Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
_LOST_
Цитат(asenn @ 5 Sep 2006, 12:53 PM)
Малко нелогично според мен, от ФБР не са се сетили да следят/разпитат жената на Скофийлд...
Ама нейсе.
*

Това не е така. Когато Майкъл и Линк отидоха в тях тя каза, че са идвали и са я разпитвали.
OFFFF
Цитат(cecko1 @ 5 Sep 2006, 01:28 PM)
Забелязах, че сте ми цензурирали предишен коментар и осъзнах, че пускам наистина доста спойлери. wink.gif

Няма да споменавам нищо за трети епизод, само ще кажа, че за мен това е най-интересния излизал до сега от втори сезон. Просто се удивявам, колко неща е планирал Майкъл и във всеки изминал епизод ги вкарва в действие.

Схемите и плановете на тоя човек нямат край, просто smile.gif
*

Ами нали му е такава болеста,ако може да се нарече болест.Още в 1 сезон го казаха rock.gif
cvetangg
Цитат(burndead @ 4 Sep 2006, 11:44 PM)
Аз пък си мисля, че наш'те пак ще влезнат "нарочно" в затвора, поради простия факт, че синът на Линк ще ходи в Аризонския затвор... в смисъл, че няма да го оставят да седи там ей така.
*

Как си я мислиш тая работа , те хората са глупави да ги затворят всички пак на едно място :59:
ShadowMaster
Много добър сериал наистина. Просто друг такъв не съм гледал. Този и OTH са ми любими за момента.

btw, това е филм който гледаме за удоволствие. Просто, за да се откъснем за секунда от скучното ежедневие. Каквито и неточности да са допуснати това няма значение стига да е интересно и сериала да не се превърне в боза.
asenn
В превода на ShadowMaster на третия епизод, качен на сайта, Prison Break е преведен логично като "Бягство от затвора".

Незнайно защо на мен, обаче, по-добре ми звучи както си е - "Призон Брейк".
Както Stargate е "Старгейт", а не "Звездна порта", Star Trek - Стар Трек, а не "Звездна следа"; BattleStar Galactica - "Батълстар Галактика", а не "Бойна звезда Галактика"...

Само аз ли съм на това мнение или и някой друг споделя моето виждане?
Shimbadze
Тъпичко ми се струва твоето мнение. :14:
ShadowMaster
Все пак сме българи и хората, които ще го гледат може би няма да знаят английски. Какво би им говорило това Призон Брейк на тях тогава? На мен ми звучи просташко. За заглавия като One Tree Hill съм съгласен да не ги превеждаме, но не и неща които имат точен превод.

A как ги намери субтиртие ми? Аз не ги виждам още на сайта...
krasunata
Тогава Lost трябва да е "Лост"... понякога трябва да се превеждат наименованията на сериалите... просто въпрос на преводаческа настройкаsmile.gif
asenn
Аз който и да попитам дали е гледал новата серия на "Бягство от затвора" ме гледа като изкопаемо.
Едва като допълня "Призон Брейк" им става ясно за какво си говорим...
Но разбира се това си е чисто мое мнение и не го натрапвам на никого.

Едит: ТАКИВА КОМЕНТАРИ НЕ В ТОЗИ ФОРУМ!
CONSIDER THAT FOR AN OFFICIAL WARNING!

-----------------------------------------------------------------------------------
Edited by -= F o z z y =-

Едит2: Абe Lost си е "Загубени", ама нейсе... tongue.gif
ShadowMaster
Рядко я казвам тая тъпня но "ROFL". Ако случайно гледам Lost и в субтитрите заглавието не написано така (Лост), ще се спукам от смях. :lol2:

Цитат(asenn @ 5 Sep 2006, 07:48 PM)
Аз който и да попитам дали е гледал новата серия на "Бягство от затвора" ме гледа като изкопаемо.
Едва като допълня "Призон Брейк" им става ясно за какво си говорим...
Но разбира се това си е чисто мое мнение и не го натрапвам на никого.

Едит: ТАКИВА КОМЕНТАРИ НЕ В ТОЗИ ФОРУМ!
CONSIDER THAT FOR AN OFFICIAL WARNING!

-----------------------------------------------------------------------------------
Edited by -= F o z z y =-

*

Е да ама, едва ли му казваш "призон брейк" виж как звучи на български. Ти му го казваш на английски.
krasunata
когато казваш "Призон Брейк" имаш предвид даунлоудвания файл... напомняш или поясняваш за нещо, което трябва да се свали от арената например..., но ако трябва да се гледа като завършен продукт, а не като търсен файл... по-скоро Бягство от затвора съдържа повече смисъл... През първия сезон е бягство от затвора, който е с физически измерения, бягството от САЩ като един голям затвор и т.н.....
Tintiri-Mintiri
Промо снимки за 2x04 First down
IvanMatin
Много луда серия е третата. Направо искам ей сега да са излезли всички серий и да ги гледам всичките... wink.gif ама ще се чака... =)
IvanMatin
Цитат(Tintiri-Mintiri @ 6 Sep 2006, 01:36 AM)

Баси как се удариха... :evil2:
Elitsa
Шът! dry.gif
Pavel40
Тъй ся. Първо много е яка третата серия само няколко неща не са ми ясни:

1.Какви и защо ги пие тези хапчета агента от ФБР ???
2.Може ли някой да ми каже кой беше онзи на снимката дето се казваше Oscar Shales. като агнета от ФБР се ядоса и блъсна едни досиета от масата и кой беше този на снимката ??? unsure.gif

Иначе се очертава че и 4 серия ще е бая яка ама няма да казвам нищо. Който иска да гледа промото.

P.S. Не ви ли беше малко странно как Линк тръгна да бяга с контузения си крак ????? huh.gif
burndead
Цитат(Pavel40 @ 6 Sep 2006, 03:28 PM)
1.Какви и защо ги пие тези хапчета агента от ФБР ???
2.Може ли някой да ми каже кой беше онзи на снимката дето се казваше Oscar Shales. като агнета от ФБР се ядоса и блъсна едни досиета от масата и кой беше този на снимката ??? unsure.gif

*

1. Това ще се разбере в следващите епизоди. Предполагам, че си има здравословни проблеми човека.
2. В 3-тата серия обясниха, че този Оскар е бил някакъв, дето ФБР агента го е гонил известно време преди да се захване с наш'те хора.
Pavel40
Ок мерси за пояснението biggrin.gif. Той агента може да има проблеми със сърцето сигурно. Обикновено такива хора по този начин пият хапчетата. :59:
OFFFF
надали хапчетата са здравословни проблеми,иначе щеше ли да ги крие в химикала си.Може би това ще е някаква негова слабост,от която МАйкъл може да се възползва
burndead
Цитат(OFFFF @ 6 Sep 2006, 05:03 PM)
надали хапчетата са здравословни проблеми,иначе щеше ли да ги крие в химикала си.Може би това ще е някаква негова  слабост,от която МАйкъл може да се възползва
*

Най-вероятно... Бе т'ва химикал ли беше?! Верно, че първо му махна капачката... dry.gif
the_creator_pz
Това в химикалката май май са "мулти-витамини" и към края на сезона вероятно ще го пипнат че е на самолечение и ще тръгне и той след тях, след като вече се е вманиачил...
snip
Aз съм по склонен да мисля че агента от ФБР има фобия от тоя Oscar Shales и за това да са хапчетата. Щото го е гонил дълго време и не го е хванал още, нищо чудно и той да се появи с течение на времето
Tintiri-Mintiri
Честно казано си мисля, че е твърде възможно да се появи, 2 пъти вече наблегнаха на него unsure.gif
Pavel40
Мисля че Агента от ФБР има някакъв вид фобия. И може ми го е страх донякъде абе ще видим нататък. hmm.gif
prison break rocks
Според мен той просто дълго време го е търсил и тъй като явно е бил доста умен тоя Оскар,агента намира прилика между него и Майкъл и това го побърква докрай.Той си пие ''веселите хапчета'' щото е напълно побъркан от факта,че един престъпник го е победил и са сигурно ще направи всичко възможно Майкъл да но го победи.

Ps:Незнам дали някой от вас гледа сериали "Кости"("Bones"),но там главната героиня от пръв поглед разпознава човешките кости от тези на прасето примерно и ми се струва малко странно,ако на специалистите от ФБР им отнеме повече от 24 часа да се сетят ,че това в колата не са нашите. biggrin.gif
The-Slugi
Цитат(IvanMatin @ 6 Sep 2006, 12:10 PM)
Цитат(Tintiri-Mintiri @ 6 Sep 2006, 01:36 AM)

Баси как се удариха... :evil2:
*

Няма нужда да коментираш помо-тата примерно аз не искам да знам предварително по дяволите !
bobz1
Майкъл доста се е погрижил за кола с документи и т.н. въпреки че плана беше да избягат със самолета на Абруци.Доста е предвидлив.
IvanMatin
Цитат(The-Slugi @ 7 Sep 2006, 08:28 PM)
Няма нужда да коментираш помо-тата примерно аз не искам да знам предварително по дяволите !
*

Извинявай, няма повече... blink.gif
ivajlap
Мисля, че Майкъл не е имал намерение да се качва на самолета. Каза на Абруци, че никога няма да му каже къде е свидетелят. Може би се е надявал когато самолета отлети с другите, това да отвлече вниманието на преследвачите от него и Линк. А също качвайки се на самолета губи възможността да отиде за парите /особено ако само той знае за тях/.
sever
Имал е намерение, но после каза, че това е план "Б", а иначе почти всички знаят за парите, нали са се насочили към Юта. Друг е въпросът дали ще бъдат лесно открити тия пари.
Pavel40
Ако изобщо ги има !!! :59:
_LOST_
Оф не знам какво толкова задълбавате в тези хапчета... та в кой филм няма някой герой, който да пие успокоителни или други такива медикаменти. Според мен хапчетата не са от значение, или поне не ключово. :bye1:
cecko1
Не са от значение докато Майкъл не открадне хапчетата на Махоун! И тогава ще го манипулира сигурно smile.gif
sever
_LOST_ според мен не случайно ги дават хаповете. А и Майкъл на гробището го видя също. Според мен в даден момент ще се окажат важни!
Koronis
Е оставете го човека де. Може да има лош дъх и да го е срам mad.gif tongue.gif
cheffo
Всеки детайл, за който си говорим ще е от значение по-нататък. Дори и още някои дребни детайли, на които не сме обърнали внимание.
eddie
За тези, които желаят сериала на ДВД:
PRISON BREAK DVD - 1-и сезон, епизоди 1-4 - цък

С редактирани български субтитри. wink.gif
The-Slugi
Цитат(eddie @ 10 Sep 2006, 07:18 AM)

*

Претполагам че ще се качат и 5-те двд-та нали? Защото са нечовешки и си заслужава да ги имаш
eddie
Разбира се.
_LOST_
Цитат(eddie @ 10 Sep 2006, 07:18 AM)

*

УОООУ отивам до МЕТРО за DVD-та! Браво!
eddie
PRISON BREAK DVD - 1-и сезон, епизоди 5-8 - цък
slick
Като гледам как се заплитат нещата ще има май и 3-ти....н-ти сезон wink.gif
cheffo
Предлагам в този раздел дискусии няколко дена (2 или 3) след като излезе най-новия епизод да не се пише какво е станало в епизода, защо така станало.... какво ще стане по-нататък. Защото не всеки гледа епизода на момента и се получава спойлер. Трябва умишлено да не чета този раздел докато не изгледам епизода...
_LOST_
Просто някой като "спойва" да напише с червено, че го прави. tongue.gif

САМО ЛЕВСКИ
Tintiri-Mintiri
Когато не искам да знам какво е станало във вече излязъл епизод, не чета дискусионни теми /каквато е тази btw/! Не бих си и помислила да задължавам повече от 1 или 2- ма човека да се съобразяват с мен blink.gif
sever
отнася се за 4-ти епизод:

Жалко за Джон, беше доста колоритен образ...
IvanMatin
Цитат(eddie @ 11 Sep 2006, 08:25 AM)
PRISON BREAK DVD - 1-и сезон, епизоди 5-8 - цък
*

Другите има ли ги?
cheffo
Цитат(Tintiri-Mintiri @ 13 Sep 2006, 12:26 AM)
Когато не искам да знам какво е станало във вече излязъл епизод, не чета дискусионни теми /каквато е тази btw/! Не бих си и помислила да задължавам повече от 1 или 2- ма човека да се съобразяват с мен  blink.gif
*

Говоря за тези бързаци, които гледат епизода, преди да стана аз още сутринта, без субтитри, а някой път дори гледат и промото за следващия епизод. И като вляза да видя във форума я за някой линк или нещо друго виждам спойлери. Както и да е.
Tintiri-Mintiri
Ок, така съм съгласна(и аз ставам на обед, и ако мъжът ми не е пуснал сутринта да се тегли го правя аз и така чакането ми се увеличава доста), но все пак първо си написал 2-3 дни, това е което ме изненада... smile.gif
Както и да е, сега разбрах какво си имал в предвид smile.gif
И за да не е пълен офф:
02x05 Map1213 Promo
2.05: Map 1213 > Promo Pics
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.