_LOST_
22 Sep 2005, 08:47 PM
Всеки фен на сериала да изрази мнение относно героите, за това какво смята, че ще се случи... изобщо за всичко около Prison Break

-----------------------------------------------------------------------------------
Edited by -= F o z z y =-
ludoto_mimi
1 Oct 2005, 08:44 PM
1во оправи заглавието

2ро мисля, че ще убият оня, хммм как точно се води...

абе дето ония му се водят за джоба
и 3то ако някой ми намери саундтрака, ако има такъв, много ще го обичам
_LOST_
2 Oct 2005, 04:15 PM
Цитат(ludoto_mimi @ 1 Oct 2005, 08:44 PM)
1во оправи заглавието

2ро мисля, че ще убият оня, хммм как точно се води...

абе дето ония му се водят за джоба
и 3то ако някой ми намери саундтрака, ако има такъв, много ще го обичам

1во мерси, че някой се сети за темата
2ро не мога да променя заглавието

3то според мен няма да го убият, защото го има на много уолпейпъри

, и мисля че скоро ще стане на тяхна страна
4то много е рано за soundtrack

(все пак има само 6 епизода)
ludoto_mimi
2 Oct 2005, 06:28 PM
Ами... не знам, не съм гледала уолпейпърите, пък и тоя ми е много противен... реших набързо да го утрепя :lol2:
Иначе наистина е доста хубавичък сериала, аз както напоследък само по сериали съм се загледала, ще има с какво да си уплътнявам времето
_LOST_
4 Oct 2005, 09:19 AM
joni_
5 Oct 2005, 02:01 AM
Серила е много добър и след всяка серия започва да ми харесва още повече
_LOST_
13 Oct 2005, 09:37 PM
_LOST_
25 Oct 2005, 07:50 AM
sweet_kiss
21 Apr 2006, 08:08 PM
дайте саунтрака де ве4е...тряя да го има....
IvanMatin
22 Apr 2006, 11:12 AM
Най-добрия сериал, добре че започнах да го гледам

Според вас дали ще избягат и дали ще има втори сезон?
Ако има втори сезон много ще го прецакат...
BIG_MIRO
22 Apr 2006, 11:51 AM
ам ще те разочоровам тогава.... ще има 2 сезон и там до колкото помня май пак ще се гонят да не ги заловят така че според мен няма да му липсва тръпка
slick
22 Apr 2006, 02:00 PM
Сериала според мен е номер 1 в момента,иначе за втори сезон надявам се да няма,защото повечето сериали след първия ги разводняват и развалят...но пък знае ли човек...
Joey
23 Apr 2006, 12:54 PM
Цитат(slick @ 22 Apr 2006, 03:00 PM)
Сериала според мен е номер 1 в момента,иначе за втори сезон надявам се да няма,защото повечето сериали след първия ги разводняват и развалят...но пък знае ли човек...

Ами всъщност вече е подновен договора за 2-рият сезон. А това за разводняването е истина, но щом има интерес един сериал те гледат да го продължат колкото могат повече (както "LOST" например)
GreenApple
23 Apr 2006, 10:28 PM
Escape is just the beginning.
IvanMatin
24 Apr 2006, 09:43 AM
Цитат(Joey @ 23 Apr 2006, 01:54 PM)
но щом има интерес един сериал те гледат да го продължат колкото могат повече (както "LOST" например)
Точно затова поразиха "Lost", защото го продължиха...
slick
24 Apr 2006, 10:47 AM
Цитат(IvanMatin @ 24 Apr 2006, 09:43 AM)
но щом има интерес един сериал те гледат да го продължат колкото могат повече (както "LOST" например)
Точно затова поразиха "Lost", защото го продължиха...
Е аз не мисля, че са го поразили (LOST) вярно е, че има доста серии "пълнеж" , но все пак не може всяка серия да е хит

като цяло сериала си подържа едно доста високо ниво,поне за мен.
А иначе за Prison Break смятам, че дори и да продължи със 2-ри,3-ти сезон има доста накъде да се развива и ще запази интереса на зрителите...дано се окажа прав
IvanMatin
24 Apr 2006, 05:03 PM
И аз не бих отказал втори сезон

Абе ще чакаме и ще видим

Сериала си заслужава
Ето една информация от Форумите на FOX:
Код
За съжаление сериала е бил предвиден само за кратко - 13 серии за уникално бягство от затвора. Сериалът е излъчен през август и поради огромния интерес е променен и презаснет, като са добавени още 9 - така той става с 22 епизода, като последния е разделен на 2 - в първата част е бягството, а във втората, отговора на поставените въпроси... Дали обаче ще има продължение... Все още не се знае, но вероятно не.
Tintiri-Mintiri
24 Apr 2006, 05:25 PM
Цитат(GreenApple @ 23 Apr 2006, 10:28 PM)
Escape is just the beginning. Именно, още повече, че преди месец някъде /ако не се лъжа/ обявиха, че сериалът и актьорите са одобрени за втори сезон.Доскоро го пишеше в официалният сайт, а сега на първо търсене го намирам
ТУКА ето още нещо
"What about a second season?
........"The cast is like, 'We can't wait until we get out of prison,'" Rockmond Dunbar said. "That's basically when the show begins. The show will start when we're running."
And Purcell has another thing he's looking forward to. "All I'm thinking about with Season 2 right now is the opportunity to grow my hair."
kaki4ka
24 Apr 2006, 07:59 PM
Преди малко изгледах първите 2 серии от Prison break и наистина филмчето си заслужава
CreatoR
25 Apr 2006, 11:55 AM

Ами всъщност вече е подновен договора за 2-рият сезон. А това за разводняването е истина, но щом има интерес един сериал те гледат да го продължат колкото могат повече (както "LOST" например)
Едва ли ште има 2ри сезон
rasputin
25 Apr 2006, 12:14 PM
Желаещите да бягат станаха много ,пък и трябва момчето (сина му) да избяга ,нали ?
Kaчих trailer за 20 епизодП.П.Гледах 20 епизод.Трейлъра е и за 21 ,а може би за 22 епизод !
Joey
25 Apr 2006, 04:34 PM
Цитат(CreatoR @ 25 Apr 2006, 12:55 PM)

Едва ли ште има 2ри сезон
Едно си баба знае, едно си баба ........ Аз пиша, че вече има договор за 2-ри сезон, който започва на есен, той пак си знае неговото.
burndead
25 Apr 2006, 09:40 PM
Аз пък си мисля, че ще го разводнят с тоя 2-ри сезон. Сценаристите трябва да са повече от гении, за да успеят да направят 2-рия сезон по добър, отколкото 1-вия.
MaSTeRMinD
25 Apr 2006, 09:53 PM
Цитат(burndead @ 25 Apr 2006, 09:40 PM)
Аз пък си мисля, че ще го разводнят с тоя 2-ри сезон. Сценаристите трябва да са повече от гении, за да успеят да направят 2-рия сезон по добър, отколкото 1-вия.
Защо ?
Аз мисля че ще се спрявят добре. Общо взето могат много неща да се измислят за хора бягащи от закона

Не са малко такива филми, и то сполучливи.
Пример Беглеца с Харисън Форд или Щатски Шерифи
cecko1
26 Apr 2006, 11:16 AM
Щото след като избягат се губи цялостната идея на заглавиeто "Prison Break" тоест бягство от затвора. След като избягат от затвора всичко е разтягане на локуми, въпреки че разбира се е невъзможно те да избягат от затвора и историята да приключи, живота им да продължи нормално. Ще трябва да се крият от властите и да доказват невинността на Линкълн. Но дори да я докажат това няма да оневини брат му и другите, които са избягали. Историята може да бъде много много разтеглена и уголемена, но дано да не стане като ЛОСТ. Не че е лош, ама това разтягане на локуми започна да писва яко.
Lucretia
26 Apr 2006, 11:18 AM
Я кажете, ако не са ми харесали първите 2 серии, има ли смисъл да продължавам да го гледам? Имам предвид, по-интересен ли става нататък или си е същото?
burndead
26 Apr 2006, 11:23 AM
Цитат(Lucretia @ 26 Apr 2006, 11:18 AM)
Я кажете, ако не са ми харесали първите 2 серии, има ли смисъл да продължавам да го гледам? Имам предвид, по-интересен ли става нататък или си е същото?
Естествено, че има смисъл да ги гледаш

. Изгледай още 2-3 серии, за да вникнеш малко в самата атмосфера, да навържеш малко и историята и после пак може да драснеш един два реда

.
П.П. Megadeth - Rust In Peace - best album ever
spiralkinda
26 Apr 2006, 11:47 AM
след този голям успех, който има Prison Break едва ли от FOX ще се откажат от втори сезон... btw не си спомням къде четох, но ще има втори сезон и той ще се казва : Prison Break : Manhunt...
Lucretia
26 Apr 2006, 11:49 AM
Цитат(burndead @ 26 Apr 2006, 11:23 AM)
Цитат(Lucretia @ 26 Apr 2006, 11:18 AM)
Естествено, че има смисъл да ги гледаш

. Изгледай още 2-3 серии, за да вникнеш малко в самата атмосфера, да навържеш малко и историята и после пак може да драснеш един два реда

.
П.П. Megadeth - Rust In Peace - best album ever 
Тогава ще гледам, явно имаш вкус и щом го хвалиш сериала...
Elitsa
26 Apr 2006, 11:53 AM
Не бъдете толкоз критични
И към Prison Break, и към Lost.
Тва са сериали все пак :bira:
Tintiri-Mintiri
26 Apr 2006, 02:05 PM
Цитат(rasputin @ 25 Apr 2006, 12:14 PM)
Желаещите да бягат станаха много ,пък и трябва момчето (сина му) да избяга ,нали ?
Kaчих trailer за 20 епизодМного обещаващо.Благодаря
sed
26 Apr 2006, 11:18 PM
Това нещо обещава да е точно римейк на "Беглецът" във втори сезон... и един от тях ще умре по време на бягството и понеже в момента Питър Стомаре играе само като гост актьор (а преди беше в началните надписи) най-логично да е той - Амбруци... И честно казано не виждам Майкъл да издаде Фибоначи и да е отговорен за смъртта на този човек!
Tintiri-Mintiri
26 Apr 2006, 11:52 PM
Не вярвам да е Абруци, според мен ще е Уестморленд...
Доколкото чета във форумът на фокс само петима ще успеят да избягат ама ако е така то никой няма да остане, нали се включиха и Средняка и братовчедът на Сукре.
Ще поживеем, ще видим
Elitsa
26 Apr 2006, 11:59 PM
Еее, стига вече :crying:
Не искам да знам кой ще умре и дали изобщо някой ще умре.
Що ги четете тез работи?!
Tintiri-Mintiri
27 Apr 2006, 12:05 AM
Е как що, за да знам какво ще стане
Когато нямам какво да правя се ровичкам и си гледкам разни спойлери, но това в никакъв случай не ми пречи да ми е интересно и след това :goood:
galika
27 Apr 2006, 08:08 AM
Сериалчето е супер яко и направо с нетърпениое чакам всяка следваща серия. Дано ако има 2-ри сезон да него оплескат само.
IvanMatin
27 Apr 2006, 10:30 AM
О не... как ще издържа до Вторник да гледам другата серия, баси ужаса и сериал
Alek
27 Apr 2006, 08:49 PM
Абе интересно как ще го измислят да избягат след като полицая разбра...
Иначе сериала е изключително добър!
kaki4ka
27 Apr 2006, 10:50 PM
Винаги има план "Б"
sora
28 Apr 2006, 05:19 AM
Средняка прецака работата :lol2:
slick
28 Apr 2006, 09:38 AM
Хмм аз си мисля,че това пак е част от плана на Майкъл...защото нали преди това говори със средняка...,но какъв е смисъла да издава плана си особено на Белик...нз ще видим след няколко дена
slick
28 Apr 2006, 09:42 AM
А и като гледам заглавията на следващите епизоди (S01E20 - Tonight и S01E21 - Go) ме навежда на мисълта, че бягство ще има до края на сезона
Tintiri-Mintiri
28 Apr 2006, 12:53 PM
И аз си мисля, че това със Средняка беше част от плана.В промото което е дадено по- нагоре се вижда, че и Средняка е с тях в бягството .
s7orm
29 Apr 2006, 05:38 AM
преди 1-2 месеца бях чел форумите на фокс където имаше официална информация за 5 сезона....
2рия бягаха
3тия се връщаха в затвора отнова заради нещо си и нататъка не ги помня вече.. мързи ме да ги търся сега ако искате се разровете из форума им
rasputin
29 Apr 2006, 11:35 AM
slick
29 Apr 2006, 04:40 PM
Цитат(rasputin @ 29 Apr 2006, 11:35 AM)
cecko1
1 May 2006, 12:16 AM
Трейлъра на 20ти епизод протича доста бързо, но останах с впечатлението, че дядката с котката дето е фрашкан с мангизи им казва да бягат и да се спасяват нещо от сорта. Мисля, че той ше остане inside и нема да може да осъществи prison-break-a.
... или ше пукне евентуално.
didom
3 May 2006, 09:29 PM
Мина и 20-ти епизод и тия пак не избягаха.Продължават да ми опъват нервите и вече изобщо не се вижда кога ще избягат.
И оня свиркаджия наистина ги е издал,добре,че дъртия трупоса Белик.
Организирам отряд (предимно жени) да "трупосаме" Уентуърт Милър в някой затвор и да му направим някои много, ама много "лоши" неща... :devil:

burndead
3 May 2006, 10:11 PM
Цитат(hag @ 3 May 2006, 09:57 PM)
Организирам отряд (предимно жени) да "трупосаме" Уентуърт Милър в някой затвор и да му направим някои много, ама много "лоши" неща... :devil:

Само не му смъквайте кожата, щото как ще избяга човека... от вас.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.