GreenApple
13 Sep 2006, 09:30 PM
Цитат(sever @ 13 Sep 2006, 02:02 AM)
отнася се за 4-ти епизод:Жалко за Джон, беше доста колоритен образ...
жалко наистина, и аз много го харесвах
_LOST_
14 Sep 2006, 01:08 PM
Цитат(GreenApple @ 13 Sep 2006, 09:30 PM)
Цитат(sever @ 13 Sep 2006, 02:02 AM)
отнася се за 4-ти епизод:Жалко за Джон, беше доста колоритен образ...
жалко наистина, и аз много го харесвах
Това беше *бати шока, к'фото стана, стана толкова неочаквано... и странно и изведнъж. Много жалко за любият ми образ от сериала, но промото за 5-ти епизод е от обещаващо на горе.

EDIT:
Надявам се агента да е предрусал от тия хапчета и да е сънувал, че залавя Джон.
stefania
14 Sep 2006, 02:06 PM
Жалко наистина Джон беше супер пич. Чудя се какво ли става с Психото?!!? Само него не са давали във втори сезон.
cvetangg
14 Sep 2006, 11:34 PM
Тва с Джон е много тъпо измислено , едва ли печен мафиот ще тръгне да трепи тоя и оня при положение, че можже да прати хора а оък и за това има доста време след това. Общо взето изкарах Джон тапанар :ph34r:
sever
15 Sep 2006, 08:01 AM
cvetangg, по принцип е така, но в случая нали искаше лично отмъщение, а и ако е искал да се махне от сериала - няма как.
Pavel40
15 Sep 2006, 09:57 AM
Абе наистина кофти за Джон Абруци ама ко да се направи. Яд ме е за Т-Баг че уби човека ей тъй без нищо - голям тъпанар фен съм му ама туй ме издразни. Иначе Tweener-a го огря с оназ ама имам чувството че той е следващия, който ще хванат. Абе като цяло добър 2 ри сезон до сега има много тръпка и екшън.
verannika
15 Sep 2006, 10:25 AM
Епизод 3 беше малко странен и недомислен:
Колата горя съвсем малко, полицията беше там
почти веднага и логично беше да е изгасена бързо.
Освен това показаха взрив, от който следва да се е
разпаднала, но се оказа цяла...
Как така не прецениха, че няма кости, които знаем горят по-бавно!
За какви останки изобщо става дума, когато Майкъл остави на
седалките два плика!? Ако експлозията е била толкова мощна,
че да се разхвърчат наоколо, защо не ги търсеха...
В епизод 4, съвсем се омазаха, поне според мен, от
това, което съм гледала поне в техни филми, твърдят, че ако
е минал огън не може да се вземе семпъл за кръвен ДНК тест.
Как ги намериха, не стана ясно.
Да не говорим, че Бъроуз ту куца, ту не куца...
Яд ме е за Абрузи, освен, ако наистина не си е платил
и да е инсценировка, т.е. да е имал жилетка, ама ще е
баси смеха, ако е така.
Ти Бег е железен - само той си гони образа и вероятно е
любимец на сценаристите. Колкото и да е гаден и жесток,
ми е доста симпатичен. Има страхотен хъс за оцеляване.
Въпреки критиките сериала е супер!
cheffo
15 Sep 2006, 11:59 AM
Да, много интересно.
Къде обаче отиде наистина психото? По пътя на логиката първо него трябваше да хванат.
Shimbadze
15 Sep 2006, 12:09 PM
Цитат(cheffo @ 15 Sep 2006, 12:59 PM)
Да, много интересно.
Къде обаче отиде наистина психото? По пътя на логиката първо него трябваше да хванат.
"А някой кара... колело!" :bicycle:
:freak:
prison break rocks
15 Sep 2006, 12:22 PM
Цитат(cvetangg @ 15 Sep 2006, 12:34 AM)
Тва с Джон е много тъпо измислено , едва ли печен мафиот ще тръгне да трепи тоя и оня при положение, че можже да прати хора а оък и за това има доста време след това. Общо взето изкарах Джон тапанар :ph34r:
Да,но работата е че Джон искаше лично да очисти човека,който не само го е е предал,но и тикнал в затвора.Простпо лично отмъщение

А за Психото според мен точно обратното-по улиците откачалки и клошари има предостатъчно и на него би му било повече от лесно да мине за един от тях
Shimbadze
15 Sep 2006, 12:28 PM
Явно не разбрахте намека ми. :13:
Или не помните, че в последната серия от първи сезон, Патошик открадна едно детско колелце и зaпраши по друмищата щатски. :lol2:
Pavel40
15 Sep 2006, 02:03 PM
Абе не знам ама и на мене някой неща не са ми ясни. Обаче наистина Т-Баг си е персонаж любим на сценаристите. Той ко ли не преживя и накрая пак си подмина с неговата готина усмивка и неговото си типично изражение
stefania
18 Sep 2006, 02:53 PM
Аз лично нямам любим персонаж. Като цяло всеки си носи красота в изпълнението и всеки заслужава любовта на публиката.
cecko1
19 Sep 2006, 10:27 AM
Поредният пети епизод отново е доста интересен. За сега се въздържам от коментари, като минат няколко дена почваме да го разнищваме и него
_LOST_
19 Sep 2006, 11:02 AM
Аз пък ще коментирам

: Много як епизод.
cecko1
19 Sep 2006, 04:32 PM
В смисъл няма да изпадаме в подробности/обяснения, за да не се получат Спойлери
Killa-g
19 Sep 2006, 07:04 PM
The Sink rullezz! Как прецака Holly Valance, тва беше яко.
bradan
19 Sep 2006, 08:30 PM
сериала се сбозва
_LOST_
19 Sep 2006, 09:36 PM
Цитат(bradan @ 19 Sep 2006, 08:30 PM)
сериала се сбозва

Ахахахха най-голямата глупост за деня. :lol_2:
sever
19 Sep 2006, 10:09 PM
бих казал за седмицата!
Pavel40
20 Sep 2006, 07:14 PM
Еми има няма 5000 души население. Да го изтрепят всичко и ще ги намерят $$!!А иначе какъв тип хапчета са "Мидазолам" Ако някой знае да каже. Сори ако съм спойлер-вал.
bradan
20 Sep 2006, 08:40 PM
на тъпите цървули дет мн им знаят устите - да го лапат.
как няма да се сбозва сериала като :
1.туй пишлеме т-баг ако реши и едно дете от 2ри клас ще го пребие, пък в сериала тва момче го е страх от него.
2.тоз харддиск стоял 2 месеца в реката и накрая въстановиха информацията.
3.какво стана с ония психар с колелото?
4.абруци да се набута след като таман избяга от затвора?
5.тоз от ФБР да разгадава плановете на скофийлд само с един поглед?хехе
IvanMatin
20 Sep 2006, 09:33 PM
Цитат(bradan @ 20 Sep 2006, 09:40 PM)
Отговори:
2. Еми и аз това се чудя...
4. До колкото знам самия актьор е искал да се махме от сериала. Даже още от сезон 1 когато му прерязаха гърлото...
5. И тука си прав...
Но сериала все още си ме кефи на МАКС и продължавам да си го гледам РЕДОВНО, когато излезне серията =)
Определено ще отиде и в архива на DVD диск
slick
21 Sep 2006, 09:25 AM
Еее всеки сериал си има и слаби моменти, не бъдете толкова критични

като цяло мен си ме кефи и то много
_LOST_
21 Sep 2006, 10:22 AM
Цитат(bradan @ 20 Sep 2006, 08:40 PM)
на тъпите цървули дет мн им знаят устите - да го лапат.
1.туй пишлеме т-баг ако реши и едно дете от 2ри клас ще го пребие, пък в сериала тва момче го е страх от него.
3.какво стана с ония психар с колелото?
1. -----
2. Ти си мятал хард диск за няколко месеца в река и си се убедил, че е невъзможно да се въстанови информацията, така ли?
3. И за това се сбозва... така ли?
5. Е какво??? Майкъл ли е най-умният човек на света, че да няма никаква конкуренция?
Айде стига моля те, ако зависеше от теб сигорен съм, че сериалът щеше да е от 2 епизода: в единия взлиза в затвора, във втория излиза и живее щастливо... Супер иннтересно нали?
didodido
21 Sep 2006, 12:23 PM
Начало на офф-а:
bradan-ко, ще помълчи 40 дни.
Край на офф-а.
Благодаря за вниманието.
Pavel40
21 Sep 2006, 02:42 PM
Пак искам да питам аз какви са тея хапчета Дизолам ???
kaloman
21 Sep 2006, 03:48 PM
Midazolam....ако си го чул(видял) правилно!
_LOST_
21 Sep 2006, 05:09 PM
Абе нещо като Ginkgo biloba са но само с рецепта.
trifka1
21 Sep 2006, 06:31 PM
Ето трейлара за новия епизод.Наште се събраха всички.И става интересно.
http://www.youtube.com/watch?v=e5cx0baaBRc...related&search=
_LOST_
21 Sep 2006, 06:55 PM
Всички без...
Цитат(-= F o z z y =- @ 15 Sep 2006, 12:09 PM)
"А някой кара... колело!" :bicycle:
:freak:
Tintiri-Mintiri
21 Sep 2006, 09:35 PM
_LOST_
21 Sep 2006, 10:04 PM
Ех този кадър не го видях.

Чакаме с нетърпение, както винаги!
Tintiri-Mintiri
23 Sep 2006, 03:47 PM
bat_ranbo
23 Sep 2006, 04:37 PM
няма начин психаря с колелото да не се опяви пак. даже ако пишех аз сценария щеше да следната ситуация.
наште намират парите, качват се на самолет, там се сбиват и в суматохата куфара с парите пада от самолета. пада точно пред психаря в една гора. той ги зима и си тръгва :clap: и следва сезон 3 - преследването на crazy eye :lol_2:
твърдият диск е доста по-издръжлив отколкото си мислите. опасно е да се удря когато е включен комп'търа тъй като тогава главите са в близост до диска и го повреждат. но ако няма захранване главите са прибрани и е доста устойчив. при това самата секция с дисковете в нея е херметично затворена и от удара във водата едва ли се е разхерметизирала...
т-баг верно е хърбавичак, но както добре знаете, за да си побойник не е нужно толкова да си силен, колкото да си луд, а хлапето го е шубе от т-бага. виж синк като го стисна за вратлето и т-бага сам скочи в багажника

най-глемият бъг до момента е как ветеринар направи трансплантация на ръка отсечена с брадва във ветеринарната клиника

от тва по-голяма простотия не бях вижда скоро...
иначе втория сезон добре си се движи, но никога няма да постигне рейтинга на първия. атмосферата на затвора беше уникална...
Pavel40
23 Sep 2006, 08:04 PM
Цитат(bat_ranbo @ 23 Sep 2006, 04:37 PM)
няма начин психаря с колелото да не се опяви пак. даже ако пишех аз сценария щеше да следната ситуация.
наште намират парите, качват се на самолет, там се сбиват и в суматохата куфара с парите пада от самолета. пада точно пред психаря в една гора. той ги зима и си тръгва :clap: и следва сезон 3 - преследването на crazy eye
твърдият диск е доста по-издръжлив отколкото си мислите. опасно е да се удря когато е включен комп'търа тъй като тогава главите са в близост до диска и го повреждат. но ако няма захранване главите са прибрани и е доста устойчив. при това самата секция с дисковете в нея е херметично затворена и от удара във водата едва ли се е разхерметизирала...
т-баг верно е хърбавичак, но както добре знаете, за да си побойник не е нужно толкова да си силен, колкото да си луд, а хлапето го е шубе от т-бага. виж синк като го стисна за вратлето и т-бага сам скочи в багажника

най-глемият бъг до момента е как ветеринар направи трансплантация на ръка отсечена с брадва във ветеринарната клиника

от тва по-голяма простотия не бях вижда скоро...
иначе втория сезон добре си се движи, но никога няма да постигне рейтинга на първия. атмосферата на затвора беше уникална...
Браво Бат Ранбо. Супер теория. You Rock !
The-Slugi
23 Sep 2006, 08:20 PM
Цитат(eddie @ 11 Sep 2006, 07:25 AM)
PRISON BREAK DVD - 1-и сезон, епизоди 5-8 -
цък ама нещо зацикли на тоя втори диск и другите ги няма? Идея някаква ?
sever
23 Sep 2006, 09:23 PM
bat_ranbo, принципно си прав за ръката, но пък никой не е казал, че я направил като хората ветеринарят, все пак знае нещата на теория и все пак е доктор, не е толкова нереално. Пък и подобен вид операции има и при животните. Общо взето способен е да "скалъпи" нещо дето се вика.
За това, че се справи с двойно колкото него човек, и то 'въоражен' с ютия ми се видя странно честно казано и после имаше само една драскотина

Единственото обяснение е, че е невероятно crazy и е способен на всичко.
За харддиска според мен ще излезне така, че Майкъл или го е пуснал нарочно, или има някаква уловка, защото най-стандартното нещо е да претърсят реката и да го намерят тоя харддиск. А че наистина е възможно понякога да се възстановят данни - верно е, има си различни начини, но както казах с тоя hdd има няква catch
kormorana
23 Sep 2006, 10:55 PM
Абе сериала е номер едно бе патаци,които не го харесва да ми пише на лс!
А зациклил си ти The-Slugi,върви си 2 диск като по масло или като олио по нечий женски г..!А и другите дискове ги има,но не са преведени.Ако ти трябват преведени и готови на двд ми пиши на лс,може да уговорим нещо!!
The-Slugi
24 Sep 2006, 10:16 AM
Цитат(kormorana @ 23 Sep 2006, 10:55 PM)
А зациклил си ти The-Slugi,върви си 2 диск като по масло или като олио по нечий женски г..!А и другите дискове ги има,но не са преведени.Ако ти трябват преведени и готови на двд ми пиши на лс,може да уговорим нещо!!
Хахахах , нещо не ми хвана мисълта май? Имах предвид зациклил на второто двд , не че не върви хубаво . Както и да е.
EDIT : Хммм от второ двд на
шесто ?!
_LOST_
24 Sep 2006, 11:15 AM
Цитат(kormorana @ 23 Sep 2006, 10:55 PM)
По леко с езика.

И какво е това "който не го харесва да ми пише лс"

Нещо ще промениш ли?
cecko1
25 Sep 2006, 09:05 AM
Обаче tv.com показват в списъка си със епизоди от втория сезон само 9 епизода. Не вярвам сезона да е толкова кратък. Може би ще направят като миналия сезон и ще направят някаква пауза, вие как мислите?
P.S.: Мамка му, сериалът вече е на четвърто място в класацията на tv.com, след Grey's Anatomy, Lost и някакъв Avatar: The Last Airbender, за който нищо не знам. Бива ли така, преди беше на първо място
_LOST_
25 Sep 2006, 09:43 AM
Цитат(cecko1 @ 25 Sep 2006, 09:05 AM)
Обаче tv.com показват в списъка си със епизоди от втория сезон само 9 епизода. Не вярвам сезона да е толкова кратък. Може би ще направят като миналия сезон и ще направят някаква пауза, вие как мислите?
Няма да са само тези епизоди разбира се.

Просто те са потвърдени като дати и имена.
cecko1
25 Sep 2006, 06:34 PM
Дано да е така, че се притесних :")
sulu
26 Sep 2006, 08:26 AM
Излезе и нов епизод.Сега ще чакаме да го преведат и после ще има кеф.А между другото според мен Т-баг ги заведе на грешно място и парите изобщо не са там.
slick
26 Sep 2006, 09:10 AM
Ей ама този Т-Баг е страшен тип бе, нестига, че с 1,5 ръка

, без кола и пак първи се докопа до картата...как да не ме кефи
bat_ranbo
26 Sep 2006, 01:42 PM
Цитат(sever @ 23 Sep 2006, 09:23 PM)
bat_ranbo, принципно си прав за ръката, но пък никой не е казал, че я направил като хората ветеринарят, все пак знае нещата на теория и все пак е доктор, не е толкова нереално. Пък и подобен вид операции има и при животните. Общо взето способен е да "скалъпи" нещо дето се вика.
говоря за чисто технически бъг - тва е ръка, отсечена с брадва - трябва да има натрошени кости при отсичането и трябва т-баг да е в гипс до рамото или най малкото да е мощно шинирана. а той си се мандахерца с нея. да не говорим, че подобна сериозна операция крие голям риск от инфектиране и трябва да стои в болница поне 1 месец, а той щъка из пустинята и пребива някви хора :clap:
както и да е. ся ше видим кво ше стане с тая карта и тия кинти...
bluntt
26 Sep 2006, 02:43 PM
Абе братле като искаш реализъм излизай на вънка и почвай..
martin_sweet
26 Sep 2006, 03:32 PM
Цитат(bluntt @ 26 Sep 2006, 02:43 PM)
Абе братле като искаш реализъм излизай на вънка и почвай..
недей с тия изказвниял,че туко виж почнал да сече ръце на ляво на дясно :ph34r: :lol_2:
sever
26 Sep 2006, 08:35 PM
Цитат(bat_ranbo @ 26 Sep 2006, 02:42 PM)
Цитат(sever @ 23 Sep 2006, 09:23 PM)
говоря за чисто технически бъг - тва е ръка, отсечена с брадва - трябва да има натрошени кости при отсичането и трябва т-баг да е в гипс до рамото или най малкото да е мощно шинирана. а той си се мандахерца с нея. да не говорим, че подобна сериозна операция крие голям риск от инфектиране и трябва да стои в болница поне 1 месец, а той щъка из пустинята и пребива някви хора :clap:
както и да е. ся ше видим кво ше стане с тая карта и тия кинти...
е, има доста такива случаи, не си ли слушал?. Никога не може да бъде абсолютно наред, но известно време след като стане може да се направат такива неща. Иначе за инфектирането - така е, но все пак лично на мен това не ми се вижда чаак толкова невероятно!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.