Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
bradan
белик за 24 часа го осъдиха-и дори беше заточен у Фокс Ривър. е па това никога,НИКОГА,никога няма как да стане!!!

само защото е пуснал някво си гласово съобщение и решиха,че е убил приятеля си-това е доста повърхностно и 1.прокурор няма да го вземе впредвид за да повдигне обвинение 2.никой съдия няма да го осъди за тва 3.не се проведе никакво разследване !!!

другото което е-тая пръдла сара изгори супер МОЩНО ония келерман-и пича след две секунди става все едно нищо му няма-един комар го ухапал.

тва с изтребителите-ДА,но не ми се вярва да си летят ей тай и във въздушното пространство на Мексико-просто заради 9/11.

махоун-разбира се отново се прави че мисли там нещо-и изведнъж разрешава всички планове на майкъл.-явно пича получава някви факсове.

махоун уби бащата на майкъл от 12413 метра с пищакел.-не че е баш невъзможно-зависи от пищакела-ама тоз махоун преди тва беше ходел-бягал сума ти и път и после без проблем-да убие овек от такова разстояние...
Pavel40
Той тоз Махоун все повече ме изумява пича. Аз ви казах тея хапчета го правят супер човек !!! biggrin.gif
sM1Le
Цитат(bradan @ 29 Nov 2006, 08:30 PM)
белик за 24 часа го осъдиха-и дори беше заточен у Фокс Ривър. е па това никога,НИКОГА,никога няма как да стане!!!

*

Говориш малко глупости...бил ли си по чужбина,че говориш? В Америка точно могат за 1-2 часа по-бързата процедура да те осъдят wink.gif
prison break rocks
Да ако си откраднал кутия цигари,а не ако си убил човек blink.gif А и той тъпия Белик след 2 думи от адвокатчето му и прие да лежи 25 години(невъзможно).А и там с години обжалват една присъда,тоя дебил Белик,не можа ли поне да се сети,че може да истиска още време вън от затвора като протака.А и наще 2 дни не могат да ги транспорат във Фок Ривър,а той прелетя там като прелетна птичка.А и толкова ли са тъпи тея полица(включително Белик)-нали той когато го убиха Брад беше в болницата и го шиха и разговаряше с полицайката.Как точно е убил Брад,само сценарисчетата си знаят dry.gif
Pavel40
Еми Белик наистина е тъпо пърче. Кой беше тоя дъртия дето оня подлия кореец говореше с него ??? Сигурно шефче го раздава ама на кого и защо не знам !! Края наистина се очакваше просто няма ко да спорим.

Ай сега познайте чии г.. Авокадо ще нае.. ??? hmm.gif Отг. На Белик !!! biggrin.gif
sever
много брутално стана сега за Белик, защото ще му го върнат мноооооооооооооо здраво, защото ги тормозеше, когато беше надзирател.
Tintiri-Mintiri
На мен много ми хареса серията.Теди радва много...
Тоя гологлавия си мисля, че може би е шефа на така наречената Компания hmm.gif
cvetangg
Цитат(Tintiri-Mintiri @ 30 Nov 2006, 10:12 PM)
На мен много ми хареса серията.Теди радва много...
Тоя гологлавия си мисля, че може би е шефа на така наречената Компания  hmm.gif
*

Така наречената компания е ЦРУ ако се сещате по филма "ФЕРМАТА".
А иначе серияла много изпростя, стана много предвидим и не толкова вълнуващ
cheffo
Цитат(Pavel40 @ 30 Nov 2006, 12:50 PM)
Еми Белик наистина е тъпо пърче. Кой беше тоя дъртия дето оня подлия кореец говореше с него ??? Сигурно шефче го раздава ама на кого и защо не знам !! Края наистина се очакваше просто няма ко да спорим.

Ай сега познайте чии г.. Авокадо ще нае.. ???  hmm.gif Отг. На Белик !!! biggrin.gif
*

Не знам дали си спомняте какво бях написал пред няколко седмици, ако не - проверете. Бях казал, че Белик ще го върнат във Фокс Ривър и там ще го бият и ще го е**т. Е, не предполагах обаче, че ще е в една килия с Авокадо. Още по-добре. biggrin.gif
slick
Добре се заформиха нещата smile.gif) най ме накефи физиономията на Белик като го сложиха при Авокадо biggrin.gif
sed
Цитат(Pavel40 @ 25 Nov 2006, 11:32 PM)
Цитат(spiralkinda @ 25 Nov 2006, 05:29 PM)
Ким не беше ли корейско име? Маама им кучеядци wink.gif
*

Хаха кучеядци :lol2: !!! Еми да такива са един приятел разправя как видял до китайския някъф китаец да гони някакво куче с един сатър !!! biggrin.gif Но както и да е да се върнем на сериала. Аз мисля че сега Келерман ще почне да помага на братята да се измъкнат, но не знам ще видим. Странно ми е Сара ко ще стане с нея !!!
*

Човек шапка ти свалям smile.gif
Как се сети?! blink.gif blink.gif blink.gif
Pavel40
Цитат(sed @ 2 Dec 2006, 01:01 AM)
Цитат(Pavel40 @ 25 Nov 2006, 11:32 PM)
Цитат(spiralkinda @ 25 Nov 2006, 05:29 PM)
Ким не беше ли корейско име? Маама им кучеядци wink.gif
*

Хаха кучеядци :lol2: !!! Еми да такива са един приятел разправя как видял до китайския някъф китаец да гони някакво куче с един сатър !!! biggrin.gif Но както и да е да се върнем на сериала. Аз мисля че сега Келерман ще почне да помага на братята да се измъкнат, но не знам ще видим. Странно ми е Сара ко ще стане с нея !!!
*

Човек шапка ти свалям smile.gif
Как се сети?! blink.gif blink.gif blink.gif
*

Еми предположих smile.gif !!! Обаче който е гледал промото за другата серия ще разбере че ще е много добра !!! :59:
cheffo
Беше намекнато в някои от известните спойлер-сайтове, че най-вероятно ще има и 3 сезон. Това го казвам за тези, които спореха преди време.

Код
Kim's boss is set to recur throughout the rest of the season and possibly next season!
Pavel40
Абе моето мнение е да има друг сезон ама да не е някъв оср.н, ами да е готин като 2-рия. Обаче дори и да има 3-ти той да е последен защото ако го удължат след туй ще стане "изсмукано от пръстите".
sed
Така си е. Дори една типична идея като OC и One Tree Hill се поизчерпва в четвърти сезон. По-добре по-малко, но да се запомнят истински smile.gif
slick
Лично за мен Prison Break се поизчерпа, така, че се надявам на един добър завършек на сериала в края на втори сезон.
Chickem4o
Изпълнителният продуцент Шойринг казва: "С успеха идват въпросите за трети сезон, но сега обобщаваме първите два сезона като глава първа от трилогията"

http://ifmagazine.com/feature.asp?article=1628
http://bg.wikipedia.org/wiki/Бягство_от_затвора

Доколкото разбрирам от това изказване, ще има 6 сезона... huh.gif или се бъркам
cheffo
Правилно си разбрал.
И аз не вярвах да свърши само за 2 сезона.
Pavel40
"6 сезона" - мале dry.gif
IvanMatin
Цитат(Chickem4o @ 5 Dec 2006, 03:37 PM)
Доколкото разбрирам от това изказване, че ще има 6 сезона...  huh.gif  или се бъркам
*

Ай стига, дано не... blink.gif
gabata
Цитат(cheffo @ 5 Dec 2006, 03:28 PM)
Правилно си разбрал.
*

Аз поне се надявах. Вярно е, че "болните" мозъци на сценаристите, могат винаги да ни изненадат с нещо ново, но чак пък 6 сезона. Ще стане като CSI(нищо против сериала), Prison Break-САЩ, Prison Break-Панама, Prison Break-България. То последното ще е само в един епизод, но това е друг въпрос clapping.gif . И няма да бягат, а ще ги пуснат под гаранция да си ходят...
Chickem4o
Моите уважения към "Бягство от затвора", но не може да се сравнява с CSI (Говоря за оригиналния - Лас Вегас). Просто първия сериал е супер готин а втория е велик wink.gif
strangera
Цитат(Chickem4o @ 5 Dec 2006, 02:37 PM)
Доколкото разбрирам от това изказване, ще има 6 сезона...  huh.gif  или се бъркам
*

Тъжна новина наистина huh.gif
_LOST_
Обикновено се организират подписки "не спирайте сериала", а ние ще направим точно обратното: "спрете сериала бе малоумнициии". smile.gif
Chickem4o
За да бъде запомнен един сериал трябва да бъде спрян точно на време. Преди да се изтърка...Може някои хора да ми се смеят за това, но евала за "Приятели", спряха го точно на време. Точно почна леко да се изчерпва и го прекратиха. Вярно имаше голяма носталгия 1 или 2 години след това (все пак аз съм израстнал с този сериал), но вече си спомням само колко ми харесваше и как го спряха когато трябва.

Затова 2 сезона стигат. Ако беше останал само сезон 1 и имаше по-завършен вид, това щеше да е един от най-любимите ми сериали и щях с кеф да си спомням за него. А сега просто се нарежда до другите....
cheffo
Аз пък предлагам сериалите да ги правят само половин сезон... :59:
12 епизода и край... Да няма недоволни :lol2:
s7orm
дързост и красота номер 2
burndead
Едно време, след като изгледах 1-вия сезон на Призъна си виках: "Бе няма начин 2-рия сезон да е толкова добър, колкото 1-вия беше".
Ем да, ама не ще кажа аз. 2-рия не отстъпва с нищо на 1-вия. Не е толкова фундаментален, но все пак отново те държи в напрежение и те кара да се чудиш тоя какво ще направи, онзи какво ще направи. Сега си мисля същото както и за 3-ти. Сценаристите доказаха с 2-рия, че могат още какво да покажат.
bat_ranbo
ба, първият сезон беше гениален, а втория е просто добър. точно като "изгубени" се получава...
ако има трети (а то сигурно ще има) ще е пълна боза.
burndead
Цитат(bat_ranbo @ 6 Dec 2006, 09:14 PM)
ба, първият сезон беше гениален, а втория е просто добър. точно като "изгубени" се получава...
*

Ам чи аз ко казах по-горе е, колега? wink.gif

Призъна си е призън, кой к'вот ще да ми говори. tongue.gif
Един от стойностните сериали, излизали скоро време.

П.П. Е, не е като Супернатурал. rolleyes.gif :doh:
The-Slugi
*

Абсолютно не съм съгласен с теб, че вторият сезон на призъна е акто вторият на ЛОСТ. Вторият на Изгубени беше ужасяващо слаб !! Докато тук, това го няма, сезона си е номер едно, наистина по слаб от първият но все пак страхотен.
bat_ranbo
Ти колега каза това
Цитат(burndead @ 6 Dec 2006, 04:50 PM)
2-рия не отстъпва с нищо на 1-вия. Сценаристите доказаха с 2-рия, че могат още какво да покажат.
*

а аз казах това.
*

сеш ли се tongue.gif
bradan
Цитат(gabata @ 6 Dec 2006, 09:55 AM)
Правилно си разбрал.
*

Аз поне се надявах. Вярно е, че "болните" мозъци на сценаристите, могат винаги да ни изненадат с нещо ново, но чак пък 6 сезона. Ще стане като CSI(нищо против сериала), Prison Break-САЩ, Prison Break-Панама, Prison Break-България. То последното ще е само в един епизод, но това е друг въпрос clapping.gif . И няма да бягат, а ще ги пуснат под гаранция да си ходят...
*

сравнението не беше уместно-ама въобще. друг път кът решиш да се правиш на интересен нека не е за сметка на някой от сериалите от поредицата CSI! :shhh: :fing23: :jockey:
prison break rocks
Цитат(bradan @ 6 Dec 2006, 11:41 PM)
Цитат(gabata @ 6 Dec 2006, 09:55 AM)
Правилно си разбрал.
*

*

сравнението не беше уместно-ама въобще. друг път кът решиш да се правиш на интересен нека не е за сметка на някой от сериалите от поредицата CSI! :shhh: :fing23: :jockey:
*

Е какво-да не би да лъже човека.Аз лично супер се кефя на CSI,но направо прекалиха-то не беше Ню Йорк,то не беше Маями. И айде хубаво-мен си ме кефи Ню Йорк,но покажат ли ми на Хорейшио физиономията и как смешно си сваля очилата, направо ми се додрайфа :evil2: blink.gif
Иначе за Призана какво да кажа-сериал номер едно,но си е истина,че ако решат да има и сезон 3 нешата ще се поизчерпат.Но това не значи,че няма пак всяка седмица да се залепям на монитора от напрежение. rock.gif w00t.gif
TeroglisT4o
ам само аз ли забелязвам , че от две седмици няма нов епизод и във форумите нищо не пише ??? кфо става дайте някфо инфо бе .
stratobob
Цитат(TeroglisT4o @ 14 Dec 2006, 01:55 PM)
ам само аз ли забелязвам , че от две седмици няма нов епизод и във форумите нищо не пише ??? кфо става дайте някфо инфо бе .
*

Напротив, навсякъде си пише защо няма blink.gif

Щрак и чети с големите букви
flysoldier
http://www.mybittorrent.com/television/bit...ent_548855.html
Тук уж се намира 14 епизод от сезон! има парола като се разрхивира! аз написах bitgraber и тръгна! но малко преди да свърши се скапа архива!
Elitsa
Пробвай пак на 22-ри dry.gif
Tintiri-Mintiri
Цитат(Elitsa @ 7 Jan 2007, 02:15 PM)
Пробвай пак на 22-ри dry.gif
*

Не е ли на 29?Доколкото знам на 22- ри ще дават рекап на епизодите от 2-ри сезон, а на 29-ти новата серия hmm.gif

January 29, 2007 (8pm/7pm): Episode 2.14 - John Doe
February 5, 2007 (8pm/7pm): Episode 2.15 - The Message
February 12, 2007 (8pm/7pm): Episode 2.16 - Chicago
February 19, 2007 (8pm/7pm): Episode 2.17 - Bad Blood
SuMMerS
На 22 тръгва по NBC и на 23 вече в БГ .Урааааа,малко остана народе wink.gif
Jack Bauer
Цитат(SuMMerS @ 13 Jan 2007, 10:54 PM)
На 22 тръгва по NBC и на 23 вече в БГ .Урааааа,малко остана народе wink.gif
*
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif :clap: hmm.gif

Съжалявам че ще те разочаровм но няма да тръгне по NBC , има да си чакаш но така и няма да го гледаш по нея програма!
Просто защото ПБ никога не е вървял по NBC , и никога няма да го дават по нея!
Ако гледаш от вчера ПБ така си кажи да знаеме! :lol_2:
bluntt
http://www.youtube.com/watch?v=xiVfzyTuqpU
http://www.youtube.com/watch?v=bgwj7pDvato

Ето ги и двата трейлъра за следващия епизодsmile.gif
shlimuff
Някой да знае дали ще се правят субтитри за Prison Break Special:The road to Freedom.????????
Pavel40
Мале новата серия кърти мивки. Сега ще видим с Белик ко ще стане. Дали ще поеме негърския... хаха. Промото за следващата серия е мноо яко което доказва че и серията ще е добра.
aild
Новата серийка беше екстра, подобаваща за завръщане biggrin.gif всичко става още по-завързано, смъртта на Стедман, негърската "промоция" за Белик rock.gif Изглежда, че Махоун минава на страната на нашите, чакаме се нетърпение следващия епизод unsure.gif
Zvan
От коя песен е мелодията от новия епизод 14 на 2ри сезон на Prison Break, която започва в 6:16 мин. Много популярна мелодия, има я и в други епизоди. Няма я в саундтрака.
Ако имате с добро качесто дори само мелодията, дайте линк.
Movie_Girl
Тази мелодия се търси вече сума време и още нищо никъде... Аз намерих едно, обаче е изрязано от филма и на места се чуват странични шумове, без говор и е 46 секунди. Ако искаш - пиши ми ЛС със Скайп, АйСиКю или мейл и ще ти го пратя. Иначе серията си беше доста добра, само дето не показаха какво става с другите, но следващия Понеделник... Това, което стана с Белик, е поредното доказателство, че всичко се връща. Интересно ми е дали Махоун ще убие Ким...
Zvan
Махоун ми хареса с присъствието си още от първия епизод, а и мисля, че е най-известният актьор в сериала. Добре е, че пое най-сетне по-правилната посока.
Иначе мерси за предложението, и аз си я бях изрязал, но страничните шумове не могат да се махнат. А много ми я искат да им я намеря за GSM мелодия.
bobz1
Мда много добра серия заслужаваше си чакането.Най се радвам за Белик, той ми е най-неприятния герой.Ама пак си е връзкарче явно, защото заради тоя бой в столовата трябваше да го пратят в SHU-то.Дано да хапне доста бой поне от негрите.
А накрая дали Сара и Майкъл ще се оженят smile.gif?И да си имат детенце MJ(Michael Junior)?smile.gif
ccBEST
Здравейте,

аз малко (а бе въобще не е малко) съм изостанал от коледа насам... hmm.gif
ама забелязвам, че в колекцията ми се губят субтитрите на български за Е13 на втори сезон... :evil2:
Някой ще ме просветли ли от къде да си ги изтегля? w00t.gif

Благодаря ви предварително, да не трупам форума само с излишни благодарности... rolleyes.gif laugh1.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.