Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
_LOST_
Не. tongue.gif
OFFFF
а що на промото пише Fall Finale
_LOST_
Еми едно е fall друго е season. smile.gif
kraizera
13 еп се казва "The Killing Box"
и мисля,че това ще бъде най-добрата серия за тази година.
prison break rocks
Еми няма как-за да ни държи под напрежение до Януари ще да бъде най-яката серия.Чакаме я с нетърпение! smile.gif
колев
Извинете,че не съм в час,но искам да питам кога ще излезе 13-ти епизод?
strangera
Цитат(колев @ 24 Nov 2006, 05:36 PM)
Извинете,че не съм в час,но искам да питам кога ще излезе 13-ти епизод?
*

27 ноември в USA, вторник 4:35 в арена бг wink.gif

Иначе аз ли не съм в час или... Последно четох някаква статия (ма не помня къде), в която ясно си пишеше че са решили да не правят почивка и сериала продължава blink.gif
_LOST_
Мх, от края на Януари. smile.gif
prison break rocks
Да мисля че тая година(по-скоро 2007),няма да я има голямата почивка до Март,а само до Януари .
Ебаси кефа smile.gif
Pavel40
Мале новата серия направо ме взе !!! clapping.gif Браво ! Сега чакаме и 13 после почивката. Ама Келерман много го прецакаха smile.gif !!!
_LOST_
Или по-точно го нае*** и прее*** и изе***. :lol2:
Ac71on
Значи имам проблем със субовете на Prison Break hdtv на pcто вървят добре, обаче като запиша ави файла заедно със str файла на ДВД и като си го пусна на двд плейъра субовете излизат като йероглифи
naruto
А то подържа ли Български субтитри?
sM1Le
Цитат(OFFFF @ 23 Nov 2006, 05:44 PM)
*

Щото всички серияли излизат в "зимна почивка"

П.П Незнам серияла го развалиха,не е това което беше миналата година...за мен вече е боза която 8 "супер герои" имат ебал съм ги в късмета и силите...просто боза е втори сезон wink.gif
spiralkinda
Келърман? Tакъв човек не съществува :clap: , сега познайте кой също ще бъде преследван rock.gif
sed
Но познайте кой командваше един друг инспектор. Според мен ще му нареди да пусне братята, за да покаже на онзи с китайската физиономия, че не може да командва сам smile.gif

Цитат(sM1Le @ 25 Nov 2006, 08:27 AM)
Цитат(OFFFF @ 23 Nov 2006, 05:44 PM)
*

Щото всички серияли излизат в "зимна почивка"

П.П Незнам серияла го развалиха,не е това което беше миналата година...за мен вече е боза която 8 "супер герои" имат ебал съм ги в късмета и силите...просто боза е втори сезон wink.gif
*

Да, бе! "Страшен късмет"! Само където двама умряха като кучета. А ако се съди поне малко от филмите за американската култура, то в провинциите сякаш времето е спряло и много-много не знаят какво става, затова не е толкова чудно, че се измъкват smile.gif
Killa-g
Китаеца е гадно копеле, наистина са уцелили джакпота с този актьор,
перфектно се вписва в ролята.
spiralkinda
Ким не беше ли корейско име? Маама им кучеядци wink.gif
Pavel40
Цитат(spiralkinda @ 25 Nov 2006, 05:29 PM)
*

Хаха кучеядци :lol2: !!! Еми да такива са един приятел разправя как видял до китайския някъф китаец да гони някакво куче с един сатър !!! biggrin.gif Но както и да е да се върнем на сериала. Аз мисля че сега Келерман ще почне да помага на братята да се измъкнат, но не знам ще видим. Странно ми е Сара ко ще стане с нея !!!
Killa-g
Цитат(Pavel40 @ 25 Nov 2006, 11:32 PM)
Цитат(spiralkinda @ 25 Nov 2006, 05:29 PM)
*

Хаха кучеядци :lol2: !!! Еми да такива са един приятел разправя как видял до китайския някъф китаец да гони някакво куче с един сатър !!! biggrin.gif Но както и да е да се върнем на сериала. Аз мисля че сега Келерман ще почне да помага на братята да се измъкнат, но не знам ще видим. Странно ми е Сара ко ще стане с нея !!!
*

E, то е ясно, че тя ще оцелее и по-късно ще се присъедини към братята
и им даде доказателствата намерени от баща и.
strangera
Все пак аз си мисля че е доста малко вероятно FBR-ецът да остави наще на мира и да почне да им помага. Все пак той приема преследването доста лично, въпреки че имаше известни колебания. Причината да кажа това е че всички герои са изградени доста на дълбоко, и не мисля че сценаристите ще направят толкова повърхностна "врътка" като: "аве момчета, аз ви гоних гоних, ама ония с дръпнатите очи много ми лази по нервите, дайте да го бастисаме" blink.gif

А за Сара - достатъчно ключов персонаж е за да не се притесняваме че може да и се случи нещо лошо smile.gif
По-скоро се притеснявам за Сукре, въпреки че съм 90% сигурен че няма да го бастисат.
bobz1
Според мен Келърман ще иска да отмъсти на Бил Ким.И отново да си върне мястото и въобще няма да помага на братята.Ако Махоун не ги убие още другата серия де smile.gif.А може и да ги убие и Сара да разкрие цялата истина и да я изнесе на бял святsmile.gif.
ivajlap
Във вторник е последната серия преди почивката,
която ще свърши с повече въпроси отколкото отговори.
Не вярвам да се изяснят нещата, даже ще се объркат още повече.
strangera
Цитат(bobz1 @ 26 Nov 2006, 08:17 PM)
А може и да ги убие и Сара да разкрие цялата истина и да я изнесе на бял святsmile.gif.
*

Да направо ще падне атомна бомба над USA и всички ще умрът, понеже "героите" не са успели да спрат експлозията. w00t.gif

@ivajlap - и аз на това бих си заложил парите wink.gif
bradan
кой от така наречените 'шефчета' ми изтри поста? :pura: :biglol: :veryangry: :detective2:
не бях написал нищо нередно. :innocent:
призовавам го да ми се разкрие на ЛС, в което също така да напише подбудите които стоят зад този негов такт.:hypocrite:

ех,ама само как възпитано и тактично се изразих. :smartass:
Pavel40
Сега серията като мине всички ще стоят и ще гледат като втрещени ?? Защото няма да се разкрият загадките до сега ами ще има нови за да има какво да ни мъти главата доакто го пуснат пак.

Не вярвам да убият братята все пак нали те са главните персонажи в серяла. Най много Махоун да се разтрепери както винаги и да припадне и да пробва да си вземе хапчето и от тоз момент да се възползват Линк и Майкъл.
-= F o z z y =-
Поредният "deus ex machina" похват ще използват...
Взе да ми писва лека-полека тоя серЯл. :14:
bradan
Цитат(-= F o z z y =- @ 27 Nov 2006, 01:38 PM)
*

ае фози,ти как се осмеляваш да оспорваш мнението на _ЛОСТ_,който не веднъж е заявявал че този сериал е номер едно и който не го харесва е в огромна грешка и е нещо сбъркан?!?!

смея да се противопоставя някакси на лост-да сериала е ТЪП!и поредната нова серия затвърждава мнението ми!
_LOST_
Еее как можа бе. Развали ми цялата седмица... :crying: :crybaby:

:whaat:

EDIT: PROMO pics за епизод 13 huh.gif
cheffo
Цитат(bradan @ 27 Nov 2006, 05:03 PM)
Цитат(-= F o z z y =- @ 27 Nov 2006, 01:38 PM)
*

ае фози,ти как се осмеляваш да оспорваш мнението на _ЛОСТ_,който не веднъж е заявявал че този сериал е номер едно и който не го харесва е в огромна грешка и е нещо сбъркан?!?!

смея да се противопоставя някакси на лост-да сериала е ТЪП!и поредната нова серия затвърждава мнението ми!
*

Предлагам всеки, който не харесва даден сериал да направи една тема на име
"Хранилка на сериали" . Да пишат всички там.
-= F o z z y =-
A aз предлагам фанатиците на съответния сериал да пият по 3 диазепама, 2 хлофазолина и да си държат пръстчетата в гащите, например.
Защото това е тема за дискусии и диспутът се води с нормални изразни средства.
Всеки може да изрази своето мнение, независимо дали е положително или отрицателно.
Стига да е в добрия тон.
Темата не е само за възхвала на сериала, та само да се точат лиги и плюнчат ситком маниаци.
Ясно? :20:
booker
Сега, специално за Призън Брейк, това не е ситком или латино-сапунка, а най-вълнуващият екшън сериал, появявал се някога! Ако някой го отрече, значи не разбира въобще от кино и тв blink.gif ! По принцип всяко продължение носи съответните рискове, но, примерно, 24 идва вече 6 сезон и много хора го чакат с нетърпение! Така, че няма рецепта за поддържане на висок рейтинг, изненадваща фабула и максимално одобрение от всички зрители. Всъщност май един човек знае рецептата. Казва се Стивън Спилбърг! smile.gif
sever
Цитат(-= F o z z y =- @ 27 Nov 2006, 02:38 PM)
*

Според мен за почти всички филми в днешно време можем да кажем: "Това е невъзможно да се случи в реалния свят". Специално в Prison Break ми харесва, че доста наблягат на психологическата характеристика на героите и най-вече на ценностната им система. Може би Майкъл ще "атакува" точно това у Махоун. Ако поглдна нещата така, може да си "затворя очите" :-)
_LOST_
Аз се извинявам, ако в някой от постовете си съм изразил по-силно от необходимито привързаността си към сериала и по този начин съм раздразнил някой. smile.gif

peace \/
Pavel40
Prison Break е супер реален сериал. Всичко е замислено много добре. Нещата се завързват тъй че да може да има повече интерес и по голяма аудитория на гледане. Така е с всичко. Колкото повече зарибиш някой с нещо, толкова повече той започва да има интерес към него.
_LOST_
Тейк дъ бич даун... :freak: Мухахаха
За мен определено не прецакаха всичко преди почивката.

:5:
IvanMatin
Луда серия... мега макси ме изкефи... smile.gif
Трейлър на следващата има ли?
-= F o z z y =-
Отдавна исках да ви постна тези цитати на Уентуърт Милър (Майкъл Скофийлд) относно серЯла, но все забравях...

Цитат
"The show is completely preposterous. But that aside, it's a great ride."
Цитат
"I have a little fantasy where in the last episode of the season, we slip into the prison's sewer system, up through the grate, and pop out a hatch - and we're face to face with Matthew Fox and spend season 2 on a tropical beach." - jokingly linking his show, "Prison Break" (2005) to "Lost" (2004)

Ха сега, помолете някой от титулярните преводачи на серЯла да ви ги преведат! :4:
ivajlap
Може и преводачите от "другия" серЯл да помогнат. wink.gif
IvanMatin
Какво ще се случи в 14-та серия smile.gif
http://youtube.com/watch?v=HBkn63Ic_60
cecko1
Няма ли поне да пуснат трейлъра на следващия епизод, наречен "John Doe" или чак след два месеца?

Btw: Като чух името "John Doe" веднаха се сетих за едноименния сериал, в който участва Dominic Purcell. Не съм го гледал, но знам за какво става дума горе-долу - за някакъв човек, който си е изгубил паметта и бла бла. И като чух името на следващия епизод почнах да се чудя, да не вземат да свържат двата сериала.

Абсурдна теория. После видях в уикипедия дефиниция за понятието:

Цитат
In the United States, the name John Doe is typically used as a placeholder name for a male party in a legal action or legal discussion whose true identity is unknown or is intended to be anonymous.
_LOST_
-= F o z z y =-, това второто си е моя фантазийка. cool.gif Измислена отдавна. tongue.gif
-= F o z z y =-
cecko1, ние това много добре го знаемE.
Защото помнимE как се казвашE героят на Кевин Спейси в "Se7en". :14:
spiralkinda
Авокадо :inlove: Белик rock.gif
The-Slugi
Просто епизода беше номер едно, задържат интереса на максимум !!
-= F o z z y =-
На мен не ми хареса.
С нищо не ме изненада. :11:
ivajlap
Мисля, че дъртака знае какво направи Келерман.
Чудя се какъв го играе, обаче?
SeeKNDestroY
Dam.. o4akvano be6e tva...
strangera
Ммммда, очаквах да стане малко по-объркано, но нищо... определено епизода не ме разочарова.

А сега, тоя гологлавия какъв го играе? Аз ли съм пропуснал нещо или всички сме в неизвестност smile.gif

PS: Искаме епизод с "психото" biggrin.gif
didom
Серийката си беше добра.Обаче аз си мисля,че Махоун не е мъртъв,я е бил с бронежилетка,я с нещо друго. hmm.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.