bobz1
28 Aug 2006, 07:29 PM
Що тоя пич шерифа не може да играе в два сериала едновременно?Invasion си беше добър сериал и свърши зарибяващо.
BIG_MIRO
28 Aug 2006, 10:08 PM
а тая седмица няма ли епизод?
The-Slugi
28 Aug 2006, 10:30 PM
утре сутринта
cecko1
29 Aug 2006, 12:50 PM
Доста интересен епизод. С нетърпение очаквам следващия.
Честно казано мислех, че :censored:. На косъм се :censored:. И Т-Баг :censored:, що :censored:. Т-Баг ми е адски антипатичен и се надявах да му :censored:! Пък той си :censored:, че и :censored: си взе
NO SPOILERS!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
Edited by -= F o z z y =-
Koronis
29 Aug 2006, 04:49 PM
Той тоз актьор на всяка тенджера капакът... туй не означава, че играе лошо (напротив), ама де що гледам с полицаи и той там, само тука ми липсваше да го видя
The-Slugi
29 Aug 2006, 07:40 PM
Поредната нечовешка серия
Pavel40
29 Aug 2006, 08:51 PM
Аве ко се ви е крив Т-Баг не разбирам той от лошите е най якия персонаж!!! :evil2:
elishafan
29 Aug 2006, 09:58 PM
Здравейте
Преди няколко дена нямаше кво да правя и реших да го погледам та да видя за какво толкова го хвалят
И така след първите няколко епизода и три безсънни нощи и аз му станах фен, бахти лудото сериалче
Elitsa
29 Aug 2006, 11:51 PM
Ш'се сетите
bobz1
30 Aug 2006, 08:34 AM
Сега Майкъл трябва да направи нов план,да се предаде,да го пратят в Аризона и да спаси Ел Джей
slick
30 Aug 2006, 08:44 AM
Хе хе хе май ще има среща на "старите познати" в Юта
prison break rocks
30 Aug 2006, 09:35 AM
Да аз веднага си помислих,че Майкъл пак ще се бахти като луд да изкарва роднини от затвора.Аз съм почти сигурна,че ще отидат за Ел Джей,просто се чудя как точно ще стане като сигутно половината САЩ ще започне да ги търси заради наградите.А и са както Линкъл е ранен,да не вземе полизията да си помисли че Майкъл и Линкъл са убили оня ветеринаря.Незнам,но нещо бавничко ми се развива действието,но ще видим
7r00p3R
30 Aug 2006, 09:53 AM
Цитат(elishafan @ 29 Aug 2006, 09:58 PM)
Здравейте
Преди няколко дена нямаше кво да правя и реших да го погледам та да видя за какво толкова го хвалят
И така след първите няколко епизода и три безсънни нощи и аз му станах фен, бахти лудото сериалче

За 3 ти си луд .
Трябваха ми точно 16 часа на машината за целия първи сезон...
burndead
30 Aug 2006, 10:27 AM
Страшно много ще се издразня, ако на Т-Баг ръката му оживее и почне да я ползва като другата. Все пак тоя беше ветеринар ръ'иш ли...
Pavel40
30 Aug 2006, 11:37 AM
Абе не знам 2-рата серия която ме грабна и е супер яка. Иначе не знам може да има някакво сбиване между "старите познати" за парите на дъртия Уестморленд. Иначе Т-Баг за него не се знае ко ще стане ама може да го върже и да почне да си движи ръката. Иначе малко гадно ми стана за доктора

ама нищо ся душата му е в Т-Баг.Хаха

. Бе не знам дано следващите серии да си заслужават и още нещо сигурно Скофийлд ще исмисли план как да освободят сина на Линкълн.
elishafan
30 Aug 2006, 11:54 AM
Цитат(burndead @ 30 Aug 2006, 10:27 AM)
Страшно много ще се издразня, ако на Т-Баг ръката му оживее и почне да я ползва като другата. Все пак тоя беше ветеринар ръ'иш ли...
Абсолютно, първо че тоя е ветеринар и подобен род манипулации може само да ги сънува и второ нашия човек взе да си мърда пръстите веднага след като го фикснаха :lol_2:
Pavel40
30 Aug 2006, 12:42 PM
Абе не знам и аз на Т-Баг мноо странно му се опраи ръката.
ivajlap
30 Aug 2006, 01:23 PM
Аз знам!
The-Slugi
30 Aug 2006, 01:28 PM
Цитат(ivajlap @ 30 Aug 2006, 01:23 PM)
OMFG! Просвети ни и нас
Tintiri-Mintiri
30 Aug 2006, 02:31 PM
Аз пък не мога да разбера какво толкова се хванахте за ръката на Т-бег

.Нереално било, нам си кво, ами филм е все пак, нормално е да има известна доза фантасмагорий

Аз лично се кефя, че не решиха да го оставят еднорък, пък ако ще и сам да си я беше залепил с тиксо
_LOST_
30 Aug 2006, 02:56 PM
Scan 2x03Става все по-горещо, и по-горещо, и...
Elitsa
30 Aug 2006, 05:06 PM
Абе филм, филм... можеше малко да го поизпипат тоя момент с ръката.
bobz1
30 Aug 2006, 06:09 PM
Некой мормон вече може да е намерил парите
burndead
30 Aug 2006, 08:08 PM
Цитат(Tintiri-Mintiri @ 30 Aug 2006, 02:31 PM)
Аз пък не мога да разбера какво толкова се хванахте за ръката на Т-бег

.Нереално било, нам си кво, ами филм е все пак, нормално е да има известна доза фантасмагорий

Аз лично се кефя, че не решиха да го оставят еднорък, пък ако ще и сам да си я беше залепил с тиксо

Веднага контрирам, че дотук сериалът върви без абсолютно никакви гафове, всичко е навързано и доизпипано до най-малкия детайл, и изведнъж - бам, няк'ва глупост.
Tintiri-Mintiri
30 Aug 2006, 08:29 PM
Не съм съвсем съгласна, имаше някой дребни гафчета в 1 сезон.Като например когато бутнаха онзи в кладенеца, той счупи капака, след това Вероника и Ник сложиха капака отгоре , но здрав.На Майкъл пръстите му минаха доста бързо и т.н.
Не мисля, че имат време/или пък феновете желание/ да изпипват такива детайли.На мен лично не ми се гледат 5-6 серий как на Т-баг му шият ръката или през колко клиники и лекари трябва да мине.Единственото което не ми допадна е това, че го пратиха на ветеринар.
Но това разбира се е личното ми мнение и не ангажирам никой с него
burndead
31 Aug 2006, 11:15 AM
Цитат(Tintiri-Mintiri @ 30 Aug 2006, 08:29 PM)
Не съм съвсем съгласна, имаше някой дребни гафчета в 1...
Нека има дребни, но това според теб дребно ли е? Мисълта ми е, че на фона на другото това е, меко казано, нереално.
slick
31 Aug 2006, 02:58 PM
Еее сега пък вие, то без малко фантасмагорийки няма да е толкова интересно

нали затова е кино(ТВ)

)
Tintiri-Mintiri
31 Aug 2006, 10:37 PM
Мда, и аз това казвам
cheffo
1 Sep 2006, 11:09 AM
Много ме изкефи директора как се ядоса и счупи двореца...
И на Белик също много хубаво му го набиха...
sever
1 Sep 2006, 12:30 PM
за съжаление директорът не е виновен за нищо, наистина е жалко за него , а и имаше голямо желание за този дворец, сега ще стане интересно, когато всички се срещнат в Юта :-)
OFFFF
1 Sep 2006, 12:57 PM
ДА включително и детектива сигурно ще разбере за Юта и ще хване първия полет

и ще стане шоуто.Война м/у затворниците и полицията
rasputin
1 Sep 2006, 01:40 PM

Няма откъде да разбере детектива за адреса на ранчото !
GreenApple
1 Sep 2006, 03:28 PM
Цитат(rasputin @ 1 Sep 2006, 02:40 PM)
Няма откъде да разбере детектива за адреса на ранчото !
според мен ще хванат средняка и той ще им каже
пък и в един момент като започнат следите на всички да водят на там дали няма да се усетят?
Tintiri-Mintiri
1 Sep 2006, 06:15 PM
А дебелият братовчед на Сукре

, не чу ли и той за парите?
sever
1 Sep 2006, 08:17 PM
Аз съм почти сигурен, че за да бъдат намерени парите, ще има някаква уловка, та някой като Майкъл да може да се сети или нещо такова! Вие какво мислите?
AntiXrisT
2 Sep 2006, 03:08 PM
Кво ще кажете за Белик? Той щеше да си тегли куршума, ама като чу за наградата май реши да си пробва късмета. Как мислите, дали някой от нашите няма да го претрепе? Според мен мафиота би го заклал на драго сърце.
Pavel40
3 Sep 2006, 10:14 PM
Цитат(AntiXrisT @ 2 Sep 2006, 03:08 PM)
Кво ще кажете за Белик? Той щеше да си тегли куршума, ама като чу за наградата май реши да си пробва късмета. Как мислите, дали някой от нашите няма да го претрепе? Според мен мафиота би го заклал на драго сърце.
Еми да и аз така мисля че наистина някой от нашите ще му види сметката на Белик.За всичкото което преживяха у затвора заради него. Абе не знаем ще видим скоро. За всичко си има време. :59:
burndead
4 Sep 2006, 11:24 AM
Цитат(Pavel40 @ 3 Sep 2006, 10:14 PM)
Цитат(AntiXrisT @ 2 Sep 2006, 03:08 PM)
Еми да и аз така мисля че наистина някой от нашите ще му види сметката на Белик.За всичкото което преживяха у затвора заради него. Абе не знаем ще видим скоро. За всичко си има време. :59:
Да, ама аз си мисля, че Белик ще опука поне 1 от групата на Шаро, поради факта, че доста им е насъбрал. Нали още като бягаха от затвора той им се закани...
Mess
4 Sep 2006, 01:15 PM
Dali nqkoi se e zahvanal s prevoda na 3 epizod?
SeeKNDestroY
4 Sep 2006, 03:15 PM
Цитат(Mess @ 4 Sep 2006, 02:15 PM)
Дам... аз :lol_2:
Преди да задаваш въпроси..неуместни.. погледни из сайтове кога излиза 3ти епизод.. ние тук да не сме врачки, че да го превеждаме още преди да е излъчен?
А относно тема.. и Белик.. и аз мисля, че някой ще хване..
Mess
4 Sep 2006, 05:34 PM
Цитат(SeeKNDestroY @ 4 Sep 2006, 03:15 PM)
Цитат(Mess @ 4 Sep 2006, 02:15 PM)
Дам... аз :lol_2:
Преди да задаваш въпроси..неуместни.. погледни из сайтове кога излиза 3ти епизод.. ние тук да не сме врачки, че да го превеждаме още преди да е излъчен?
А относно тема.. и Белик.. и аз мисля, че някой ще хване..

Ne mislq 4e vaprosa e neumesten, 3-ti epizod izliza dnes......... prosto popitah?
AntiXrisT
4 Sep 2006, 06:40 PM
Аз си мисля, че Белик ще хване оня младеж, дето се мисли за негър. Рано или късно обаче ще трябва да се срещне с мафиота (Абруци), а в този двубой не е лесно да се предвиди победителя.
galika
4 Sep 2006, 06:59 PM
Ако Белик хване някой незнам кой (и аз си мисля за младежа), то сигурно ония малкия ще пропее за Юта и тогава ще има една голяма семейна среща

, но ще видим има време
_LOST_
4 Sep 2006, 07:34 PM
Белик ще направи не'кфа партия с агента от ФБР и ще преследва "по-големите".

Tweener и ченгетата ще го сбарат. Дано само не хванат Sucre или C-note, защото ще ме е доста яд (не споменавам Майкъл и Линк, защото е ясно, че не искам да ги закопчаят

).
burndead
4 Sep 2006, 10:44 PM
Аз пък си мисля, че наш'те пак ще влезнат "нарочно" в затвора, поради простия факт, че синът на Линк ще ходи в Аризонския затвор... в смисъл, че няма да го оставят да седи там ей така.
Mess
4 Sep 2006, 11:12 PM
Цитат(burndead @ 4 Sep 2006, 10:44 PM)
Аз пък си мисля, че наш'те пак ще влезнат "нарочно" в затвора, поради простия факт, че синът на Линк ще ходи в Аризонския затвор... в смисъл, че няма да го оставят да седи там ей така.
Moje bi pak dokato eksportirat sina mu do zatvora, po patq ne6to da go osvobodqt....znae li se
_LOST_
5 Sep 2006, 09:46 AM
Цитат(burndead @ 4 Sep 2006, 10:44 PM)
Това е най-невъзможното нещо, което може да се случи! Я си представи как ще се отнасят към затворник, който е бил избягал и в каква килия ще бъде! Ако някой влезе в затвора, то не вярвам да е нарочно. :ph34r:
cecko1
5 Sep 2006, 12:28 PM
Забелязах, че сте ми цензурирали предишен коментар и осъзнах, че пускам наистина доста спойлери.

Няма да споменавам нищо за трети епизод, само ще кажа, че за мен това е най-интересния излизал до сега от втори сезон. Просто се удивявам, колко неща е планирал Майкъл и във всеки изминал епизод ги вкарва в действие.
Схемите и плановете на тоя човек нямат край, просто
asenn
5 Sep 2006, 12:53 PM
Малко нелогично според мен, от ФБР не са се сетили да следят/разпитат жената на Скофийлд...
Ама нейсе.
_LOST_
5 Sep 2006, 02:01 PM
Ето нещо за тези, който искат да видят откъс от следващият епизод.
Отивате на:
http://www.fox.com/amex/и въвеждате съответно:
"Name as it appears on your card":
Fat Joe"800 number on the back of your card":
1-800-528-4800Приятно гледане.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.