Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тихо се сипе белият сняг...
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
burndead
Мисля, че става няква инверсия на цветовете,нещо като при негативите при фотолентите...
Insaneboy
айде аз ще лягам ето ви целувка за лека нощ tongue.gif
Fastuka
Цитат
не харесвате някой сайт?
не ви кефи ама никак?
нямам проблеми - www.netdisaster.com

Ако можеше първо да се регна и после да пусна атомната бомба щеше да е по яко за взривяването на един сайт.Така им взривих само входната врата :lol2:
Insaneboy
Цитат(Fastuka @ 17 Jan 2006, 01:24 AM)
Цитат
не харесвате някой сайт?
не ви кефи ама никак?
нямам проблеми - www.netdisaster.com

Ако можеше първо да се регна и после да пусна атомната бомба щеше да е по яко за взривяването на един сайт.Така им взривих само входната врата :lol2:
*

е сега, всичко си има ограничения... rolleyes.gif

ето и една друга рентгенова снимка
_LOST_
Цитат(Insaneboy @ 17 Jan 2006, 12:26 AM)
за тоя ефект гледах по Брейниак го демонстрираха, каза че учените не могат да обяснят защо става така
*

Естествено, че не могат да го обяснят. Това е божа работа biggrin.gif
hag
Дааа. И мармоти увиват шоколад... :5:
Shimbadze
Ето един актуален терорист, докато на дневен ред е темата за птичия грип:

A на това вече му викам романтична кана за водка за двама:

tongue.gif
pureluck
Яко smile.gif
burndead
Шимбадзе,майка ми има същата колба на работата си :shhh:
milenski
Нещо весело за начало на деня biggrin.gif

Shimbadze
Ето доказателството, че Кара Вейдър е зловещ, злокобен, зъл... гей! :devil:

hag
:loll: Not another funny story

A man checked into a hotel in Australia. There was a computer in his room, so
he decided to send an e-mail to his wife. However, he accidentally typed the
wrong e-mail address, and without realizing his error, he sent the e-mail.
Meanwhile.....somewhere in Houston, a widow had just returned home from her
husband's funeral. The widow decided to check her e-mail, expecting messages
from relatives and friends.

After reading the first message, she fainted. The widow's son rushed into the
room, found his mother on the floor, and saw the computer screen which

Read:
To: My Loving Wife
Subject: I've Arrived
Date: June 3, 2005
I know you're surprised to hear from me. They have computers here now, and you
are allowed to send e-mails to your loved ones. I've just arrived and have
been checked in. I see that everything has been prepared for your arrival
tomorrow. Looking forward to seeing you then!

Hope your journey is as uneventful as mine was.
Ps. It's damn hot down here!
eddie
Новият формуляр за регистрация във форума :clap:

_LOST_
Добре, че вече се регистрирах smile.gif
milenski
Еди, що не работят копченцата на регистрацията, бре blink.gif
Ми ся?!? hmm.gif Как да са регна, некой да ми хелпне, плийзззз sad.gif sad.gif sad.gif
Badbream
blink.gif Uuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve4e niama da moa da si regvam va foruma. basi s ko go zaslujih tova. Proklinam vi vsi4ki, neprokopsanici takiva blink.gif uaaaaaaa !!!!!!!!!
burndead
Цитат(Badbream @ 19 Jan 2006, 11:14 PM)
blink.gif Uuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve4e niama da moa da si regvam va foruma. basi s ko go zaslujih tova. Proklinam vi vsi4ki, neprokopsanici takiva  blink.gif uaaaaaaa !!!!!!!!!
*

Трябваше да вкараш малко патос с sad.gif личица и щеше да мине номера tongue.gif
Fastuka
Абе тоя сняг до кога ще вали.До пролетта ли? rolleyes.gif
burndead
Цитат(Fastuka @ 20 Jan 2006, 02:19 AM)
*

Не знам, ама аз си го събирам за другата зима... tongue.gif
RaziBG
Цитат(burndead @ 20 Jan 2006, 04:26 PM)
*

*

Ке ти требе бая голям фризер! :clap:
arris
и голему лопата че му требе blink.gif
milenski
M1L3N
Адаш, това ми хареса! Хааахахаххаааааааа........
burndead
Цитат(RaziBG @ 20 Jan 2006, 06:33 PM)
Цитат(burndead @ 20 Jan 2006, 04:26 PM)
*

*

Ке ти требе бая голям фризер! :clap:
*

Не ве, аз в буркани и в мазъта ги турям кат ги запичатъм.А пъ посли ги продавъм на африканцити.Мноу е вървежну сигъ. :lol2: rock.gif
Badbream
Тук ниет пазар, тук ниет църк, тук форум. Маймуни с маймуни !!! В буркан don't се пални snou. Niggata of Африката ниет се needvat of snou :evil2: hmm.gif blink.gif dry.gif

Pipal, trebat mu subpipli za fila Mila ot mars. Az tarsih na vsiakade ama nikade nqma, dori i v frenskite sarvari. kakvo da pravia, helpnete mi molia pleaze rolleyes.gif sad.gif sad.gif
RaziBG
Цитат(burndead @ 20 Jan 2006, 08:55 PM)
Не ве, аз в буркани и в мазъта ги турям кат ги запичатъм.А пъ посли ги продавъм на африканцити.Мноу е вървежну сигъ.  :lol2:  rock.gif
*

Умно.
То аз тука съм в преговори да продавам малко сняг и лед на ескимосите. Те викат имали сняг, а аз им викам, че моя по-'убав - обогатен с диводороден оксид. Засега добре върви. Прочистват цели декри от сняг да слагат моя. Само дан съ усетът, чи кат казвъм диводороден оксид искам да кажа вудъ, чи ша уткажат пуръчкити. Освен туй имам плануви да правими цветен сняг. Димек гърмими инъ ракетъ у облаците и после вали цветен сняг. Възложил съм на пичувити от тайната лаборатория да направят пеещ сняг. Ше видими к'во ша излйези.

Офтопик: интересно докога модераторите ще ни търпят простотийте. tongue.gif
burndead
Цитат(RaziBG @ 21 Jan 2006, 12:59 AM)
Цитат(burndead @ 20 Jan 2006, 08:55 PM)
Не ве, аз в буркани и в мазъта ги турям кат ги запичатъм.А пъ посли ги продавъм на африканцити.Мноу е вървежну сигъ.  :lol2:  rock.gif
*

Умно.
То аз тука съм в преговори да продавам малко сняг и лед на ескимосите. Те викат имали сняг, а аз им викам, че моя по-'убав - обогатен с диводороден оксид. Засега добре върви. Прочистват цели декри от сняг да слагат моя. Само дан съ усетът, чи кат казвъм диводороден оксид искам да кажа вудъ, чи ша уткажат пуръчкити. Освен туй имам плануви да правими цветен сняг. Димек гърмими инъ ракетъ у облаците и после вали цветен сняг. Възложил съм на пичувити от тайната лаборатория да направят пеещ сняг. Ше видими к'во ша излйези.

Офтопик: интересно докога модераторите ще ни търпят простотийте. tongue.gif
*

Начи бате,и аз такъ кату теби имам адин проблием.Африканцити започнахъ да гу пускът фъф фариянт "фабричен сняг",демек продават го кат кутийки кибрит и мани отгоре на сичку чух чи им вървялу мноу.Та и ас ся сам изправин пред дилемата да го затварям или да не го затварям.Ама какту мъдрити хоръ съ казъли "Студ на кутийки...".И ся кът съ ситих за туй нящу, ше си лепнъ идну нову логу "Студ в кутийи".

П.П. Верно, че бая простотия се пише ама тя темата си е затва - СПАМ НА ВОЛЯ .А и си мисля, че доза забавление ( зависи от гледната точка относно забавлението ) за отмора не е излишна. rock.gif rock.gif rock.gif
eddie
Я да видим колко от вас са играли на това едно време tongue.gif

http://sy.vision.kz/games/nu_pogodi.swf
cerato
БИРА - СКАРА

cerato
ОБИЧАТЕ ЛИ КИТАЙСКИТЕ РЕСТОРАНТИ И КУХНЯ?

Fastuka
Цитат
Я да видим колко от вас са играли на това едно време

Аз тая игра още си я пазя :lol2:
RaziBG
Цитат(eddie @ 22 Jan 2006, 09:12 AM)
Я да видим колко от вас са играли на това едно време tongue.gif

http://sy.vision.kz/games/nu_pogodi.swf
*

Това го имам на щайгата в някоя папка. Винаги ми потичат сълзи на умиление като попадна на него. Ееех, колко съм играл на тази джаджа. :clap: laugh1.gif
eddie
Днес е неделя... ден за размисъл, почивка, зелева чорба за възвръщане към живот.
Поздравявам всички аматьори и професионалисти - любители на високоалкохолните напитки tongue.gif

http://free.data.bg/ciber/CLIPS/zp.avi
RaziBG
Цитат(eddie @ 22 Jan 2006, 03:36 PM)
Днес е неделя... ден за размисъл, почивка, зелева чорба за възвръщане към живот.
Поздравявам всички аматьори и професионалисти - любители на високоалкохолните напитки  tongue.gif

*

Ще взема да се почувствам обиден. За въздаржателите няма ли поздрав? tongue.gif :lol2:
burndead
Цитат(eddie @ 22 Jan 2006, 03:36 PM)
Поздравявам всички аматьори и професионалисти - любители на високоалкохолните напитки  tongue.gif

*

Това е уникално клипче.На бас, че "нашият" човек е дълбоко замесен....в калта biggrin.gif .Представям си, ако го пуснат по ефира tongue.gif

Вчера се запознах с тия батковци.Много мили хора. biggrin.gif :59: :lol2: wink.gif cool.gif
arris
mda i az gi poznavam tiq http://picvalley.net/files/2006/01/23/2d1b...8375c06f197.jpg
Killa-g
http://img214.imageshack.us/img214/2859/untitled24az.jpg
Пребиха букет в български торент.

пп Хумора ми е по-плосък от тапет, ама не ми се карайте.
burndead
Цитат(Killa-g @ 24 Jan 2006, 06:30 PM)
http://img214.imageshack.us/img214/2859/untitled24az.jpg
Пребиха букет в български торент.

пп Хумора ми е по-плосък от тапет, ама не ми се карайте.
*

Неа се пуашиш копеуе tongue.gif .Има ги всекви таквиз :clap:
hag
Мили мъже,
Заповядайте на новите образователни курсове! Развийте част... от мозъка си, за чието съществуване дори не подозирате biggrin.gif

ОБРАЗОВАТЕЛЕН КУРС ЗА МЪЖЕ

Педагогическа цел: образователен курс, който позволява на мъжете да развият тази част от мозъка си, чието съществуване не подозират.

Програма : 4 модули, от които един задължителен.

Модул 1: задължителен курс.
1. Да се науча да живея без мама (2000 часа)
2. Моята жена НЕ Е моята майка (350 часа)
3. Да проумея, че футболът е просто един спорт, а Роналдо - само един кретен и т.н. (500 часа)
Модул 2: Живот по двойки
1. Да имам деца без да ставам ревнив (50 часа)
2. Да престана да ругая, когато жена ми се среща със своите приятели (500 часа)
3. Да преодолея синдрома на дистанционното управление (550 часа)
4. Да не пишкам извън и по тоалетната чиния (100) (практически упражнения с видео)
5. Как да стигна до панера за мръсни дрехи без да се загубя (500 часа)
6. Как да преживея една настинка без да агонизирам.
Модул 3: свободно време
1. Да гладя бързо (една риза в рамките на два часа: практически упражнения)
2. Да храносмилам без да се оригам, докато мия чиниите (практически упражнения)
Модул 4: В кухнята
Ниво 1 (начинаещи): електроуредите:
+ ON включено
+ OFF изключено
Ниво 2 (напреднали): моята първа бърза супа без да прегоря тенджерата.

ОБРАЗОВАТЕЛЕН КУРС ЗА МЪЖЕ - ТЕМИ ЗА ЗАДЪЛБОЧЕНО ОБУЧЕНИЕ
Поради срещаната трудност във възприемането на материала групите са съставени от максимум 8 човека.

ТЕМА 1: Ютията: от пералнята до гардероба, този мистериозен процес.
ТЕМА 2: Рисковете при напълването на формата за лед. (демонстрация с диапозитиви)
ТЕМА 3: Последно научно откритие: готвенето И изхвърлянето на боклука НЕ води до импотентност. (практика в лаборатория)
ТЕМА 4: защо подаряването на цветя не е престъпление, въпреки че си женен за нея.
ТЕМА 5: тоалетната хартия: "Дали рулото с тоалетна хартия се ражда в тоалетната?" (Обяснения върху темата за спонтанното зараждане)
ТЕМА 6: как да зашия копчето на ризата без да се убода.
(ТЕЛЕКОНФЕРЕНЦИЯ С ХАРВАРДСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ)
ТЕМА 7: "Мъжете, които шофират, могат да искат информация от минувачите, когато се загубят, без риск да изглеждат безпомощни?" (Свидетелства)
ТЕМА 8: Приготвяне на багаж: "Вродена некомпетентност или прогресивна умствена неспособност?"
ТЕМА 9: Пералнята: тази странна непозната вкъщи.
ТЕМА 10: Фундаменталните разлики между коша за мръсни дрехи и пода.
(упражнения в лаборатория за музикотерапия)
ТЕМА 11: Мъжът на мястото до шофьора: "Генетически възможно ли е да не коментирам и да не жестикулирам конвулсивно докато тя паркира?"
ТЕМА 12: Съдовете след закуска: могат ли сами да левитират до мивката?
(директни упражнения с Давид Копърфийлд)
ТЕМА 13: "Може ли да бъда личност без да държа под постоянен контрол дистанционното управление ?" (хипотетична демонстрация)
ТЕМА 14: Умствени упражнения с цел, когато ми се казва че нещо е в чекмеджето или гардероба, да не питам "кое чекмедже и кои гардероб ?"

:flowers: tongue.gif
burndead
Аз ще отвърна на удара!

Прочетете това мили дами

ОБРАЗОВАТЕЛЕН КУРС ЗА ЖЕНИ

Тема на курса: “Как да се доближа до мъжкото съвършенство?”

Педагогическа цел на курса: Да се приучи жената към елементарно оцеляване.

Програма:

Задължителен модул:

1.Как да живея без да говоря. (3000 часа)

2.Съпругът ми не е мой татко. (1500 часа)

3.Как да използвам думата “искам” възможно най-рядко. (3000 часа)

4.Как да живея без майка си когато съм омъжена. (1500 часа)

Модул 2: Живот с мъжа. Всички дисциплини са по 500 учебни часа.

1.Консумирането на бира НЕ е престъпление и кръчмите не са пълни със жени, с които мъжът изневерява.

2.Дупките по чорапите, боксерките и фланелките са резултат от протриване, а не от личностна деградация.

3.Посрещането със салата и ракия на масата не унищожава семейният живот.

4.Хъркането е физиологичен процес и не зависи от характера на мъжа.

5.Разпределението на територията на леглото или защо мъжът спи повече.

6.Как да вървя из апартамента без да се блъскам в мебелите.

7.Космите в канала на банята водят до запушване и трябва да се изваждат своевременно.

8.Живот без ежедневен душ. Специален курс с гуруто от Хималаите Хамакратати.

9.Подаряването на цветя-един безсмислен акт. Лекция от д-р Фройд.

10.Мъжът може да прегръща и свои далечни братовчедки, които съпругите не познават.

Модул 3: Свободно време. Всички дисциплини са по 600 учебни часа.

1.Риболовът е тихо и приятна почивка, а не смяна на мястото за обсъждане на семейните проблеми.

2.Дрехите служат за обличане и предпазване от студ и слънце.

3.Телефонът е средство за комуникация, а не за безкрайни разговори с приятелките.

Модул 4: В колата. Всички дисциплини са по 200 учебни часа.

1.Тайните на скоростите. Курсът е специално адаптиран за жени от преподаватели за дома за умствено изостанали деца в Горна Баня.

2.Бензинът в резервоара на колата-самозараждане или магическо въздействие?

3.Мога и да не говоря за знаците, светофарите и тировете в насрещното движение докато съпругът ми шофира.

4.Начални познания за автомобила: отваряне на вратите и слагане на колан.

Модул 5: Комуникативни способности. Всички дисциплини са по 350 учебни часа.

1.Всеки предмет отговаря на определена дума или как да се опитам да премахна от речника си паразитните неопределителни думи “онова”, “това”, “там”, “тук” и пр.

2.Изречението има начало и край.

3.Махането на ръце, бърченето на нос и въртенето на очите не спомагат за по-добрата комуникация.

4.Мога да говоря и без да се лигавя и променям гласа си.

5.Мърморенето рядко постига целите си.

6.Как да говоря без “Нали разбираш?”, “Сещаш се, нали?” и пр. вметнати изрази.

7.Плачът и врещенето:тези невъзможни аргументи при спорове.

8.”Готвене, дрехи и обувки” или забранените теми в присъствието на хора. Уводен курс от д-р Цоневски.

Модул 6:Хуманизъм и толерантност. Всички дисциплини са по 600 учебни часа.

1.Приятелите на мъжа ми не са простаци и деградирали типове.

2.Свекървата е майка на мъжа ми, а братът на мъжа ми не е малоумен пубер.

4.Тези странни хора роднините: основен курс по психология на общностите.

5.Аз съм женена за съпруга си, а не майка ми.

Модул 7: Въведение във футбола. Всички дисциплини са по 500 учебни часа.

1.Различните цветове на фланелките на играчите показват, че те са от различни отбори. Лекция с демонстрации от Роналдо.

2.Съществуват и интелигентни футболисти. Лекция от Янко Златков.

3.Гледането на футбол може и да е интересно. Демонстрации с диапозитиви.

4.Футболната топка- втората любима в къщи?

Модул 7: Въведение в разказите за казармата. Всички дисциплини са по 400 учебни часа.

1.Мъжът след казармата или защо жените са толкова харесвани.

2.Ротата- основно понятие в приказките за казарма.

3.Ротният командир е като шефа, само че е много по-гаден.

4.”Ей, кирка! Ще те сдухам!”. Уводен курс по казармен жаргон.

Модул 8: Лечение от сапунени сериали. Терапията се води от добре подготвен екип от психиатри. Часовете са съобразени с индивидуалните характеристики на пациентите.

1.Героите в сериалите не са истински.

2.В ”Далас” няма нищо вярно.

3.Освалдо Риос е тъпак и грозник.

Модул 9: Как да станем по-съвършени в леглото. Всички дисциплини са по 250 учебни часа.

1.Научно доказателство, че сперматозоидите не са отровни. Упражнения в лаборатория.

2.Мъжкият член не е облечен кокал. Посещение на моргата и дисецкции.

3.Главоболието- неуместното оправдание. Терапия на психиатъра д-р Хайнеман.

НИВО 2: За напреднали.

Поради срещаните трудности обучението е индивидуално.

1.Как да паркирам без да ожуля колата. Курс с демонстрации от Михаел Шумахер.

2.Мъжете си падат и по не толкова слаби жени. Изкуствоведски преглед на творчеството на художници и скулптори от различни епохи, водещ- Кенет Кларк.

3.Живот без диети. Курс на Махариши.

4.Болта и гайката са като мъжът и жената. Уводен курс с демонстрации.

5.Клюкарстването: вродено или хронично заболяване? Лекция на психиатъра д-р Янчев.

6.Как да купуваме здрави обувки, игнорирайки външният им вид.

7.Дамската чанта- има ли алтернативи или защо само една чанта ни е достатъчна?. Демонстрации от Пиер Карден.

8.Крушките в къщи: тези непознати сменящи се механизми с кратък живот. Уводен курс по смяна на електрически крушки от инж. Матев.

9.Умствени упражнения за заучаване на посоките “наляво” и “надясно”. Специализиран курс за новобранци от малцинствен произход, водещ-майор Иванов.

10.Фундаменталните разлики между отвертката и ножа.

11.Как да забием пирон без да си ударим пръста.

12.Умствени упражнения: как да запазим мълчание, когато мъжът каже, че повредата е в карбуратора.

13.Негативните отражения върху организма при сдържане на пръднята и уригването. Лекция с видеофилм на проф.Стефанов, завеждащ отделението за гастроентерология на Университетска болница.

14.Бъркането в контакта със шиш може да доведе до смърт. Уводна лекция за електричеството от инж.Чорбански.

15.Как да ходя по улицата без да си правя контузии и фрактури по черепа. Курс с видеокамера.

16.Последното научно откритие: готвенето, чистенето и прането са женски занимания от дълбока древност до наши дни. Исторически преглед от д-р Петков.

17.Домакинстването не загрозява жената и не разваля фигурата. Курс с примери от ежедневието.

18.Как да не ревнувам мъжа, ако той се прибере късно и веднага заспи след вечеря. Уводен курс по физиология на мозъка и нуждата от сън.

19.Мозъчния дефект, наречен истерия. Курс по медитативни практики.

20.Повечето червило по устните не намалява размера на задника. Уводен курс по моден дизайн, водещ- доц.Владимир Стойков, водещ на предаването “От игла до конец”.

21.Гледането на карти и кафе е ненаучен метод. Уводен курс по теория на вероятностите и демонстрации със зарчета.

22.Псуването и ругаенето не се признак на деградация и простотия. Лингвистичен курс.

23.Могат ли коня и кокошката да тичат еднакво бързо. Лекция на бившата феминистка Клаудия Шифър относно равноправието между мъжа и жената.

24.Само истинските дами заслужават джентълменско отношение. Уводен курс по обноски.

25.Хобито и детската игра са различни неща. Посещение в музей и детска градина.

26.Мъжа също има право на достъп до банята. Терапия с видеокамера.

27.Планиране на бъдещи действия или как първо да мисля, а после да действам. Уводен курс по планиране на финансови средства от Ричард Марчинко.

28.Как да не се подвеждаме по лъскави опаковки. Курс с диапозитиви от д-р по икономика К.Стоилов.

29.Неоперативно премахване на пеньоара и ролките за къдрене-представяне от д-р Гълъбов на върховите постижения на група руски учени от Дубна.
Fastuka
Е тва е .Най накрая хванали Джесика Алба гола
http://sheendigital.com/alba/
Shimbadze
Цитат(Fastuka @ 25 Jan 2006, 08:06 PM)
*

Yeah, right!
RaziBG
Цитат(Shimbadze @ 25 Jan 2006, 08:13 PM)
*

Yeah, right!
*

М'дааааааа.
Усетих аз, че нещо гнило има. В момента, в който спря зареждането и стоплих, че е един от ония "БАУ!" бъзици, дето стряскат. Муахаха, който чете IMDb, знаееее! Тя Джесика Алба си признава, че е срамежлива и никога не би се съблякла пред камера. Единствено сесия с дрехи. Даже и в SinCity е щяло да има такива сцени, но е отказала да ги направи. Може и да бъркам филма, защото карам на спомени, но съм почти убеден, че именно за него идеше реч.
Knowledge is power. :lol2:
burndead
*

Тва пък да е толкова банално .... :evil2:
Shimbadze

Aма че гавра с човека...
ZenKO
ok
typewriter
Вижте се само - Джесика Алба гола! И никой не се е изказал по въпроса за войната между половете, която се е разразила по-горе. Burndead, хич не си прав. Мога да ти дам за пример развитите скандинавски страни, в които мъжете си взимат отпуск по бащинство и през ум не им минава да заявят, че готвенето и чистенето били женски занимания. Може и да са били някога, когато мъжете са ходели да ловят мамути, но в днешни дни, ако си забелязал, и двамата съпрузи работят. Ако мъжът е мъж, не би се чувствал засташен от факта, че жена му предпочита личностното си развитие пред домакинската работа. А ако е истински мъж, ще наеме домашна помощничка - ако може да си го позволи smile.gif
burndead
Цитат(typewriter @ 27 Jan 2006, 01:44 PM)
Вижте се само - Джесика Алба гола! И никой не се е изказал по въпроса за войната между половете, която се е разразила по-горе. Burndead, хич не си прав. Мога да ти дам за пример развитите скандинавски страни, в които мъжете си взимат отпуск по бащинство и през ум не им минава да заявят, че готвенето и чистенето били женски занимания. Може и да са били някога, когато мъжете са ходели да ловят мамути, но в днешни дни, ако си забелязал, и двамата съпрузи работят. Ако мъжът е мъж, не би се чувствал засташен от факта, че жена му предпочита личностното си развитие пред домакинската работа. А ако е истински мъж, ще наеме домашна помощничка - ако може да си го позволи smile.gif
*

Оценявам това, че си толкова загрижен за отношенията мъж-жена, но има и нещо друго.Аз съм напълно неутрален по темата.Кой какво ще наема, кой какво ще прави в къщата или където и да е било другаде, важното е само едно: Да има уважение! Има ли го, всичко върви както трябва.А пък относно "личностното развитие", или тъй наречената еманципация, ще кажа само: Да растат и да се развиват като искат.Никой не ги спира.Или поне не аз biggrin.gif

П.П. А това пък, че си ме цитирал, когато говорех за съвсем отделно нещо, е напълно различна тема. rock.gif rock.gif rock.gif

Опс, извинявам се.Не си ме цитирал за снимката Джесика Ал-как-да-ми-изкарат-акълите-с-нещо-остаряло. cool.gif
typewriter
Ъъ.. сори, че се намесих тогава. Просто съм момиче (явно е нужно да го отбележа, макар, че и снимка съм си лепнала тук) и се почувствах лично засегната от твоя коментар. Все пак съм израстнала с мисълта, че никога няма да ми се налага да готвя и да чистя "защото трябва", още повече, че аз лично никога не го правя smile.gif

А, да. И за Джесика Алба - има си на английски един израз...
"Get a life!"
burndead
Цитат(typewriter @ 27 Jan 2006, 01:57 PM)
Ъъ.. сори, че се намесих тогава. Просто съм момиче (явно е нужно да го отбележа, макар, че и снимка съм си лепнала тук) и се почувствах лично засегната от твоя коментар. Все пак съм израстнала с мисълта, че никога няма да ми се налага да готвя и да чистя "защото трябва", още повече, че аз лично никога не го правя smile.gif
*

Приела си го лично, защото (може би) нямаш чувство за хумор.Аз като прочетох тва за мъжете, кво, да не би да седнах и да си скубя косите.Опа, тва май не трябваше да го казвам(пиша). tongue.gif biggrin.gif .Тия двата поста за курсовете са колкото и хумористични, толкова и сериозни.Това са истини.Така че трябва да се приемат,дори и да не ни се иска.Хмм, относно това че си израстнала с тази мисъл...какво да кажа...абе мога да кажа 1-2 неща, ама съм уморен в момента.Пък и има голяма вероятност да те засегна.Ще си ги оставя за някой друг път.

П.П.:Сега ми дойде на ум.1-2 неща=възпитание.Ти си на ход.
П.П.П.Брей, явно не съм толкова уморен rock.gif

Само да добавя, че първо написах поста без дори да знам, че имаш снимка.После видях и снимката....и всичко ми стана ясно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.