Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Sg-1 (Старгейт)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
deank
Цитат(Babilon @ 20 Jul 2005, 09:26 PM)
Цитат(deank @ 20 Jul 2005, 07:04 PM)

Ще трябва да намерим, защото примерно между dvdrip и tvrip версиите на 8х01+8х02 има разлика от 3 минути в продължителността на епизода.

Направо се скъсах от търсене по всевъзможни сайтове за субтитри (знайни и незнайни), обаче освен тези, които имаме няма никакви други.... blink.gif Вероятно няма още суб. за dvdrip-овете unsure.gif

Stargate SG-1 [7x21-22] Lost City Part 1 and Part 2

Ето това ми е файла с 2-та последни епизоди, т.е. е един епизод. Всички разделени двойни епизоди са tvrip, т.е. моите са dvdrip (то се разбира и от качеството и от лъвчето дето реве в началото).

Субтитрите не се мъчи да ги търсиш - сигурно ще могат да се нагласят тези от tvrip-а - дай 1во да стигнем до там smile.gif

Дидо
Babilon
Цитат(deank @ 20 Jul 2005, 09:42 PM)
Stargate SG-1 [7x21-22] Lost City Part 1 and Part 2

Ето това ми е файла с 2-та последни епизоди, т.е. е един епизод. Всички разделени двойни епизоди са tvrip, т.е. моите са dvdrip (то се разбира и от качеството и от лъвчето дето реве в началото).

Дидо
*

Така са и при мен. Исках да съм сигурен, че е само една версия... smile.gif
Insaneboy
дръпнах си сега
Sci.Fi.Channel.Special.Sci.Fi.Friday.Preview.DSR.XviD-SAiNTS
което е някакво специално preview за Stargate SG-1, Atlantis и за Battlestar Galactica...
понеже никъде няма да мога да го ъплоадна можете да си го дръпнете и вие отвън - http://thepiratebay.org/details.php?id=3356554
аз ще сийдвам за да ви е по бързо...
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 20 Jul 2005, 10:28 PM)
дръпнах си сега
което е някакво специално preview за Stargate SG-1, Atlantis и за Battlestar Galactica...
понеже никъде няма да мога да го ъплоадна можете да си го дръпнете и вие отвън - http://thepiratebay.org/details.php?id=3356554
*

Danke biggrin.gif Почнах да го свалям. Аз също ще го оставя да се сийдва после, за да се сваля по-бързо wink.gif
Това е Preview към петъчните серии, които ще излязат, нали?
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 20 Jul 2005, 09:36 PM)
дръпнах си сега
*

Danke biggrin.gif Почнах да го свалям. Аз също ще го оставя да се сийдва после, за да се сваля по-бързо wink.gif
Това е Preview към петъчните серии, които ще излязат, нали?
*

по-скоро към петъчните серии дето излязоха ама дават и за други епизоди от сезоните...
главно Атлантидата де... там даваха много за тоя новия Ронън Декс...
бабилон, какво ти е IP-to
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 20 Jul 2005, 11:04 PM)
по-скоро към петъчните серии дето излязоха ама дават и за други епизоди от сезоните...
главно Атлантидата де... там даваха много за тоя новия Ронън Декс...
бабилон, какво ти е IP-to
*

Не е реално, ако това питаш... blink.gif
Apoloncho
А някои може ли да сложи екстрите към СГ-1 на място кадето може се види на всякъде че warez.tv нямам и незнам от каде другаде да ги сваля мерси blink.gif smile.gif

Поздрави:
Apoloncho
deank
дръпнах си сега

Простооооооо smile.gif това preview сигурно беше най-якото нещо, което съм гледал наскоро.

За събуждане беше много подходящо. Пуснах си го сега като станах и с удоволствие ще отида на работа тудей smile.gif

10х insaneboy!

Дидо
blink.gif
Insaneboy
Цитат(deank @ 21 Jul 2005, 08:02 AM)
дръпнах си сега

Простооооооо smile.gif това preview сигурно беше най-якото нещо, което съм гледал наскоро.

За събуждане беше много подходящо. Пуснах си го сега като станах и с удоволствие ще отида на работа тудей smile.gif

10х insaneboy!

Дидо
blink.gif
*

да и на мен много ми хареса имаше някои доста смешни моменти, примерно докато четяха fan mail...
това винаги е забавно, в едно от предишните такива preview един беше им писал "Къде са тоалетните в Атлантида?"...
Aries
Цитат(deank @ 20 Jul 2005, 06:36 PM)
Момчета, от къде ще намерим субтитрите за DVD-RIP версията на 8-ми сезон?
*

Аз лично напасвам субтитрите към TV-риповете в процеса на превода (просто на места се правят леки отмествания от по половин секунда).
Иначе текста е точен но таймингите са безобразни. Не толкова, че не съвпадат, колкото, че изплюват 3-4-5 реда на веднъж (особено, когато Даниел се развихри).
Ще пада яко разделяне на тайминги.
Amorphis
Цитат(deank @ 20 Jul 2005, 07:04 PM)
Цитат(Babilon @ 20 Jul 2005, 06:56 PM)
Цитат(deank @ 20 Jul 2005, 06:36 PM)
Момчета, от къде ще намерим субтитрите за DVD-RIP версията на 8-ми сезон?

Ами те на warez-а са TVRip-ове 8-ми сезон...Ако ги сменят с DVDRip-ове предполагам, че ще качат и субтитри... huh.gif

Ок, значи като му дойде времето ще го мислим. Аз имам всички сезони на сериала. Само за 8-ми нямам dvd-rip субтитрите. Още дърпам (10х 2 so1o) втората половина от dvdrip епизодите, иначе tvrip-а го имам.

Ще трябва да намерим, защото примерно между dvdrip и tvrip версиите на 8х01+8х02 има разлика от 3 минути в продължителността на епизода.

Дидо
:ph34r:
*

Аз имах епизоди с разминаващ се тайминг. Ако сте работили с SubSync оправянето на такива субтитри отнема между 30 сек до 1 мин.
Edit Subtitles -> Stretch и от там се задава кога почва първия субтитър и кога почва последния. Програмата автоматично корегира разликите.

Aries
Всичко това звучи много добре, но е вярно единствено и само за случая когато таймингите не съвпадат с определен коефициент и/или отместване
Но когато, както е в случая, говорим за плаващо разминаване (съвпадане до един момент, после разминаване, после в другата посока), тогава времето за нагласянето на тези субтитри е доста повече от 30 сек, защото трябва да се прегледат таймингите на всички реплики.
Предполагам едва ли има някой, който сериозно да се занимава със субтитри и да не знае как става това.
sora
slu4aino nqkoi da e prevel 12 ili 14 ili 17 epizod na 5 sezon sad.gif
komtraiaa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Babilon
Цитат(sora @ 21 Jul 2005, 05:16 PM)
slu4aino nqkoi da e prevel 12 ili 14 ili 17 epizod na 5 sezon  sad.gif
komtraiaa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

На първата страница първият пост е точно за това. Там си пише кой какво превежда...Не е необходимо да се задават подобни въпроси mad.gif
sora
tova go znam smile.gif moje nqkoi da gi e prevel predi da gi pusne v saita za odobrenie ne se qdosvai pitam samo
sora
ne sam kato onezi deto vi preprat i vi pitat "adi ve 6to ne prevejdate mn ste bavni i t.n."
as kazvam 4e ste super prodaljavaite v sa6tiq duh :clap: :clap: :clap: :clap: laugh1.gif
Aries
Намерих субтитри към ДВД версията за 8-ми сезон.
Ето го линка.
http://subtitles.stargate-sg1.hu/getsub.ph...lv=en&mod=lista
Освен това поемам 9x01 - Avalon. Мисля, че до ден-два ще е готов. След това ще си продължа с 8- 1х2.
Babilon
Цитат(Aries @ 22 Jul 2005, 10:11 AM)
Намерих субтитри към ДВД версията за 8-ми сезон.
Ето го линка.
http://subtitles.stargate-sg1.hu/getsub.ph...lv=en&mod=lista
Освен това поемам 9x01 - Avalon. Мисля, че до ден-два ще е готов. След това ще си продължа с 8- 1х2.
*

Там не е целият сезон, нали?
deank
Ами не са всички (11ти го няма dvd-rip и след 17ти също няма).

Ето тези, които ги има там!

Дидо
LesONir
http://free.hit.bg/lesonir/5x14%2048%20Hours.srt biggrin.gif
deank
Цитат(LesONir @ 22 Jul 2005, 05:03 PM)

10x отново, Les! smile.gif Ще ги прегледам и ще ги кача обратно, оки?

Дидо
blink.gif
LesONir
Цитат(deank @ 22 Jul 2005, 05:08 PM)
Цитат(LesONir @ 22 Jul 2005, 05:03 PM)

Дидо
blink.gif
*

Стига да имаш време smile.gif.
deank
Цитат(LesONir @ 22 Jul 2005, 05:13 PM)
Цитат(deank @ 22 Jul 2005, 05:08 PM)

Стига да имаш време smile.gif

Разбира се - винаги smile.gif

Ето го и редактирания 5х14.

ДИдо
bongo2199
5х20 са готови и са качени. Чакат одобрение rock.gif
lut
Първо да кажа : мерси много за субтитрите на този прекрасен сериал.Също така искам да попитам превеждащите дали ползват английските такива или ги превеждат наново?
deank
Цитат(lut @ 23 Jul 2005, 08:29 PM)
Първо да кажа : мерси много за субтитрите на този прекрасен сериал.Също така искам да попитам превеждащите дали ползват английските такива или ги превеждат наново?

Опитват се да се придържат към английските. Определено не е "наново".

Деян
Babilon
Stargate 5x12 е качен на сайта, чака одобрение. За нетърпеливите ето линка е тук cool.gif
deank
Цитат(Babilon @ 23 Jul 2005, 09:13 PM)
Stargate 5x12 е качен на сайта, чака одобрение.

Аз се позабавих с 5х17, защото превеждах BSG 2x01, но днес почнах епизода и съм стигнал 65%. Предполагам, че утре ще е готов.

Дидо
Babilon
Цитат(deank @ 23 Jul 2005, 09:17 PM)
Аз се позабавих с 5х17, защото превеждах BSG 2x01, но днес почнах епизода и съм стигнал 65%. Предполагам, че утре ще е готов.

Дидо
*

То и аз се позабавих с 5х12, защото имах много работа... Важното е, че ги правим, норма нямаме biggrin.gif
LesONir
http://free.hit.bg/lesonir/5x21_Meridian.srt smile.gif
Aries
С малко закъснение публикувам субтитрите към 5х19 - Menace. Просто явно напоследък на всички ни се е отворила малко работа.
9х01 е готов на 50% и скоро също ще бъде качен.
След това - 8х01-02.
Babilon
Цитат(Aries @ 24 Jul 2005, 05:13 PM)
С малко закъснение публикувам субтитрите към 5х19 - Menace. Просто явно напоследък на всички ни се е отворила малко работа.
9х01 е готов на 50% и скоро също ще бъде качен.
След това - 8х01-02.
*

Линк - Stargate SG-1 5x19
Van_Helsing
Смея ли да попитам за 6 и 7 сезон кога ще има суб.
Apoloncho
Цитат(Van_Helsing @ 24 Jul 2005, 06:07 PM)
*

Охххххххххххх пак малумни въпроси blink.gif blink.gif blink.gif .
Слушаи ме сега на 1-ва страница има актуална информация на превежданите епизоди и не задаваи такива въпроси когато станат тогава и ще ги има :evil2:

Поздрави:
Apoloncho
deank
След малко ще дам линк за 5х17, само да ги редактирам.

Ще редактирам и субтитрите на Les (5x21).

Дидо
smile.gif
ivelin
Цитат(Van_Helsing @ 24 Jul 2005, 05:07 PM)
*

:evil2: Амиииии субтитри ще има сигурно когато ги преведеш и ги качиш тук
А до тогава бъди благодарен на момчета които превеждат колкото и когато могат.
deank
Цитат(Van_Helsing @ 24 Jul 2005, 06:07 PM)

Хайде да отговоря и аз.

За шести сезон вероятно субтитри ще има до 15-20 август.

За седми до 10-15 септември.

За осми сезон, през октомври.

Надявам се да си доволен.

Деян
blink.gif
deank
Ето линк към Stargate SG-1 [5x17] Failsafe.

По-късно ще погледна 5х21 и пак ще ви пиша.

Дидо
bongo2199
Вземам 6х04 sad.gif
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 24 Jul 2005, 09:47 PM)
Вземам 6х04  sad.gif
*

Записвам ти го... wink.gif
deank
Цитат(bongo2199 @ 24 Jul 2005, 09:47 PM)
Вземам 6х04  sad.gif

bongo, защо се цупиш?

Дидо

п.п. Stargate SG-1 [5x21] Meridian
bongo2199
Мислех, че е въпрос а то се оказва цупене. w00t.gif w00t.gif
Както и да е. rock.gif rock.gif rock.gif
Amorphis
Изпапахте сезон 5.
Браво момчета :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Demigod
Само дето пропуснахте 5х22 rolleyes.gif
s01o
blink.gif ...мдаммм 5х22 ще ли го преведе
Код
Season 5 episode 22 - Insaneboy - in progress
? smile.gif :clap: rock.gif
Babilon
Цитат(s01o @ 25 Jul 2005, 09:37 AM)
blink.gif ...мдаммм 5х22 ще ли го преведе
Код
Season 5 episode 22 - Insaneboy - in progress
? smile.gif  :clap:  rock.gif
*

Ти как мислиш...? smile.gif
Demigod
Цитат(Insaneboy @ 20 Jul 2005, 09:11 PM)
потвърждавам за 5х22 и взимам с мене си от 6х11 до 6х22 и ще гледам да преведа колкото се може...
*

Да разбирам ли че човека са го върнали обратно в "психиатрията" :doctor: и като избяга пак от там ще качи всички субтитри на куп? hmm.gif
LesONir
Така, взимам 5 епизод, но някой трябва да ми каже кои субтитри за 6ти сезон превеждате, защото си спомням, че зареди едни субтитри на няколко пъти го подхващах да го гледам и се отказвах до преди края на първия епизод.
vankata111
evala momcheta za STARGATE SG-1.

PRprodaljavaite v sashtiq duh i s drugite sezona.

ACKI MNOGO SAM VI BLAGODAREN ZA VSICHKO.
arris
LesONir виж отпред бре smile.gif

Demigod него не го земали за да го връщат там за теб не знам

ще ги качи когато иска
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.