didom
10 May 2006, 04:24 PM
Изключено е да ги хванат.Най-вероятно пак ни опъват нервите.
Той целия сезон беше така,аха да ги хванат и все се отърват на косъм.
hag
10 May 2006, 07:56 PM
Аааааааааааааааааа!!!
п.с. Това е коментара ми за 21-ви епизод... поне засега. Ще ми докарат някой сърцетроп, нямат срама! Като се поосвестя ще напиша и моите предположения за продължението...
burndead
10 May 2006, 08:01 PM
Цитат(hag @ 10 May 2006, 07:56 PM)
Аааааааааааааааааа!!!
п.с. Това е коментара ми за 21-ви епизод... поне засега. Ще ми докарат някой сърцетроп, нямат срама! Като се поосвестя ще напиша и моите предположения за продължението...
Явно на "старата школа" й е харесало епизодчето, и особено й е харесало ония младеж, незабравимият... как му беше името... къде си оставих лекарството?!?!
hag
10 May 2006, 10:32 PM
burndead, определено не бих му "простила" на младежа

, но ако не задълбочат сюжета след най-много 2-3 епизода и ще се изчерпи. Имам предвид, ако един от двамата братя умре, докато бягат, а другият тръгне да търси възмездие ще има повече екшън и общо с останалите бегълци. В противен случай, просто ще бягат и ще се избиват един-друг, за да останат възможно най-малко, докопалите се до парите...

Така си мисля аз, но гледам да не гадая много, а само да се наслаждавам на "лошия поглед".
kaki4ka
11 May 2006, 06:52 AM
Определено и аз мисля че ще има голяма борба за тези пари..... Но ако един от братята умре според мен много ще се заточи сериала. Интересно е да разберем каква точно е била връзката на баща им с "фирмата" .... а ако някой от двамата умре ..... не знам това е мойто мнение
slick
11 May 2006, 10:27 AM
Кофти само за Д.Б.Купър на мен лично ми беше много симпатичен

предпочитах някой друг да "жертват" сценаристите.
burndead
11 May 2006, 12:42 PM
Ако някой ще "умира", то няма как да е "Рибата". Главният виновник, за да се стигне дотук е имено той. Наистина жалко за Д.Б. и на мен ми допадаше, ама какво да се прави. Иска се и жертви понякога. Не са разкрили точните мотиви за натопяването на Линк( Дъ синк), в смисъл, да разкрият малко повече около братът на вицепрезидента. Сега пък Белик ще е бесен, заради начина по който се измъкнаха

. Поживьом, повидьом.
Elitsa
11 May 2006, 11:42 PM
Е, как може такова нещо?!
Бежовото тиксо е за хероина, сребристото е за похитените! :11:
Pavel40
12 May 2006, 10:59 AM
Не знам как да кажа ама и на мене ми стана кофти като Д.Б Купър остана. Той беше много пека старец. Ама какво да се прави сценаристите решават. Ама също тъй ми беше кофти и за дебелия братчеда на Сукре че не успя да премине еми как ще като е сланина и половина

ама иначе сега Белик направо ще пикае газ за туй че се измакнаха. Тъй му се пада на копелето
burndead
12 May 2006, 03:27 PM
А между другото, ние само си мислим, че е умрял. Може после да са го намерили и да са го излекували. Но това би станало в един идеален свят.
hag
12 May 2006, 04:45 PM
Много ми е интересно сега, след като сладурът - бузестия остана вътре, а знае за милионите, какво ще направи по въпроса...
gipsa9
12 May 2006, 06:52 PM
Добре някои 6те каже ли за6то тоя дебелия се нави да бяга след като му остава6е само един месец
didom
12 May 2006, 07:16 PM
Още като го видях и ми стана ясно,че кабела няма да го издържи и изтръпнах като Майкъл го пусна пред себе си да мине.
Сигурен съм,че ще каже на Белик за милионите.
prison break rocks
13 May 2006, 12:35 PM
Аз направо получих сърцетуп като видях,че Майкъл може да не е успее да премине заради прасъока.Но ако убият един от братята просто няма да има филм,така че предполагам че ще убият някой от главните,но не точно от братята.Аууу и като си помисля,че са цяло лято няма да има "Prison break",направо ..и аз незнам
Pavel40
14 May 2006, 12:33 PM
И на мене ми е супер кофти като знам че цяло лято няма да има Prison Break.А иначе хубавото е че поне ще има тръпка да чакаме есента да доде и да почнем пак да го гледаме.
rasputin
15 May 2006, 12:55 PM

Абруци в действие утре ...
Elitsa
15 May 2006, 01:36 PM
Eeee!!!!

Не може ли да се придържате към предположенията
Pavel40
15 May 2006, 06:27 PM
Според вас Абруци кого ще качи на самолета. Аз съм сигурен че това ще са той самия и за др не съм сигурен ма това ще са Мивката и Рибата. А за др не знам. Вие какво мислите ???
The-Slugi
15 May 2006, 06:31 PM
на самолета ще се качат абруци, негъра и педофила
dunava
15 May 2006, 07:08 PM
Ризата му е изцапана ... има зловещ вид ... да не забравяме че не държи Майкъл чрез Вероника вече ...
Ранчото го намерих вече , я да видим парите дали са там
BIG_MIRO
15 May 2006, 07:20 PM
е да ама да не забравяме кой го накълца-Т-бег или както там се вика.......
kaki4ka
15 May 2006, 10:57 PM
Цитат(Pavel40 @ 15 May 2006, 07:27 PM)
Според вас Абруци кого ще качи на самолета. Аз съм сигурен че това ще са той самия и за др не съм сигурен ма това ще са Мивката и Рибата. А за др не знам. Вие какво мислите ???

Аз доколкото помня , когато се обаждаше на онзи дебелак за самолета, Абруци каза че ще бъдат само тримата...... това според мен значеше Той, Рибата(понеже знае къде е .... онзи дето го беше предал забравих му името) и Вероника.От никой друг не може да има изгода или поне аз не виждам такава
HackJack
16 May 2006, 12:23 AM
Отговорът на този въпрос ще видим довечера !!!
IvanMatin
16 May 2006, 12:35 AM
Цитат(HackJack @ 16 May 2006, 01:23 AM)
Отговорът на този въпрос ще видим довечера !!!
Немам търпейшън
BIG_MIRO
16 May 2006, 01:05 PM
абе аз ще видя след 46 мин.
s7orm
16 May 2006, 01:35 PM
има самолет няма самолет
_LOST_
16 May 2006, 02:05 PM
Две думи: Prison Break!
Само това мога да кажа, сезонът свърши и сега чакаме Manhunt...
slick
16 May 2006, 02:05 PM
Цитат(s7orm @ 16 May 2006, 01:35 PM)
Шшшт без спойлери...
hag
16 May 2006, 02:17 PM
slick, да, без спойлери е добре и ти по тая причина трябваше да го цитираш...
BIG_MIRO
16 May 2006, 02:49 PM
абе хора някакви други сериали останаха ли то invasion спряха сега и това свърши я дайте някакви идеи за гледане
genchev
16 May 2006, 04:13 PM
Много разочароващ край, ама много ... Очаквах някаква мистерия те "давай да бягаме" ... Ми бягайте си баси ...
За мен това беше може би най-слабия епизод от сезона, а трябваше да е обратното. Жалко.
_LOST_
16 May 2006, 05:41 PM
Да се въздържаме от спойлерчета, макар и малки и неконкреткни

И да добавя само, че съм много доволен и от епизода и от сезона. 100% ме задоволи!
bradan
16 May 2006, 07:09 PM
На мене ми хареса season finale-то!Очаквам с нетърпение новия сезон!
kaki4ka
16 May 2006, 07:32 PM
Втори сезон на есента пфффффффффффф
RASHO
16 May 2006, 08:12 PM
kaki4ka
16 May 2006, 08:16 PM
Ха така.......... Супер :clap:
teamkiller
16 May 2006, 08:26 PM
С извинение на администраторите заключването на основната тема за субтитрите на PB не решава проблема, а създава нови такива...
burndead
16 May 2006, 08:37 PM
Интересна последна серия. Няма да спойлвам, за да не разваля удоволствието на тези, които не са го гледали все още.
Призън Брейк сезон първи - добър сценарии, добра актьорска игра (може да се каже), страхотен кастинг (тук цитирам bat_ranbo), всички глупави моменти бяха сведени до минимум, широко отворен край на сезона. Чакаме втория през есента (да се надяваме, че няма да е по-слаб от първия).
ceceto
16 May 2006, 08:56 PM
quoteFox renews ‘Prison Break’ for second seasonLOS ANGELES - TV’s most handsome convicts will get another term on Fox’s “Prison Break.”
Production is set to start mid-June on the show’s second season, to begin in the fall, a network spokesman said Wednesday.
The hour-long drama follows a group of inmates, led by two brothers, as they plan their escape from Illinois State Prison. They will break free by the time the season wraps on May 15.The show’s sophomore season will track the men as they attempt to elude capture.
“Season 2 will be the manhunt,” series creator and executive producer Paul Scheuring told the trade paper The Hollywood Reporter. “It will be ‘The Fugitive’ times eight.”
Producers have not yet decided whether the show’s title will be modified or changed to reflect the convicts’ on-the-lam status.
“Prison Break” stars Dominic Purcell and Wentworth Miller, who was nominated for a Golden Globe this year for his work on the show.
Producers have announced that they’re scouting locations in New Mexico, as part of the new story line will be set in the Southwest. They’ve also said that three characters will be killed off in the last two episodes of the second season.
kaki4ka
16 May 2006, 09:39 PM
Те момчета да не преминаха най-накрая граница е ? Аз с такова впечатление останах. Полицаите спряха да ги гонят....... Май не е под тяхната юрисдикция. Айде като излгедат всички серийката повече ще питам да не им развалям удоволствието
PlexarN1
16 May 2006, 10:04 PM
тея сценаристи се гаврат с нас толкова време чакаме и пак оставиха много за мислене
lubeh
16 May 2006, 11:15 PM
RASHO, мерси за субтитрите.
Това предложение с границата звучи много правдиво. Интересно как ще се развият нещата, има твърде много герои, и - за разлика от първи сезон - всеки от тях си има собствена история. Дано само филма не изгуби темпото си и не се превърне в някаква блудкава мелодрама, лост...
bradan
16 May 2006, 11:39 PM
Да бе,границата!Вижте само къде на майната си се намира тази граница!Абурд да е така!Спряха да ги гонят с колите щото имаше няква ограда с бодлива тел,но продължиха пеша!
kaki4ka
17 May 2006, 07:19 AM
Бах та ограда........ два кола забити и тва е ако може тва нещо да ги спре не знам ххахаха Това аз ще го насмета на един път :lol_2:
Pavel40
17 May 2006, 10:44 AM
Абе не знам какво да кажа ! Есента ще видим какво ще стане! Ама днао новия сезон да е як като първия
Pavel40
17 May 2006, 04:29 PM
Мале новата серия ме разби. Супер е яка. Нямам търпение да видя ко ще стане с моя човек T-Bag. Ама ще оцелее пича вярвам го. Иначе серията кърти на макс. :59:
tomato
18 May 2006, 03:32 PM
Нали последната серия щеше да е 60 мин?
IvanMatin
18 May 2006, 07:30 PM
Цитат(tomato @ 18 May 2006, 04:32 PM)
Нали последната серия щеше да е 60 мин?
На Lost е така

, тя ще е 2 часа впрочем
s7orm
18 May 2006, 08:04 PM
т.е. 2 по 40, т.е. час и 20 минс
hag
19 May 2006, 08:43 AM
News for Prison break S02Цитат
Airing Mondays at 8 p.m. The series has been renewed for a 2nd season and will keep its timeslot. The show is set to begin sometime in August until December. Go in hiatus in January and come back sometime in the Spring.
http://www.spoilerfix.com/othershows.php
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.