Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Sg-1 (Старгейт)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
sora
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: w00t.gif w00t.gif uraaaaaaaaaa 6i gledame
Babilon
Цитат(LesONir @ 7 Sep 2005, 08:38 PM)
8x14 е готов. За маниаците:
Stargate SG-1 - Season 8 - Episode 14

*

Човекът-стрела biggrin.gif Браво, Les! wink.gif Както винаги - бърз
s0rs
8x17 е качен

линк: 8x17
LesONir
s0rs, 8x08 като го редактирам да го качвам на сайта или да ти пратя линк?
ivan75
Цитат(LesONir @ 8 Sep 2005, 10:44 AM)
*

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА СУБТИТРИТЕ.Между другото си помислих че и s0rs ни е напуснал w00t.gif
s0rs
*

Качвай го
LesONir
Цитат(s0rs @ 8 Sep 2005, 12:02 PM)
*

Качвай го
*

Ок... 8х08 е качен на сайта и чака одобрение.
За маниаците:

Stargate SG-1 - Season 8 - Episode 8

Свършваме го този сериал sad.gif.
Но има и други biggrin.gif.
MediEvil
Супер сте !!!
Благодаря много !!!
Останаха само 2 епизода smile.gif
vankata111
:clap: :clap: :clap: :clap: dnes shte se gleda qko stargate.

na celq ekip OGROMNI BLAGODARNOSTI ZA TRUDA KOITO SI NAPRAVIHA ZADA MOJEM VSICHKI DA SE KEFIM NA TOZI SERQL.
Insaneboy
редактирах субтитрите на хаг на 5ти епизод и й ги върнах по мейла очаква се тя да ги качи скоро...
Amorphis
Искам за пореден път да изразя благодарностите на екипа от преводачите на този невероятен сериал.
Няма друг такъв сериал който като го пуснеш в търсачката да се появява скролче 12 страници tongue.gif.

Keep up the good work guys
Insaneboy
Цитат(Amorphis @ 8 Sep 2005, 01:06 PM)
Искам за пореден път да изразя благодарностите на екипа от преводачите на този невероятен сериал.
Няма друг такъв сериал който като го пуснеш в търсачката да се появява скролче 12 страници tongue.gif.

Keep up the good work guys
*

всъщност има, но той е качен на сезони - Приятели smile.gifsmile.gifsmile.gif
dillo
clapping.gif clapping.gif clapping.gif ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ И ОТ МЕН СТРАХОТНИ СТЕ МОМЧЕТА biggrin.gif
sora
Цитат(vankata111 @ 8 Sep 2005, 12:09 PM)
:clap:  :clap:  :clap:  :clap:  dnes shte se gleda qko stargate.

na celq ekip OGROMNI BLAGODARNOSTI ZA TRUDA KOITO SI NAPRAVIHA ZADA MOJEM VSICHKI DA SE KEFIM NA TOZI SERQL.
*

naistina qko 6te se gleda w00t.gif w00t.gif :clap:
deank
Честито - поне за пълните 8 сезона!
XerX
Остана 9 епизод от 8 сезон. Супер сте всички!!! :clap:
maiik
благодарности на всички които се гърбиха да преведат този сериал :clap: :clap: :clap:
Babilon
Stargate SG-1 - 8x20 - Moebius Part 2 е качен на сайта.
Линк: SG-1 8x20

P.S. Чакаме само FTA с епизод 9 smile.gif
Babilon
С това приключва преводът на пълните осем сезона! Благодарение на:

Stargate Team®:

Babilon, deank, Insaneboy, LesONir, Aries, Creazycheat, Amorphis, bongo 2199, duralex, s0rs

За ЧЕТИРИ МЕСЕЦА И ОСЕМ ДНИ сме превели 173 серии!!!: rock.gif rock.gif

Досега субтитрите за епизодите са изтеглени средно между 650 и 750 пъти!
Insaneboy
it was fun, while it lasted...
MediEvil
И как ще приключва, като 9ти го няма smile.gif
Babilon
Цитат(MediEvil @ 8 Sep 2005, 07:38 PM)
*

Той се редактира wink.gif
deank
Цитат(Babilon @ 8 Sep 2005, 07:33 PM)
С това приключва преводът на пълните осем сезона!

smile.gif Беше повече удоволствие, отколкото всичко останало.

Деян
s01o
Цитат(Babilon @ 8 Sep 2005, 06:33 PM)

Stargate Team®:

Babilon, deank, Insaneboy, LesONir, Aries, Creazycheat, Amorphis, bongo 2199, duralex, s0rs
*

... ако греша си поръсвам главата с пепел и утивам в ъгъла НО! - аз ли несъм разбрал или Stargate SG-1 - 8x09 - Sacrifices е преведена и немога да я видя сред другите в резултатите от търсачката?!... blink.gif huh.gif
MediEvil
Редактирала се в момента smile.gif
Babilon
Цитат(s01o @ 8 Sep 2005, 07:46 PM)
... ако греша си поръсвам главата с пепел и утивам в ъгъла НО! - аз ли несъм разбрал или Stargate SG-1 - 8x09 - Sacrifices е преведена и немога да я видя  сред другите в резултатите от търсачката?!... blink.gif  huh.gif
*

Виж какво съм написал ТУК:
Цитат(MediEvil @ 8 Sep 2005, 07:38 PM)
*

Той се редактира wink.gif
ltsakev
Абе някой от екипа може ли да направи списък кой ще превежда сезон 9, щото не видях никъде екипа, исках да питам от къде да си напбавя субт. на английски?
Insaneboy
Цитат(s01o @ 8 Sep 2005, 06:46 PM)
Цитат(Babilon @ 8 Sep 2005, 06:33 PM)

Stargate Team®:

*

... ако греша си поръсвам главата с пепел и утивам в ъгъла НО! - аз ли несъм разбрал или Stargate SG-1 - 8x09 - Sacrifices е преведена и немога да я видя сред другите в резултатите от търсачката?!... blink.gif huh.gif
*

2 поста по-нагоре - редактира се...
Babilon
Цитат(ltsakev @ 8 Sep 2005, 07:52 PM)
Абе някой от екипа може ли да направи списък кой ще превежда сезон 9, щото не видях никъде екипа, исках да питам от къде да си напбавя субт. на английски?
*

Ще го преведем, споко cool.gif
ltsakev
Не бе пич искаше ми се и аз да по преведа ама като гледам ....
deank
Цитат(ltsakev @ 8 Sep 2005, 07:52 PM)

Превърти няколко страници назад в темата и ще ги видиш закачени към едно от съобщенията ми.

ЧЕТЕТЕ.

Хайде, за да не търсиш - натисни тук!

Там са 9х02, 9х04, 9х05, 9х06 и 9х07.
ltsakev
Цитат(deank @ 8 Sep 2005, 08:07 PM)
Превърти няколко страници назад в темата и ще ги видиш закачени към едно от съобщенията ми.

ЧЕТЕТЕ.

Хайде, за да не търсиш - натисни тук!
*

ами друпнах около 10ина страници но не намерих никъде се отказах за това реших да питам. явно е трябвало да не се отказвам

Благодаря ти пак отново!
Babilon
Честно казано нямаме нужда от нови преводачи... Излизат по една серия седмично, така че дори и двама преводача са много wink.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 8 Sep 2005, 07:16 PM)
Честно казано нямаме нужда от нови преводачи... Излизат по една серия седмично, така че дори и двама преводача са много wink.gif
*

и то ще излиза още 3 седмици и след това чак януари - февруари...

п.с.
към колегите - дайте да обсъдим евентуално какво друго можем да превеждаме...
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 8 Sep 2005, 08:23 PM)
*

Ами хайде да измислим нещо - отворен съм за предложения rock.gif Може да хванем Angel, например... rolleyes.gif
ivan75
Цитат(Babilon @ 8 Sep 2005, 08:26 PM)
Цитат(Insaneboy @ 8 Sep 2005, 08:23 PM)
*

Ами хайде да измислим нещо - отворен съм за предложения rock.gif Може да хванем Angel, например... rolleyes.gif
*

Сериалът FYREFLY не е лош ако желаете може да почнете него w00t.gif
hag
:clap: :clap: :clap:
Браво на SТ-1 /да се чете stargate team-1/ tongue.gif за страхотните преводи! Удоволствие е да гледаш с добри преводи.

А ето и резултат от поредния напън да превеждам - 9х05

Ай със здраве
sora
Цитат(hag @ 8 Sep 2005, 07:36 PM)
:clap:  :clap:  :clap:
Браво на SТ-1 /да се чете stargate team-1/  tongue.gif  за страхотните преводи! Удоволствие е да гледаш с добри преводи.

А ето и резултат от поредния напън да превеждам - 9х05

Ай със здраве
*

hag neveroiatna si :lol2: :lol2: :clap: tongue.gif
eddie
Цитат(hag @ 8 Sep 2005, 08:36 PM)
Браво на SТ-1 /да се чете stargate team-1/  tongue.gif  за страхотните преводи!

Според мен по-добре ще звучи SG-T, браво момчета clapping.gif
sora
golemi blagodarnosti na vsi4ki mom4eta i momi4eta tongue.gif :59: :clap: :clap: :clap: :clap:
Insaneboy
Цитат(eddie @ 8 Sep 2005, 07:41 PM)
Цитат(hag @ 8 Sep 2005, 08:36 PM)
Браво на SТ-1 /да се чете stargate team-1/  tongue.gif  за страхотните преводи!

Според мен по-добре ще звучи SG-T, браво момчета clapping.gif
*

предпочитам SGB - Stargate Bulgaria (от SGC, SGA...) и бтв по чужбината има доста такива тиймове дето се занимават с това SG-66 е най-известния...
Insaneboy
взимам 9х06...
hag
Insaneboy, на 70% съм със 9х06 w00t.gif
Insaneboy
Цитат(hag @ 8 Sep 2005, 09:32 PM)
Insaneboy, на 70% съм със 9х06  w00t.gif
*

ясно ами тогава ще взема 2ри smile.gif
следващия път пиши в темата...
Babilon
Цитат(hag @ 8 Sep 2005, 10:32 PM)
*

Пиши в темата, или ми пиши ЛС, защото става дублиране. Затова слагам прогресът на първа страница wink.gif
ivan75
Цитат(Babilon @ 8 Sep 2005, 11:12 PM)
*

Пиши в темата, или ми пиши ЛС, защото става дублиране. Затова слагам прогресът на първа страница wink.gif
*

Babilon видях че на първа страница си поставил и 8 епизод от сезон 9,търсих го навсякъде из торент сайтовете но не можах да го намеря,молбата ми е ако знаеш от къде да го изтегля пиши адреса. hmm.gif
haricska
Цитат(ivan75 @ 9 Sep 2005, 07:25 AM)
Цитат(Babilon @ 8 Sep 2005, 11:12 PM)
*

*

Babilon видях че на първа страница си поставил и 8 епизод от сезон 9,търсих го навсякъде из торент сайтовете но не можах да го намеря,молбата ми е ако знаеш от къде да го изтегля пиши адреса. hmm.gif
*

А да ти е хрумнало, че още не е излезнал и просто го е сложил, защото излиза скоро?! Има си сайтове на които пише кога излиза, толкова ли е трудно да провериш, а не да задаваш тъпи въпроси?
ivan75
А да ти е хрумнало, че още не е излезнал и просто го е сложил, защото излиза скоро?! Има си сайтове на които пише кога излиза, толкова ли е трудно да провериш, а не да задаваш тъпи въпроси?
*

[/quote]

Ами явно незнам кой са тези сайтове ти защо не ги написа за да не питам повече. dry.gif
haricska
Сигурен съм, че ако си беше направил труда да поразгледаш малко темата щеше да видиш такива линкове!

А иначе най-простичко е да напишеш www.tv.com и да напишеш в търсачката Stargate!!!
http://www.tv.com/stargate-sg-1/show/185/summary.html/

Не е много трудно нали smile.gif
ivan75
Цитат(haricska @ 9 Sep 2005, 10:00 AM)
Сигурен съм, че ако си беше направил труда да поразгледаш малко темата щеше да видиш такива линкове!

А иначе най-простичко е да напишеш www.tv.com и да напишеш в търсачката Stargate!!!
http://www.tv.com/stargate-sg-1/show/185/summary.html/

Не е много трудно нали smile.gif
*

Темата я следя от както е направена и бъди сигурен че ако бях видял адресите нямаше да задавам въпросите все пак благодаря за съдействието.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.