Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
didom
Изключено е да ги хванат.Най-вероятно пак ни опъват нервите. smile.gif
Той целия сезон беше така,аха да ги хванат и все се отърват на косъм.
hag
Аааааааааааааааааа!!! shout.gif shout.gif

п.с. Това е коментара ми за 21-ви епизод... поне засега. Ще ми докарат някой сърцетроп, нямат срама! Като се поосвестя ще напиша и моите предположения за продължението...
burndead
Цитат(hag @ 10 May 2006, 07:56 PM)
Аааааааааааааааааа!!! shout.gif  shout.gif

п.с. Това е коментара ми за 21-ви епизод... поне засега. Ще ми докарат някой сърцетроп, нямат срама! Като се поосвестя ще напиша и моите предположения за продължението...
*

Явно на "старата школа" й е харесало епизодчето, и особено й е харесало ония младеж, незабравимият... как му беше името... къде си оставих лекарството?!?! blink.gif tongue.gif rolleyes.gif wink.gif
hag
burndead, определено не бих му "простила" на младежа wink.gif , но ако не задълбочат сюжета след най-много 2-3 епизода и ще се изчерпи. Имам предвид, ако един от двамата братя умре, докато бягат, а другият тръгне да търси възмездие ще има повече екшън и общо с останалите бегълци. В противен случай, просто ще бягат и ще се избиват един-друг, за да останат възможно най-малко, докопалите се до парите... wink.gif

Така си мисля аз, но гледам да не гадая много, а само да се наслаждавам на "лошия поглед". tongue.gif
kaki4ka
Определено и аз мисля че ще има голяма борба за тези пари..... Но ако един от братята умре според мен много ще се заточи сериала. Интересно е да разберем каква точно е била връзката на баща им с "фирмата" .... а ако някой от двамата умре ..... не знам това е мойто мнение tongue.gif
slick
Кофти само за Д.Б.Купър на мен лично ми беше много симпатичен sad.gif предпочитах някой друг да "жертват" сценаристите.
burndead
Ако някой ще "умира", то няма как да е "Рибата". Главният виновник, за да се стигне дотук е имено той. Наистина жалко за Д.Б. и на мен ми допадаше, ама какво да се прави. Иска се и жертви понякога. Не са разкрили точните мотиви за натопяването на Линк( Дъ синк), в смисъл, да разкрият малко повече около братът на вицепрезидента. Сега пък Белик ще е бесен, заради начина по който се измъкнаха smile.gif. Поживьом, повидьом.
Elitsa
Е, как може такова нещо?!
Бежовото тиксо е за хероина, сребристото е за похитените! :11:
Pavel40
Не знам как да кажа ама и на мене ми стана кофти като Д.Б Купър остана. Той беше много пека старец. Ама какво да се прави сценаристите решават. Ама също тъй ми беше кофти и за дебелия братчеда на Сукре че не успя да премине еми как ще като е сланина и половина smile.gif ама иначе сега Белик направо ще пикае газ за туй че се измакнаха. Тъй му се пада на копелето dry.gif
burndead
А между другото, ние само си мислим, че е умрял. Може после да са го намерили и да са го излекували. Но това би станало в един идеален свят. rolleyes.gif
hag
Много ми е интересно сега, след като сладурът - бузестия остана вътре, а знае за милионите, какво ще направи по въпроса... rolleyes.gif
gipsa9
Добре някои 6те каже ли за6то тоя дебелия се нави да бяга след като му остава6е само един месец
didom
Още като го видях и ми стана ясно,че кабела няма да го издържи и изтръпнах като Майкъл го пусна пред себе си да мине.

Сигурен съм,че ще каже на Белик за милионите.
prison break rocks
Аз направо получих сърцетуп като видях,че Майкъл може да не е успее да премине заради прасъока.Но ако убият един от братята просто няма да има филм,така че предполагам че ще убият някой от главните,но не точно от братята.Аууу и като си помисля,че са цяло лято няма да има "Prison break",направо ..и аз незнам blink.gif
Pavel40
И на мене ми е супер кофти като знам че цяло лято няма да има Prison Break.А иначе хубавото е че поне ще има тръпка да чакаме есента да доде и да почнем пак да го гледаме. tongue.gif
rasputin

Абруци в действие утре ...
Elitsa
Eeee!!!!
Не може ли да се придържате към предположенията dry.gif
Pavel40
Според вас Абруци кого ще качи на самолета. Аз съм сигурен че това ще са той самия и за др не съм сигурен ма това ще са Мивката и Рибата. А за др не знам. Вие какво мислите ??? blink.gif
The-Slugi
на самолета ще се качат абруци, негъра и педофила wink.gif
dunava
Ризата му е изцапана ... има зловещ вид ... да не забравяме че не държи Майкъл чрез Вероника вече ...

Ранчото го намерих вече , я да видим парите дали са там victory.gif
BIG_MIRO
е да ама да не забравяме кой го накълца-Т-бег или както там се вика.......
kaki4ka
Цитат(Pavel40 @ 15 May 2006, 07:27 PM)
Според вас Абруци кого ще качи на самолета. Аз съм сигурен че това ще са той самия и за др не съм сигурен ма това ще са Мивката и Рибата. А за др не знам. Вие какво мислите ??? blink.gif
*

Аз доколкото помня , когато се обаждаше на онзи дебелак за самолета, Абруци каза че ще бъдат само тримата...... това според мен значеше Той, Рибата(понеже знае къде е .... онзи дето го беше предал забравих му името) и Вероника.От никой друг не може да има изгода или поне аз не виждам такава
HackJack
Отговорът на този въпрос ще видим довечера !!!
IvanMatin
Цитат(HackJack @ 16 May 2006, 01:23 AM)
Отговорът на този въпрос ще видим довечера !!!
*

Немам търпейшън wink.gif
BIG_MIRO
абе аз ще видя след 46 мин. smile.gif
s7orm
има самолет няма самолет
_LOST_
Две думи: Prison Break!
Само това мога да кажа, сезонът свърши и сега чакаме Manhunt...
slick
Цитат(s7orm @ 16 May 2006, 01:35 PM)
има самолет няма самолет
*

Шшшт без спойлери... wink.gif
hag
slick, да, без спойлери е добре и ти по тая причина трябваше да го цитираш... mad.gif
BIG_MIRO
абе хора някакви други сериали останаха ли то invasion спряха сега и това свърши я дайте някакви идеи за гледане
genchev
Много разочароващ край, ама много ... Очаквах някаква мистерия те "давай да бягаме" ... Ми бягайте си баси ...
За мен това беше може би най-слабия епизод от сезона, а трябваше да е обратното. Жалко.
_LOST_
Да се въздържаме от спойлерчета, макар и малки и неконкреткни smile.gif
И да добавя само, че съм много доволен и от епизода и от сезона. 100% ме задоволи!
bradan
На мене ми хареса season finale-то!Очаквам с нетърпение новия сезон!
kaki4ka
Втори сезон на есента пфффффффффффф
RASHO
smile.gif
kaki4ka
Ха така.......... Супер :clap:
teamkiller
С извинение на администраторите заключването на основната тема за субтитрите на PB не решава проблема, а създава нови такива...
burndead
Интересна последна серия. Няма да спойлвам, за да не разваля удоволствието на тези, които не са го гледали все още.
Призън Брейк сезон първи - добър сценарии, добра актьорска игра (може да се каже), страхотен кастинг (тук цитирам bat_ranbo), всички глупави моменти бяха сведени до минимум, широко отворен край на сезона. Чакаме втория през есента (да се надяваме, че няма да е по-слаб от първия). cool.gif
ceceto

Fox renews ‘Prison Break’ for second season

LOS ANGELES - TV’s most handsome convicts will get another term on Fox’s “Prison Break.”

Production is set to start mid-June on the show’s second season, to begin in the fall, a network spokesman said Wednesday.

The hour-long drama follows a group of inmates, led by two brothers, as they plan their escape from Illinois State Prison. They will break free by the time the season wraps on May 15.The show’s sophomore season will track the men as they attempt to elude capture.

“Season 2 will be the manhunt,” series creator and executive producer Paul Scheuring told the trade paper The Hollywood Reporter. “It will be ‘The Fugitive’ times eight.”

Producers have not yet decided whether the show’s title will be modified or changed to reflect the convicts’ on-the-lam status.

“Prison Break” stars Dominic Purcell and Wentworth Miller, who was nominated for a Golden Globe this year for his work on the show.

Producers have announced that they’re scouting locations in New Mexico, as part of the new story line will be set in the Southwest. They’ve also said that three characters will be killed off in the last two episodes of the second season.

tongue.gif
kaki4ka
Те момчета да не преминаха най-накрая граница е ? Аз с такова впечатление останах. Полицаите спряха да ги гонят....... Май не е под тяхната юрисдикция. Айде като излгедат всички серийката повече ще питам да не им развалям удоволствието smile.gif
PlexarN1
тея сценаристи се гаврат с нас толкова време чакаме и пак оставиха много за мислене wink.gif
lubeh
RASHO, мерси за субтитрите.

Това предложение с границата звучи много правдиво. Интересно как ще се развият нещата, има твърде много герои, и - за разлика от първи сезон - всеки от тях си има собствена история. Дано само филма не изгуби темпото си и не се превърне в някаква блудкава мелодрама, лост...
bradan
Да бе,границата!Вижте само къде на майната си се намира тази граница!Абурд да е така!Спряха да ги гонят с колите щото имаше няква ограда с бодлива тел,но продължиха пеша!
kaki4ka
Бах та ограда........ два кола забити и тва е ако може тва нещо да ги спре не знам ххахаха Това аз ще го насмета на един път :lol_2:
Pavel40
Абе не знам какво да кажа ! Есента ще видим какво ще стане! Ама днао новия сезон да е як като първия smile.gif
Pavel40
Мале новата серия ме разби. Супер е яка. Нямам търпение да видя ко ще стане с моя човек T-Bag. Ама ще оцелее пича вярвам го. Иначе серията кърти на макс. :59:
tomato
Нали последната серия щеше да е 60 мин?
IvanMatin
Цитат(tomato @ 18 May 2006, 04:32 PM)
Нали последната серия щеше да е 60 мин?
*

На Lost е така wink.gif, тя ще е 2 часа впрочем wink.gif
s7orm
т.е. 2 по 40, т.е. час и 20 минс
hag
News for Prison break S02
Цитат
Airing Mondays at 8 p.m. The series has been renewed for a 2nd season and will keep its timeslot. The show is set to begin sometime in August until December. Go in hiatus in January and come back sometime in the Spring.

biggrin.gif
http://www.spoilerfix.com/othershows.php
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.