Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Sg-1 (Старгейт)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
viharcho
нямам търпение да разбера как ще смелим Орай :59:
Само дето незнам как ще стане номера...щом и Асгард са безпомощни...Абе вярвам във сценаристите tongue.gif

П.П.:Някой да знае точна дата?
penco
Цитат(Biker Boy @ 23 Apr 2006, 09:29 AM)
Stargate.Atlantis.S03 - 16.07.2006г.
Stargate.SG-1.S10 - 06 месец 2006г.
*

smile.gif
Insaneboy
Цитат(penco @ 30 May 2006, 05:06 PM)
Цитат(Biker Boy @ 23 Apr 2006, 09:29 AM)
Stargate.Atlantis.S03 - 16.07.2006г.
Stargate.SG-1.S10 - 06 месец 2006г.
*

smile.gif
*

всъщност и двете почват на 14.07.2006г
viharcho
още 2 седмици значи...то не останало smile.gif Insaneboy разчитам на теб и искам само ти да превеждаш SG-1 & Atlantis,защото съм забелязал че преводите ти са много добри и с хубав тайминг с който гледането е удоволствие wink.gif

П.П.:И на Babilon & Aris(Май така беше) също са много добри.
Insaneboy
Цитат(viharcho @ 30 May 2006, 06:19 PM)
още 2 седмици значи...то не останало smile.gif Insaneboy разчитам на теб и искам само ти да превеждаш SG-1 & Atlantis,защото съм забелязал че преводите ти са много добри и с хубав тайминг с който гледането е удоволствие wink.gif

П.П.:И на Babilon & Aris(Май така беше) също са много добри.
*

Целия отбор правиме страхотни субтитри, малко ще ми е трудно да превеждам и двата сериала едновременно (много ще трябва да чакате) и ще отсъствам август месец, така че ще разчитам на помощ от другите. wink.gif

П.С
Не са 2 седмици а малко над месец, понеже съм объркал числата и не е е 14.06.2006, а 14.07.2006 tongue.gif
messjess
искрена и дълбока благодарност за труда положен от всички преводачи. :clap: :clap: :clap:
Babilon
Stargate SG-1 по презумция си е мой сериал, тъй че само да започне - превод ще има, няма ядове tongue.gif
BIG_MIRO
цял месец и ся какво да гледам аз по туй време...... ей ся ми се ще да си пусна един сериал от тоя жанр ама нищо няма;0
Babilon
Цитат(BIG_MIRO @ 30 May 2006, 10:13 PM)
цял месец и ся какво да гледам аз по туй време...... ей ся ми се ще да си пусна един сериал от тоя жанр ама нищо няма;0
*

Изгледай пак 1-ви сезон. Ще запълни празнината smile.gif Всички фенове на жанра чакаме с нетърпение, но не зависи от нас... smile.gif
w777
Цитат(Babilon @ 30 May 2006, 09:56 PM)
Stargate SG-1 по презумция си е мой сериал, тъй че само да започне - превод ще има, няма ядове  tongue.gif
*

:clap: :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif clapping.gif
viharcho
Stargate SG-1 по презумция си е мой сериал, тъй че само да започне - превод ще има, няма ядове  tongue.gif
*

Ще те държа отговорен за тези думи tongue.gif
M-r Anderson
Цитат(Babilon @ 30 May 2006, 10:41 PM)
Цитат(BIG_MIRO @ 30 May 2006, 10:13 PM)
*

Изгледай пак 1-ви сезон. Ще запълни празнината smile.gif Всички фенове на жанра чакаме с нетърпение, но не зависи от нас... smile.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Оле оле ами аз кво да права вече го гледах три пъти този първи сезон,ама то да беше само първи сезон, ами направо всичките по три пъти,вманиячил съм се в Stargate.Ще ме взимат в лудница вече hmm.gif :lol2: Ама си заслужава rock.gif
Babilon
Цитат(viharcho @ 30 May 2006, 11:24 PM)
*

Ще те държа отговорен за тези думи tongue.gif
*

Ами то аз вече съм отговорен за толкова епизоди, че няма как да ме стреснеш biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 30 May 2006, 08:56 PM)
*

Аз по-горе намеквах, че ще ти поверя Атлантидата, като ме няма, ако Дидо не е зает де, сега няма да те претоварваме...
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 31 May 2006, 12:55 AM)
*

Аз по-горе намеквах, че ще ти поверя Атлантидата, като ме няма, ако Дидо не е зает де, сега няма да те претоварваме...
*

Щом трябва... biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 30 May 2006, 11:59 PM)
Цитат(Insaneboy @ 31 May 2006, 12:55 AM)
*

*

Щом трябва... biggrin.gif
*

Той и без това няма да му е почнал БСГ-то и няма да си има какво да превежда. :clap:
BIG_MIRO
а не бъди толкова сигурен !! той ще си намери нещо,а пък помня че в последно време не беше много запален по Stargate
Babilon
Цитат(BIG_MIRO @ 31 May 2006, 08:37 AM)
а не бъди толкова сигурен !! той ще си намери нещо,а пък помня че в последно време не беше много запален по Stargate
*

Напротив. Винаги си е бил фен на Stargate, но държанието на чакащите за субтитри го бе нервирало (както и не само него) wink.gif
BIG_MIRO
именно и от тогава не е превеждал, а пък и той е зает човек даже и да се навие да превежда ще става наистина бавно но аз пък вярвам в неб Babilon и в insaneboy, така че ще има превод
Babilon
Цитат(BIG_MIRO @ 31 May 2006, 01:37 PM)
именно и от тогава не е превеждал, а пък и той е зает човек даже и да се навие да превежда ще става наистина бавно но аз пък вярвам в неб Babilon и в insaneboy, така че  ще има превод
*

Ние направихме сериалът популярен в БГ, защото самите ние го харесваме. Субтитри ще има, две мнения по въпроса няма tongue.gif
bastuna2003
Ще ми кажете ли откъде да сваля епизодите. Днес затвориха арена а съм до 5-ти сезон blink.gif
yonkaval
Цитат(bastuna2003 @ 2 Jun 2006, 12:27 PM)
Ще ми кажете ли откъде да сваля епизодите. Днес затвориха арена а съм до 5-ти сезон blink.gif
*

Здравей,
прочети си ЛС
Поздрави
BIG_MIRO
какво!!! арената е свалена ли аааааааа това не е на добре
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 2 Jun 2006, 08:12 PM)
какво!!! арената е свалена ли аааааааа това не е на добре
*

не е...
а за откъде можете да свалите
http://www.find-bg.com/catalog/index.php?n...ge=1001&start=0
избирате и цъкате отдолу на торент
Anubis
Stargate SG-1 and Stargate Atlantis Teaser
Insaneboy
Цитат(Anubis @ 4 Jun 2006, 03:45 PM)

1. не е за тук, а за дискусии
2. това го пуснаха в края на втория сезон, преди да са снимали третия, няма нищо интересно, освен чакайте...
m00n
ъм..аз малко инфо..нали този месец излиза 10x01 на StarGate SG-1..или пак съм блял някЪде другаде и не сЪм рЪзбрал.. huh.gif
BIG_MIRO
другия месец wink.gif
Insaneboy
Цитат(m00n @ 10 Jun 2006, 01:24 AM)
ъм..аз малко инфо..нали този месец излиза 10x01 на StarGate SG-1..или пак съм блял някЪде другаде и не сЪм рЪзбрал.. huh.gif
*

блял си някъде, в другата тема виж (в Дискусии)
Babilon
Stargate SG-1, Season 10 - Preview
Preview към новият сезон на сериала. wink.gif
yonkaval
Цитат(Babilon @ 26 Jun 2006, 10:37 AM)
Preview към новият сезон на сериала.  wink.gif
*

Благодаря clapping.gif
Insaneboy
дават веднъж preview-то, после дават малко за Бен Браудър и после пак дават preview-то biggrin.gif
toranagasama
Нова телевизия-неделя 23:45 SG1 сезон 1
Badbream
Да и до там !!!
Само него си имат и само него въртят wink.gif
AGENTA-003
Цитат(Babilon @ 26 Jun 2006, 10:37 AM)
Preview към новият сезон на сериала.  wink.gif
*

Мерси .. то не остана .. още 15 денаааааааа и идват и двата Stargate :-) :clap: :clap: :clap: :clap:
BIG_MIRO
абе идват те ама 15 дена са си 15 нали знаеш последните дни са най-трудни wink.gif
Mutant_16
ама чакането ще си струва. biggrin.gif
pelala
А днес гледах нова серия по френската М6 smile.gif
Insaneboy
Цитат(pelala @ 2 Jul 2006, 12:29 AM)
*

1. Нещо лъжеш.
2. Невъзможно е.
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 2 Jul 2006, 02:35 AM)
Цитат(pelala @ 2 Jul 2006, 12:29 AM)
*

1. Нещо лъжеш.
2. Невъзможно е.
*

може да не лъже човека - неспоменава за кой сезон говори... може би втори tongue.gif
Insaneboy
разгледах сайта на М6, там още дори не са дали девети сезон едва на 14ти епизод са, така че доста време ще мине преди да гледаш новите по него.
MartineZzZ
Тва стана като преди няколко месеца дето някой твърдеше,че от някакъв интернет-клуб в Добрич си бил свалил сезон 3 и 4 на LOST....

Изглежда всичко се върти около М6 и Добрич,ама ние не сме знаели...
NenoRMaleN
А някой да нагласи субтитрите за ДВД рипа на 9-ти сезон?
Stargate.SG-1.S09.WS.DVDrip.XviD-SAiNTS
hag
Субтитрите на епизод 4, 5 и 6 от девети сезон са мое дело, и тъй като бяха първите ми субтитри имат нужда от редакция, която все отлагам. :7:
Ще я направя до няколко дни и ще ги пратя на този, който се заеме с напасването.
bongo2199
Еми аз, като не взел участие в 9 сезон, мисля да оправя тайминга за ДВД рипа. dry.gif
Insaneboy
Цитат(bongo2199 @ 7 Jul 2006, 04:57 PM)
Еми аз, като не взел участие в 9 сезон, мисля да оправя тайминга за ДВД рипа.  dry.gif
*

Късмет, съдейки по това какво трябва да се прави, за да паснат тези на Атлантида, ще ти трябва. tongue.gif
bongo2199
Цитат(Insaneboy @ 7 Jul 2006, 05:01 PM)
Късмет, съдейки по това какво трябва да се прави, за да паснат тези на Атлантида, ще ти трябва.  tongue.gif
*

Аз си имам метод... smile.gif
Засега готови са всички епизоди. rock.gif
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 7 Jul 2006, 10:44 PM)
Засега готови са епизоди 1, 2, 3 и 7.  rock.gif
*

Браво! Дерзай, очакваме ги smile.gif
Insaneboy
Цитат(bongo2199 @ 7 Jul 2006, 09:44 PM)
Цитат(Insaneboy @ 7 Jul 2006, 05:01 PM)
Късмет, съдейки по това какво трябва да се прави, за да паснат тези на Атлантида, ще ти трябва.  tongue.gif
*

Аз си имам метод... smile.gif
Засега готови са епизоди 1, 2, 3 и 7. rock.gif
*

Сподели да го приложа и аз tongue.gif
bongo2199
Цитат(Insaneboy @ 7 Jul 2006, 11:53 PM)
Сподели да го приложа и аз  tongue.gif
*

Виж това http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=16812
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.