Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
OFFFF
Ами Махоун не знаеше,той просто го даде като пример,изобщо няма представа иначе,че отиват в Панама
Pavel40
Той може от тия хапчета да е получил сигурно свръх умения !!! biggrin.gif :clap:
slick
Предполагам, че и това е било записано на харддиска на Майкъл...който възтановиха wink.gif
Pavel40
Цитат(slick @ 10 Nov 2006, 10:51 AM)
Предполагам, че и това е било записано на харддиска на Майкъл...който възтановиха wink.gif
*

Мда възможно е !!! :59:
spiralkinda
Това с харда и реката бе изкючително глупаво откъм замисъл на сценаристите. Тия хора за чукове и торби със смет не са ли чували? Ако трябва Майкъл можеше да изяде платката на HD хахаха wink.gif
Pavel40
Цитат(spiralkinda @ 10 Nov 2006, 12:36 PM)
Това с харда и реката бе изкючително глупаво откъм замисъл на сценаристите. Тия хора за чукове и торби със смет не са ли чували? Ако трябва Майкъл можеше да изяде платката на HD хахаха wink.gif
*

Представи си сцена в серияла. Чува се някакво хрупане и дават как Скофийлд си яде хард диска с кетчуп отгоре :lol2: !!!
BIG_MIRO
то тъпото не е че намериха харда ами че Майкъл не го е унищожил а го е потопил, все пак като си такъв гении накрая май праеш тъпи грешки wink.gif
-= F o z z y =-
http://fox.com/home.htm

Може да видите 2 нови промо трейлърчета. :3:
slick
Цитат(BIG_MIRO @ 11 Nov 2006, 11:27 PM)
то тъпото не е че намериха харда ами че Майкъл не го е унищожил а го е потопил, все пак като си такъв гении накрая май праеш тъпи грешки wink.gif
*

Амиии то момчето от къде да знае, че тези са такива магьосници и ще го възтановят :lol_2:
BIG_MIRO
да smile.gif, ема по-добре да го беше натрушил с чук или нещо друго, да го беше изгорил и т.н
ivajlap
А дали изобщо отиват в Панама?
cheffo
Като казахте Панама се сетих Стоичков имаше една изцепка...

"Панама к'ва малка държава пък к'ви самолети правят..." :lol2: :lol2: :lol2:

Сори за офф-а.
MaSTeRMinD
Цитат(ivajlap @ 13 Nov 2006, 07:55 PM)
А дали изобщо отиват в Панама?
*

Ами такъв беше плана. Обаче Майкъл чу Махоун да казва Панама и май ще е доста глупаво да отидат там.

cheffo rofl.gif
Това е почти като някои велики изцепки на Тато. (не тукашния тато smile.gif )
pucky
Цитат(xiksova @ 14 Nov 2006, 09:59 AM)
Anglijski red4eta

Izvinjavam se 4e pisha ne na bg, no komputura mi ne e v red:(
*

а бе, винаги ми е било интересно кой е източника на субтитрите за тв сериалите ... тъй като гледам за втори път този с английски титри, ми прави впечатление, че буквичките като че ли са били набързо рипнати с програма ... а от друга страна знам, че единственият source за титри е двд-то ... та, как така сериал, който е бил излъчен предишния ден по телевизията се "сдобива" с тях?! blink.gif
Zvan
Ами сигурно ги рипват по някакъв начин от телевизионния поток, нали има английски субтитри за глухите хора (hearing impaired), които си вървят успоредно с филма.
-= F o z z y =-
Дрън-дрън, та пляс! rolleyes.gif
Можеш да си поръчаш DVDScreener версия на епизода и евентуално оттам да рипнеш субтитри, ако изобщо присъстват вътре.
Ето пакетът за тазседмичния епизод:

Но специално тези, които изплуват часове след релийзите, просто са правени по слух и с помощта на SubStation Alpha-тип програми.
Демек, зле са. :4:
stefania
Страхотна серияsmile.gif До колкото разбирам няма да стигнат до Панама. Някакъв страхотен обрат ще има...
cecko1
Най-вероятно ше ги фанат и ше свърши есенната част на сезона. И ше тръпнем в очакване ко ше стане..

На първия сезон на 13ти епизод им се развали първия план, направиха паузата и смениха плана. Мисля, че и сега ще стане така... с тоя план няма да стане smile.gif
slick
То е ясно, че в Панама няма да се ходи smile.gif освен ако не са решили да приключат сериала по набързичко wink.gif Както "раздуха" нещата поне ще докарат този сезон до 20+ серии пък за 3-ти ще видим wink.gif
cecko1
http://youtube.com/watch?v=pRKLlp71O_g

"Are you ready? Because today is the day we start running!"
_LOST_
Бих казал само: http://youtube.com/watch?v=KO_bBwwzdvA tongue.gif
bobz1
Май Белик ще се върне във Фокс Ривър ама като затворник. biggrin.gif .Даже може да му дадат 40-та нали е свободна.Защото той едва ли ще каже за парите, а съобщението което прати на Гиъри беше доста заплашително и след няколко часа е мъртъв.Т Бег пак ще се измъкне.А и той ми е любимия след Скофийлд.
bluntt
abe ne e li the day we STOP runningh?smile.gif
_LOST_
Така е, но предполагам Майкъл е в грешка... мухахаххаа :freak:
cecko1
Цитат(bluntt @ 15 Nov 2006, 10:08 PM)
abe ne e li the day we STOP runningh?smile.gif
*

Може и това да е. Прегледах трейлъра пак, но не мога да кажа със сигурност, не се чува много ясно smile.gif Но дори да казва "Stop" това не е така! smile.gif
_LOST_
Първо, чува си се чудесно. Второ, няма как да е старт... тая логика за нищо я немате. tongue.gif
Pavel40
Първо Скофийлд казва: The Day we stop running, Превод - Деня в който ще спрем да бягаме в смисъл от властите.
Мисля че C-Note беше прав като каза че T-Bag ще си сложи черна протеза макар и да мрази негрите. biggrin.gif
Иначе дано Сара да оживее че ще стане скучно без нея. А и тоз Белик може да му лепнат 30-40 годинки за туй че приятеля му е мъртъв точно когато му прати съобщението.

Чакаме с нетърпение 12 епизод. :clap:

Странното ми до сега че не показаха нищо вече за Психото какво стана с него направи ли си сала smile.gif отиде ли с него до Холандия biggrin.gif и за C-Note нищо не показаха откакто се събра със семейството си blink.gif дано сега да покажат нещо !!!
tato
Fox: No Hiatus for Prison Break

Цитат(mediaweek.com @ 15 Nov 2006, 08:03 PM)
Fox is leaning toward running 22 consecutive episodes first-run of Prison Break this season straight through, choosing not to pull the series at the end of the November sweeps as it did last season, before bringing it back in March, Preston Beckman, executive vp, strategic program planning at Fox said today at the International Radio & Television Society breakfast session.

Цялата статия тук.
cecko1
Той хубаво казва, че ще спрат да бягат, но ако наистина е така, какво ще стане в следващите 11 епизода? Ще ги показват как се люлеят на хамаци в Панама?

К'вото и да казва, мисля, че ще има да бягат още известно време преди да избягат/да ги хванат.
cheffo
Много интересно ще е, ако дадат как Белик влиза във Фокс Ривър като затворник.
Както го мразят там нищо чудно да почнат да го бият и да го... smile.gif
sed
Цитат(cecko1 @ 17 Nov 2006, 10:55 AM)
Той хубаво казва, че ще спрат да бягат, но ако наистина е така, какво ще стане в следващите 11 епизода? Ще ги показват как се люлеят на хамаци в Панама?
К'вото и да казва, мисля, че ще има да бягат още известно време преди да избягат/да ги хванат.
*

Според непотвърдени слухове, планът ще е успешен, но не случайно ни загатнаха за чувството за вина - Майкъл ще се върне за Сара (или истината... ако тя умре, което мисля, че е малко вероятно), а брат му ще се върне заради Ел Джей. Някакси много лесно го оставиха в ръцете на оная... не може да е толкова просто smile.gif
Според мен вече ще предстои търсене на истината... защото бягството омръзва smile.gif

И ако е вярна информацията на "Хай клуб" за СЕДЕМ сезона много неща ще има да се случват smile.gif
burndead
Цитат(sed @ 17 Nov 2006, 11:48 PM)
И ако е вярна информацията на "Хай клуб" за СЕДЕМ сезона много неща ще има да се случват smile.gif
*

Ае стига ве! И какво ще става в тия седем сезона? Нека да позная - ше разтягат локуми?! tongue.gif
IvanMatin
Малко по нагоре Fozzy е дал линк към fox.com и е писал че има промо клипче на 11-та серия на Prison Break, като го отовир и пишеше нещо такова: Only 3 episodes to the fall of the season.
sever
Много яко, че ще има още 11 епизода от този сезон. Според мен, не може Белик да го вкарат във Fox River. Това би било много брутално, още по-брутално от преследването на Майкъл и Линкълн дори хахахаха. Другото, което е, разберете, че Сара няма да умре, поне в близките няколко сезона (ако има такива biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ). Иначе има хляб за други сезони, но пък чак 7. Ако планират да обърнат някак идеята на сериала, може би, но това не съм го виждал досега да става.
IvanMatin
Що ли имам чувството, че ще го усерат тоз сериал ако продължат! Ще стане като Lost & The O.C. типични примери са...
SeeKNDestroY
A be...dano s toq sezon zavur6i..ne iskam pove4e...
Muny
Няма да го осерат! ... Дано biggrin.gif
bebelino
22 серии е целия втори сезон, след почивката от 20.03.2007г. до 22.05.2007г.
bobz1
Какви са тия седем сезона.Няма да ги чакаме да умрат от старост.А и това да не е някакъв сапунен сериал.Този сезон трябва да е полезен.А ако FOX искат голяма аудитория да измислят накакъв друг велик сериал.
kykyshche
а верно ли, че сега ще има пак прекъсване и после ще гледаме останалите 10 епизода? huh.gif
arnaydov
Наште хора май ги хванаха а?Сега става интересно как ли ше избягат
Killa-g
Самата концепция на сериала наистина не позволява повече от 3 сезона. Но ако има аудитория, все ще го извъртят някак, за да е по-дълъг.
prison break rocks
Както да ти го кажа той ФБР агента ги звана,но те уверявам че изобщо няма намерение да ги връща в затвора,а направо да им свети маслото.Дано поне някакси се съберат със Сара,че искам да са заедно и да преборят тоя изрод президентката. :inlove:
arnaydov
Цитат(prison break rocks @ 22 Nov 2006, 09:29 AM)
Както да ти го кажа той ФБР агента ги звана,но те уверявам че изобщо няма намерение да ги връща в затвора,а направо да им свети маслото.Дано поне някакси се съберат със Сара,че искам да са заедно и да преборят тоя изрод президентката. :inlove:
*

а не видели на промото че накрая ги качиха в полицейската кола ама все некак ше се освободат пак иначе нема да има смисъл повече филма освен ако некои техен роднина не влезе във същия затвор с татуирани планове и ги освободи
_LOST_
arnaydov, това каде как, защо, кой и къде, което си видял от промото можеше да си го сместиш. wink.gif На мен не ми пречи, но има хора на които им. :evil2:
EDIT: А дори и това, което си видял... нещо си го недогледал. biggrin.gif
EDIT_2: PROMO S02E13 tongue.gif
rolleyes.gif
sM1Le
Абе незнам,серияла се закучи много sad.gif Много невъзможни неща и сериите не могат да те грабнат със нищо...никва прилика със първи сезон,дето ме държеше под напрежение през цялото време...
creck
Ама вие що не казвате, че Prison Break е толкова хубав w00t.gif .
Вчера си викам: "Я да пусна аз една серийка да изгледам", и то взе, че ми хареса, та до преди малко. Каква зарибявка! Изгледах 22 серии на един дъх и
тия дни почвам 2-ри сезон. Защо ли винаги се движа една година назад, че даже повече...? tongue.gif
ntcuki
Божеееее,ти сега ли се отвори на серияла ве tongue.gif
_LOST_
Втори сезон от всякъде е завладяващ, интересен и винаги те държи на крак. Всеки епизод завършва така, както никога не би предположил. А приликата със сезон едно я няма да, но все пак не са в затвора.
OFFFF
Да ви питам епизод 13 последен ли е за сезона ??
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.