Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Killa-g
Ето ви го лудия, дето толкова се чудехте къде е,
но с него някак безинтересни бяха сцените,
в смисъл можеше доста по-добре.
А това с ръката си е направо чудо на природата.
-= F o z z y =-
Разгледахте ли сайта на "Европейския Щиглец", а? :devil:
Lazy
Цитат(-= F o z z y =- @ 26 Sep 2006, 09:34 PM)
Разгледахте ли сайта на "Европейския Щиглец", а? :devil:
*

О, аз веднага след като изгледах серията, го отворих.
Хи хи, изчетох го smile.gif
cecko1
Има ли вече треилър на следващия епизод? Като му гледам заглавието - Buried, тея да не земат да се заровят под земята ;]

Edit: http://youtube.com/watch?v=Ug7Jmi3Cs-M
Pavel40
Мале новата серия е супер яка. Т-Баг направи супер роля. Малко ме е яд за Дейвид Туийнъра ама ко да се направи гъзето много се прецака. dry.gif А иначе промото е супер яко нямам търпение за следващата серия. Обещава да е добра ! :clap:
IvanMatin
Цитат(cecko1 @ 27 Sep 2006, 11:36 PM)
Има ли вече треилър на следващия епизод? Като му гледам заглавието - Buried, тея да не земат да се заровят под земята ;]

Edit: http://youtube.com/watch?v=Ug7Jmi3Cs-M
*

Лудница... :clap: Супер трейлър
slick
Интересно дали Дейвид ще "изпорти" другите, както в затвора, там си беше направо дупе-давец wink.gif
Pavel40
Ем сигурно ще ги изпее за да си спаси задника да не е само той в кюпа. Обаче от друга страна може да реши пък да се реваншира за затвора дето постоянно ги пееше и да не каже нищо на Махоун. wink.gif
stefania
Според мен пък ще си мълчи и ще чака дял от кинтажа. Най-много се накефих на Психото как си похапваше сладолед от машината. И тази каска на главата му... нямам какво да кажа за него. Изкефих се на макс, като го видях.
Midazolam или Dormicum, като е известен у нас е сънотворно средство от групата на Бензодиазепините (Diazepam), при което съня настъпва след около 20 минути и се характерезира с това, че приемащият препарата има приятен сън т.е. сънува приятни неща, лесно събуждане и не е влияе на работоспособността на следващия ден. Комулира т.е се натрупва в организма, следователно може да се развие зависимост към него. Ако се приема продължително може да предизвика антеградна амнезия, халюцинации, дори загуба на чувството за реалност (живее в собствен свят).Препаратът не е подходящ при пациенти с Психози, т.к. болестните симптоми могат да се задълбочат.
prison break rocks
Еми вече разбрахме какви са ''веселите'' хапченца на агента,са остава само и Майкъл да разбере и да го използва за собствено благо
sed
Не знам за Вас, но аз съм бесен! Новият епизод (8 поред от втори сезон) ще е факт чак след 3 седмици :evil2: :evil2: :evil2:
-= F o z z y =-
Ще гледаш "Загубените" дотогава, бе! :doh:
The-Slugi
финала беше blink.gif

П.П За субтитрите не ме е грижа кой прави сега и какви са , важното е после като се качат 6-те двд-та в саб-а суб-овете да ги редактира я -= F o z z y =- я cerato я някой друг истински преводач
didom
Абе,тоя Махоун бил по-голям изрод и от Т-Баг.Доста брутално действа.
villarreal
Ще гледаме Загубеняците и тва е.... sad.gif
bluntt
Пичове не знам дали усещате ама аз установявам следните неща:
1.Тоя Махоун явно е спуснат от някаде щото като уби средняка каза "Нямам нищо против теб хлапе, но те имат". Пък и не ви ли е странно, че и двамата заловени до сега са убити?
2.Келерман ще мине на страната на Сара, това стана ясно след разговора му с оня агент Ким.
3. Ебати тъпото 3 седмици чакане..
burndead
Искрено ме изненада Средняка, когато отиде да направи признание на мадамата. А пък агента е "куку-руку, вафла чудна..."
Pavel40
Ако помните преди време написах че Хлапето няма да ги предаде и така и стана за да им се реваншира за всичко. Само и аз не разбрах нещо Махоун защо уби хлапето и кои са тея другите дето имат нещо против него. Може да са онези от Лост. Нали те обичат само добрите ХАХА :clap: clapping.gif Иначе Сукре не ми хареса с това негово действие като предаде другите ама ще видим по нататък ( да чак след 3 седмици :evil2: :evil2: :evil2: ). Аз мисля също че агент Келерман (ако тъй се казваше ) ще мине на страната на Сара.

Само имам една мобла някой да качи промото ако може поне да назърнем в това което ни очаква !!! Благодаря предварително !!! smile.gif
Pavel40
Промото тоя път е от мене. Само се надявам да е за 8-ма серия че да не стане резила. biggrin.gif

http://youtube.com/watch?v=-hkUA2Hw60c
xela
И този дава информация.
http://www.youtube.com/watch?v=gaFQQMFaEGo&NR
sed
Най-накрая да направят нещо смислено! По NovaTV тръгва сериала smile.gif

Инфото: http://life.dir.bg/2006/10/04/news748732.html
Koronis
Браво на Нова! Добре инвестират парите, които печелят от 'Голямата простотия'.
Как пък bTV не пуснаха един сериал от този клас, а после само мрънкат и се оплакват, че рейтинга на Нова бил спечелен благодарение на простащината на българите, гледащи брадъра... но за да водиш, трябва да имаш повече от едно интересно предаване, докато ония имат само един Слави и един 'СС' - Сървайвър Слави... а и Вот на доверие Слави... голям кеф huh.gif
booker
Цитат(Koronis @ 5 Oct 2006, 01:14 PM)
Браво на Нова! Добре инвестират парите, които печелят от 'Голямата простотия'.
Как пък bTV не пуснаха един сериал от този клас, а после само мрънкат и се оплакват, че рейтинга на Нова бил спечелен благодарение на простащината на българите, гледащи брадъра... но за да водиш, трябва да имаш повече от едно интересно предаване, докато ония имат само един Слави и един 'СС' - Сървайвър Слави... а и Вот на доверие Слави... голям кеф huh.gif
*

А 24 коя телевизия го дава, а?(малко са назад със сезоните, ама сега...) Е сега не всичко хубаво може да се дава по БиТиВи, макар, че и мене ме е яд, че Призън-а е по Нова, щото малко просташка пада, ама нейсе...Идват и нови сериали! :lol_2:
_LOST_
За сметка на това пък нова разваля всичко до което се докосне! Има още много хляб да ядът БГ телевизиите, а и няма такава гледаемост все пак. smile.gif
Pavel40
Абе за мене Нова и БТВ са най гледаните телевизии. Много ми харесва че по Нова дават 2 сериала които са супер готини и съм им фен. Става дума за Lost и за Prison Break. Само не ми е ясно за ко накъсват тъй сериала и го разделят тъй много - следващата серия след 3 седмици :evil2: супер кофти
bastuna2003
Цитат(Koronis @ 5 Oct 2006, 12:14 PM)
...Как пък bTV не пуснаха един сериал от този клас,..
*

"Анатомията на Грей" какво е според теб? Май беше най-гледаният сериал в САЩ rolleyes.gif . Да не говорим, че Нова нема да купи втори сезон на Prison Break в близките няколко години, бъдете сигурни. То и с Старгейт, Стартрек, Стъпка по Стъпка и много други дадоха по 1-2 сезона и спряха. :evil2:
Явно целят някаква промоция и взимат евтино Първия сезон на някой стар сериал, ама после не го докупуват! Така че не се надявайте на Нова smile.gif
The-Slugi
По принцип евала на НОВА ама сериала 100% ще е с Бг дублаж което ще развали кефа да го гледаш !
slick
Хех аз гледах една серийка на Lost по Нова ТВ с бг дублаж и щях да припадна от смях...предполагам, че и с Prison Break полужението ще е такова, но все пак това си е добра новина...повече хора ще могат да го гледат smile.gif
IvanMatin
Цитат(slick @ 6 Oct 2006, 11:57 AM)
Lost  по Нова ТВ с бг дублаж и щях да припадна от смях...предполагам, че и с Prison Break полужението ще е такова
*

Нищо дублирано не гледам. Само анимацийте (Robots, Ice Age) но и на тях им се губи смисълът!
Абе аз по принцип ТВ не гледам. Само нощем, помага ми да заспя по-бързо wink.gif
prison break rocks
Да определено на хората,които са го гледали без дублаж,с дублаж ще им се доповръща,но тези които започнат направо с бг гласове няма да им е толкова отвратително.А и не се знае.Вижте например,че купиха втори сезон на Лост сравнително бързо,може и тук така да стане
Mrakolak
Avatar: The Last Airbender е леко приятно аниме smile.gif
rasputin
HOBA TV

петък, 20.10.2006
20:00 Бягство от затвора - сериен филм, 1еп.

:ph34r:

Естествено, с дублаж ще е скръб, както ЛОСТ.
Pavel40
А стига ве ! :doh: Супер !!! Пак ще си припоним добрия стар затвор !!! smile.gif
eddie
Ето и следващото DVD с редактирани български субтитри от първият сезон на "Бягство от затвора"

DVD 3 Епизоди 9-12 -> LINK

Предишните DVD издания от първи сезон с добавени български субтитри:

DVD 1 Епизоди 1-4 -> Link
DVD 2 Епизоди 5-8 -> Link
DVD 6 Епизоди 21-22 -> Link
The-Slugi
ЕВАЛА !
eddie

DVD 4 Епизоди 13-16 -> Link
eddie
Ето и петото ДВД с добавени български субтитри от първи сезон на "Бягство от затвора".

DVD 5 Епизоди 17-20 -> LINK

rasputin
Откачения ЛОШ следовател ще убива ли по един на всеки две серии?
Това бяха две излишни убийства .

Това ли искат да прокарат като замисъл ;;;;;;;;

Няма да останат герои, с кого ще правят 3-тия сезон ;;;;;;;;;;;;;;;
prison break rocks
Посланието от жеравите на Майкъл към Сара
Намерено от Devil Rose в чужд форум
Загадката е разгадана !!! Така че внимавайте дали искате да четете нататък

3 6 3 3 9 8 6 8 7 ="Phone number" Michael gave Sara on the crane
Тел. номер, който Майкъл даде на Сара на жерава
... .. .. . .. .... ... ... .. .... = First line of dots on the crane from Ep 201.
Първия ред от точки на жерава от 02х01 еп.
3 2 2 1 2 4 3 3 2 4 = The dots, converted to numbers.
точките обърнати в числа

7 3 6 3 3 9 8 6 8 7 = Numbers on a phone key pad
Числата на клавиатурата на телефон
3 2 2 1 2 4 3 3 2 4 = Letters for each number above it.
Букви за всяко число над него
For example, (7, 3). The third letter on the number 7 is R. Then (3, 2). The second letter on number three is E. Following this pattern, the first line of the dots combined with the new phone number spells out... "R E N D E Z V O U S" - which is French for "meeting" or "get together".
Например: (7.3) Трета буква на номер 7 (на телефона) е R. После (3.2) Втората буква на номер 3 е Е . Следвайки този модел, първия ред от точки обединен с новия тел. номер образува "R E N D E Z V O U S" което на френски е "среща" или "събиране" .
We did the same thing for the phone number given on the 9/25 episode which gave us the message "SUNDOWN HOT"
Като се направи същото с втория тел. номер от еп от 9/25 дава съобщението "SUNDOWN HOT"
and from a special source, we have learned that the last set of #s is 35445266 which gives the message "ELGILANM"
и от специален източник са разбрали че последната част от числата е 35445266 и те дават съобщението "ELGILANM"
spaced out correctly, the message is - "Rendezvous - Sundown Hotel - Gila, NM
И с правилното поставяне на интервалите съобщението е
"Rendezvous - Sundown Hotel - Gila, NM

Немерих този постер във форума на ггбит побликувано от Devil^Rose^^.Надявам се да ви хареса и да не се разсърдят,че го взех на заем
ivajlap
Ето го кадърът с точките:
betrayed
Намерих промо на 2х08 smile.gif
Muny
Нова телевизия върти най-новите и най-добрите сериали и това е супер, но ако сменят дубллажа ще е мнооого по-добре защото с тея "ръбове" който дублират сега се разваля усещането от филма. И Lost е горе-долу добре, но при Joey направо се губи целия кеф от филма.
Muny
Да се надяваме да се справят по-добре с дублажа на Prison-a.
eddie
Цитат(Muny @ 15 Oct 2006, 12:35 AM)
Нова телевизия върти най-новите и най-добрите сериали и това е супер, но ако сменят дубллажа ще е мнооого по-добре защото с тея "ръбове" който дублират сега се разваля усещането от филма. И Lost е горе-долу добре, но при Joey направо се губи целия кеф от филма.
*

Ъъъ... Joey кога са го давали с дублаж по НоваТВ?
The-Slugi
Еми от 23 ли го дават май? hmm.gif
Muny
http://www.ntv.bg/series/
slick
Хмм с бг дублаж, може пък да гледам някоя серийка да се посмея wink.gif
bobz1
Хора защо вече няма нови серии вече 2 седмици?Някои ако знае да сподели.
GreenApple
Цитат(bobz1 @ 17 Oct 2006, 06:19 PM)
Хора защо вече няма нови серии вече 2 седмици?Някои ако знае да сподели.
*

спряха го защото живота на затворници извън затвора нямал зрителски интерес :blow:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.