Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тихо се сипе белият сняг...
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
gogocrew
Защо много е миличко и сладко Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif
insomnias
Цитат(gogocrew @ 3 Oct 2009, 09:39 PM) *
Защо много е миличко и сладко Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif

Само понякога - иначе си е ДЗВЕР! smile.gif И то досаден smile.gif

Я да видим сега, прави ли са психолозите:

„В една немска тоалетна, мъжка, подразбира се, писоарите изглеждаха така: лъснати до блясък, това ясно, обаче в средата на всеки - по една муха. В първия момент гнусливо се отдръпваш, после виждаш, че мухата е нарисувана. Пълен реализъм. Тази муха там изпълняваше поне две функции. Първо, с абсолютната си неуместност тя трябваше да подчертае цялата асептика на немската тоалетна и в частност писоар.

Втората функция, поинтересувах се и разбрах, беше чисто прагматична. Мъжът пред писоара трябва да има някакъв обект, който да цели. Мухата е добра мишена, дразнител, цел, която мъжът несъзнателно иска да порази. И посредством простата двоична система ''мишена - поразяване на мишената'' вероятността от разсеяна стрелба извън писоара намалява. Така, и мухата улучена, и тоалетната чиста. И мъжът удовлетворен.

Мъже, как мислите, дали няколко мухи дневно удовлетворяват дневните ви нужди от "поразяване на мишена"? smile.gif)))
Bad_Nick
Аз бях чел навремето, че първичния инстинкт на мъжа да пикае отвисоко бил свързан с атавистичен навик, останал от първобитните хора, които като успеели да избягат от някой хищник и да се качат на дърво, пикаели отгоре му, за да му се подиграят.
И това, което написах, и това, което Люси е написала не са верни съждения, защото е известно, че Господ е създал човека. smile.gif
После Господ от реброто му създал жената. И когато раздавал даровете си, мъжа прибързал в избора си и си избрал да пикае прав. Така за жената останал многократния оргазъм. smile.gif

Цитат(insomnias @ 23 Oct 2009, 09:45 PM) *
Мъже, как мислите, дали няколко мухи дневно удовлетворяват дневните ви нужди от "поразяване на мишена"? smile.gif)))

"Няколко мухи дневно" има само в рекламата на "Простатата алармира". smile.gif
insomnias
Е, хайде сега - отричаш ли, че ти е тръпка дори само като си представиш как поразяваш мишената!

Пък аз като разпитах преди време всичките си колеги, кое е най-голямото удоволствие за тях, никой не се сети, че по-готино от това, да се изпикаеш, няма! smile.gif))) Който е стискал с часове, го знае smile.gif Та те ме заподозряха в разни мъснишки помисли, ама не smile.gif)

Хайде и един въпрос към всички - кое е най-голямото удоволствие, което сте изпитвали smile.gif Ама честно!
Spark
Ще загубим детската аудитория secret.gif grin.gif
insomnias
Да ти кажа право, май другата аудитория ще загубим laugh1.gif
Но, хайде, за да може и вълкът - сит, и агнето - цяло /само на овчаря костите му да се белеятsmile.gif/ - анулирам въпросите си smile.gif

Но смятам да се насоча към бизнес с гарантиран успех - производство на "тоалетна муха" - почти като онези, рибарските smile.gif - и мъжете ще се забавляват, и жените им ще са доволни.
gogocrew
Люси само не можах да разбера едно защо все мен цитираш dry.gif dry.gif dry.gif
laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Bad_Nick
Абе въпроса на Люси не е лош, ама ако добави едно ...извън секса... ще стане интересно.
Тогава ще стане дума за пазаруване в Мол-ове, за риболов, за нови ботушки, за нови коли - за пустото ежедневие smile.gif
insomnias
Гого, сериозно?!
bpa
Има един, който се представя за пристигнал в Австралия... и т.н.
Виждам, че постоянно спами и съм му спретнал кратка реплика, но не мога да му я изпратя. Предполагам, че просто сте му сложили "преградка". Ето я, та ако може да му я препратете от мое име. Благодаря.

Hey Buddy,

Your messages a getting annoying and boring. This site is for people who are DONATING to others, not SELLING to others. We don't give a flying fuck about who you are or what you do, simply because you are not useful to us. So could you be so kind to direct your stupid spamming machine to somewhere else and live us alone. Thank you very fucking much.

Pardon my French. Yours truly

BPA
gogocrew
Люси върни котенцето иначе .... ще стачкувам laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
ashley
Цитат(gogocrew @ 26 Oct 2009, 10:35 PM) *

ДА, прав е Гого.... и аз искам котенцето laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
gogocrew
Цитат(insomnias @ 24 Oct 2009, 04:45 AM) *
Гого, сериозно?!

49% - Да
51% - Не
laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
gogocrew
Цитат(ashley @ 26 Oct 2009, 11:03 PM) *
Цитат(gogocrew @ 26 Oct 2009, 10:35 PM) *

ДА, прав е Гого.... и аз искам котенцето laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif

laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
AleksanderII
Имам мултимедиен диск за ремонт и подръжка на автомобил.Фаилът е MDM.Дайте акъл с какво да го отворя защото като кликна тръгва да се отваря с Adobeacobat readerно не може да се отвори с негоИзобщо с какво се отваря мултимедиен диск и как да махна да не тръгва да се отваря с Adobe?
П.П.-извинявам се за може би глупавите въпроси-но се видях в чудо
insomnias
!?!?!!??

http://forum.ofoad-bulgaria.com/shothread.php?t13508

Защо е този копи-пейст от преди 2 години? Там са и отговорите.
stdoominic
Е как защо? Спамър аз да се наричам, първа радост е за мене.
unnu
Или пък го е постнал с цел... да се присмее на автора? Може би...
insomnias
Руснак, не може да пише на български, затова копи-пейства. Е, поне си е подбрал темата внимателно /или просто е имал късмет?/ и няма да изхвърчи от форума завинаги. Ама аз загрях доста късно де /сигурно, защото не схващам целта на подобен спам/:) Но някои са се досетили преди мен smile.gif

А пък аз попаднах на един жесток руски сайт, но не е за малки деца:

http://www.demotivation.ru/

Освен че ме заболя корем от смях, попаднах на един текст, който спокойно може да се приложи към всеки български сайт, в който участват повече от 3-5 човека smile.gif

Общи условия: Собствениците на този сайт по никакъв начин не са свързани с лицата, създали дадена катинка и не отговарят за нейното съдържание, а също и за съдържанието на коментарите. Собствениците на сайта никога не разпространяват линкове към този сайт. Собствениците на сайта не споделят повечето от изказваните на него мнения. Първоначално сайтът бе посветен на създаването и обсъждането на демотивационни плакати, за което недвусмислено говори неговото име "Демотивация", но поради нарасналата популярност сред масите, този сайт всъщност представлява сборник от тъпи картинки с още по-тъпи надписи, а 90% процента от посетителите му, качващи тези картинки и коментари към тях, са обременени от психологически комплекси малолетни дегенерати, чието мнение, разбира се, не би следвало да се приема насериозно.
Disaffected
insomnias, това направо кърти laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Bad_Nick
Някой знае ли чии са субтитрите в този линк?
http://zamunda.net/details.php?id=132095&hit=1
Погледнах в нашата база, но там има качвани няколко версии и не мога да се ориентирам кой е автора, а и той не си е добавил името в субс.

Предполагам, че е някой колега от унакс. Ако разберете ми пишете, за да го посоча като преводач в редактираната версия.
Bad_Nick
Имам нужда от малко помощ.
До 15-20 дни приключвам с работата по петте филма "Боговете сигурно са полудели". След това ще го кача в замунда като коледен мегапак. Понеже предполагам, че интереса към торента ще е голям, имам нужда от няколко души ( 3-5 ), които да ми помогнат с ъплоуда. Моят е препълнен и няма да се справя сам.
Трябват ми хора с рег в замунда и с добра ъплоуд скорост ( поне 1 мегабит/сек ). Да бъдат редовни в унакс ( всяка вечер ), за да им пиша на лична кога торента е готов и да им изпратя линк откъде да го дръпнат. Това ще бъде в деня, преди да кача торента в замунда. На следващият ден в определен час (вечерта, след 20 ч ) да бъдат онлайн в замунда, когато торента бъде активиран. Сборният файл е около 3 GB и ще понатрупате малко рейтинг там.
Ще съм задължен на всеки, който се отзове.
Моля, пишете ми на лична, за да не мърсим темата.
NickStyles
Здравейте аз живея в чужбина и преди около 1 месец Замундата нещо спря и не знам причината за това. Моята молба да ми кажете някои други български сайтове подобни на Замунда.
stanimir2
Цитат(Bad_Nick @ 1 Dec 2009, 01:01 AM) *
Имам нужда от малко помощ.
До 15-20 дни приключвам с работата по петте филма "Боговете сигурно са полудели". След това ще го кача в замунда като коледен мегапак. Понеже предполагам, че интереса към торента ще е голям, имам нужда от няколко души ( 3-5 ), които да ми помогнат с ъплоуда. Моят е препълнен и няма да се справя сам.
Трябват ми хора с рег в замунда и с добра ъплоуд скорост ( поне 1 мегабит/сек ). Да бъдат редовни в унакс ( всяка вечер ), за да им пиша на лична кога торента е готов и да им изпратя линк откъде да го дръпнат. Това ще бъде в деня, преди да кача торента в замунда. На следващият ден в определен час (вечерта, след 20 ч ) да бъдат онлайн в замунда, когато торента бъде активиран. Сборният файл е около 3 GB и ще понатрупате малко рейтинг там.
Ще съм задължен на всеки, който се отзове.
Моля, пишете ми на лична, за да не мърсим темата.

Ами аз мога да ти помогна, няма проблем.
Bad_Nick
Цитат(stanimir2 @ 1 Dec 2009, 10:14 PM) *
Ами аз мога да ти помогна, няма проблем.

Ако търсите сериозни хора, търсете ги при ПАРТИЗАНИТЕ wtf. smile.gif
ashley
Цитат(Bad_Nick @ 1 Dec 2009, 11:35 PM) *

Време за реклама laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Disaffected
Цитат(ashley @ 2 Dec 2009, 08:09 PM) *
Цитат(Bad_Nick @ 1 Dec 2009, 11:35 PM) *

Време за реклама laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif

Край времето за реклама свърши. laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Кой рекламирал, рекламирал. Дотука беше laugh1.gif
phoenixdream
Май и аз ставам от несериозните - стоя тука и ви чета спама, вместо да седна да си пиша домашното по хинди... Е, нощта ми се очерташа да бъде дълга smile.gif
SlashFTW

laugh1.gif

Това е любимото ми шоу на всички времена (Ultimate Survival / Man vs Wild)
insomnias
Цитат(SlashFTW @ 5 Dec 2009, 12:12 PM) *
laugh1.gif

Това е любимото ми шоу на всички времена (Ultimate Survival / Man vs Wild)

И то измислено и нагласено, ама нейсе smile.gif Който иска да се научи да оцелява, да го гледа smile.gif

А пък аз предлагам да си изтеглим по едно късметче от виртуалната баница още преди Коледа и Нова година.

Тук: http://www.banici.net/

Понеже ми се падна първо късметът да се простя с мързела си /което в никакъв случай не искам, че толкова мъничко мързел ми остана вече, и ми липсва!/, изтеглих си второ късметче и то бе по-сполучливоsmile.gif НАСЛЕДСТВО - Ето виж, богат роднина ти ще наследиш - Иха, животът ми щял да стане по-лек! smile.gif

Пишете какво ви се е падналоsmile.gif
unnu
На мен ми се паднаха пътешествия... smile.gif
ashley
На мен се падна ..... През годината смело пристъпвай напред и знай, че късмет ще те дебне навред! smoke.gif

През новата година ще ми трябва късмет в големи количества и много се радвам, че ми се падна yahoo.gif
insomnias
unnu, надявам се, че обичаш пътешествията! Бих се радвала, ако ми се паднат на мен, дано и ти се радваш!

ashley, късметлийката си е късметлийка! smile.gif И дори ще те дебне, пустият му късмет, да не те изпусне случайно smile.gif И аз се радвам, че ти се падна!

Между другото, вярата е половината път до постигането на нещо smile.gif Така че - вярвайте в късмета си!
Bad_Nick
Жена ми си изтеглила днес и й се паднало бебе.
Деа цял живот с келеши ли ще се занимавам? smile.gif
НИ ща да тегля късмет! smile.gif
insomnias
Изтегли си и ти, току-виж ти се паднало "Днес ще смениш колата, утре - жената, вдругиден - рогата!" smile.gif И може и да ти хареса, щом не щеш на жената да й се сбъдне бебето smile.gif
van4et0o
Ей, има ли някой? Всички спят бе... tongue.gif
insomnias
Е, не всички спя, но може би ги мързи да пишат smile.gif)

Между другото, снощи ми стана мъчно, че Британи Мърфи вече я няма...мир на праха й, беше ми страшно симпатична, и още се чувствам кофти, като се досетя за нелепата й ранна смърт!
ashley
Напълно съм съгласна и на мен ми стана кофти, като разбрах за смъртта й. Много я харесвах и ми беше една от любимите актриси.... но никога не знаеш, какво може да те споходи sad.gif
van4et0o
RIP sad.gif Не ми беше любима актриса, но все пак беше много известна... имаше готини филми с нея и много жалко : (
spunk
еRepublic e копие на истинския свят, но в Интернет. Става дума за онлайн браузър игра обновяваща се на 24 часа(в 10:00 сутринта) и отнема 5 минути на ден. Страната ни е една от държавите с най-малко население във виртуалния свят, така че България има нужда от вас.smile.gif Започвате от нулата, като обикновен гражданин. Постепенно може да се превърнете в успешен бизнесмен, журналист,войник, политик, та дори и президент на държавата. Общо взето целта пред България е да успее да върне окупираните от съседите ни териотории и да се превърне в силна икономическа сила. За съжаление както и в истинския живот в политиката са се внедрили доста турци и имат голямо влияние в политическия живот. А също така гърците, румънците и турците са с големи апетити към нашата територия. Има доста избиване на национални комплекси от страна на съседките ни. Е това е. Зарибявка е. Играта е на 2 години и предполагам има хора които я играят, та можем и да я обсъдимsmile.gif Ако има питания тука е мястото. Ако искате да разберете повече за играта може да питате и чичо гугъл. Безплатна е също да спомена и няма рестартирания.

еРепублик

В момента България е превзета от Румъния, а няколко територии са окупирани от съюзниците сърби, за да не бъдат и те превзети от мамалигите. Ако се регистрирате в някой окупиран регион най-вероятно ще сте с румънско или сръбско гражданство, но не се плашете. Очаква се скоро България да бъде освободена и тогава ще може да вземете българско гражданство. За съжаление след като бяхме затрити от еСвета всичко за България ще започне почти от нулата. Помогнете ниsmile.gif

Можем да дискутираме тук.

За помощ форума на играта
http://erepublik-bulgaria.forumotion.net/forum.htm
insomnias
Аз вече съм готова да се преселя на Пандора, имам си аватар: http://www2.mcdonalds.fi/day/avatar/avatar...;mId=33478912.3
А може и да си избера там да бъда мъж smile.gif http://www2.mcdonalds.fi/day/avatar/avatar...;mId=33479222.3

Ще ми бъде любопитно да видя вашите аватари smile.gif))

http://www2.mcdonalds.fi/day/avatar/avatarize.php
ashley
Люси, моята снимка прилича на настъпен патладжан laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif Не ми допадна този сайт.... laugh1.gif Иначе са много забавни тази сини човечета laugh1.gif
insomnias
Ми то не може всеки настъпен патладжан да е забавен и красив като моя настъпен патладжан laugh1.gif Е, важното е поне да ви развесели онзи резултат, дето не щете да го споделите wink.gif
ashley
Не съм ти казвала, но си много скромна.... laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Няма какво да споделям, не искам пак да виждам това нещо.... пълна гавра си направи посоченият от теб сайт с моята крехка личност laugh1.gif laugh1.gif
insomnias
Тц, тц, тц, забрави да добавиш колко съм красива, направо съм обидена и огорчена smile.gif Станах още по-синя smile.gif))

Пък ти да видиш майтап, днес колегата си направи аватар, разбира се, и той е един такъв красив и скромен като мен, та си лепна линк във фейсбука smile.gif И с очила!!! Яко, яко, н`еам думи просто да ти опиша как си паднах! smile.gif

За илюстрация сега ще му копна линка - http://www2.mcdonalds.fi/day/avatar/avatar...;mId=33533887.3
ashley
Линкът не дава никаква снимка laugh1.gif Жалко, толкова ми се искаше да се посмея малко cry.gif

Я да те питам, ти гледала ли си Аватар? rolleyes.gif
insomnias
Много бавно зарежда, иначе си го има там, гледа с огромните си жълти очи през очилцата едно такова умно, умно и мига многозначително smile.gif Ама ако нямаш търпение да го чакаш, смей се на моите, те са дори по-достойни /за смях, не за друго/ smile.gif

Гледах го - чудесен филм е и каквото и да говорят за него, винаги ще ми харесва, наред с останалите хубави фантастични филми. Заща питаш? Аз пък взех, че не само ти казах дали съм го гледала, ами отговорих и на незададени въпроси smile.gif)))) Сигурно, понеже за една курсова работа ми казаха, че е къса да е само 2 страници, та сега трябва да я направя 4-5 страници и ме е обхванала словесната... атака smile.gif
Е, а ти какво ще кажеш за Аватар?
rburan
Всички сте много готини. А на Insomnias колегата е явно сладур.

Аватар не го гледах, защото бях сърдита и билетът ми така "изгоря". После съжалих, ама... Имаме една приказка: "Сърдитко Петко, празна му торбичка", че и моята работа.

Да му е честит на Джеймс Камерън Златния Глобус. "Би" Куентин Тарантино.

Посмейте се и на мен.
http://www2.mcdonalds.fi/day/avatar/avatar...;mId=33578285.3
Bad_Nick
Сърдитко Мечо - празен му уоркшопа! smile.gif
Това май по-върви smile.gif
rburan
Цитат(Bad_Nick @ 19 Jan 2010, 02:24 AM) *
Сърдитко Мечо - празен му уоркшопа! smile.gif
Това май по-върви smile.gif

Май, май, е вярно. Мечо го домързя. Дано, като настане пролет, се поразбуди, но като знам каква "духовита" пролет е тук, може и да поспя още.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.