Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
GreenApple
Цитат(sever @ 13 Sep 2006, 02:02 AM)
отнася се за 4-ти епизод:

Жалко за Джон, беше доста колоритен образ...
*

жалко наистина, и аз много го харесвах
_LOST_
Цитат(GreenApple @ 13 Sep 2006, 09:30 PM)
Цитат(sever @ 13 Sep 2006, 02:02 AM)
отнася се за 4-ти епизод:

Жалко за Джон, беше доста колоритен образ...
*

жалко наистина, и аз много го харесвах
*

Това беше *бати шока, к'фото стана, стана толкова неочаквано... и странно и изведнъж. Много жалко за любият ми образ от сериала, но промото за 5-ти епизод е от обещаващо на горе. smile.gif w00t.gif

EDIT: Надявам се агента да е предрусал от тия хапчета и да е сънувал, че залавя Джон. blink.gif
stefania
Жалко наистина Джон беше супер пич. Чудя се какво ли става с Психото?!!? Само него не са давали във втори сезон.
cvetangg
Тва с Джон е много тъпо измислено , едва ли печен мафиот ще тръгне да трепи тоя и оня при положение, че можже да прати хора а оък и за това има доста време след това. Общо взето изкарах Джон тапанар :ph34r:
sever
cvetangg, по принцип е така, но в случая нали искаше лично отмъщение, а и ако е искал да се махне от сериала - няма как.
Pavel40
Абе наистина кофти за Джон Абруци ама ко да се направи. Яд ме е за Т-Баг че уби човека ей тъй без нищо - голям тъпанар фен съм му ама туй ме издразни. Иначе Tweener-a го огря с оназ ама имам чувството че той е следващия, който ще хванат. Абе като цяло добър 2 ри сезон до сега има много тръпка и екшън.
verannika
Епизод 3 беше малко странен и недомислен:
Колата горя съвсем малко, полицията беше там
почти веднага и логично беше да е изгасена бързо.
Освен това показаха взрив, от който следва да се е
разпаднала, но се оказа цяла...
Как така не прецениха, че няма кости, които знаем горят по-бавно!
За какви останки изобщо става дума, когато Майкъл остави на
седалките два плика!? Ако експлозията е била толкова мощна,
че да се разхвърчат наоколо, защо не ги търсеха...
В епизод 4, съвсем се омазаха, поне според мен, от
това, което съм гледала поне в техни филми, твърдят, че ако
е минал огън не може да се вземе семпъл за кръвен ДНК тест.
Как ги намериха, не стана ясно.
Да не говорим, че Бъроуз ту куца, ту не куца...
Яд ме е за Абрузи, освен, ако наистина не си е платил
и да е инсценировка, т.е. да е имал жилетка, ама ще е
баси смеха, ако е така.
Ти Бег е железен - само той си гони образа и вероятно е
любимец на сценаристите. Колкото и да е гаден и жесток,
ми е доста симпатичен. Има страхотен хъс за оцеляване.
Въпреки критиките сериала е супер!
cheffo
Да, много интересно.
Къде обаче отиде наистина психото? По пътя на логиката първо него трябваше да хванат.
Shimbadze
Цитат(cheffo @ 15 Sep 2006, 12:59 PM)
Да, много интересно.
Къде обаче отиде наистина психото? По пътя на логиката първо него трябваше да хванат.
*

"А някой кара... колело!" :bicycle:

:freak:
prison break rocks
Цитат(cvetangg @ 15 Sep 2006, 12:34 AM)
Тва с Джон е много тъпо измислено , едва ли печен мафиот ще тръгне да трепи тоя и оня при положение, че можже да прати хора а оък и за това има доста време след това. Общо взето изкарах Джон тапанар :ph34r:
*

Да,но работата е че Джон искаше лично да очисти човека,който не само го е е предал,но и тикнал в затвора.Простпо лично отмъщение wink.gif

А за Психото според мен точно обратното-по улиците откачалки и клошари има предостатъчно и на него би му било повече от лесно да мине за един от тях
Shimbadze
Явно не разбрахте намека ми. :13:
Или не помните, че в последната серия от първи сезон, Патошик открадна едно детско колелце и зaпраши по друмищата щатски. :lol2:
Pavel40
Абе не знам ама и на мене някой неща не са ми ясни. Обаче наистина Т-Баг си е персонаж любим на сценаристите. Той ко ли не преживя и накрая пак си подмина с неговата готина усмивка и неговото си типично изражение
stefania
Аз лично нямам любим персонаж. Като цяло всеки си носи красота в изпълнението и всеки заслужава любовта на публиката.
cecko1
Поредният пети епизод отново е доста интересен. За сега се въздържам от коментари, като минат няколко дена почваме да го разнищваме и него smile.gif
_LOST_
Аз пък ще коментирам tongue.gif : Много як епизод. laugh1.gif
cecko1
В смисъл няма да изпадаме в подробности/обяснения, за да не се получат Спойлери smile.gif
Killa-g
The Sink rullezz! Как прецака Holly Valance, тва беше яко. wink.gif
bradan
сериала се сбозва smile.gif
_LOST_
Цитат(bradan @ 19 Sep 2006, 08:30 PM)
сериала се сбозва smile.gif
*

Ахахахха най-голямата глупост за деня. :lol_2:
sever
бих казал за седмицата!
Pavel40
Еми има няма 5000 души население. Да го изтрепят всичко и ще ги намерят $$!!А иначе какъв тип хапчета са "Мидазолам" Ако някой знае да каже. Сори ако съм спойлер-вал. smile.gif
bradan
на тъпите цървули дет мн им знаят устите - да го лапат.

как няма да се сбозва сериала като :

1.туй пишлеме т-баг ако реши и едно дете от 2ри клас ще го пребие, пък в сериала тва момче го е страх от него.

2.тоз харддиск стоял 2 месеца в реката и накрая въстановиха информацията.

3.какво стана с ония психар с колелото?

4.абруци да се набута след като таман избяга от затвора?

5.тоз от ФБР да разгадава плановете на скофийлд само с един поглед?хехе
IvanMatin
Цитат(bradan @ 20 Sep 2006, 09:40 PM)
*

Отговори:
2. Еми и аз това се чудя...
4. До колкото знам самия актьор е искал да се махме от сериала. Даже още от сезон 1 когато му прерязаха гърлото...
5. И тука си прав...
Но сериала все още си ме кефи на МАКС и продължавам да си го гледам РЕДОВНО, когато излезне серията =)
Определено ще отиде и в архива на DVD диск wink.gif
slick
Еее всеки сериал си има и слаби моменти, не бъдете толкова критични smile.gif като цяло мен си ме кефи и то много wink.gif
_LOST_
Цитат(bradan @ 20 Sep 2006, 08:40 PM)
на тъпите цървули дет мн им знаят устите - да го лапат.

1.туй пишлеме т-баг ако реши и едно дете от 2ри клас ще го пребие, пък в сериала тва момче го е страх от него.

3.какво стана с ония психар с колелото?

*

1. ----- dry.gif

2. Ти си мятал хард диск за няколко месеца в река и си се убедил, че е невъзможно да се въстанови информацията, така ли?

3. И за това се сбозва... така ли? cool.gif

5. Е какво??? Майкъл ли е най-умният човек на света, че да няма никаква конкуренция?

Айде стига моля те, ако зависеше от теб сигорен съм, че сериалът щеше да е от 2 епизода: в единия взлиза в затвора, във втория излиза и живее щастливо... Супер иннтересно нали? rolleyes.gif
didodido
Начало на офф-а:
bradan-ко, ще помълчи 40 дни.
Край на офф-а.
Благодаря за вниманието.
Pavel40
Пак искам да питам аз какви са тея хапчета Дизолам ??? huh.gif
kaloman
Midazolam....ако си го чул(видял) правилно!
_LOST_
Абе нещо като Ginkgo biloba са но само с рецепта. laugh1.gif
trifka1
Ето трейлара за новия епизод.Наште се събраха всички.И става интересно.
http://www.youtube.com/watch?v=e5cx0baaBRc...related&search=
_LOST_
Всички без...
Цитат(-= F o z z y =- @ 15 Sep 2006, 12:09 PM)
"А някой кара... колело!"  :bicycle:
:freak:
*
Tintiri-Mintiri
И той се пявява smile.gif
_LOST_
Ех този кадър не го видях. laugh1.gif Чакаме с нетърпение, както винаги!
Tintiri-Mintiri
2.07: Buried > Promo Pics
bat_ranbo
няма начин психаря с колелото да не се опяви пак. даже ако пишех аз сценария щеше да следната ситуация.
наште намират парите, качват се на самолет, там се сбиват и в суматохата куфара с парите пада от самолета. пада точно пред психаря в една гора. той ги зима и си тръгва :clap: и следва сезон 3 - преследването на crazy eye :lol_2:

твърдият диск е доста по-издръжлив отколкото си мислите. опасно е да се удря когато е включен комп'търа тъй като тогава главите са в близост до диска и го повреждат. но ако няма захранване главите са прибрани и е доста устойчив. при това самата секция с дисковете в нея е херметично затворена и от удара във водата едва ли се е разхерметизирала...

т-баг верно е хърбавичак, но както добре знаете, за да си побойник не е нужно толкова да си силен, колкото да си луд, а хлапето го е шубе от т-бага. виж синк като го стисна за вратлето и т-бага сам скочи в багажника wink.gif

най-глемият бъг до момента е как ветеринар направи трансплантация на ръка отсечена с брадва във ветеринарната клиника biggrin.gif от тва по-голяма простотия не бях вижда скоро...
иначе втория сезон добре си се движи, но никога няма да постигне рейтинга на първия. атмосферата на затвора беше уникална...
Pavel40
Цитат(bat_ranbo @ 23 Sep 2006, 04:37 PM)
няма начин психаря с колелото да не се опяви пак. даже ако пишех аз сценария щеше да следната ситуация.
наште намират парите, качват се на самолет, там се сбиват и в суматохата куфара с парите пада от самолета. пада точно пред психаря в една гора. той ги зима и си тръгва  :clap: и следва сезон 3 - преследването на crazy eye

твърдият диск е доста по-издръжлив отколкото си мислите. опасно е да се удря когато е включен комп'търа тъй като тогава главите са в близост до диска и го повреждат. но ако няма захранване главите са прибрани и е доста устойчив. при това самата секция с дисковете в нея е херметично затворена и от удара във водата едва ли се е разхерметизирала...

т-баг верно е хърбавичак, но както добре знаете, за да си побойник не е нужно толкова да си силен, колкото да си луд, а хлапето го е шубе от т-бага. виж синк като го стисна за вратлето и т-бага сам скочи в багажника wink.gif

най-глемият бъг до момента е как ветеринар направи трансплантация на ръка отсечена с брадва във ветеринарната клиника biggrin.gif от тва по-голяма простотия не бях вижда скоро...
иначе втория сезон добре си се движи, но никога няма да постигне рейтинга на първия. атмосферата на затвора беше уникална...
*

Браво Бат Ранбо. Супер теория. You Rock ! rock.gif
The-Slugi
Цитат(eddie @ 11 Sep 2006, 07:25 AM)
PRISON BREAK DVD - 1-и сезон, епизоди 5-8 - цък
*

ама нещо зацикли на тоя втори диск и другите ги няма? Идея някаква ?
sever
bat_ranbo, принципно си прав за ръката, но пък никой не е казал, че я направил като хората ветеринарят, все пак знае нещата на теория и все пак е доктор, не е толкова нереално. Пък и подобен вид операции има и при животните. Общо взето способен е да "скалъпи" нещо дето се вика.
За това, че се справи с двойно колкото него човек, и то 'въоражен' с ютия ми се видя странно честно казано и после имаше само една драскотина blink.gif Единственото обяснение е, че е невероятно crazy и е способен на всичко.
За харддиска според мен ще излезне така, че Майкъл или го е пуснал нарочно, или има някаква уловка, защото най-стандартното нещо е да претърсят реката и да го намерят тоя харддиск. А че наистина е възможно понякога да се възстановят данни - верно е, има си различни начини, но както казах с тоя hdd има няква catch hmm.gif
kormorana
Абе сериала е номер едно бе патаци,които не го харесва да ми пише на лс!

А зациклил си ти The-Slugi,върви си 2 диск като по масло или като олио по нечий женски г..!А и другите дискове ги има,но не са преведени.Ако ти трябват преведени и готови на двд ми пиши на лс,може да уговорим нещо!!
The-Slugi
Цитат(kormorana @ 23 Sep 2006, 10:55 PM)

А зациклил си ти The-Slugi,върви си 2 диск като по масло или като олио по нечий женски г..!А и другите дискове ги има,но не са преведени.Ако ти трябват преведени и готови на двд ми пиши на лс,може да уговорим нещо!!
*

Хахахах , нещо не ми хвана мисълта май? Имах предвид зациклил на второто двд , не че не върви хубаво . Както и да е.

EDIT : Хммм от второ двд на шесто ?!
_LOST_
Цитат(kormorana @ 23 Sep 2006, 10:55 PM)

*

По леко с езика. dry.gif И какво е това "който не го харесва да ми пише лс" laugh1.gif laugh1.gif Нещо ще промениш ли?
cecko1
Обаче tv.com показват в списъка си със епизоди от втория сезон само 9 епизода. Не вярвам сезона да е толкова кратък. Може би ще направят като миналия сезон и ще направят някаква пауза, вие как мислите?

P.S.: Мамка му, сериалът вече е на четвърто място в класацията на tv.com, след Grey's Anatomy, Lost и някакъв Avatar: The Last Airbender, за който нищо не знам. Бива ли така, преди беше на първо място sad.gif
_LOST_
Цитат(cecko1 @ 25 Sep 2006, 09:05 AM)
Обаче tv.com показват в списъка си със епизоди от втория сезон само 9 епизода. Не вярвам сезона да е толкова кратък. Може би ще направят като миналия сезон и ще направят някаква пауза, вие как мислите?
*

Няма да са само тези епизоди разбира се. smile.gif Просто те са потвърдени като дати и имена. smile.gif
cecko1
Дано да е така, че се притесних :")
sulu
Излезе и нов епизод.Сега ще чакаме да го преведат и после ще има кеф.А между другото според мен Т-баг ги заведе на грешно място и парите изобщо не са там. smile.gif
slick
Ей ама този Т-Баг е страшен тип бе, нестига, че с 1,5 ръка smile.gif, без кола и пак първи се докопа до картата...как да не ме кефи wink.gif
bat_ranbo
Цитат(sever @ 23 Sep 2006, 09:23 PM)
bat_ranbo, принципно си прав за ръката, но пък никой не е казал, че я направил като хората ветеринарят, все пак знае нещата на теория и все пак е доктор, не е толкова нереално. Пък и подобен вид операции има и при животните. Общо взето способен е да "скалъпи" нещо дето се вика.
*

говоря за чисто технически бъг - тва е ръка, отсечена с брадва - трябва да има натрошени кости при отсичането и трябва т-баг да е в гипс до рамото или най малкото да е мощно шинирана. а той си се мандахерца с нея. да не говорим, че подобна сериозна операция крие голям риск от инфектиране и трябва да стои в болница поне 1 месец, а той щъка из пустинята и пребива някви хора :clap:

както и да е. ся ше видим кво ше стане с тая карта и тия кинти...
bluntt
Абе братле като искаш реализъм излизай на вънка и почвай..
martin_sweet
Цитат(bluntt @ 26 Sep 2006, 02:43 PM)
Абе братле като искаш реализъм излизай на вънка и почвай..
*

недей с тия изказвниял,че туко виж почнал да сече ръце на ляво на дясно :ph34r: :lol_2:
sever
Цитат(bat_ranbo @ 26 Sep 2006, 02:42 PM)
Цитат(sever @ 23 Sep 2006, 09:23 PM)
*

говоря за чисто технически бъг - тва е ръка, отсечена с брадва - трябва да има натрошени кости при отсичането и трябва т-баг да е в гипс до рамото или най малкото да е мощно шинирана. а той си се мандахерца с нея. да не говорим, че подобна сериозна операция крие голям риск от инфектиране и трябва да стои в болница поне 1 месец, а той щъка из пустинята и пребива някви хора :clap:

както и да е. ся ше видим кво ше стане с тая карта и тия кинти...
*

е, има доста такива случаи, не си ли слушал?. Никога не може да бъде абсолютно наред, но известно време след като стане може да се направат такива неща. Иначе за инфектирането - така е, но все пак лично на мен това не ми се вижда чаак толкова невероятно!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.