Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
slick
Е август не е толкова далеч smile.gif
hag
Big bad Abruzzi...

Гоуем суадур е, значиии! smile.gif laugh1.gif
Elitsa

Лелеее...
Опаковайте ми го за вкъщи!

http://handson.provocateuse.com/show/wentworth_miller
kaki4ka
Ххехехе искам и аз !!!!!!!!!!!!!!!!
sora
И аз искам много не6та ама няма tongue.gif
Sintiya
Molq bi nqkoi koito ima sub na 22 epizod da gi kachi tyk,no neka sa kato (sub) a ne da zavurshvat na (rar)!!
Ne zaredi drygo no prosto ne mi e qsno kak se promenqt...
Blagodarq predvaritelno smile.gif
hag
Sintiya, тук и тук се намира програмката winrar. Изтегли си я, инсталирай я и след това не преименувай субтитрите, а ги разархивирай. Не е трудно. wink.gif
Sintiya
BLAGODARQ smile.gif
_LOST_
http://www.arenabg.com/details.php?id=45890 но не е нищо особено...
prison break rocks
Определено без коса е мног по-красив Wentworth.Ох влюбена съм в него.Както и да е.Тая серия(впрочем както всяка друга) направо ме разби.Ще се наложи да се чака до Август,но подчертавам с дебели букви,че чакането НАМА ДА БЪДЕ ЛЕСНО :crying: :yuk: :crying:
Ivanov
Maлко пирова победа се получи, ако въобще е някаква победа бягството от затвора. Твърде много жертви взе плана на Майкъл - стария затворник, чиято дъщеря умира, Сара се самоуби, на T-Bag му резнаха китката... Струваше ли си всичко???
IvanMatin
Цитат(Ivanov @ 25 May 2006, 02:29 PM)
Сара се самоуби
*

Ей за това най-ме е яд... sad.gif
_LOST_
Е 100% ли е сигорно, че се е самоубила... беше наистина пребледняла и синя, но това може да е от херцата...! Аз си се надявам да е жива.
prison break rocks
И аз си мисля че само е взела свръхдоза,но не е умряла.Иначе ще бъде като ЛОСТ-всички жени умират wacko.gif + това и този сериал не може да му се размине любовната история(както на всички останали яки сериали)така че едва ли са убили мацката на Майкъл
slick
Аз съм сигурен, че ще я спасят wink.gif
IvanMatin

Много ми харесва smile.gif
Дано се оженят с Майкъл... хахахах базик бе wink.gif
sed
Може да го измислят, че е изпаднала в кома или нещо подобно, защото така ще накарат Майкъл да отиде да я види ПОЧТИ ВЕДНАГА след бягството си smile.gif
ivkra
Много малко са жените в този сериал и ако Сара умре ние за какво да гледаме по нататък? smile.gif

Бре много почитателки има това шоу бе! Що така? smile.gif
prison break rocks
Цитат(sed @ 27 May 2006, 11:55 AM)
Може да го измислят, че е изпаднала в кома или нещо подобно, защото така ще накарат Майкъл да отиде да я види ПОЧТИ ВЕДНАГА след бягството си smile.gif
*

Дам и като отиде да я види едва не го хващат от полицията и пак започваме с гонитбата blink.gif hmm.gif
Pavel40
И моето мнение е че Сара не е мъртва. Може да изглежда тъй но да я спасят в следващия епизод - Дай Боже smile.gif . А иначе не знам наистина чакането ще е убийствено не ми се чака толкоз много що не може да го пуснат по рано dry.gif
xela
Казаха че се е самоубила!
IvanMatin
Цитат(xela @ 31 May 2006, 10:56 PM)
Казаха че се е самоубила!
*

По телефона ли?
Tintiri-Mintiri
Цитат
They're going to run the 2nd season much like they did this season. They will start with new episodes in August, then take a break for the World Series, then return until December. Then they will take a long hiatus until Spring. This year, they started in March, but they could start again as late as April or May.

Колкото до докторката не мисля, че ще умре.Сега гледам във официалния сайт.
http://www.fox.com/programming/
Най- отгоре пише , че иде реч за новите серий, отдясно има списък с участващите и Сара определено е в него.В списъка ги няма имената на Ник и онзи другия агент, тоест на мъртвите вече герой.
kaki4ka
И аз така си мислих че няма да умре. Какво от това че беше малко запенена smile.gif А пък на мен в момента ми е най-интересно какво ще стане с президентката
Pavel40
Мене пък ми е странно какво ще стане сега когато адвокатката откри брата на президентката и че той не е мъртъв.smile.gif Ще стане доста интересно. Дано 2 рия сезон да си заслужава много. biggrin.gif
slick
Ще ги гонят,гонят и накрая ще ги хванат,но ще ги освободят защото ще се разкрие истината за живият брат на президеншата и целия заговор и познайте кои отива "на топло" biggrin.gif
dimo
Ще ги гонят,гонят и накрая ще ги хванат,но ще ги освободят защото ще се разкрие истината

Може и да се разкрие истината но те пак си остават бегълци от затвора.
dunava
Aз докато чакам от юли да заснемат 2-ри сезон, изгледах 120-те серии на "24".

Става за заместител !
The-Slugi
Цитат(dunava @ 3 Jun 2006, 10:45 PM)
Aз докато чакам от юли да заснемат 2-ри сезон, изгледах 120-те серии на "24".

Става за заместител !
*

по скоро обратно ако питаш мен biggrin.gif
IvanMatin
Обаче ако се загледате в трейлъра за твори сезон, няма занчение че повечето сцени са от първия, ще се види, че с намерили парите. Това означава, че ще стигнат до Мексико wink.gif
Интересен ще е втория season wink.gif
dimo
Обаче ако се загледате в трейлъра за твори сезон...

Можеш ли да дадеш линк за трейлъра, ще съм и много благодарен. :clap:
IvanMatin
Тука го има wink.gif
dimo
Благодаря! :59:
rai
Prison Break rocks!
Радвам се, 4е го почнах...
само не виждам защо трябва да се сравнява с лост... 2та сериала са от различни планетиsmile.gif
slick
Ами и аз чесно казано не мога да разбера защо се прави това сравнение, за мен и двата сериала са добри и ги гледам с удоволствие,за мен е по интересно да се правят прогнози или да се коментират самите серии, а не да се прави това сравнение. smile.gif
Tintiri-Mintiri
Спойлери за 2 сезон

- The actors who play Maricruz, Governor Tancredi, Nick and the Vice President have gotten jobs on other pilots for next fall.
- Muse Watson has accepted a reoccurring role on NCIS next season.
- Dr. Sara won’t die. (Kristin at E!) There have also been numerous references to her relationship with Michael during S2, thus indicating she’ll be around.
- Producers say Michael's tattoo is essential to season 2.
- Season 2 is Lincoln time!
- Sara and Michael will continue to have the same frustrated relationship after he escapes.
- "We're going to be scattering our escapees to the four corners of the country, using various modes of transportation, planes, trains and automobiles. Basically it's going to be the second half of 'The Great Escape," according to Paul S.
- Season two will focus on the nationwide manhunt for the escapees.
- Next season there will be “barriers” for Michael & Sara as he’ll “be an escaped convict and she’ll be doing her thing in prison, so it will be a lot of them wanting to be together but they can’t.”
- Rumor that the gang will eventually end up back in prison in a later season. But it won't be Fox River. Paul S. says "We have a long way to go. But [once the characters leave Fox River] it will never be back to Fox River."

Excerpt from a Paul Scheuring interview
"Before I wrote the first page of the first script I had to work out the end of every single storyline, including the actual breakout, before the end of Season 2. Because the show is popular & Fox is making money, the question of a third season has come up & we're working on it. All I can say is, it won't be set in the US ...."

For Miller's sake, let's hope it's not going to be played out in another prison, he's running out of places to ink..."

found here: http://www.sheralynpratt.com/prisonbreak.html
Pavel40
След като прочетох тези сполери се уверих че ще е як 2-ри сезон. Но не заради друго ами заради любовната връзка между Сара и Майкъл. smile.gif

Но много ми е чудно какво ще стане с T-Bag. Дали ще успее да избяга или не с тая отрязана ръка. Абе поживем увидем !!! wink.gif
j1360
Но много ми е чудно какво ще стане с T-Bag. Дали ще успее да избяга или не с тая отрязана ръка. Абе поживем увидем !!!

Въпроса според мен е дали въобще ще оживее с тази отрязана ръка,не дали ще избяга.
Pavel40
Абе сигурен съм че ще избяга той е кораво копеле smile.gif)).
Tintiri-Mintiri
Цитат(Pavel40 @ 10 Jun 2006, 10:57 PM)
Абе сигурен съм че ще избяга той е кораво копеле smile.gif)).
*

Пцолютно :59:
slick
На мен Т-Бег ми е един от любимите образи,надявам се да отцелее защото сериала няма да е същия без него. smile.gif
sever
според мен ще оцелее, но ми е интересно основната група как ще се измъкнат smile.gif
Lucretia
Цитат(ivkra @ 28 May 2006, 09:13 PM)
Бре много почитателки има това шоу бе! Що така? smile.gif

Не е заради актьорите... cool.gif

Последните два дена изгледах 6 или 7 епизода. Вярно, че е як филма, ама взе, че свърши. sad.gif Сега трябва да си търся друг сериал hmm.gif
sever
btw някой успя ли да разгадае конкретната причина за инсценираното убийство на брата на Вицепрезидентката, всичко заради бащата на Майкъл ли е било? Защото е имал цялата информация от дейността на "Компанията"? Аз поне с такова впечатление останах.
Tintiri-Mintiri
Мда, и аз така мисля...или пък главната причина е друга , а Линк да е избран нарочно заради баща си, и така става с един коршум 2 заека
Tintiri-Mintiri
NEW SEASON RETURNS MONDAY, AUGUST 21

http://www.fox.com/prisonbreak/
cheffo
Ами, че то не остана.
Как лети времето само...
slick
Супер! Има няма 2 месеца..wink.gif
Elitsa
galika
Какво ни остава освен да чакаме има няма 2 месеца smile.gif)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.