Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
GreenApple
Цитат(hag @ 3 May 2006, 10:57 PM)
Организирам отряд (предимно жени) да "трупосаме" Уентуърт Милър в някой затвор и да му направим някои много, ама много "лоши" неща... :devil:

laugh1.gif
*

предпочитам брат му :fucku:
s7orm
някой да има трейлър за 21ви епизод?
Elitsa
Цитат(hag @ 3 May 2006, 09:57 PM)
Организирам отряд (предимно жени) да "трупосаме" Уентуърт Милър в някой затвор и да му направим някои много, ама много "лоши" неща... :devil:

laugh1.gif
*

О, да, определено...
Уентуърт Милър няма да го върна laugh1.gif
galika
Цитат(Elitsa @ 3 May 2006, 11:35 PM)
Организирам отряд (предимно жени) да "трупосаме" Уентуърт Милър в някой затвор и да му направим някои много, ама много "лоши" неща...   :devil:

laugh1.gif
*

О, да, определено...
*

Може ли и аз да се включа към отряда, определено немога да му простя rolleyes.gif
IvanMatin
Цитат(s7orm @ 4 May 2006, 12:34 AM)
*

Предния трейлър който беше за 20-та е най-вероятно и за 21-ва серия, имаше кадри които не се излъчиха. Серията беше просото от невероятна нагоре, няма да имам нерви да издържа за следващата серия. Много оплетено стана и объркано! Какво са намислили тези сценаристи... hmm.gif
huh.gif
slick
Цитат(IvanMatin @ 4 May 2006, 09:19 AM)
*

Предния трейлър който беше за 20-та е най-вероятно и за 21-ва серия, имаше кадри които не се излъчиха. Серията беше просото от невероятна нагоре, няма да имам нерви да издържа за следващата серия. Много оплетено стана и объркано! Какво са намислили тези сценаристи... hmm.gif
huh.gif
*

Май са намислили и 2-ри и 3-ти...т.н. сезон... :lol_2:
Lucretia
Цитат(galika @ 4 May 2006, 07:50 AM)
Цитат(Elitsa @ 3 May 2006, 11:35 PM)

laugh1.gif
*

О, да, определено...
*

Може ли и аз да се включа към отряда, определено немога да му простя rolleyes.gif
*

Ама той е много смотан, бе!
Tintiri-Mintiri
На някой ако му се гледат спойлери

http://prisonbrek.jconserv.net/viewtopic.php?t=128
IvanMatin
Цитат(Tintiri-Mintiri @ 4 May 2006, 01:26 PM)
П.С. На някой ако му се гледат спойлери
http://prisonbrek.jconserv.net/viewtopic.php?t=128
*

WOW... Доста обещаващо изглеждат wink.gif
Направо много ми се гледат 21 и 22 wink.gif
slick
Май следващата серия ще имаме най-после бягство rock.gif или ще ни мъчат до последната :lol_2:
Pavel40
abe ne znam da vi kaja mislq 4e 6te izbqgat ama ne znam poslednata seria se kazva Poletat i sig 6te ima ne6to qko moje i da sa izbqgali i sled tui da stava ne6to drugo ne znam "pojivem uvidem"
IvanMatin
Цитат(slick @ 5 May 2006, 10:12 AM)
Май следващата серия ще имаме най-после бягство  rock.gif  или ще ни мъчат до последната  :lol_2:
*

Така като гледам името на 21-ва серия (Go) и се надявам да си "тръгнат" от затворчето. А ако неуспеят ще стане МНОГООО интересно. Само едно се моля, ако ще има втори сезон, да не е като на Lost, че незнам кой сериал вече ще гледам hmm.gif
slick
Аз си мисля ,че ще избягат ама Абруци ще преебе работата със самолета..и пак ще ги върнат "на топло" за сезон 2 wink.gif Нали се уговаряше за по-малък самолет само с 3 места...явно голяма част от групата ще хартиса... wink.gif
_LOST_
Аз дори мисля, че точно Абруци ще изгори... и няма да получи билет за собственият си самолет... и мисля, че T-bag ще му тегли ножа след като избягат или нещо такова...
Tintiri-Mintiri
Дядката няма да успее, само дано да каже къде са парите.Според мен и негъра няма да успее, а искренно се надявам Средняка да си остане при Авокадото.Абруци май няма да сколаса, защото Ник ще се успокой и може Вероника да не чака на уреченото място...
rasputin
*

AXA

Чак от септември-октомври ще гледаме 2 сезон ...
поне дано продължат Тhief ...

spoiler
Five people will die before this season is over with only one episode to go entitled "go" before the season finale "flight." A women will die also but not are Dr. Sara, hopefully the Vice President .

Westmoreland also bites the dust but tells michael where "DB's" money is located. Dr. Sarah questions if she should leave a light on and the door open for Michael( which she does) in the pictures above.
Veronica finds evidence that points her to Montana, but realizes that her closest ally may actually be her greatest enemy(Nick confronts her in episode 20 but they seem to talk things through in 21).

Michael, Lincoln and the other inmates make a break for it, but after the alarm is sounded, find out who will make it over the wall, who will be left behind and who will leave the prison in a body bag
.

s7orm
да е.. и аз го гледах вчера... всички без нашия и съкилииника му умират
slick
Цитат(s7orm @ 6 May 2006, 09:42 AM)
да е.. и аз го гледах вчера... всички без нашия и съкилииника му умират
*

blink.gif Това ще е доста кофти ако стане.
prison break rocks
ебати сигурни ли сте?тва много ще преебе сериала.ще останеме само с трима герои,които са в затвора.а и тва дето заплаши Поуп с нож Майкъл направо ми се стори много тъпо. :biglol:
burndead
Цитат(prison break rocks @ 7 May 2006, 07:19 AM)
А и тва дето заплаши Поуп с нож Майкъл направо ми се стори много тъпо. :biglol:
*

Това е част от пъкления план на Рибата. tongue.gif
Ivanov
Незнам, ама почвам да се нервя яко. Постоянно възникват нови и нови проблеми и неприятности и групичката, която ще бяга става все по-голяма. А това е пагубно. Абе все едно гледам моя живот - проблем след проблем.
hag
Цитат(Ivanov @ 7 May 2006, 04:07 PM)
Абе все едно гледам моя живот - проблем след проблем.
*

Ivanov, кога ще бягате? blink.gif blink.gif Тази вечер ли? laugh1.gif laugh1.gif
prison break rocks
да бе и аз така си мисля,че Майкъл ще прехвърли цялата вина на Средняка(щото седняка предаде Майкъл и той го разбра)Незнам.Просто мой си догадки.дано все пак оневинят Линкълн,а Майкъл да избяга
xela
Аз само не разбирам едно. Добре те ще избягат, ОК но къде подяволите си мислят че ще отидат.
Във втори сезон нещата няма да са тикива яки като първи сезон а ще ни занимават с политически ходове и инсинуации.
slick
Абе те да избягат има къде да се отиде Мексико,Канада...а и Щатите не са малки wink.gif
rasputin
Oт трейлъра на FOX за довечера гледам че ;
-Майкъл се е върнал в килията в 18.55
-Имат 5 минути до бягството и 60 мин. после за осъществяването му.
(Той тръгна към Pope в 18.18. Вечерята е от 19.00 до 19.30. После имат 30 мин лично време. В 20.00 е проверката по килиите.)

Какво стана с Pope ?
Майкъл кaк се върна , нали го заплаши с ножа , какво стана там ??

П.П.Песента от края на 20 епизод беше на Мassive attack - Teardrop rock.gif
prison break rocks
Ох ще се побъркам.Жалко,че чак в Петак излизат субитрите.Ще бъде наистина интересна серийка
LionQueen
Цитат(slick @ 8 May 2006, 11:46 AM)
Абе те да избягат има къде да се отиде Мексико,Канада...а и Щатите не са малки wink.gif
*

И как по-точно ще избягат, като Абруци ще ги прецака, нали каза, че никой от тях няма да се качи на неговия самолет - следователно нашите хора ще бягат по цвички, интересно ми е къде ще стигнат :59:
Аз лично смятам, че всичко е в главата на Майки, всичките ще ги прекара и то много яко, особено тоя средняк, няма начин да не е разбрал каква я е свършил.
Не помня откъде, но чух, че 1-я сезон са в затвора, 2-я навън и 3-я пак ги прибират unsure.gif
BIG_MIRO
poprawka : 1 izbqgvat;)
genchev
Ами вече излезнаха 20 епизода, очаква се скоро да свърши и самия сезон. Лично аз мисля, че ще свърши как те са на прага да избягат и ще остави у зрителя усещането за неяснота. Абе каквото и да стане ще се гледа, само дано не се превърне в някоя сапунка след 4-5 епизода.
patzi
дано не стане така че 2-3 сезона само да чакаме да избягат и таман да избягат и......нещо се обърка wink.gif
IvanMatin
Цитат(xela @ 7 May 2006, 08:08 PM)
Аз само не разбирам едно. Добре те ще избягат, ОК но къде подяволите си мислят че ще отидат.
Във втори сезон нещата няма да са тикива яки като първи сезон а ще ни занимават с политически ходове и инсинуации.
*

Аха, както каза един приятел "Ще има 3 сезона, ще избягат, във втория ще ги гонят, а в третия ще ги върнат" clapping.gif за тъпо изказване smile.gif
kaki4ka
Вече има 21 серия :clap:
tcholakov
Цитат(kaki4ka @ 9 May 2006, 07:47 AM)
Вече има 21 серия :clap:
*

Казвай бърже къде я видя w00t.gif
kaki4ka
Ами в арена... smile.gif
rasputin
Да,само там я има в БГ.

Епизода е много драматичен, трябват силни нерви за гледане.

Ще кача наобед английски субс.
_LOST_
Еми какво да кажа... перфектният завършек на епизода и разбирасе най-добрият за момента! Изключително добре измислен, а пък и няма да има сърдити. smile.gif
Едит: освен феновете на D.B. Couper
ceceto
някой да знае има ли излязъл трейлър за 22 епизод...,
че ще "изсъхнем" да чакаме цяла седмица sad.gif
didom
Най-после да избягат.Голямо напрежение беше,имах чувството,че и аз бягам с тях. rolleyes.gif
BIG_MIRO
da izbqgaxa, ama dali 6te izm1knat ili po-to4no kolko 6te se izm1knat
xela
Цитат(IvanMatin @ 8 May 2006, 11:06 PM)
Цитат(xela @ 7 May 2006, 08:08 PM)
*

Аха, както каза един приятел "Ще има 3 сезона, ще избягат, във втория ще ги гонят, а в третия ще ги върнат" clapping.gif за тъпо изказване smile.gif
*

Идеята на първи сезон е че той има план за всичко което се случва.
А в следващия сезон ще си татуира на задните частио плана за това как ще ги заловат?
Просто серияла ще се превърне като всички плоски филми като 24 и др.

това за трите сезон още в началото като започна сезона го писаха ... аве както и да е ...
lamersz
Еееееее избягаха най-сетне пфу. Брао на момчетата biggrin.gif
kaki4ka
Да бе голямо бягане направиха. Мен ме изкефи онзи дебелак как падна хахахах пукнах се от смях :lol_2:
dicanio
Мноогоо яка серия са едвам ше изържа до вторник
Тази серия може спокоино да се сравнява с които и да е филм
IvanMatin
Страхотна серия... дайте трейлър за 22 да я видик какво представлява?
burndead
Наистина много добра 21-ва. Вкараха лек драматичен елемент, който не ме издразни. Както казах преди, сценаристите трябва да са повече от гении, за да направят толкова добър 2-ри сезон, колкото е първият.
rasputin
Trailer за 22 еп.

Eпизода в понеделник ще е 60 мин.
slick
Цитат(rasputin @ 10 May 2006, 08:10 AM)

10х clapping.gif Обаче като гледам май ще ги хванат и отново "на топло" за сезон 2... :lol_2:
burndead
Цитат(slick @ 10 May 2006, 09:32 AM)
Цитат(rasputin @ 10 May 2006, 08:10 AM)

10х clapping.gif Обаче като гледам май ще ги хванат и отново "на топло" за сезон 2... :lol_2:
*

Не съм гледал трейлъра, но си мисля, че ако ги вкарат на "топло" отново, няма да има измъкване. Ще ги осъдят на 10 годинки при ултра строги мерки за сигурност, и тогава измъкване НЯМА.

П.П. Ах, каква хубава тафтология направих по-горе. rolleyes.gif
Нали щяха да дават "Призъна" по НТВ или се е отнасяло до "Проникване"? blink.gif
Tintiri-Mintiri
ТУК има няколко промо снимки за следващата серия , тази на която е Абруци е доста интересна. Средняка не се вижда никъде, нито в трейлъра нито в тези снимки hmm.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.