TZANKOSSS
2 Apr 2007, 12:17 PM
не се знай.
spedey
9 Jun 2007, 07:40 PM
TZANKOSSS
9 Jun 2007, 07:47 PM
Цитат(spedey @ 9 Jun 2007, 08:40 PM)

хахаха
spedey
9 Jun 2007, 07:50 PM
TZANKOSSS
20 Jun 2007, 04:52 PM
Цитат
(05:40 PM) Faraona - 4oveka taman po4ne s prevod i toi se prai na mnogo umen
(05:41 PM) Faraona - ami da gi prevede tiq dva filma toi na men mi trqbvat titrite
(05:41 PM) Faraona - sajalqvam 4e nemoga da si gi preveda sam
(05:41 PM) Faraona - globalen moderator bil
(05:41 PM) Faraona - samo na dumi
(05:41 PM) Faraona - sigurno neznae i koi e kutuzov
(05:42 PM) Faraona - poshel naxui blqd ponql
(05:42 PM) Faraona - tzankosss
(05:42 PM) Faraona - ne fifi
(05:42 PM) TZANKOSSS - Никой не е почвал превода...
(05:42 PM) Faraona - no taka po dobrte zvu4i
(05:42 PM) ENDRAM - фараона, не знаеш, за какво става въпрос - не бъди така груб и не съди за хората толкова рязко без да имаш необходимата информация pls.
(05:43 PM) TZANKOSSS - Никой не е почвал превода. Филма стоя в заявки, а за contractor преводача сам го спря, защото филма не му харесвал
(05:43 PM) Faraona - Mistake
(05:43 PM) Faraona - a tozi
(05:44 PM) Faraona - endram moje i da si prav
(05:44 PM) Faraona - no kato gledam komentarite
(05:44 PM) Faraona - v foruma
(05:44 PM) TZANKOSSS - а ти фараона, знай едно - веднъж седях на колене по-дълго и това беше, когато излязъх от болницата. Не ми говори за седене на колене... Личи си колко си развит умствено и потенциално след като говориш така. Смешка. Ако продължиш, ще ти подаря екскурзия за един до бан листата на сайта!
(05:44 PM) Faraona - tzankosss
(05:45 PM) Faraona - dali imam um ili ne si e moq li4na taina
(05:45 PM) TZANKOSSS - явно нямаш, след като и кадърно не можеш да пишеш.
(05:45 PM) Faraona - az ako bqx mnogo umen nqma she da tarsq titri tuk az shtqx da si gi prevejdam
(05:46 PM) TZANKOSSS - Не можеш ли да разбереш че темите в раздел ЗАЯВКИ, не се превеждат, а само тези в прогрес. когато някой спре превода казва "преустановявам превода: и готово
(05:46 PM) TZANKOSSS - Добре е че си го призна. Това беше..
(05:46 PM) Faraona - am sory iz4erpa mi se balgarskiq zapas ot dumi ,....
Ама че простотия...
Цитат
(06:12 PM) ENDRAM - цвети, сигурно е интересно, но не е за моята възрастова група. хаха. не се обиждай wink.gif
(06:13 PM) TZANKOSSS - за това говоря и аз.
(06:13 PM) spedey - tsvetyyy, престани с лигавщините, моля...
(06:14 PM) TZANKOSSS - spedey, хората правят каквото си искат в чата, това че на някои не им харесва, не значи да не го правят. Ти спри с заповедите!
(06:14 PM) spedey - От вчера само глупости из чата пишеш... То не бяха емотикони, не бяха тъпи детски линкчета...
(06:14 PM) spedey - TZANKOSSS, не е така...
(06:15 PM) spedey - Дай тогава да пускаме и други линкове, за възрастни примерно - ми нали влизат и малки деца тук?
(06:15 PM) spedey - Така е и с тези детските... Никой не го интересуват...
(06:15 PM) TZANKOSSS - А ти не пишеш по-сериозни работи - визимра случая като регистрира ника на didodido и после от твоя си ник викаше да мълчи. така че и твойто н е по-малко детско от нейното. Това поне беше азабавно и има доста хора дето биха му се зарадвали, а на твоята глупост не знам кой би се зарадвал.
(06:16 PM) TZANKOSSS - освен самия ти.
(06:16 PM) ENDRAM - цвети, приличаш ми на малко палаво духче, което всява объркване в чата. хахаха. иначе е свежо
(06:17 PM) spedey - Да, но моето беше само веднъж...
(06:18 PM) spedey - А пък tsvetyyy почва вече да дразни...
(06:18 PM) spedey - Айде стига сме викали, ами ми кажете някой хубав сайт за java игри, за gsm...
(06:19 PM) TZANKOSSS - Виж сега - ти си по-"мъдър" от нея. Тя се предполага, че е малка и не е нужно да ти чете простотията сега и комплексарщина. Обеснихме й с ЕНДРАМ че не е за нашата възрастова група и тя предполага ни разбра, без да и говорим подобни работи. Ако имаш поне малко акъл се отегли и й се извини, защото твоето е смешното сега да се отяждаш на малко дете че пише в чата линкове за етски видео клипове. Да не забравяме че самия ти изяви желание да си част от отбор анимация.
(06:20 PM) spedey - TZANKOSSS, това, че гледам анимации, значи ли че съм дете? Я ми кажи, Саут Парк гледал ли си? Ами Тийм Америка? Те също са анимации, но да не би да са за деца?
(06:21 PM) spedey - Край, спираме... Та знаеш ли някое сайтче?
(06:21 PM) TZANKOSSS - аз не ги гелдам тях - не разбрах за какво ми даваш примера. АЗ ГОВОРИх за друго... говорих за това да не правиш забележки на никой без основания, за сайт не мога да помогна - децата играят игричките. Нищо лично.
(06:24 PM) spedey - TZANKOSSS, точно за дете ми трябват - за брат ми... Относно анимациите - те са с псувни, за възрастни...
(06:26 PM) TZANKOSSS - Ставаш на въпрос да не се обаждаш като гладен в тоалетна. Тоест неподготвен. Бъди по-рационален. Прави сметка - ако кажа този коментар какво ще стане?! мисли с няколко хода напред. Панимаиш?
(06:27 PM) spedey - TZANKOSSS, добре...
(06:27 PM) ENDRAM - цанко, играеш ли шах?
(06:28 PM) TZANKOSSS - Играя
(06:28 PM) TZANKOSSS - Не казвам сега да седне и по цял ден да играе шах, просто да мисли с главата си преди да каже някоя тъпотия в чата.
Още един сладур, който не знае защо е чат кутията във форумите.
TZANKOSSS
5 Jul 2007, 10:45 AM
Хора аматьорски.Аз пиша с кирилица, а prevoda4 е латинката
arrogance
6 Nov 2007, 12:14 AM
хора,намалям си филмите и си ги правя за моя телефон заедно със вградени субтитри чрез програмата Smart Movie Conventor(на тела ги гледам с smart movie

) само че имам един проблем-субтитрите нещо са малки и се чудя дали бих могъл по някакъв начин да увелича оригиналната големина на субтитрите,че да мога като ги прикачам с конвентора да ми излизат по-големи и на телефона
плс,ако някой може да помогне
благодаря предварително
tiki
6 Nov 2007, 06:43 AM
Цитат(arrogance @ 6 Nov 2007, 12:14 AM)

хора,намалям си филмите и си ги правя за моя телефон заедно със вградени субтитри чрез програмата Smart Movie Conventor(на тела ги гледам с smart movie

) само че имам един проблем-субтитрите нещо са малки и се чудя дали бих могъл по някакъв начин да увелича оригиналната големина на субтитрите,че да мога като ги прикачам с конвентора да ми излизат по-големи и на телефона
плс,ако някой може да помогне
благодаря предварително
Преди да конвертираш филма, залепваш субтитрите с AviSubtitler или PocketDivXEncoder_0.3.60. За първата съм сигурен, че увеличава размера на буквите и може да променя и цвета и шрифта. Втората също е похвалена, предполагам че може същото. Дори мисля че може да прави и конвертиране във формат за мобилен телефон. Пробвай първо нея. Ако не става, залепваш уголемените букви за картината с AviSubtitler и после конвертираш филма във формат за телефона си.
Като трети и най-лесен вариант, предлагам да направиш всички букви
на субтитрите главни (с Microsoft Word примерно). После си конвертираш с твоята програма.
Успех.
arrogance
27 Nov 2007, 09:19 AM
да оставим телефона,имам един друг въпрос

двд-то ми чете всд и дивХ,само че всд много се разваля качеството и затова си прая дата сд с филм който има дивХ кодек,проблема ми обаче е че не чете субтитрите,пробвах .суб да ги направя ама пак не стана
някой да има някаква идея как да си реша проблема

...
spedey
27 Nov 2007, 10:10 AM
Вгради субтитрите във филма.
insomnias
15 Jan 2008, 08:20 PM
Привет, за да не пускам нова тема, ще си плесна тук затруднението

Търся саундтрака от филма One Night With The King - безуспешно

Някой от вас може ли да помогне?
tiki
19 Jan 2008, 06:29 AM
Цитат(insomnias @ 15 Jan 2008, 08:20 PM)

Привет, за да не пускам нова тема, ще си плесна тук затруднението

Търся саундтрака от филма One Night With The King - безуспешно

Някой от вас може ли да помогне?
Прикачвам ти в текстов файл линк за директно теглене от е-муле.
Става дума за саундтрака от този филм:
http://www.imdb.com/title/tt0430431/One Night with the King (J.A.C. Redford) by nunca_mais.rar - Размер: 147,76 Mb
Другаде не го намирам
insomnias
19 Jan 2008, 12:22 PM
Точно това търсех, сега ще си го изтегля! Благодаря много!
livar66
25 Jan 2008, 10:39 AM
Цитат(arrogance @ 27 Nov 2007, 09:19 AM)

да оставим телефона,имам един друг въпрос

двд-то ми чете всд и дивХ,само че всд много се разваля качеството и затова си прая дата сд с филм който има дивХ кодек,проблема ми обаче е че не чете субтитрите,пробвах .суб да ги направя ама пак не стана
някой да има някаква идея как да си реша проблема

...
Първо трябва да кръстиш субтитрите точно като филма.После със sub.rip маже да ги направиш SUB формат но по долния дето има 2 като отвориш.
Пробвай!!
lboianov
4 Feb 2008, 05:31 PM
Цитат(Dream^PredaToR @ 3 Feb 2008, 09:26 PM)

Браво за прикачените букви.Къде ви отиде снега..."тихо се сипе белия сняг"...

Младши, след препинателен знак винаги се оставя един интервал! Не го ли научи бе, неграмотник!
mirror
4 Feb 2008, 06:20 PM
Цитат(Dream^PredaToR @ 3 Feb 2008, 09:26 PM)

Dream^PredaToR, нека позная... ти си на 12 години и досега си имал само 3-ки по БЕЛ. Но пък си супер горд, че си младши мод
smallworld
4 Feb 2008, 07:01 PM
Браво за прикачените букви. Къде ви отиде снегът... "тихо се сипе белият сняг"...
примерно.
uporit
4 Feb 2008, 07:03 PM
към mirror
Какъвто и да е Dream^PredaToR нямаш право да го упрекваш или осъждаш тук. Той си е наш преводач
и няма да търпя нападки от твоя страна към него. За по-малко съм получавал бан от вашата кочина.
Така ,че го дай малко по-кротко.
Към Dream^PredaToR
Пич, завиждам ти на енергията, но намали малко темпото. Не може да си навсякъде и да даваш съвети
наляво надясно. Мааалко по скромно. Ако ще си преводач тук, не влизай в конфликт с всички още
на 4-тия ден от регистрацията ти. Ще те защищавам, ако те нападат излишно или тенденциозно, но също
така ще те санкционирам, ако се опиташ да се скараш с всички. И не използвай термина сайтОТ, едни други хора използват този термин, от които получавам гадене и уртикария.
И спри със заплахите.
smallworld
4 Feb 2008, 07:06 PM
uporit, какво е превел Dream^PredaToR, че е "ваш преводач"?
Цитат
В момента превежда The Ten Commandments
Неслучайно попитах
превел. Какво е
започнал няма значение, още повече, че всеки може да пусне тема в прогрес.
uporit
4 Feb 2008, 07:17 PM
Цитат(smallworld @ 4 Feb 2008, 07:06 PM)

uporit, какво е превел Dream^PredaToR, че е "ваш преводач"?
В момента превежда The Ten Commandments
дарин
4 Feb 2008, 07:22 PM
Dream^PredaToR, добре де не си на 12, а на 15. И?
Кой хвана, че те направи теб мод, та да излагаш тракера?
Вместо да се биеш в гърдите и да се чудиш къде да се намъкнеш,
не бягай от часовете по български.
btw, грешките са след точката... и след многоточието.
uporit, ще ми е интересно да видя превода му,
защото ако превежда с изказа и, пунктоацията и граматиката,
които демонстрира във форума, не искам да си мисля какво ще се получи.
uporit
4 Feb 2008, 07:45 PM
Не пишете двойка на неизпитан ученик. Не ми задавайте такива въпроси, все едно вие сте ченгетата, а аз съм
разпитвания. Не съм тук за да давам обяснения за думите си. Няма значение кой преводач ще бъде нападнат,
пак ще го защитя по същия начин, особено ако нападките идват от хора от други сайтОВЕ. Както виждате съм отправил
и съответните упреци към Dream^PredaToR.
Не съди , за да не бъдеш съден. Така е казано в Библията. Не съди някой за пунктоацията защото всички допускаме грешки. Дори и аз, дори и ти, дарин. /Открий излишната запетая/
uporit, ще ми е интересно да видя превода му,
защото ако превежда с изказа и, пунктоацията и граматиката,
които демонстрира във форума, не искам да си мисля какво ще се получи.
lboianov
4 Feb 2008, 08:36 PM
Цитат(Dream^PredaToR @ 4 Feb 2008, 06:36 PM)

Първо: Не съм на 12 годинКИ!
Второ: Не съм имал тройки!
Трето: Какъв ви е проблема,че съм младши модератор?!
Къде виждаш грешки?!
lboianov мястото ти не е тук в този сайт!!!Грубо държание спрямо потребителите.Лично ще докладвам на модератор за държанието ти!В замунда.нет ако направиш нещо такова вулгарно държание ...просто ще е удоволствие за мен!!!(По IP)
А ти грешки не виждаш ли? Лично докладвай за държанието ми! Направи си удоволствието по IP (като не можеш по друг начин)!
дарин
4 Feb 2008, 08:42 PM
uporit, няма смисъл да заключваш темата за терминатора,
само я разчисти от глупости. Нека човека си прави субтитрите,
не съм си купувал правата за сериала

Интересуваше ме само
какво толкова не му харесва в титрите, които пускам,
но нещата нещо се раздуха.
uporit
4 Feb 2008, 08:58 PM
Спираме със спама. Разбрахме се за всичко, да се захващаме за работа, толкова непреведени филми и сериали
ни чакат, за да ги преведем, да не си хабим енергията за друго, зрителите ни чакат.
Ще разчистя темата за Сара Конър и ще я отключа. Не я използвайте за препирни. Хората чакат преводи от нас.
Стига сте се джафкали, ще ударя катинара тука.
Сия Димитрова
5 Feb 2008, 02:24 PM
Вие си нямате работа, хора!
Седнете превеждайте, стига вече глупости.
ooli4ka
6 Feb 2008, 07:17 PM
Вижте това!!!!
ХрисиляНчО
13 Feb 2008, 09:09 PM
Кое да гледам? Gif-че.
ХрисиляНчО
14 Feb 2008, 12:15 PM
Честит празник на всички. Честит имен ден и на всички именници. Трифон Зарезан е за тези, които не са влюбени, а Св.Валентин е за влюбените.
b2yx
14 Feb 2008, 05:45 PM
Kvo stava be v burgas da ne bi da vali?
btw, naskoro pusnah nov site no e v razrabotka oshte, posle shte pisha kato e gotov
koito se interesuva za Parapeti, Stylbi i Ogradni syorashenia :
Parapeti
ХрисиляНчО
15 Feb 2008, 06:24 AM
Хайде на сериалите. Добро утро на всички.
ХрисиляНчО
17 Feb 2008, 10:45 AM
Какво ще кажете ако пусна една тема в раздел "Дискусии" или в раздел "Субтитри" за преводите на клипове(на песни, на трейлъри, на откъси от филми)? Субтитрите няма да се прикачват в сайта, а ще се прикачват само в темата. Бих искал разрешение от модератор за тази цел.
ХрисиляНчО
17 Feb 2008, 02:21 PM
Темата вече е пусната. Моля ако имате преводи на песни, трейлъри, откъси от филми или каквото и да е прикачете субтитрите в темата.
Темата посетете ТУК!
ХрисиляНчО
20 Feb 2008, 06:16 AM
Посетете новият сайт на "съседите" www.sab.bz Успех със сийдването ви пожелавам.
StraightEse
20 Feb 2008, 07:47 AM
Цитат
Посетете новият сайт на "съседите" www.sab.bz Успех със сийдването ви пожелавам.
Ти все по-малоумни коментари пускаш. Озапти се малко, помълчи докато
излезеш от пубертета и тогава говори. СедИ си, превеждай си и не се
занимавай с останалите, за да не си губят те времето с теб.
spedey
20 Feb 2008, 09:20 AM
Цитат(ХрисиляНчО @ 20 Feb 2008, 06:16 AM)

Абе не се развиваш правилно... Коментарът ти е тъп, та вдлъбнат! Защо ли? Питай някой от създателите на САБ...
StraightEse
20 Feb 2008, 10:05 AM
хрисилянчо, кажи поне кой си в замунда, за да не занимавам хората тук,
а да си те псувам на твоя територия като те видя да правиш глупости.
ХрисиляНчО
20 Feb 2008, 02:25 PM
Въпросът е дали ще правя глупости. На моя територия едва ли ще можеш да го направиш това. Хайде омръзна ми за да се разправям. Ходи си в сайтчето и си наблюдавай форумчето.
StraightEse
20 Feb 2008, 02:57 PM
Аха, ясно - никакъв модератор не си, само пишеш сайта,
за да привлечеш внимание.
ХрисиляНчО
20 Feb 2008, 03:00 PM
Цитат(StraightEse @ 20 Feb 2008, 02:57 PM)

Аха, ясно - никакъв модератор не си, само пишеш сайта,
за да привлечеш внимание.
Хах,... 100 % е така. Жалко, че не си и ти, нали?
StraightEse
20 Feb 2008, 03:07 PM
Мога само да се радвам, че не съм карал тежък пубертет като твоя.
ХрисиляНчО
20 Feb 2008, 03:24 PM
Цитат(StraightEse @ 20 Feb 2008, 03:07 PM)

Мога само да се радвам, че не съм карал тежък пубертет като твоя.
Радвай се. Моя пубертет мина отдавна. Само за едно ме е страх, че ако ти стана на годините може да съм като тебе!
Сия Димитрова
20 Feb 2008, 04:23 PM
Цитат(spedey @ 20 Feb 2008, 10:20 AM)

Цитат(ХрисиляНчО @ 20 Feb 2008, 06:16 AM)

Абе не се развиваш правилно... Коментарът ти е тъп, та вдлъбнат! Защо ли? Питай някой от създателите на САБ...
А ти понеже си от най-правилно развитите...
Защо изчака StraightEse да се разпише и тогава ти дойде смелостта да пишеш? хъм?
ХрисиляНчО
20 Feb 2008, 05:27 PM
Защото момченцето трябва да се направи на важен и да направи на някой забележка.
spedey
20 Feb 2008, 07:09 PM
Вижда се кой е момченце - knoxville...
Относо коментара на StraightEse - не го бях прочел, по простата причина, че като кликна на темата ми отваря страницата с последният коментар, който съм прочел. А той беше
този. Прочетох следващия и веднага натиснах върху

. Няма как да съм видял какво е написал StraightEse, защото коментарът му отваря нова страница... Близко до акъла е...
ХрисиляНчО
20 Feb 2008, 08:38 PM
Оправдания ... оправдания.
Сия Димитрова
21 Feb 2008, 06:34 PM
1 час и 33 минути са изминали след коментара на StraightEse. Когато го е написал, веднага след като коментара се появи, вече има 50 страница отбелязана и в списъка с теми. Когато цъкнеш , дори на името на темата през главната страница (ако предположим че това е била единствената активна тема тогава), пак се зарежда последното мниние. А е изминало бая време от мнението на straightese - цели 93 минути! Така че си го видял десет пъти поне и си умувал какво точно и как да го напишеш, за да бръкнеш под нечия кожа. Ама поне си си останал с опита. Детска радост, шарени дранкулки.
spedey
21 Feb 2008, 06:48 PM
Ти тъпа ли си? Показва ти мнението, което си прочел последно...
Сия Димитрова
22 Feb 2008, 10:36 PM
Единственият "тъп" тук си ти!!!
Модераторченца, я дръжте нещата под контрол и край на тази война между сайтовете.
spedey
23 Feb 2008, 07:30 AM
Ами ако беше малко "по-остра", щеше да знаеш, че този проблем не е във "войната" между сайтовете...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.