия изразени в ускорено придвижване към кота 322-домът на бабата. В резултат бабата е поставена в обкръжение и принудена да се предаде. Вълкът изконсумирва бабата и използва униформата й като камуфлаж, за да привлече в близост до разположените около кота 322 огневи точки с цел да порази и/или унищожи Червената шапчица. В това време ударното съединение на Червената шапчица, неподозиращо замаскиралия се противник, се доближава на пределно близка дистанция до него. Червената шапчица се опитва да се свърже с него и започва размяната на позивни, през което време тя е нападната изненадващо и унищожена. Загубите вече възлизат на баба-един брой и Червена шапчица-един брой и двете използвани като тилово осигуряване на продоволствени ресурси (изконсумирани).

Но по липсата на съобщения намиращата се наблизо войскова еденица Ловец предприема операция, наречена с кодовото име "Разпори и извади", чиито цели са:

Първо:Унищожаване на вражеското съединение "Вълк";

Второ:Спасяване на подразделенията "Баба" и "Червена шапчица";

Ловец е подкрепена с допълнително доставени двеста и десет милиметрови гаубици, както и от специализирана рота за рязане и пробождане. Операцията е успешна, главно поради занижената бдителност и бойна подготовка на вълка. И двете цели са изпълнени с минимални загуби.

За проявена небрежност по време на изпълнение на бойна задача бабата и Червената шапчица са наказани съответно с по пет и десет денонощия арест.

2.Рокясал младеж

Значи родителката на Блъди хет (Червената шапчица), стара хипарка, я накарала да отиде до баба си и да вземе два албума на Юрая Хийп и един на Лед Цепелин. Обула си шапчицата метълските кубинки, сложила якето с гърба на Содом, пуснала си уокмена с Крейтър, яхнала харлея и фестър ден дъ спийд ъф лайт и отпрашила към дарк замъка на бабата. Като си карала мотърхеда, по едно време я изпреварил Улфа (Вълка), а тя му се ядосала и му се развикала:
- Пантера са бездарници, една скапана група, мадъфакъъ! Шъ тъ Kill by death!
Тогава Улфа се ядосал и й отвърнал:
- Брус Дикинсън го духа на негри!
Ама това не му стигало, ами решил да си го върне здраво на Червената шапчица и на оная депешарка, баба й, с един Iron fist. Затова дал на четвърта и минал по земния път и пръв стигнал до фермата на бабата. Бабата по това време си била пуснала Напалм дет и въобще не чула как идва Улфа. В това време той влязъл и се направил на Мастър ъф пъпетс, абе изял я. След това й свалил коженото яке с гърба на Слейър, обърнал се с гръб към вратата и зел да куфее, за да не го познае Червената шапчица.
В това време дошла Блъди хет и зела да го пита:
- Абе, бабо, коя е тая група, мяза ми на Тестамент?
- Не ма, това са УОСП, ма, ба, ква си задръстена-отвърнал Улфа.
- Абе, бабо, нещо много ти е порасла кичарата ма?
- Щото съм метълка, ма!-пак отвърнал Вълка.
- Ми що са ти такива големи кубинките ма?
- Ми щото да ритам разни дискари като теб ма! Hell awaits!-отговорил вълка и я заритал здраво и после я изял.
Като я изял рекъл:
- Значи Пантера били скапана група, твойта мама депешарска! Ей да имаше някоя бира тука и една касета на Меноуър да покуфея още малко. Я па тая дъртата има само \"Арда\". Пфу!
Вълка бръкнал в хладилника и тал намерил двайсетте бири, дето бабата ги била приготвила за концерта на Гънс довечера по първа. Добарал ги той, пуснал си Танкард и ги изпомпал. Като ги изпомпал взел че заспал. По това време в къщата на бабата дошъл WitchHunter (ловеца), и си носел китарата да опънат некоя жица с бабека, щото мислели да правят демозаписи. Като видял Улфа се сетил к'ва е работата с бирите и яката се ядосал и фанал ножицата и му офъкал кичарата.
На сутринта Улфа се събудил и като се видял без кичара умрял от мъка.

П.П. Има още няколко разказвача, но не искам да ви натоварвам с прекалено много инфо. smile.gif HF
Phoenix
Цитат(Stone @ 15 Apr 2011, 07:20 PM) *
...
Предполагам, че Спарк може да направи проверка на IP и да разбере кой е господинът, който се гаргари с теб (нещо, което аз не одобрявам), също така те съветвам да попиташ Симо що за човек съм и че никога не бих си позволил да плюя някого анонимно wink.gif
...

Благодаря за вниманието!
Stone

Чувствам се морално задължен заради теб да взема отношение, макар и с известно закъснение. Разбира се, аз знам прекрасно и го казвам пред всички, че си достоен мъж, човек на място и администратор, държащ на думата си и боравещ с откровен, директен и позитивен подход, за разлика от "висшите" другари и другарки от ЦК на subs.odidod.аz. Но както вече знаем, там за да вирееш, трябва да си послушен, да нямаш собствено мнение, да не разсъждаваш много-много по въпросите и единствените реплики, които са ти разрешени са: "тъй вярно!" и "слушам!". Щях твърдо да гарантирам, че не е твое дело, преди още да се потвърди от модератор, защото го зная, но не съм влизал отдавна и чак сега виждам ситуацията. Освен това, държа да кажа, че категорично не одобрявам систематичните неадекватни намеси на господина от САБ, който и без това създаде един куп усложнения, и когото ще посъветвам да не се пише на всяка манджа меродия и да не забравя мъдрата мисъл: "Когато нямаш какво да кажеш, научи се да мълчиш". Това, че и ти не одобряваш тази проява, е логично и нормално. Неговата работа е: много приказки - малко казано. Тук хората не са божествено съвършени, но са земни и дружелюбно настроени, които работят и се опитват да се подобряват и не се занимават с екзистенциални дейности по доказване на кой е по-по-най, кой какво е длъжен да превежда и защо трябва да го превежда. Затова вече не съм там, а съм тук. В известна степен разбирам гнева на Ник, просто той по-трудно го сдържа от мен. И както правилно спомена StraightEse: "Всеки да си гледа неговата си кочинка." Не го забравяйте - кратко и ясно!
peterx
El Clásico Animation Barcelona vs Real Madrid
Man1akalen
Някой знае ли дали има автоматочно премахване на акаунтите поради неактивност и ако има, какъв е периода. Благодаря. smile.gif
0ld SCho0l
Има. Шест месеца мисля.
Man1akalen
Ясно, а опция, като паркиране, май няма? В смисъл, ако наистина нямаш възможност, да влезеш с акаунта си през този период, заминава.
0ld SCho0l
Виж това не знам. hmm.gif
stdoominic
Няма такава опция smile.gif Ако не влизаш шест месеца, акаунтът се изтрива. Обаче ако никой не се е регистрирал със същото име, можеш да си направиш новата регистрация пак с него.
Man1akalen
Ясно, благодаря за поясненията. smile.gif
Bad_Nick
Това е единствения надпис на български ( освен в менютата на ресторантите ), който видях в Кавала, Гърция.
Всеки може да се увери. Надписът се намира на входа на бившата 5 гимназия в Кавала. Това е в началото на калдъръма, който води към крепостта на хълма.
Babilon
Цитат(Bad_Nick @ 12 May 2011, 10:59 PM) *
Това е единствения надпис на български ( освен в менютата на ресторантите ), който видях в Кавала, Гърция.
Всеки може да се увери. Надписът се намира на входа на бившата 5 гимназия в Кавала. Това е в началото на калдъръма, който води към крепостта на хълма.

В "Македония" честват годишнини от "убийствата на македонски комунисти" от "българските фашисти" през същия период! И НЕподаването на ноти от страна на посланиците ни е красноречиво доказателство за това каква държава сме...
Bad_Nick
Колеги, безуспешно се опитвам да намеря един филм.
Филмът е биографичен за живота на Литъл Ричард и не знам как е оригиналното му заглавие. Ако някой го е гледал и знае името на филма, ще съм благодарен, ако го сподели с мен.
dijon
http://www.imdb.com/name/nm0005153/filmogenre#biography

http://www.imdb.com/title/tt1176937/ сигурно си ги гледал тези работи, но все пак. smile.gif
Bad_Nick
Цитат(dijon @ 29 Jun 2011, 08:57 AM) *
http://www.imdb.com/name/nm0005153/filmogenre#biography

http://www.imdb.com/title/tt1176937/ сигурно си ги гледал тези работи, но все пак. smile.gif

Благодаря ти, но самият Литъл Ричард НЕ участва във филма и тази извадка не ми върши работа.
Остава ми да прегледам филм по филм по саундтрак и оттам ако мога да се ориентирам.
Bad_Nick
Линковете към унакс в замунда са вече с наше "заводско" бутонче smile.gif
Man1akalen
Браво! rock.gif
uporit
Цитат(Phoenix @ 26 Apr 2011, 02:31 AM) *
Чувствам се морално задължен заради теб да взема отношение, макар и с известно закъснение. Разбира се, аз знам прекрасно и го казвам пред всички, че си достоен мъж, човек на място и администратор, държащ на думата си и боравещ с откровен, директен и позитивен подход, за разлика от "висшите" другари и другарки от ЦК на subs.odidod.аz. Но както вече знаем, там за да вирееш, трябва да си послушен, да нямаш собствено мнение, да не разсъждаваш много-много по въпросите и единствените реплики, които са ти разрешени са: "тъй вярно!" и "слушам!". Щях твърдо да гарантирам, че не е твое дело, преди още да се потвърди от модератор, защото го зная, но не съм влизал отдавна и чак сега виждам ситуацията. Освен това, държа да кажа, че категорично не одобрявам систематичните неадекватни намеси на господина от САБ, който и без това създаде един куп усложнения, и когото ще посъветвам да не се пише на всяка манджа меродия и да не забравя мъдрата мисъл: "Когато нямаш какво да кажеш, научи се да мълчиш". Това, че и ти не одобряваш тази проява, е логично и нормално. Неговата работа е: много приказки - малко казано. Тук хората не са божествено съвършени, но са земни и дружелюбно настроени, които работят и се опитват да се подобряват и не се занимават с екзистенциални дейности по доказване на кой е по-по-най, кой какво е длъжен да превежда и защо трябва да го превежда. Затова вече не съм там, а съм тук. В известна степен разбирам гнева на Ник, просто той по-трудно го сдържа от мен. И както правилно спомена StraightEse: "Всеки да си гледа неговата си кочинка." Не го забравяйте - кратко и ясно!

Лек опит за бъзик - нищо лично, просто снимката ми хареса, само да не пламнат пак пунически войни, знам ли.
П.П. Това за кочинката аз им го казах, после те ме цитират/за сведение на посрещачите/
Bad_Nick
Цитат(uporit @ 12 Aug 2011, 11:41 PM) *
Лек опит за бъзик - нищо лично, просто снимката ми хареса, само да не пламнат пак пунически войни, знам ли.
П.П. Това за кочинката аз им го казах, после те ме цитират/за сведение на посрещачите/

Евала, колега!
А пък ако тръгнат да се отварят, тежката артилерия с доста дула е насреща.
Но да ти кажа честно, наистина ми е жал за Стрейта.
Иначе дидо си го издокарал. Че и на живо си прилича с профила му във фацето smile.gif
StraightEse
А после и двамата ще кажете:
"Не, не се опитваме да провокираме и да създаваме караници между сайтовете."

и

"Не, нямам предвид вас, просто така го написах. Не знам защо мислите, имам предвид вас."
Bad_Nick
Напротив, и двамата и всички, които са го видели, знаят, че става дума за саб smile.gif
Страхотно попадение на колегата! Щеше ми се да съм аз, както ти погрешно предположи във вашия сайт.
А и как смяташ, че uporit ще се отрече от действията си? Или аз?
Ти си привилигирован в тази снимка, защо се оплакваш? smile.gif
StraightEse
Ако можех да преброя колко пъти упо е говорил срещу саб и после е казвал,
че не разбира защо се засягаме като той не бил имал нас предвид, щях да стана преуспял математик.
Иначе предположих, че си ти, защото за последните година-две, ти го замести в опитите за провокация.
Bad_Nick
Цитат(StraightEse @ 13 Aug 2011, 12:26 AM) *
Ако можех да преброя колко пъти упо е говорил срещу саб и после е казвал,
че не разбира защо се засягаме като той не бил имал нас предвид, щях да стана преуспял математик.
Иначе предположих, че си ти, защото за последните година-две, ти го замести в опитите за провокация.

Математик се става по призвание и по образование, като мен.
Не бъркай провокации с личното ми отношение към сганта, към която, за мое съжаление, принадлежиш.
Всъщност, остави ги тия "майстори" и ела при нас.
Докога ще им копаеш трапа?
StraightEse
Че аз съм бил тук. Преди тук съм бил и на други места.
Имам си причини да съм там, където съм, и те по никакъв начин не касаят нито теб, нито сайтовете.
btw, винаги съм копал своя трап.
Bad_Nick
Дотук ли стигнахме, друже?
Точно ти да защитаваш саб?
Дето им вършиш мръсната работа и им даваш излишно самочувствие?
Каква ирония само, а?
Bad_Nick
Айде да не си валат, че си ме обвинил незаслужено:
StraightEse
Децата нямат спирачки... ама и андропаузата явно не прощава.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.